Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Blind Tiger

Venlo , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4-5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Blind Tiger

Gisteren stierf een onbekende man in het Van Gogh Instituut. Kort voordat hij stierf onthulde de man dat hij geboren was in de 19e eeuw. Uit eerste autopsie blijkt dat de persoon in kwestie inderdaad van uitzonderlijke leeftijd was.

Jarenlang had de man niet gesproken, hoewel zijn laatste woorden zeer duidelijk waren. Hij beweerde een voormalig lid te zijn geweest van een groep zeer intelligente personen die op de rand van een doorbraak waren, die de aarde zou doen schudden op haar grondvesten.

In zijn laatste verklaring sprak hij de woorden:
Where could this Gold Tiger be, without eyes he cannot see. What is hidden from the street, will make your life complete.
- onbekende man -

In navolging van deze gebeurtenis, zijn talloze avonturiers wanhopig op zoek naar deze zogenaamde grote doorbraak. Sluit jij je aan bij deze gelukszoekers? Geef jij gehoor aan de oproep van een overleden krankzinnig persoon? Wie weet welke waarheid schuil gaaat achter de waanzin van zijn woorden!


Thema's

Geschiedenis

Mysterie

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

NLENDE

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

20 likes

204 bezoekers

90% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Peperstraat 6A
5911 HA, Venlo
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

90 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 18 maart 2018 (208 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2020

Mooi aangeklede kamer voor 2 personen

Alvorens we aan de slag gingen met de podcast Behind the 60 minutes gingen we eerst met een volledig nieuw groepje escapen. Ontvangst was heel vriendelijk en mochten nog even plaatsnemen in de ontvangstruimte. Daar kregen we de intro te zien voor de escape room. Ik vond het een heel mooi filmpje en het bracht mij al in de stemming voor de kamer. Vervolgens met vier ervaren spelers sterk de kamer in en aan de slag!

De kamer is erg mooi ingericht en aangekleed. De sfeer is daardoor volop aanwezig, de muziek draagt daar ook flink aan bij. Her en der wel wat slijtage, maar het ziet er over het algemeen nog steeds top uit! Onze start was wat stroef, we wisten niet zo goed waar te beginnen. Eenmaal de start te pakken, gingen we makkelijk door de resterende puzzels heen. Het aantal puzzels en de ruimte maakt het wat mij betreft een perfecte kamer voor twee personen. De kamer is volledig lineair waardoor je met een groep van vier personen soms niets te doen hebt, waarbij je met twee perfect aan de slag zou kunnen met de puzzels.
Wat me vooral opviel aan de puzzels is dat het veel doe-puzzels zijn. Je moet een handeling uitvoeren en daardoor gebeurd er iets. Wat dat betreft weinig hersens-laten-kraken puzzelmomenten en weinig gelaagdheid in de puzzels; als zijnde onderdelen combineren met elkaar om tot een antwoord te komen. Mijn voorkeur qua puzzels gaat meer uit naar dat laatste. De puzzels worden in diverse vormen aangeboden, de ene keer moet je een slotje openmaken met een sleutel, een andere keer is het een code en zo nu en dan gebeurd er iets automatisch. Persoonlijk vind ik dat een hele fijne mix. Daarnaast vond ik het materiaal gebruikt voor de puzzels ook heel erg goed. Mooi materiaal en daardoor ook passend in de kamer en het thema.

Achteraf nog nagekletst en mochten we in de Blind Tiger de podcast opnemen, natuurlijk heel erg tof!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:00 min

  De Milde Dictator

Super!

Goede sfeer in de kamers *we speelden the attic en the bind tiger* en een goed verhaal. Het begon al bij beide kamers met een kwalitatief goed introfilmpje, dit is wel eens anders!
Originele puzzels die nét even anders zijn dan je verwacht, waar je nét even een andere gedachtensprong moet maken.
Veel lol gehad, veel gekraak van hersens en 'o ja natúúrlijk' momenten.
Een vriendelijke host maakte de toffe beleving af.
Zeker een aanrader dus!


10

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

mitch2304mitch2304Escape ExpertLid sinds: 26 november 2018 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juni 2021

Mooie combinatie van vanalles

Gelijk na het verzet deze kamer gespeeld. Erg leuk en echt lijkend decor.
Prima te doen met 2 waarbij we 12 minunten nog over hadden.
De puzzels zijn leuk, maar sommige zijn wat ingewikkeld of niet passend in thema...
Ook weer geen tijd. Dus super fijn!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Leuk decor. Zag er echt uit
 • Hintsysteem

 

Ronald J. (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2020

Fantastische sfeer en erg mooi

Een ietwat moeilijke maar zeer mooie escaperoom! De sfeer is geweldig en de puzzels zijn over het algemeen (als je goed communiceert en met elkaar samenwerkt) wel goed te doen. We hebben 3 echte hints nodig gehad om hem uiteindelijk, met nog 20 seconden op de klok, op te lossen. Een van de beste, misschien wel de leukste escaperoom tot op heden. Écht een absolute aanrader.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • De puzzels
 • De entourage
 • Het verhaal
 • De sfeer
 • Twee puzzels waren wel erg ver gezocht

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2021

Sfeervolle ruimte

Nadat we hier op het forum spelers gevonden hadden die wel eens mee wouden kletsen in de podcast, leek het ons een leuk idee om eerst ff een room samen te doen. Tof idee, maar vind er maar eens een die niemand nog niet gedaan had en tevens wel leuk was om te doen.

De eigenaars van Team trapped gingen erg gastvrij om met onze vraag of we bij hun mochten opnemen en wij konden meteen the blind tiger gaan spelen.

Onthaal:

De ingang is al ff zoeken en parkeren voor de deur gaat hem hier niet worden. Maar combineer deze room mooi met een winkelbezoekje aan het centrum en een lekker hapje achteraf en je hebt een leuke uitstap.
Ja en van enthousiast gesproken, heel tof hoe we hier ontvangen zijn!
De ontvangstruimte is klein, maar dat mocht de pret niet drukken want de kamer en het inleidingsfilmpje stond al op ons te wachten.


Kamer:
Dit is een erg mooie en sfeervolle kamer. De muziek kwam me bekend voor en paste erg goed in het thema en voegde echt iets toe.
Hoewel we met 4 ervaren spelers waren, vonden we niet echt onze flow in deze room. Op een of andere manier misten we een beetje de eurekamomentjes en beloning bij het oplossen van een puzzel. Niks zo vervelend als te moeten zeggen: ok en nu....
Ik weet ook niet of je deze kamer wel moet doen met een groep van 4. Met momenten had ik echt de indruk dat ik een beetje stond te wachten op de rest en niet echt iets kon doen.
De puzzels waren leuk en uitdagend, maar hier en daar kon de kamer wel wat liefde gebruiken om zo de gebruikssporen wat weg te werken.
De finale viel mij het meeste tegen maar gaf wel een duidelijk antwoord.

Conclusie:
Dit is echt een mooie room en zeker als je in de buurt bent het spelen waard met een kleine ervaren groep of een iets grotere groep met wat minder ervaring.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

SemSemSenior EscaperLid sinds: 15 juni 2018 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2021

Verrassend

Heel erg toffe kamer met erg verrassende elementen die ik zelf nog nooit had gezien. Deze kamer had heel erg leuke puzzels. Ik miste zelf het verhaal wel een beetje. Dit mocht nog wat meer naar voor komen. Al met al heel erg leuk!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Verhaal

 

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2020

Ontzettend leuk om met twee personen te doen

We hebben deze kamer met 2 man gedaan en we hebben ons ontzettend geamuseerd! Puzzels waren logisch en gevarieerd en er zat een lekkere flow in de kamer. Aankleding is mooi, maar je ziet wel dat de kamer al langere tijd in gebruik is. Hier en daar is wat slijtage te zien. Ontvangst was ook goed en de host heeft ons goed in de gate gehouden. En een cadeautje voor het succesvol ontsnappen is altijd een pre ;). Wij komen zeker terug voor the attic!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • gevarieerde puzzels
 • goede flow
 • hier en daar slijtage

 

playshivaplayshivaEscaperLid sinds: 14 februari 2020 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2020

Great room with variety of puzzles

There is no clock in the room by design, so don't know how much time you have which can be positive or negative. The room was nicely decorated and designed. The puzzles had a good flow. The story was nicely incorporated in the room. With the two of us we escaped just in the nick oftime.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Smashy

Ontsnapt: Ja  59:59 min

 

sidneyleenensidneyleenenEscape ApprenticeLid sinds: 11 juli 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Hele mooie kamer en goede verhaallijn

Thema en afwerking zijn heel erg goed. Puzzles moeilijk en daardoor echt een uitdaging


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Loco Locomotief

Ontsnapt: Ja


 • Thema/aankleding heel mooi
 • Was erg warm binnen

 

debbie_kerstendebbie_kerstenJunior EscaperLid sinds: 7 oktober 2018 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2019

Leuke kamer

Leuk thema goed introfilmpje.
Leuke puzzels kortom een kamer die de moeite waard is om te spelen. Zeker voor beginnende spelers


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

blackcrawblackcrawEscape ApprenticeLid sinds: 3 mei 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 mei 2019

Fantastische ervaring

Onze eerste escape room en wat een ervaring. Goede puzzels, leuke effecten, kortom een aanrader!
Bij ontsnapping houdt je een leuk aandenken over.
Wij hebben er nog lang over nagesproken.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede diverse puzzels

 

claudia_1995claudia_1995Escape ExpertLid sinds: 6 januari 2018 (147 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juni 2019

Leuke originele puzzels maar niet allemaal duidelijk

Ik vind het een prima kamer. De ruimte is wel aanzienlijk kleiner dan hun andere kamer, hierdoor loop je elkaar wel echt in de weg met een grote groep.

Er zaten helaas was puzzels in die niet duidelijk waren, waar een hint voor nodig was, dat is jammer. Toch hebben we de kamer weten te ontsnappen.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: The awesome people break out club

Ontsnapt: Ja


 • orginele puzzels
 • onduidelijke puzzels
 • ruimte

 

wvv85wvv85Escape ExpertLid sinds: 25 november 2017 (93 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 juni 2019

Thema goed doorgevoerd en aangekleed

#81 Na eerst vandaag the attic gespeeld te hebben nu deze. Hij viel niet tegen.
Alles viel in het thema van magic. Mooi aangekleed.
Al was het vaak erg zoeken naar de puzzel of waren de puzzels lastig toch gered.
Niet alle puzzels werkte lekker mee.
Deze kamer is niet zo geschikt voor 6 personen, dan heeft niet iedereen iets te doen.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: The awesome people break out club

Ontsnapt: Ja


 • Leuk thema

 

PatrickPatrickEscape ExpertLid sinds: 27 augustus 2017 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 november 2019

Een leuke alleen niet z’n grote kamer met leuke puzzels.

#174 Een leuke alleen niet z’n grote kamer met leuke puzzels.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: The awesome people break out club

Ontsnapt: Ja

 

Maaike OVMaaike OVEscape ExpertLid sinds: 28 januari 2018 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2019

Prima, maar niet bijzonder

De kamer heeft een prima thema, aankleding en puzzels. Alles zit op zich goed in elkaar, ondanks een klein mankementje hier en daar. Echter is er tegenwoordig zo veel gaafs in escape-land dat deze kamer niet heel bijzonder meer is. ook is de kamer wat te klein en is er niet voldoende te doen voor 6 pers.
Zeker goed om als een van je eerste kamers te spelen, maar verwacht geen mind-blowing room.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: The awesome people break out club

Ontsnapt: Ja


 • Alles is prima in orde
 • Niet spectaculair

 

ChantalChantalJunior EscaperLid sinds: 16 januari 2018 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 april 2019

Mooi decor

Het volgende uitje met de familie. Stukje moeten rijden naar Venlo! Zeker de moeite waard. Het was echt een hele leuke kamer en bijna alle puzzels hadden we vlot opgelost. Het was ook een erg mooi pand. Uiteindelijk hadden we nog 12 minuten over en hadden we een leuk aandenken gekregen om mee naar huis te nemen.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

sinusrhythmsinusrhythmJunior EscaperLid sinds: 21 september 2017 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2019

Mooie gethematiseerde kamer

We hebben een goede ervaring aan deze kamer overgehouden. Ontvangst was erg goed en de locatie, het oude gebouw, is zeer goed gebruikt en past in het thema van de kamer. Het intro-filmpje was professioneel gemaakt waardoor je goed in de sfeer kon komen. De puzzels waren op niveau en de kamer in zijn geheel was zeer netjes afgewerkt. De onderdelen waren niet versleten ondanks dat de kamer al wat jaren oud is. De effecten in de kamer waren in balans, maar niet heel spectaculair. Het einde van de kamer vonden we iets minder creatief, maar al met al zeker een aanrader!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst
 • Balans/niveau
 • Puzzels
 • Afwerking
 • Het einde van het spel
 • Weinig spectaculaire effecten

 

escape-fansescape-fansEscaperLid sinds: 16 juni 2019 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juni 2019

errug gave ervaring

een zeer mooie escaperoom met zeer passend decor, alles klopt gewoon. Je zit gelijk in het verhaal door de mooie intro en locatie.
Samen met onze zoons 11 en 14 en 2 vrienden met zijn 6-en gedaan en echt goed moeten samen werken maar ook individueel goed kunnen puzzelen.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • de buit is voor winnaars ;-)
 • gezellige en vriendelijke gastheer
 • Raadsels-puzzels waren leuk uitdagend
 • sfeervolle ruimte waar goed gebruik van is gemaakt

 

chantal_antonischantal_antonisJunior EscaperLid sinds: 30 november 2018 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2019

Erg leuk en veel verschillende puzzels..


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:00 min

 

!v@r!v@rEscaperLid sinds: 23 september 2017 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 januari 2019

A Touch of Green Gold!

De voorlaatste dag van het jaar wilden we nog eventjes afsluiten met een escape room. Onze oog viel op de 'Blind Tiger'. Het was heel druk op koopzondag in Venlo. Het was letterlijk over de koppen lopen en zoeken naar parking. Eenmaal aangekomen werden we ontvangen door een enthousiaste game master en kregen we de intro film te zien. Het verhaal en doel was duidelijk. Maar konden we het geheim ontrafelen? De 60 minuten starten en we konden aan de slag. We gingen naarstig op zoek naar de nodige informatie. Beetje bij beetje, puzzel na puzzel kwamen we dichter bij het einddoel. Na een laatste krachtinspanning en met 13 minuten over de klok konden we het geheim aanschouwen.

We hebben heel erg genoten van een mooi aangeklede kamer, niet speciaal heel technisch, maar hier en daar leuke snufjes, met mooie en unieke puzzels en zeker een heel goede puzzelflow.

Een aanrader!

En een heel leuk aandenken!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: JAKI 👻👽💀😈

Ontsnapt: Ja


 • Verhaallijn
 • Thema
 • Mooi uitgewerkte opdrachten en puzzels
 • Leuke inrichting kamer

 

Anouk (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2018

Helemaal te gekke kamer!!

Met 6 personen bijna een uur lang intensief bezig geweest met het oplossen van de uitdagende puzzels en raadsels. Leuke verrassingen hebben we gehad! De hints, als je die wilt, komen op een grappige manier door.. Echt een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

joepkortekaasjoepkortekaasJunior EscaperLid sinds: 12 februari 2017 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2018

Mooi

Een erg mooi aangeklede kamer, niet speciaal technisch, maar een zeer lekkere puzzelflow. Enthousiaste staff.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzelflow
 • Aankleding

 

mistymistyEscape ApprenticeLid sinds: 5 april 2019 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 april 2019

Geweldige kamer met leuke puzzels en mooie sfeer.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

anfisaanfisaEscape ApprenticeLid sinds: 16 augustus 2018 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2018

Super beleving

Origineel en een erg leuke beleving!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Servé Luijten (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 maart 2018

Spannende sfeervolle kamer met verrassende puzzels en een mooi slot.

Mooie kamer met goed uitgewerkte attributen die je het hele uur lekker bezig houden en iedereen aan zijn trekken doet komen. De puzzels zijn leuk en lang niet allemaal makkelijk zodat het des te mooier is wanneer het kwartje valt. Een aanrader voor iedereen en een mooie voor nieuwelingen om mee te beginnen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • De verassingen die niet meteen zichtbaar zijn.

 

imre_koningsimre_koningsJunior EscaperLid sinds: 15 augustus 2017 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2018

We waren met 5 man. we dachten dat dit te veel zou zijn, maar dit ging meer dan prima. Een hele leuke kamer met een leuk thema, en een leuk souvenirtje voor de jarige gekregen


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig