Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over The Execution

Een mysterieuze brief nodigt je uit om in the State Prison, een executie bij te wonen van ene J Blackwire. Met knikkende knieën loop je de gevangenis binnen. Wat is hier eerder gebeurd? Wie heeft hier eerder gezeten? En is iedereen het wel eens met de dingen die hier gebeuren of zijn er mensen aanwezig die het tegenwerken? Al snel blijkt dat jullie bezoek heel anders zal lopen dan vooraf gepland.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want je komt enkel een executie van iemand anders bij wonen, toch……

Do you really want to witness what can never be the solution?Thema's

Gevangenis

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Statistieken

76 likes

408 Escapetalk bezoekers

88.8% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Diepenhorstlaan 11C
2288 EW, Rijswijk
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

249 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (102 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2019

Ze doen het gewoon weer

Jason's Curse vonden we geweldig. Maar het is natuurlijk altijd maar afwachten of de makers een dergelijk niveau kunnen volhouden. We hadden een tijdje terug de nieuwe locatie al gezien (en ze zijn er nog druk mee bezig), maar nu konden we de kamer zelf spelen. Net open, dus hier en daar word er nog wat gefinetuned. Maar jongens toch. Om de eerste vraag maar meteen te beantwoorden: En hoe! Ze gaan er gewoon overheen. De aankleding, sfeer, muziek, puzzels... En ook hier weer een mooi WTF moment. Of naja, eigenlijk is de hele escape room een groot wtf moment. Alles klopt. Een gevangenis thema is natuurlijk een vrij veelgebruikt thema, maar dat vergeet je hier meteen.

Ik weet inmiddels niet meer wat mijn favoriete kamer is (The Orphanage? The Dome? Catch Me If You Can? De Concierge? Bella Ciao? The Execution? - Allemaal te gek), maar ik weet wel dat dit een absolute aanrader is die je wil spelen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alles eigenlijk
 • Puzzels
 • Aankleding
 • Volgende kamer duurt weer even

  naomi_overgaauwbartosEscapeRoomRijswijktalithaStefansnorrie

StefanStefanEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2019

De P van...

- De P van Passie, ja passie druipt van deze Escape room aan alle kanten af.
- De P van Prachtig, wat is dit mooi gemaakt zeg. Je onder laten dompelen in het verhaal van deze kamer kost geen enkele moeite. Alles voelt, ruikt en ziet er uit zoals je verwacht in een gevangenis van dit kaliber.
- De P van plezier, ondanks het thema (een Executie is nou niet het meest plezierige wat ik ooit heb mee gemaakt) hebben we enorm veel plezier gehad in deze Escape room. Wow wat een lekkere flow en heerlijke puzzels.
- De P van Progressie, na Jason’s Curse verwacht je natuurlijk ook wel wat. Het team van Escape room Rijswijk heeft het weer waargemaakt!! Nog beter, nog vetter, nog uitdagender en nog meer WTF!
- De P van PAK JE KANS EN SPEEL DIE KAMER!
- De P van Petje Af! Mooi werk, Tim, Kevin en het volledige team van super enthousiaste medewerkers! PETJE AF!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  bartosEscapeRoomRijswijktalitha

lin1530lin1530Junior EscaperLid sinds: 3 augustus 2019 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2019

Mind = blown

Wat een bizar vet uur hebben wij gehad in The Execution. Echt álles aan deze escape room klopt.

The Execution voelt niet meer als een spel. Het is echt een beleving. Vanaf het eerste moment zit je er helemaal in. De puzzels zijn goed verweven met het verhaal, waardoor je echt in een soort flow komt.
Al snel voelt het dan niet meer alsof je een escape room speelt, maar alsof je echt uit een gevangenis aan het ontsnappen bent en alles op alles wil zetten om dat te laten slagen. Mijn hartslag kan dat beamen.

Gooi dan ook nog eens een knap staaltje techniek, uitstekende aankleding, originele puzzels, wat verrassende twists en onwijs fijne service in de mix en je hebt een escape room die niet minder dan een 10 verdient. Wow!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gezellig!
 • Parkeren
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Meeslepend

  bartosEscapeRoomRijswijk

BasMolenaarBasMolenaarEscape ApprenticeLid sinds: 23 september 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2021

Wat een ervaring

We hadden een golden ticket gewonnen dus een dagje rijswijk stond ons te wachten. Tim heeft goed meegedacht en we konden het mooi op 1 dag spelen.
En zo waren we ook bij de laatste aan beland. En wat voor 1. Dit is echt een gave kamer, met een dito beleving. Met zijn 2en zeer fysiek maar deze had ik niet willen missen. De gaafste kamer die we tot nu toe gespeeld hebben. Tim, Bart en Kevin bedankt voor deze gave dag 👍


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Ontsnapt: Ja  50:11 min


 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer

  EscapeRoomRijswijk

TheekopjeTheekopjeEscaperLid sinds: 23 september 2019 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 december 2020

PRISON BREAK!

Na (veel te) lang wachten was het dan eindelijk zo ver, de executie van ene J. Blackwire. Wat heb ik me op deze kamer verheugd.. Het thema sprak me enorm aan en mede dankzij de gigantische ingang van deze kamer was ik enorm nieuwsgierig geworden. Aangekomen in het (nogmaals) enorm toffe pand, werden we net even anders ontvangen dan dat we gewent waren. De sfeer zat er goed in, we mochten naar binnen. Niet wetende dat dit verhaal misschien wel een hele andere wending zou krijgen dan vooraf gedacht..

Het is geen geheim dat deze kamer een bijzonder intro heeft. Je word allemaal even op het verkeerde spoor gezet en uit die comfortzone getrokken voordat de escape daadwerkelijk begonnen is. Super origineel en spannend! Wat mij vanaf moment 1 opviel is dat er gigantisch veel tijd en moeite is gestoken om de sfeer van een lugubere Amerikaanse gevangenis neer te zetten. En dan heb ik het niet alleen over het decor (wat er fantastisch uit ziet) maar ook over de geluiden, belichting, sounddesign etc. Maar goed, niet te veel afgeleid zijn, want we zijn begonnen! ACTIE!

De eerste paar puzzels gingen lekker vlot, leuke personalisaties en goed gebruik gemaakt van het thema en het verhaal. Naarmate we verder kwamen merkte ik dat we in een soort dipje beland waren. Laat ik voorop stellend dat zo'n dipje/rustmomentje helemaal niet erg is, maar hetgeen wat me op dat moment wel stoorde is dat er nog steeds een opwellende sfeer werd neergezet (soundtrack) terwijl er eigenlijk niks gebeurde en je gewoon rustig aan het puzzelen was. Ik miste daar een bepaalde dreiging/gevaar die ik aan het begin en het einde wel had. Maar goed, dat dipje duurde niet al te lang en al snel waren weer aan het rennen en vliegen. Dan kom ik meteen bij een van de (persoonlijk) gaafste dingen van deze kamer en dat is de indeling van de ruimte. Er is super creatief nagedacht over het verloop & de indeling van het spel. Zonder al te veel te verklappen kan ik zeggen dat jij en je team moeten beschikken van een goede conditie. Dit gepaard met een aantal flink fysieke puzzels (die nogmaals goed gebruik maken van de ruimte) maakt dat je serieus hijgend en zwetend uit deze escape komt. LOVE IT! Ik denk dat ik the Execution het beste kan omschrijven als een gigantisch sterke actiefilm. Niks horror, alleen maar spanning en sensatie!

The Execution is een kamer met enorm veel techniek achter de schermen. Maar wat ik het mooie vind is dat hier totaal niet mee opgeschept word. Alle hedendaagse technieken worden op een subtiele/slimme manier toegepast waardoor je pas achteraf bedenkt: "hoe hebben ze dat in hemels naam gedaan?". Ondanks dat ik het einde/de finale heel gaaf vond, was het jammer dat je vervolgens direct buiten staat, zonder muziek, zonder decor, niks. Hier valt nog wat te verbeteren om de ervaring compleet te maken. (napraat muziek? etc.)

Gelukkig werden we daar wel weer ontvangen door de lieve, gepassioneerde, & professionele host (jup, ik blijf het zeggen) BART! Nog even (iets korter dan normaal vanwege de babysitter :p) nagepraat over de kamer, onze ervaring, aanraders van andere kamers, en de toekomst van dit bedrijf. Ik weet in ieder geval 1 ding zeker, zodra hier weer wat nieuws is, ben ik de eerste die voor de deur staat.

Thanks voor deze toffe kamers en hopelijk tot snel :-)


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:46 min


 • Bart ;-)
 • Technieken (subtiel toegepast)
 • Fysieke puzzels
 • Indeling van de ruimte
 • THEMA is awesome!
 • Sounddesign (geluidseffecten etc.)
 • Decor + aankleding SUPER vet!
 • MEGA tof & origineel intro
 • Ontvangstruimte
 • DIT PAND (nogmaals)
 • Abrupt einde
 • Mist op bepaalde momenten een dreiging/gevaar

  Wepsie

sanniesannieEscape ApprenticeLid sinds: 30 augustus 2020 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Hele gave ervaring!

Wat een geweldige kamer is dit! Een heel nieuwe ervaring in escaperooms.
Zit super in elkaar, spannend, leuke verrassingselementen. Een geweldig begin, goed verhaal.
Je weet echt een uur lang niet wat je overkomt, het ene onverwachte na het andere.
Technische hoogstandjes.
Fijne ontvangst en superleuk gesprek achteraf met een kijkje achter de schermen.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Originele puzzels
 • Geweldig begin
 • Verrassingselementen

  down-the-hatch

laradrianalaradrianaEscape ApprenticeLid sinds: 24 november 2019 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2020

Top kamer

Gisteravond de Execution gespeeld. Volledige beleving krijg je mee bij deze kamer!

Wij zijn ervaren escaperoom spelers en deze behoort zeker tot de betere escaperooms!

Ook erg leuk en vriendelijk personeel


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving

  elice_van_voorthuizen

felicia_aarssenfelicia_aarssenEscape ApprenticeLid sinds: 24 januari 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 januari 2020

Belevenis

Erg tof ontvangen. Goede uitleg. Begon al spannend, dus adrenaline ging omhoog.
Al met al door een hoop kamers heen. Leuke 'puzzels'.
Zijn ontsnapt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel kamers
 • Spannend
 • Goede uitleg

  EscapeRoomRijswijk

Bo (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 september 2019

Super leuke ervaring!

De escaperoom is heel mooi opgebouwd en er is zeker genoeg te doen voor iedereen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gezellig personeel
 • Denkpuzzels, maar niet onhaalbaar
 • Mooi gemaakt

  karolien_persoon

Awesome!

Een super avontuur! 1 van de leukste kamers tot nu toe. Zeker de moeite waard om deze kamer te doen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Maar wees geen angsthaas :P


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Iedereen kan een bijdrage doen
 • Genoeg puzzels
 • Special effects

  karolien_persoon

niic0leiineniic0leiineSenior EscaperLid sinds: 7 mei 2017 (74 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2019

Genoten

Wat keken we uit om deze kamer te mogen spelen. Het heeft niet teleurgesteld. De puzzels zijn allemaal in thema en de aankleding is op en top. We hebben weer mooie technieken gezien en we hadden het echte escape gevoel.

Wij zijn weer blij zo'n ervaring rijker te zijn !


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Technieken
 • Puzzels
 • Aankleding

  EscapeRoomRijswijk

anne89anne89Escape ApprenticeLid sinds: 22 juni 2019 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2019

Indrukwekkende kamer met een fantastisch decor

Zeer mooie grote locatie en een mooie ontvangstruimte.
Thema van de kamer past ook perfect bij de locatie.
De puzzels waren best pittig maar erg divers en origineel.
Het decor was prachtig en met grote zorg gemaakt/bedacht!
Een echte aanrader!
Mannen, bedankt voor deze waanzinnige ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja


 • Personeel
 • Decor
 • Locatie

  EscapeRoomRijswijk

eufemio lafranchieufemio lafranchiJunior EscaperLid sinds: 22 maart 2018 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2019

Uniek en overweldigend

Nadat we met enorm veel plezier Jason's Curse hadden gespeeld waren we niet benieuwd of ze broers ons weer konden verrassen, maar vooral hoe intens. Dat verrassen is ze zeker weer gelukt! The Execution is een waanzinnig mooi afgewerkte Escape Room met unieke, uitdagende en realistische puzzels die perfect passen in de verhaallijn. Aan ieder detail is gedacht waardoor je je heel goed in het verhaal kunt verplaatsen en echt wordt meegenomen. Het is een innovatieve Escape Room omdat je niet het gevoel hebt dat je bezig bent met een spel, maar je voelt je echt aanwezig in de gevangenis. Dit moet je gewoon gaan ervaren!

De kamer ligt op een goed bereikbare locatie en wordt gerund door twee zeer enthousiaste broers met zeer toegewijd personeel. De ontvangst, het praatje na afloop en de informele sfeer zorgen ervoor dat je een te gekke avond om nooit te vergeten gaat hebben.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijke hosts
 • Uitdagende puzzels
 • Afwerking van de kamers
 • Levensechte beleving
 • Meeslepend verhaal

  EscapeRoomRijswijk

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertLid sinds: 7 oktober 2018 (111 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2021

Sterk verhaal

Sterk verhaal wat in de kamer terug komt. Gezien de hoge score had ik er persoonlijk meer van verwacht, wat echter niet wegneemt dat het nog steeds een mooie kamer is.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:32 min


 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

The Box Gent, NathanThe Box Gent, NathanEscaperLid sinds: 21 september 2019 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2021

Goed voor de conditie en technisch mooie puzzels

De opstart met een acteur en gepersonaliseerd verhaal geeft deze game alvast een leuk begin. Nadat de eerste kamer opgelost is kom je in een volwaardige cellenblok terecht dat er tamelijk realistisch uit. Het spel vereist wel wat samenwerking tussen de spelers over meerdere kamers heen. Wij speelden met 2spelers, waardoor we veel heen en weer moesten lopen, maar daar was niks vervelend aan. Het voelde echt aan alsof het cellenblok even "van ons" was en we echt moesten proberen ontsnappen. Dat we daarvoor wat moesten in het rond crossen doorheen de gangen maakte het alleen maar spannender. Een mooie opbouw van puzzels met enkele heel spectaculaire en decortechnische verrassingen naar het einde toe.
Nadien nog een leuke babbel gehad met de gepassioneerde host van de kamer!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Opbouw in spektakel naar einde toe
 • Gepersonaliseerd verhaal met acteur
 • Spectaculaire decortechnieken

 

carolinedcarolinedJunior EscaperLid sinds: 11 mei 2019 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2021

Weer een toffe kamer van escape room Rijswijk!

2 jaar geleden speelden we Jason’s curse dus de verwachtingen bij the Execution waren hoog gespannen. En terecht! We werden meteen in het verhaal getrokken en hebben ons best gedaan een gruwelijke executie te voorkomen. Gelukkig lukte dat ook nog. We speelden met zijn drieën, wat voordelen (communicatie en minder in de weg lopen) en nadelen (ren je rot) heeft. Leuke puzzels, niet supermoeilijk al hadden we zoals gewoonlijk weer ergens een “wat suf van ons” moment.
Ergens zat een foutje maar dat werd gelukkig top opgelost door de host.
Uiteindelijk stonden we met nog ruim 3 minuten op de klok weer buiten. Vol adrenaline en met weer een super ervaring achter de rug!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer
 • Het einde was wat abrupt

 

lmatlmatEscape ExpertLid sinds: 11 november 2019 (81 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2021

Heel toffe kamer met leuke effecten

Heel leuke kamer met veel spanning en top van begin tot het einde.
Zeker doen!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Kangoeroes

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Origineel
 • Spannend

 

swingscapersswingscapersEscape ApprenticeLid sinds: 22 augustus 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2021

Vet!

Leuke grote kamer met vette effecten!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Sfeer

 

laura1999Blaura1999BEscaperLid sinds: 15 juli 2019 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 september 2021

Super leuk!

De escaperoom is echt een aanrader! Veel groter dan de standaard escaperooms.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: TOV De Bierkaai

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

maemaeJunior EscaperLid sinds: 18 mei 2018 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2021

Aanrader!

Echt een topkamer weer! Alles zat goed in elkaar en de kamer is weer prachtig aangekleed. Het verhaal zit weer goed in elkaar. Echt een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Team: Family Escape

Ontsnapt: Nee


 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Voorzichtig!

 

stefan (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2021

Eerste ervaring was top !

We waren met 6 personen waarvan de meeste nooit in een Escaperoom hadden doorgebracht. Wisten dus ook niet helemaal wat we konden verwachten. Het pand aan de buitenzijde nodigde niet echt uit, beetje vervallen. Van binnen een prachtige Escape doolhof van gemaakt. Echt fantastisch hoe alles er uitziet en hoe dit spel is opgezet. Door de sfeer en inrichting zit je meteen vol in het spel. We raden iedereen aan dit een keer te gaan spelen, was een topervaring voor ons, bedankt.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Alsof je in een echte gevangenis zit!

Na heel wat goede verhalen gehoord te hebben over deze escape room, konden wij natuurlijk niet achter blijven! We moesten hem gaan spelen!

We werden erg vriendelijk ontvangen en konden meteen starten met het spel. Vanaf moment één zat je er helemaal in. Goede puzzels, mooi decor, een unieke ervaring! Zeker weten een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Introductie
 • Sfeer
 • Decor
 • Beleving

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkSenior EscaperLid sinds: 6 april 2019 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2021

Deze moet je gespeeld hebben

Een geweldige kamer waarbij het thema echt goed doorgevoerd is. De aankleding van de kamer en de puzzels passen perfect bij het thema en de puzzels zijn ook nog eens erg leuk en origineel. De ontvangst en het praatje achteraf zijn top. Ook erg leuk dat we na afloop mochten zien hoe bepaalde dingen achter de schermen werken. Echt een aanrader om te doen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Fabian (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2021

Fantastisch!

Ik had hiervoor al 6 andere escaperooms gedaan, maar was echt postitief verast met de kwaliteit van deze escape room! De kamer blinkt vooral uit op de sfeer en aankleding! De puzzels zijn goed te doen en werken zoals ze horen te werken.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Souveniertje dat je mag houden
 • Leuk begin voor de escape room
 • Wow factor
 • Grootte
 • Sfeer

 

debby_roukensdebby_roukensJunior EscaperLid sinds: 22 januari 2019 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2021

Adrenaline adrenaline adrenaline

Jason's Curse stond eigenlijk hoger op onze wensenlijst, maar die was helaas op het door ons gewenste tijdstip al geboekt. Deze leek ons ook niet verkeerd, dus op naar Rijswijk. De ontvangst was ontspannen en vriendelijk door een nog vrij 'verse' medewerker die helemaal geen haast had. Lekker relaxt starten dus. En dan de kamer in. We kregen helemaal aan het begin -ondanks het thema- bijna de slappe lach, maar zodra het spel echt begon (lastig te omschrijven zonder iets te verklappen) stonden we allemaal strak als een snaar. De behoorlijk harde opjagende muziek had daar ongetwijfeld ook mee te maken. We hoefden die dag geen van allen meer naar de sportschool, je maakt heel wat meters in deze kamer. Originele puzzels, iets met stoom en met een paar minuten over weer buiten. Dat zijn eigenlijk de leukste; optimaal genieten en nog stuiterend naar buiten. We hadden twee probleempjes onderweg (er ging onbedoeld een deur open en een essentieel onderdeel bleek verdwenen) maar dat mocht de pret niet drukken. Sobere kamer maar man man wat gaaf. En als toetje gingen we onverwacht gelijk daarna alsnog door naar Jason's Curse!

Mijn 24e kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Hoe je als team onderdeel wordt van het verhaal
 • Gave uitwerking van een bekend thema
 • Noodknoppen afschermen of hoger hangen
 • Misschien kurken vervangen door ballen?

 

marloes21marloes21Junior EscaperLid sinds: 6 mei 2018 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2021

Vette kamer!!

Zeker doen deze kamer! Hele mooie kamer passend bij het thema. Goed uitgewerkt en originele puzzels. Voor ervaren spelers zeker een must do!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Team: #Teambackbone

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
3 4 5 6
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig