Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Boshut 17

Tilburg , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

18 jaar

Lees reviews

Meer over Boshut 17

Lea en Bram Brouwer woonden aan de rand van de stad. Samen hebben zij twee dochters, Thirza (14) en Lydia (16). Thirza en Lydia zijn 2 handen op 1 buik. Samen zetten zij zich af tegen de religieuze opvoeding van hun ouders.
Lea en Bram leefden samen met hun dochters een teruggetrokken bestaan. Ze hadden geen behoefte aan contact met de rest van de buurt. Hetzelfde gold voor beide dochters. Ze trokken voornamelijk met elkaar op en hadden op school geen vrienden. Ze werden vaak gepest waardoor ze in de loop der tijd steeds meer tot zichzelf zijn geraakt.
Op 2 december 1982 werden zij op school niet meer gezien. Nadat beide dochters een week niet op school zijn geweest, besluit het bestuur van de school bij het ouderlijk huis langs te gaan. Er blijkt niemand thuis te zijn. Er gaan nog twee volle weken voorbij, voordat op 16 december 1982 de politie ingelicht wordt door het schoolbestuur.
Er wordt een flinke zoekactie op touw gezet. De zoekactie gaat 3 lange slopende maanden door en wordt uiteindelijk zonder succes gestaakt.
Meer dan een half jaar later stuiten twee jongens per toeval op een boshut diep in de bossen in Tilburg. De boshut is gebouwd van grote boomstammen en valt compleet weg tegen de achtergrond. Het complete gezin wordt dood aangetroffen in de boshut. Naast de deur hangt een bordje met nummer 17
Alle 4 de gezinsleden lagen roerloos rondom een ouijabord in de hut. De lijken waren compleet intact en vertoonden geen enkele vorm van ontbinding. De politie startte direct een onderzoek naar de doodsoorzaak van het gezin. Sectie op de lichamen van de gezinsleden leverde echter niets op. Er kon bij geen enkel gezinslid een doodsoorzaak worden vastgesteld.
Het onderzoek hield lange tijd aan, maar leverde geen resultaten op. Na anderhalf jaar werd het onderzoek gestaakt en de boshut weer vrijgegeven. De rechercheur plaatste op de landelijke televisie een oproep aan alle kijkers voor tips of aanknopingspunten rondom de bizarre dood van de gezinsleden. Helaas is er al die tijd geen enkele bruikbare tip binnengekomen. De bizarre dood van familie de Brouwer blijft een macabere onopgeloste zaak.
Ga niet naar binnen bij Boshut 17…!
Boshut 17 is de nieuwste escaperoom van Locks&Keys escaperoom. Dit is niet zomaar een escape room, maar dit is de engste escaperoom van Nederland (alleen voor 18+). Mocht je ondanks onze waarschuwing Boshut 17 zelf willen ervaren? Boek dan snel!

Thema's

Horror

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

23 likes

251 bezoekers

88.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Besterdring 225A
5014 HK, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

111 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Boshut


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Kirsten (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juni 2017

Wat een ontzettend gave escape room! Als je niet bang bent voor de nodige angstzweet is het zeker een aanrader:) Vanaf het eerste moment tot het allerlaatste moment is het ontzettend spannend en eng tegelijkertijd. Je weet niet wat je kan verwachten en iedere puzzel is totaal verschillend van de andere, super goed in elkaar gezet! Zelf ben ik wat banger aangelegd maar dit heeft mij er niet van weerhouden om goed mee te spelen en het ook te halen:) Dus voor de mensen die wat banger zijn aangelegd wees gerust voor jullie is het ook ontzettend gaaf om te doen!! (misschien moet je naderhand wel eventjes bijkomen haha)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

j_verheijj_verheijEscape ApprenticeLid sinds: 7 juni 2017 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juni 2017

Vanaf het moment dat je de kamer binnenloopt heb je direct het gevoel dat je daadwerkelijk in een oud boshutje bent. De sfeer van de kamer geeft meteen rillingen door de goede techniek van de puzzels in combinatie met het geluid en de lichteffecten. Goed te doen met 5 personen, want er is genoeg ruimte en er zijn genoeg taken/puzzels te verdelen of waar meerdere personen tegelijk voor nodig zijn. Ik vind het een aanrader voor iedereen, ook als je misschien wat banger aangelegd bent!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Bart (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2017

Geweldige ervaring , techniek ,geluid schrikeffecten en dan nog puzzelen is een hele opgaaf. De puzzels zijn goed in thema en sommige ook echt weer heel origineel. De moeilijkheid is te zoeken in de combinatie van alles, kon niet goed nadenken omdat je toch elke keer in spanning aan de volgende stap begint. Dit is ook de reden dat we het net niet gehaald hebben, dit bleek na uitleg van de laatste stap om het te halen. Super bedankt voor deze spannende en toch ook leuke ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

iPatiPatJunior EscaperLid sinds: 16 februari 2018 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2018

Spooky

Ik heb Boshut 17 gespeeld, de engste van Nederland, zoals ze zelf zeggen. En eng, dat is ie wel ja. Maar dat moet je zelf ontdekken.

Ze hebben met deze kamer zichzelf weer overtroffen, er is hier weer enorm veel aandacht besteed aan het thema en dat zie en voel je gewoon. (Maar dit ben ik ook wel van hun gewend eigenlijk, heb de andere twee kamers van hun ook gedaan)

Kortom wil je een enge escape room boeken, boek dan vooral deze!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aandacht voor details
 • Sfeer
 • Voor sommige misschien té eng??

  marieke_smidt

lotte_vlaklotte_vlakJunior EscaperLid sinds: 31 augustus 2016 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 juni 2017

We vonden het een hele gave kamer! Sfeer zit er goed in door verschillende effecten. Hij is spannend, maar niet te spannens. De puzzels zijn weer origineel en leuk om op te lossen. Wederom een gave kamer bij locks en Keys!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

Geweldige kamer

De boshut mag met recht een 'enge' kamer worden genoemd. De kamer is erg mooi gemaakt. Er is veel aandacht besteed aan de speciale effecten en bijzondere puzzels, hierdoor wordt het spelen van deze kamer een unieke belevenis. Wij hebben deze kamer in ieder geval met veel plezier (en spanning) gespeeld, helaas is het ons niet gelukt om binnen de tijd te ontsnappen. Ik raad iedereen aan om deze kamer een keer te gaan spelen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Bouw/afwerking
 • Puzzels
 • Speciale effecten

  errol

danny1_janssen@msn.com (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 juni 2017

Echt een top kamer als je bang wilt zijn! De kamer is zo in elkaar gezet dat je nooit weet wat je moet verwachten. Bij de puzzels moet je goed en logisch nadenken. Mocht dit niet lukken, dan krijg je gelukkig een tip. Voor de rest was de kamer erg spannend en de van de sfeer alleen wordt je al oncomfortabel. Dat maakt de puzzels ook lastiger omdat je constant het gevoel hebt dat er wat engs gaat gebeuren. Echt dé perfecte kamer om te spelen met je vrienden!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

DrLKDrLKEscape ExpertLid sinds: 26 juni 2016 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juni 2017

Mooie vormgegeven kamer, met puzzels in het thema en een creepy sfeertje. Zeker verrast door de originaliteit van een aantal puzzels. Prima voor 4 personen, misschien voor 6 personen wat krap. Helaas wel wat gehinderd door technische / reset problemen in de kamer, waardoor het eindcijfer beduidend lager uitvalt dan het misschien had kunnen zijn. Hiervoor hebben we drankjes van het huis gekregen, waarvoor dank!

Het eerste probleem was dat het introfilmpje in de kamer het niet deed, waardoor de kamer zelf een aantal minuten donker bleef en we de eerste minuten nog hebben gewacht of er toch nog een filmpje kwam. Dit hebben we nog aangegeven via de camera aan de begeleider, maar dit kwam niet goed door. Naderhand bleek dat er ook filmpjes tussendoor te zien moesten zijn. Ik denk dat de beleving en het verhaal in de kamer beter waren geweest, maar het heeft ons verder niet gehinderd in het ontsnappen. Misschien komt dit omdat de kamer nieuw is, maar we hadden af en toe het gevoel dat we een testgroep waren in een nieuwe kamer.

Daarnaast was er een reset fout, waardoor een sleutel op de vloer lag en het bijbehorende slot open. Hierdoor hadden we halverwege het spel wel wat problemen met de volgorde van een aantal puzzels (waren al bij de eindpuzzel aanbeland terwijl we eerst andere puzzels moesten oplossen). Dit heeft ons niet gehinderd in het ontsnappen, maar maakte het wel wat onlogisch.

Los gezien van deze problemen vind ik de manier van hints (briefjes onder de deur doorschuiven) niet efficiënt. We hebben 4 hints gehad, waarvan 3 hints overbodig waren aangezien het lopen naar de kamer (andere verdieping dan controle kamer) door de begeleiding vertraging gaf.

Al met al zeker een kamer met potentie, originele puzzels in het thema. Als de techniek meewerkt en de kamer goed gereset wordt is dit zeker een aanrader voor de (on)ervaren speler!


7

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2017

Top kamer

Wij stemmen voor bob!
Vind de spanning van t begin tot het einde heel goed!
Mijn vriend vond hem zweet trekkend!
Super goed in elkaar gezet dus zeker de moeite waard om hem te spelen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 3 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

Wij stemmen voor bob. was een spannende maar ook echt creepy kamer. Tip ga van tevoren naar de wc.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  escape-room-locks-keys-tilburg

markgoedegebuuremarkgoedegebuureJunior EscaperLid sinds: 27 september 2020 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 december 2021

Oke

Spontaan een Escaperoom doen, dat kon hier bij Boshut17.
Een prima kamer, niks bijzonders eigenlijk.

Persoonlijk stoorde ik me erg aan de video’s, waar heel veel over geschreven word in de reviews. Ik kan me daar 100% in vinden. Er word soms letterlijk laten zien wat je moet doen… lijkt me niet helemaal de bedoeling in een Escaperoom…

We stonden met nog 21:51 over weer buiten. Deze kamer was voor ons 3e toch te makkelijk. We hebben ons wel vermaakt!


6.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 5.5

Service: 6.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  38:49 min


 • Sfeer
 • Weinig origineel
 • Beleving
 • Puzzels

 

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2021

Lekker puzzelen in een vervloekte boshut

#73 Deze kamer adverteert zich als de engste escape room van Nederland, gelukkig hadden de reviews hier dit al genivelleerd want hiermee worden jammer genoeg verkeerde verwachtingen en daarmee teleurstelling gecreëerd. Dat is zonde, want het is een vermakelijke kamer.

Wij hebben deze gespeeld met mijn oom en nichtje, twee minder ervaren escapers, en daarvoor is deze kamer zeer geschikt. Voor ervaren escapers zou ik aanraden om deze kamer met z'n tweeën te spelen. De kamer is niet heel uitgebreid, maar wel leuk aangekleed en bevat veel leuke en afwisselende puzzels. Vooral de verwijzingen binnen de kamer en het gebruik van techniek vind ik grote pluspunten.

Ik ben kritischer over de filmfragmenten in de kamer. Deze zou ik helemaal achterwege laten als ik de makers was, want het voegt in de huidige vorm maar weinig spanning toe en zegt in zekere zin een heleboel voor dat je ook eenvoudig zelf uit kunt vogelen.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Ontsnapt: Ja  32:34 min


 • Goede service: drankje voor het nieuwe maandrecord
 • Afwisselende puzzels
 • Verwijzingen in de kamer
 • Aankleding
 • Filmpjes in de kamer
 • Overzichtelijke kamer

 

Marc (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 10 augustus 2021

Wat een deceptie bij escaperoom Boshut 17

Wat een teleurstelling voor 90 euro (voor 3 personen) voor de Boshut 17 escaperoom. De 18+ deed wat beloven, maar de spanning was ver te zoeken. Misschien had dat te maken dat we met de goede code het cijferslot toch niet geopend kregen? Of was het toch misschien de sleutel die niet op het slot paste, omdat de sleutel te veel verbogen was? Jammer zo'n ervaring. Sla 'Boshut 17' maar over zou ik zeggen.


4.5

Sfeer: 5.0

Puzzels: 4.0

Service: 5.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

jasmijnvwjasmijnvwJunior EscaperLid sinds: 29 juni 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Leuke, (niet té) spannende escaperoom

Wij hebben alle 3 de escaperooms gespeeld hier en zijn begonnen met de boshut. Vooraf wisten wij al wel dat dit een "horror-escaperoom" was, echter wisten wij nog niet wat wij precies moesten verwachten (jumpscares etc.). Het thema in de kamer sluit precies aan bij het verhaal, wat ontzettend leuk is! Gelukkig was deze escaperoom niet al te eng maar was spanning ten alle tijden aanwezig. De puzzels waren leuk en creatief. De uitleg vooraf hielp goed bij het gebruik van de verschillende sloten.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk ingerichte kamer
 • Goede sfeer, aansluitend bij het thema en verhaal
 • Creatieve puzzels

 

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2020

Prima kamer met genoeg te doen voor 2 personen

Mijn vriend en ik vonden het weer tijd om te gaan escapen met zijn tweetjes. En we kozen ervoor om deze kamer en Het geheim van Schrobbeler te spelen. We werden vriendelijk ontvangen en na een korte uitleg konden we beginnen. Het pand is wat raar gelegen. Blijkbaar zit er een kerk in de kelder wat wel een beetje raar oogde. De kamer zelf is goed aangekleed en het voelde ook echt alsof je in een verlaten hut zat. Je wordt door het spel geleid aan de hand van een video wat enerzijds leuk is bedacht, maar je anderzijds wat uit de flow haalt. De puzzels waren goed in thema en leuk om te doen. Deze kamer is ideaal voor 2 personen. Ik denk ook dat je met 5/6 personen elkaar flink in de weg loopt. Het einde was wat abrupt, maar we hebben ons goed vermaakt!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ideaal voor 2 personen
 • Aankleding
 • Abrupt einde
 • Gehorig

 

johan_adersjohan_adersEscaperLid sinds: 31 januari 2018 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2020

Heerlijk sfeertje

Laat je niet misleiden door de reviews. De sfeer is creepy, maar de kamer is niet zo eng als dat sommigen het laten klinken. Los van de sfeer die erg goed in elkaar steekt in een mooi en effectief aangeklede kamer, is er nauwelijks sprake van echte schrikeffecten. Verder is het een leuke kamer die het verhaal echt uitademt en de attributen waar je mee moet werken, passen ook echt in het verhaal.

Deze kamer hebben we op dezelfde dag gedaan als Schrobbeler. De winst die de Boshut heeft, is dat er dus inderdaad veel meer een verhaallijn in zit en dat de puzzels een stuk origineler zijn. De kamer heeft helaas wat minder puzzels en lijkt korter/abrupter, maar qua beleving is deze de winnaar. Dus originele puzzels en meer dan alleen sleutels en sloten, met een paar originele vondsten.

Goed te doen met kleine groepen. Wederom met een goede ontvangst door een medewerker die prima inschat wanneer je wel of niet een hint nodig hebt.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: The Kardashian Killers

Ontsnapt: Ja


 • Verhaallijn
 • Sfeer
 • Kort en abrupt over

 

psmulderspsmuldersJunior EscaperLid sinds: 5 oktober 2020 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2021

Leuke kamer!

Ik heb in deze kamer echt zoveel plezier gehad!

Ik vind dit echt een van de leukste kamers in Tilburg. Voor ons echt een thuis wedstrijd, dus dan moet je hem wel echt gespeeld hebben.

Het is geen technisch hoogstandje, (er zitten wel leuke techniekjes in hoor!) en hij kan niet mee met de grote jongens van tegenwoordig. Maar voor een uurtje plezier is deze kamer echt perfect.

En zeker ook een leuke aanrader voor mensen die nog niet veel kamers gespeeld hebben.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: Team Ahoe!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

glennglennJunior EscaperLid sinds: 14 september 2020 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2021

Spannende kamer


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  55:31 min


 • mooi aangeklede kamer
 • puzzels kon je gokken

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertLid sinds: 7 oktober 2018 (127 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 maart 2020

Had er meer van verwacht

Een aardige kamer, maar had er meer van verwacht. Niet super eng/spannend. In het begin ook weinig wat je parallel kon spelen. Heb leukere kamers gespeeld.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  47:01 min


 • Goed ontvangst

 

robbert_remmersrobbert_remmersEscape ApprenticeLid sinds: 8 december 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 8 december 2019

Leuke escaperoom met verassende puzzels en effecten

Vanmiddag met 2 personen de Boshut 17 gespeeld (en gehaald binnen de tijd 59:55). Spannende maar zeker niet al te enge kamer. Paar goeie schrikmomenten. Leuke diversiteit aan puzzels, soms wel echt wel ff lastig omdat het licht en de effecten de aandacht afleiden. Maar veelal niet al te moeilijk.
Leuk personeel die je goed uitleg geeft. Zeker een escaperoom die je gespeeld moet hebben.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Personeel
 • Schrikeffecten

 

jmichielsenjmichielsenJunior EscaperLid sinds: 9 september 2018 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 november 2019

Een spannende ervaring

Ondanks dat we even moesten wachten voor we konden gaan escapen (door een technische storing) was het een toffe ervaring.
We hebben ook netjes een drankje gehad ter compensatie.
De creepy sfeer is goed uitgewerkt in de kamer en er zitten goede schrikmomenten in.
De kamer en spellen zitten goed in elkaar en alles is goed afgestemd op het thema.
Ik vind het een aanrader, zeker voor mensen die eens een spannende escaperoom willen proberen.
We hadden ruim 5 minuten over en hadden voor het eerst met dit groepje een escaperoom gespeeld :).


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Creepy sfeer
 • Thema
 • Puzzels
 • sommige onderdelen in de kamer zijn verouderd

 

Arjen (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2019

Geen klap aan

Niet spannend, nauwelijks puzzels. Effect van een handeling kwam soms met vertraging leek het. Verhaal is onbegrijpelijk en was ineens klaar. Echt een afknapper na de positieve reviews. Geen klap aan...


2

Sfeer: 1.0

Puzzels: 2.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • -
 • Nauwelijks puzzels
 • Niet eng
 • Saai

 

macdufmacdufEscaperLid sinds: 9 juli 2019 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 oktober 2019

Leuke griezel-ervaring!

Kamer is mooi uitgevoerd en dan zeker vwb het thema!
Leuke puzzels met hele leuke elementen.

Is wel eng door het verhaal, muziek en de inrichting, dus niet een kamer voor angsthazen...

Ben je niet bang aangelegd, moet je hem zeker wel spelen!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Rexduo

Ontsnapt: Ja  56:32 min


 • thema goed uitgevoerd in de kamer
 • lekker spannend
 • leuke puzzels

 

veerleveerleEscape ExpertLid sinds: 27 november 2016 (77 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 oktober 2019

Leuke kamer, best eng

Leuke kamer, in horror kamer die best eng is. De spanning wordt constant opgebouwd dus je bent continue op je hoede.
De uitwerking van het thema vond ik ook wel tof. Puzzels origineel. Het enige dat ik minder vond is dat we vastzaten met een puzzel en dat we daar eigenlijk geen hulp bij kregen, ze gebruiken enkel standaard hints dus ze kunnen niet "op maat" tips geven wat in ons geval wel nodig was.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Goede uitwerking
 • Enge kamer
 • Geen op maat begeleiding

 

Tom (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2019

Leuke escape room.

Zeer leuke, niet al te moeilijke escape room. De ontvangst is kort, maar duidelijk. Hierop krijg je nog een kort filmpje te zien om er de sfeer in te brengen. Hierna kom je binnen in de hut en kan de escape room beginnen. Er is een duidelijk thema gekozen, maar een echt verhaal heb ik wat gemist. Maar wel een zeer leuke en originele escape room.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke en originele puzzels
 • Leuke sfeer
 • Leuk thema
 • Niet echt een verhaallijn

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig