Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Blind Tiger

Venlo, Nederland

Permanent gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4-5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Blind Tiger

Gisteren stierf een onbekende man in het Van Gogh Instituut. Kort voordat hij stierf onthulde de man dat hij geboren was in de 19e eeuw. Uit eerste autopsie blijkt dat de persoon in kwestie inderdaad van uitzonderlijke leeftijd was.

Jarenlang had de man niet gesproken, hoewel zijn laatste woorden zeer duidelijk waren. Hij beweerde een voormalig lid te zijn geweest van een groep zeer intelligente personen die op de rand van een doorbraak waren, die de aarde zou doen schudden op haar grondvesten.

In zijn laatste verklaring sprak hij de woorden:
Where could this Gold Tiger be, without eyes he cannot see. What is hidden from the street, will make your life complete.
- onbekende man -

In navolging van deze gebeurtenis, zijn talloze avonturiers wanhopig op zoek naar deze zogenaamde grote doorbraak. Sluit jij je aan bij deze gelukszoekers? Geef jij gehoor aan de oproep van een overleden krankzinnig persoon? Wie weet welke waarheid schuil gaaat achter de waanzin van zijn woorden!


Thema's

Geschiedenis

Mysterie

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLENDE

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

25 likes

273 bezoekers

91.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Bolwaterstraat 13
5911 GB, Venlo
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

105 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (230 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 juni 2022

Geen tijger gezien 😁Ž

Eerste Pinksterdag; dan kun je de hele dag op de bank gaan liggen Pinksteren, maar je kunt ook wat escape rooms van je wishlist gaan spelen 😜. Dat laatste gingen mijn vriendin en ik (2 personen) vandaag doen in Venlo bij Team Trapped. Alle drie de escape rooms stonden op ons lijstje. We hebben vooraf de eigenaar gebeld en gevraagd in welke volgorde we ze zouden moeten spelen volgens hem. Hij heeft samen met ons een dagplanning gemaakt en – dat kan ik wel alvast spoilen – dat was een hele goede, want ik denk dat we de kamers in de perfecte volgorde hebben gespeeld.

We zijn afge-‘trapped' (flauw woordgrapje 😁…) met ‘The Blind Tiger'. Vriendelijk werden we ontvangen door onze gamehost (die voor alle kamers onze host zou zijn). We kregen de instructie van haar én de introductie via een film. De film was van goede kwaliteit, dus dat beloofde veel goeds voor de kamer.

De escape room zelf is mooi gedecoreerd. Je merkt wél dat het een oude kamer is, maar dat werkt bij deze kamer zelfs een beetje in het voordeel, omdat het verhaal zich ‘vroeger' afspeelde. De puzzels in deze kamer zijn lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen, voordat je door kunt met het andere. Met twee personen is dat een prima manier van puzzelen. Ik zou ook aanraden om deze kamer met een kleine groep te spelen (max. vier personen), anders verwacht ik dat je af en toe niets staat de doen. De puzzels zijn van een prima niveau (niet te gemakkelijk en niet te moeilijk) en ze variëren tussen denk-, doe-, reken- en taalpuzzels. Hierom is The Blind Tiger ook echt een kamer die voor een groot publiek geschikt is. De kamer zou gezien kunnen worden als een 1.0 kamer (veelal hang- en cijfersloten), maar toch zitten er enkele automatische puzzels én zelfs wat special effects in.

We wisten netjes binnen de gegeven tijd uit de kamer te ontsnappen. Weer een succeservaring voor ons als duo 😁…. De host overlegde met ons of we meteen door wilde óf even wilde pauzeren, voordat we de andere kamer gingen spelen. Wij besloten even te pauzeren én ons klaar te maken voor de andere kamer van Team Trapped.

Al bij al; Een prima puzzelkamer met een goede verhaallijn en prima decoratie/thematisering. Afwisselend qua puzzels en daardoor geschikt voor een breed publiek.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met een kleine groep (max. 4 personen) i.v.m. lineaire puzzels;
- Als je alle drie de kamers van Team Trapped speelt is dit de beste kamer om mee te beginnen i.v.m. moeilijkheidsgraat en opbouw richting de wat modernere kamers;
- Zowel geschikt voor ervaren escapers als voor mensen die hun aller eerste escape room willen gaan spelen;
- Neem iemand mee die goed kan rekenen én iemand die goed kan zoeken 😉.

Team Trapped, bedankt voor deze toffe kamer! We hebben het erg naar ons zin gehad bij jullie! Speciale dank aan onze lieve en vriendelijke gamehost 👍.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad

  sjephanie

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (290 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2020

Mooi aangeklede kamer voor 2 personen

Alvorens we aan de slag gingen met de podcast Behind the 60 minutes gingen we eerst met een volledig nieuw groepje escapen. Ontvangst was heel vriendelijk en mochten nog even plaatsnemen in de ontvangstruimte. Daar kregen we de intro te zien voor de escape room. Ik vond het een heel mooi filmpje en het bracht mij al in de stemming voor de kamer. Vervolgens met vier ervaren spelers sterk de kamer in en aan de slag!

De kamer is erg mooi ingericht en aangekleed. De sfeer is daardoor volop aanwezig, de muziek draagt daar ook flink aan bij. Her en der wel wat slijtage, maar het ziet er over het algemeen nog steeds top uit! Onze start was wat stroef, we wisten niet zo goed waar te beginnen. Eenmaal de start te pakken, gingen we makkelijk door de resterende puzzels heen. Het aantal puzzels en de ruimte maakt het wat mij betreft een perfecte kamer voor twee personen. De kamer is volledig lineair waardoor je met een groep van vier personen soms niets te doen hebt, waarbij je met twee perfect aan de slag zou kunnen met de puzzels.
Wat me vooral opviel aan de puzzels is dat het veel doe-puzzels zijn. Je moet een handeling uitvoeren en daardoor gebeurd er iets. Wat dat betreft weinig hersens-laten-kraken puzzelmomenten en weinig gelaagdheid in de puzzels; als zijnde onderdelen combineren met elkaar om tot een antwoord te komen. Mijn voorkeur qua puzzels gaat meer uit naar dat laatste. De puzzels worden in diverse vormen aangeboden, de ene keer moet je een slotje openmaken met een sleutel, een andere keer is het een code en zo nu en dan gebeurd er iets automatisch. Persoonlijk vind ik dat een hele fijne mix. Daarnaast vond ik het materiaal gebruikt voor de puzzels ook heel erg goed. Mooi materiaal en daardoor ook passend in de kamer en het thema.

Achteraf nog nagekletst en mochten we in de Blind Tiger de podcast opnemen, natuurlijk heel erg tof!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:00 min

  De Milde Dictator

RojoliteRojoliteJunior EscaperLid sinds: 08 mei 2023 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 mei 2023

Leuk en uitdagend

Kamer met een boeiend achtergrondverhaal. De puzzels waren behoorlijk uitdagend en het was ons niet altijd meteen duidelijk wat de bedoeling was. Wat dat betreft prima service want we kregen op het juiste moment hints.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels moeilijk te doorgronden

 

KarinaKarinaEscape GuruLid sinds: 13 januari 2019 (135 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2022

Sfeervolle kamer

Deze kamer is mooi aangekleed en heeft afwisselende puzzels.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: EL LOKA

Ontsnapt: Ja  42:00 min


 • Sfeer

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (346 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2022

Leuke ervaring

Leuke kamer om gespeeld te hebben, zeker als je erin de buurt bent.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Goede service

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (258 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2022

Leuke kamer

-


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:00 min

 

1983jeroen1983jeroenJunior EscaperLid sinds: 21 september 2019 (126 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Leuke kamer

Prima kamer. Niet heel bijzonder, maar genoeg te puzzelen.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 6.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 februari 2023

1.0 kamer met leuke puzzels

Leuke 1.0 kamer met leuke puzzel en een decor dat in orde was . Voor de rest weinig bijzondere dingen in deze kamer .


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:14 min

 

Fam. Jacobs (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2022

Geweldig en verrassend

Dit is een heel gaaf verhaal! Leuke en uitdagende puzzels en je gaat er helemaal in op 😁ƒ. Verrassende wendingen in deze escape room die je niet ziet aankomen! Dus een echte aanrader!! Wij hebben ze trouwens allemaal gespeeld van team trapped in Venlo en ze zijn stuk voor stuk uniek en heel erg leuk! Zeker doen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min

 

ineineEscape ExpertLid sinds: 01 juli 2018 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2022

Prima

We speelden beide kamers op deze locatie op 1 dag en eindigden met The Blind Tiger.
We werden vriendelijk ontvangen en kregen een inleidend filmpje te zien.
Het filmpje was zeer mooi gemaakt, maar duurde voor ons echt veel te lang. We waren al weer helemaal uit het verhaal toen we eindelijk mochten starten aan de kamer.

De kamer zelf was mooi naar thema ingericht, maar het was wel duidelijk dat dit een oudere (lineaire) kamer was.
De puzzels zelf waren boeiend, met een afwisseling tussen puzzels en sloten.
Met 1 puzzel hebben we wel redelijk lang zitten sukkelen, gewoon omdat iets niet in elkaar paste. We durfden niet te veel brute kracht te gebruiken, waardoor we hier wel wat tijd mee zijn verloren.

Het einde vonden we minder, we hadden het net iets spectaculairder verwacht. Ineens was het spel afgelopen en ging de deur weer open.
We hebben de kamer met 4 personen gespeeld en dat was zeker meer dan genoeg.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  48:00 min


 • Goede begeleiding
 • aankleding in thema
 • mix van puzzels en sloten
 • mooi inleidingsfilmpje, deftig gemaakt
 • Geen tijdsbesef
 • einde
 • inleidingsfilmpje duurde veel te lang

 

veerleveerleEscape GuruLid sinds: 27 november 2016 (138 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 augustus 2022

Leuke kamer

Goede, vriendelijke ontvangst, we hebben hier ook The Attic gespeeld en we konden vroeger beginnen, altijd top!

Thema is goed uitgewerkt en de verhaallijn is duidelijk. Geen hoogtechnologische kamer maar het zit allemaal heel goed in elkaar. Originele puzzels, we hebben ons goed vermaakt! The Attic lag ons meer qua puzzels maar ook deze is top.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  48:00 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer

 

GlennGlennEscaperLid sinds: 14 september 2020 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juni 2022

Goede sfeer en leuke puzzels

Complimenten!
Ontvangst was gezellig en gastvrij.

Intro:
Wat een leuk intro, denk dat enige escape-room waar ik een filmpje aan de voor kant leuk vinden goed uit gevoerd. Normaal zijn filmpjes slecht gemaakt en door mensen die er geen verstand van hebben. Maar deze zat goed in elkaar, het gaf een goede uitleg en het verhaal was helder en goed!

Kamer:
Aankleding was goed gedaan, je kon veel ontdekken en ook veel rommel maken (hou ik van). Puzzels zaten goed in het thema. de puzzels waren ook echt leuk om te doen. We konden lekker bezig blijven in de kamer.

Ik zeg zeker doen! puzzels lekker in deze kamer en geniet van het verhaal.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Spannend

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (203 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 juni 2022

Weer zo'n heerlijke puzzel kamer

Nadat we 'The attic' hadden gespeeld, konden we na een korte break starten. De grootste beproeving hadden we er al op zitten voor ons gevoel, dus we hadden vooral zin om weer te gaan escapen! Ook deze kamer start met een goed filmpje om in het verhaal te komen. De opdracht is duidelijk en we konden starten. We merkten al snel dat ook hier de puzzels creatief en goed verstopt zitten in de kamer, heerlijk :-) Zo fijn om verrast te kunnen worden daardoor! We zaten in een lekkere flow en waren allebei druk bezig. Deze kamer is zeker geschikt om met 2 personen te spelen en dat is altijd leuk om te merken. De kamer ziet er daarnaast ook goed uit. Met een paar duwtjes in de goede richting wisten we succesvol te ontsnappen en achter het geheim te komen van deze kamer.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: M&E

Ontsnapt: Ja  49:20 min


 • De puzzels!!
 • Goed te spelen met 2 personen

 

angela_van_leuverenangela_van_leuverenEscaperLid sinds: 11 augustus 2018 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 maart 2022

Prima kamer

Na bijna 2 jaar geen kamer te hebben gespeeld was het een prima kamer om er weer even in te komen en we hebben ons goed vermaakt. Wij waren op het eind een beetje verbaasd dat het klaar was, voor ons een onduidelijk einde.
Een goede beginnerskamer.

Tip: vraag van te voren of de teams tips willen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Heeft onderhoud nodig
 • Weinig origineel

 

DennisboomkeDennisboomkeEscape ExpertLid sinds: 03 januari 2023 (98 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 april 2024

Deze ooit gespeeld, en dat was een leuke kamer.

Ik zie juist dat deze kamer gesloten is, maar het was wel een enorme leuke kamer destijds.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels

 

Super!

Goede sfeer in de kamers *we speelden the attic en the bind tiger* en een goed verhaal. Het begon al bij beide kamers met een kwalitatief goed introfilmpje, dit is wel eens anders!
Originele puzzels die nét even anders zijn dan je verwacht, waar je nét even een andere gedachtensprong moet maken.
Veel lol gehad, veel gekraak van hersens en 'o ja natúúrlijk' momenten.
Een vriendelijke host maakte de toffe beleving af.
Zeker een aanrader dus!


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

mitch2304mitch2304Escape MasterLid sinds: 26 november 2018 (209 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2021

Mooie combinatie van vanalles

Gelijk na het verzet deze kamer gespeeld. Erg leuk en echt lijkend decor.
Prima te doen met 2 waarbij we 12 minunten nog over hadden.
De puzzels zijn leuk, maar sommige zijn wat ingewikkeld of niet passend in thema...
Ook weer geen tijd. Dus super fijn!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk decor. Zag er echt uit
 • Sfeer
 • Hintsysteem

 

Ronald J. (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2020

Fantastische sfeer en erg mooi

Een ietwat moeilijke maar zeer mooie escaperoom! De sfeer is geweldig en de puzzels zijn over het algemeen (als je goed communiceert en met elkaar samenwerkt) wel goed te doen. We hebben 3 echte hints nodig gehad om hem uiteindelijk, met nog 20 seconden op de klok, op te lossen. Een van de beste, misschien wel de leukste escaperoom tot op heden. Écht een absolute aanrader.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • De sfeer
 • Het verhaal
 • De entourage
 • De puzzels
 • Twee puzzels waren wel erg ver gezocht

 

Sfeervolle ruimte

Nadat we hier op het forum spelers gevonden hadden die wel eens mee wouden kletsen in de podcast, leek het ons een leuk idee om eerst ff een room samen te doen. Tof idee, maar vind er maar eens een die niemand nog niet gedaan had en tevens wel leuk was om te doen.

De eigenaars van Team trapped gingen erg gastvrij om met onze vraag of we bij hun mochten opnemen en wij konden meteen the blind tiger gaan spelen.

Onthaal:

De ingang is al ff zoeken en parkeren voor de deur gaat hem hier niet worden. Maar combineer deze room mooi met een winkelbezoekje aan het centrum en een lekker hapje achteraf en je hebt een leuke uitstap.
Ja en van enthousiast gesproken, heel tof hoe we hier ontvangen zijn!
De ontvangstruimte is klein, maar dat mocht de pret niet drukken want de kamer en het inleidingsfilmpje stond al op ons te wachten.


Kamer:
Dit is een erg mooie en sfeervolle kamer. De muziek kwam me bekend voor en paste erg goed in het thema en voegde echt iets toe.
Hoewel we met 4 ervaren spelers waren, vonden we niet echt onze flow in deze room. Op een of andere manier misten we een beetje de eurekamomentjes en beloning bij het oplossen van een puzzel. Niks zo vervelend als te moeten zeggen: ok en nu....
Ik weet ook niet of je deze kamer wel moet doen met een groep van 4. Met momenten had ik echt de indruk dat ik een beetje stond te wachten op de rest en niet echt iets kon doen.
De puzzels waren leuk en uitdagend, maar hier en daar kon de kamer wel wat liefde gebruiken om zo de gebruikssporen wat weg te werken.
De finale viel mij het meeste tegen maar gaf wel een duidelijk antwoord.

Conclusie:
Dit is echt een mooie room en zeker als je in de buurt bent het spelen waard met een kleine ervaren groep of een iets grotere groep met wat minder ervaring.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

SemSemEscape MasterLid sinds: 15 juni 2018 (223 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2021

Verrassend

Heel erg toffe kamer met erg verrassende elementen die ik zelf nog nooit had gezien. Deze kamer had heel erg leuke puzzels. Ik miste zelf het verhaal wel een beetje. Dit mocht nog wat meer naar voor komen. Al met al heel erg leuk!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Verhaal

 

anoukanoukEscape MasterLid sinds: 16 november 2018 (226 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2020

Ontzettend leuk om met twee personen te doen

We hebben deze kamer met 2 man gedaan en we hebben ons ontzettend geamuseerd! Puzzels waren logisch en gevarieerd en er zat een lekkere flow in de kamer. Aankleding is mooi, maar je ziet wel dat de kamer al langere tijd in gebruik is. Hier en daar is wat slijtage te zien. Ontvangst was ook goed en de host heeft ons goed in de gate gehouden. En een cadeautje voor het succesvol ontsnappen is altijd een pre ;). Wij komen zeker terug voor the attic!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede flow
 • gevarieerde puzzels
 • hier en daar slijtage

 

playshivaplayshivaEscaperLid sinds: 14 februari 2020 (58 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2020

Great room with variety of puzzles

There is no clock in the room by design, so don't know how much time you have which can be positive or negative. The room was nicely decorated and designed. The puzzles had a good flow. The story was nicely incorporated in the room. With the two of us we escaped just in the nick oftime.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Smashy

Ontsnapt: Ja  59:59 min

 

sidneyleenensidneyleenenEscape ApprenticeLid sinds: 11 juli 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Hele mooie kamer en goede verhaallijn

Thema en afwerking zijn heel erg goed. Puzzles moeilijk en daardoor echt een uitdaging


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Loco Locomotief

Ontsnapt: Ja


 • Thema/aankleding heel mooi
 • Was erg warm binnen

 

debbie_kerstendebbie_kerstenJunior EscaperLid sinds: 07 oktober 2018 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 juli 2019

Leuke kamer

Leuk thema goed introfilmpje.
Leuke puzzels kortom een kamer die de moeite waard is om te spelen. Zeker voor beginnende spelers


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

blackcrawblackcrawEscape ApprenticeLid sinds: 03 mei 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 mei 2019

Fantastische ervaring

Onze eerste escape room en wat een ervaring. Goede puzzels, leuke effecten, kortom een aanrader!
Bij ontsnapping houdt je een leuk aandenken over.
Wij hebben er nog lang over nagesproken.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede diverse puzzels

 

wvv85wvv85Escape ExpertLid sinds: 25 november 2017 (96 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 juni 2019

Thema goed doorgevoerd en aangekleed

#81 Na eerst vandaag the attic gespeeld te hebben nu deze. Hij viel niet tegen.
Alles viel in het thema van magic. Mooi aangekleed.
Al was het vaak erg zoeken naar de puzzel of waren de puzzels lastig toch gered.
Niet alle puzzels werkte lekker mee.
Deze kamer is niet zo geschikt voor 6 personen, dan heeft niet iedereen iets te doen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: The awesome people break out club

Ontsnapt: Ja


 • Leuk thema

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig