Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Boshut 17

Tilburg, Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

18 jaar

Lees reviews

Meer over Boshut 17

Lea en Bram Brouwer woonden aan de rand van de stad. Samen hebben zij twee dochters, Thirza (14) en Lydia (16). Thirza en Lydia zijn 2 handen op 1 buik. Samen zetten zij zich af tegen de religieuze opvoeding van hun ouders.
Lea en Bram leefden samen met hun dochters een teruggetrokken bestaan. Ze hadden geen behoefte aan contact met de rest van de buurt. Hetzelfde gold voor beide dochters. Ze trokken voornamelijk met elkaar op en hadden op school geen vrienden. Ze werden vaak gepest waardoor ze in de loop der tijd steeds meer tot zichzelf zijn geraakt.
Op 2 december 1982 werden zij op school niet meer gezien. Nadat beide dochters een week niet op school zijn geweest, besluit het bestuur van de school bij het ouderlijk huis langs te gaan. Er blijkt niemand thuis te zijn. Er gaan nog twee volle weken voorbij, voordat op 16 december 1982 de politie ingelicht wordt door het schoolbestuur.
Er wordt een flinke zoekactie op touw gezet. De zoekactie gaat 3 lange slopende maanden door en wordt uiteindelijk zonder succes gestaakt.
Meer dan een half jaar later stuiten twee jongens per toeval op een boshut diep in de bossen in Tilburg. De boshut is gebouwd van grote boomstammen en valt compleet weg tegen de achtergrond. Het complete gezin wordt dood aangetroffen in de boshut. Naast de deur hangt een bordje met nummer 17
Alle 4 de gezinsleden lagen roerloos rondom een ouijabord in de hut. De lijken waren compleet intact en vertoonden geen enkele vorm van ontbinding. De politie startte direct een onderzoek naar de doodsoorzaak van het gezin. Sectie op de lichamen van de gezinsleden leverde echter niets op. Er kon bij geen enkel gezinslid een doodsoorzaak worden vastgesteld.
Het onderzoek hield lange tijd aan, maar leverde geen resultaten op. Na anderhalf jaar werd het onderzoek gestaakt en de boshut weer vrijgegeven. De rechercheur plaatste op de landelijke televisie een oproep aan alle kijkers voor tips of aanknopingspunten rondom de bizarre dood van de gezinsleden. Helaas is er al die tijd geen enkele bruikbare tip binnengekomen. De bizarre dood van familie de Brouwer blijft een macabere onopgeloste zaak.
Ga niet naar binnen bij Boshut 17…!
Boshut 17 is de nieuwste escaperoom van Locks&Keys escaperoom. Dit is niet zomaar een escape room, maar dit is de engste escaperoom van Nederland (alleen voor 18+). Mocht je ondanks onze waarschuwing Boshut 17 zelf willen ervaren? Boek dan snel!

Thema's

Horror

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Epilepsie risico

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

29 likes

386 bezoekers

90.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Besterdring 225A
5014 HK, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

133 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Boshut


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

j_verheijj_verheijEscape ApprenticeLid sinds: 07 juni 2017 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2017

Vanaf het moment dat je de kamer binnenloopt heb je direct het gevoel dat je daadwerkelijk in een oud boshutje bent. De sfeer van de kamer geeft meteen rillingen door de goede techniek van de puzzels in combinatie met het geluid en de lichteffecten. Goed te doen met 5 personen, want er is genoeg ruimte en er zijn genoeg taken/puzzels te verdelen of waar meerdere personen tegelijk voor nodig zijn. Ik vind het een aanrader voor iedereen, ook als je misschien wat banger aangelegd bent!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Kirsten (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2017

Wat een ontzettend gave escape room! Als je niet bang bent voor de nodige angstzweet is het zeker een aanrader:) Vanaf het eerste moment tot het allerlaatste moment is het ontzettend spannend en eng tegelijkertijd. Je weet niet wat je kan verwachten en iedere puzzel is totaal verschillend van de andere, super goed in elkaar gezet! Zelf ben ik wat banger aangelegd maar dit heeft mij er niet van weerhouden om goed mee te spelen en het ook te halen:) Dus voor de mensen die wat banger zijn aangelegd wees gerust voor jullie is het ook ontzettend gaaf om te doen!! (misschien moet je naderhand wel eventjes bijkomen haha)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Bart (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2017

Geweldige ervaring , techniek ,geluid schrikeffecten en dan nog puzzelen is een hele opgaaf. De puzzels zijn goed in thema en sommige ook echt weer heel origineel. De moeilijkheid is te zoeken in de combinatie van alles, kon niet goed nadenken omdat je toch elke keer in spanning aan de volgende stap begint. Dit is ook de reden dat we het net niet gehaald hebben, dit bleek na uitleg van de laatste stap om het te halen. Super bedankt voor deze spannende en toch ook leuke ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertLid sinds: 12 november 2021 (91 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 mei 2022

Cool thema, toffe effecten.

Ik heb deze kamer met twee personen gespeeld en gelukkig nog weten te halen! In het begin moesten we even op gang komen, daarna gingen we als een speer! Persoonlijk vond ik de spanning nog meevallen, maar kan mezelf goed voorstellen dat een andere zeven kleuren stront schijt.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  56:33 min

  Yuri Koolhout

iPatiPatJunior EscaperLid sinds: 16 februari 2018 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2018

Spooky

Ik heb Boshut 17 gespeeld, de engste van Nederland, zoals ze zelf zeggen. En eng, dat is ie wel ja. Maar dat moet je zelf ontdekken.

Ze hebben met deze kamer zichzelf weer overtroffen, er is hier weer enorm veel aandacht besteed aan het thema en dat zie en voel je gewoon. (Maar dit ben ik ook wel van hun gewend eigenlijk, heb de andere twee kamers van hun ook gedaan)

Kortom wil je een enge escape room boeken, boek dan vooral deze!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Aandacht voor details
 • Voor sommige misschien té eng??

  marieke_smidt

lotte_vlaklotte_vlakJunior EscaperLid sinds: 31 augustus 2016 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 juni 2017

We vonden het een hele gave kamer! Sfeer zit er goed in door verschillende effecten. Hij is spannend, maar niet te spannens. De puzzels zijn weer origineel en leuk om op te lossen. Wederom een gave kamer bij locks en Keys!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

Geweldige kamer

De boshut mag met recht een 'enge' kamer worden genoemd. De kamer is erg mooi gemaakt. Er is veel aandacht besteed aan de speciale effecten en bijzondere puzzels, hierdoor wordt het spelen van deze kamer een unieke belevenis. Wij hebben deze kamer in ieder geval met veel plezier (en spanning) gespeeld, helaas is het ons niet gelukt om binnen de tijd te ontsnappen. Ik raad iedereen aan om deze kamer een keer te gaan spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Speciale effecten
 • Puzzels
 • Bouw/afwerking

  errol

[email protected] (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2017

Echt een top kamer als je bang wilt zijn! De kamer is zo in elkaar gezet dat je nooit weet wat je moet verwachten. Bij de puzzels moet je goed en logisch nadenken. Mocht dit niet lukken, dan krijg je gelukkig een tip. Voor de rest was de kamer erg spannend en de van de sfeer alleen wordt je al oncomfortabel. Dat maakt de puzzels ook lastiger omdat je constant het gevoel hebt dat er wat engs gaat gebeuren. Echt dé perfecte kamer om te spelen met je vrienden!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

DrLKDrLKEscape ExpertLid sinds: 26 juni 2016 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 juni 2017

Mooie vormgegeven kamer, met puzzels in het thema en een creepy sfeertje. Zeker verrast door de originaliteit van een aantal puzzels. Prima voor 4 personen, misschien voor 6 personen wat krap. Helaas wel wat gehinderd door technische / reset problemen in de kamer, waardoor het eindcijfer beduidend lager uitvalt dan het misschien had kunnen zijn. Hiervoor hebben we drankjes van het huis gekregen, waarvoor dank!

Het eerste probleem was dat het introfilmpje in de kamer het niet deed, waardoor de kamer zelf een aantal minuten donker bleef en we de eerste minuten nog hebben gewacht of er toch nog een filmpje kwam. Dit hebben we nog aangegeven via de camera aan de begeleider, maar dit kwam niet goed door. Naderhand bleek dat er ook filmpjes tussendoor te zien moesten zijn. Ik denk dat de beleving en het verhaal in de kamer beter waren geweest, maar het heeft ons verder niet gehinderd in het ontsnappen. Misschien komt dit omdat de kamer nieuw is, maar we hadden af en toe het gevoel dat we een testgroep waren in een nieuwe kamer.

Daarnaast was er een reset fout, waardoor een sleutel op de vloer lag en het bijbehorende slot open. Hierdoor hadden we halverwege het spel wel wat problemen met de volgorde van een aantal puzzels (waren al bij de eindpuzzel aanbeland terwijl we eerst andere puzzels moesten oplossen). Dit heeft ons niet gehinderd in het ontsnappen, maar maakte het wel wat onlogisch.

Los gezien van deze problemen vind ik de manier van hints (briefjes onder de deur doorschuiven) niet efficiënt. We hebben 4 hints gehad, waarvan 3 hints overbodig waren aangezien het lopen naar de kamer (andere verdieping dan controle kamer) door de begeleiding vertraging gaf.

Al met al zeker een kamer met potentie, originele puzzels in het thema. Als de techniek meewerkt en de kamer goed gereset wordt is dit zeker een aanrader voor de (on)ervaren speler!


7

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (156 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2017

Top kamer

Wij stemmen voor bob!
Vind de spanning van t begin tot het einde heel goed!
Mijn vriend vond hem zweet trekkend!
Super goed in elkaar gezet dus zeker de moeite waard om hem te spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 3 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

Wij stemmen voor bob. was een spannende maar ook echt creepy kamer. Tip ga van tevoren naar de wc.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

roel_van_rijswijkroel_van_rijswijkSenior EscaperLid sinds: 03 oktober 2019 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2023

Weinig bijzonder

Niet heel enthousiast over de Boshut 17 kamer. Puzzels beetje flauw. Spanningsopbouw erg mager. Fout met slotjes zorgde voor een onnodige vertraging. Werd netjes gecompenseerd overigens. Verhaal werd regelmatig onderbroken door filmpjes. Dat vind ik zelf niet heel bevorderlijk voor de snelheid en betrokkenheid bij een spel.


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 4.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service

 

topescaperstopescapersJunior EscaperLid sinds: 18 december 2018 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2023

Verouderde kamer, maar een spannende en leuke ervaring

De boshut stond al lang op het lijstje gezien dit een van de engere kamers moest zijn. Met deze verwachting gingen we ook deze kamer in en we waanden ons in een echt boshut. Dat er iets meer dan normaal gaande was, was zeker merkbaar en we hebben ons vermaakt met de puzzels die de kamer vrijgaf.

Hier en daar merk je wel dat de kamer iets gedateerd is. Klemmend stuk ketting en een object wat echt defect was. Het zijn kleinere ongemakken die de escapeervaring niet hebben beïnvloed. We zijn al met al een leuke ervaring rijker!


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  47:59 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Spannend
 • Decor
 • Uitdaging
 • Heeft onderhoud nodig

 

yahlisayahlisaEscape ApprenticeLid sinds: 06 september 2018 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2023

Toe aan een update/verversing

De kamer wordt omschreven als de engste kamer van Nederland, dus ik had me al op de nodige spanning voorbereid. Eenmaal in de kamer viel dit tegen. De kamer en attributen hebben door de jaren heen veel geleden en is toe aan een vernieuwing. Slotjes werkten stroef en/of niet, niet alle systemen werkten optimaal en tussendoor ontvingen wij een hint (die we niet volledig verstonden), waardoor we langere tijd op zoek gingen naar wat er werd bedoeld met de hint. Wat bleek? De hint was voor een andere kamer die tegelijkertijd werd gespeeld.

Al met al zaten er weinig puzzels in de gehele kamer. Wij waren met drie spelers, wat ruim voldoende was voor de hoeveelheid ruimte in de kamer. Met meer mensen ben ik bang dat je elkaar snel voor de voeten loopt.


5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 6.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  49:45 min


 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig
 • Prijs
 • Puzzels
 • Decor

 

mhfvdwmhfvdwJunior EscaperLid sinds: 26 december 2019 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 november 2023

Verouderd maar leuke puzzels. Niet heel eng.

De kamer wordt gepromoot als heel eng maar dat vond ik wel meevallen. De kamer is verouderd, niet alles werkt even goed en sommige dingen zijn echt kapot. Wel leuke puzzels en overall de moeite waard.


8

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Spannend
 • Heeft onderhoud nodig

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 06 april 2019 (140 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 mei 2023

Erg leuke kamer met wat spannende momenten

De drie escaperooms van deze locatie speelden wij op één dag. Deze kamer was als laatste aan de beurt en, als je meerdere kamers op de locatie wilt spelen, zouden wij zeker aanraden deze inderdaad als laatste te doen.
De kamer is echt in thema aangekleed en de puzzels zijn leuk en, op één puzzel na, ook logisch en passend bij het thema. De muziek op de achtergrond draagt echt bij aan de ervaring. Er zitten soms wat spannende momenten in de kamer, maar hij is zeker niet ontzettend eng. Je zit in deze kamer echt helemaal in het verhaal.
Wij speelden deze kamer met twee ervaren escapers en dat was echt prima te doen.


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

lilalaizalilalaizaEscape ApprenticeLid sinds: 22 januari 2023 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 januari 2023

Spannend maar gaaf!

We hebben deze escaperoom met zijn vieren gespeeld. We vonden het allemaal erg spannend, maar de escaperoom zit wel goed in elkaar! De spannende geluiden en de special effects maken het extra spannend!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:30 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Spannend
 • Goede prijs

 

AppeltaartjeAppeltaartjeJunior EscaperLid sinds: 21 november 2021 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 december 2022

Goed teamwork

Was spannend maar hadden het iets meer van verwacht


6.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: James en de Blondies

Ontsnapt: Ja  41:01 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend
 • Gebrek aan verhaal
 • Moeilijkheidsgraad

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruLid sinds: 04 oktober 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 januari 2023

Tijd voor een renovatie

We waren in de buurt en dachten deze kamer even mee te pakken. Het begin was wel grappig en eenmaal in de kamer leek het goed te gaan maar doordat sommige dingen zo versleten waren of gewoonweg niet werkte stapelde de frustratie zich op in de kamer. Komt helaas gewoon niet meer mee met de kamers die je tegenwoordig hebt.


4

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 3.5

Service: 3.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Slechte service
 • Prijs
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Puzzels

 

Vera_1994Vera_1994Junior EscaperLid sinds: 10 oktober 2021 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2022

Spannend

De sfeer door de gehele kamer zorgt voor de nodige spanning. Leuke, afwisselende puzzels.


7.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 3.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  43:16 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

RicardoVD90RicardoVD90Escape ExpertLid sinds: 17 juli 2021 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2022

Best wel spannend!

We hadden weer zin om eens 2 escape rooms te spelen op een dag. Na heel even zoeken kwamen we op locks & keys en hun vrij goed beoordeelde kamers. Nu nog 2 kamers uitzoeken van de 3 die we willen spelen. De schrobbeler kamer was snel gekozen, maar nu de tweede nog. Boshut had qua verhaal wel de voorkeur, maar het zou wel een eng thema moeten zijn.... Uiteindelijk toch maar voor boshut 17 gekozen en dan ook nog als eerste!

Onthaal:
Door niet goed op te letten reden we er eigenlijk eerst voorbij en hadden we al snel om de hoek een plekje gevonden om te parkeren. Eenmaal binnen werden we vriendelijk ontvangen en ze wist gelijk voor welke kamers we kwamen. We konden ook gelijk beginnen ook al waren we een klein beetje vroeger. Na een kleine intro over de regels konden we beginnen.

Kamer:
We konden ons naar de kamer begeven! Voor we de kamer binnen mochten moesten we eerst even een intro filmpje bekijken. Die voor mijn gevoel toch wat betere kwaliteit was dan wat je normaal tegen komt. Het filmpje liet al goed de sfeer van de kamer over komen en het filmpje was klaar en BAM daar was de eerste jump scare al. Met dit was de toon gezet voor de kamer. Binnen was alles vrij donker en was voor ons de spanning heel goed te voelen. Het begin spreekt voor zich en dit vond ik echt heel leuk gedaan. Een scherm in een kamer en filmpjes tussendoor ben ik geen fan van, maar hier was het goed verwerkt in de kamer. We konden nu echt beginnen, maar het liep niet helemaal lekker bij ons. Bij een van de twee was de spanning vrij hoog en de andere liep ook niet helemaal relaxed rond. Door de spanning leek het wel dat we ons niet goed konden concentreren en we makkelijke dingen over het hoofd zagen. Na een klein hintje konden we onszelf wel op de kop slaan, want hoe konden we dit nou niet doorhebben. Vanaf dat punt ging het langzaam steeds beter. Met hier en daar kwamen we steeds verder in de kamer. De spanning was voor ons nog steeds goed te voelen, maar ik kreeg zelf toch de vraag of we niet zelf de spanning voor onszelf zo hoog aan het maken waren. De begeleidende film was echt goed gedaan en werd ook goed verwerkt in de kamer zelf. Na een aantal puzzels konden we naar de volgende kamer en werd het verhaal een klein beetje duidelijker. Hier was een van de hekelpuntjes voor ons. Want er was een puzzel en die bleek niet heel goed te werken, want ons best wel wat tijd koste. En die tijd hadden we zelf ook al een klein beetje verspild door de spanning. Na een helpend handje konden we weer verder en konden we weer verder met de kamer. Hier was een creepy effect te vinden, maar dat hield ons steeds minder tegen. De tijd begon voor ons ook te tikken en dat was ook een reden dat de spanning minder te voelen werd. Alleen het gene wat we aan het negeren waren in de kamer moesten we toch een keer gebruiken. Gelukkig bewoog dit onderdeel niet uit zichzelf. Vanaf dit punt begon alles snel te gaan en was bijna alle spanning verdwenen. Met nog een hint voor een van de laatste puzzels, kwamen we uiteindelijk bij het laatste punt van de kamer aan. Maar we hebben net iets minder dan een minuut over. En dit onderdeel vond ik zelf echt heel leuk en goed gedaan. Ik vond dit een mooie afsluiter van de kamer, maar ik had zelf toch net iets meer met licht en geluid gedaan om het nog net wat beter over te laten komen. En na de afsluiter werden we onthaald en werd er naar ons geroepen: Gehaald! Wat waren wij blij en ook nog een klein beetje verrast. Want we hadden halverwege de tijd dat we deze kamer toch echt niet gingen halen. Maar het is ons toch echt gelukt! Alleen toch een klein beetje buiten de tijd, maar we zaten zo dicht bij het einde dat we de kamer af mochten spelen en het was nog geen minuut buiten de tijd. We hebben even wat gedronken om af te koelen van de kamer en even bij zinnen te komen, want daarna kwam onze tweede kamer van de dag!

Conclusie:
De kamer was voor ons best eng. Jumpscares waren er niet echt, maar spanning was er zeker! De aankleding was goed gedaan vond ik, er waren vrij weinig extra dingen waar niks mee gedaan moest worden. De kamer was vrij donker, maar alles zag er toch goed uit. De kritiekpuntjes van deze kamer zijn sloten die niet goed werkten, want die lijken mij vrij makkelijk om te vervangen. Ook het slot dat geen cijfers nodig had, want die pakte niet goed en heeft ons toch best wat tijd gekost. En er is een puzzel met touwen en daar zaten geluidfragmenten een gekoppeld en die werkten niet goed. Maar zouden deze puntjes aangepakt worden, zou ik geen kritiek op de kamer hebben. Het enige is dat je wel echt van zulke kamers moet houden. Ben je bang aangelegd dan raad ik deze kamer niet aan, maar uitproberen kan altijd!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Team Dreamwork

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

Domina TempusDomina TempusSenior EscaperLid sinds: 09 november 2018 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2023

Uhhh…

Deze escaperoom zou heel erg eng zijn. En dat is hij helaas echt niet. Ik ben toch wel redelijk snel angstig en schrikkerig maar dat heb ik bij deze kamer niet zo ervaren. De decoratie is passend bij die van een oud boshuisje met de nadruk op oud. Want de afwerking laat wel wat te wensen over evenals de puzzels. Niet alles werkte goed/gemakkelijk waardoor de frustratie soms wel even opliep. Persoonlijk vond ik de kamer niet echt heel bijzonder, aardig om mee te pakken als je in de buurt bent of misschien de andere kamers van Locks & Keys gaat spelen


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Familie HeerenFamilie HeerenEscaperLid sinds: 29 januari 2019 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 maart 2022

Leuk tussendoortje als je in de buurt bent.

We hielden 7 minuten over, toch kregen we wat tips, die kwamen eigenlijk te vroeg. De ontvangst en begeleiding lieten te wensen over. Zeker geen topkamer maar ook weer niet slecht.


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 4.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Sfeer
 • Logica
 • Slechte service
 • Slechte begeleiding

 

GemmaGemmaJunior EscaperLid sinds: 26 maart 2022 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 maart 2022

wauw, een super gave kamer

Een spannende kamer waarbij je niet weet wat je te wachten staat. Er zijn leuke puzzels en de kamer brengt je helemaal naar de sfeer van een oude boshut.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Verhaal

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (114 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 maart 2022

Prima ervaring

Enkele jaren geleden heeft onze groep De Bank en Schrobbeler al gespeeld. Destijds vertelde men dat ze een ontzettend enge kamer wilden gaan bouwen. Een kamer waarbij er tijdens het spelen minimaal 1 persoon op de noodknop gedrukt moest hebben, anders was hij niet geslaagd. Dat sprak ons wel aan en dus kwam De Boshut op onze wishlist. Het heeft even geduurd, maar vandaag was het dan eindelijk tijd om de kamer te spelen.

We werden vriendelijk ontvangen door de host. We waren iets te laat, maar dat was geen probleem. Fijn dat ze bij deze organisatie zo flexibel zijn, helemaal top. De host bleek erg gastvrij en stelde ons op het gemak.

We begonnen dus rap aan de kamer. Via een trap omhoog naar de ruimte waar de introfilm startte. Dit beloofde wat. Ik vond het een spannend filmpje. En toen de kamer in...brrr...donker. We stonden toch wel wat dicht bij elkaar en niemand durfde wat. Gelukkig bleek al snel wat de bedoeling was en kwamen we wat meer los. Uiteindelijk bleken we goede waaghalzen. Lag dit aan ons ....of is de kamer niet zo eng als er beweerd wordt?

We stonden voor ons gevoel vrij snel weer buiten. Er waren niet heel veel puzzels en de ruimte bleek ook beperkt. We waren met vier personen en dat lijkt ons echt meer dan voldoende. De kamer viel ons een beetje tegen in moeilijkheid en qua spanning. De kamer is ook al weer wat ouder. Dat kun je merken. Het meest irritante vond ik de filmpjes tussendoor. Die vertragen je spel, terwijl je eigenlijk door wil. Een leuk element zat op het einde: wat zullen ze gelachen hebben achter de schermen.

We bleken een mooie tweede tijd van de maand neer gezet te hebben. De maand was pas net begonnen, dat wel... We werden nog verblijd met een drankje van het huis. Dat zat bij de prijs in: super. Al met al geen hoogvlieger, maar een prima ervaring.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja


 • Flexibiliteit in aanvangstijdstip
 • Drankje
 • filmpjes tussen door
 • niet zo eng als beweerd wordt

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig