Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Anouk

Escape Expert

Offline

Omschrijving

Overige gespeelde kamers/experiences:

Das Piratenschiff - Escape room Aschaffenburg (Duitsland)

Balance (Armin van Buuren) - Sherlocked (gebouwd in The Vault)

Gespeelde escape games (voor thuis):

Conspiracy-19 - Darkpark

Witchery Spell - Darkpark

Dear Santa - Darkpark

Bella ciao - Noxbox

Vloek van Zwartbaard - Noxbox

Lockdown Homebound - Escape room Katwijk & Rijswijk 

Suspectum MMI - Escape room Rijswijk

Operatie 'Castellum' - Mission room

World Trip - Brain Unbox

De Oude Eik - Crimibox

Het Boekanier Dossier - Puzzelpost

Het Medusa Rapport - Puzzelpost

Maria’s Eeuwige Villa

Geplande kamers: 

Elixer - Wintertuin (15 januari 2022)

Corpse Inc. - Escaperoom junkie (15 januari 2022)Lid sinds

16-11-2018

Statistieken

Escaperooms

102 reviews

108 kamers gespeeld

89.2% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

3 gespeelde spellen


1 forum berichten

102 reviews

Kerkrazzia's

Escaperoom Nonsense
Geplaatst op: 30 november 2021

leuke ervaring

Na lange tijd geen escape rooms gespeeld te hebben, werd het toch tijd om weer eens een kamertje te spelen. En voor de verandering een die nog geen 20 minuten rijden was. We werden vriendelijk ontvangen en na het standaard verhaaltje konden we van start. De kamer is netjes in thema aangekleed maar op bepaalde de punten kan de afwerking wel echt beter. De puzzels zijn afwisselend, maar bij veel puzzels mis je net een bepaalde link waardoor je verbanden beter kan leggen. We hebben dan ook een paar hints nodig gehad, maar dit mocht de pret niet drukken! Al met al zeker leuk om mee te pakken als je toch in de buurt bent.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • afwerking kan beter

 

Amenhotep

Keyhouse
Geplaatst op: 22 september 2021

Zeker een bezoekje waard!

We begonnen deze dag met het spelen van Amenhotep. We werden vriendelijk ontvangen door de twee enthousiaste eigenaren die een enorme passie hebben voor escape rooms. De tempel is erg mooi aangekleed. Het blijft altijd moeilijk om een tempel na te maken in een kantoorpand, maar dit is wat mij betreft goed gelukt. De puzzels zijn uitdagend en afwisselend. Bij sommige puzzels zaten wat ons betreft wat schoonheidsfoutjes, maar de eigenaren gaven aan dat ze van plan waren om dit aan te passen. De kamer is op bepaalde stukken parallel maar samenwerken is soms ook een must.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Houdini's Academy

Keyhouse
Geplaatst op: 18 september 2021

Niks is wat het lijkt

Na het spelen van Amenhotep gingen we bij deze kamer naar binnen. Het begint al heel anders dan een normale escape room wat me meteen enthousiaster maakte. Wat een super speelse kamer is dit. Eens een keer niet je hersenenkraken over zware rekenpuzzels maar gewoon lekker doen. Alles is in thema maar aankleding is niet bijzonder. De eigenaren zijn echt top en hebben veel liefde voor wat ze doen.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Anders dan andere kamers
 • Goede service

  De Milde Dictatordcmarieke

The Clinic

Forsaken escape room
Geplaatst op: 1 september 2021

Aanrader!

Na het spelen van the classroom hebben we the clinic gedaan. Je merkt direct bij binnenkomst van de kamer dat dit een nieuwere kamer is waarbij oa het filmpje beter tot zijn recht komt en meer met het verhaal te maken heeft. Puzzels zijn goed in thema en er kan op veel punten naast elkaar gewerkt worden waardoor niemand stil staat. Aankleding is niet bijzonder, maar perfect in thema. Je merkt dat door de kamer heen de spanning wordt opgebouwd wat naar mijn mening erg goed gedaan is. Puzzels zijn ook van een goed niveau. De knipoog naar een van mijn favoriete series was ook we heel tof 😉. Achteraf de kamer nog eens doorlopen wat altijd heel fijn is om te doen. Ze nemen hier zeker de tijd voor je!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • knipoog naar tv serie :)
 • Puzzel niveau

 

The Classroom

Forsaken escape room
Geplaatst op: 24 augustus 2021

Leuk!

We hadden 2 kamers geboekt deze dag: The classroom en the clinic. We begonnen met hun oudste kamer: the classroom. Na een vriendelijk ontvangst en de spullen opgeborgen te hebben konden we beginnen. De weg naar de escape room zet al gelijk een sfeer, maar hier wordt naar mijn idee (te) weinig gebruik van gemaakt. In plaats van dat je gelijk begint met de escape room moet je aan het eind van dit gangenstelsel wachten om een filmpje te kijken. Wat je naar mijn idee wat uit de sfeer haalt. Vervolgens konden we van start.
De kamer is perfect in thema met een creepy sfeertje, maar op een moment na komt dit “enge” aspect terug en voor de rest is het een “gewone” school. Puzzels zijn goed in thema en echte hersenkrakers en perfect voor mensen die van rekenen houden. De laatste kamer bevat voornamelijk behendigheidspuzzels die leuk waren om te doen maar ook licht frustrerend doordat het er zoveel tegelijk waren. Al met al zeker leuk om mee te pakken!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Kamer doorlopen
 • Start kamer
 • Te veel behendigheidsspellen

 

Family Secrets

Breakout Room
Geplaatst op: 16 augustus 2021

Zeker een aanrader!

Na eerder al seven sins en bloody dentist te hebben gespeeld, zijn we nu naar Den Bosch afgereisd voor de nieuwste kamer. We werden vriendelijk ontvangen en na een korte babbel konden we van start. De kamer is mooi aangekleed en het verhaal en doel van de kamer is vanaf het begin duidelijk. De kamer heeft een leuke twist wat ik altijd wel kan waarderen. Puzzels zijn allemaal in thema en er zitten wat mooie technische snufjes in. Alle puzzels zijn ook logisch wat ik bij seven sins nog weleens miste. De kamer heeft een heerlijke flow en we hebben de kamer gehaald met een hint en 9 minuutjes over op de klok. Helemaal super! Achteraf nog gezellig nagepraat met Robin die overduidelijk heel veel plezier heeft in het werk dat hij doet!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Flow
 • Robin :)

 

De Martelkelder

Escaperoom Den Bosch
Geplaatst op: 16 augustus 2021

De martelkelder

Deze escape room is midden in de stad gelegen, maar de escape room staat duidelijk aangegeven dus je zal het niet snel missen. De ontvangst was prima. De host was vriendelijk en na het standaard praatje konden we beginnen. De locatie past perfect bij het thema van de kamer en we begonnen vol goede moed. Maar al snel liepen we tegen wat zaken aan. Kabels zijn niet weggewerkt waardoor je gewoon zag welk mechanisme waarvoor diende. Puzzels zijn ook niet allemaal even logisch en bij een puzzel kon de host zelf niet vertellen hoe de puzzel werkte. Ook is het er erg klam.


5

Sfeer: 5.0

Puzzels: 4.5

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • klam
 • kabels zichtbaar

 

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 8 augustus 2021

WAUW!

Eindelijk was het zover: Stay in the Dark was een feit. Vol goede moed maar toch ook met wat angsten richting Rotterdam.

Het verhaal begint goed. Je krijgt duidelijke instructies en er is nog ruimte om even naar de wc te gaan. Maar daarna moesten we er toch echt aan geloven.
Ik kan niet meer zeggen dan WOW wat is dit vet! De ruimtes zijn subtiel maar doeltreffend aangekleed. Licht en geluid klopt en is nergens too much. Perfecte balans tussen spanning (misschien een beetje angst) en rust momenten om even op adem te komen.

Maar een speciaal bedankje voor onze acteur Stef. Hij heeft het fantastisch gedaan en wat hebben we gelachen na afloop! Stef en het team, heel erg bedankt voor de fantastsiche ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  MaaikeDbilipeGertDeGoudviscasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bDarkParkcathyTheekopje

The Chocolate Factory

Escape Room Schagen
Geplaatst op: 4 augustus 2021

Leuke kamer

Deze kamer hebben we gespeeld na space lab. Een heel ander type kamer met een vrolijker thema. Na een drankje en het ontvangen van ons ticket konden we beginnen! De kamer heeft een aardige aankleding. We begonnen vol goeie moed aan de puzzels maar liepen al snel vast. Er zijn veel linken die je moet leggen waar wij nu nog van denken hoe hadden we dat moeten weten. Communicatie verliep via een portofoon wat niet helemaal lekker liep. Alles past wel goed in het thema en je doel is vanaf seconde 1 duidelijk. Als je in de buurt bent, is het een leuke kamer om mee te pakken!


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Space Lab

Escape Room Schagen
Geplaatst op: 30 juli 2021

Leuk!

2 man sterk gingen wij space lab spelen. We werden vriendelijk ontvangen en na een korte babbel, konden we beginnen.
De kamer heeft een strakke en goede aankleding. Het verhaal en het doel van de kamer is goed uitgewerkt waardoor je op ieder moment weet wat je moet doen. Er zit een spel element in wat in het thema van de kamer past, maar waar ik zelf niet zoveel mee kon. Daarnaast was het hierbij niet altijd duidelijk hoe het gebruikt moest worden.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Mad Magician

MJ Escape
Geplaatst op: 27 juli 2021

Lekker puzzelen!

Eerste kamer van de dag; the mad magician. De ontvangstruimte van deze escape room is vrij basic en miste wat muziek maar de bank zat erg lekker 😉. We werden goed en enthousiast ontvangen en na een korte babbel konden we aan de slag! De kamer zelf is groot en vrij basic aangekleed. Er zijn ontzettend veel puzzels die vrij wel allemaal in thema zijn. De puzzels waren logisch en met een enkele hint wisten we te ontsnappen. Zeker voor de puzzelaars onder ons is deze kamer een aanrader.


8

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels

 

The Boss

MJ Escape
Geplaatst op: 27 juli 2021

Lekker puzzelen

Tweede kamer van de dag; the boss. De ontvangstruimte van deze escape room is vrij basic en miste wat muziek maar de bank zat erg lekker 😉! De kamer zelf is groot en aankledinng is prima. Niet bijzonder maar past in het thema. De puzzels zijn net een tandje pittiger dan de puzzels van mad magician wat het wat uitdagender maakt. Verder vond ik de kamer wel wat te netjes ogen voor een maffiakamer.


8

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels

 

Top kamer

Na eerder al the sabotage gespeeld te hebbe n was het nu tijd voor the launch. Ik vind het een heel leuk concept om als battleroom te spelen en kan dit ook iedereen aanraden. Ik vond the launch leuker dan the sabotage. Zowel qua puzzels als qua decor. The launch is veel indrukwekkender en door licht- en geluidseffecten wordt dit alleen maar versterkt.
Er wordt ook veel gebruikt gemaakt van filmpjes tussendoor. Ik snap dat dit gedaan wordt om het verhaal te versterken maar van mij hadden deze wat korter gemogen. Daarnaast denk ik dat de kamer leuker is als je wat langer de tijd krijgt. Er moeten best wat puzzels opgelost worden en het ontsnappingspercentage voor beide kamers is ook redelijk laag.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • battleroom concept
 • aankleding
 • te korte speeltijd
 • te lange filmpjes tussendoor

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 17 juli 2021

Wouw!

Met een groep van 2 onervaren en 2 ervaren escapers vertrokken wij vol goede moed naar Waalwijk. Dit was de eerste kamer die ik van deze escape room heb gespeeld dus ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar nadat Yves me duidelijk had gemaakt dat het toch echt n hele goede kamer was, ging ik toch stiekem met hoge verwachtingen naar Illusion 😉.
De intro van deze kamer is ontzettend goed gedaan! Vaak dwaal ik wat af als een intro naar mijn mening te lang duurt maar dit bleef zo ontzettend boeiend! Alles in de kamer kun je terugkoppelen naar het verhaal en de aankleding is ontzettend mooi! Puzzels zijn leuk en perfect in thema! Iedereen heeft ontzettend genoten en leuk dat je de kans krijgt om nog een keer door de kamer te lopen. Bij Epic escape nemen ze de tijd voor je!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Introductie

  Epic Escape Waalwijk

Kamer in een nieuw jasje

Eerder heb ik al Jack the Ripper gespeeld op de oude locatie. Dit was een ontzettend leuke kamer, maar wel wat verouderd in vergelijking met andere kamers. Super tof dat ze deze kamer een upgrade gegeven hebben. De aankleding en het verhaal is (zoals verwacht) vrijwel hetzelfde ten opzichte van de oude versie. De puzzels zijn heel anders en hebben zeker qua techniek een mooie upgrade gehad! Deze kamer heeft naar mijn idee een mooie balans tussen cijfersloten en techniek en ik zou deze kamer zeker aanbevelen! Service was weer top, zoals we gewend zijn van escape room Rijswijk :)


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 5 juli 2021

GEWELDIG

Ik denk dat alle reviews hier wel voor zich spreken. Wat een top kamer is dit! Er is zoveel liefde gestoken in deze kamer! Licht, geluid, aankleding en puzzels, het klopt gewoon allemaal. Het verhaal zit zo goed in elkaar… niet normaal! Loran weet echt waar (in mijn ogen) een escape room om draait en doet er alles aan om jou de perfecte ervaring te geven! Loran, je bent een topper! Dat mag ook weleens gezegd worden 😀


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • top eigenaar!
 • licht en geluid
 • aankleding
 • Verhaal

  down-the-hatch

De Pub

Room Escape Maastricht
Geplaatst op: 2 juli 2021

Redelijke kamer

We werden vriendelijk ontvangen door de host en na een kort toiletbezoek konden we gelijk van start. Dit zou de moeilijkste kamer zijn van de 6 kamers die ze hebben. Een uitdaging is altijd leuk, maar nadat werd verteld dat we het eerste halfuur geen hints zouden krijgen, werd ik toch een beetje angstig. Ik snap persoonlijk niet waarom je een limiet zou leggen op het aantal hints wat je mag krijgen, maar niks aan te doen. De aankleding van de kamer is vrij basic en er wordt gebruik gemaakt van hangsloten. De kamer bleek achteraf voor ons niet lastig te zijn. Met 10 minuten op de klok en 1 hint wisten we te ontsnappen. Dit is een prima kamer voor 2 ervaren escapers die van puzzelen houden of voor beginnend escapers.


7

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jumanji

The Missing Link
Geplaatst op: 28 juni 2021

Prachtig decor

Eindelijk was het zover! We mogen weer escapen! We werden vriendelijk ontvangen en na een hele korte uitleg konden we van start. Kamer is super aangekleed en je merkt dat hier heel veel liefde en energie in is gestoken! Je waant je echt in een jungle wat super tof is. Puzzels passen bij het thema en zijn erg divers. Achteraf nog gezellig nagepraat over andere escape rooms. Wij komen zeker terug voor de nieuwe kamer die bijna open gaat!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • aankleding!

 

The Attic

Team Trapped
Geplaatst op: 15 december 2020

Top kamer!

Na het spelen van the Blind Tiger konden we niet wachten om terug te keren voor het spelen van the Attic. En zaterdag (gelukkig net voor de lockdown) was het zover. De escape room, zoals de naam al zegt, ligt op de zolder. Na het beklimmen van een aantal trappen konden we het intro filmpje bekijken. Waar ik het filmpje van the blind tiger te lang vond, vond ik deze perfect qua tijdsduur. De puzzels zijn uitdagend en perfect in thema. Het einde vond ik tof gemaakt/bedacht! Ik vind dat ze zichzelf overtroffen hebben tov blind tiger. Het blijkt ook dat ze veel hebben verbeterd en aangepast op basis van de feedback die ze gekregen hebben. Dus ik zou niet te veel aantrekken van wat in de oudere reviews gezegd wordt, aangezien er veel veranderd is. Met andere woorden: gewoon doen!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

The New World

Clocked-Up
Geplaatst op: 15 december 2020

Leuke kamer voor 2 personen

Helaas zal deze kamer niet meer te spelen zijn nadat de maatregelen rondom corona weer versoepeld worden, maar anders had ik gezegd dat je deze kamer echt nog wel even mee moet pakken. Deze kamer is niet groot, maar perfect voor 2 personen. Ik zou het ook niet aanraden om deze met meer te spelen. Puzzels zijn leuk en in thema. Ik ben blij dat ik deze kamer nog heb kunnen doen!


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Zodiac Killer

One Hour Lockup
Geplaatst op: 6 december 2020

Ouderwetse puzzelkamer met heerlijke flow

Na het spelen van Illuminati Headquarters zijn we terug gekomen om Zodiac Killer te spelen. Na een korte uitleg mochten we naar binnen waar we een introductie filmpje keken. Ik vond het tof dat je het filmpje in de kamer krijgt, maar niet de mogelijkheid hebt om al te zoeken etc. Hierdoor zit je gelijk in het verhaal zonder afgeleid te zijn. De aankleding is vrij basic maar past wel in het thema. De puzzels zijn top! Niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk. De puzzels zijn tot op enige hoogte parallel, maar we hebben zeker momenten gehad dat we effe op elkaar moesten wachten. Zeker een aanrader als je van lekker puzzelen houdt!


8.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Room 1803

Escape Ede
Geplaatst op: 6 december 2020

Zeker een bezoekje waard!

Allereerst wil ik aangeven dat de service top was! We hadden nogal wat vertraging, waardoor we aan de late kant waren. Na een belletje gaf de host aan dat dit geen probleem was. Eenmaal daar werden we ook vriendelijk verwelkomt en ondanks dat er nog een groep na ons kwam, werden we niet opgejaagd. Hij nam alle tijd om ons wat te vertellen over het ontstaan van de escape room etc. Heel erg bedankt daarvoor! De kamer zelf heeft een originele wending en een leuk wtf moment. Aankleding is dik in orde. De puzzels waren naar ons inzien wel wat lastig waardoor we de hele tijd niet in een lekkere flow kwamen. Maar wij hebben ons zeker geamuseerd en komen terug voor de nieuwe kamer!


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • origineel concept

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 1 november 2020

Creepy kamer!

Deze dag stonden er twee kamers op de planning: Bloody Mary en Soup du Jour. Bloody Mary stond al een hele lange tijd op mijn wishlist en ik kon dus niet wachten om deze kamer te spelen. De locatie is zoals al vele hebben aangegeven prachtig. Het zet gelijk al de juiste sfeer en als je je nog niet ongemakkelijk voelde, dan zorgde de locatie daar wel voor. Bij binnenkomst was er niemand aanwezig wat enigszins vreemd voelde, maar waardoor de sfeer er wel goed in kwam in de groep. Na 5 minuutjes wachten werden we in thema opgehaald en naar de kamer gebracht waar de host het verhaal goed wist over te brengen. Vervolgens keken we nog een filmpje voor we aan de kamer konden beginnen. Dit filmpje voelde wat vreemd, omdat het een ander verhaal leek dan de host net had verteld. Van mij was het verhaal van de host voldoende geweest. De kamer zet meteen de juiste sfeer. Wat de kamer zo goed maakt is het ongemakkelijke gevoel wat de kamer geeft. Het lijkt er bijna echt te spoken! De geluid en licht effecten zijn fantastisch gedaan. De puzzels zijn goed in thema en voor wat ervaren spelers vrij eenvoudig, maar dat maakt ze niet minder leuk. De eindpuzzel is echt fantastisch! De kamer is aan de oude kant, maar deze kan nog goed mee met de toppers van dit moment!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Creepy sfeer
 • Eindpuzzel

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 1 november 2020

Fantastisch!

Deze dag stonden er twee kamers op de planning: Bloody Mary en Soup du Jour. De locatie is zoals al vele hebben aangegeven prachtig. Het zet gelijk al de juiste sfeer en als je je nog niet ongemakkelijk voelde, dan zorgde de locatie daar wel voor. We werden weer in thema ontvangen en konden niet wachten om te beginnen. Dit is een hele andere kamer dan Bloody Mary qua techniek. Waar Bloody Mary met name draait op hangsloten, is deze kamer geheel technisch gestuurd. Hierdoor is het lastig om te achterhalen wat je precies moet doen en waar je naar opzoek bent. Ik merkte dat een van mijn mede escapers die voor het eerst een escape room ging spelen, hier in het begin moeite mee had. Ik raad dus aan om deze te spelen als je al wat ervaring in de escape room wereld hebt. Je moet namelijk goed doorwerken om deze kamer binnen de tijd te halen. Deze sfeer is erg goed in deze kamer en alles klopt. De techniek is adembenemend en er zitten hele originele elementen in het spel. De puzzels zijn perfect in thema en er zaten veel spellen tussen die ik nog nooit eerder gezien had. Wij verlieten de kamer dan ook met een big smile en hadden nog graag wat meer uurtjes in de kamer willen doorbrengen. Kortom, ga deze kamer spelen!


Reactie door Rock City Escape

3 november 2020

Hi Anouk, dank je wel voor je uitgebreide en passende review, fijn dat jullie hebben genoten. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • spellen
 • techniek

 

Het geheim van Schrobbelèr

Locks & Keys
Geplaatst op: 27 oktober 2020

Ouderwets puzzelen

Deze kamer hebben wij gespeeld na boshut 17. Deze kamer is wat ruimer, maar een stuk simpeler ingericht. De kamer bevat veel makkelijke kleine puzzeltjes die allemaal leiden naar een cijfercombinatie. Er wordt ook veel gebruik gemaakt van sleuteltjes. Dus lekker ouderwets escapen! En een gratis shotje schrobbeler is natuurlijk nooit verkeerd.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Boshut 17

Locks & Keys
Geplaatst op: 27 oktober 2020

Prima kamer met genoeg te doen voor 2 personen

Mijn vriend en ik vonden het weer tijd om te gaan escapen met zijn tweetjes. En we kozen ervoor om deze kamer en Het geheim van Schrobbeler te spelen. We werden vriendelijk ontvangen en na een korte uitleg konden we beginnen. Het pand is wat raar gelegen. Blijkbaar zit er een kerk in de kelder wat wel een beetje raar oogde. De kamer zelf is goed aangekleed en het voelde ook echt alsof je in een verlaten hut zat. Je wordt door het spel geleid aan de hand van een video wat enerzijds leuk is bedacht, maar je anderzijds wat uit de flow haalt. De puzzels waren goed in thema en leuk om te doen. Deze kamer is ideaal voor 2 personen. Ik denk ook dat je met 5/6 personen elkaar flink in de weg loopt. Het einde was wat abrupt, maar we hebben ons goed vermaakt!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ideaal voor 2 personen
 • Aankleding
 • Abrupt einde
 • Gehorig

 

Let's Rob the Bank!

Escaping Breda
Geplaatst op: 21 oktober 2020

Leuk!

Deze kamer hebben we op dezelfde dag gespeeld als Patient X en was als tweede aan de beurt. Deze kamer heeft ook weer een duidelijk doel en je wordt ook hier door het verhaal geleid aan de hand van filmpjes die tussendoor worden afgespeeld. Hierbij geldt hetzelfde als wat ik heb vermeld in de vorige review: Af en toe waren de filmpjes storend. Dit kwam mede doordat de tijd zichtbaar afliep tijdens het filmpje. Het verhaal was wel duidelijk met een leuke plottwist. In deze kamer konden er meerdere dingen tegelijk worden gedaan waardoor deze geschikter is voor grotere groep dan Patient X. De puzzels waren leuk en in thema en de aankleding was ook prima.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Patiënt X

Escaping Breda
Geplaatst op: 20 oktober 2020

Zeker een aanrader!

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen in een ruime en nette ontvangstruimte. Na het opbergen van de spullen werden we naar de kamer begeleid waar ze kort maar krachtig even de belangrijkste dingen herhaalde zoals waar de noodknop zit etc. De kamer heeft een duidelijk verhaal en het gehele verhaal is goed doorgevoerd door de kamer heen. Dit doen ze met name door het gebruik van filmpjes die tussendoor worden afgespeeld. Voor mij was dit soms een storende factor. Dit komt met name doordat je de tijd door ziet tikken terwijl je het filmpje aan het kijken bent. Of het filmpje wordt midden in een puzzel afgespeeld. Dit haalt je uit je focus. De spellen zijn leuk en gevarieerd, maar wel lineair. Daarom raad ik aan om deze kamer met 2 of 3 personen te spelen. Verder zijn er geen hangsloten te vinden in de kamer.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • ideaal voor 2 personen
 • lineair

 

The Game

Locked
Geplaatst op: 2 oktober 2020

Heerlijke puzzelkamer

Na het spelen van the mancave begonnen we aan the game. En ik heb me hier kostelijk geamuseerd! Heerlijke puzzels die allemaal verwerkt zijn in bekende (bord)spellen. Aankleding is hier ook weer prima. Het is in thema, maar niet spectaculair. Verwacht geen grootst verhaal of technische snufjes, gewoon lekker ouderwets puzzelen! De hints waren wat mij betreft beter in deze kamer. Ik had het idee dat ik de hints nu echt pas kreeg nadat we van alles geprobeerd hadden. Wij komen terug voor de andere kamers.


8

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

prima kamer

Dit is een echte mannenkamer qua aankleding, sfeer en spellen. Maar dit neemt niet weg dat je als vrouw het niet naar je zin kan hebben! De aankleding is prima. Niet speciaal of spectaculair, maar goed genoeg. Verder is dit een heerlijke puzzelkamer! Verwacht niet al te grote technische snufjes. Gewoon lekker ouderwets puzzelen. De service was prima, al vonden wij wel dat de hints iets te snel werden gegeven.


7

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Te snel hints

 

Een unieke beleving voor 2 personen

Het heeft even geduurd voordat ik deze kamer durfde te spelen. Het idee van geen hints krijgen, stond me niet echt aan. Maar nadat de afgelopen maand zeker drie escape room eigenaren me de kamer hadden aangeraden, zijn we de uitdaging toch aangegaan en wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben! De kamer is klein, maar dit is niet storend. Het is lekker ouderwets escapen met sleutels en cijfersloten. Waarbij het vooral draait om logisch denken en goed lezen en luisteren. Er zitten geen moeilijke breinkrakers in. Maar goed ook zonder hintssysteem. Het verhaal zit top in elkaar en is goed te volgen. Ik kan deze kamer iedereen aanbevelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Triplicate Institute

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 27 augustus 2020

Wat een ervaring

Dit was de tweede kamer die we bij the cube hebben gedaan. En zoals ik in de vorige review ook zei, de eigenaren zijn toppers! Wanneer je deze kamer vergelijkt met hun eerste, zie je dat ze hun kamer naar een hoger niveau hebben getild! Techniek is fantastisch, maar het oldskool puzzelen (waar ik zelf een groot fan van ben) wordt niet vergeten. Er zit een leuk en logisch verhaal in. Al zal het verhaal pas tegen het eind van de kamer duidelijk worden. Zeker een mustplay kamer!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • top eigenaren
 • techniek

 

De Maffioso kamer

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 27 augustus 2020

Leuke ervaring!

Wij hebben op een dag beide kamers gespeeld. De eerste kamer van de dag: Maffioso kamer. Laat ik beginnen met te zeggen dat de ontvangst top was! Wat een liefdevolle eigenaren. Je voelt je meteen welkom en op je gemak. De kamer is mooi aangekleed en is erg ruim wat wel zo prettig is. De puzzels waren ook leuk om te doen en ondanks dat het al een wat oudere kamer is, zaten er zeker leuke technische snufjes in.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Top eigenaren
 • ruime kamer

 

Casino Mortale

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Kamer met een (te) groot verhaal

Bij deze kamer staat verhaal op nummer 1. Dit is al te merken nog voor je aan de kamer begint. Ongeveer 48 uur vantevoren krijg je al mailtjes met informatie over wat je te doen staat. Het ontvangst vind ik dan ook erg tof gedaan. De kamer zelf is vrij simpel aangekleed en niet erg groot. Ondanks dat de kamer past in het verhaal, miste ik toch wel het casino gevoel. Het verhaal was wat mij betreft te uitgebreid waardoor ik na 10 minuten compleet het spoor bijster was door de hoeveelheid teksten die er op tafel lagen. Gelukkig kon mijn team het beter volgen waardoor we de kamer wel hebben gehaald. De host was na afloop vriendelijk en erg enthousiast. We hebben nog wat nagepraat over andere kamers. Misschien dat wij een andere host hadden, maar ik heb me absoluut niet gestoord aan wat andere reviewers eerder meldde over het naar beneden praten van andere kamers. Ze heeft ons zelfs nog wat tips gegeven. Wij komen zeker terug voor de nieuwe kamer!


Reactie door Sky High escape rooms

5 september 2020

Hartelijk dank voor je review. Wij zijn inmiddels aan het kijken hoe wij de kamer kunnen aanpassen. Het verhaal is de ruggengraat van onze kamer en die heb je ook nodig om te ontsnappen. We vinden het dan ook erg jammer om te horen dat je het niet helemaal hebt meegekregen. Gelukkig heb je genoeg mee gekregen om te ontsnappen.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke technische snufjes
 • te veel tekst
 • Iets te uitgebreid verhaal

 

The Dome

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 3 augustus 2020

NEXT LEVEL

Na het lezen van de 'slechte' reviews was ik een beetje huiverig voor het spelen van deze kamer. Een mindere beleving kan altijd gebeuren, maar voor 175 euro mag je natuurlijk wel wat verwachten. En ik kan je vertellen dat het iedere euro dubbel en dwars waard was! Wat is dit ontzettend gaaf gemaakt. De puzzels vond ik leuk om te doen, maar het gaat zich hierbij vooral om de beleving en special effects. Vanaf de eerste seconde was ik de realiteit vergeten. In eerste instantie ontging me het verhaal een beetje, maar na hevig discussieren in de auto, zijn we er (denk ik) wel uitgekomen. De voortgang van je spel wordt ook op een originele maar toch duidelijke manier vermeld. Achteraf kun je ook nog de beelden terugkijken wat natuurlijk altijd leuk is.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • beelden terugkijken
 • mindfuck
 • special effects

 

Runaway Train

EscapeTales
Geplaatst op: 4 augustus 2020

Mooi gemaakt

De escape room is mooi gemaakt en doordat je je in een treinstel bevindt voelt het realistisch aan. De puzzels aan het begin en eind van de kamer waren goed te doen en veelzijdig, maar het middenstuk van het spel ging niet echt soepel. We zagen dingen over het hoofd en bepaalde verbanden konden we niet leggen. Ik had wel het idee dat dit meer aan ons lag dan aan de kamer. Het einde is ontzettend gaaf gemaakt, waardoor we met een heel tevreden gevoel de kamer verlieten. De host was ontzettend sociaal en vriendelijk en we hebben dan ook nog tijdens het terugkijken van de beelden, flink wat zitten kletsen.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • eind puzzel
 • aankleding
 • Host

 

Illuminati Headquarters

One Hour Lockup
Geplaatst op: 4 augustus 2020

Voor de escapers die van rekenen houden

De kamer is erg netjes en goed in thema. Je hebt ook veel bewegingsvrijheid in deze kamer wat altijd fijn is. De puzzels vond ik ontzettend leuk! Maar ik hou dan ook wel erg veel van rekenpuzzels. Als je daar niet zo van houdt, kun je de kamer ook spelen, want er zijn nog andere type puzzels, maar neem dan misschien wel iemand mee die goed is in rekenen. Ontvangst was verder prima en erg leuk dat je de foto mee naar huis krijgt!


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Mission

The Great Escape
Geplaatst op: 4 augustus 2020

Gave beleving

Zoals bij alle kamers van the great escape wordt er een toneelstuk opgevoerd als zijnde introductie van de kamer. Ik vind dit echt een sterke meerwaarde hebben. Hierdoor luister je niet naar een verhaal, maar ben je deel van het verhaal waardoor alles beter blijft hangen. Door de goede introductie was het de gehele escape duidelijk hoever je was en wat je te doen stond. De sfeer, aankleding en beleving was echt top! Puzzels waren op sommige plekken heel interactief, maar persoonlijk vond ik niet alle puzzels even leuk.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • gehele escape duidelijk door intro
 • interactieve elementen
 • overall beleving

 

Levenswater

Emmelocked
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Betoverend

Ik ben geheel per toeval op het bestaan van deze kamer gekomen. Hier moet verandering in komen! Wat een top kamer is dit! De eigenaresse heeft niet alleen veel tijd en moeite gestoken in de aankleding van de kamer, maar ook in de ontvangstruimte. Vanaf het moment dat je het terein opstapt bevind je je in een andere wereld. De kamer is prachtig gemaakt, ik vergat af en toe dat ik puzzels moest oplossen, zo mooi was het. De puzzels zelf passen ook perfect bij het thema en zijn erg origineel. Wij komen zeker terug voor het vervolg op deze kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • cape :)
 • eigenaresse
 • aankleding

 

De Gilde Der Wijzen

Escape Room Gelderland
Geplaatst op: 2 augustus 2020

Kamer met goede puzzels

Deze kamer is qua aankleding niet heel bijzonder, maar wel goed in thema. Wat deze kamer goed maakt in mijn ogen zijn de puzzels. De puzzels zijn niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk en erg gevarieerd. Helaas vonden wij dat het verhaal niet duidelijk naar voren kwam. Je moest 10 testen doorstaan, maar ik had verwacht dat deze testen duidelijk te herkennen zouden zijn en een duidelijke uitleg zouden krijgen. Helaas ontbrak dit voor ons in de kamer. De host was verder vriendelijk, maar het gesprek achteraf voelde wat ongemakkelijk aan.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Not Alone

Clocked-Up
Geplaatst op: 28 juli 2020

Denk Out of the Box

Na doing time begonnen we aan de tweede kamer. Ik vind dit een lastige kamer om te beoordelen. Zoals in andere reviews naar voren komt is deze kamer anders dan anders. Het kwartje valt of het kwartje valt niet. Bij ons is die half gevallen volgens mij ;). We snapten het denk patroon wel, maar net de cruciale stap om de puzzel tot een goed einde te brengen misten we vaker. Daardoor heb je snel het gevoel dat je weinig zelf uitvoerd. De kamer is puur en alleen gericht op denkwerk en met name out of the box. Dus als je houdt van zoekwerk zou ik deze kamer niet boeken. Voor de ervaren escapers en escapers die houden van een uitdaging is dit zeker een aanrader. Ik vond de puzzels gaaf bedacht en de kamer zat echt goed in elkaar, maar soms miste ik net een stukje logica. In vergelijking met Doing Time, zitten in deze kamers veel meer technische snufjes en zijn de hangsloten deels aan de kant gelegd. Aankleding zelf was wat mager, maar door de kamer wat donkerder te maken wordt er wel een goede sfeer gezet.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Doing Time

Clocked-Up
Geplaatst op: 28 juli 2020

Klassieker

We werden erg vriendelijk ontvangen en na een kort gesprek konden we beginnen aan de eerste kamer van de avond. Het verhaal en je doel is meteen duidelijk: Je ben erin geluisd en je moet uit de gevangenis zien te komen. Je weet meteen waar de uitgang is wat aan de ene kant wel past in het verhaal maar ik vind dit persoonlijk toch altijd jammer. De kamer zelf heeft een goede flow en leuke, logische en binnen het thema passende puzzels. Deze kamer is een leuke combinatie van zoek en denk werk. De kamer bestaat voornamelijk uit hangsloten en sleuteltjes, maar dit was absoluut niet storend.


8

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede combi van denk en zoek werk
 • goede flow

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 6 juli 2020

Toppertje!

Deze kamer hebben wij als afsluiter van onze escape dag gedaan. Na een vriendelijk ontvangst konden we beginnen. De intro is erg goed waardoor je meteen alert bent en klaar bent voor het spel. De ruimtes zijn gevarieerd en prachtig aangekleed. Ik heb de serie Lost zelf nog nooit gezien dus hier kan ik verder niks over zeggen. Alleen dat je absoluut geen kennis van de serie nodig hebt om het spel te spelen. De spellen waren van een goed niveau en er was een 'puzzel' die ik erg origineel vond. Ik kan deze zeker aanraden!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede intro
 • goed niveau puzzels
 • aankleding

  down-the-hatch

The Hangover

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 6 juli 2020

Vermakelijk

Deze kamer is erg leuk voor zowel ervaren als onervaren escapers. Verwacht geen grote special effects, maar dit is gewoon lekker ouderwets puzzelen. De flow is top in deze kamer en spellen zijn erg leuk om te doen. Aankleding is prima maar niet bijzonder. Wij hebben ons goed geamuseerd! Het team van escape room Rijswijk is sowieso top dus kom alleen al voor de gezelligheid zou ik zeggen :).


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • top service
 • goede flow

 

Red Het Koninkrijk

DelftEscape
Geplaatst op: 6 juli 2020

prachtige kamer mits alles werkt

Deze escape room is gelegen in een historische pand wat natuurlijk een leuke extra is. De ontvangstruimte ziet er mooi uit en we werden vriendelijk welkom geheten. De kamer zelf is zoals andere ook al aangeven aan de lage kant wat voor sommige mensen vervelend kan zijn. Ik had er zelf niet heel veel last van. De kamer is mooi aangekleed en ik ben een grote fan van lord of the rings en the hobbit. dus het thema sprak mij heel erg aan. DIt was ook goed verwerkt in het verhaal en de spellen waren ook in thema. Echter waren bij ons drie onderdelen kapot waarvan twee essentieel waren voor een goed verloop van het spel. DIt is natuurlijk erg vervelend.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • thema goed doorgevoerd
 • 2 spellen werkten niet naar behoren

 

The Blind Tiger

Team Trapped
Geplaatst op: 11 juni 2020

Ontzettend leuk om met twee personen te doen

We hebben deze kamer met 2 man gedaan en we hebben ons ontzettend geamuseerd! Puzzels waren logisch en gevarieerd en er zat een lekkere flow in de kamer. Aankleding is mooi, maar je ziet wel dat de kamer al langere tijd in gebruik is. Hier en daar is wat slijtage te zien. Ontvangst was ook goed en de host heeft ons goed in de gate gehouden. En een cadeautje voor het succesvol ontsnappen is altijd een pre ;). Wij komen zeker terug voor the attic!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • gevarieerde puzzels
 • goede flow
 • hier en daar slijtage

 

HannaH

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 1 juni 2020

Een echte doe kamer

Dit is ten opzichte van Zahnartz Schillinger een echte doe kamer waar het zware denkwerk achterwegen wordt gelaten. Ondanks dat hebben we ook deze kamer net niet gehaald maar we mochten hem wel afmaken. De kamer ging wel lekker, maar wij zijn op twee punten flink vast gelopen. Beetje frustrerend, mede doordat dit ook niet echt het type puzzel was waar ik van hou. Maar dat is uiteraard voor iedereen anders. In deze kamer blijf je steeds nieuwe dingen ontdekken wat minder het geval was bij de andere kamer. Ook hier was de aankleding goed en ik vind het erg gaaf om te zien dat de verhalen van de twee kamers met elkaar verbonden zijn. Wat mij het meeste bij zal blijven is de liefde van de eigenaars voor het spel en hoe trots ze zijn op wat ze neer hebben gezet. En dit is 100% terecht! Wij komen terug voor de toekomstige derde kamer. 3x is scheepsrecht ;)


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • foto gedrukt mee naar huis
 • intro van de kamer
 • aankleding
 • eigenaars

 

Toffe kamer

Onze eerste escape room tijdens de corona crisis. De medewerkers houden zich goed aan de regels en hebben de nodige maatregelen getroffen, maar het is erg fijn dat je als groep zijnde geen handschoenen en/of mondkapjes hoeft te dragen! Het is een mooie locatie en de ontvangst is erg gastvrij. De kamer zelf is mooi ingericht en puzzels zijn erg leuk om te doen en gevarieerd. Het is mooi om te zien hoeveel liefde er in de kamers zit. Helaas kwamen we net 2 minuten te kort, maar we mochten het spel wel afmaken.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • variatie in puzzels
 • foto mee naar huis

 

The Graveyard

Escaperoom Nijmegen
Geplaatst op: 20 februari 2020

Verrassend leuk!

Het gebouw zelf is niet zo uitnodigend. Vooral niet in het donker. Ze hebben goed hun best gedaan om nog enigszins een ontvangstruimte te maken, maar ook deze is niet je van het. Hiervan werd ik wel lichtjes zenuwachtig. We werden wel vriendelijk ontvangen en na een korte uitleg konden we beginnen. En ik ben aangenaam verrast! De kamer is vrij groot en aankleding is goed. Hier en daar zijn wel wat kabels zichtbaar. De puzzels zijn logisch en leuk en er zit een lekkere flow in de kamer. Weinig tot geen (cijfer)sloten. Het verhaal is wat oppervlakkig maar je snapt wat je doel is en wanneer de kamer voorbij is.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Verdwijning van Rita Jacobs

Escape Hotel
Geplaatst op: 17 februari 2020

escape waar zoeken erg belangrijk is

Na een escape room in Hasselt te hebben gedaan zijn we doorgereden naar Geel. Ontvangst was zeer goed! Geheel in stijl en ze hebben een ontzettend mooi pand gekozen om hun escape room naar te verhuizen. Na de uitleg konden we beginnen. De aankleding is top en de ruimtes zijn ruim opgezet. We liepen voornamelijk in het begin erg vast. En ik denk dat ik ook nog nooit zoveel hints heb gehad in een escape room. De puzzels zelf waren leuk bedacht en zeker goed te doen. Het probleem was vaak het vinden van de puzzels. Dus een tip: Zoek heel erg goed! Bij sommige hints vroeg ik me ook af of ik er ooit zelf achter zou zijn gekomen. De gamemaster was er wel altijd op tijd bij en je merkte dat al zijn aandacht naar ons ging. Al met al hebben we ons zeker goed geamuseerd!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • gamemaster(s)
 • aankleding
 • iets TE goed zoeken

 

Pharaoh's Tomb

Exitroom Hasselt
Geplaatst op: 17 februari 2020

Leuk tijdverdrijf

We hebben deze kamer gespeeld met 4 personen, waarvan een iemand nog nooit een escape room had gedaan. Het is zeker een leuke kamer om kennis te maken met het concept escape room. De kamer zelf is niet heel erg groot. maar goed te doen met 4 personen. De ruimtes zijn mooi aangekleed en de puzzels zijn leuk om te doen. Niet te moeilijk maar je moet wel even nadenken en goed zoeken wat te doen. Ontvangst en uitleg was ook prima.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • aankleding was goed
 • Je wist meteen waar de uitgang was
 • kleine ruimtes

 

Nuclear Power Plant

Disaster Escape
Geplaatst op: 10 februari 2020

Weer eens wat anders

Deze kamer is zeker weten anders dan andere kamers. Dit had zo zijn voordelen als nadelen. De puzzels zitten goed in het decor en verhaal verwerkt. Het past allemaal erg goed bij elkaar. wat ik zeker een pluspunt vind. Het nadeel is dat het niet duidelijk is waar je naar opzoek bent en waar de gevonden codes ingevoerd moeten worden. Hierdoor kwamen we de hele tijd niet echt in een lekkere flow. Dan ging het een tijdje goed en dan liepen we opeens weer compleet vast omdat we gewoon niet wisten waar we naar opzoek waren. Daar komt ook nog eens bij dat bijna alle puzzels geen vaste volgorde hebben. Hierdoor raak je alleen maar nog meer verward. De kamer is zeker de moeite waard, vooral als je van een uitdaging houdt. Service was verder top!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Face Down

Escape Centrum Limburg
Geplaatst op: 23 januari 2020

Leuke kamer!

Na alle kamers gespeeld te hebben in Sittard, ben ik met een geheel onervaren groep terug gekomen voor face down. De kamer zelf is ruim en goed aangekleed. De puzzels zijn leuk en zeker voor mijn onervaren medespelers goed te doen. We hadden nog 10 minuten over. Waarom we dan toch niet ontsnapt zijn? Je hebt maar een kans om te ontsnappen. Ik ben hier zelf geen fan van. Het voelt raar om de hele kamer goed bezig te zijn om dan met 10 minuten over niet te ontsnappen. The host wilde dit voorkomen en stuurde ons een hint. Echter heb ik deze hint nooit gelezen omdat ik deze niet heb gezien. De tekst was namelijk geschreven in witte letters en de achtergrond op het scherm was ook wit. Misschien een idee om dit te veranderen (of ik ben gewoon scheel, dat kan ook 😊). Verder is de kamer wel zeker een aanrader! Er zat ook een Engelstalige in de groep en deze kon alles goed meedoen.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Genoeg variatie in puzzels
 • Zowel leuk voor ervaren als onervaren
 • een ontsnappingspoging
 • witte letters op witte achtergrond

 

Senses

Lock'd - Escape Room Winterswijk
Geplaatst op: 4 januari 2020

Wat een gave experience!

We hebben deze kamer op dezelfde dag gespeeld als de andere twee kamers. Senses was de laatste kamer die we gedaan hebben. De mensen van Lockd hebben hier echt een geweldige escape room en experience neergezet! Het verhaal klopt van begin tot eind. De techniek en aankleding van de kamer zijn geweldig. Bij deze kamer staat de beleving centraal maar dit gaat niet ten koste van de puzzels wat bijvoorbeeld wel gebeurd bij the end van Darkpark. Deze kamer moet je gewoon gespeeld hebben. Echt een topper!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • origineel verhaal
 • techniek
 • aankleding

 

The Sleepover

Lock'd - Escape Room Winterswijk
Geplaatst op: 3 januari 2020

Erg leuk!

Deze kamer hebben we op dezelfde dag gespeeld als de andere twee kamers van Lockd. The sleepover is de eerste kamer die we hebben gedaan. Het begin van de kamer voelde erg krap en ik dacht bij mezelf als dit maar niet de rest van het uur zo blijft. Maar gelukkig was dit snel voorbij en was de ruimte prima. De puzzels waren erg leuk, maar voor ons wel wat aan de makkelijke kant. Verhaal was net als bij the hangover duidelijk en goed te volgen. Weinig hangsloten en veel meer gebruik van techniek. Het einde vond ik aan de ene kant wel grappig, maar wel vrij abrupt. Net als bij de the hangover was de service weer top.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • techniek
 • kleine ruimtes

 

The Hangover

Lock'd - Escape Room Winterswijk
Geplaatst op: 3 januari 2020

Bewijs dat oudere kamers ook zeker de moeite waard zijn!

We hebben deze kamer op dezelfde dag gespeeld als de andere twee kamers van Lockd. The hangover was de tweede kamer die we gespeeld hebben. Zoals de gamemaster van tevoren ook al aangaf; deze kamer werkt met sleuteltjes en cijfersloten. Hangsloten hebben mij nooit gestoord en deze kamer is zeker het bewijs dat technische kamers niet automatische beter zijn dan de 'oudere' kamers. De verhaallijn was duidelijk en logisch. Ik vond het slot van het verhaal erg goed bedacht en ik zag deze niet aankomen. Kamer is ontzettend ruim en de puzzels zijn logisch en uitdagend. Begeleiding was ook prima!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • flow van de kamer
 • Verhaal

 

De Ramkraak

Project Escape Nijmegen
Geplaatst op: 28 december 2019

Top kamer

De start kamer van de kamer is erg origineel. Hierdoor zit je gelijk in het verhaal. De kamer zelf is mooi aangekleed, maar voor 6 man wel aan de krappe kant. Het verhaal zelf is duidelijk. Al is deze mij wel lichtjes ontgaan. Mijn teamgenoten snapte het wel. 5 tegen 1.... het zal dus aan mij hebben gelegen ;). Er is duidelijk een beleving gecreëerd waardoor het net lijkt alsof je de hoofdrol speelt in een film. De puzzels zijn leuk en gevarieerd. Ik hou van het idee dat je moet samenwerken om de kamer te spelen. Hierdoor mis je stukken, maar dit vond ik niet storend.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • start en eind van de kamer
 • krap voor 6 man

 

De Duivelskamer

Project Escape Nijmegen
Geplaatst op: 25 december 2019

Blij dat ik m nog gedaan heb!

Deze kamer stond al een tijdje op het verlanglijstje. Dit met name vanwege het thema wat mij erg aanspreekt. Toen ik hoorde dat de kamer dicht ging, hebben we toch nog een dag kunnen vinden om de kamer te spelen. En hier heb ik zeker geen spijt van! Erg leuke puzzels en leuke intro en verhaal. Puzzels passen goed in thema en zit veel variatie in. Achteraf nog nagepraat wat erg gezellig was. De passie spatte er vanaf en we hebben nog wat goede tips gekregen van kamers in Berlijn die we zeker weten gaan bezoeken.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Flow van de kamer
 • Introductie
 • Host

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 28 november 2019

prachtig decor!

Na the mystic cabin gespeeld te hebben zijn we terug gekomen om the conductor te spelen. Deze kamer hebben we met zn 2tjes gespeeld. Ik vond dit wel een dingetje. Niet omdat ik niet met twee personen wil spelen maar omdat je met twee personen een kamer gaat spelen die ook met 6 man gespeeld kan worden. Sommige kamers worden wel aangeboden voor twee man maar zijn uiteindelijk niet echt bedoeld voor dat aantal. The conductor is gelukkig niet zo n kamer! Deze kamer is heel goed te doen met twee personen en dit zal ik ook zeker aanraden! De kamer zelf is ontzettend mooi gemaakt. Op ieder klein detail is gelet. Je zit echt in een hele andere wereld. Er zitten leuke en voor mij nieuwe technische snufjes in. De puzzels zijn ook afwisselend en leuk om te doen. De service was ook top! We hebben achteraf nog gezellig gekletst met de eigenaresse. Bedankt voor de leuke avond!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • puzzels in thema
 • Top kamer voor twee personen
 • Aankleding is fantastisch

  koenzieThe Riddle Room

The Resistance

Best Escape
Geplaatst op: 24 oktober 2019

Leuk om te doen

Dit is een leuke kamer met een fraaie aankleding en aardige puzzels. De kamer is pas 2 weken open. Wat altijd wel een risico is met betrekking tot de werking van de kamer en de puzzels, maar hier was niks van te merken. De kamer is met 8 man te spelen wat ik persoonlijk wel wat krap vindt; wij waren met 4 man en dit is meer dan genoeg. Hint systeem is origineel en past in het thema. Voor ons waren alle puzzels logisch en leuk op de laatste puzzel na. Hier zit veel potentie in en is zeker voor (de meeste) mensen leuk om te doen maar hij is net te uitgebreid. 1/4 van de tijd hebben we besteed aan die puzzel. Wat ik persoonlijk erg veel vindt. Verder zou ik er iets van een krijtbord hangen dat je alles voor jezelf overzichtelijker kan maken, Verder vind ik het personeel altijd wat onpersoonlijk bij Best escape, Ze zijn zeker vriendelijk, maar er is geen ruimte om na te praten. Ik snap dat wij een laat tijdstip hadden geboekt en dat je graag naar huis wil, maar wij vinden altijd fijn als we even kunnen napraten en eventueel de kamer nog eens kunnen doorlopen. We werden meteen na de kamer op de foto gezet, ze wenste ons een fijne avond en was weg.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • puzzels passen in thema
 • niet te merken dat kamer net open is
 • goede aankleding
 • laatste puzzel
 • geen ruimte om na te praten

 

The Vault

Sherlocked
Geplaatst op: 21 oktober 2019

Balance - Armin van Buuren

Ik heb samen met een groep de escape room gedaan die ontwikkelt rondom het nieuwe album van Armin van Buuren. Deze escape room is voor een paar weken gebouwd in de bestaande kamer 'The Vault'. Vandaar dat ik deze review bij deze kamer zet. Het muziek thema is er goed in verwerkt en deze kamer is ontzettend leuk om te spelen! Mocht je nog de kans krijgen, boek m dan! Ondanks dat ik niet de bestaande kamer heb gespeeld denk ik dat ik wel wat kan zeggen over de originele kamer. De kamer is goed ruim opgezet en de aankleding is mooi. Er zit een erg leuk fysiek element in. Wat wij jammer vonden was dat het praatje achteraf ontbrak. We werden meteen naar buiten gestuurd. Misschien is dit niet het geval bij de originele kamer maar toch miste we het. Ik denk wel dat je niet beide kamers kan spelen. Als je de escape room van Armin van Buuren hebt gespeeld heb je denk ik dat je te veel van de kamer gezien hebt en te veel bestaande spellen gedaan hebt om The Vault verrassend te laten zijn.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede techniek
 • mooie aankleding
 • Ruime kamer
 • Geen praatje achteraf

 

Expeditie

MindEscape
Geplaatst op: 17 oktober 2019

Lastig thema maar ontzettend goed uitgewerkt!

Wij hebben beide kamers van Mindescape gespeeld op een dag. We zijn begonnen met Anna's dollhouse en daarna hebben we de Expeditie gedaan. Ik was ontzettend benieuwd naar de aankleding van deze kamer. Jungle is volgens mij ontzettend lastig om geloofwaardige en mooi over te laten komen. Maar ze hebben dit ontzettend goed gedaan. De sfeer en aankleding klopte helemaal. Wederom waren de puzzels leuk om te doen en de service was uiteraard super. Er was in deze kamer ook genoeg te doen voor 4 personen. In de auto hebben we het nog gehad over welke nou beter was, Anna of expeditie. 2 vonden expeditie beter en 2 (waaronder ik) vond Anna leuker. Voor mij komt dit omdat het thema van Anna's dollhouse mij gewoon beter ligt dan het thema van de expeditie. Als je dus twijfelt welke van de 2 kamer je wil spelen, moet je ze gewoon allebei boeken :). Ze zijn allebei super!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Super aankleding!
 • Service

 

Anna's Dollhouse

MindEscape
Geplaatst op: 17 oktober 2019

Toffe kamer!

We hebben beide kamers van Mindescape op een dag gedaan. We begonnen met Anna's dollhouse. De kamer is mooi aangekleed en de sfeer is goed neergezet. De kamer bevindt zich in een kantoorpand maar daar merk je niks van in de kamer! Puzzels zijn leuk en er is een goede balans tussen zoeken en puzzels oplossen. Wij hebben ons met zijn vieren goed vermaakt en iedereen had wat te doen! Het is zo ontzettend knap wat deze dames hebben neergezet! Als je hoort wat voor een ervaring ze hadden met klussen, elektra etc. voordat ze begonnen met bouwen, is het bijna niet voor te stellen hoe ze zoiets prachtigs hebben kunnen bouwen! Ik doe het jullie in ieder geval niet na :). Service was sowieso super. De passie spat er vanaf en dit is ook zeker terug te zien in de kamer.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • service
 • balans tussen zoeken en puzzelen
 • Aankleding

 

The Execution

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 1 oktober 2019

Weer een top kamer erbij!

Ze flikken het gewoon weer! De kamer heeft mooie effecten en de aankleding is misschien wat kaal, maar dit hoort bij het thema. De puzzels zijn leuk en pittig. De puzzels paste ook goed in het thema. Zoals altijd was de ontvangst en het napraten weer top! Ze zijn nog druk bezig met het perfectioneren van de kamer. Het is altijd fijn om te zien dat er wat met de feedback die escape rooms krijgen gedaan wordt. Hier kwam ter sprake dat er nog niet echt een lekkere flow in de kamer zit. Ondanks dat wij daar niet heel veel last van hebben gehad, snap ik wel waar ze het over hebben. Ik denk ook dat deze kamer lastig is voor de beginnend escaper. Maar hier wordt dus hard aan gewerkt!
Jason's Curse is een van mijn favoriete kamers en the execution heeft daar (helaas?) geen verandering in gebracht, maar deze komt zeker in de buurt! Ik kan niet wachten tot de nieuwe kamer opengaat. Wij zijn al aan het aftellen!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • puzzels
 • Effecten
 • Personeel

 

Escape From Wonderland

Escape from Wonderland
Geplaatst op: 30 september 2019

Helemaal geweldig!

Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb! Deze kamer is fantastisch! Het begon al bij het ontvangst. Marieke en Alex zorgden ervoor dat we ons welkom en op ons gemak voelden. Je kunt gezellig met ze kletsen en hebben absoluut geen haast. Uiteindelijk zijn we toch maar naar de kamer gegaan :) en wat meteen opvalt is de prachtige aankleding! Aan ieder klein detail is gedacht. De puzzels zijn leuk en gevarieerd en er is zeker genoeg te doen met een groep van 5 personen. Het is voor de verandering ook een keer geen enge kamer of een kamer met een grimmige sfeertje. Ik kan deze kamer alleen maar aanraden! Je moet deze gespeeld hebben!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • thema
 • aankleding!
 • eigenaresse en personeel

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 22 september 2019

Een mooie uitdagende kamer

Wij hebben deze kamer gecombineerd met Bloody dentist. Je ziet duidelijk dat hier groots is uitgepakt ten opzichte van bloody dentist. De kamer is ten eerste een stuk groter en de aankleding is beter. Het is een pittige kamer en hebben hem (op 2 minuutjes na) net niet gehaald. DIt kwam voornamelijk doordat wij veel te lang vast hebben gezeten op een puzzel. Deze puzzel was naar ons idee ook wat ver gezocht. De begeleiding was bij deze kamer ook weer top en ondanks dat we een paar minuutjes te kort kwamen, mochten we de kamer wel uitspelen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Begeleiding
 • Top eigenaresse
 • enkele puzzel wat ver gezocht.

 

Bloody Dentist 2.0

Breakout Room
Geplaatst op: 22 september 2019

Goede opwarmer voor seven sins

Wij hebben deze kamer geboekt in combinatie met seven sins. De Bloody dentist hebben we als eerste gedaan en dit is zeker ook qua niveau en uitwerking de beste volgorde. De kamer opzich had een prima aankleding maar was verder niet bijzonder. De special effects die aanwezig waren in de kamer zorgde wel voor de nodige sfeer! De puzzels waren leuk, maar voornamelijk een enkele puzzel aan het begin van de kamer was (voor ons) wat ver gezocht. De ontvangst is top! De eigenaresse kan met ontzettend veel passie over escape rooms praten wat ik altijd ontzettend leuk vind! Je zou bijna vergeten dat je een kamer kwam spelen :). Onze gamemaster was ook ontzettend vriendelijk en heeft ons goed begeleid in de kamer.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede begeleiding
 • Top eigenaresse
 • Enkele puzzel wat ver gezocht

 

The Sabotage Break In Mission

Noordkade Uitjes
Geplaatst op: 31 augustus 2019

Mooie aankleding

De aankleding in deze kamer is echt top. De locatie van de escape room is ook erg gaaf. De puzzels zelf waren leuk, alleen niet altijd even duidelijk. Verder is de kamer voor max 10 personen, maar ik denk dat dit toch echt te veel is. Wij waren met 6 en dat vond ik al aan de grote kant. De kamer is zeker groot genoeg voor dit aantal personen, maar er zijn over het algemeen niet genoeg puzzels om te doen voor 10 personen. Waar je in de ene kamer meer op elkaar het wachten bent qua puzzels, kom je in de andere kamer om in de slotjes/raadsels. Maar deze worden niet allemaal opgelost. Zoals al vaker is aangegeven in reviews, zijn er heel wat dwaalsporen en puzzels niet opgelost moeten worden. Ik ben hier zelf niet zo n fan van. Het introfilmpje is ontzettend leuk gemaakt, maar wel aan de lange kant.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • locatie
 • grote kamer
 • aankleding is top!
 • dwaalsporen

 

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 15 augustus 2019

Waanzinnig

De kamer is zoals ook is aangegeven in het thema van La casa de Papel. Je neemt hier altijd een risico mee. Vooral doordat je jezelf als bouwer erg beperkt, maar wat is dit goed gedaan. Alles is herkenbaar en klopt met de serie. De puzzels zijn leuk en de aankleding is top. Achteraf heeft Johan de hele kamer nog met ons doorlopen, zodat we alsnog alle puzzels mee hebben gekregen. Mijn zusje vindt escape rooms niet erg leuk, maar deze kamer vond ze fantastisch! Heel erg bedankt voor de super ervaring! We komen zeker terug voor een mogelijk nieuwe kamer :).


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Enthousiaste eigenaar
 • thema klopt van begin tot eind
 • goede muziek
 • prachtige aankleding

 

The Courtroom

The Great Escape
Geplaatst op: 24 juli 2019

Mooi opgezet

De start van deze kamer is ontzettend leuk. De acteurs deden het hartstikke goed. Erg leuk dat iedereen in ons groepje een rol heeft gespeeld bij de intro. De kamer is mooi ingericht en puzzels passen in het thema. Al met al een super ervaring!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Acteurs

 

The Experiment

The Great Escape
Geplaatst op: 23 juli 2019

Wat een beleving!

Deze escape is ontzettend mooi vormgegeven. Er is goed nagedacht over het verhaal en aankleding wat ik erg belangrijk vind. De puzzels in de kamer zijn goed in thema en leuk om te doen. Wat ik ook leuk vind aan deze escape room is dat je absoluut samen moet werken. Je kan deze kamer bij wijze van niet in je eentje spelen terwijl de rest erachteraan loopt. Verder is het einde ontzettend origineel en wat betreft het acteer werk: SUPER! Ze hebben het fantastisch gedaan!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Interactie met acteurs
 • Origineel einde
 • Aankleding
 • Acteerwerk

 

Flight 923

Locked Leuven
Geplaatst op: 2 juni 2019

Leuke kamer

Deze kamer is erg leuk om te doen! Er zijn veel puzzels om op te lossen en je kan je goed opsplitsen. De aankleding is goed. Er was niet echt een duidelijk verhaal, maar het doel van de kamer was wel duidelijk.
Wat ik wel miste was iets van een muziekje. Muziek hoeft niet erg aanwezig te zijn, maar als er niks van geluid is, is het wel erg stil.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede aankleding
 • Genoeg te doen
 • Er was geen muziek

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 2 juni 2019

Een top kamer die je gespeeld moet hebben!

De sfeer, aankleding en het verhaal klopt in deze kamer. De kamer is spannend, maar zeker niet eng. De puzzels zijn gevarieerd en van goed niveau. Er zijn veel doe-dingen in deze kamer, waar ik persoonlijk wel erg van hou :). Wout is ook ontzettend vriendelijk en enthousiast. Hij heeft ons achteraf ook nog uitgelegd hoe bepaalde dingen werken wat ik erg kon waarderen! Je moet deze kamer gespeeld hebben! Het is een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke doe-dingen :)
 • Service
 • Sfeer
 • Aankleding

 

Jack The Ripper

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 2 juni 2019

Leuke klassieke kamer

Je merkt dat dit een wat oudere kamer is, maar de spellen in deze kamer blijven origineel en leuk om te doen! Er zijn uiteraard veel hangsloten in deze kamer, maar dat wisten we ook al voordat we de kamer gingen boeken. Het enige waar ik bang voor was, was dat je maar een puzzel tegelijk kon doen, maar dat is zeker niet het gevallen. Je kan je goed opsplitsen en iedereen kan bezig zijn. Aankleding van de kamer was ook goed. Verder is het personeel van Rijswijk ontzettend vriendelijk. We hadden al eerder Jasons Curse gedaan en toen hebben we ook nog gezellig na staan kletsen.
Als je tijd hebt, moet je deze kamer nog effe snel meepakken, want hij is zeker de moeite waard.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Personeel is top!
 • Iedereen heeft wat te doen

 

The Cooper Case

Down The Hatch
Geplaatst op: 2 juni 2019

Super kamer met sterk verhaal

Dit is de eerste kamer die we hebben gespeeld bij Down the Hatch en deze kamer is zeker een aanrader! De aankleding is top en de spellen zijn erg leuk en afwisselend. Er was ook een goede afwisseling van techniek en sloten. Verder heeft de kamer een sterke en duidelijke verhaallijn. Wij komen zeker terug voor Flight 815!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede afwisseling in type puzzel
 • Aankleding is top
 • Goed verhaal

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 4 mei 2019

Het verhaal klopt van begin tot eind

Wat is dit een top kamer! Vooraf word je door de medewerkers al goed in het verhaal gebracht. Ik vind ook dat het verhaal hier heel goed is neergezet. Alle puzzels en alles wat je vind past in het verhaal. Het hintsysteem is ook erg leuk gedaan en je merkte dat de gamemaster goed meekeek met wat we allemaal het doen waren. De aankleding, sfeer, alles klopt gewoon! Verder is samenwerken een must! Leuke manier om je relatie op de proef te stellen ;).


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Aankleding is top
 • Goed verhaal

 

The Lost Wizard

Escape Centrum Limburg
Geplaatst op: 5 april 2019

Magische kamer!

Ik heb genoten van begin tot eind. Dit is weer eens een andere manier van escape rooms spelen. De puzzels waren in thema en van een goed niveau. Het tovenaars thema is ontzettend goed neergezet en ik vind dat ze zich echt overtroffen hebben met deze kamer. Ik heb eerder al helstraat en haunted office gespeeld, maar ik vond deze kamer zeker het leukste! De hints kwamen op het juiste moment en gaven niet te veel weg.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • hints op het juiste moment
 • uitdagende puzzels
 • mooi aangekleed
 • anders dan andere escape rooms

 

Leuke kamer

Het is een fraai aangeklede kamer met variërende puzzels. Er valt veel tegelijk te ontdekken waardoor niemand stilstaat. Onze gamemaster was erg vriendelijk en de communicatie tussen de gamemaster en de groep in de kamer was erg leuk bedacht.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Erzsébet

Escaping Belgium
Geplaatst op: 25 maart 2019

Alles klopt aan deze kamer!

Wat een prachtige kamer! Het is spannend, maar zeker niet eng en samenwerken is een vereiste. Wat ik heel goed vond bij deze kamer is dat niet alleen de beleving top was, maar dat de puzzels ook heel goed en leuk waren. Bij andere kamers is bijvoorbeeld de beleving super, maar de puzzels minder. In deze kamer is overal aan gedacht! Verder was de gamemaster ook ontzettend vriendelijk en enthousiast. Je ziet dat hij plezier heeft in zijn werk en ontzettend veel van escape rooms houdt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend maar niet eng
 • Mooi aangekleed
 • Gamemaster
 • Super leuke puzzels

 

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 9 maart 2019

Uitdagende kamer!

The orphanage is een ruim en mooi ingerichte kamer waarbij je op een leuke manier door het spel geleid wordt. Je moet goed doorwerken om de kamer in een uur te halen. Wij hadden het idee dat we snel gingen, maar uiteindelijk met 2 minuten over ontsnapt. Dit kwam mede doordat we veel tijd verloren op de laatste puzzel. Hierbij is 6 man echt te veel en wij vonden deze puzzel ook niet echt bij de rest passen. Al met al wel weer een prachtige kamer!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend maar niet eng
 • Licht en geluid
 • leuke puzzels
 • De eindpuzzel vonden wij niet leuk

 

Jason's Curse

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 9 maart 2019

Fantastisch!

Jason's Curse is mijn nieuwe favoriet! Duidelijk verhaal met originele puzzels. De aankleding en sfeer waren ook top! Een kamer waarbij puzzels, verhaal en beleving perfect in balans zijn! Onze host was ook vriendelijk en deed er alles aan om ons een top ervaring te geven. Zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijke host
 • Sfeer
 • originele puzzels in thema
 • Verhaal is duidelijk

 

WO-II: Drukkerij

Project Escape Nijmegen
Geplaatst op: 17 februari 2019

Super ervaring!

Vanaf begin tot eind komt het thema goed naar voren. De kamer zelf bevat leuke puzzels en is groot genoeg voor zes man. Verder bevat de kamer ook een erg leuke verrassing. De gastvrouw was erg aardig en we hebben achteraf nog nagepraat over de kamer en andere escape rooms. Wij komen zeker nog terug voor de andere twee kamers.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • enthousiaste gastvrouw
 • thema klopt van begin tot eind

 

The Mystic Cabin

Riddle Room
Geplaatst op: 16 februari 2019

Mooie kamer

Deze kamer is ontzettend mooi gemaakt en ingericht! Je ziet dat deze escape room aankleding erg belangrijk vindt. Leuke gevarieerde puzzels en aardig personeel! In het donker is de locatie wel lastig te vinden.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk personeel
 • Aankleding
 • In het donker moeilijk te vinden

 

Kanunnik Jacobus

Escape Room Kerkrade
Geplaatst op: 23 januari 2019

Leuk om te doen

We hebben deze kamer gespeeld met 10 personen. We vroegen ons allemaal af wat voor een kamer het zou zijn aangezien hij pas te spelen is vanaf 9. Eenmaal aangekomen bleek dat we allemaal in dezelfde kamer gingen maar verdeeld werden over twee verdiepingen. Ik vind dit wel erg leuk bedacht. Je moet ook zeker samenwerken! Anders gaat het niet lukken. Het is wel een hele standaard escape room. Veel slotjes. Bij het openen van een slotje, krijg je weer een nieuwe puzzel en zo gaat het door tot het eind. De puzzel zijn wel erg leuk bedacht! We zijn net niet ontsnapt maar we hebben ons zeker geamuseerd. De locatie is ook erg mooi.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Nee


 • goede prijs kwaliteit verhouding
 • orginele puzzels
 • Samenwerken is vereist
 • Geen groepsfoto
 • Veel slotjes

 

MEESTERLIJK!

Deze kamer is ontzettend mooi en knap in elkaar gezet. De hele aankleding klopt tot in de kleinste details. Dit is toch wel een van de best aangeklede kamers die ik gezien heb. Puzzels passen bij het thema en zijn uitdagend. Er is ook genoeg te doen voor iedereen. Je merkt dat er erg veel energie is gestoken in het bouwen van deze kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagende puzzels
 • Genoeg te doen voor iedereen
 • Hele aankleding klopt
 • Erg krap voor 7 man

 

spannend tot het eind

Dit is een mooi ingerichte kamer met een mooie variatie in puzzels. De puzzels variëren van lastig tot makkelijk en voor iedereen is er wat te doen. Ik heb deze kamer gespeeld met drie personen zonder ervaring. Daarvoor is deze kamer misschien wat aan de moeilijke kant. Er zit namelijk geen lineaire volgorde in. Voor mij en de andere ervaren escaper was dit leuk, maar voor de andere was het soms lastig te volgen. De mensen zijn ontzettend vriendelijk bij mystery house en het is te zien dat ze allemaal veel lol hebben in hun werk. We hebben ontzettend veel lol gehad en de escape wereld is weer drie escape room freaks rijker ;).


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • leuke hond :)
 • vriendelijk personeel
 • gevarieerde puzzels
 • mooi ingericht

  nandarikprinsen

Leuke kamer!

The suspicious farmhouse is een erg mooi ingerichte kamer waarin het verhaal heel duidelijk en goed te volgen is. Leuke afwisseling in puzzels oplossen en zoeken. Het is volgens mij wel ontzettend knap als je deze kamer kan halen zonder hints. Verder was onze spelbegeleider erg vriendelijk en hebben wij ons goed vermaakt!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • duidelijk verhaal
 • mooie aankleding

 

Erg leuke kamer

De kamer is goed ingericht en past bij het thema. Mystery House denkt goed na over de verhalen bij de kamers. Dit maakt dat je er helemaal in zit. Er zit een mooie variatie in tussen doe en denk spellen en we zijn gelukkig op tijd ontsnapt en niet voor
gek verklaard! Een nadeel, in een ruimte moest erg veel gebeuren maar was erg krap voor zes man. Dit zorgde voor wat frustraties.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • gezellig personeel
 • Goed verhaal
 • Leuke variatie in puzzels

 

The Haunted Office

Escape Centrum Limburg
Geplaatst op: 15 januari 2019

Leuke kamer

The host was vriendelijk en we mochten al snel aan het spel beginnen. Het is over het algemeen een leuke escape room, maar ik vond helstraat 666 toch beter. In deze kamer zaten een paar elementen die naar mij idee niet helemaal duidelijk waren. Dan weet je wel hoe het moet maar is de uitvoering niet goed en dit levert wat frustraties op. Er zaten ook zeker hele leuke dingen in! Ruimte is goed ingedeeld en het is groot genoeg voor een grote groep mensen.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 28 december 2018

Fantastische kamer!

Deze kamer is ontzettend gaaf gemaakt! De puzzels zijn origineel en goed te doen voor zowel ervaren als niet ervaren escapers. Alle puzzels passen in het thema en de aankleding en sfeer in de kamer zijn perfect. Leuke host met wie we nog gezellig hebben zitten nakletsen over escape rooms. Top kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • originele puzzels
 • prachtig ingericht

  GertDeGoudviscasturiiRobin02Kooijv3chterhiddevkessejjtientien

Helstraat 666

Escape Centrum Limburg
Geplaatst op: 15 januari 2019

Erg leuke kamer

We werden ontvangen door de eigenaren van de escape room en na een korte uitleg konden we beginnen. De kamer is leuk ingericht en
het verhaal achter de kamer is ook leuk. De spellen in de kamer zijn goed te doen. Voor ervaren escapers misschien wat aan de makkelijke kant, maar al met al zit de kamer goed in elkaar. Met ruim een kwartier over stonden we buiten. Na nog wat na gekletst te hebben met een drankje hebben we ons ook nog goed vermaakt bij de flipperkasten.


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede sfeer
 • leuke wachtruimte

 

CELL BLOCK 9

Best Escape
Geplaatst op: 6 januari 2019

Leuke kamer

Dit is voor mij de leukste kamer die Best escape heeft. Leuke spellen en weer voor iedereen wat te doen. Leuke handelingen die je moet verrichten om buiten te komen. Kamer is groot genoeg voor acht man. Personeel is vriendelijk en geven duidelijke hints die niet te veel weggeven.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • afwisseling tussen denken en doen

 

The Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 23 januari 2019

Fantastisch!

Nadat we de freakshow hadden gespeeld, zijn we meteen doorgereisd naar Zoetermeer om the
honeymoon hotel te doen. We waren uit de freakshow ontsnapt met nog een kleine 10 minuten over
en waren erg benieuwd hoe de honeymoon hotel zou zijn. Deze kamer is een stuk bekender en heeft
een lager ontsnappingspercentage dan de freakshow dus we hadden erg hoge verwachtingen. De
verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. De aankleding is fantastisch en de sfeer is erg griezelig.,
maar ik vond het persoonlijk geen enge kamer. De meisjeskamer vond ik een stuk enger. De puzzels
zijn overduidelijk van een hoger niveau dan de puzzels in de freakshow, maar zeker niet onmogelijk
om op te lossen. Ik raad deze kamer wel aan, aan mensen die al eens eerder een escape room
hebben gespeeld.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • spannend maar niet eng
 • logisch verhaal
 • Mooi decor

  GertDeGoudviscasturii

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 15 augustus 2019

one of a kind

Dit is een beleving die je absoluut niet wil missen. De techniek die in deze kamer zit is buitengewoon.Ze hebben flink uitgepakt met deze kamer. Zoals ook wordt aangegeven op de site zijn de puzzels minder belangrijk in deze kamer. Maar de puzzels die erin zitten zijn leuk om te doen. En complimenten voor de acteur! Hij bleef echt ontzettend goed in zijn rol.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • "Opzet" van het spel
 • aankleding
 • Acteur
 • Start van de kamer

 

De Meisjeskamer

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 28 december 2018

Spannend tot de laatste seconde

Wij gingen met hoge verwachtingen naar deze kamer toe en het is zeker een erg goede kamer! De kamer heeft een griezelig sfeertje en op een gegeven moment vonden we het met zijn alle wel erg spannend. Puzzels zijn leuk, maar een puzzel vond ik persoonlijk meer een 'tijdrek puzzel' wat wel erg frustrerend was. Personeel is vriendelijk, alleen was er niemand toen we binnen kwamen wat ik toch wel vreemd vonden. Al met al hebben we echt een super leuke tijd gehad en het is ontzettend leuk dat je jezelf achteraf terug kan zien.


8.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • spannend verhaal
 • grote kamer
 • Enge sfeer
 • Sommige puzzels hadden beter gekund

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 28 december 2018

Top kamer!

Ik ging met hoge verwachtingen naar deze kamer toe. De aankleding is ontzettend mooi
(zowel in als buiten de escape room). De ontvangstruimte en de medewerkers waren geheel in
thema (dit is uiteraard makkelijker als je één kamer hebt). Na het opbergen van de spullen konden
we beginnen. En onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt! Vanaf binnenkomst tot vertrek
klopt het verhaal. De puzzels zijn heel divers. Het is wel een pittige kamer. Wij hebben de kamer met
zijn viertjes net weten te halen. Als je van een uitdaging houdt en je bent een echte escape room
freak dan moet je deze gespeeld hebben!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • uitdagende puzzels
 • genoeg te doen
 • vriendelijk personeel
 • mooie aankleding

 

Rachel's Bedroom

Best Escape
Geplaatst op: 23 januari 2019

Leuke kamer maar veel is te gokken

Ik heb deze kamer gedaan met vijf andere. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en we kregen een goede en duidelijke uitleg wat we eigenlijk niet gewend waren van deze escape room. De kamer ziet er netjes en geloofwaardig uit. Na een kort verhaaltje mochten we beginnen. De spellen op zich zijn erg leuk en creatief bedacht. Weer eens wat anders. Echter waren veel spellen wel ‘geluksspellen’ of de puzzels zijn makkelijk te gokken. Verder is een ruimte wel erg krap voor acht mensen. Al met al is het wel weer een erg leuke kamer. De makers hebben de kamers zo gebouwd dat iedereen wat te doen heeft (dus ook met 8 man).


7.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • iedereen heeft wat te doen
 • creatieve spellen
 • veel gok/geluksspellen

 

Leuk!

Met een groep van vier man zijn we deze kamer gaan doen. De ontvangstruimte van mystery house ziet er leuk en gezellig uit. De aspecten van de oude bioscoop hebben ze laten zitten wat het erg leuk maakt. De host was vriendelijk en vertelde erg enthousiast over de kamers die ze hebben. De verhalen van mystery house zitten erg goed in elkaar. Na wat gekletst te hebben, konden we beginnen. We begonnen goed en vlogen er in het begin doorheen. Tot op een punt waarbij we wel wisten wat we moesten doen maar de uitvoering niet goed was. We kregen hierover wat vagen hints waardoor het alleen maar nog verwarrender werd. Daarna hadden we een puzzel al opgelost terwijl dit helemaal niet de bedoeling was. Beetje jammer maar kan gebeuren. Helaas net niet op tijd ontsnapt, maar de kamer is zeker leuk. Daarna nog gezellig na gekletst


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 23 januari 2019

Toffe kamer

Dit is de eerste kamer die ik gedaan heb van escape challenge. De ontvangst was ontzettend goed en ‘vervelend’. Je word meteen al in een bepaalde sfeer gebracht. Vervolgens mochten we naar de wachtkamer. Het spel was nog niet begonnen en we durfden al niet meer. De kamer ziet er goed uit. Ietwat kaal maar het is ook wel een grote ruimte. Voor mij zaten er goede spellen in. Al kan ik me voorstellen dat de spellen niet helemaal je ding zijn als je niet van rekenen houdt. Verder wordt er leuk gebruik gemaakt van tandarts attributen. Bij ons ging alles ontzettend soepel en na 33 minuten stonden wij buiten. Je merkt wel dat dit hun eerste kamer is. Het verschil qua beleving en spel opbouw tussen the dentist en the freakshow is enorm. Al met al was het wel een toffe kamer om te spelen


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke puzzels

 

SKY SHAKER

Best Escape
Geplaatst op: 29 januari 2019

Kan beter

Ten opzichte van de andere twee kamers is deze kamer aan de krappe kant en erg kaal. Maar nog steeds ruim genoeg voor 8 man. De spellen waren leuk alleen waren sommige dingen wel erg vergezocht. Verder is vooral in het begin het overzicht weg. Door de grote hoeveelheid spullen die je vind.


6.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuk thema
 • vergezocht

 

Escape from Machu Picchu

Escape Adventure
Geplaatst op: 17 februari 2019

Puzzels waren leuk maar het totaal plaatje klopte niet

De aankleding en puzzels in deze kamer zijn mooi en erg leuk. Echter zit er geen logisch verhaal in en lijken sommige puzzels nogal random. Verder zijn er ook erg veel hangsloten.


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • aankleding
 • nogal random puzzels
 • veel hangsloten

 

Eerste escape ervaring

Inmiddels is deze kamer gesloten. Dit is de allereerste kamer die ik heb gedaan. Op dat moment erg leuk, maar na meer kamers te hebben gedaan blijkt deze toch minder te zijn.


6

Sfeer: 7.0

Puzzels: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

0 reviews