Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Room 1803

Ede , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

3 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over Room 1803

Jij en je vrienden zitten opgesloten in hotelkamer 1803. Lukt het jullie om te ontsnappen aan de vloek van het kamermeisje?

Thema's

Hotel

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

28 likes

181 bezoekers

69.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

94 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Sandra (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2019

Gave kamer!

Vandaag mochten wij Kamer 1803 spelen. We hebben ervan genoten! De kamer is mooi aangekleed, decor en details kloppen goed met het verhaal. Evenals de puzzels; ook deze zijn in thema en passen goed binnen het verhaal. De verhaallijn is duidelijk en alles volgt logischerwijs op elkaar. Voor mij persoonlijk is dat een pluspunt! Ook de ontvangstruimte is mooi en rijk ingericht. Daar kan je achteraf nog wel even lekker zitten en napraten. Eigenaars hebben passie voor het vak en de escape wereld en dat is ook af te zien aan deze kamer! Ik ben heel benieuwd naar de volgende kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verhaallijn
 • Puzzellijn
 • Logisch en niet te moeilijk

  daniel_modderkolkNick73Marinde

joelle_zweersjoelle_zweersEscaperLid sinds: 26 juli 2021 (79 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Kan jij hier nog uitchecken?

De buitenkant van deze kamer is nietszeggend want wat hebben ze een mooie ontvangstruimte! Ook een leuk detail: je plaats kunnen prikken op een grote kaart van Nederland :). Goed, als eerste, wil ik benoemen hoe fijn onze ontvangst was, naderhand de uitleg en dat we nog een beknopte uitleg kregen over de nieuwe kamer waar ze mee bezig zijn. Een service die je overal wel graag wilt.

De kamer zelf is ontzettend goed in thema en afwerking, af en toe een goed schrikmoment door de effecten & logische maar goed gebalanceerde puzzels. De manier van (subtiele) hints geven is een slimme manier, zonder al teveel informatie prijs te geven. Daarnaast zit er een toffe (kleine?) mindfuck in deze kamer.

Ga er dus zeker eens langs, vooral als de tweede kamer is geopend!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:41 min

  dcmarieke

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2021

Verborgen parel

De tweede kamer die we op deze dag speelde werd Room 1803 in Ede. We verplaatsen ons richting een groot bedrijfspand. In eerste instantie vroegen we onszelf af of we wel op de juiste plek waren. Maar gelukkig zagen we al snel het bordje 'Escape Ede' boven een deur staan. Je gaat de 'kelder' van het bedrijfspand binnen, dat is waar de escape zich bevindt. Ik hoor mezelf nog denken: "Dit kan niet veel soeps zijn". Toen we de deur doorliepen en terecht kwamen in de ontvangstruimte, nam ik die woorden meteen terug. Wat een contrast, onwijs gaaf! Na even gekletst te hebben met de eigenaar en onze gamehosts, konden we bijna beginnen. We kregen echter nog een kleine uitleg over de kamer van de gamehost. Dit was meteen een puntje wat ik jammer vond. Er werd ons hier al verteld dat er een 'mindfuck' in de kamer zit. Dit is toch al een kleine 'spoiler' die je op voorhand al verklapt. Dat mocht echter de pret niet drukken, vol goede moed gingen we de kamer binnen.

Een vloek in een hotelkamer, dat principe kennen we natuurlijk inmiddels in de 'escape-wereld'. Echter vind ik de uitvoering hier erg netjes gedaan. Je waant je echt in een hotel, waar een apart sfeertje hangt omdat er hier het een en ander plaats heeft gevonden. Het verhaal is duidelijk en de puzzels zijn leuk gevonden. Inmiddels heb ik heel wat hotelkamers gespeeld, maar toch zaten er hier weer wat dingetjes in die ik nog niet eerder had gezien. De 'mindfuck' waar onze gamehost het over had, was leuk, maar niet dermate groot/revolutionair om daar op voorhand al over te beginnen. Verder zit de flow er goed in en worden er op subtiele wijze hints gegeven.

Achteraf wordt er nog voldoende de tijd genomen om door de kamer te lopen, alle kleine details worden hier getoond. Vol enthousiasme wordt hier over de kamer (en over de kamer die nog gaat komen) gesproken. Dat is iets wat ik persoonlijk heel erg waardeer. Wij hebben ons hier heel goed vermaakt. Als je het pand ziet zou je denken "dit kan niet veel goeds zijn". Maar wij waren getuige van een echte verborgen parel! Wij komen zeker terug voor de nieuwe kamer!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

anne_van_berkelanne_van_berkelJunior EscaperLid sinds: 28 oktober 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2020

Steengoed & origineel

Samen met drie vrij ervaren en erg enthousiaste escapers ging ik deze kamer in. Ik dacht al veel gezien te hebben, maar deze kamer overtrof echt in originaliteit. Een onverwachte draai aan het spel maakt deze escape room echt top, waaraan de mooie en gedetailleerde afwerking ook zeker bijdraagt. Aan deze kamer is duidelijk veel liefde en aandacht besteed! Tel hierbij de gezellige ontvangstruimte en super aardige eigenaren bij op en je hebt wat mij betreft een absolute aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Orginaliteit
 • Onverwachte wending
 • Spannend
 • Heerlijke cappuccino’s
 • Fijne ontvangstruimte

  Nick73

sabinasabinaJunior EscaperLid sinds: 17 december 2016 (295 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Waow!

Allereerst uiteraard onze complimenten voor het ontvangst. super gezellig, gastvrij :)
Na de koffie dan echt inchecken in het hotel!
En wat voor hotel,, ik kan niet anders zeggen dat wij als 4 "angstige"/ driftige dames door de kamer heen vlogen.
De spanning in de kamer is heel de tijd aanwezig, op de reactie van ons werd leuk ingespeeld en we hebben ons echt ontzettend vermaakt in hotel 1803 :)
Wij vinden het vanuit Rotterdam echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan Room 1803!!!
Tnxx Mannen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • ontvangst
 • room 1803
 • roos
 • we moesten gehaast weg ;)

  talitha

JurreRNJurreRNEscape ApprenticeLid sinds: 2 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2022

Hebben het net niet gehaald, maar wel leuk

Gespeeld met 6 man, kwamen binnen en het was gelijk choas. Iedereen deed super mee en gingen soms heel snel. Helaas hebben we het niet gehaald, maar echt wel een leuke avond gehad


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

Hester (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2022

Fantastisch !!

We waren met een groep van 4. Voor mij was het een eerste keer, de anderen hadden meer ervaring. We waren unaniem in ons oordeel. Super kamer!! Verrassend, pittig, spannend, uitdagend … En dan ook nog een speciaal compliment aan Britt. Zij heeft ons op een hele enthousiaste manier opgevangen en begeleid. Dank daarvoor. Wij komen zeker terug als de nieuwe kamer klaar is.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

ingeborgingeborgJunior EscaperLid sinds: 5 juli 2018 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2022

Leuk verhaal, aardig personeel

Bij aankomst werden we ontvangen door een aardige enthousiaste dame. Eenmaal in de kamer aangekomen zag de kamer er tof uit. Er waren een aantal opdrachten die dezelfde opzet gebruikte waardoor het leek of deze met elkaar te maken hadden. Dit was echter niet het geval.
Concept van de kamer was leuk.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Spannend
 • Decor
 • Verwarring rondom sommige puzzels.
 • Concept kamer had toffer gemaakt kunnen worden

 

MarindeMarindeEscape GuruLid sinds: 10 augustus 2019 (131 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 oktober 2022

Kamer met een twist

#106 Al langere tijd stond Room 1803 op mijn wensenlijstje om te spelen, maar hij lag nooit in de buurt of ik dacht dat we met te weinig spelers waren. Laat je dus niet misleiden door de informatie op Escapetalk want deze kamer is ook met twee personen te spelen. Ik denk zelfs dat dit voor ervaren spelers nog leuker is dan met vier spelers zoals wij gedaan hebben, mits je goed kan zoeken! Want met name voor het zoekwerk kwamen die extra vier ogen goed van pas.

Escape room Ede ligt verscholen in een kelder, maar is goed te vinden en heeft een sfeervolle ontvangstruimte. We werden met veel enthousiasme ontvangen en begeleid, waarbij er goed rekening werd gehouden met de gemixte ervaring in ons team en we duidelijk af konden spreken hoe we hints wilden ontvangen (die we uiteindelijk niet nodig hadden).

De kamer heeft een leuke spanning, wat schrikeffecten en er wordt op een leuke manier gebruik gemaakt van het licht of gebrek daaraan. De kamer voelt wat klassieker aan en is (door het thema) wat eenvoudig in de aankleding en sfeer. De puzzels waren afwisselend en leuk, ze pasten in het thema maar niet altijd per se logisch in het verhaal. De afwisseling van techniek en slotjes vind ik passend en leuk. De kamer heeft een leuke twist en dat maakt deze origineel ten opzichte van andere kamers!

De kamer wordt als moeilijk beoordeelt en dat begrijp ik wel. Ondanks dat wij te horen kregen dat we erg goed speelden, vond ik het niet altijd super intuïtief. De puzzels zijn lineair, als je het idee hebt dat je met iets niet verder kan dan heb je al snel de neiging om te denken dat je met iets anders verder moet terwijl dit vaak niet het geval was. Ondanks dat de kamer lineair was vond ik wel dat je met vier personen genoeg kon doen en mee kon doen met de puzzels als je niet vooraan stond.

De originaliteit van de kamer maakt mij nieuwsgierig wat de bouwers hier nog meer neer gaan zetten. Het werd niet aan het eind genoemd, maar op social media zie ik dat er nog een nieuwe kamer aan komt en dan komen we zeker terug, want we hebben ons hier goed vermaakt.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:10 min


 • Twist
 • Gebruik van licht
 • Afwisselende puzzels
 • Hartelijke ontvangst en begeleiding
 • Leuke foto :)
 • Puzzel flow

 

CwbuiterCwbuiterJunior EscaperLid sinds: 28 oktober 2022 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2022

heel leuke kamer, mooi concept

leuk verhaal en mooi gemaakt, originele kamer. puzzels zijn echt goed te doen, zeker met wat tips. mooie effecten gebruikt voor de diverse puzzels. een aanrader.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:53 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend

 

Sandra de JongSandra de JongEscape ApprenticeLid sinds: 2 oktober 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2022

Spannend

Een spannende ervaring, met regelmatige schrik effecten. En met tips kun je en eind komen. Wij zijn ontsnapt binnen het uur, maar met de tips. Erg leuk en vriendelijk personeel (2 zusjes 😀 ) super aardig en ook via de mail en per 06 goed bereikbaar. Voor ons een dikke 10!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:57 min


 • Origineel
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal
 • Logica

 

BluebirdBluebirdEscape ApprenticeLid sinds: 25 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2022

Zit goed in elkaar.

Super escape room. Leuke opdrachten en puzzels. Verschillende voorwerpen die je moet gebruiken om je weg te vinden.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

EscapebabesEscapebabesEscape ApprenticeLid sinds: 2 juni 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2022

Spannend en uitdagend

Een uitdagende, spannende en leuke escape.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  45:35 min


 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

 

Monique (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2022

Mijn eerste escape room was geslaagd met leuke begeleiding

Leuk ontvangst, enthousiaste begeleiding. Degene die niet mee naar binnen ging mocht met de operator meekijken en ons zien in de kamer.
Precies goed voor 4 personen. 6 personen zou ik teveel vinden.
Goed niveau.
Verrassend.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min

 

vlaflipvlaflipEscaperLid sinds: 28 december 2019 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 mei 2022

Wacht even.. hier was ik toch al geweest?

Gezien de reviews moesten we deze kamer gewoon spelen. Met een vijfkoppige bezetting ging team vlaflip naar de locatie toe. Direct goed contact met de host die duidelijk verstand had van het gevoel van escaperooms en ons goed in het verhaal leidde. We moesten een triest verhaal in een hotel volgen en dit hebben we prima kunnen doen. De puzzels zijn een afwisseling tussen vinden/zoeken en combineren/activeren met daarbij de nodige milde schrikeffecten. Er zitten wat twists in deze kamer die door gebruik van moderne techniek een flinke toevoeging aan het verhaal gaven.
We hebben hier en daar een hint nodig gehad en deze precies juist gedoseerd gekregen wat ons weer op weg hielp. Hier en daar een gelukkige keuze gemaakte en vooral veel gelachen om de -soms onzinnige- acties van de teamleden. Kamer met een goede 13 minuten over weten te halen.
Door de host werden we nogmaals rustig door de kamer geleid met uitleg over wat we hebben gedaan en wat we hadden moeten doen, dat is echt zo leuk en zo fijn als een host snapt hoe een groep denkt! Als kers op de taart kregen we nog een blik hoe de kamer is gebouwd door wat ze zelf zeggen: de programmeur, de elektrotechnicus en door de decorbouwer. Ze zijn inmiddels bezig met een nieuwe kamer en reken maar dat we die ook zeker gaan doen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Vlaflip

Ontsnapt: Ja  47:00 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Spannend
 • Beleving

 

CelineSCelineSJunior EscaperLid sinds: 18 november 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2022

Leuke kamer, een soort per toeval ontdekte verstopte parel

Room 1803 heeft mij eigenlijk best wel verrast, en doet gewoon keihard mee in escapeland!
Het heeft leuke effecten, een grappig verhaal, leuke doorgangen, een toffe gimmic.
En het mag dan ergens misschien toch nét iets of wat "amateuristischer" aanvoelen ten opzichte van andere kamers met een goed verhaal en vanallerlei effecten. Desalniettemin zou ik zeker weten zeggen dat deze de moeite waard is om gespeeld te hebben!

De flow ging fantastisch lekker (tot aan de voorlaatste puzzel), alles liep vlotjes en logisch, niet té makkelijk, maar het tempo zat er goed in, heerlijk! We vlogen helemaal lekker door alles heen en het voelde super goed.
Alleen op een stukje van de voorlaatste puzzel en de eindpuzzel liepen we vast en toen waren we de flow kwijt. Qua gevoel wel jammer, maar voor de rest niet zo erg, want anders hadden we volgens de host wel heel snel buiten gestaan en waarschijnlijk een recordtijd neergezet. Dus in dat opzicht was het maar beter dat we een beetje vast liepen, want ik geniet toch liever langer van de beleving dan dat ik in moordtempo weer buiten de deur sta ;)

Ik zou zeggen dat dit voor mensen met wat escape ervaring een perfecte 2-persoons kamer is. Weinig puzzels die enorm veel tijd kosten, lekkere flow en niet te moeilijk. Er is ook een speciale prijs voor tweetallen, dus het is ook nog eens betaalbaar op die manier! Perfect!

(Let wel op het woord ervaring, want onze gamehost zei dat tweetallen meestal moeite hebben en niet ontsnappen, of er echt doorheen gesleept moeten worden. Dit lijkt me dan gelden voor tweetallen zonder ervaring, want in mijn ogen was dit juist een kamer die makkelijk te doen is met 2).

Achteraf is er nog een leuk fotomoment, waar ze automatisch een mooie photoshop op toepassen, wat een erg leuk aandenken oplevert!

Complimenten aan Room 1803, gaat dat beleven!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:12 min


 • prijs (betaalbaar met 2!)
 • leuke gimmic
 • doet mee
 • lekkere flow

 

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (166 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 maart 2022

Zie ik dubbel?

Escaperoom Ede ligt op een bedrijventerrein waardoor parkeren voor de deur geen enkel probleem is. Er is genoeg plek en er is geen betaling nodig. Wij waren iets te vroeg voor onze afspraak maar werden vriendelijk welkom geheten en konden in de ontvangstruimte alvast even genieten van wat drinken terwijl onze host nog even wat zaken moest afmaken. Hierna mochten we dan eindelijk beginnen. In de gang van het hotel krijg je een introductiefilm te zien welke het verhaal verteld van de kamer zodat je helemaal in de vibe van de kamer kan komen. Als de introductie is afgerond begint je tijd te lopen en mag je aan de slag. De kamer is netjes aangekleed en is precies hoe een hotelkamer zou moeten zijn. De puzzels zijn uitdagend en passen heel goed in het thema. Het verhaal is heel goed uitgewerkt en word je helemaal duidelijk. Persoonlijk hou ik er alleen niet van als je een "boekje" nodig hebt om puzzels te kunnen oplossen en ben ik er meer fan van dat alles is geïntegreerd in de kamer echter is dit wel iets persoonlijks en maakt dit de kamer niet beter of slechter. Alles bij elkaar was de kamer gewoon goed in elkaar gezet en kan je hier een heel leuk uur beleven.... helaas hadden wij duidelijk een off-day en hebben we nergens echt een flow voor onszelf kunnen vinden.... dat soort dagen zitten er helaas weleens tussen ;-) echter lag dit niet aan de kamer maar aan onszelf. Ik zou de kamer dus zeker aanraden als je in de buurt bent.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Puzzels

 

Janneke2Janneke2Escape ApprenticeLid sinds: 11 maart 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 maart 2022

Super

Hele prettige en enthousiaste ontvangst. We hadden er helemaal zin in en daar speelde de gastheer goed op in. Wij vonden de kamer super leuk en spannend en best een uitdaging als je het nog niet zo vaak gedaan hebt, maar dat maakt het juist leuk!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

BierPlezierBierPlezierEscape ApprenticeLid sinds: 6 maart 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 maart 2022

Spannende en breinbrekende escape room en ook nog eens een super aangenaam ontvangst

De ervaring bij deze escaperoom was geweldig, super lief en vriendelijk ontvangen ook. Heel leuk hoe alles zo doordacht is


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

ASH90ASH90Junior EscaperLid sinds: 16 december 2021 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2022

Spannend hotel

Met zijn 4'en op het nippertje ontsnapt uit deze spannende escape room.
Vriendelijke ontvangst, enthousiaste host.
Alles past goed in het verhaal / thema, ook de hints.
Genoeg te ontdekken en doen voor iedereen, uiteenlopende soorten puzzels.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:16 min


 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Puzzels

 

MarioDerniesMarioDerniesJunior EscaperLid sinds: 26 februari 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2022

Prima escaperoom

De puzzels zaten goed in elkaar. Verder zat er een duidelijk verloop in het spel en was de kamer prima ingericht. We werden heel gastvrij ontvangen wat erg fijn was.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:36 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

mareille_gubbelsmareille_gubbelsJunior EscaperLid sinds: 22 juli 2018 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2022

Wel leuk

Zeker leuk voor beginners.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding

 

maarten_dingsmaarten_dingsEscaperLid sinds: 3 januari 2018 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2022

Leuke kamer, niet bijzonder

De ontvangst was heel hartelijk.
De kamer zelfs was voor niet echt spannend. Er zit een leuke mindfuck in en de puzzels zijn prima om te doen, maar verwacht geen spektakel. De eindpuzzel was wat lastiger voor ons.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Beleving
 • Onlogische puzzels

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruLid sinds: 7 oktober 2018 (171 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 februari 2022

De moeite waard

De moeite waard om in te checken in deze hotelkamer. De vlogen er doorheen, alleen de laatste puzzel duurde helaas was langer.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:44 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape GuruLid sinds: 31 december 2018 (153 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 februari 2022

Leuke kamer!

Leuke kamer. Mooi gemaakt en verrassend.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  40:44 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

Prima kamer

Voor deze escaperoom hadden we zoveel gegadigden dat we de kamers achter elkaar geboekt hebben en zijn we dus in 2 groepen naar binnen gegaan. Ik zat in de 1e groep. Het was een bijzondere kamer. De puzzels waren niet al te moeilijk behalve dan dat we bij de laatste puzzel niet de juiste oplossing hadden. Terwijl er meerdere manieren waren om het op te lossen. Leuke puzzels!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Verhaal

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig