Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Room 1803

Ede , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over Room 1803

Jij en je vrienden zitten opgesloten in hotelkamer 1803. Lukt het jullie om te ontsnappen aan de vloek van het kamermeisje?

Thema's

Hotel

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

31 likes

222 bezoekers

70.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

114 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Sandra (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 oktober 2019

Gave kamer!

Vandaag mochten wij Kamer 1803 spelen. We hebben ervan genoten! De kamer is mooi aangekleed, decor en details kloppen goed met het verhaal. Evenals de puzzels; ook deze zijn in thema en passen goed binnen het verhaal. De verhaallijn is duidelijk en alles volgt logischerwijs op elkaar. Voor mij persoonlijk is dat een pluspunt! Ook de ontvangstruimte is mooi en rijk ingericht. Daar kan je achteraf nog wel even lekker zitten en napraten. Eigenaars hebben passie voor het vak en de escape wereld en dat is ook af te zien aan deze kamer! Ik ben heel benieuwd naar de volgende kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verhaallijn
 • Puzzellijn
 • Logisch en niet te moeilijk

  daniel_modderkolkNick73Marinde

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 maart 2023

Get a room

Het leuke aan de hobby; ‘escape rooms spelen’, is dat je na het spelen van al meer dan honderd kamers, toch telkens weer verrast kunt zijn en daarvan kunt genieten. Room 1803 van Escape Ede is een zogenoemde ‘verborgen parel’. De escape room is niet terug te vinden in toplijstjes, maar het is absoluut de moeite waard om hiervoor naar Ede te rijden en om het te gaan spelen.

Met het team De Drie Duitsers (3 personen) reden we naar Ede, zonder verwachtingen. Je kunt bij de escape room gratis parkeren voor de deur. Vervolgens daal je af naar een kelder en dan blijkt daar een super mooie en gezellige ontvangstruimte in te zitten. We waren ruim op tijd, dus we konden hier nog lekker wat drinken én nog even naar het toilet.

De instructie voor de kamer (en een klein deel van de introductie) wordt gedaan door de gamehost. Onze gamehost voelde perfect aan wat ze ons wél en niet hoefde uit te leggen over de kamer en escape rooms in het algemeen. Complimenten daarvoor 👌. Vervolgens vindt het belangrijkste deel van de introductie plaats in de kamer zelf, door middel van een goede introvideo. Een kamermeisje had een hekel aan haar baas en heeft zich willen wreken op hem, door het gebruik van zwarte magie in hotelkamer 1803. Aan ons de vraag om in deze kamer te gaan kijken wat er nou precies is gebeurd.

Direct valt op dat de kamer er super netjes uitziet. De kamer is inmiddels toch al wel wat jaartjes oud, maar dat is niet te zien. Room 1803 wordt dus goed onderhouden. Verder is de decoratie en thematisering super mooi. Je staat daadwerkelijk in een hotelkamer. Door slim gebruik van licht- en geluidseffecten, wordt een creepy sfeer neergezet én dat maakt de kamer dus nét even wat spannender.

Je speelt deze kamer lineair, wat betekend dat je eerst het ene moet doen, voordat je door kunt met het andere. Hierdoor doorloop je stap voor stap het verhaal en daarbij sluiten de puzzels goed aan. Voor het grootste gedeelte zijn ze ook goed in thema. De spelflow van de kamer is prima, want we hebben de hele tijd lekker door kunnen puzzelen.

Tot slot zit er een leuke ‘plottwist’ in de kamer, die gepaard gaat met een leuk verrassingseffect. Ik vond dit een hele gave wending én ik had het hier helemaal niet zien aankomen 😅. Ook heb ik dit nog nooit eerder gezien in een escape room.

Al bij al; Een verborgen parel. Room 1803 is een hele mooie kamer, met een goed verhaal, leuke puzzels en een toffe plottwist (een wtf-moment). Absoluut de moeite waard om te spelen, zelfs als je er wat verder voor moet reizen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal vier personen i.v.m. lineair spelverloop én bewegingsruimte;
- Deze kamer lijkt me ook zeer geschikt om te spelen met twee personen;
- Zowel geschikt voor ervaren als onervaren escapers.

Escape Ede, bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze kamer. Wij komen graag terug voor jullie nieuwe kamer.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Plottwist
 • Verhaal
 • Spelflow
 • Decoratie en thematisering

  anouksjephanie

queenie4everqueenie4everEscaperLid sinds: 28 oktober 2018 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 maart 2023

Heerlijke kamer met leuke mindfucks

Het ontvangst was al geweldig: Brian en Antoine heetten ons van harte welkom en de klik was meteen daar. Na heel relaxt een halfuurtje gepraat en ontzettend gelachen te hebben, zijn we naar het hotel gegaan.

Wat begon als een erg leuke escaperoom, ontaardde al snel in een geweldige mindfuck. Afwisselende puzzels, waarbij je goed kon samenwerken en hier en daar een schrikmoment (niet eng gelukkig) met soms hilarische momenten (overigens lag dat meer aan onze eigen verwrongen humor denk ik 😉). Op het moment dat je denkt dat je de kamer aardig doorhebt, begint het pas echt.... Wauw, wat is dat goed gedaan zeg! En zit je er net weer lekker in, gaat de telefoon ......

Wat een heerlijke kamer! Er is echt goed over alles nagedacht en je ziet gewoon dat de heren er zelf ook plezier in hebben. Alles is tot in detail uitgewerkt, we hebben enorm genoten.

En alle lof voor Brian en Antoine. Geweldige gastheren die alle tijd nemen, zowel vooraf als achteraf. Na afloop de kamer nog een keer doorgelopen waarbij Antoine ons vol passie de ins en outs heeft laten zien. Daarnaast vertelde hij dat er binnenkort een nieuwe kamer komt. Wij kunnen niet wachten!

Kort gezegd: deze kamer gewoon doen! En neem voor- en achteraf lekker de tijd, wij hebben een heerlijke avond uit gehad!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  antoine

joelle_zweersjoelle_zweersEscaperLid sinds: 26 juli 2021 (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Kan jij hier nog uitchecken?

De buitenkant van deze kamer is nietszeggend want wat hebben ze een mooie ontvangstruimte! Ook een leuk detail: je plaats kunnen prikken op een grote kaart van Nederland :). Goed, als eerste, wil ik benoemen hoe fijn onze ontvangst was, naderhand de uitleg en dat we nog een beknopte uitleg kregen over de nieuwe kamer waar ze mee bezig zijn. Een service die je overal wel graag wilt.

De kamer zelf is ontzettend goed in thema en afwerking, af en toe een goed schrikmoment door de effecten & logische maar goed gebalanceerde puzzels. De manier van (subtiele) hints geven is een slimme manier, zonder al teveel informatie prijs te geven. Daarnaast zit er een toffe (kleine?) mindfuck in deze kamer.

Ga er dus zeker eens langs, vooral als de tweede kamer is geopend!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:41 min

  Marieke

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (241 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2021

Verborgen parel

De tweede kamer die we op deze dag speelde werd Room 1803 in Ede. We verplaatsen ons richting een groot bedrijfspand. In eerste instantie vroegen we onszelf af of we wel op de juiste plek waren. Maar gelukkig zagen we al snel het bordje 'Escape Ede' boven een deur staan. Je gaat de 'kelder' van het bedrijfspand binnen, dat is waar de escape zich bevindt. Ik hoor mezelf nog denken: "Dit kan niet veel soeps zijn". Toen we de deur doorliepen en terecht kwamen in de ontvangstruimte, nam ik die woorden meteen terug. Wat een contrast, onwijs gaaf! Na even gekletst te hebben met de eigenaar en onze gamehosts, konden we bijna beginnen. We kregen echter nog een kleine uitleg over de kamer van de gamehost. Dit was meteen een puntje wat ik jammer vond. Er werd ons hier al verteld dat er een 'mindfuck' in de kamer zit. Dit is toch al een kleine 'spoiler' die je op voorhand al verklapt. Dat mocht echter de pret niet drukken, vol goede moed gingen we de kamer binnen.

Een vloek in een hotelkamer, dat principe kennen we natuurlijk inmiddels in de 'escape-wereld'. Echter vind ik de uitvoering hier erg netjes gedaan. Je waant je echt in een hotel, waar een apart sfeertje hangt omdat er hier het een en ander plaats heeft gevonden. Het verhaal is duidelijk en de puzzels zijn leuk gevonden. Inmiddels heb ik heel wat hotelkamers gespeeld, maar toch zaten er hier weer wat dingetjes in die ik nog niet eerder had gezien. De 'mindfuck' waar onze gamehost het over had, was leuk, maar niet dermate groot/revolutionair om daar op voorhand al over te beginnen. Verder zit de flow er goed in en worden er op subtiele wijze hints gegeven.

Achteraf wordt er nog voldoende de tijd genomen om door de kamer te lopen, alle kleine details worden hier getoond. Vol enthousiasme wordt hier over de kamer (en over de kamer die nog gaat komen) gesproken. Dat is iets wat ik persoonlijk heel erg waardeer. Wij hebben ons hier heel goed vermaakt. Als je het pand ziet zou je denken "dit kan niet veel goeds zijn". Maar wij waren getuige van een echte verborgen parel! Wij komen zeker terug voor de nieuwe kamer!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Marieke

anne_van_berkelanne_van_berkelJunior EscaperLid sinds: 28 oktober 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2020

Steengoed & origineel

Samen met drie vrij ervaren en erg enthousiaste escapers ging ik deze kamer in. Ik dacht al veel gezien te hebben, maar deze kamer overtrof echt in originaliteit. Een onverwachte draai aan het spel maakt deze escape room echt top, waaraan de mooie en gedetailleerde afwerking ook zeker bijdraagt. Aan deze kamer is duidelijk veel liefde en aandacht besteed! Tel hierbij de gezellige ontvangstruimte en super aardige eigenaren bij op en je hebt wat mij betreft een absolute aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Orginaliteit
 • Onverwachte wending
 • Spannend
 • Heerlijke cappuccino’s
 • Fijne ontvangstruimte

  Nick73

sabinasabinaJunior EscaperLid sinds: 17 december 2016 (296 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Waow!

Allereerst uiteraard onze complimenten voor het ontvangst. super gezellig, gastvrij :)
Na de koffie dan echt inchecken in het hotel!
En wat voor hotel,, ik kan niet anders zeggen dat wij als 4 "angstige"/ driftige dames door de kamer heen vlogen.
De spanning in de kamer is heel de tijd aanwezig, op de reactie van ons werd leuk ingespeeld en we hebben ons echt ontzettend vermaakt in hotel 1803 :)
Wij vinden het vanuit Rotterdam echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan Room 1803!!!
Tnxx Mannen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • ontvangst
 • room 1803
 • roos
 • we moesten gehaast weg ;)

  talitha

GeertjeTonGeertjeTonEscape ApprenticeLid sinds: 14 mei 2023 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 mei 2023

verrassende kamer, bwst lastig

De puzzels waren goed te doen, maar we bleven op een paar punten gangen. uitei delijk met 3 hints ontsnapt.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  58:02 min


 • Origineel
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Beleving

 

Sanne DeHart Sanne DeHart Junior EscaperLid sinds: 31 mei 2022 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2023

Leuke kamer!

Hele leuke kamer! Met z'n 2en gedaan omdat we gelezen hebben dat dit goed te doen zou zijn maar deze ervaring hebben wij niet..


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Fantastic Four

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Verhaal

 

Lisanne (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 13 mei 2023

Tof teamuitje!

Spannend genoeg, en ook zo hard gelachen! Kamer ontzettend goed ingericht en gevarieerde spellen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (220 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2023

Prima kamer

#263 Een keer escapen in een andere teamsamenstelling namelijk met m’n ouders en m’n partner. Dan is het soms flink zoeken naar een prima kamer zonder al te verre reisafstand, maar dat is hier gelukt. Qua thema is een hotel natuurlijk niet erg origineel en de inrichting is precies zoals je van een 1.0 hotelkamer zou verwachten. Er komt na een tijdje wel een leuke twist in, onverwachts en tof. Desondanks blijft het een beetje ‘houtje touwtje’, met puzzels die los van het verhaal staan en los zijn toegevoegd aan het decor. Er is ook best wat zoekwerk nodig. Dat heeft niet mijn persoonlijke voorkeur. Er zit een paar keer leuke techniek in waarvan je niet verwacht dat het kan in zo’n simpel ogende hotelkamer. Dus ben je in de buurt met een groepje niet al te ervaren spelers erbij, pak dan gerust deze kamer mee. De score hier op Escapetalk.nl (9.1) vind ik erg hoog en was denk ik in 2020 relatief beter kloppend dan nu in 2023. Overigens hadden wij er een borrelplankje bijgeboekt waardoor we onder genot van een hapje en drankje leuk konden nakletsen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:15 min


 • Leuke twist
 • Eenvoudig decor
 • Puzzels niet in stijl

 

FiekeHFiekeHEscape ApprenticeLid sinds: 03 april 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2023

Echt een aanrader

Wat een leuke kamer is dit! Zoals meer mensen schrijven, kom je deze escape room niet in de toplijstjes tegen. Maar het is echt de moeite waard om 'm te spelen. De ruimtes zijn mooi ingericht, niet alleen in de escape room maar ook in de ontvangstruimte. Tijdens het spelen zijn er wat schrikeffecten, maar het is (gelukkig!) niet super eng. De ontvangst was heel erg goed, de begeleidster was erg vriendelijk.

Voor ervaren escapers zou ik aanraden om deze kamer met 2 spelers te spelen. De puzzels zijn redelijk lineair en we speelden de kamer met z'n vieren. Voor sommige puzzels was dat teveel, omdat je het met meer mensen niet goed kunt zien. En persoonlijk vond ik dat er wat veel rekenpuzzels in zaten, wat minder doe puzzels.

Maar al met al een verrassende en originele escape room die je zeker een keer moet spelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:50 min


 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Origineel

 

NoelleNoelleEscape ApprenticeLid sinds: 04 maart 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 04 maart 2023

Super escape room! Zeker een aanrader

We werden leuk ontvangen en we kregen een duidelijke uitleg. De kamer was erg leuk en de spellen waren top! Aanrader!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  54:09 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Logica

 

colincolinEscape ApprenticeLid sinds: 04 maart 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 04 maart 2023

leuke en mooie escape room!

verassende puzzels en super personeel


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  54:09 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Logica
 • Verhaal
 • Spannend

 

romoromoEscape ExpertLid sinds: 07 november 2020 (111 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2023

Dubbel lol

Afgelopen zondag een hotelletje geboekt in Ede. We werden hartelijk ontvangen door de host en na weer wat geklets te hebben gingen we aan de bak.
Leuke kamer, diverse puzzels waar we echt ook wel even goed moesten nadenken om tot de juiste oplossing te komen. Kortom lekker gespeeld

Ze zijn nu een tweede kamer aan het bouwen. Ede gaat ons in de toekomst weer terug zien


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  53:35 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit

 

John Elsinga (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 januari 2023

Thrilling good!

Superleuke escape room, hoop raadsels om op te lossen en prima begeleiding


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:05 min

 

Matthijs (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 januari 2023

Superleuk! Mooie kamer!

Leuke, spannende kamer waar je goed geholpen wordt om het tot een succes te maken. Leuke begeleiders ook!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:05 min

 

Marianne Hazeleger (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 januari 2023

Fantastisch in elkaar gezet

Het is een spannende Escaperoom met veel leuke puzzels.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:05 min

 

st1705st1705Escape ApprenticeLid sinds: 28 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2022

Spannende kamer

Leuke kamer, net op het randje voor mensen die snel schrikken ;)


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  35:02 min


 • Sfeer
 • Spannend
 • Puzzels

 

markdonkersgoedmarkdonkersgoedEscape ApprenticeLid sinds: 28 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2022

Leuke escaperoom

Met een gemiddeld capabel gezelschap een prima tijd neergezet


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Great price
 • Great host
 • Experience

 

Jan21Jan21Escape ApprenticeLid sinds: 30 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2022

Geweldig

Dit was onze eerste escape room ervaring,en meteen super enthousiast, wát een spannend, mysterieus en vooral zenuwslopend verhaal jongens,wij zijn hooked,
Grtz Ronald,Ania en Anthony
Jan, Annemieke,en Reau


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Niet ontdekt

 

JurreRNJurreRNEscape ApprenticeLid sinds: 02 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 02 december 2022

Hebben het net niet gehaald, maar wel leuk

Gespeeld met 6 man, kwamen binnen en het was gelijk choas. Iedereen deed super mee en gingen soms heel snel. Helaas hebben we het niet gehaald, maar echt wel een leuke avond gehad


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

psmulderspsmuldersEscape ExpertLid sinds: 05 oktober 2020 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 december 2022

Heel tof

#68

Deze kamer gespeeld met 4 ervaren spelers.

Heel last minute konden we nog bij deze kamer terecht. Dat zijn voor mij altijd plus punten.

De kamer ziet er uit zoals je verwacht. Kamer heeft veel leuke en verrassende puzzels. Let wel op dat als je onervaren bent dit best een pittige kamer kan zijn.

Er zit een heel groot wow effect in, waarvan je hoopt dat dit nog een keer komt maar dit is helaas niet zo.

Deze kamer met ruim 20 minuten op de klok gehaald, alles viel op zijn plek en het liep heel gesmeerd.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Eftelscapers

Ontsnapt: Ja

 

Jelle van DongenJelle van DongenEscaperLid sinds: 15 juni 2022 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 december 2022

Hotelkamer voor 4!

Ontvangst:

Het was weer tijd voor een last minute en na even rondzoeken kwamen wij, 4 ervaren escapers, uit in Ede bij Room 1803. Toen wij ruim onderweg waren (lees: 1 uur rijden) keek ik eens op mijn telefoon en zag ik dat ik twee keer gebeld was door een onbekend nummer. Op dat moment heb je al zo'n naar voorgevoel en dat het ergste bleek dus ook waar. Het was de eigenaar van de kamer die ons helaas moest vertellen dat onze host zich last minute ziekgemeld had en er bleek geen vervanging. Dat was even een tegenvaller, maar hij besloot gelijk rond te gaan bellen voor een alternatief. Inmiddels waren wij op locatie en na een half uurtje belde hij terug. Helaas had hij geen alternatief kunnen vinden, maar hij kwam zelf de kamer draaien. Uitstekende oplossing waarvoor wij hem erg dankbaar zijn.

Toen hij aangekomen was, konden we dan toch eindelijk naar binnen om de warmte op te zoeken. De kamer zit in de kelder van een kantoorpand, maar het is ze toch gelukt om de ontvangst een warme huiselijke sfeer te geven. Nadat wij werden voorzien van een drankje en de nodige uitleg, konden wij dan toch gebruik maken van de door ons gereserveerde kamer 1803.

Kamer:

De decoratie van de kamer is zoals je het zou verwachten bij een hotelkamer en behoeft dan ook geen verdere uitleg. Het is ze prima gelukt om een geloofwaardig verhaal neer te zetten met bijpassende decoratie. De puzzels zijn niet altijd even makkelijk en dat is dan meteen iets wat goed is om te weten, want ik zou het aanraden om deze kamer te spelen als je al wat ervaring hebt met escaperooms. Wij waren met 4 en dat is een prima aantal, al zou deze kamer met 2 ervaren spelers ook nog goed te doen zijn.

De kamer is voorzien van een wtf-moment wat ik nog niet eerder zo uitgevoerd heb zien worden en dat draagt ook zeker bij aan het escapegenot. Helaas is dat moment eenmalig, maar van mij had het best nog eens gemogen. De flow in deze kamer is ook echt goed en omdat wij er zo lekker in de flow zaten lukte het ons dan ook om met ruim 20 minuten over te ontsnappen.

Napraten en conclusie:

Nadat wij waren ontsnapt nam de host alle tijd om met ons nog even de kamer door te lopen en konden we ook heel even achter de schermen kijken. Iets wat ik stiekem erg kon waarderen. Hierna hebben wij even een drankje gedaan en de foto kon natuurlijk ook niet ontbreken. Nadat de host de kamer even had gereset, heeft hij met ons nog gebabbeld over verschillende escape rooms. We mochten zelfs nog heel even een voorproefje krijgen van de kamer die ze op dit moment aan het bouwen zijn. Hier komen wij zeker voor terug. Dankzij al deze extra service waren wij het zure smaakje van eerder op de avond dan ook heel snel kwijt.

Concluderend is dit echt een goede kamer. Het is geen kamer die uitblinkt in technische snufjes of de grootte van de kamer, maar het is gewoon een uitdagende kamer met prima puzzels en prima decoratie. Het is aan te raden deze kamer te spelen als je al enige ervaring hebt. De service is uitstekend en je merkt dat de host het leuk vind om te praten over verschillende escape rooms. Zoals eerder al gezegd, komen wij zeker terug voor de volgende kamer!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Eftelscapers

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Sfeer

 

Hester (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2022

Fantastisch !!

We waren met een groep van 4. Voor mij was het een eerste keer, de anderen hadden meer ervaring. We waren unaniem in ons oordeel. Super kamer!! Verrassend, pittig, spannend, uitdagend … En dan ook nog een speciaal compliment aan Britt. Zij heeft ons op een hele enthousiaste manier opgevangen en begeleid. Dank daarvoor. Wij komen zeker terug als de nieuwe kamer klaar is.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

ingeborgingeborgJunior EscaperLid sinds: 05 juli 2018 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2022

Leuk verhaal, aardig personeel

Bij aankomst werden we ontvangen door een aardige enthousiaste dame. Eenmaal in de kamer aangekomen zag de kamer er tof uit. Er waren een aantal opdrachten die dezelfde opzet gebruikte waardoor het leek of deze met elkaar te maken hadden. Dit was echter niet het geval.
Concept van de kamer was leuk.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Spannend
 • Decor
 • Verwarring rondom sommige puzzels.
 • Concept kamer had toffer gemaakt kunnen worden

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig