Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Deal (Battle)

Zwolle , Nederland

Nu gesloten

75 minuten

4 - 12

18 jaar

Lees reviews

Meer over The Deal (Battle)

Samen met je handlangers ben jij naar voren geschoven voor de transactie. De locatie is bekend, check. De koper en verkoper zijn present, check. Nu moeten jullie zorgen dat dit in goede banen wordt geleid, want er hangt heel veel van deze deal af…


Battle

Acteurs

Thema's

Battle

Kroeg

Maffia

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie vriendelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

11 likes

46 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Burgemeester Drijbersingel 19
8021 DA, Zwolle
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

16 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (146 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 december 2022

🥒 kind of a big dill...

In Hanzestad Zwolle waren we (4 personen; een samenvoeging van de teams ‘Verblauwkes’ en ‘De Drie Duitsers’) om alle kamers van The Great Escape af te tikken. We hadden ’s morgens al twee kamers gespeeld bij The Great Escape. Toen zijn we elders nóg en escape room gaan spelen in Zwolle én vervolgens zijn we tegen de avond weer teruggekeerd om de laatste twee kamers te gaan spelen.

Je kunt betaald parkeren in een parkeer garage nabij The Great Escape én dan is het nog maar een minuutje lopen. De ontvangstruimte doet denken aan een gezellige grote loungebar, dus hier is het prima vertoeven. Toen wij ’s ochtends twee kamers speelden, was het redelijk rustig in de ontvangstruimten. Nu – zo tegen de avond - was het er mega druk. Dit deed echter niets af aan de persoonlijke benadering vanuit de medewerkers die wij ervoeren. Dit mag opgepakt worden als een enorm compliment 👌! Alle medewerkers komen gezellig kletsen en geven je het gevoel dat je welkom bent ongeacht de drukte.

Lang hoefde we niet te wachten óf we werden verzocht naar de kelder te gaan, omdat daar een geheime boodschap op ons wachten. Eenmaal in de kelder kregen we inderdaad een videoboodschap. Ik dacht dat dit de introductie was en dat dan de kamer hierna zou starten, maar niets bleek minder waar. De introductie vervolgde zich én wel op een hele bijzondere, uitgebreide, maar vooral super toffe manier! Het is echt ongelofelijk gaaf wat hier is neergezet én dat voor een introductie op een verhaal van een escape room 😍. De acteurs die betrokken waren bij deze intro deden het ontzettend goed. Grote complimenten hiervoor 👌. Kort samengevat (zonder al te veel weg te geven); we kwamen in de problemen in een stripclub, omdat we een belangrijke deal moesten sluiten. Uiteindelijk moesten we maken dat we wegkwamen 😅.

Na de geweldige intro begon het spel. Ook het spel begint op een leuke en originele manier, waarbij parallel gepuzzeld kan worden (= meerdere puzzels tegelijkertijd oplossen) én waarbij samenwerken ook een belangrijke vaardigheid is om over te beschikken als team. Na het eerste gedeelte wordt de kamer voornamelijk lineair, waardoor je eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het ander. De puzzels zijn leuk om te doen en variërend, echter zijn ze af en toe wat verstaand van het verhaal naar mijn idee (vooral op het einde), maar dat maakt ze niet minder leuk. Hierdoor merkte ik echter wel dat onze puzzelflow richting het einde wat inkakte.

Vooral tijdens de introductie zie je prachtige decors én is de thematisering van een ontzettend hoog niveau. Hierdoor valt op dat de decoratie tijdens het spelen van het spel wat eenvoudiger is. Dit zit ‘m vooral in de afwerking. Af en toe zie je net te veel ‘de kelder’ door het decor heen. Echter vind ik dit wél de best gedecoreerde en gethematiseerde escape room van The Great Escape.

De sfeer en vooral de spanning ebt wat weg na de introductie. Af en toe wordt hier wel weer een slinger aan gegeven, maar hierdoor wordt de kamer op een gegeven moment minder verhaal gedreven en wat meer puzzel-georiënteerd. Het einde van de kamer voelt hierdoor ook als heel abrupt aan. Desalniettemin zitten er toffe wendingen in het spel én is het een hele toffe kamer om te spelen.

Met ongeveer een kwartiertje over wisten we uit de kamer te geraken. Vol enthousiasme werden we opgevangen door onze gamehost/de acteurs die een geweldige show neer hebben gezet! Achteraf bleken we geluk te hebben gehad, want normaliter ga je met nóg een andere groep naar binnen én krijgen twee groepen tegelijkertijd de introductie. Wij hadden de show nu helemaal voor onszelf en daar ben ik stiekem heel blij mee, want ik ben nooit zo’n fan van samengestelde groepen. Ik heb hier nooit echt goede ervaringen mee gehad.

Al bij al; Een leuke escape room met variërende puzzels, maar vooral een fantastisch intro. Alleen al voor de introductie zou ik deze escape room willen aanraden (vooral als je net als ik houd van immersive theatre).

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen (i.v.m. samenwerkingspuzzel én lineaire puzzels);
- Speel deze kamer vooral als je fan bent van immersive theatre (i.v.m. de introductie);
- Als je alle kamers speelt op deze locatie, is dit een mooie afsluiter.

Vriendelijke medewerkers van The Great Escape, bedankt voor jullie geweldige service, het mooie acteer werk én de fantastische dag die jullie ons hebben bezorgd!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Introductie
 • Decoratie/thematisering bij introductie
 • Acteerwerk

  sjephanie

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2022

Geslaagde deal!

Na al drie kamers gespeeld te hebben bij The Great Escape, kon ik al zeggen dat ik een echte 'The Great Escape Fan' was geworden. En dan mochten we de dag ook nog eens afsluiten met de nieuwste kamer. Het nadeel van vandaag was alleen dat alles zo goed was in onze ogen, dat de kans natuurlijk groter zou zijn dat dit tegen zou gaan vallen? ...

Na even wat gegeten te hebben in het centrum (op loopafstand, wat onwijs fijn is), keerden we terug naar locatie om de laatste kamer te gaan spelen. We dronken nog even iets en wachten vol spanning af. Meerdere medewerkers kwamen ondertussen een praatje maken, wat een service! Toen kregen we te horen dat de kamer een kleine technische storing had en dat we dus wat later zouden beginnen. Geen enkel probleem voor ons. Na een korte vertraging was het voor ons tijd om te gaan starten met The Deal.

Ik ben een echte TGE fan door de introducties in de kamers (vooral wanneer er acteurs in de kamer zitten). Dat was ook bij The Deal weer het geval. Vanaf het allereerste moment zit je zó goed in je verhaal omdat je door de acteurs écht wordt meegenomen in de beleving. Ook hier heb ik met open mond zitten kijken hoe goed deze mensen in hun rol zitten, tot aan kleine accentjes toe is alles uitgewerkt. Heerlijk! De interactie met de acteurs en medespelers was wederom subliem!

De spanning wordt flink opgevoerd en toen kon ons avontuur gaan beginnen en startte de 'escape' voor ons. De start van je escape is erg leuk gevonden en origineel ten opzichte van de andere kamers. Communicatie en goed puzzelvermogen is hier erg belangrijk. De puzzels zijn allemaal goed in thema en het decor (plus gebruik van geluid en licht) zijn ook netjes uitgewerkt. We starten erg vlot en komen als groep snel op het 'plot' van de kamer uit. Het plot was voor mij wat afgezaagd, dit kennen we inmiddels wel, maar de uitwerking hiervan was erg goed.

Voor ons liep het een beetje stuk op puzzelflow omdat de techniek niet overal even lekker meewerkte. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren bij een nieuwe kamer. Maar hierdoor kakte onze flow een beetje in. Daarnaast zitten er een paar puzzels richting het slot die ik niet helemaal lekker vind passen, ze duren erg lang en zijn niet écht puzzels. Het uiterste einde was voor mij ook een klein beetje een domper. Vooral omdat de intro zó filmisch en bombastisch was, had ik gehoopt dat het einde wat spectaculairder was.

Desalniettemin hebben wij wederom ontzettend genoten van deze topkamer! De kamer is gloednieuw en ik denk dat deze kamer, met wat kleine aanpassingen, echt wel een plek in de toplijsten verdient! Ook bij deze kamer waren we een beetje 'sad' dat de introductie al was afgelopen. Laat ons maar een uur kijken naar dit filmische spektakel. Wij hebben ons de gehele dag ontzettend vermaakt en genoten van de kamers en het sublieme servicegehalte bij The Great Escape. Jullie hebben er een fan bij!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Theekopje

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 4 september 2019 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 november 2022

The Deal is sealed!

The Deal is voor ons alweer de laatste kamer van de dag. Na de drie andere fantastische kamers te hebben mogen spelen kunnen we ons nu aan de nieuwste kamer van The Great Escape wagen. De hele dag is het tot nu toe waard geweest, maar sluiten we het ook goed af? In The Deal gaan wij een criminele deal sluiten (duh) en dat gaat niet volledig zoals verwacht...

Ik moet heel eerlijk zijn dat ik een bloedhekel heb aan maffia-thema's. Het spreekt me gewoon totaal niet aan en er wordt te vaak niks interessants mee gedaan. The Deal laat daarentegen zien hoe het WEL moet! We beginnen met een immersive en uitgebreide intro op de locatie waar de deal plaats zal vinden. Er worden twee teams tegenover elkaar gezet in de intro en dit werkt verbazingwekkend goed. De acteurs hebben er zin in, er is lekker veel interactie, de setting ziet er fantastisch uit, de spanning is om te snijden, het kan gewoonweg niet filmischer dan dit! Deze hele intro is de prijs alleen al waard. Het doet mij denken aan de intro van The Courtroom, alleen dan met veel meer interactie. Fantastisch! Na deze binnenkomer moeten we even fanboyen met elkaar en dan begint The Deal toch echt.

Wat gelijk opvalt is dat de setting ijzersterk is neergezet. De muziek klopt, het geluid klinkt goed, de belichting is mooi, het decor ziet er goed uit, alles is spot-on! De setting wisselt verbazingwekkend veel af en gaat van vunzig naar grimmig naar bijna grappig. Naar mijn gevoel zwakte dit samen met de spanningsboog na iets meer dan de helft wel wat af. De kamer verschiet zijn kruit op dit punt misschien iets te snel, al kan dat makkelijk verholpen worden. De dreiging blijft iets te lang weg en de grens tussen experience en escape room is hier (net zoals bij The Courtroom) weer best hard. Ik had graag wat meer experience en meer interactie met de acteurs gezien, vooral omdat dat in de intro zo mooi gedaan is.
Nu we het er toch over hebben, wat een acteurs hier! Ze laten wat we ook proberen geen steek vallen en zitten zo goed in het spel. Elk detail klopt gewoon. Hun performance dwingt simpelweg respect af en we staan met open mond te genieten.

Door de wisselende settings heen blijft het lekker spelen en komen er allerlei creatieve puzzels op ons af. Het begin is spannend en dwingt ons om goed te communiceren. We spelen met veel plezier totdat we helaas te kampen krijgen met een flinke technische storing. Het is nou eenmaal een nieuwe kamer. Puzzels gaan te vroeg af of werken niet, lichten gaan aan of uit terwijl dat niet hoort, en het geluid gaat helemaal de mist in. Hierdoor raakt het laatste kwart van het spel helemaal in de war en raken we de focus totaal kwijt. Daarnaast zit hier één puzzel in die naar ons gevoel in thema nergens op slaat en ook echt niet lekker werkt. Het einde voelt ook veel te abrupt en mist nou net dat stukje experience dat de intro belooft. Natuurlijk kan TGE niet veel doen aan de storing, maar het beïnvloedt helaas wel de ervaring van de kamer.

Desondanks was The Deal naar mijn ervaring een absolute topkamer! Zouden de kwalen verholpen worden dan is dit een geweldenaar van een kamer! Nu is het al ontzettend tof en zeker de moeite waard om te komen spelen.
Alle dank aan The Great Escape en het fantastische personeel voor deze topdag. Tussen de games door kwamen ze vaker met ons praten en ze waren echt betrokken met ons. Iedereen hier straalt enthousiasme en trots voor het bedrijf uit. Zo hoort het! Ik ben echt een fan geworden van dit bedrijf en kan niet wachten om terug te mogen komen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • DIE INTRO WAUWWWWW
 • Sfeerrrrr!
 • Puzzelflow is de(a)licious
 • Variatie van setting
 • Zijn dit acteurs of was dit echt?
 • Enthousiast personeel
 • Dit is hoe je een maffia-thema doet!
 • Die éne puzzel
 • Abrupt einde
 • Afzwakking van de spanning

  Theekopje

ThyrapauwelsThyrapauwelsEscape ApprenticeLid sinds: 23 januari 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 januari 2023

Ongelooflijk goed in elkaar gezet

Een duel tussen vrienden of vreemde. Erg tof bedacht en uitgevoerd. Veel verschillende ruimtes. Origineel en alles werkte goed!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:30 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs

 

NishalNishalEscape ApprenticeLid sinds: 19 december 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 december 2022

Super goed!

Hele ervaring en puzzels waren geweldig


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:07 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Prijs

 

MarindeMarindeEscape GuruLid sinds: 10 augustus 2019 (134 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

Nieuw record

#133 Jammer genoeg kwamen we niet als winnaar uit de bus om deze kamer te testen, maar leverde ons dat wel een interessante korting op (netjes van de organisatie). Na goede ervaringen met The Prison Cell, The Experiment en The Mission, kwamen we vandaag met #DreamTeam terug voor The Deal. En dat ook nog eens als 100ste kamer voor mijn man, een mooie mijlpaal om bij The Great Escape te vieren.

Ik vind het jammer dat bij The Great Escape minder ruimte is om een persoonlijk praatje te maken en escape ervaringen uit te wisselen, maar het ontvangst was verder wel hartelijk en we kregen al snel de beschrijving waar we de kamer in de parkeerkelder konden vinden. Ik vind het bizar dat ze deze kamer twee keer hebben gebouwd en jammer van de ruimte voor nog meer verschillende kamers, maar ik kan me ook voorstellen dat het heel leuk is om deze kamer in battle vorm te spelen met een grotere groep.

De acteur in de kamer vind ik van grote toegevoegde waarde en dit is ook de reden dat de kamer 75 minuten is, 65 minuten om te spelen en 10 minuten ruimte voor verhaal etc. Door de interactie met de acteur wordt het verhaal goed en geloofwaardig neergezet en wordt de spanning opgebouwd, heel leuk gedaan. De kamer is daarna lekker uitgebreid, maar ik vond niet iedere ruimte meer even sfeervol of mooi aangekleed.

De puzzels, afwisselend lineair en parallel, vond ik passend en leuk in het thema verwerkt. Ook leuk, en verwarrend, hoe je wordt uitgedaagd in de samenwerking. Ik vond de afwisseling in de puzzels met zoeken, redeneren, doen en combineren goed gedaan maar de puzzels waren niet heel origineel of uitdagend. Het meest tof vond ik hoe je tijdens het spel werd begeleidt door het verhaal, hoe elementen van eerder terugkwamen en de spanning werd opgebouwd.

We hebben een leuke puzzelervaring gehad en door onze goede puzzelflow, hintloos gespeeld en een nieuw record gevestigd. Doordat we er zo snel uit waren nam onze gamemaster nog alle tijd om terug de kamer in te gaan en elementen te laten zien die sommigen van ons gemist hadden of niet 100% begrepen. Mooie service en leuke afsluiting!


Reactie door The Great Escape

21 december 2022

Hi Marinde, Wat fijn dat jullie het leuk hebben gehad in The Deal! En gefeliciteerd met jullie record! :D Dank ook voor de mooie review en de feedback. Dit nemen we zeker mee!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: #DreamTeam

Ontsnapt: Ja  37:19 min


 • Interactie met de acteur
 • Afwisselende puzzels
 • Opgebouwde spanning
 • Verhalend element
 • Afwerking en sfeer van ruimtes
 • Niveau van de puzzels

 

Tom Dokter (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 december 2022

Prachtige beleving, mede dankzij de acteurs

3e kamer gespeeld bij the Great Escape en ik blijf mij verbazen over de sfeer die ze telkens neerzetten. Je bent even in een andere wereld. Leuke spellen, soms wat ver gezocht, maar daardoor uitdagend. Helaas deed 1 dingetje het niet bij ons, maar dat kan gebeuren.

Leuke ontvangstruimte voor een drankje. Algeheel prachtig uitje!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 15 personen

Ontsnapt: Ja

 

ReneN90ReneN90Junior EscaperLid sinds: 28 juli 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2022

Heel even de maffia

In the deal speel je voor heel even de maffia, met alles wat daarbij komt kijken. Na het intro rondom een drugsdeal, waarin de acteurs een grote rol spelen en de sfeer fantastisch neerzetten, begint de kamer en daarmee de ontsnapping. Daarmee volgen ook alle facetten en milieus die je bij een drugsdeal tegen kunt komen, althans zoals ik het ken van bijvoorbeeld Penoza. Een lugubere onderwereld, waarin decor, licht en geluid heel goed op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast een voor mij nieuwe en verrassende manier om in het spel begeleid en meegenomen te worden. Verrassende kamers met leuke puzzels die naast spanning her der ook een lach op het gezicht toveren. Zeer de moeite waard om te spelen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  62:44 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (195 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2022

Opnieuw Great van the Great Escape

#240 Na zoveel eerdere positieve ervaringen bij The Great Escape, keek ik er gelijk naar uit deze nieuwste kamer te gaan spelen. En dat was absoluut weer de moeite waard. De kenmerkende stijl van The Great Escape (acteurs, actie en spanning in een mooi decor) zorgde opnieuw voor succes. De introductie was super gaaf gedaan door de acteur, alles helemaal in stijl in een perfect decor. Daarna was het lekker puzzelen en samenwerken in passende omgeving. De puzzels zitten logisch in elkaar, zijn verwerkt in het decor en hebben verrassende elementen. Het einde kwam wat abrupt, maar was wel vermakelijk. Alles bij elkaar weer een topervaring gehad, zeker spelen deze!
Overigens, de foto wordt voortaan in een speciale The Great Escape app geplaatst. Ik vond het al niet zo fijn speciaal daarvoor weer een app te moeten installeren, vervolgens moest je blijkbaar ook nog een account aanmaken. Toch maar gedaan want ik wilde graag de foto. Bij de foto staat helaas geen knop om deze rechtstreeks op je telefoon te downloaden. Wel kun je hem verzenden naar What'sapp, maar als ik op de verzendpijl bij onze foto klik, stuurt hij de foto van het team na ons, dus ik moest de foto vóór ons versturen om die van ons te verzenden, erg raar.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  54:07 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Origineel
 • Puzzels
 • Abrupt einde
 • Foto via niet goed functionerende app

 

JessicavvJessicavvJunior EscaperLid sinds: 3 oktober 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2022

Leuke ervaring

The Great Escape stond al langer op ons lijstje, we hadden een datum geprikt en keken of er nog plek was. Hmm alleen op de gewenste tijd nog hun nieuwste kamer the deal. Oké vooruit maar weer we gaan dan toch gelijk maar voor de nieuwste kamer. Dit was mijn 2e kamer met acteurs. En wederom geeft dat toch net wat meer het wauw gevoel. De intro was geweldig, je komt gelijk in het sfeertje en denkt wat gaan we nu weer meemaken. De puzzels waren leuk en afwisselend en opzich allemaal prima te doen. De spanning liep voor ons idee wel wat af naarmate je verder kwam in het spel. Ook mis je toch nog wel iets meer interactie met de acteurs gedurende het spel. Opeens was het eventjes kort stressen en hadden wij de eindstreep gehaald, dat kwam ergens wel een beetje onverwachts. Met ruim 12 min. Op de klok over zijn wij best trots en vonden wij het wel een zeer geslaagde room. Wij komen graag nog een keer terug om de andere kamers te bezoeken.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  62:40 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Iets meer interactie nog
 • Verhaallijn op het eind

 

Escape SheepEscape SheepEscape ExpertLid sinds: 4 oktober 2021 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2022

Wat een ervaring!

Hele gaaf hoe de uitleg en begin van de kamer word gedaan. Zoals altijd bij the Great Escape is het een toneelstuk waar je in stapt, gewoon boeken!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

LifeCheyLifeCheyEscaperLid sinds: 4 november 2019 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2022

Supergaaf, afwisselend en tof

Hele gave kamer, we hebben zo genoten dat we na de kamer gelijk gecheckt hebben of we The Mission erachter aan konden doen. Dat ging eigenlijk niet, maar de begeleidster maakte tijd zodat het tóch kon. Echt heel gastvrij en leuk. De kamer is spannend en met acteur, maar niet eng. Afwisselend, toffe puzzels, samenwerken. Gewoon top.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Kippenhok

Ontsnapt: Ja  38:00 min


 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Zo leuk dat je nog eens wilt 😜

 

misjamisjaJunior EscaperLid sinds: 16 juli 2019 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2022

Geweldig

Super goeie escape room! Net alsof je een film instapt


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

Lotte (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2022

Super gaaf!

De escape room was erg leuk! Vooral de afwisseling in opdrachten en hoeveelheid kamers. Erg uitdagend! Helaas 1 van de twee groepen net niet gehaald. De andere wel! In combinatie met arrangement met eten gedaan. Echte aanrader.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja

 

RupoRupoEscape ApprenticeLid sinds: 25 september 2022 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2022

Leuke ervaring!

Echt een aanrader. We hebben het gespeeld met een groep van 8 dus 4 tegen 4. De binnenkomst en de intro was gewoon echt wauw. Goede flow in de kamer en leuke techniek. Ook complimenten voor het decor, is te zien dat hier veel aandacht aan is besteed. Zeker een aanrader om de battle te doen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 8 personen

Team: Scheerschuim

Ontsnapt: Ja  43:00 min


 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer
 • Spannend
 • Prijs

 

mjongkindmjongkindEscape ApprenticeLid sinds: 6 februari 2018 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 oktober 2022

Wederom een top kamer

Met een ervaren team deze kamer mogen testen. Na The Mission was dit weer een totaal andere escape room met telkens weer nieuwe elementen. Een escape room met acteurs geeft toch altijd weer extra beleving aan de game, waardoor je meegenomen wordt in het verhaal, echt een pluspunt. Met nog ruim 22 minuten over op de klok is deze kamer voor ons zeker geslaagd.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:30 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Sfeer

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig