Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Het Koninkrijk

Mijdrecht, Nederland

60 minuten

2 - 6

11 jaar

Lees reviews

Meer over Het Koninkrijk

De bewoners van het koninkrijk hebben je hulp nodig. Ze gaan gebukt onder een kwade kracht die zich ophoudt in een middeleeuws kasteel.
Verzamel je wapens en help ze!

Moeilijkheidsgraad: ***

Thema's

Middeleeuws

Eigenschappen

Airco aanwezig

Epilepsie risico

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

4 likes

87 bezoekers

100% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Dorpsstraat 37A
3641EA, Mijdrecht
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

34 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (215 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 september 2022

"I'ma get medieval on your ass"

Met een groepje van 4 personen zijn we vanuit het verre Brabant afgereisd naar Mijdrecht om twee escape rooms te gaan spelen bij Escape Mijdrecht. We trapte af met de kamer ‘Het Koninkrijk'.

Je kunt parkeren in de buurt van de escape room op een parkeerplaats met een blauwe schijf. De escape room is gevestigd midden in het dorp. De ontvangstruimte ziet er werkelijk waar super netjes uit. Er is een bar aanwezig, dus als je wat te vroeg bent óf na het spelen van het spel kun je hier lekker wat drinken.

We werden super vriendelijk ontvangen door onze gamehost (tevens eigenaar van de escape room), die ons zou begeleiden tijdens het spel. Door onze enthousiaste verhalen over andere escape rooms, wist hij gelijk dat we ervaren spelers waren en sloeg hij bij zijn instructie de standaard zaken over. Ik vind het altijd ontzettend tof als een gamehost goed op een groep kan afstemmen én dat gebeurde hier dus perfect 👌.

De introductie van het verhaal gebeurd vervolgens in de kamer middels audio. Dit deed me sterk denken aan een bepaalde Efteling attractie 😁…. Desalniettemin werd duidelijk wat het doel was voor ons en dat is altijd prettig. We moesten een vloek gaan verbreken in een middeleeuws kasteel. Dus dit keer niet ontsnappen, maar op queesten 🏰.

De kamer is super mooi gedecoreerd en gethematiseerd. Je waant je daadwerkelijk in een kasteel. Ik was hier erg van onder de indruk. Ook licht en geluid draagt bij aan de middeleeuwse sfeer.

De puzzels in de kamer zijn voornamelijk parallel, wat betekent dat je meerdere puzzels tegelijkertijd op kan lossen. Af en toe zit er een lineair stukje bij, waarbij je eerst het ene op moet lossen, voordat je door kunt met het volgende. Dit is prima in balans wat mij betreft. Niemand hoeft zich te vervelen in deze escape room.

De flow van de kamer is lekker. Je gaat van puzzel naar puzzel en de logica en de structuur is duidelijk. De puzzels zijn niet moeilijk en dus ook goed te doen voor bijvoorbeeld families óf minder ervaren escapers. Wij wisten met ruim een kwartiertje over de vloek te verbreken. Vervolgens konden we in de ontvangstruimte nog lekker wat drinken en ons opmaken voor de volgende missie 💪.

Al bij al; Een zeer mooi gedecoreerde kamer met een goede puzzelflow. Geschikt voor verschillende doelgroepen (voor ervaren spelers, onervaren spelers en families). Zeker een aanrader om te spelen als je in deze regio bent.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. bewegingsruimte op sommige momenten;
- Zowel leuk voor ervaren als onervaren spelers;
- Ook zeer geschikt als familiekamer, dus om met bijvoorbeeld een gezin te spelen.

Beste mensen van Mijdrecht Escape, bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze toffe kamer. Wij hebben het erg naar ons zin gehad.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Flow
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Thematisering en decoratie
 • Licht en geluid

  mitch2304sjephanie

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (335 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 september 2021

Leuke beginnerskamer

Niet minder dan 6 rooms op de planning deze keer:

Escape Mijdrecht
ISS
Het Koninkrijk
De Tempel van Hunahpu

Escape tales
Runaway train

escaperoom Nederland
De Laboratoriumkamer
De meisjeskamer

Starten deden we dus met de 3 rooms van Escape Mijdrecht.

Onthaal:
De escape room bevind zicht in een winkelstraat en is goed aangegeven.
Voor parkeren trek je voor de zekerheid best een paar minuten voor uit. In de buurt zijn parkings te vinden, maar het is niet echt een autovriendelijk centrum.

De ontvangstruimte is mooi en ruim, proper en veel licht.
De eigenaar Thijs ontving ons en had er ook voor gezorgd dat we de 3 rooms lekker achter elkaar weg konden spelen.
We hadden de eigenaar gevraagd om zelf de volgorde te bepalen, hij kent tenslotte zijn kamers het best. Persoonlijk denk ik dat ik zelf het Koninkrijk op 1 had gezet, dan het ISS en als afsluiter de tempel.

Kamer:

Met frisse moed beginnen we aan het Koninkrijk.
In tegenstelling tot het ISS krijgen we hier wel weer een verhaal mee. Dit gebeurd helaas in de kamer aan de hand van een stem.
Het decor staart naar ons toe en het is tof wat ze hier gebouwd hebben.
Na een redelijk vlotte start staan we in het kasteel wat opnieuw leuk is vormgegeven. Het is ff zoeken naar ons ritme en laat zoeken nu niet onze sterkste kant zijn 
De puzzels zijn niet bijster origineel maar wel passend bij het thema. Waar ik minder gelukkig van werd was de verwarring die de puzzel geven. Je kan al puzzel oplossen waar je op dat moment niks mee bent. En dat moet je ook doorhebben. Wij hebben dus puzzels meermaals opgelost terwijl ze in de praktijk al opgelost waren….
Ook was er een puzzel bij die we niet snel uit ons eigen zouden uitvoeren.
Erg jammer was ook dat de eindpuzzel geen puzzel was. Aangezien wij met 3 waren leek het van wel en dat is echt een gemiste kans.

Conclusie:
Misschien is dit wel de kamer om mee te starten. De moeilijkheidsgraad ligt lager als bij ISS. Doordat de puzzellijn verwarrend kan werken is het nuttig om je niet kapot te staren op iets en in jezelf te geloven. Misschien is dit wel een werkpuntje zodat je met geluid of licht beter aangeeft aan de spelers wat er juist gebeurd is na het oplossen van de puzzel.
De muziek draaide in een te korte loop en dat gaat snel vervelen.
Net als bij ISS en tof niet alledaags thema wat in de basis prima is alleen kan de uitwerking nog beter.

Ik zou deze kamer net als de andere met niet meer als 4 doen. Ervaren groepen misschien zelfs minder.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  prodigyMarieke

SirClaySirClayEscape GuruLid sinds: 02 december 2021 (152 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2023

Mooie decoratie

Dit is een kamer die leuk is opgezet. Het is vooral een kamer die super veel aandacht aan de decoratie heeft besteed. Dat komt er heel mooi uit. Dit zorgt ervoor dat je goed in het verhaal word meegenomen.

De puzzels waren niet heel moeilijk. Is geen must maar in deze situatie had het wel een toevoeging geweest.

Een leuke kamer voor twee personen. Al met al genoten.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding

  Robin*

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 september 2021

Leuke kamer voor gezinnen

De tweede kamer die we speelden op deze locatie, was het Koninkrijk. We stapten binnen in een erg mooi gethematiseerde kamer. Wanneer je echter op detailniveau gaat kijken, kan de afwerking soms beter. Al snel wisten we bijvoorbeeld wat we moesten doen, omdat we dat al ‘konden zien'. De flow in deze kamer is echter erg goed! Het is snel duidelijk wat er gedaan moet worden, waardoor we erg snel door deze kamer heen gingen. De kamer heeft verder een simpel thema en het verhaal is wat vlak. Het is een prima kamer voor gezinnen, voor gevorderde escapers wellicht wat gemakkelijk.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Marieke

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertLid sinds: 24 februari 2020 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2024

De queeste

Wat fijn dat we spontaan een tweede escaperoom konden boeken! Van de tempel, door naar het kasteel. Gelijk werd uitgelegd dat het nu niet draaide om ontsnappen, maar om het oplossen van een queeste; ook leuk natuurlijk!

Terwijl we binnen het verhaal te horen kregen (waar ik Villa Volta vibes van kreeg overigens), konden we al het decor van het kasteel bewonderen. Dit hebben ze erg mooi gemaakt en ook binnen heb je het idee dat je in een Middeleeuws kasteel staat.
Het doel is ook direct duidelijk, wat de kamer erg concreet maakt.
Er zijn verschillende soorten puzzels die allemaal mooi aansluiten op het Middeleeuwse thema en we moesten op een moment ook even out of the box denken; altijd leuk als dat aan de hand is.
Mooi hoe, bij het einde van de escaperoom, het verhaal is afgerond.

Het hintsysteem bij de tempel vonden wij meer aansluiten bij de setting van die desbetreffende escaperoom, dit hadden we bij het kasteel minder, maar de manier van hints vragen vonden wij wél prettig.
Kortom: een mooie queeste voor twee spelers, of misschien voor een groep beginnende escapers.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs

 

KevindejaegerKevindejaegerEscape ApprenticeLid sinds: 13 november 2023 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 januari 2024

Mooi ingekleed!

Puzzels zelf niet super bijzonder, maar inrichting neemt je helemaal mee in het verhaal.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Beleving

 

Robin*Robin*Escape ExpertLid sinds: 19 januari 2020 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2023

Royals

Vandaag 2 kamers bij Mijdrecht gedaan. Als eerste stond deze kamer op de planning. Bij binnenkomst waren we erg verrast door de aankleding van de kamer. Het decor is super mooi gedaan. De puzzels waren erg leuk.
Voor beginnende escapers kan je deze met 4 spelen, maar voor de ervaren escapers is dit juist een hele leuke kamer voor met zn 2en.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Logica

 

The_FoxThe_FoxJunior EscaperLid sinds: 27 november 2022 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 december 2023

Zeer leuke escape room!

Met een gezelschap van 4 deze kamer gedaan (2 ervaren en voor 2 was het de eerste keer). Door de diversiteit aan puzzels is er voor zowel de eravaren als onervarge escaper voldoende te puzzelen! Het niveau is 3 sterren en daarom ook zeer geschikt voor spelers die nog nooit of weinig escape rooms hebben gedaan. De aankleding is zeer goed. Daardoor zit je vanaf het moment dat je de escaperoom instapt direct in het verhaal.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Diversiteit
 • Beleving

 

Marvin Marvin Escape ExpertLid sinds: 01 december 2022 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2023

Mooie kamer

Altijd leuk om naar deze locatie te gaan. want alle kamers van dit bedrijf zien er top uit!

Eerlijk is eerlijk … het is niet de moeilijkste kamer maar decor en puzzels zien er top uit en zijn zeker origineel.

Host is altijd mega aardig en neemt zeker de tijd voor je.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Ambiance
 • Great host
 • Echt een mooi decor
 • Original
 • Great price
 • Niet een mega lastige kamer maar zeker de moeite

 

Tijn10Tijn10Escape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (111 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 maart 2023

Trek ten strijden en verbreek de vloek!

Afgelopen zondag gingen we weer op pad om 2 escaperooms te spelen bij escape Mijdrecht. Als eerste speelde wij Space lab. Deze beviel ons zeer goed dus met vertrouwen betraden wij het koninkrijk. De kamer is prachtig aangekleed en alles draagt bij aan de sfeer. De opdracht is na een kleine introductie duidelijk. Verbreek de vloek!

Voor ons gevoel was deze kamer wel wat aan de makkelijke kant. Er zitten weinig puzzels in die ook nog is parallel op te lossen zijn. Maak je dus een goede team verdeling en los je de puzzels relatief snel op sta je dus gewoon met 21:44 over buiten en dit was in vergelijking met het Space lab wel heel veel. Daarom is deze kamer perfect te spelen met het gezin maar zou ik met wat meer ervaren spelers een max aanhouden van 3/4 personen. Al met al een super mooi aangeklede kamer waar wel meer puzzels in hadden mogen zitten. Hopelijk verschijnt Space lab binnenkort ook op escapetalk want hier heb ik veel lovende woorden over.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  38:16 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Decor
 • Weinig puzzels

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (192 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2023

Mooi decor

We spelen zowel Het koninkrijk als Space Lab op deze locatie.
Thanks dat we nog last-minute mochten komen :)

Ontvangst:
De ontvangstruimte ziet er gezellig uit en er is een verassend goed horeca aanbod. Deze eigenaar heeft een goede smaak wat drankjes betreft!

Kamer:
De eerste indruk was top. De eerste ruimte ziet er onwijs mooi uit. We waren zelf misschien iets te creatief aan het begin, maar we hadden daarna gelukkig door wat wel de bedoeling was....
De kamer word qua aankleding iets meer ''basic'' richting het einde van het spel. Maar wat vooral (bij beide kamers) opvalt is hoe netjes alles eruit ziet. Nauwelijks beschadigingen of gebruikspoten. Alles is super netjes en goed onderhouden. Dat is echt een enorm pluspunt!!!

De puzzels waren voor ons misschien wat te makkelijk en niet echt vernieuwend. Wel een originele manier van een nieuwe ruimte ontdekken, daar onderscheiden ze zich dan toch weer mee.
We stonden al redelijk snel weer buiten. Niet erg, maar ik had hier toch nog 1 of 2 puzzels extra gehoopt.

Conclusie:
Zeker een leuke kamer om te spelen dus zet hem lekker op je wishlist!
Speel als je ervaring hebt met 2 a 3 personen. Minder ervaren, speel dan met 4 a 5 personen.
Puzzels zijn redelijk doorsnee maar wel mooi in thema en goed verzorgt!

Thanks voor de leuke avond!!!


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  38:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Logica
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertLid sinds: 12 november 2021 (91 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2023

Super kamer voor beginners!

De mogelijkheid om te parkeren was voor ons ruim aanwezig, zeker gezien we last-minute en in de avond langskwamen om te spelen. Dank daarvoor!

De aankleding van de kamer is heel erg mooi. Vanaf hef moment dat je binnenstapt is dat al meteen duidelijk. Wat ook meteen duidelijk is, is het verhaal. Het is duidelijk wie je bent als je binnenkomt, het is duidelijk wat je hier komt doen en wat je doel is.

De puzzels zijn leuk en divers, zeker als je dit als een van je eerste kamers speelt.

Het hintsysteem werkt heel fijn en is ook een fijne stem om naar te luisteren.

Na met de recordtijd tot nu toe van dit jaar ons doel bereikt te hebben, kregen wij om deze reden ook een klein presentje. Leuk!

Al met al zeker een aanrader voor de wat onervaren escaper en families, zeker ook voor die prijs. We hebben absoluut genoten en komen snel terug om de andere drie kamers te spelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  38:48 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede prijs!
 • Diversiteit

 

WesliusWesliusJunior EscaperLid sinds: 14 april 2024 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 april 2024

Leuk

Het was een leuke escape room. Met hele mooie aankleding. Echt een aanrader!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

Valerie98Valerie98EscaperLid sinds: 25 maart 2022 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2022

super leuke kamer + goede aankleding!

Onwijs genoten gisteravond van onze lastminute kamer! Super fijne host,
mega leuke aankleding en een fijne flow!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  39:37 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede prijs

 

mitch2304mitch2304Escape GuruLid sinds: 26 november 2018 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 november 2022

Strijd tegen het kwaad

Het decor in deze escape vond ik echt goed uitgewerkt! Vooral het begin is een lust voor het oog!

We waren met 4 personen en ik ben bang dat dat wat teveel is. Als je met 2 bent heeft iedereen wat te doen, maar met 4 sta je toch op elkaar te wachten.

Een prima escape met leuke puzzels en een aardige eigenaar


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Wat veel 4 personen

 

maaike_blomsmamaaike_blomsmaEscaperLid sinds: 26 september 2020 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2022

Water? Water!

Bij @escape.mijdrecht hebben wij het Koninkrijk gespeeld. Toen de deur dicht ging waren we echt in een andere wereld.
De kamer is ontzettend mooi gemaakt. De aankleding overtrof onze verwachtingen.

De puzzels zouden zo in de tijd van Middeleeuwen kunnen. Helemaal passend bij het thema.
Verrassend genoeg had Tygo (11 jaar) een aantal puzzels beter door dan de volwassen. Een kamer die dus ook goed met beginnende pubers kan.

Wij komen zeker terug voor een andere kamer.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (231 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 januari 2023

Prima vermaakt

Leuke kamer met een mooi decor . Leuke puzzels met van alles en nog wat . Van denken doen en zoeken . Begin van deze kamer vonden wij erg mooi .


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:13 min

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (244 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2021

Mooie, leuke kamer

Kamer is erg mooi en leuk om te spelen. Voor ervaren escapers wel wat makkelijk.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  34:39 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (331 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2021

Zeer mooie aankleding

De kamer is qua aankleding echt helemaal af. Alleen voor de meer ervarener speler helaas te weinig puzzels/ uitdagingen en stonden we al vrij snel buiten.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  34:39 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad

 

macdufmacdufSenior EscaperLid sinds: 09 juli 2019 (135 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2021

Wat een prachtige kamer!

Wij wilden graag op 1 dag alle drie de kamer spelen op deze locatie en met een beetje medewerking van onze gamemaster en een beetje schuiven met tijden, was dat geen enkel probleem. Ook wilden we graag de kamer spelen in een geadviseerde volgorde en ook dat was geen enkel probleem.

We zijn dus begonnen in het Koninkrijk en vanaf het moment van binnenstappen in deze kamer, ben je in een andere wereld. Wat een geweldig mooi uitgevoerde kamer en met zoveel details. Deze kamer is echt met passie en liefde gebouwd!!
Als ervaren spelen liggen je eisen gewoon hoger en wil je graag in een andere wereld stappen en dat is hier zeker het geval.
Alles is in het thema ondergebracht en wij hebben niets gevonden wat het thema zou kunnen onderbreken. Er is geen klok en zelfs het hintsysteem is in het thema verwerkt; top!
De puzzels zijn van een goed niveau en natuurlijk heb je soortgelijke puzzels ergens anders gezien, maar dat maakt het niet makkelijker (misschien soms moeilijker om dat je aannames gaat doen).

Wij hebben hier met 2 echt een geweldig leuk uurtje (iets minder ;-) ) doorgebracht en raden deze kamer zeker aan...


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Rexduo

Ontsnapt: Ja  52:35 min


 • thema geweldig doorgevoerd
 • prachtig gemaakt met veel passie
 • leuke puzzels

 

WouterWouterEscape ExpertLid sinds: 11 augustus 2021 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Complete beleving

Vanaf het begin waren we al ondergedompeld in de sfeer van de kamer. Dan denk je al aardig wat kamers gespeeld te hebben, begin je toch weer bij 0. Voor ons gevoel hebben we aardig wat hints gekregen, dat bleek achteraf best mee te vallen. Fijne details: Geen aftelklok en een creatief hint-systeem. De uitstraling van de kamer is top, de puzzels zetten je goed tot nadenken. Er had hier en daar nog wel een puzzel tussen gemogen maar aan de andere kant leek het alsof we al veel langer bezig waren.

Je merkt dat de eigenaar hier enorm veel moeite en passie in heeft gestoken, dat brengt de kamer echt tot leven. Met een aantal leuke verwijzingen naar andere bekende verhalen en sagen is dit zeker de moeite waard!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  48:44 min


 • Mooie details
 • Meeslepende verhaal
 • Prettige, mooie ontvangst

 

xanderxanderJunior EscaperLid sinds: 17 augustus 2021 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Geweldig

Bij binnen komst werden ik en mijn team vriendelijk ontvangen. Het zag er mooi en verzorgd uit en je kon er even iets drinken voor je begint als je zou willen. Daarna kregen we netjes de uitleg en werden we naar de kamer gebracht. Daar begon de echte magie. Op het moment dat je de kamer in stapt voelt het echt net of je in de middeleeuwen beland en word je echt mee gesleept in het verhaal. Echt een top kamer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Sfeer
 • Originele puzzels
 • Niet te moeilijk en niet te makkelijk

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 06 april 2019 (140 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2021

Mooie kamer met leuke opdrachten

Als je de kamer binnenkomt zie je meteen dat er veel werk heeft gezeten in het maken van deze kamer. Hij is dan ook prachtig. De opdrachten zijn helemaal in het thema en leuk om te doen. Misschien wel wat makkelijk en daardoor meer voor de beginnende escaper, maar ook voor de ervaren escaper wel een aanrader voor de belevenis op zich. En leuk om dan als doel te hebben de high score te verbreken.
Een tip zou nog wel zijn om een leuke foto aan het eind te maken en de tijd ook op de seconde nauwkeurig bij te houden.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  29:00 min

 

Andre (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2021

Hele leuke en mooie kamer

Prachtig decor , vooral het begin :) leuke puzzels en prima host . Last-minute gebeld en konden gelijk terrecht voor beide kamers . Altijd prettig


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor (begin is prachtig !)
 • Puzzels
 • Host

 

SaskiaSaskiaJunior EscaperLid sinds: 15 december 2019 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Mooie, leuke kamer!

Erg leuke kamer, heel mooi gebouwd met oog voor detail.
Geen schermen begin ik persoonlijk steeds meer een voordeel te vinden.
Leuke, originele puzzels, redelijk duidelijke flow en leuke technische snufjes.
Type puzzels wel vaker gezien, maar dat mag de pret zeker niet drukken.

Voor mij persoonlijk geen top-3 kamer, wat overigens zeker niet wil zeggen dat je deze kamer moet overslaan!
Ik houd persoonlijk iets meer van de spanning en het idee dat je word opgejaagd, dat heb ik hier niet beleefd. Maar voor mensen die geen fan zijn van extreme druk of schrik effecten; zeker doen deze kamer!
Ontvangst ook gezellig, leuke ruimte om een drankje te doen.
Erg benieuwd naar de nieuwe kamers van dit bedrijf!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooi gedecoreerd
 • Leuke host
 • Leuke technische puzzels (sensoren etc)

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 juni 2021

Het Koninkrijk

Om met twee personen een leuke, betaalbare kamer te vinden, is soms een uitdaging. We kwamen terecht bij deze escape room en werden aangenaam verrast. De ontvangst ziet er professioneel uit. De kamer ziet er heel mooi uit en zit prima in elkaar. De kamer was echt perfect voor onervaren spelers en/of als je met 2 of 3 spelers komt. Ik begrijp wel dat er in reviews aan wordt gegeven dat de puzzels wat eenvoudig zijn, ook al was dat voor nu prima.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  51:30 min

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig