Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Room 1803

Ede, Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over Room 1803

Jij en je vrienden zitten opgesloten in hotelkamer 1803. Lukt het jullie om te ontsnappen aan de vloek van het kamermeisje?

Thema's

Hotel

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

37 likes

301 bezoekers

73.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

140 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (227 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 maart 2023

Get a room

Het leuke aan de hobby; ‘escape rooms spelen', is dat je na het spelen van al meer dan honderd kamers, toch telkens weer verrast kunt zijn en daarvan kunt genieten. Room 1803 van Escape Ede is een zogenoemde ‘verborgen parel'. De escape room is niet terug te vinden in toplijstjes, maar het is absoluut de moeite waard om hiervoor naar Ede te rijden en om het te gaan spelen.

Met het team De Drie Duitsers (3 personen) reden we naar Ede, zonder verwachtingen. Je kunt bij de escape room gratis parkeren voor de deur. Vervolgens daal je af naar een kelder en dan blijkt daar een super mooie en gezellige ontvangstruimte in te zitten. We waren ruim op tijd, dus we konden hier nog lekker wat drinken én nog even naar het toilet.

De instructie voor de kamer (en een klein deel van de introductie) wordt gedaan door de gamehost. Onze gamehost voelde perfect aan wat ze ons wél en niet hoefde uit te leggen over de kamer en escape rooms in het algemeen. Complimenten daarvoor 👌. Vervolgens vindt het belangrijkste deel van de introductie plaats in de kamer zelf, door middel van een goede introvideo. Een kamermeisje had een hekel aan haar baas en heeft zich willen wreken op hem, door het gebruik van zwarte magie in hotelkamer 1803. Aan ons de vraag om in deze kamer te gaan kijken wat er nou precies is gebeurd.

Direct valt op dat de kamer er super netjes uitziet. De kamer is inmiddels toch al wel wat jaartjes oud, maar dat is niet te zien. Room 1803 wordt dus goed onderhouden. Verder is de decoratie en thematisering super mooi. Je staat daadwerkelijk in een hotelkamer. Door slim gebruik van licht- en geluidseffecten, wordt een creepy sfeer neergezet én dat maakt de kamer dus nét even wat spannender.

Je speelt deze kamer lineair, wat betekend dat je eerst het ene moet doen, voordat je door kunt met het andere. Hierdoor doorloop je stap voor stap het verhaal en daarbij sluiten de puzzels goed aan. Voor het grootste gedeelte zijn ze ook goed in thema. De spelflow van de kamer is prima, want we hebben de hele tijd lekker door kunnen puzzelen.

Tot slot zit er een leuke ‘plottwist' in de kamer, die gepaard gaat met een leuk verrassingseffect. Ik vond dit een hele gave wending én ik had het hier helemaal niet zien aankomen 😁…. Ook heb ik dit nog nooit eerder gezien in een escape room.

Al bij al; Een verborgen parel. Room 1803 is een hele mooie kamer, met een goed verhaal, leuke puzzels en een toffe plottwist (een wtf-moment). Absoluut de moeite waard om te spelen, zelfs als je er wat verder voor moet reizen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal vier personen i.v.m. lineair spelverloop én bewegingsruimte;
- Deze kamer lijkt me ook zeer geschikt om te spelen met twee personen;
- Zowel geschikt voor ervaren als onervaren escapers.

Escape Ede, bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze kamer. Wij komen graag terug voor jullie nieuwe kamer.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Plottwist
 • Verhaal
 • Spelflow
 • Decoratie en thematisering

  johnvisscheranouksjephanie

Sandra (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 oktober 2019

Gave kamer!

Vandaag mochten wij Kamer 1803 spelen. We hebben ervan genoten! De kamer is mooi aangekleed, decor en details kloppen goed met het verhaal. Evenals de puzzels; ook deze zijn in thema en passen goed binnen het verhaal. De verhaallijn is duidelijk en alles volgt logischerwijs op elkaar. Voor mij persoonlijk is dat een pluspunt! Ook de ontvangstruimte is mooi en rijk ingericht. Daar kan je achteraf nog wel even lekker zitten en napraten. Eigenaars hebben passie voor het vak en de escape wereld en dat is ook af te zien aan deze kamer! Ik ben heel benieuwd naar de volgende kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verhaallijn
 • Puzzellijn
 • Logisch en niet te moeilijk

  daniel_modderkolkNick73Marinde

TomGTomGEscape ApprenticeLid sinds: 12 februari 2024 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2024

Goede kamer en super staff!

De ontvangst, begeleiding en nazorg was de beste tot nu toe: geweldig! Puur, Eerlijk, vol passie, en super enthousiast!

De kamer zelf was ook top, mooie vormgeving en goede opdrachten.

Als de nieuwe kamer af is komen we zeker terug!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 3 personen

Team: Totally Spies!

Ontsnapt: Ja  58:10 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  antoine

evelynebeerlingevelynebeerlingEscaperLid sinds: 01 augustus 2019 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 januari 2024

Leuke kamer met een verrassende twist

Hartelijke ontvangst door de gastvrije game master! Daarna door naar de kamer, die erg leuk in elkaar zit. Keurig afgewerkt en enkele originele puzzels. Wel lineaire volgorde, maar met 4 personen goed te doen. De verhaallijn is goed doorgetrokken en we hebben hem gelukkig uitgespeeld!
Naderhand nog gezellig gekletst met de enthousiaste game master, die ons ook nog een blik liet werpen op de binnenkort te openen nieuwe kamer! Aanrader, zowel de kamer als de sfeer waren top!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Origineel
 • Hoeveelheid puzzels mag meer zijn

  antoine

EvelyneEvelyneSenior EscaperLid sinds: 21 februari 2023 (74 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 september 2023

Roomservice!

In Ede een kelder in om een escaperoom te spelen. De juiste vibe is er al. (Ik raad ook erg aan deze kamer in de avond te spelen).

Het ontvangst is super vriendelijk en na een drankje en wat kletsen kunnen we van start.
De kamer ziet er keurig uit! Het is er schoon (daar score je bij mij al ++++ punten), amper gebruikssporen en het voelt echt als een oude hotelkamer. Je wordt goed in het verhaal meegenomen door middel van licht, geluid en decor. Het verhaal is ook duidelijk en goed te volgen. De puzzels zijn een leuke combinatie tussen denken en doen, iedereen kan zijn talenten gebruiken! Ook is de spanning te voelen en zaten er de nodige effecten in om je even te laten schrikken (nou ja, vooral mij te laten schrikken, maar dat vind ik alleen maar leuk). Het zit super tof in elkaar en ik wil eigenlijk niet te veel zeggen, want het verrassingseffect is zo ontzettend leuk!!

Het enige wat ik wat "heftiger" had verwacht was het hele zwarte magie sfeertje. Het komt zeker genoeg terug en is ook de rode draad van het verhaal, maar ik denk dat er nog plekken en momenten zijn om dit nog net wat sterker terug te laten komen. Maar dat is ook het enige wat ik echt op kan merken aan deze kamer.

Bedankt Escape Ede en in het bijzonder Julia voor het fijne ontvangst en de persoonlijke service! Zet deze kamer zeker op je wishlist! Zeker als je al wat ervaring hebt zou je deze kamer zeker met 2/3 kunnen doen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede service
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Diversiteit

  markgoedegebuure

queenie4everqueenie4everEscape ExpertLid sinds: 28 oktober 2018 (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 maart 2023

Heerlijke kamer met leuke mindfucks

Het ontvangst was al geweldig: Brian en Antoine heetten ons van harte welkom en de klik was meteen daar. Na heel relaxt een halfuurtje gepraat en ontzettend gelachen te hebben, zijn we naar het hotel gegaan.

Wat begon als een erg leuke escaperoom, ontaardde al snel in een geweldige mindfuck. Afwisselende puzzels, waarbij je goed kon samenwerken en hier en daar een schrikmoment (niet eng gelukkig) met soms hilarische momenten (overigens lag dat meer aan onze eigen verwrongen humor denk ik 😉). Op het moment dat je denkt dat je de kamer aardig doorhebt, begint het pas echt.... Wauw, wat is dat goed gedaan zeg! En zit je er net weer lekker in, gaat de telefoon ......

Wat een heerlijke kamer! Er is echt goed over alles nagedacht en je ziet gewoon dat de heren er zelf ook plezier in hebben. Alles is tot in detail uitgewerkt, we hebben enorm genoten.

En alle lof voor Brian en Antoine. Geweldige gastheren die alle tijd nemen, zowel vooraf als achteraf. Na afloop de kamer nog een keer doorgelopen waarbij Antoine ons vol passie de ins en outs heeft laten zien. Daarnaast vertelde hij dat er binnenkort een nieuwe kamer komt. Wij kunnen niet wachten!

Kort gezegd: deze kamer gewoon doen! En neem voor- en achteraf lekker de tijd, wij hebben een heerlijke avond uit gehad!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  antoine

joelle_zweersjoelle_zweersEscaperLid sinds: 26 juli 2021 (98 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Kan jij hier nog uitchecken?

De buitenkant van deze kamer is nietszeggend want wat hebben ze een mooie ontvangstruimte! Ook een leuk detail: je plaats kunnen prikken op een grote kaart van Nederland :). Goed, als eerste, wil ik benoemen hoe fijn onze ontvangst was, naderhand de uitleg en dat we nog een beknopte uitleg kregen over de nieuwe kamer waar ze mee bezig zijn. Een service die je overal wel graag wilt.

De kamer zelf is ontzettend goed in thema en afwerking, af en toe een goed schrikmoment door de effecten & logische maar goed gebalanceerde puzzels. De manier van (subtiele) hints geven is een slimme manier, zonder al teveel informatie prijs te geven. Daarnaast zit er een toffe (kleine?) mindfuck in deze kamer.

Ga er dus zeker eens langs, vooral als de tweede kamer is geopend!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:41 min

  Marieke

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (291 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2021

Verborgen parel

De tweede kamer die we op deze dag speelde werd Room 1803 in Ede. We verplaatsen ons richting een groot bedrijfspand. In eerste instantie vroegen we onszelf af of we wel op de juiste plek waren. Maar gelukkig zagen we al snel het bordje 'Escape Ede' boven een deur staan. Je gaat de 'kelder' van het bedrijfspand binnen, dat is waar de escape zich bevindt. Ik hoor mezelf nog denken: "Dit kan niet veel soeps zijn". Toen we de deur doorliepen en terecht kwamen in de ontvangstruimte, nam ik die woorden meteen terug. Wat een contrast, onwijs gaaf! Na even gekletst te hebben met de eigenaar en onze gamehosts, konden we bijna beginnen. We kregen echter nog een kleine uitleg over de kamer van de gamehost. Dit was meteen een puntje wat ik jammer vond. Er werd ons hier al verteld dat er een 'mindfuck' in de kamer zit. Dit is toch al een kleine 'spoiler' die je op voorhand al verklapt. Dat mocht echter de pret niet drukken, vol goede moed gingen we de kamer binnen.

Een vloek in een hotelkamer, dat principe kennen we natuurlijk inmiddels in de 'escape-wereld'. Echter vind ik de uitvoering hier erg netjes gedaan. Je waant je echt in een hotel, waar een apart sfeertje hangt omdat er hier het een en ander plaats heeft gevonden. Het verhaal is duidelijk en de puzzels zijn leuk gevonden. Inmiddels heb ik heel wat hotelkamers gespeeld, maar toch zaten er hier weer wat dingetjes in die ik nog niet eerder had gezien. De 'mindfuck' waar onze gamehost het over had, was leuk, maar niet dermate groot/revolutionair om daar op voorhand al over te beginnen. Verder zit de flow er goed in en worden er op subtiele wijze hints gegeven.

Achteraf wordt er nog voldoende de tijd genomen om door de kamer te lopen, alle kleine details worden hier getoond. Vol enthousiasme wordt hier over de kamer (en over de kamer die nog gaat komen) gesproken. Dat is iets wat ik persoonlijk heel erg waardeer. Wij hebben ons hier heel goed vermaakt. Als je het pand ziet zou je denken "dit kan niet veel goeds zijn". Maar wij waren getuige van een echte verborgen parel! Wij komen zeker terug voor de nieuwe kamer!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Marieke

anne_van_berkelanne_van_berkelJunior EscaperLid sinds: 28 oktober 2019 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2020

Steengoed & origineel

Samen met drie vrij ervaren en erg enthousiaste escapers ging ik deze kamer in. Ik dacht al veel gezien te hebben, maar deze kamer overtrof echt in originaliteit. Een onverwachte draai aan het spel maakt deze escape room echt top, waaraan de mooie en gedetailleerde afwerking ook zeker bijdraagt. Aan deze kamer is duidelijk veel liefde en aandacht besteed! Tel hierbij de gezellige ontvangstruimte en super aardige eigenaren bij op en je hebt wat mij betreft een absolute aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Orginaliteit
 • Onverwachte wending
 • Spannend
 • Heerlijke cappuccino's
 • Fijne ontvangstruimte

  Nick73

sabinasabinaJunior EscaperLid sinds: 17 december 2016 (297 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Waow!

Allereerst uiteraard onze complimenten voor het ontvangst. super gezellig, gastvrij :)
Na de koffie dan echt inchecken in het hotel!
En wat voor hotel,, ik kan niet anders zeggen dat wij als 4 "angstige"/ driftige dames door de kamer heen vlogen.
De spanning in de kamer is heel de tijd aanwezig, op de reactie van ons werd leuk ingespeeld en we hebben ons echt ontzettend vermaakt in hotel 1803 :)
Wij vinden het vanuit Rotterdam echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan Room 1803!!!
Tnxx Mannen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • ontvangst
 • room 1803
 • roos
 • we moesten gehaast weg ;)

  talitha

koenBkoenBEscape ApprenticeLid sinds: 25 maart 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 mei 2024

Leuke kamer

Mooie en leuke kamer! Het personeel was ook zeer vriendelijk!
Zouden eigenlijk de lost dutchen spelen, maar door omstandigheden deze gedaan. Komen hier zeker nog voor terug!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs

 

Fijne, klassieke escape

Heerlijk sfeertje, net even creepy genoeg om de aandacht erbij te houden, maar nergens echt heel eng. Niet superveel puzzels, maar wel genoeg te doen om zes mensen lekker bezig te houden. En aardig wat originele en zeker niet makkelijke opdrachten. Het verhaal wordt sterk verteld, met interessante verrassingen zo nu en dan. Voeg daar een heel vriendelijke ontvangst en een gezellige nazit aan toe en je hebt een uitstekende escape ervaring. We gaan zeker terug komen voor de andere escape op deze locatie.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  42:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

TheLostBoysTheLostBoysJunior EscaperLid sinds: 07 januari 2024 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2024

Wat the fuck....

Ja. Een echte mindfuck kamer. Klassieke manier van puzzels maar niet minder goed. Leuk uitgevoerd thema die goed terugkomt.


8

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel

 

23-10-196623-10-1966Escape ApprenticeLid sinds: 07 april 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 april 2024

Kamer 1803

Leuke kamer met uitdagende puzzels. Kamer is wel klein; met meer dan 4 personen loop je elkaar in de weg.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Gebrek aan verhaal

 

CCCCJunior EscaperLid sinds: 09 april 2023 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 maart 2024

Spannend!

Wat een leuke escaperoom. Hartelijk ontvangen. Het eerste deel lukte vlot bij de 2e moesten we wat meer linkjes leggen. De jongste (12) vond m wel beetje spannend...kreeg nog wat extra effecten. Erg leuk mooi ingericht. Dikke aanrader!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

MarkWegMarkWegEscape ExpertLid sinds: 18 september 2021 (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 maart 2024

Groundhog day

Wat een mooie verrassing zit hier in de kelders van een beetje onguur verzamelgebouw. Ontvangst door de enthousiaste hosts die echt geïnteresseerd zijn en benieuwd zijn naar ervaringen. Escapers onder elkaar. Het blijft een pre als mensen zelf enthousiast zijn over wat ze gemaakt hebben.

De kamer is precies saai genoeg. En uitdagend genoeg. Grappig om te merken hoe in ons gezelschap niet iedereen op hetzelfde moment doorhad wat er eigenlijk gebeurde. En prachtig hoe dingen weer terugkomen en terugkomen.
Meer gaan we er niet over schrijven. Het zou teveel verklappen en dat is jammer.
Wel: deze kamer gewoon gaan spelen, niet overslaan en toevoegen aan je lijst met escapeherinneringen. Deze past daar zeer goed in.
Ede is overigens zeer goed bereikbaar, de kamer ligt dicht bij de snelweg, parkeren is gratis en ook de trein is dichtbij.

Achteraf nog even wat gedronken, ervaringen gedeeld en gehoord hoe we speelden. Een leuke herinneringsfoto en in alles is de zorgvuldigheid te herkennen. Over alles is nagedacht en alles heeft ook een functie. Als toetje kregen we een kleine preview in de nieuwe kamer die over enige tijd echt open gaat. Daar is lang aan gebouwd en dat valt meteen op. We komen zeker terug om die te spelen!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  51:29 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Logica
 • Origineel
 • Puzzels

 

JenniferAJenniferAEscape ApprenticeLid sinds: 07 maart 2024 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 maart 2024

Zeker één om gespeeld te hebben!

Inderdaad een verborgen pareltje!
Een kamer waar je lekker moet puzzelen en pas door kunt als je de puzzel hebt opgelost.
Erg leuke escaperoom, met hier en daar wat schrikeffecten, maar niet mega-eng.
Hele vriendelijke gastheer en gastvrouw en leuk dat ze, ondanks dat we ontsnapt waren, nog uitgebreid de tijd namen om de kamer nog even door te nemen en de bijbehorende effecten te laten zien.
Geniale manier van hintgeving en een leuk mini mindfuck moment.
Alles keurig netjes afgewerkt, een echte aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:27 min


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

nancy_ritzernancy_ritzerEscaperLid sinds: 16 augustus 2021 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 februari 2024

Super escaperoom

Een erg leuke escaperoom. Het verhaal is goed, de puzzels zijn goed, de sfeer is goed.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  47:38 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

 

Martijn SchefferMartijn SchefferJunior EscaperLid sinds: 01 augustus 2021 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 januari 2024

Echt een aanrader

Vandaag hebben we met 6 spelers kamer 1803 gespeeld. We hadden er al veel goede verhalen over gehoord en kwamen dus al vol enthousiasme binnen. Ontvangst was prettig en we hadden een enthousiaste host ;-) na een uitleg gingen we de kamer in en vanaf dat moment begint het verhaal en voel je de spanning. De puzzels waren erg gaaf en net weer even anders dan die ik al eerder heb gezien in andere kamers. We begonnen erg goed maar liepen uiteindelijk vast op 1 van de puzzels. Achteraf een logische puzzel maar door niet goed na te denken deden we hier erg lang over. Uiteindelijk de room gehaald en een goede kamer erbij in mijn 'gespeelde kamerlijstje'! Bedankt voor de ervaring en we komen zeker terug voor de nieuwe kamer!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  56:18 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit

 

Cruelness4129Cruelness4129Escape ApprenticeLid sinds: 07 januari 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 januari 2024

Leuke spannende kamer met enthusiast personeel

Voor de meeste van ons was dit de eerste ervaring met een Escape room. Gelukkig kreeg iedereen duidelijke uitleg. Het begin was even wennen aangezien een van de eerste opdrachten niet heel straight-forward is. De rest is wel vrij duidelijk om op te lossen. Wel veel rekensommen.

Na afloop kregen we nog een rondleiding door de techniek achter de escape room en een sneak preview voor de nieuwe kamer. Je ziet dat de medewerkers met veel trots aan het werk zijn en dat maakt het spelen nog veel leuker.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:36 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Spannend
 • Technisch goed geautomatiseerd

 

TomTomJunior EscaperLid sinds: 31 juli 2023 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 november 2023

Toffe ervaring!

Deze stond al een tijdje op mijn lijst, nu eindelijk met een groep van 4 personen kunnen spelen. Ik ben zelf fan van hotel thema’s dus was erg benieuwd naar deze!!

De ontvangst ruimte was erg leuk gemaakt! De service was goed en alles was duidelijk!

Deze kamer is heel mooi aangekleed en alles is in thema. Er zit een wtf momentje in wat heel gaaf wordt uitgewerkt. De puzzels zijn goed in thema en je bent lekker druk de hele tijd.
Ik vond de kamer best pittig. Maar niet super super moeilijk. Er wordt echt heel leuk gebruik gemaakt van techniek maar het is niet super hoogstaand.
De spanning wordt goed gezet in deze kamer en we zijn een paar keer geschrokken.

De manier van tijd weergeven en van hints geven vond ik super tof.

Het verhaal is ook kloppend. En later wordt het ‘wtf’ momentje ook duidelijk gemaakt. Wat voor mij het verhaal wel echt af maakte.
En het einde speelt hierop in wat ik heel gaaf vond.

Al met al heb ik gigantisch genoten van deze kamer. Deze is zeker de moeite waard om te spelen!
Ik zou zeggen dat dit een verborgen pareltje is.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

 

annw92annw92EscaperLid sinds: 05 juni 2018 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2023

Leuke escaperoom

Deze escaperoom was de 100ste die we met ons team zouden spelen. We hadden goede verhalen gehoord, dus waren benieuwd naar de kamer.
De kamer heeft een leuke mindfuck. De puzzels waren prima, maar wij gingen er vlot doorheen met z'n zessen. Prettig aan deze kamer vonden wij vooral dat de puzzels parallel zijn aan elkaar. Verder is het decor erg mooi. Je gelooft meteen dat je in een hotelkamer staat.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: Team unicorn

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer

 

MaureenEnIanMaureenEnIanJunior EscaperLid sinds: 23 augustus 2023 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 oktober 2023

Leuke kamer!

De aankleding van zowel de ruimte bij binnenkomst als de kamer zelf waren super! Mooie kamer met afwisselden puzzels!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Beleving
 • Sfeer
 • Goede prijs

 

Tijn10Tijn10Escape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (119 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2023

Huh? Hier warenwet toch net ook?

Voor vandaag stond er weer een leuke kamer op de planning.

Parkeren:
Parkeren kan gratis voor de deur.

Ontvangst:
We worden vrolijk ontvangen door onze gamehost Julia voor de avond. Na een kort gesprekje en een drankje gaan we dan eindelijk room 1803 spelen.

De kamer:
De kamer start met een introductie filmpje die zo nu en dan wat haperingen heeft maar hier zijn ze zich van bewust en zal in korte tijd worden aangepast. (Overigens is niet niet heel storend en laat het stiekem wel een beetje in het thema)
De start verloopt goed en de flow is erg lekker. Vervolgens staat ons toch wel leuke verassingen te wachten en worden de puzzels vanaf dit leuke verassing effect ook een tikkeltje lastiger. Uiteindelijk weten wij de kamer met 1 hints in 40:33 te halen. Een dingetje wat ik wel uit wil lichten is de afwerking van deze kamer. De kamer is al een aantal jaartjes open maar alles ziet er PERFECT uit en het hint systeem en de tijd zijn super leuk in de kamer verwerkt!

Conclusie:
Een toffe kamer waar naast cijfersloten best wat technische snufjes verwerkt zitten in de kamer. De kamer is ook best grimmig wat ik altijd wel leuk vindt.

Bedankt Julia en Eacape Ede voor de gezellige avond!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Prijs

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (200 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 september 2023

Doe mij ook zoon kamer!

We hebben deze kamer wel eens waar een paar dagen van tevoren geboekt. Wat een unicum voor ons.

Ontvangst:
Het zit op een (in de avond verlaten) kantoren terrein. Je loopt naar de kelder en komt in een sfeervolle ontvangst ruimte. Daar worden we begroet door onze host van de avond. De zeer vriendelijk, gezellige en gastvrije Julia.

Kamer:
Niet veel later beginnen we aan de kamer. Direct bij binnenkomst zie je dat de afwerking van de kamer zeer hoog is. Dit houd ook het hele spel aan. Deze kamer word zeer goed onderhouden en er is dus totaal geen gebruik sporen of degelijke zichtbaar.

De puzzels vallen mooi in thema. Het verhaal is duidelijk en ontvouwt zich in het spel. Echter kan dit toch nog beter in mijn ogen. Maar hier is meer ruimte voor nodig die ze helaas niet hebben.

Het idee van de kamer is goed uitgevoerd en heeft mij positief verrast. Erg leuke “mindfuck” die goed in het verhaal past. Netjes uitgevoerd maar nog een tikje braaf… Als er dus meer ruimte was had dit nog veel extremer gekund. De kamer heeft een toffe sfeer. Spannend zonder dat het echt eng word. Daardoor blijft het dus voor veel mensen goed toegankelijk!

Conclusie:
Een kamer die echt thuis hoort op je Wishlist! De kamer is misschien een tikje duur, maar daar krijg je dan wel een tot in de puntjes verzorgde Escaperoom voor terug! De service van Julia was ook top en het spel zal voor vele uitdagend zijn. Wij hadden wel iets meer uitdaging gehoopt, maar dit heeft de pret niet gedrukt.
Heb je veel ervaring is het perfect om met 2 of 3 te spelen. Minder ervaring, houd dat maximaal 4 aan ivm de ruimtes!

Dank voor het maken en onderhouden van deze mooie Escaperoom!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs

 

MaartenMaartenSenior EscaperLid sinds: 09 december 2019 (91 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2023

Lekker gepuzzeld met een verrassend effect

#69 Tijdens weekendje weg op de Veluwe ook meteen deze kamer gespeeld om weekend af te maken.

Ontvangen door vriendelijke host. Alles klaar om te beginnen, maar toen starten het introfilmpje niet (en de kamer ook niet). Dus weer eruit en de kamer even resetten. Kan gebeuren.

Uiteindelijk konden we de kamer dan in. We waren met z'n tweeën. En hoewel die met twee personen goed te doen is, komt een derde persoon zeker ook van pas om puzzels paralel op te lossen.

Meerdere hotelkamer escaperooms gespeeld. Maar zag toch ook weer een verrassend element in.

We liepen een beetje vast op het einde. Hadden niet goed genog gezocht en opeens begint het eind muziekje te spelen en stopte de tijd. Was er weer iets mis gegaan. Dat was wel echt jammer omdat je dan al weet wat er gaat komen.

Ondanks dat toch lekker gepuzzeld.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Beleving
 • Leuke twist
 • Gingen wat dingen niet goed

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig