Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Stay in the Dark

Vlaardingen, Nederland

Permanent gesloten

150 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 6)

18 jaar

Lees reviews

Meer over Stay in the Dark

De adem stokt je in de keel wanneer er plotseling voetstappen klinken op de trap waar je onder verstopt zit. Je ziet hem langzaam naar beneden komen, zich omdraaien en richting jouw schuilplaats lopen. Hij tast in het duister, zijn handen grijpen rakelings langs je en zijn gezicht komt steeds dichter bij het jouwe. Zijn lege ogen kijken dwars door je heen. Terwijl je je tong bijna stuk bijt om maar geen geluid te maken schieten steeds dezelfde woorden door je hoofd: 'Waarom ben ik hier in godsnaam naar binnen gegaan?'.

Met 'Stay in the Dark' slaat DarkPark een volledig nieuwe weg in door het beste van escape rooms en immersive theatre te combineren in een gloednieuwe, huiveringwekkende experience die slechts enkele maanden te boeken is.

In een verlaten gebouw, naast een oude brandweerkazerne op een vergeten terrein in de buurt van Rotterdam nemen ze je mee op een onvergetelijke reis waar je haren van overeind zullen gaan staan. Stalen zenuwen zijn dit keer niet voldoende, tijdens deze experience zul je je grootste angsten onder ogen moeten komen.

Stay in the Dark is het meest ambitieuze project van DarkPark tot nu toe en dàt zegt wat. Opnieuw zijn ze op zoek gegaan naar de grenzen van wat een mens aan kan in deze 2,5 uur durende experience van maar liefst 4000 m2 groot. Één ding is zeker; dit avontuur vergeet je NOOIT meer.


Eng

Acteurs

Thema's

Avontuur

Horror

Laboratorium

Ontvoering

Thriller

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Escapetalk.nl statistieken

170 likes

975 bezoekers

100% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Olivier van Noortlaan
3133 AR, Vlaardingen
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

322 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

The stay of a lifetime

Ik was, net als vele van jullie, niet erg hoopvol dat 2021 ons heel veel nieuwe zaken ging brengen.
De lopende projecten zullen zeker en vast afgerond worden en open gaan, maar erg hoopvol op nieuwe zaken was ik niet.
Dat was buiten Darkpark gerekend. Op 1/1/2021 werd uit het niks Stay in the Dark aangekondigd.
Een boodschap die mij toch weer wat hoop gaf voor het nieuwe jaar.
Helaas voor Gijs en zijn team ging de openingsdatum steeds weer verder naar achteren tot nu!
Wij hadden de eer om Stay in the Dark te mogen testen en wat we ervan vonden lezen jullie hier:

Onthaal:
Stay in the Dark bevindt zich in de oude fabriek van Unilever. Je krijgt duidelijke instructies waar je mag parkeren en waar je moet wachten en voor je start kan je nog even naar de wc.
Het ontvangst zelf gebeurd perfect in thema, mooi subtiel en narratief. Goed opletten dus vanaf het begin ;-)

Kamer:
Tja mag je nog kamer zeggen? 4000m2 fabrieksloods…
Het doel en het verhaal is te simpel voor woorden, althans dat lijkt zo. Ik vond het erg fijn dat het voor ons als spelers meteen duidelijk is wat ons doel is. Geen hopeloos moeilijk verhaal dat toch niet tot zijn recht komt.
De start is meteen erg sterk en Gijs en zijn team slagen erin om de sfeer net op het randje te houden.
Net genoeg licht, net genoeg spanning en nergens echte overkill. Het geeft ff dat ongemakkelijk gevoel, maar net een gevoel waar je ook een beetje aan went.
Naar mate we verder en verder geraakte, werd ook duidelijk dat het geen one-trick pony is. Er zit duidelijk een gelaagdheid in. Sfeer, spanning, actie, rust, grootsheid, maar ook kleine zaken die je ziet als je goed oplet waardoor het simpele verhaal plots wat meer duiding krijgt.
Je werkt met je team duidelijk naar een finale toe en die voelt ook echt zo aan. Het is echt een ontknoping en bij Darkpark weten ze heel goed wat dat moet inhouden.

Conclusie:
Ja veel aan mijn “kamerbespreking” hebben jullie niet en dat is met goede reden.
Eigenlijk wil je zo weinig mogelijk weten over deze experience, geloof me vrij.
De meest gestelde vraag blijft: Is het eng?
Dat is steeds heel persoonlijk en deze experience is idd niet voor iedereen.
Maar de meeste van jullie zullen heus wel weten waar Darkpark voor staat, ze doen niet aan kitsch. Net als in hun rooms hangt er een spannende, misschien wel onaangename sfeer in deze beleving en dat is echt prima.
Maar alles heeft een reden en niets is zomaar om het eng te maken.
Stay in the Dark haalt je met momenten echt uit je comfortzone, maar dat is net wat dit soort beleving zo leuk maakt. Het is geen halloween huis met scares. Het is echt een psychologische triller waar goed over nagedacht is.

Wij genoten echt van deze beleving en de 2.5 uur vlogen voorbij. Nergens heb je een gevoel van tijd, nergens hangt een scherm, nergens heb je een tablet of walkie talkie nodig. Het is gewoon een back to basics, verkennen, ontdekken en ontsnappen en misschien zelfs nog iets meer…
Door slim gebruik te maken van het bestaande pand krijg je een super authentieke sfeer die ze perfect behouden hebben en dat aangevuld met het verhaal maakt dat dit echt een topbeleving is. Het pand draagt echt bij aan het verhaal en versterkt de sfeer enorm.
Het is haast zonde dat het tijdelijk is en ik hoop van harte dat Gijs en zijn team de kans krijgen om dit nog geruime tijd open te houden.

Op puzzels geef ik een 10 en dat is misschien wat raar. Iemand die echt wil puzzelen, die boekt beter een andere room.
Maar die 10 dan?
Wel de beleving is de puzzel, je moet je niet gaan concentreren op afzonderlijke zaken, want dat is niet eerlijk tov de beleving.
Je boekt ook geen escape room, je boekt een 2.5 uur durende thriller waarin jij het hoofdpersonage bent.

Het enige wat ik jullie nog kan zeggen is, boek het gewoon. Overwin ff je angst, omring je met de juiste mensen en ga de uitdaging aan. Je gaat zoveel meer beleven als enkel die vraag “is het eng”.

Het is tijdelijk en je wilt nooit achteraf willen zeggen, had ik maar………


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja


 • 2.5 uur!!!!
 • setting + sfeer
 • 4000m2
 • Finale
 • Spanning

  QueenphieWinsDewiHappySwalker33Tijn10VerokeveerlexMvdsdekorfjadelouisaDaan92annaAlecfossasjaccopopinoFloorvvxMarcsjephanieElseChaosDMGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bStefanhiddevkThomas1221TheekopjeMoessbilipeSevenReggiepsmuldersDarkParkj94anouksilkebeerendscathyCasturii

aagjeaagjeJunior EscaperLid sinds: 03 juli 2021 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Gruwelijk! Zenuwslopend! Adembenemend!

Na vorige week bij Escape Room Rijswijk over 'Stay in the dark' gehoord te hebben, wilden wij deze room (eigenlijk gewoon heel gebouw😁¬) ook ontzettend graag spelen.
We baalde dan ook behoorlijk toen we erachter kwamen dat alles tot oktober inmiddels al helemaal volgeboekt was.
Ik hield de reserveringstijden de afgelopen week goed in de gaten...in de hoop dat er ergens een plekje vrij kwam. Ik zag dat er steeds meer tijden voor zaterdag vrij kwamen en ik baalde echt ontzettend dat wij juist voor die dag verplichtingen hadden staan.
Door de nieuwe maatregelen konden die alleen niet meer doorgaan...waardoor we onverwacht toch naar Vlaardingen konden!!Gelijk boeken dus!!!!
Een dag later vertrokken wij dus vrij onverwachts en vol verwachting naar Vlaardingen.
En man man man wat was dit vet!
De locatie, het geluid, het licht...het gebrek daaraan....en niet te vergeten de acteur. Alles zorgt voor een ontzettende creepy, adembenemend en zenuwslopend sfeertje.
Al gelijk vanaf het moment dat je start.
2.5u lang heb ik me vastgeklampt aan mijn veel stoerdere en koelbloedige teamgenoten.
2.5u lang heb ik doodsangsten uitgestaan. Maar ook 2.5u lang heb ik genoten!!
Wat is dit gruwelijk! Maar wat was dit leuk! Wat een ervaring!
CHAPEAU!CHAPEAU!!CHAPEAU!!!
Ik hoop echt dat jullie nog n hele tijd op deze plek kunnen blijven. Iedereen moet de kans krijgen om deze experience te kunnen spelen


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Locatie
 • Geluidseffecten
 • Het licht...en juist het gebrek hieraan
 • Niet te vergeten de acteur

  Jurgen006RjadelouisaDaan92MarcannaAlecElseNiklasChaosDMGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkeraagjehiddevkTheekopjebilipemitch2304DarkParkmitch_bCasturiicathy

Verwijderde gebruiker (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2021

De magie van DarkPark

Disclaimer; dit wordt een ijzingwekkend korte review. Ik ga je niks vertellen of de experience en sich. Die moet je meemaken. Vandaar de drie tienen.

Ik ga je wel iets vertellen over magie. De magie van DarkPark. Ik speelde Stay in the Dark met 5 andere personen waarvan ik er 2 al eens ontmoette, 1 vaag kende en 2 voor mij volstrekt onbekenden. Het feit dat ik bijna 2,5 uur hand in hand met deze (bijna) vreemden heb rondgehuppeld (lees: vooruit geschuifeld), gelachen en samen bang ben geweest en daardoor het gevoel had dat ik ze al járen kende laat zien dat DarkPark meer dan Escaperooms maar ook kunst maakt. Kunst verbindt mensen. Één ding is zeker; ik heb me nog nooit zó verbonden gevoeld met mensen die ik slechts 2,5 uur kende. Dat is kunst en dát is de échte magie van DarkPark.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  jadelouisaDaan92MarcAlecElseChaosDMbilipeGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientienannaeduarddouwesdekkermitch_bhiddevkTheekopjeWepsieCasturiiDarkParkDomina Tempuscathy

ceessiejjceessiejjEscaperLid sinds: 30 augustus 2019 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juni 2021

Next level!

Wat hebben we hier lang naar uitgekeken. Gisterenavond mochten we dan eindelijk! Vanaf het moment dat we het terein op liepen begon de hele experience al en was bij ons de spanning om te snijden.

Ik ga er kort over zijn, omdat je dit gewoon zelf moet beleven. Is het intens? Zeker. Is het een escape room? Niet echt. Er zijn geen puzzels, maar je moet zeker opzoek naar dingen. Het spel leidt zichzelf.
De locatie is perfect, de muziek fantastisch en de special effects waanzinnig. 2 uur lang speelden wij de hoofdrol in onze eigen horrorfilm.
Ik hoop oprecht dat Darkpark hiermee doorgaat en dat er meer soortgelijke toffe dingen komen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  01:45 min


 • Locatie
 • Special effects
 • Muziek
 • Sfeer
 • Beleving

  xMvdsjadelouisaDaan92MarcAlecChaosDMGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientienannaeduarddouwesdekkerhiddevkThomas1221bilipeCasturiiDarkParkpsmuldersmitch_bTheekopjecathy

Domina TempusDomina TempusSenior EscaperLid sinds: 09 november 2018 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

“Je ervaring in één zin” dat kan gewoon niet :D

Je had ons team van zes moeten horen toen we achteraf aan het napraten waren. Mega enthousiast, ietwat overprikkeld en vooral diep onder de indruk. Het schrijven van een review vind ik moeilijk maar ik ga het toch proberen.

Dit concept is uniek in zijn soort. De verhaallijn, walkthrough in combinatie met het licht, geluid en de ruimte werken allemaal hand in hand (hahaha net als ons team 2 uur lang) met elkaar samen.

Met een dergelijke experience kan ik me voorstellen dat veel mensen bij voorbaat zouden denken dat het te eng gaat zijn. Het was heel erg spannend maar er zijn ook momenten waarop er tijd is om even bij te komen. Ikzelf heb wel echt hoge spanning en lichtelijke paniek ervaren maar onze acteur speelde daar zo ontzettend goed op in. Nooit genadeloos maar precies aanvoelen waar de grens van de speler ligt en daarop balanceren, echt heel knap!

Het is een filmische ervaring waarbij ik met name wil aanstippen dat het framework van het geluid subliem is.

Zoals in meerdere reviews al staat; hoe scoor je de puzzels? De puzzels spelen geen hoofdrol en er zullen vast mensen zijn die de dingen die je moet doen geen puzzels vinden maar hetgeen wat je moet doen past zo goed met de rest dat ik dit een 10 out of 10 scoor.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  Danielle94jadelouisaDaan92MarcannaAlecChaosDMMaaikeDbilipeGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkerhiddevkTheekopjeCasturiiDarkParkcathymitch_b

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (288 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2021

Must-play in the dark

Waar te beginnen.. Waar te beginnen.. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, ik vind Stay in the Dark zo erg de moeite waard om te spelen! Het is elke euro, tijd en kilometer ernaartoe waard! Zelfs al ben je een beetje een angsthaasje (zoals ik), gewoon doen en zorg dat je met een groot genoeg team bent. Ik speelde de kamer met zes personen in totaal en dat vond ik een heerlijk aantal en zou iedereen adviseren om met een groep tussen de 4 en 6 personen te gaan. Ik denk dat het de beleving leuker maakt. Maar wat is die beleving dan? Ik ga er niet teveel over zeggen, zoals eigenlijk alle voorgangers hier op escapetalk, vooral omdat het zonde zou zijn.

Op het moment dat het spel start, raak je ondergedompeld, verlies je tijdsbesef en kan je echt even ontsnappen aan de werkelijkheid. Het is een beleving die zo ontzettend goed is neergezet, denk aan flow, sfeer, timing, spanning, audio, licht, overal is over nagedacht met oog voor detail. Darkpark heeft het talent om in het hoofd van een speler te kruipen en vanuit daar te bouwen en daar ontstaan fantastische dingen uit, waaronder Stay in the Dark.

Ik heb 's avonds in de auto, in mijn bedje en de volgende dag nog vaak teruggedacht om te verwerken wat er nou allemaal precies was gebeurd, absoluut nagenieten. Ik hoop heel erg dat Stay in the Dark langer kan blijven bestaan en de tijdelijkheid langer opgerekt kan worden, zodat alle liefhebbers de mogelijkheid hebben om dit spektakel te beleven!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  jadelouisaDaan92MarcAlecStanChaosDMannaGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkerhiddevkTheekopjebilipeDarkParkcathymitch_bCasturiiDe Milde Dictator

MiessMiessEscape GuruLid sinds: 11 mei 2018 (164 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2021

Hello darkness, my old friend

Met natte handen aan het stuur, je horloge dat een ontspanningsherinnering geeft, omdat je ademhaling zo hoog zit... het zal ongetwijfeld weer tijd zijn voor een kamer van Darkpark.

En wat voor een kamer. Gijs en zijn team hebben echt een fantastische ervaring neer weten te zetten. Zo spectaculair, zo bijzonder en toch zo tot in de details uitgewerkt ondanks z'n grootsheid.

In deze experience speel je samen met je team de hoofdrol in je eigen actiefilm. Wat heel stoer klinkt alsof ik niet een groot deel van de tijd hand in hand heb gelopen met zes personen tegelijk (ik wist ook niet dat dat kon) en toch heb ik me oprecht ook heel stoer gevoeld in de kamer. De sfeer wordt perfect neergezet door de aankleding, de muziek en je eigen angst. Is het enger, doordat je jezelf compleet opfokt? 100% Weet Gijs perfect in de menselijke geest te kijken en hierop in te spelen? You bet your scared ass dat hij dat doet.

Ook de puzzels worden bij deze escape room naar een nieuw level getild. Net zoals een escape room de hobby 'puzzelen' een nieuwe betekenis heeft gegeven, wordt er in deze experience een beroep gedaan op jouw logica en inzicht om te kunnen ontsnappen zoals ik dat nog niet eerder heb meegemaakt. Ik heb er ontzettend van genoten en vond het geweldig hoe knap dit in de experience zit verweven. Het enige wat voor mij niet helemaal logisch was, was het einde, maar dat maakte er de ontsnapping niet minder spectaculair om.

De service was super en onze acteur heeft het echt heel erg goed gedaan. Hij wist de spanning op te bouwen tot het randje en hield daarbij toch rekening met de grenzen van de verschillende spelers. Super gedaan Skip, dank je wel!

Ik hoop voor iedereen dat deze kamer nog een lange tijd open kan blijven, zodat zoveel mogelijk mensen dit avontuur aan kunnen gaan. Ga ook vooral met een grotere groep, want waar ik normaal gesproken vier personen de max vind in een escape room, is vijf of zes mensen hier juist top.
Helaas is het open blijven van de kamer niet gegarandeerd, dus ik kan alleen maar aanbevelen om zo snel mogelijk te boeken, zodat je dit niet mist. Wat een ervaring!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  jadelouisaDaan92MarcAlecChaosDMGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientienannaeduarddouwesdekkermitch_bhiddevkTheekopjebilipeCasturiiDarkParkDomina Tempuscathy

Meest Legendarische ervaring ooit

Bizarrrrrrr!

Hoe krijgen ze het weer voor elkaar bij DarkPark! Dit is een film ervaring die zijn weerga niet kent. Niks beters gedaan dan dit.

Om te starten; spanning bij mij opbouwen is vaak lastig. Niet snel gespannen en niet heel snel onder de indruk. Darkpark krijgt het voor elkaar om 2.5 uur lang bij mij de spanning hoog te houden. Fantastisch acteerwerk, fantastische opbouw van het verhaal en details tot in de puntjes geregeld.

Alles is goed in deze ervaring. Eigenlijk geen verbeterpunten te noemen. De sfeer is geweldig en je hart blijft per kamer waarin je komt overuren maken. De finale maakt alles compleet in dit verhaal.

Mijn complimenten voor de bedenkers en makers die zichzelf hebben overtroffen. Ook mijn complimenten voor de acteur, die perfect de sfeer neerzet en weet wanneer een bepaald sfeermoment of schrikmoment nodig is. Top acteerwerk.

Dit moet je doen in de periode dat dit nog kan. Doe je dit niet, mis je echt wat, waar je spijt van krijgt! Ik hoop dat deze vorm van escaperooms een vervolg krijgt, maar dan wel op dit niveau.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • 2.5 uur
 • Legendarische sfeer
 • Acteur is fantastisch
 • Aankleding
 • Verhaal
 • Spanning
 • Schrikmomenten
 • Geluidseffecten
 • Finale
 • Bizar groot
 • Had 4 uur mogen duren

  jadelouisaDaan92MarcannaAlecChaosDMbiliperichard_van_der_kooijGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bhiddevkCasturiiDarkParkcathyTheekopje

psmulderspsmuldersEscape ExpertLid sinds: 05 oktober 2020 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juni 2021

Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor.

Net als vele anderen, zaten wij vol smart te wachten tot we eindelijk weer eens de deur uit mochten voor een Escaperoom.

Zoals mijn titel het al zegt; voor deze experience heb ik echt geen woorden. Ik schrijf deze review in de auto, maar ben nog steeds aan het bijkomen. Sowieso blijft DarkPark mij keer op keer verbazen en de keer dus ook.

Onthaal;
Als je meerdere kamers bij DarkPark gespeeld heb, weet je dat je meteen goed het verhaal in getrokken wordt. Dat was deze keer niet anders, we kregen de nodige informatie mee en konden meteen op pad.

De kamer;
Kamer? Zeg maar eerder gebouw. Ik wil hier niet te veel over zeggen. Maar ze noemen het een experience, maar het heeft eigenlijk echt alles. Voldoende puzzels en aanwijzingen om het verhaal goed te kunnen begrijpen. Ik heb het echt ervaren als een Escaperoom 3.0? Qua spanning, ervaring, actie, interactie viel echt alles op zijn plaats.

Op de vraag of het eng was?
Tja dat is sowieso echt per persoon totaal verschillend. Maar het is echt iets wat je over je heen moet laten komen, en zelf moet gaan ervaren. Want het was gewoon geweldig.

Ik heb echt alleen maar lof voor deze "experience". Dit is er weer zo een van; jammer dat je hem maar 1 keer kunt spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Team: Team Ahoe!

Ontsnapt: Ja


 • Effecten
 • Ruimte
 • Opbouwend

  jadelouisaDaan92MarcAlecpsmuldersChaosDMannaGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkerbilipehiddevkTheekopjeCasturiiDarkParkmitch_bcathy

bobbieebobbieeEscaperLid sinds: 11 september 2020 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2021

Verbazingwekkend goed

In één woord WAUW. Wat een gave ervaring was dit. Je wordt opgehaald van de wachtplek. De spanning stijgt. We gaan dan toch echt zo beginnen… Hoe zal het zijn?

Wat het eng maakt is vooral het onwetende. Waar zal de acteur zitten. Zal hij ineens tevoorschijn komen? Misschien staat hij straks wel achter ons? Brrrr..

Ik merk vooral dat ik het eerste stuk het engst vond. Het moment totdat de acteur tevoorschijn komt. Toen wij hem eenmaal voor het eerst tegenkwamen, en ik het concept snapte, vond ik het aardig te doen. Wel is de hele reis erg spannend geweest.

Klimmen, kruipen, rennen en verstoppen. We hebben het allemaal mee moeten maken. Wat een kick zeg! Echt geweldig. Daarbij wil ik wel zeggen dat dit echt wel even zwaar kan zijn. Vooral met wat maatjes meer.. Probeer daar rekening mee te houden. Als je het kan, zeker doen!

Ik heb gelezen in andere reviews dat mensen het jammer vinden dat je te weinig moet puzzelen of dat ze de puzzels niet uitdagend vinden. Ik vind zoals ze het nu hebben neergezet perfect. Er gebeurt zoveel om je heen dat je soms juist even iets simpels wilt om op adem te komen. Top zo!

Mocht je kans zien deze experience nog te boeken, doe dit absoluut. Het is eng maar het is het echt waard. Helemaal aangezien het een tijdelijk iets is.

Verder complimenten voor onze acteur. Hele mooie prestatie neer gezet! Bedankt hiervoor.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Moesmakende hakkers

Ontsnapt: Ja


 • Topprestatie van acteur
 • Sfeer
 • Beleving
 • Locatie
 • Spannend

  jadelouisaDaan92MarcannaAlecLisaChaosDMMaaikeDbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bJancathy

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2021

Wat een gave ervaring

Wat een gave ervaring en beleving! Een echte aanrader als je van spanning houdt. Geen echte escaperoom, maar echt een ervaring en belevingskamer. Mooi gemaakt en bedacht.

Vanaf de start wanneer je opgehaald wordt begint het verhaal al. We wisten vooraf niet zo goed hoe en wat we moesten verwachten.

Vanaf de eerste kamer een hoop spanningen, deze kamer met 4 hand in hand door gelopen.

Hierna een goede samenwerking wat belangrijk is, communiceer goed en heb oog voor elkaar!

Goede sfeer, gebruik van ruimte, licht en geluid!

Wat een leuke en gave ervaring. Nog veel nagepraat en gelachen met elkaar!!

Als je de kans krijgt om de kamer te plannen, ik zeg doen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja


 • Geluid
 • Licht
 • Acteur
 • Spanning
 • Gebruik van ruimte
 • Locatie
 • Beleving

  jadelouisaDaan92MarcAlecChaosDMannaGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bhiddevkbilipeDarkParkTheekopjecathy

Wauw, Wauw, Wauw

Door alle reviews die we gelezen hadden, waren de verwachtingen natuurlijk al wel hoog. Maar jongens, dit is toch wel ver, maar dan ook echt ver boven de verwachtingen uit gestegen. WAUW! Wat is dit gaaf zeg. En wat is dit ontzetten goed en tof in elkaar gezet!

Complimenten voor de mensen die dit gefixt hebben.

Dit is niet te vergelijken met een escaperoom. Dit is een ervaring op zich, die je eigenlijk niet goed kunt omschrijven zonder dingen te verklappen. En dat wil je niet.

Dus het enige wat ik zeggen kan; BOEK!
Dit wil je gewoon gespeeld hebben!!

Ook nog even een extra compliment met Stef! Wat heeft ook hij ons op en top ontvangen, het goed gedaan en erna nog even gezellig nagekletst. Bedankt Stef!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zo groot!
 • Acteur
 • De tijd!
 • Het spel
 • Die zijn er niet!

  MirtedepirtejadelouisaDaan92MarcAlecChaosDMbilipeannaGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bDarkParkcathyTheekopje

Trudy (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Briljant

Ga erheen, het is fantastisch. Hoe minder je weet, hoe beter. Nou ja, één tip dan: neem schone kleding mee, want je zweet je kapot. Van het rennen, van de warmte in het gebouw en van de spanning.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • De sfeer
 • Het acteerwerk
 • Lekker duidelijk verhaal
 • Puzzels die passen bij het spanningsniveau
 • Soundtrack
 • Licht (of het gebrek eraan)
 • Finalespel
 • Actie
 • Hier praat je nog heeeeel lang over na.
 • De begeleiding is steengoed uitgedacht.

  xMvdsjadelouisaDaan92MarcannaAlecChaosDMMaaikeDbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bDarkParkcathy

martijn_van_denderenmartijn_van_denderenJunior EscaperLid sinds: 10 maart 2019 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 augustus 2021

Speel eens mee in een horrorfilm.... :-D

We hadden al zeer hoge verwachtingen want andere kamers van Darkpark die we hebben gedaan hebben onze verwachtingen telkens flink overtroffen. Nu is er geen sprake meer van een escaperoom, maar daadwerkelijk van een 'experience'.... En OMG wat een ervaring was dit!!
Het begint allemaal als een 'normale ' escaperoom, maar na een paar minuten begin je het verschil al te merken... En na een half uur ben je onderdeel geworden van een ware horrorfilm!
De locatie is ook voortreffelijk voor een dergelijke ervaring, een leegstaande fabriek van Unilever. Als je het verlaten bedrijfsterrein oploopt krijg je al een onheilspellend gevoel.
Voor mij is het de meest intense ervaring die ik tot nu toe heb gehad met 'escaperooms' !
Alle complimenten en lof voor Darkpark!!
Ik kijk al weer uit naar hun volgende project :-D


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Fantastische locatie
 • Briljante opzet
 • Uitstekende service
 • Lifetime experience
 • beperkt beschikbaar

  jadelouisaDaan92MarcAlecannaChaosDMMaaikeDbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bTheekopjeDarkParkcathy

valiant_van_der_schuijtvaliant_van_der_schuijtEscaperLid sinds: 29 juni 2019 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2021

wat een ervaring!

Met een groepje van 6 vol goede moed gereserveerd voor deze kamer! En hoe dichter bij we kwamen bij de dag dat wij mochten escapen hoe meer zenuwen iedereen kreeg. Een paar van ons hebben een escape gedaan in hetzelfde genre als deze dus wisten wel ongeveer wat we zouden kunnen verwachten (boy were we wrong).
Wij werden door een hele vriendelijke jongen opgevangen bij het hek, maar van de paniek ben ik zijn naam vergeten... dus als je blond bent met krulletjes en je host het dan bij deze complimenten voor hoe goed je het hebt gedaan!!
Wij kregen een uitleg over het terrein waar het gebouw staat en informatie over het gebouw zelf en daarna mochten wij onze spullen opbergen en luisteren naar de uitleg die hij had.
Toen begon de experience.
Ze hebben alles super goed gedaan! van geluidseffecten tot aankleding en acteerwerk.
Door andere reviews dacht ik dat ze met hele harde knallen zouden werken als geluid en dat ze daar hun schrikmomenten van moesten hebben (wat naar mijn mening echt super slecht is), maar dat was absoluut niet waar! ze gebruiken de juiste geluidseffecten op de juiste plekken en momenten en het voegt heel veel toe aan de sfeer, Dus geen voorspelbare schrikmomenten met harde knallen die je aan ziet komen!
De acteur speelde echt super goed in op onze groep en wist precies wat hij wanneer moest doen.
Het is geen traditionele escape met allemaal puzzels die je moet oplossen om een kistje te openen ofzo, maar de puzzels die er wel zijn die zijn wel erg leuk.
Er waren momenten dat wij als groep dachten klaar te zijn met de experience en dan zie je ineens dat je nog verder kan. Het is zo goed in elkaar gezet en zo goed bedacht!
Ik zou deze experience bij iedereen aanraden die kan rennen en klimmen! Dit is echt een ervaring die je nooit meer zal vergeten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • acteur
 • ruimtes
 • sfeer
 • geluidseffecten
 • spanning
 • locatie
 • niemand had een schone luier mee

  xMvdsjadelouisaDaan92MarcAlecChaosDMMaaikeDbilipeannaGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bDarkParkcathy

anoukanoukEscape MasterLid sinds: 16 november 2018 (225 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2021

WAUW!

Eindelijk was het zover: Stay in the Dark was een feit. Vol goede moed maar toch ook met wat angsten richting Rotterdam.

Het verhaal begint goed. Je krijgt duidelijke instructies en er is nog ruimte om even naar de wc te gaan. Maar daarna moesten we er toch echt aan geloven.
Ik kan niet meer zeggen dan WOW wat is dit vet! De ruimtes zijn subtiel maar doeltreffend aangekleed. Licht en geluid klopt en is nergens too much. Perfecte balans tussen spanning (misschien een beetje angst) en rust momenten om even op adem te komen.

Maar een speciaal bedankje voor onze acteur Stef. Hij heeft het fantastisch gedaan en wat hebben we gelachen na afloop! Stef en het team, heel erg bedankt voor de fantastsiche ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  jadelouisaDaan92MarcAlecannaChaosDMMaaikeDbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bDarkParkcathyTheekopje

dekorfdekorfEscaperLid sinds: 07 augustus 2021 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2021

Een fantastische ervaring - Ga dit doen als je de kans hebt!

Begin Augustus hebben we met een groep van 6 deze escape experience gedaan. Met nog wat huivering door sommige teamleden (die pas vrij laat erachter kwamen dat het een 'enge' experience met een acteur was) vertrokken we naar Vlaardingen.

Op de afgesproken plek werden we opgehaald en vanaf dat punt begon de experience. De opbouw is fantastisch en vanaf de start wordt je op een logische manier door de locatie geleid.

Om niemand te spoilen is het lastig precies te omschrijven hoe tof deze experience is. Maar toch een aantal dingen die hopelijk mensen over de streep trekt.

De experience is spannend en eng, maar er zitten geen 'stomme' jump-scares in. De opbouw van de spanning is heel goed gedaan. Bij bepaalde delen moet je als team goed samenwerken om de puzzels op te lossen. De puzzels zijn wel minder lastig (en minder in het algemeen) dan in een 'gewone' escape room.

De experience is echt alsof je hoofdrolspelers bent in een thriller film. Achteraf is er nog een kort moment om na te praten en bij te komen (wat bij ons zeker nodig was). Ook achteraf hebben we als team nog veel nagepraat over deze experience, het blijft je echt bij.

Als je de kans hebt deze experience te gaan doen (de locatie is maar tijdelijk beschikbaar), aarzel dan niet! Een laatste shout-out naar de acteur bij onze experience (Stef) die ons echt de stuipen op het lijf gejaagd heeft.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Team: Controlled Chaos

Ontsnapt: Ja


 • Geweldige opbouw van spanning
 • Superspannend finalespel
 • Alsof je meespeelt in een thrillerfilm
 • Zet de lat voor andere experiences extreem hoog
 • Tijdelijk beschikbaar (dus sla je slag!)

  jadelouisaDaan92MarcannaAlecShinysheepChaosDMbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bDarkParkTheekopjecathy

Film ervaring

Je waant je echt in een film onwijs gave ervaring!
Zou het zo een tweede keer spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • 2,5 uur
 • Geen timer
 • Actief
 • Orgineel

  jadelouisaDaan92MarcannaAlecsjephanieChaosDMbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkerTheekopjeDarkParkmitch_bcathy

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Stay in the dark

#76. De gesprekken binnen ons team na Stay in the dark: ‘Hoe gaan we eigenlijk een review hierover schrijven?' ‘Heb jij al geschreven?' ‘Nee, jij? Ik weet niet hoe ik moet beginnen.' En daar heb ik het antwoord eigenlijk nog steeds niet op, maar ik ga toch een poging wagen. Aan de ene kant wil je álles vertellen, aan de andere kant wil je totaal niks weggeven, omdat je het gewoon zelf moet gaan ervaren. Maar ja, hier toch een kleine onderbouwing voor mijn cijfer.

Ondanks dat het verhaal duidelijk is, gingen we toch vrij blanco het gebouw in. We hadden van alles van te voren bedacht en proberen te voorspellen, maar toch weet je eigenlijk helemaal niet wat je kunt verwachten en dat draagt enorm bij aan de spanning. De opbouw van deze ervaring vond ik echt heel goed gedaan. Het had eigenlijk alles. Wat is het geluid en licht ontzettend goed neergezet! Echt perfect.

Een onderdeel werkte niet zoals het hoorde en daardoor begrepen we het niet helemaal, maar na afloop werd duidelijk dat ook dat onderdeel heel tof bedacht was. Ik kwam eruit met spierpijn van de spanning en ik was doodop van alle indrukken. Man, wat was het intens, maar deze ervaring ga ik nooit meer vergeten. Ik zou het liefst mijn herinnering hieraan uit kunnen zetten en nog een keer blanco deze experience meemaken. Echt bizar vet was dit.

En ik wil ook nog even mijn complimenten maken aan onze acteur Skip, man wat heeft hij goed ingespeeld op onze groep. En bedankt Stef, voor je afwezigheid.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  jadelouisaDaan92MarcAlecannaChaosDMGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkerhiddevkbilipeCasturiicathyDarkParkTheekopjemitch_b

Orihana (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2021

EEN UNIEK AVONTUUR VAN 2+ UUR

Mijn vrienden en ik keken al maanden uit naar deze escape room... En mijn God, wat was het het waard. Vanaf de allereerste seconde van deze ervaring klopt het hart in je keel. Ik kan niet te veel verklappen (elke verrassing is waanzinnig) maar ons team raad je echt aan om zo snel mogelijk te boeken. Mijn vrienden en ik hebben nog nooit zo hard gerend en nog nooit zo hard gegild! (Vooral Freek ;) ) Alles in deze kamer ga je nergens ander meemaken. Zo origineel, goed bedacht, goed ontworpen, goed uitgevoerd, wij hebben een van de meest spannende avonden van ons leven beleefd in Vlaardingen! Ga naar die website, boek die shit, en mis dit niet. GOOD LUCK & HAVE FUN!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • De spanning is om te snijden!
 • Avontuurlijk, alsof je in een film zit
 • Uniek, je maakt zoiets niet snel mee
 • Briljant bedacht
 • Je gaat naar huis vol van adrenaline!

  xMvdsjadelouisaDaan92MarcannaChaosDMMaaikeDbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkerTheekopjemitch_bcathyDarkPark

celle_chinafatcelle_chinafatJunior EscaperLid sinds: 26 februari 2020 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juni 2021

Supertoffe ervaring!

Wat keken we uit naar deze kamer toen bekend werd dat Stay in the dark eraan zou komen. En wat was het onwijs ruk dat Corona roet in het eten gooide.
Desalniettemin zaten we met zijn vieren klaar om tickets te bemachtigen want een limited experience van Darkpark wil je als fan echt niet missen!!

Van ons clubje ben ik de angsthaas, waardoor ik vol spanning begon aan het avontuur.

Na een teaser vooraf begon de daadwerkelijke experience al bij het hek. Je zit meteen in het verhaal en staat al op scherp, want dat het spannend zou worden was al een gegeven.

En wat was het spannend! We hebben gerend, gekropen en verstopt! Maar wauw wat was het geweldig! De setting maakt dat de experience je alles laat toepassen wat je in films ziet. Je werkt goed naar een finale toe en wat een finale was het!!
Echt mijn complimenten hoe Darkpark dit heeft opgezet!

Een echte escaperoom is het niet, maar dat wisten we al uit de begeleidende tekst op de website en toch ga je als ervaren escaper op zoek in alle lades en kasten die je tegenkomt, maar in mijn beleving zal je dat altijd wel doen als het erop aan komt dat je moet ontsnappen :p

Nadat we ontsnapt waren nog gezellig nagepraat met de hosts en uiteraard bijkomen van het rennen kruipen en verstoppen!

Ik zeg aanrader!!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Pannenkoekbrigade

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Setting
 • Locatie
 • Gastvrijheid
 • Muziek

  jadelouisaDaan92MarcAlecChaosDMbilipeannaGertDeGoudviscinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkerhiddevkCasturiiTheekopjeDarkParkmitch_bcathy

Henriëtte (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2021

Fantastische unieke ervaring

Het is een escaperoom die anders is dan andere. Een zeer meeslepende ervaring, echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Uniek
 • Meeslepend

  jadelouisaDaan92MarcannaAlecChaosDMMaaikeDbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bTheekopjeDarkParkcathy

JanJanEscaperLid sinds: 11 september 2020 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2021

Bloedstollend avontuur

Waar moet ik beginnen, er is zo veel gebeurd tijdens deze escape en ik ben zo bang geweest dat ik de kluts helemaal kwijt ben.

Toen ik de eerste keer hoorde over Stay in the dark dacht ik; Hell no! Ga ik echt nooit doen. Maar heb mij door mijn teamgenoten toch laten overhalen om mee te gaan met dit avontuur, ondanks dat ik een enorme bangepoeperd ben. Het meest spannende aan deze escape is eigenlijk dat je geen idee hebt wat er gaat gebeuren. Je weet niet wat er in het gebouw op je staat te wachten. Moet je puzzelen? Hoe zit de acteur verwerkt in het verhaal? En vooral wanneer kom je deze acteur tegen?

De hele escape zat echt super in elkaar geknutseld, van de locatie tot en met de belichting en muziek. Het was allemaal perfect uitgewerkt. Ik heb 2,5 uur vol adrenaline als een kip zonder kop rondgerend om te kunnen ontsnappen. Gelukkig had ik een aantal stoere meiden bij me die mij door deze escape heen hebben geloodst, ze vergaven het mij gelukkig ook dat ik ze op meerdere momenten achter heb gelaten om me te gaan verstoppen.

Als je de kans hebt om deze escape te spelen zou ik het zeker doen. Zorg er alleen wel voor dat er een aantal teamgenoten stoer genoeg zijn om het voortouw te nemen in deze bloedstollende ervaring (;


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Moesmakende hakkers

Ontsnapt: Ja


 • Bloedstollend avontuur
 • Veel verschillende ruimtes om te ontdekken
 • Super acteur
 • Diversiteit
 • Origineel

  JanjadelouisaDaan92MarcAlecChaosDMbilipeannaGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bbobbieecathy

Luna (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2021

Geweldige experience!

Wij hebben echt een enorm gave experience gehad! Alles klopte gewoon, de belichting, het geluid, de acteurs en storyline. Het was ontzettend goed in elkaar gezet en heel gaaf gemaakt. Ik vergat de realiteit, omdat het zo echt voelt als je eenmaal aan het escape bent! Echt enorm genoten van deze unieke ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Realistisch
 • Mooi gemaakt
 • Gave storyline
 • Echt gewoon eng!
 • Mooie kamers

  jadelouisaDaan92MarcannaAlecChaosDMMaaikeDbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bcathyDarkPark

Max (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2021

Angstaanjagend goede belevenis!

Wauw, wauw, wauw en nog eens wauw! Ik zal beginnen met een bekentenis, wij zijn groentjes als het gaat om escaperooms met als we Stay in the Dark nu meetellen maar 3 op de teller. Je zou daarom kunnen stellen dat dit ook niet next level is in puzzelen, je reserveert immers een hoofdrol in een bizarre horrorfilm! Ik persoonlijk ben fan van een goede verhaallijn. En die was er! Simpel, duidelijk en creepy! Het begint al eerder dan je denkt.. Fantastisch ontvangst, en ik wil hierbij natuurlijk ook niks prijsgeven maar je komt op een unieke manier al helemaal in de stemming.. kippenvel! De fabriek! Een ijzingwekkend pand die ons direct meenam in een andere wereld. Goed gebruik gemaakt van licht en geluidseffecten. Gedurende de experience een fantastische opbouw en we hebben onszelf vaak over "angstdrempels" heen moeten zetten. DarkPark heeft hier een unieke belevenis neergezet. En ondanks dat wij dit (nog) niet kunnen meten met het grootste aanbod van andere rooms... beste escapers; dit moet je meemaken! Verzeker jezelf nog snel van je hoofdrol in je eigen horrorfilm van 2.5uur!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Duur van 2.5uur
 • Setting in de verlaten fabriek
 • Mindfuck gedurende het spel

  jadelouisaDaan92MarcannaAlecsjephanieChaosDMbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bcathyDarkPark

lida_scholtelida_scholteEscape ExpertLid sinds: 04 september 2017 (121 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2021

What. a. ride.

We waren al Darkpark-fans, maar dit is toch echt de overtreffende trap.
Ga dit doen! Echt!!
Zo ongelooflijk gaaf...


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alles

  xMvdsjadelouisaDaan92MarcAlecChaosDMannaGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bTheekopjeDarkParkcathy

Laad meer reviews