Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Execution

Rijswijk , Nederland

Nu geopend

Top #20

60 minuten

3 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Execution

Een mysterieuze brief nodigt je uit om in the State Prison, een executie bij te wonen van ene J Blackwire. Met knikkende knieën loop je de gevangenis binnen. Wat is hier eerder gebeurd? Wie heeft hier eerder gezeten? En is iedereen het wel eens met de dingen die hier gebeuren of zijn er mensen aanwezig die het tegenwerken? Al snel blijkt dat jullie bezoek heel anders zal lopen dan vooraf gepland.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want je komt enkel een executie van iemand anders bij wonen, toch……

Do you really want to witness what can never be the solution?Thema's

Gevangenis

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

84 likes

467 bezoekers

89.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Diepenhorstlaan 11C
2288 EW, Rijswijk
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

266 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (104 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2019

Ze doen het gewoon weer

Jason's Curse vonden we geweldig. Maar het is natuurlijk altijd maar afwachten of de makers een dergelijk niveau kunnen volhouden. We hadden een tijdje terug de nieuwe locatie al gezien (en ze zijn er nog druk mee bezig), maar nu konden we de kamer zelf spelen. Net open, dus hier en daar word er nog wat gefinetuned. Maar jongens toch. Om de eerste vraag maar meteen te beantwoorden: En hoe! Ze gaan er gewoon overheen. De aankleding, sfeer, muziek, puzzels... En ook hier weer een mooi WTF moment. Of naja, eigenlijk is de hele escape room een groot wtf moment. Alles klopt. Een gevangenis thema is natuurlijk een vrij veelgebruikt thema, maar dat vergeet je hier meteen.

Ik weet inmiddels niet meer wat mijn favoriete kamer is (The Orphanage? The Dome? Catch Me If You Can? De Concierge? Bella Ciao? The Execution? - Allemaal te gek), maar ik weet wel dat dit een absolute aanrader is die je wil spelen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alles eigenlijk
 • Puzzels
 • Aankleding
 • Volgende kamer duurt weer even

  naomi_overgaauwbartosEscapeRoomRijswijktalithaStefansnorrie

StefanStefanEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2019

De P van...

- De P van Passie, ja passie druipt van deze Escape room aan alle kanten af.
- De P van Prachtig, wat is dit mooi gemaakt zeg. Je onder laten dompelen in het verhaal van deze kamer kost geen enkele moeite. Alles voelt, ruikt en ziet er uit zoals je verwacht in een gevangenis van dit kaliber.
- De P van plezier, ondanks het thema (een Executie is nou niet het meest plezierige wat ik ooit heb mee gemaakt) hebben we enorm veel plezier gehad in deze Escape room. Wow wat een lekkere flow en heerlijke puzzels.
- De P van Progressie, na Jason’s Curse verwacht je natuurlijk ook wel wat. Het team van Escape room Rijswijk heeft het weer waargemaakt!! Nog beter, nog vetter, nog uitdagender en nog meer WTF!
- De P van PAK JE KANS EN SPEEL DIE KAMER!
- De P van Petje Af! Mooi werk, Tim, Kevin en het volledige team van super enthousiaste medewerkers! PETJE AF!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  bartosEscapeRoomRijswijktalitha

lin1530lin1530Junior EscaperLid sinds: 3 augustus 2019 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2019

Mind = blown

Wat een bizar vet uur hebben wij gehad in The Execution. Echt álles aan deze escape room klopt.

The Execution voelt niet meer als een spel. Het is echt een beleving. Vanaf het eerste moment zit je er helemaal in. De puzzels zijn goed verweven met het verhaal, waardoor je echt in een soort flow komt.
Al snel voelt het dan niet meer alsof je een escape room speelt, maar alsof je echt uit een gevangenis aan het ontsnappen bent en alles op alles wil zetten om dat te laten slagen. Mijn hartslag kan dat beamen.

Gooi dan ook nog eens een knap staaltje techniek, uitstekende aankleding, originele puzzels, wat verrassende twists en onwijs fijne service in de mix en je hebt een escape room die niet minder dan een 10 verdient. Wow!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gezellig!
 • Parkeren
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Meeslepend

  bartosEscapeRoomRijswijk

markgoedegebuuremarkgoedegebuureJunior EscaperLid sinds: 27 september 2020 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

Ontsnappen 2.0

Vandaag The Execution gespeeld! Mooie kamer met toffe puzzels en verassingen! Alles, maar dan ook echt ALLES in in thema, en dat is geweldig! Niks valt uit de toon en samenwerken is een must voor deze kamer.

We hebben genoten! En we zijn ontsnapt met nog 6:35 over!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:25 min


 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

  bartos

StanStanSenior EscaperLid sinds: 13 november 2017 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2021

Spektakel in de gevangenis

Onze tweede kamer die we speelde op deze dag. The Execution stond ook al een geruime tijd op mijn verlanglijst. Echter vond ik het een beetje spannend om deze kamer te gaan spelen. We speelden hiervoor namelijk Molly’s Game een kamer die onze verwachtingen zo had overtroffen, dat we wellicht bang waren dat alle andere kamers die we die dag zouden spelen, daardoor misschien zouden tegenvallen. Binnen een kwartiertje kwamen we aan in Rijswijk, klaar voor the Execution!

Eenmaal binnen in de ontvangstruimte, wisten we meteen waar in het pand onze kamer zich zou bevinden. De gevangenis, waar wij langs zouden gaan om een executie te gaan bekijken, was namelijk goed zichtbaar (en zichtbaar beveiligd, spannend!). Een gevangenis kom je uiteraard niet zomaar binnen, na het delen van wat gegevens mochten we de gevangenis gaan betreden om de executie te gaan aanschouwen. De start van deze escape is erg leuk en origineel op zijn eigen manier. Hier wordt dan ook meteen duidelijk wat je komt doen en waarom je zo snel mogelijk de gevangenis uit moet komen.

Een ander punt waar ik op voorhand niet heel huiverig over was, was het thema. ‘Ontsnappen uit een gevangenis’; een wat afgezaagd thema als het aan mij ligt. We hebben dit al vaak gezien in ‘escape land’, waarin de uitvoering niet altijd even best was in het verleden. Echter hebben ze hier in Rijswijk een onwijs goede gevangenis neergezet met een geheel andere insteek om de gevangenis te ontsnappen. Dit was boven verwachting goed! Je waant je écht in een gevangenis.

De flow in de kamer is erg goed, er is voor vier personen genoeg te doen. De puzzels zijn uitdagend, maar niet onmogelijk. De gehele totaalbeleving is erg goed, je waant je echt in een gevangenis. Dat is hier erg goed neergezet! Voor mij had alleen het einde wat beter gekund. Je staat voor je het weet ineens buiten en dan ben je ontsnapt.

De passie was bij onze gamehost goed te zien en te horen! We hebben nog lang na gekletst, de vragen die wij hadden werden uitgebreid beantwoord, de techniek van de kamer mochten wij nog zien, er werd een toffe foto gemaakt en we kregen nog een aandenken mee naar huis. Het was een onwijs toffe ervaring hier in Rijswijk! Voor mij een echte aanrader dus! Ik heb gelukkig nog wat kamers te spelen bij Escaperoom Rijswijk, ik kom dus snel weer terug!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

escapeKAMELescapeKAMELJunior EscaperLid sinds: 11 juni 2017 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2021

Dit is een totaalervaring!

Hier is hoog ingezet op de beleving!! Al van bij ontvangst kom je meteen in het verhaal. Je waant je doorheen het spel helemaal in een gevangenis. Alle puzzels zijn perfect afgestemd op het thema. Het is uitdagend, zenuwslopend en gewoon geweldig om dit spel te spelen! Bovendien kregen we een fantastisch aandenken.
Deze kamer behoort tot onze topfavorieten!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

  bartos

BasMolenaarBasMolenaarEscape ApprenticeLid sinds: 23 september 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2021

Wat een ervaring

We hadden een golden ticket gewonnen dus een dagje rijswijk stond ons te wachten. Tim heeft goed meegedacht en we konden het mooi op 1 dag spelen.
En zo waren we ook bij de laatste aan beland. En wat voor 1. Dit is echt een gave kamer, met een dito beleving. Met zijn 2en zeer fysiek maar deze had ik niet willen missen. De gaafste kamer die we tot nu toe gespeeld hebben. Tim, Bart en Kevin bedankt voor deze gave dag 👍


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Ontsnapt: Ja  50:11 min


 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer

  EscapeRoomRijswijk

TheekopjeTheekopjeSenior EscaperLid sinds: 23 september 2019 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 december 2020

PRISON BREAK!

Na (veel te) lang wachten was het dan eindelijk zo ver, de executie van ene J. Blackwire. Wat heb ik me op deze kamer verheugd.. Het thema sprak me enorm aan en mede dankzij de gigantische ingang van deze kamer was ik enorm nieuwsgierig geworden. Aangekomen in het (nogmaals) enorm toffe pand, werden we net even anders ontvangen dan dat we gewent waren. De sfeer zat er goed in, we mochten naar binnen. Niet wetende dat dit verhaal misschien wel een hele andere wending zou krijgen dan vooraf gedacht..

Het is geen geheim dat deze kamer een bijzonder intro heeft. Je word allemaal even op het verkeerde spoor gezet en uit die comfortzone getrokken voordat de escape daadwerkelijk begonnen is. Super origineel en spannend! Wat mij vanaf moment 1 opviel is dat er gigantisch veel tijd en moeite is gestoken om de sfeer van een lugubere Amerikaanse gevangenis neer te zetten. En dan heb ik het niet alleen over het decor (wat er fantastisch uit ziet) maar ook over de geluiden, belichting, sounddesign etc. Maar goed, niet te veel afgeleid zijn, want we zijn begonnen! ACTIE!

De eerste paar puzzels gingen lekker vlot, leuke personalisaties en goed gebruik gemaakt van het thema en het verhaal. Naarmate we verder kwamen merkte ik dat we in een soort dipje beland waren. Laat ik voorop stellend dat zo'n dipje/rustmomentje helemaal niet erg is, maar hetgeen wat me op dat moment wel stoorde is dat er nog steeds een opwellende sfeer werd neergezet (soundtrack) terwijl er eigenlijk niks gebeurde en je gewoon rustig aan het puzzelen was. Ik miste daar een bepaalde dreiging/gevaar die ik aan het begin en het einde wel had. Maar goed, dat dipje duurde niet al te lang en al snel waren weer aan het rennen en vliegen. Dan kom ik meteen bij een van de (persoonlijk) gaafste dingen van deze kamer en dat is de indeling van de ruimte. Er is super creatief nagedacht over het verloop & de indeling van het spel. Zonder al te veel te verklappen kan ik zeggen dat jij en je team moeten beschikken van een goede conditie. Dit gepaard met een aantal flink fysieke puzzels (die nogmaals goed gebruik maken van de ruimte) maakt dat je serieus hijgend en zwetend uit deze escape komt. LOVE IT! Ik denk dat ik the Execution het beste kan omschrijven als een gigantisch sterke actiefilm. Niks horror, alleen maar spanning en sensatie!

The Execution is een kamer met enorm veel techniek achter de schermen. Maar wat ik het mooie vind is dat hier totaal niet mee opgeschept word. Alle hedendaagse technieken worden op een subtiele/slimme manier toegepast waardoor je pas achteraf bedenkt: "hoe hebben ze dat in hemels naam gedaan?". Ondanks dat ik het einde/de finale heel gaaf vond, was het jammer dat je vervolgens direct buiten staat, zonder muziek, zonder decor, niks. Hier valt nog wat te verbeteren om de ervaring compleet te maken. (napraat muziek? etc.)

Gelukkig werden we daar wel weer ontvangen door de lieve, gepassioneerde, & professionele host (jup, ik blijf het zeggen) BART! Nog even (iets korter dan normaal vanwege de babysitter :p) nagepraat over de kamer, onze ervaring, aanraders van andere kamers, en de toekomst van dit bedrijf. Ik weet in ieder geval 1 ding zeker, zodra hier weer wat nieuws is, ben ik de eerste die voor de deur staat.

Thanks voor deze toffe kamers en hopelijk tot snel :-)


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:46 min


 • Bart ;-)
 • Technieken (subtiel toegepast)
 • Fysieke puzzels
 • Indeling van de ruimte
 • THEMA is awesome!
 • Sounddesign (geluidseffecten etc.)
 • Decor + aankleding SUPER vet!
 • MEGA tof & origineel intro
 • Ontvangstruimte
 • DIT PAND (nogmaals)
 • Abrupt einde
 • Mist op bepaalde momenten een dreiging/gevaar

  Wepsie

sanniesannieJunior EscaperLid sinds: 30 augustus 2020 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Hele gave ervaring!

Wat een geweldige kamer is dit! Een heel nieuwe ervaring in escaperooms.
Zit super in elkaar, spannend, leuke verrassingselementen. Een geweldig begin, goed verhaal.
Je weet echt een uur lang niet wat je overkomt, het ene onverwachte na het andere.
Technische hoogstandjes.
Fijne ontvangst en superleuk gesprek achteraf met een kijkje achter de schermen.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Originele puzzels
 • Geweldig begin
 • Verrassingselementen

  down-the-hatch

laradrianalaradrianaEscape ApprenticeLid sinds: 24 november 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2020

Top kamer

Gisteravond de Execution gespeeld. Volledige beleving krijg je mee bij deze kamer!

Wij zijn ervaren escaperoom spelers en deze behoort zeker tot de betere escaperooms!

Ook erg leuk en vriendelijk personeel


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving

  elice_van_voorthuizen

felicia_aarssenfelicia_aarssenEscape ApprenticeLid sinds: 24 januari 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 januari 2020

Belevenis

Erg tof ontvangen. Goede uitleg. Begon al spannend, dus adrenaline ging omhoog.
Al met al door een hoop kamers heen. Leuke 'puzzels'.
Zijn ontsnapt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel kamers
 • Spannend
 • Goede uitleg

  EscapeRoomRijswijk

Awesome!

Een super avontuur! 1 van de leukste kamers tot nu toe. Zeker de moeite waard om deze kamer te doen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Maar wees geen angsthaas :P


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Iedereen kan een bijdrage doen
 • Genoeg puzzels
 • Special effects

  karolien_persoon

Bo (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 september 2019

Super leuke ervaring!

De escaperoom is heel mooi opgebouwd en er is zeker genoeg te doen voor iedereen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gezellig personeel
 • Denkpuzzels, maar niet onhaalbaar
 • Mooi gemaakt

  karolien_persoon

niic0leiineniic0leiineSenior EscaperLid sinds: 7 mei 2017 (74 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2019

Genoten

Wat keken we uit om deze kamer te mogen spelen. Het heeft niet teleurgesteld. De puzzels zijn allemaal in thema en de aankleding is op en top. We hebben weer mooie technieken gezien en we hadden het echte escape gevoel.

Wij zijn weer blij zo'n ervaring rijker te zijn !


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Technieken
 • Puzzels
 • Aankleding

  EscapeRoomRijswijk

anne89anne89Escape ApprenticeLid sinds: 22 juni 2019 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2019

Indrukwekkende kamer met een fantastisch decor

Zeer mooie grote locatie en een mooie ontvangstruimte.
Thema van de kamer past ook perfect bij de locatie.
De puzzels waren best pittig maar erg divers en origineel.
Het decor was prachtig en met grote zorg gemaakt/bedacht!
Een echte aanrader!
Mannen, bedankt voor deze waanzinnige ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja


 • Personeel
 • Decor
 • Locatie

  EscapeRoomRijswijk

eufemio lafranchieufemio lafranchiJunior EscaperLid sinds: 22 maart 2018 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2019

Uniek en overweldigend

Nadat we met enorm veel plezier Jason's Curse hadden gespeeld waren we niet benieuwd of ze broers ons weer konden verrassen, maar vooral hoe intens. Dat verrassen is ze zeker weer gelukt! The Execution is een waanzinnig mooi afgewerkte Escape Room met unieke, uitdagende en realistische puzzels die perfect passen in de verhaallijn. Aan ieder detail is gedacht waardoor je je heel goed in het verhaal kunt verplaatsen en echt wordt meegenomen. Het is een innovatieve Escape Room omdat je niet het gevoel hebt dat je bezig bent met een spel, maar je voelt je echt aanwezig in de gevangenis. Dit moet je gewoon gaan ervaren!

De kamer ligt op een goed bereikbare locatie en wordt gerund door twee zeer enthousiaste broers met zeer toegewijd personeel. De ontvangst, het praatje na afloop en de informele sfeer zorgen ervoor dat je een te gekke avond om nooit te vergeten gaat hebben.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijke hosts
 • Uitdagende puzzels
 • Afwerking van de kamers
 • Levensechte beleving
 • Meeslepend verhaal

  EscapeRoomRijswijk

Lisa (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 januari 2022

Top kamer!

Met onze vaste groep van 6 escaperoom fanatiekelingen deze kamer gespeeld.
Wat een toffe kamer!
Erg verrassend begin waardoor je gelijk helemaal in het spel zit.
Kamer zit erg goed in elkaar en blijft keer op keer verrassen. Het spel heeft een logisch verloop. We konden lekker doorspelen zonder vastlopers. De puzzels zijn uniek en niet te moeilijk, maar ook zeker niet te eenvoudig. Het decor past helemaal bij het thema en ziet er erg mooi uit.
De kamer is spannend, maar niet te eng. Ook mensen die wat banger zijn kunnen deze kamer volgens ons prima spelen.
Ook het ontvangst is erg gastvrij en er is na afloop tijd voor een praatje met de escaperoom eigenaars. Dit waarderen wij altijd enorm.
Kortom: deze moet op je to do list!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

tanjaklapwijktanjaklapwijkEscape ApprenticeLid sinds: 8 juli 2019 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

Verrassende escaperoom!

Leuke, vernieuwende puzzels! Goede verhaallijn, uitgebreide kamer en een leuk ontvangst.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  51:00 min


 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Beleving
 • Origineel
 • Diversiteit

 

Carissa (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 6 december 2021

Geweldige ervaring

Met 5 personen deze geweldige escape room gedaan. Super leuk opgezet, leuke kamers en raadsels.
We zijn niet ontsnapt maar wel ver gekomen. Echt een aanrader. Personeel erg aardig en nam na afloop ook de tijd om de ontknoping uit te leggen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Robert (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2021

Heel erg genoten

Hele mooie kamer. Zou deze zeker aanraden!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

joyceburgerhofjoyceburgerhofJunior EscaperLid sinds: 30 mei 2020 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2021

Hele gave kamer, fantastisch in thema

Van begin tot eind een mooie en uitdagende beleving. Bij binnenkomst zit je direct in het thema, de aankleding van de kamer ziet er fantastisch uit. De puzzels pasten perfect in het thema en zijn uitdagend, maar niet te moeilijk. Genoten van de sfeer in de kamer en een paar mooie wauweffecten.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

chriskchriskEscaperLid sinds: 24 december 2017 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 december 2021

Fantastische host en mooi uitgewerkte kamer

Na inmiddels alle andere escsperooms hier met heel veel plezier gespeeld te hebben was de laatste aan de beurt... the execution... we keken er al een tijdje naar uit... dus op tijd vertrokken... om vervolgens met de helft van het team in een heeeeeele dikke file te belanden.
Wat een fantastische flexibiliteit van de host... tot het laatste moment was het spannend of er voldoende tijd zou zijn om toch nog te kunnen starten met spelen, maar hij heeft dit zo op weten te rekken dat we toch met z'n vieren deze beleving mee mochten gaan maken.

Want dat is deze escaperoom absoluut, een beleving! Prachtig uitgewerkt decor, met goed bijpassende puzzels.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:20 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

joelle_zweersjoelle_zweersJunior EscaperLid sinds: 26 juli 2021 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 november 2021

10/10

Kamer 2 van de dag. Toffe ontvangstruimte, waarbij je de gevangenismuur al ziet staan. Je vraagt je af: wat zit erachter?

De introductie van de kamer is spannend, en grappig. Erg origineel en leuk gedaan! Hier begint het, vanaf de executie zit je er vol in en is het maar de vraag of je ook weer zo makkelijk uit de gevangenis komt..

Ik had het gevoel in een echte gevangenis te zitten en het hele plaatje is af. De puzzels waren voor mij uitdagend, maar gelukkig had ik een slim groepje medespelers bij me.

De spelbegeleider liet ons achteraf nog wat technieken zien en was zelf super enthousiast over escape rooms. Altijd leuk om dan achteraf daarover een gesprek te voeren! En we kregen een leuk aandenken mee aan de kamer, je ziet vanzelf wel wat, haha.

Het enige nadeel voor mij is dat ik het einde wel erg abrupt vond en we ineens weer buiten stonden. Nou kan dat natuurlijk aan mij liggen maar ik wil het wel benoemen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi decor
 • Leuk aandenken
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Abrupt einde

 

jumperkeejjumperkeejEscape ExpertLid sinds: 11 januari 2018 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2021

Kil maar cool

Altijd leuk om terug te keren naar een escape locatie waarvan je de andere kamers al met plezier gespeeld hebt. Zeker na omver geblazen te worden door een topper als Jason's Curse. Laat die executie maar komen!
Dat was onze insteek aan het begin.

Het onthaal was goed. Vriendelijk, enthousiast, een leuke babbel. Zoals het hoort.

Het betreden van de kamer dan... Kil.. Je wandelt als bezoeker een gevangenis binnen met een kil onthaal door een strenge cipier. En dan begint het verhaal pas echt. Nooit verwacht dat ik als bezoeker zou moeten trachten te ontsnappen uit een gevangenis! Het verhaaltje waarom is wel leuk gevonden. Voor de rest is er over het verhaal weinig te zeggen. Maar deze kamer vraagt niet om een gigantische backstory, dus dat was okee.

Het decor is heel degelijk. Hoge kwaliteit. Voelt het aan als een gevangenis? Misschien niet helemaal, maar het idee is er dus het decor zette ons wel in de juiste mood. Ook werd er getracht om een "what de fuck" momentje in te gelasten via het decor. Bij mij werkte dit niet echt, maar voor mijn groepsleden was het wel een geslaagde gimmick. Het hangt dus af van persoon tot persoon.

De puzzels zijn afwisselend. Het is leuk wanneer er een combinatie is van technologische hoogstandjes en ouderwets puzzelplezier. Daar bovenop ook nog even out of the box denken en dan heb je wat mij betreft een goeie balans in de puzzels. Ik ben fan!

Toch had ik na afloop een gevoel van "was het dit nu?"
Het is zeker een goeie kamer maar ik denk dat we tegenwoordig in de lage landen wat verwend zijn met enkele megatoppers, waardoor andere zeer goede kamers eerder op een middenmoot gaan lijken. En dat was hier het geval. Als ik deze kamer in 2016 gespeeld had, zou deze met stip op nummer 1 komen te staan. Maar anno 2021 was het voor mij gewoon een hele leuke kamer, zonder meer. Je hoopt ook altijd dat kamerbouwers zichzelf altijd overtreffen. Wat mij betreft hebben ze dat deze keer niet gedaan. Jason's Curse is imposanter dan The Execution, ook al is het wel een hele leuke kamer.

Toch een aanrader, zeker voor ervaren spelers.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Kwalitatief decor
 • Goede afwerking
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Overtreft zijn voorganger (Jason's Curse) niet

 

Jennifer (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2021

Onwijs gaaf

gave escape room, groot opgezet, net op tijd ontsnapt. Gave ervaring


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:21 min

 

ellenvsellenvsJunior EscaperLid sinds: 4 augustus 2019 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2021

Prachtige escaperoom! Super ervaring

Wat een prachtige, grote, ruime en ingenieuze escaperoom is dit! Met 4 personen gespeeld, had ook makkelijk met meer gekund, erg ruim opgezet. Super leuke puzzels, ook leuk dat je constant de hele 'kamer' nodig had. Begin is spannend, tikje eng, maar goed te doen! (bij echte horror klap ik dicht, dit ging precies goed :) ) 1 minpunt: de verhaallijn kan beter worden uitgewerkt. Het was ons niet helemaal duidelijk wat het 'doel' nu precies was. De brieven bij de start zijn te langdradig en leiden erg af, dragen ook niet goed bij aan de verhaallijn, maakt het eerder verwarrend. Misschien toch een filmpje bij de start doen of anderszins een uitleg over het doel?


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Leuke effecten
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Gebrek aan verhaal, niet goed doorgevoerd, na de s

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig