Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Execution

Rijswijk , Nederland

Nu gesloten

Top #19

60 minuten

3 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Execution

Een mysterieuze brief nodigt je uit om in the State Prison, een executie bij te wonen van ene J Blackwire. Met knikkende knieën loop je de gevangenis binnen. Wat is hier eerder gebeurd? Wie heeft hier eerder gezeten? En is iedereen het wel eens met de dingen die hier gebeuren of zijn er mensen aanwezig die het tegenwerken? Al snel blijkt dat jullie bezoek heel anders zal lopen dan vooraf gepland.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want je komt enkel een executie van iemand anders bij wonen, toch……

Do you really want to witness what can never be the solution?Thema's

Gevangenis

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

108 likes

691 bezoekers

88.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Diepenhorstlaan 11C
2288 EW, Rijswijk
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

331 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2019

Ze doen het gewoon weer

Jason's Curse vonden we geweldig. Maar het is natuurlijk altijd maar afwachten of de makers een dergelijk niveau kunnen volhouden. We hadden een tijdje terug de nieuwe locatie al gezien (en ze zijn er nog druk mee bezig), maar nu konden we de kamer zelf spelen. Net open, dus hier en daar word er nog wat gefinetuned. Maar jongens toch. Om de eerste vraag maar meteen te beantwoorden: En hoe! Ze gaan er gewoon overheen. De aankleding, sfeer, muziek, puzzels... En ook hier weer een mooi WTF moment. Of naja, eigenlijk is de hele escape room een groot wtf moment. Alles klopt. Een gevangenis thema is natuurlijk een vrij veelgebruikt thema, maar dat vergeet je hier meteen.

Ik weet inmiddels niet meer wat mijn favoriete kamer is (The Orphanage? The Dome? Catch Me If You Can? De Concierge? Bella Ciao? The Execution? - Allemaal te gek), maar ik weet wel dat dit een absolute aanrader is die je wil spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Puzzels
 • Alles eigenlijk
 • Volgende kamer duurt weer even

  naomi_overgaauwbartosEscapeRoomRijswijktalithaStefansnorrie

StefanStefanEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2019

De P van...

- De P van Passie, ja passie druipt van deze Escape room aan alle kanten af.
- De P van Prachtig, wat is dit mooi gemaakt zeg. Je onder laten dompelen in het verhaal van deze kamer kost geen enkele moeite. Alles voelt, ruikt en ziet er uit zoals je verwacht in een gevangenis van dit kaliber.
- De P van plezier, ondanks het thema (een Executie is nou niet het meest plezierige wat ik ooit heb mee gemaakt) hebben we enorm veel plezier gehad in deze Escape room. Wow wat een lekkere flow en heerlijke puzzels.
- De P van Progressie, na Jason’s Curse verwacht je natuurlijk ook wel wat. Het team van Escape room Rijswijk heeft het weer waargemaakt!! Nog beter, nog vetter, nog uitdagender en nog meer WTF!
- De P van PAK JE KANS EN SPEEL DIE KAMER!
- De P van Petje Af! Mooi werk, Tim, Kevin en het volledige team van super enthousiaste medewerkers! PETJE AF!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  bartosEscapeRoomRijswijktalitha

lin1530lin1530EscaperLid sinds: 3 augustus 2019 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2019

Mind = blown

Wat een bizar vet uur hebben wij gehad in The Execution. Echt álles aan deze escape room klopt.

The Execution voelt niet meer als een spel. Het is echt een beleving. Vanaf het eerste moment zit je er helemaal in. De puzzels zijn goed verweven met het verhaal, waardoor je echt in een soort flow komt.
Al snel voelt het dan niet meer alsof je een escape room speelt, maar alsof je echt uit een gevangenis aan het ontsnappen bent en alles op alles wil zetten om dat te laten slagen. Mijn hartslag kan dat beamen.

Gooi dan ook nog eens een knap staaltje techniek, uitstekende aankleding, originele puzzels, wat verrassende twists en onwijs fijne service in de mix en je hebt een escape room die niet minder dan een 10 verdient. Wow!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meeslepend
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Parkeren
 • Gezellig!

  bartosEscapeRoomRijswijk

h0ndjesh0ndjesh0ndjesh0ndjesEscape ApprenticeLid sinds: 21 juni 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juni 2022

Geweldig vaderdagcadeau

We gingen deze escape room met zes personen in. Hoewel we van tevoren hadden gelezen dat zes te veel was, hadden we daar in de praktijk nauwelijks last van. De kamer was dermate groot dat je de groep gemakkelijk op kon splitsen en ieder groepje op een eigen oplossing kon focussen, waarna je voor de 'grote oplossing' weer al deze individuele oplossingen bij elkaar moest brengen. Erg leuk en vernuftig! Ook leuk voor het nakletsen achteraf! Verder een erg leuk verhaal, een erg leuke host en een prachtige aankleding.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  51:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Ik kan er zo even geen verzinnen!

  bartos

Petra (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2022

Super toffe kamer

Heel wat kamers gespeeld. Deze gaat nu in de top 5.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  bartos

Quinten (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2022

Mega vette ervaring!

Deze kamer met zijn tweeën gespeeld en heb het gevoel dat ik alleen maar aan het rennen en vliegen ben geweest. Super leuke puzzels met een echt doorlopend thema. De kamer is super uitgebreid en zorgt ervoor dat je soms echt even stil staat van verbazing.


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:20 min

  bartos

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape ExpertLid sinds: 27 september 2020 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

Ontsnappen 2.0

Vandaag The Execution gespeeld! Mooie kamer met toffe puzzels en verassingen! Alles, maar dan ook echt ALLES in in thema, en dat is geweldig! Niks valt uit de toon en samenwerken is een must voor deze kamer.

We hebben genoten! En we zijn ontsnapt met nog 6:35 over!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Logica
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit

  bartos

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2021

Spektakel in de gevangenis

Onze tweede kamer die we speelde op deze dag. The Execution stond ook al een geruime tijd op mijn verlanglijst. Echter vond ik het een beetje spannend om deze kamer te gaan spelen. We speelden hiervoor namelijk Molly’s Game een kamer die onze verwachtingen zo had overtroffen, dat we wellicht bang waren dat alle andere kamers die we die dag zouden spelen, daardoor misschien zouden tegenvallen. Binnen een kwartiertje kwamen we aan in Rijswijk, klaar voor the Execution!

Eenmaal binnen in de ontvangstruimte, wisten we meteen waar in het pand onze kamer zich zou bevinden. De gevangenis, waar wij langs zouden gaan om een executie te gaan bekijken, was namelijk goed zichtbaar (en zichtbaar beveiligd, spannend!). Een gevangenis kom je uiteraard niet zomaar binnen, na het delen van wat gegevens mochten we de gevangenis gaan betreden om de executie te gaan aanschouwen. De start van deze escape is erg leuk en origineel op zijn eigen manier. Hier wordt dan ook meteen duidelijk wat je komt doen en waarom je zo snel mogelijk de gevangenis uit moet komen.

Een ander punt waar ik op voorhand niet heel huiverig over was, was het thema. ‘Ontsnappen uit een gevangenis’; een wat afgezaagd thema als het aan mij ligt. We hebben dit al vaak gezien in ‘escape land’, waarin de uitvoering niet altijd even best was in het verleden. Echter hebben ze hier in Rijswijk een onwijs goede gevangenis neergezet met een geheel andere insteek om de gevangenis te ontsnappen. Dit was boven verwachting goed! Je waant je écht in een gevangenis.

De flow in de kamer is erg goed, er is voor vier personen genoeg te doen. De puzzels zijn uitdagend, maar niet onmogelijk. De gehele totaalbeleving is erg goed, je waant je echt in een gevangenis. Dat is hier erg goed neergezet! Voor mij had alleen het einde wat beter gekund. Je staat voor je het weet ineens buiten en dan ben je ontsnapt.

De passie was bij onze gamehost goed te zien en te horen! We hebben nog lang na gekletst, de vragen die wij hadden werden uitgebreid beantwoord, de techniek van de kamer mochten wij nog zien, er werd een toffe foto gemaakt en we kregen nog een aandenken mee naar huis. Het was een onwijs toffe ervaring hier in Rijswijk! Voor mij een echte aanrader dus! Ik heb gelukkig nog wat kamers te spelen bij Escaperoom Rijswijk, ik kom dus snel weer terug!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

escapeKAMELescapeKAMELEscaperLid sinds: 11 juni 2017 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2021

Dit is een totaalervaring!

Hier is hoog ingezet op de beleving!! Al van bij ontvangst kom je meteen in het verhaal. Je waant je doorheen het spel helemaal in een gevangenis. Alle puzzels zijn perfect afgestemd op het thema. Het is uitdagend, zenuwslopend en gewoon geweldig om dit spel te spelen! Bovendien kregen we een fantastisch aandenken.
Deze kamer behoort tot onze topfavorieten!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal

  bartos

BasMolenaarBasMolenaarEscape ApprenticeLid sinds: 23 september 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2021

Wat een ervaring

We hadden een golden ticket gewonnen dus een dagje rijswijk stond ons te wachten. Tim heeft goed meegedacht en we konden het mooi op 1 dag spelen.
En zo waren we ook bij de laatste aan beland. En wat voor 1. Dit is echt een gave kamer, met een dito beleving. Met zijn 2en zeer fysiek maar deze had ik niet willen missen. De gaafste kamer die we tot nu toe gespeeld hebben. Tim, Bart en Kevin bedankt voor deze gave dag 👍


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Ontsnapt: Ja  50:11 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  EscapeRoomRijswijk

TheekopjeTheekopjeEscape ExpertLid sinds: 23 september 2019 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 december 2020

PRISON BREAK!

Na (veel te) lang wachten was het dan eindelijk zo ver, de executie van ene J. Blackwire. Wat heb ik me op deze kamer verheugd.. Het thema sprak me enorm aan en mede dankzij de gigantische ingang van deze kamer was ik enorm nieuwsgierig geworden. Aangekomen in het (nogmaals) enorm toffe pand, werden we net even anders ontvangen dan dat we gewent waren. De sfeer zat er goed in, we mochten naar binnen. Niet wetende dat dit verhaal misschien wel een hele andere wending zou krijgen dan vooraf gedacht..

Het is geen geheim dat deze kamer een bijzonder intro heeft. Je word allemaal even op het verkeerde spoor gezet en uit die comfortzone getrokken voordat de escape daadwerkelijk begonnen is. Super origineel en spannend! Wat mij vanaf moment 1 opviel is dat er gigantisch veel tijd en moeite is gestoken om de sfeer van een lugubere Amerikaanse gevangenis neer te zetten. En dan heb ik het niet alleen over het decor (wat er fantastisch uit ziet) maar ook over de geluiden, belichting, sounddesign etc. Maar goed, niet te veel afgeleid zijn, want we zijn begonnen! ACTIE!

De eerste paar puzzels gingen lekker vlot, leuke personalisaties en goed gebruik gemaakt van het thema en het verhaal. Naarmate we verder kwamen merkte ik dat we in een soort dipje beland waren. Laat ik voorop stellend dat zo'n dipje/rustmomentje helemaal niet erg is, maar hetgeen wat me op dat moment wel stoorde is dat er nog steeds een opwellende sfeer werd neergezet (soundtrack) terwijl er eigenlijk niks gebeurde en je gewoon rustig aan het puzzelen was. Ik miste daar een bepaalde dreiging/gevaar die ik aan het begin en het einde wel had. Maar goed, dat dipje duurde niet al te lang en al snel waren weer aan het rennen en vliegen. Dan kom ik meteen bij een van de (persoonlijk) gaafste dingen van deze kamer en dat is de indeling van de ruimte. Er is super creatief nagedacht over het verloop & de indeling van het spel. Zonder al te veel te verklappen kan ik zeggen dat jij en je team moeten beschikken van een goede conditie. Dit gepaard met een aantal flink fysieke puzzels (die nogmaals goed gebruik maken van de ruimte) maakt dat je serieus hijgend en zwetend uit deze escape komt. LOVE IT! Ik denk dat ik the Execution het beste kan omschrijven als een gigantisch sterke actiefilm. Niks horror, alleen maar spanning en sensatie!

The Execution is een kamer met enorm veel techniek achter de schermen. Maar wat ik het mooie vind is dat hier totaal niet mee opgeschept word. Alle hedendaagse technieken worden op een subtiele/slimme manier toegepast waardoor je pas achteraf bedenkt: "hoe hebben ze dat in hemels naam gedaan?". Ondanks dat ik het einde/de finale heel gaaf vond, was het jammer dat je vervolgens direct buiten staat, zonder muziek, zonder decor, niks. Hier valt nog wat te verbeteren om de ervaring compleet te maken. (napraat muziek? etc.)

Gelukkig werden we daar wel weer ontvangen door de lieve, gepassioneerde, & professionele host (jup, ik blijf het zeggen) BART! Nog even (iets korter dan normaal vanwege de babysitter :p) nagepraat over de kamer, onze ervaring, aanraders van andere kamers, en de toekomst van dit bedrijf. Ik weet in ieder geval 1 ding zeker, zodra hier weer wat nieuws is, ben ik de eerste die voor de deur staat.

Thanks voor deze toffe kamers en hopelijk tot snel :-)


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:46 min


 • DIT PAND (nogmaals)
 • Ontvangstruimte
 • MEGA tof & origineel intro
 • Decor + aankleding SUPER vet!
 • Sounddesign (geluidseffecten etc.)
 • THEMA is awesome!
 • Indeling van de ruimte
 • Fysieke puzzels
 • Technieken (subtiel toegepast)
 • Bart ;-)
 • Mist op bepaalde momenten een dreiging/gevaar
 • Abrupt einde

  Wepsie

sanniesannieJunior EscaperLid sinds: 30 augustus 2020 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Hele gave ervaring!

Wat een geweldige kamer is dit! Een heel nieuwe ervaring in escaperooms.
Zit super in elkaar, spannend, leuke verrassingselementen. Een geweldig begin, goed verhaal.
Je weet echt een uur lang niet wat je overkomt, het ene onverwachte na het andere.
Technische hoogstandjes.
Fijne ontvangst en superleuk gesprek achteraf met een kijkje achter de schermen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verrassingselementen
 • Geweldig begin
 • Originele puzzels
 • Spannend

  down-the-hatch

laradrianalaradrianaEscape ApprenticeLid sinds: 24 november 2019 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2020

Top kamer

Gisteravond de Execution gespeeld. Volledige beleving krijg je mee bij deze kamer!

Wij zijn ervaren escaperoom spelers en deze behoort zeker tot de betere escaperooms!

Ook erg leuk en vriendelijk personeel


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving

  elice_van_voorthuizen

felicia_aarssenfelicia_aarssenEscape ApprenticeLid sinds: 24 januari 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 januari 2020

Belevenis

Erg tof ontvangen. Goede uitleg. Begon al spannend, dus adrenaline ging omhoog.
Al met al door een hoop kamers heen. Leuke 'puzzels'.
Zijn ontsnapt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede uitleg
 • Spannend
 • Veel kamers

  EscapeRoomRijswijk

Bo (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 september 2019

Super leuke ervaring!

De escaperoom is heel mooi opgebouwd en er is zeker genoeg te doen voor iedereen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi gemaakt
 • Denkpuzzels, maar niet onhaalbaar
 • Gezellig personeel

  karolien_persoon

Awesome!

Een super avontuur! 1 van de leukste kamers tot nu toe. Zeker de moeite waard om deze kamer te doen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Maar wees geen angsthaas :P


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Special effects
 • Genoeg puzzels
 • Iedereen kan een bijdrage doen

  karolien_persoon

niic0leiineniic0leiineEscape ExpertLid sinds: 7 mei 2017 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2019

Genoten

Wat keken we uit om deze kamer te mogen spelen. Het heeft niet teleurgesteld. De puzzels zijn allemaal in thema en de aankleding is op en top. We hebben weer mooie technieken gezien en we hadden het echte escape gevoel.

Wij zijn weer blij zo'n ervaring rijker te zijn !


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Puzzels
 • Technieken
 • Verhaal

  EscapeRoomRijswijk

anne89anne89Escape ApprenticeLid sinds: 22 juni 2019 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2019

Indrukwekkende kamer met een fantastisch decor

Zeer mooie grote locatie en een mooie ontvangstruimte.
Thema van de kamer past ook perfect bij de locatie.
De puzzels waren best pittig maar erg divers en origineel.
Het decor was prachtig en met grote zorg gemaakt/bedacht!
Een echte aanrader!
Mannen, bedankt voor deze waanzinnige ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja


 • Locatie
 • Decor
 • Personeel

  EscapeRoomRijswijk

eufemio lafranchieufemio lafranchiJunior EscaperLid sinds: 22 maart 2018 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2019

Uniek en overweldigend

Nadat we met enorm veel plezier Jason's Curse hadden gespeeld waren we niet benieuwd of ze broers ons weer konden verrassen, maar vooral hoe intens. Dat verrassen is ze zeker weer gelukt! The Execution is een waanzinnig mooi afgewerkte Escape Room met unieke, uitdagende en realistische puzzels die perfect passen in de verhaallijn. Aan ieder detail is gedacht waardoor je je heel goed in het verhaal kunt verplaatsen en echt wordt meegenomen. Het is een innovatieve Escape Room omdat je niet het gevoel hebt dat je bezig bent met een spel, maar je voelt je echt aanwezig in de gevangenis. Dit moet je gewoon gaan ervaren!

De kamer ligt op een goed bereikbare locatie en wordt gerund door twee zeer enthousiaste broers met zeer toegewijd personeel. De ontvangst, het praatje na afloop en de informele sfeer zorgen ervoor dat je een te gekke avond om nooit te vergeten gaat hebben.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meeslepend verhaal
 • Levensechte beleving
 • Afwerking van de kamers
 • Uitdagende puzzels
 • Vriendelijke hosts

  EscapeRoomRijswijk

Pascal VerheulPascal VerheulSenior EscaperLid sinds: 10 maart 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

Een gave gevangenisverhaal

Na een mooi opgezette start deze escaperoom gespeeld. Mooie puzzels met soms nog wat denk werk en mooi opgezette escaperoom.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja  58:43 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

 

lynnkatharinalynnkatharinaJunior EscaperLid sinds: 19 augustus 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

Echt top!

Deze room stond al een tijdje op onze wishlist dus we waren erg blij dat we eindelijk mochten.

Na een vriendelijk ontvangst kwamen we meteen in de sfeer vanaf de eerste seconde dat we de kamer in kwamen en het bleef spannend tot de laatste seconde. De introductie was simpel weg echt een ervaring en we hebben enorm gelachen door de spanning heen. De puzzels waren leuk en pastten perfect in het verhaal. Het verhaal liep goed door en was spannend. Met nog anderhalve minuut op de klok zijn we ontsnapt en wat zijn we blij dat we alles van deze kamer hebben mogen mee maken.

Achteraf werden al onze vragen over dingen die we net gemist hadden of vragen over de werking van de kamer uitgebreid beantwoord en er was genoeg ruimte ingepland zodat we nog gezellig na konden praten met de hosts, waar wij erg veel waardering aan hechten.

Wij hebben het enorm naar ons zin gehad en raden oprecht iedereen aan om deze kamer te spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  58:28 min


 • Spannende sfeer
 • Fantastische service
 • Leuke puzzels
 • Origineel met plottwists
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Leuk verhaal
 • Diversiteit in puzzels
 • Goede begeleiding op moeilijke momenten
 • Logica
 • Spannend
 • Ontvangst & napraten

 

JlJlJunior EscaperLid sinds: 13 juli 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2022

Supertof

Een mooie room met veel verschillende opdrachten. Heel erg tof begin. En verrassende elementen


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

JolandaJolandaEscape ApprenticeLid sinds: 5 november 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 november 2022

Super leuk

Mijn eerste escaperoom met 5 familie leden deze was super leuk , ik heb het ervaren als een mooie start naar nog meer .


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Origineel

 

tamaratamaraJunior EscaperLid sinds: 23 februari 2018 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2022

Leuke kamer

Leuke kamer, met wat leuke special effects. Niet heel erg eng, wat ik wel verwacht had.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Betere ventilatie zou fijn zijn

 

DaniëllaDaniëllaEscape GuruLid sinds: 12 juni 2017 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2022

Goed en duidelijk verhaal met een beetje spanning

#37 Erg leuk gemaakte escape room. Als je binnenstapt, waan je je al gelijk in een andere wereld. De puzzels vond ik erg leuk en origineel en we zijn met ons team op het nippertje ontsnapt met maar een paar hints (2:30 minuten over). Met hier en daar wat leuke technische snufjes, maakt het dat deze kamer wel bij de top kamers van Nederland hoort.
Na afloop nog nagepraat met de host en nog een drankje gedaan. Met een leuk souvenirtje op zak, gingen we er vandoor.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:30 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal

 

DewiDonkelaarDewiDonkelaarJunior EscaperLid sinds: 5 augustus 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2022

Aanrader!

Wat een toffe kamer! Vanaf het begin werd het spannend gemaakt.
We vielen van de enige verbazing in de andere. Steeds vroegen we ons af of we nou nóg niet bij het einde waren.
We vonden de puzzels soms wat lastig, waar we net even een hint nodig hadden. Deze kwamen niet te snel, maar ook niet te laat. De special effects waren onwijs tof!! Er na nog de kamer doorgelopen, omdat we 1 special effect heel bizar worden. Werd uitgelegd, waarna we nog verbaasder waren!
Het personeel deed het super leuk en er na nog even met ze gekletst. Hopen dat Jasons curse snel opgebouwd is, we kunnen niet wachten om terug te komen!!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:51 min


 • Ambiance
 • Great service
 • Original
 • Experience
 • Storyline
 • Diversity
 • Great host
 • Logic
 • Exciting
 • Difficulty
 • Geluid stond soms wat hard

 

Laad meer reviews