Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Nuclear Power Plant

Meerssen , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Nuclear Power Plant

Jij bent, samen met je collega’s, een van de beste nucleaire wetenschappers, naar een van de meest moderne installaties in Europa gestuurd om onderzoek te doen. Er gebeuren namelijk vreemde dingen de laatste tijd rondom de installatie en gevreesd wordt voor een melt-down. Momenteel draait de installatie op de noodgeneratoren en er is niet bekend hoe lang deze het volhouden. De tijd tikt, lukt het jullie om binnen 60 minuten deze crisissituatie onder controle te krijgen? Hebben jij en je vrienden het in zich om alle Zuid-Limburgse huishoudens weer van stroom te voorzien? Dan zijn wij dringend op zoek naar jullie!


Thema's

Avontuur

Laboratorium

Mysterie

Science Fiction

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLENFRDELUX

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

53 likes

224 bezoekers

82.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Weerterveld 77a
6231 NC, Meerssen
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

151 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (280 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 januari 2019

Uitdagende kamer.

Zaterdagavond, last minute ingeving, 3 whatsapp'jes en we hadden een date met deze kamer.
Dikwijls weet je al voor je gaat of je met een eigenaar met passie te maken hebt, dat was hier niet anders.
Met deze positieve vibe en de goede recensies gingen we op pad.


Onthaal :
Gewoon top. Parkeerplaats voor de deur, vriendelijk ontvangst, zeer propere ruimtes voorzien van alle comfort. Pool, darts, puzzels, drank.
Ja ik wou niet meer naar huis achteraf.
Altijd fijn als de eigenaar je ontvangt, de babbel zat er meteen goed in en hij was met recht trots op zijn kamer.

Kamer :
Het verhaal is geen geheim, we doen onze eerste dag bij de nuclear power plant en dat ding draait op de noodgenerator die elk moment kan uitvallen.
Jasje aan, helmpje op en 60 minuten om de boel terug aan de gang te krijgen.
Eens binnen merk je meteen dat dit niet de typische escape room is. Nergens een hangslot te bespeuren, maar je moet zelfs op zoek gaan naar de puzzels. Je merkt meteen dat er wat techniek betreft veel werk zit in deze kamer, maar nergens om te showen van kijk eens wat ik kan. Alles is namelijk in thema en goed gemaakt. Er komt heel veel info op je af en de eerste paar minuten hadden wij werkelijk geen idee waaraan te beginnen, laat staan hoe we een puzzel konden vinden en dan weer op te lossen. lineair dan maar, nope, als je dan eindelijk iets oplost heb je werkelijk geen idee wat je er mee kan. Maar je moet wat geluk hebben wat je als eerste tegenkomt. Begin je toevallig met wel de juiste puzzel dan valt even alles in zijn plooi, maar kom je achteraf toch weer vast te zitten.
Maar na een minuut of 25 begint alles iets duidelijker te worden. Ff doorbijten dus.


Conclusie :
Dit is geen typische kamer. De eigenaar denkt duidelijk over zijn puzzels na en zet je graag een klein beetje op het verkeerde been.
Het thema is erg leuk en dat er geen hangsloten inzitten maakt voor ons niks uit. Hij is pittig met 2 personen maar zeker doenbaar.

Wat we erg waardeerde was de manier van tips geven. De gm laat je goed met rust en bij twijfel geeft hij geen tips uit zichzelf, maar vraagt hij hoe het met je gaat als bezorgde collega, tof en blijf dit zo doen.

De afwerking is erg hoog, het thema goed gebracht en de kamer heeft een duidelijke verhaallijn en doel.
De enige reden dat ik geen 10 geef is het feit dat er nog ruimte is voor verbetering. De eigenaar gaf dit ook zelf aan de de aanpassingen zijn onderweg.
Wij hebben ons erg goed geamuseerd met deze kamer, lekker puzzelen, goed zoeken, fijne manier van tips geven, goede afwisseling. Wat wil je nog meer.
Achteraf nog lang nagepraat en ik kijk echt al uit naar wat hier nog gaat komen. Aan passie zal het niet ontbreken!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Passie van de eigenaar
 • locatie
 • thema + afwerking
 • ontvangstruimte

  Spuit 11Marindesilkebeerends

!v@r!v@rEscaperLid sinds: 23 september 2017 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 februari 2018

Schitterende beleving!

Op het allerlaatste moment viel onze keuze op deze nieuwkomer....het thema sprak ons aan maar nog meer de melding dat het geen traditionele escaperoom was dus geen slotjes. We waren dan ook heel benieuwd wat ze voor ons in petto hadden. Na een hartelijke ontvangst, dito ontvangstruimte, konden we meteen aan de slag want er was het een en het ander mis is de centrale. Dat werd bij aanvang al dadelijk duidelijk. Dit zou geen 'walk in the park' worden. Hier moesten de nodige hersencellen aangesproken worden. Langzaam maar zeker slaagden we er in het plan van de hacker te achterhalen en werd het een race tegen de klok om een 'total meltdown' te voorkomen. Ternauwernood slaagden we er in Nederland te redden maar niet zonder de nodige problemen. De hacker had zeer mooie en sluwe puzzeltjes voorgeschoteld en ons nog enkele minuutjes extra gegund!.Top ervaring! Top uitwerking! Top onthaal!Een atypische escaperoom...a new star on the sky is born!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Thema
 • Decor
 • Technologie
 • Ontvangst

  cindyw79lil_bitches_and_big_spoons

amy tamy tEscape ApprenticeLid sinds: 29 juli 2017 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 maart 2018

Leuke, spannende kamer

Leuke kamer. Anders dan de gemiddelde escaperoom (geen hangsloten of cijfersloten). Goed ontvangen en achteraf nog fijn kunnen babbelen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Anders dan normaal
 • Mooi ingekleed

  SamV

Joyce (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 januari 2023

Fantastisch!

Ik heb al een aantal escaperooms gedaan, maar deze was wel oprecht een van de leukste. We hadden het niet binnen de tijd gered, maar met een beetje extra tijd (en flink wat hints) is het ons toch gelukt te ontsnappen. We waren met 2 personen, waarvan 1 nog nooit een escaperoom had gedaan. Waarschijnlijk is het met 4 personen net iets beter te doen, maar ook met 2 personen is het haalbaar. De eigenaar is duidelijk enthousiast, en de kamer zit heel goed in elkaar. Als we er even niet uitkwamen kregen we hints die niet meteen verraadden wat de bedoeling was, maar die ons wel weer op weg konden helpen. Ik vond het ook leuk dat we na afloop het hele verhaal nog eens door konden lopen, hij nam de tijd voor ons en we kregen nog een drankje na. Kortom: een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

MeganGoossensMeganGoossensEscape ApprenticeLid sinds: 8 januari 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 8 januari 2023

Super leuk!

Nog nooit een escape room gedaan en deze mogen doen als cadeau. Was een lastige escape room maar wel heel leuk bedacht. Eigenaar was ook erg enthousiast en heeft er een leuk verhaal van gemaakt. Echte aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad

 

Leentje (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 januari 2023

Top!

Heel sfeervol en verrassend.
Bezocht met 2 volwassenen en 3 kinderen tussen 10 en 13 jaar. Jong en oud heeft zich super geamuseerd. Dankzij de tips die we konden vragen indien nodig, hebben we het gehaald. Dat maakte het een extra leuke ervaring.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min

 

WouterWouterEscaperLid sinds: 11 augustus 2021 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 januari 2023

Heeft er iemand nog een handleiding liggen?

Deze kamer hebben we vrij spontaan aan een paar dagen Valkenburg Mysteryhouse vastgeplakt. Na een spannende speurtocht op een donker industrieterrein werden we hartelijk ontvangen door niet alleen onze host, maar ook de bouwer/eigenaar die alle escapes zelf draait. We vinden het altijd leuk om de bouwer zelf te kunnen spreken en zeker ook na te kunnen bespreken bij zo'n goede kamer als deze.

Na een kort onthaal en de spullen in het kluisje te hebben gelegd konden we van start. Het eerste deel van de kamer is (zoals ons al werd aangekondigd) overweldigend. We waren te dwars om meteen om hints te vragen, maar na een tijd werden we door onze 'collega' via de porto opgeroepen met de vraag of we hulp nodig hadden.

De puzzels waren prachtig en slim, wij blijkbaar een stuk dommer. Aan logica ontbrak het absoluut niet. Overweldiging misschien, maar ik vind dat je daar bij het bouwen van een kamer in een thema als dit ook gewoon niet omheen kan. Niets dan lof, ik was graag wat slimmer geweest. Toen de klok op 0 sprong kregen we van onze collega de vraag of we wilden overwerken om zo de kamer alsnog op te lossen en na nog een dik uur nagepraat te hebben over escapes zijn we moe maar voldoen terug naar het hotel vertrokken. Een dikke aanrader, maar pittig voor een tweetal, met een grotere groep hadden we het wellicht wel gehaald.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Jelle van DongenJelle van DongenEscaperLid sinds: 15 juni 2022 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 december 2022

Eens een keer wat anders

Ontvangst:

We hadden met ons vaste groepje, vier ervaren escapers, een weekendje Valkenburg gepland en in de krappe planning was gelukkig ruimte voor 1 escape room. Deze stond al even op de wishlist van iedereen dus hadden wij deze geboekt. Bij aankomst werden wij van harte welkom geheten door de host en tevens eigenaar. In de prachtige ontvangstruimte konden wij even rustig voorbereiden op de kamer en zelfs het toilet is in escape thema, wat kan rekenen op de lach op mijn gezicht.

Na een aantal minuten kwam de host geheel in kleding ons voorzien van informatie en het belangrijkste daarin was dat er in deze kamer geen normale cijfer- en sleutelsloten in deze kamer aanwezig zijn. Nadat we volledig geïnstrueerd waren, kregen wij onze eigen beschermende kleding inclusief veiligheidshelm zodat wij toch naar binnen konden bij deze ietswat onstabiele nucleaire reactor.

Kamer:

Ja de onstabiele reactor, want de nucleaire reactor blijkt te draaien op noodstroom en we hebben maar 60 minuten om de reactor weer op gang te krijgen zodat wij niet worden blootgesteld aan gevaarlijke radiatie. Hiermee zit je ook gelijk in het verhaal en het hintsysteem draagt hier ook meteen aan bij. Geen schermen of telefoons, maar een walkietalkie waar je collega zich door meldt die je op afstand eventueel kan helpen. De kamer is volledig in thema waardoor je het gevoel krijgt dat je ook echt bij een nucleaire reactor bezig bent.

Dan wil ik verder gaan met de puzzels. Ik had hier in verschillende reviews gelezen dat mede-escapers wel 20 minuten kwijt waren voordat ze de eerste puzzel gevonden hadden, want het is niet meteen duidelijk waar je moet beginnen. Ik moet zeggen dat het laatste klopt, want je moet echt zoeken naar de goede puzzel en je kan niet altijd direct iets met de gevonden oplossing. Toch moet ik wel opmerken dat je echt geen 20 minuten kwijt hoeft te zijn als je logisch nadenkt. Doordat je puzzels moeten zoeken, kom je gelijk in een andere flow en mindset en dat is ook wel eens fijn voor de verandering. De puzzels zelf zijn erg afwisselend en soms vereist het eerder behendigheid dan een goed stel hersenen.

Napraten en conclusie:

Uiteindelijk is het ons gelukt om met 11 minuten over en geen hints de reactor weer op orde te krijgen en was het tijd om na te gaan praten. De eigenaar vertelde ons dat wij in al die jaren groep 21 waren die het gelukt was zonder hints wat erg grappig was om te horen. Er was ruim voldoende tijd om te praten over de kamer, maar ook over andere kamers zodat we toch weer nieuwe aanraders op de wishlist kunnen zetten. Je merkt aan alles dat de eigenaar vol passie zit wat betreft escape rooms.

Concluderend kan ik zeggen dat je voor deze kamer echt wel naar het verre zuiden van ons land af moet reizen. Combineer het desnoods met de escape rooms in Valkenburg, maar doe deze zeker. De sfeer en flow zijn uitstekend en het anders moeten denken wat betreft puzzels scoort voor mij bonuspunten. Wel raad ik het aan dat je deze kamer niet als eerste kamer ooit doet, want daarvoor is hij wel echt te lastig. Doe deze kamer dus met een man of 4 en met enige ervaring, want dan kan ik je garanderen dat je je 60 minuten lang niet zal vervelen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Eftelscapers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

psmulderspsmuldersEscape ExpertLid sinds: 5 oktober 2020 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 december 2022

Heerlijke flow

#70

Deze kamer hebben wij gespeeld met 4 ervaren spelers.

In veel reviews gelezen dat het begin van de kamer wat stroef gaat. Dit was bij ons echter helemaal niet van toepassing. We zaten meteen op het juiste spoor en de flow van de kamer was ontzettend prettig.

Heel erg tof dat deze kamer geen cijfersloten bevat. Het verhaal wordt meteen duidelijk en je weet ook meteen wat er van je verwacht wordt.

Dit is echt een dikke aanrader, maar pas op want het is zeker geen gemakkelijke kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Eftelscapers

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit

 

BJW (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 december 2022

Great!

Nice puzzles in a creative way! Not the average linear route.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

benjaminbenjaminEscape ExpertLid sinds: 16 juni 2020 (119 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

Uitdagende en knap gemaakte escape!

In de buurt van Maastricht stak deze in de eerdere reviews netjes boven de rest uit. Met enige verwachtingen dus naar Meerssen afgezakt. In de avonddonkerte heel even moeten zoeken, maar voordeel op het industrieterrein is wel dat parkeren alvast geen enkele probleem is. Vriendelijke ontvangst, en hop de centrale in voor onze shift.

Heel wat goeds te vertellen over de escape. De inkleding zit prima in het thema. Alles ziet er echt heel netjes uit, je krijgt een duidelijke kerncentrale-beleving. De puzzels zitten zeer mooi verweven in de kamer. Mooie linken tussen de verschillende elementen. Denken, doen, enkele dingen zoeken,... alle elementen zitten in deze escape om ervoor te zorgen dat iedereen hier plezier kan beleven. Doordat we geen hints nodig hadden hebben we niet echt gebruik moeten maken van de walkies. Ik kan me inbeelden dat dit qua hintsysteem niet altijd super werkt. Anderzijds... het draag wel bij tot sfeer/verhaal. Best ok dus. Overgangen tussen de delen van de escape zijn OK. Opbouw is niet van die aard dat je grote verrassingen tegenkomt. Dit zonder afbreuk aan de totale inkleding, want die is super. Fijn ook dat het mogelijk is om veel puzzels tegelijk op te lossen. Wij waren met 5, niets zo vervelend als je dan in een kamer zit waar je met 10 ogen steeds naar hetzelfde moet kijken. Hier zit het zeer goed.

Snelle foto achteraf, nog even samen door de kamer gewandeld. En wij trokken blijgezind weer naar België. When in Maastricht... dan is deze escape zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zeer goed ingekleed, leuke elementen in de kamer!
 • Non-lineaire puzzels
 • Goeie logica, veel afwisseling
 • Goeie afwerkingsgraad
 • Geen echte verrassingen/plotwendingen/...

 

BmoesenBmoesenJunior EscaperLid sinds: 20 augustus 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 november 2022

Leuke kamer!!!

Op zoek naar kamers met een hoge score, kwamen we deze tegen.
Zeker geen alledaagse puzzels en af en toe goed moeten zoeken.
Uiteindelijk samen met de toffe host nog eens alles overlopen zodat duidelijk werd waar we vastliepen en wat vlot ging.

Na de escape room nog gebabbeld over andere kamers en we kregen goeie tips!

Hele fijne avond gehad!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor

 

kakayakakayaJunior EscaperLid sinds: 19 september 2017 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 januari 2023

Gave kamer met onverwachtte puzzels

Wat een toffe kamer is dit! Het thema is tof, en je zit vanaf minuut 1 gelijk in de game. Het decor is super, en je voelt je echt een controller van de nuclear power plant. De puzzels zijn heel verrassend, en anders dan wat je in andere kamers ziet. Ze zijn logisch, maar pittig, en ondersteunen het verhaal. Ik vind het altijd echt een plus als het hintsysteem in thema is, dat maakt de ervaring nog beter. Dit was de eerste kamer die ik maar met 2 personen speelde. We hadden gelukkig de optie om 2 minuten "over te werken", waarmee we de hele ervaring hebben kunnen beleven. Topkamer, en absoluut de moeite waard!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  60:59 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

ArnaudArnaudEscape ApprenticeLid sinds: 27 oktober 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 1 november 2022

Great escape room

Escape room with a original setting and great and original puzzels.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Original
 • Great host
 • Storyline
 • Puzzles

 

Kirsten (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2022

Top kamer!

Als je de kamer inkomt denk je waar ben ik beland en waar moet ik in hemelsnaam beginnen! Wij zijn er ondanks de extra tijd helaas niet uitgekomen (beginners). Eigenaar is fanatiek en achteraf nog een rondje van de zaak gekregen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

lmatlmatEscape ExpertLid sinds: 11 november 2019 (122 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2022

Mooie kamer.

Na het lezen van enkele reviews waren we toch aan het twijfelen om deze kamer te spelen. We hebben toch besloten om deze te spelen.
Ontvangst was heel tof en sympathiek. Daarna mochten we beginnen aan de kamer.
Deze is mooi en sober ingericht. Wel geen gewone escape kamer.
De puzzels moet je zelf zoeken, wat soms voor frustatie kan zorgen. Spijtig genoeg, is deze soort kamer niet voor onze groep. Wij hebben liever de escape kamers, met sloten, sleutels en hier en daar technische snufjes.

Neemt niet weg dat we toch een leuk uurtje hebben kunnen puzzelen. Maar spijtig genoeg beetje teveel tijd verloren met 1 puzzel, waardoor we niet op tijd eruit waren.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Kangoeroes

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

acropiaacropiaEscape ApprenticeLid sinds: 17 oktober 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2022

Prima technische kamer voor 3-4 personen

We speelden deze kamer met ons vaste escape groepje. In het donker was het even zoeken waar de ingang van de locatie was, maar aldaar werden we aardig ontvangen door eigenaar en bouwer Eric. Na een korte intro mochten we ons omkleden en begon het spel. Zoals Eric al had aangegeven was het geen traditionele kamer met de bekende slotjes en cijfertjes. Maar hij verzekerde ons, zodra je wat in het verhaal komt wordt het langzaam duidelijk.
De aankleding is dikke prima en je waant je al gauw in een daadwerkelijke controlekamer. Maar waar alles voor dient? Door het spel heen wordt steeds meer duidelijk wat de knopjes, hendeltjes, lampjes, e.d. betekenen en bedienen. Hoewel de kamer iets parallel is qua spelverloop, en er genoeg te doen is voor 2-3 personen, zul je met een ervaren gezelschap boven de 3-4 personen toch zo nu en dan even zonder taak of uitdaging zitten. Daar is de hoeveelheid puzzels en opdrachten net wat te beperkt voor. Al met al wel een leuke kamer gespeeld.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Erg mooie aankleding / decor
 • Goed uitgewerkte techniek
 • Aantal puzzels is wat beperkt
 • Verhaallijn beperkt

 

Yannick (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 oktober 2022

Helemaal af

Het was al meteen juist bij de verwelkoming waar je je meteen hartelijk welkom voelt.
Kamer was top, netjes aangekleed, fijne puzzels, zeer goede begeleiding en het verhaal eromheen was ook erg tof gebracht. Na de kamer nog mogelijkheid om iets te drinken en na te praten.
Een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Sara en KoenSara en KoenJunior EscaperLid sinds: 10 december 2018 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2022

Uranitastis

Prachtige inkleding en beleving, leuke ontvangst en nabespreking. Heel leuk dat alle puzzels achteraf nog eens overlopen worden.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

sprinssprinsEscape ApprenticeLid sinds: 31 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2022

Uitdagende leuke kamer

Uitdagende leuke kamer met een leuk thema


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede prijs

 

Gwen22Gwen22Escape ApprenticeLid sinds: 5 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2022

Toffe kamer

Op de site en tijdens de instructie werd er gezegd dat het een andere kamer is dan anders. Nadat we ons collectief 20 minuten nutteloos voelden, kregen we het door en hebben we genoten van deze toffe kamer.
Omdat er parallel gespeeld kon worden, nam de eigenaar ons aan het einde nog even mee door alle clues.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:45 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Sfeer

 

HSTankHSTankJunior EscaperLid sinds: 20 april 2022 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juli 2022

Consistente controle paneel paniek door de Power Plant

Nuclear Power Plant is een bijna vijf jaar oude Escape Room die vooralsnog niet door de tijd is ingehaald. De Room 'parallel' noemen is een understatement, maar hem 'verwarrend' noemen een belediging. De ingewikkelde opbouw van de Room is ingenieus, duidelijk en bovenal niet te vergezocht. Het spelverloop is anders dan anders, maar werkt zeer goed.

Het verhaal van de Room is vooral functioneel, geen creatieve verademing. Dat is ook niet nodig, omdat de Room het magere verhaal prima weet te ondersteunen. De aankleding van de kamer is niet adembenemend, maar voldoende en - wederom - functioneel. Alle puzzels passen naadloos binnen het thema en het geheel is mooi afgewerkt. Je weet als speler wat je doel is, hoe je het bereikt en wat er gebeurd als dat zou mislukken. Écht in het verhaal of de sfeer zit je nooit, maar storend is dat niet.

Je krijgt al snel de indruk dat over de puzzels goed is nagedacht. Vaak zijn meerdere interpretaties van clues correct. Sommige puzzels zijn simpeler dan anderen, wat de spelflow in de hand werkt. Er zaten tijdens onze ervaring een aantal onduidelijkheden in de clues en puzzels, maar volgens de host zouden die verholpen worden. Laten we dat vooral hopen, want één van de struikelblokken binnen de Room was wel héél onnodig en heeft ons veel tijd gekost.

De Room maakt verder veel gebruik van 'red herrings' en dingen die lijken alsof ze ergens voor nodig zijn - maar uiteindelijk nutteloos zijn. Dit werkt soms heel goed, soms niet. Het is een goedgevonden uitdaging om als het ware een speld in een hooiberg te vinden en het kleine stukje bruikbare informatie tussen allemaal ruis te herkennen. Ruis streep je meestal weg door logisch na te denken of iets wél of níét een regelmaat heeft of wellicht een connectie vormt met iets anders. Dit was in deze Room veelal mogelijk als je goed genoeg kijkt en beredeneerd (pluspunten daarvoor!). Helaas lijken sommige dingen wel héél veel (té veel, dus) op iets bruikbaars en dan ben je ineens vijf minuten kwijt aan niks oplossen.

Je mocht als groep zelf om hints vragen en die waren dan ook uitermate adequaat (soms kwam de host pas na een paar minuten bij de daadwerkelijke hint uit, maar goed). Er werd ook een hoognodige hint gegeven, terwijl we er niet om vroegen. Het werd aan alles duidelijk dat de enthousiaste en gepassioneerde host weet wat hij deed, alle lof daarvoor!

Deze Escape Room blijft anders dan anders en meestal komt dit de ervaring ten goede. Een paar minuscule aanpassingen - die vaak een kleine moeite zouden zijn om uit te voeren - zouden alles ontzettend aanscherpen. De Room staat verder als een huis en is zeker een bezoekje waard!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Bob (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2022

Geweldig

Leuke kamer, totaal anders dan de meeste escape rooms. Wel even door hebben waar je naar op zoek bent.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Nadja SteinNadja SteinEscape ApprenticeLid sinds: 26 juni 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2022

Uniek en super vet!

Mooi opgezette kamer! Echt heel goed gedaan. Zat heel goed in elkaar. Vriendelijk en enthousiast welkom geheten! Aanrader!


9.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Origineel

 

Iris Huls (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2022

Paniek, Schrikmomenten, Puzzelen, Lachen, Gieren, Brullen!

In mei met een groepje vriendinnen deze escaperoom gespeeld. Voor ontvangst en afsluiting wordt lekker de tijd genomen, echt persoonlijke aandacht. De room zelf ga ik niet te veel over verklappen, maar het is erg mooi, anders dan de gemiddeld room, puzzelen ten top en erg verrassend. Wij hebben de ballen uit onze blouse gelachen! Dikke aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Luuk (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2022

Geweldige kamer!

Een zeer goed opgezette kamer! Veel technische snufjes die het heel leuk maken. We werden goed begeleid wanneer we daar om vroegen. Als beginner was het een zware kamer dus zou hem aanraden wanneer je iets meer ervaring hebt.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:59 min

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig