Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over Room 1803

Jij en je vrienden zitten opgesloten in hotelkamer 1803. Lukt het jullie om te ontsnappen aan de vloek van het kamermeisje?

Thema's

Hotel

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

18 likes

105 bezoekers

68.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

69 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Sandra (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2019

Gave kamer!

Vandaag mochten wij Kamer 1803 spelen. We hebben ervan genoten! De kamer is mooi aangekleed, decor en details kloppen goed met het verhaal. Evenals de puzzels; ook deze zijn in thema en passen goed binnen het verhaal. De verhaallijn is duidelijk en alles volgt logischerwijs op elkaar. Voor mij persoonlijk is dat een pluspunt! Ook de ontvangstruimte is mooi en rijk ingericht. Daar kan je achteraf nog wel even lekker zitten en napraten. Eigenaars hebben passie voor het vak en de escape wereld en dat is ook af te zien aan deze kamer! Ik ben heel benieuwd naar de volgende kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Logisch en niet te moeilijk
 • Puzzellijn
 • Verhaallijn

  daniel_modderkolkNick73Marinde

StanStanEscaperLid sinds: 13 november 2017 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2021

Verborgen parel

De tweede kamer die we op deze dag speelde werd Room 1803 in Ede. We verplaatsen ons richting een groot bedrijfspand. In eerste instantie vroegen we onszelf af of we wel op de juiste plek waren. Maar gelukkig zagen we al snel het bordje 'Escape Ede' boven een deur staan. Je gaat de 'kelder' van het bedrijfspand binnen, dat is waar de escape zich bevindt. Ik hoor mezelf nog denken: "Dit kan niet veel soeps zijn". Toen we de deur doorliepen en terecht kwamen in de ontvangstruimte, nam ik die woorden meteen terug. Wat een contrast, onwijs gaaf! Na even gekletst te hebben met de eigenaar en onze gamehosts, konden we bijna beginnen. We kregen echter nog een kleine uitleg over de kamer van de gamehost. Dit was meteen een puntje wat ik jammer vond. Er werd ons hier al verteld dat er een 'mindfuck' in de kamer zit. Dit is toch al een kleine 'spoiler' die je op voorhand al verklapt. Dat mocht echter de pret niet drukken, vol goede moed gingen we de kamer binnen.

Een vloek in een hotelkamer, dat principe kennen we natuurlijk inmiddels in de 'escape-wereld'. Echter vind ik de uitvoering hier erg netjes gedaan. Je waant je echt in een hotel, waar een apart sfeertje hangt omdat er hier het een en ander plaats heeft gevonden. Het verhaal is duidelijk en de puzzels zijn leuk gevonden. Inmiddels heb ik heel wat hotelkamers gespeeld, maar toch zaten er hier weer wat dingetjes in die ik nog niet eerder had gezien. De 'mindfuck' waar onze gamehost het over had, was leuk, maar niet dermate groot/revolutionair om daar op voorhand al over te beginnen. Verder zit de flow er goed in en worden er op subtiele wijze hints gegeven.

Achteraf wordt er nog voldoende de tijd genomen om door de kamer te lopen, alle kleine details worden hier getoond. Vol enthousiasme wordt hier over de kamer (en over de kamer die nog gaat komen) gesproken. Dat is iets wat ik persoonlijk heel erg waardeer. Wij hebben ons hier heel goed vermaakt. Als je het pand ziet zou je denken "dit kan niet veel goeds zijn". Maar wij waren getuige van een echte verborgen parel! Wij komen zeker terug voor de nieuwe kamer!


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

joelle_zweersjoelle_zweersJunior EscaperLid sinds: 26 juli 2021 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Kan jij hier nog uitchecken?

De buitenkant van deze kamer is nietszeggend want wat hebben ze een mooie ontvangstruimte! Ook een leuk detail: je plaats kunnen prikken op een grote kaart van Nederland :). Goed, als eerste, wil ik benoemen hoe fijn onze ontvangst was, naderhand de uitleg en dat we nog een beknopte uitleg kregen over de nieuwe kamer waar ze mee bezig zijn. Een service die je overal wel graag wilt.

De kamer zelf is ontzettend goed in thema en afwerking, af en toe een goed schrikmoment door de effecten & logische maar goed gebalanceerde puzzels. De manier van (subtiele) hints geven is een slimme manier, zonder al teveel informatie prijs te geven. Daarnaast zit er een toffe (kleine?) mindfuck in deze kamer.

Ga er dus zeker eens langs, vooral als de tweede kamer is geopend!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:41 min

  dcmarieke

anne_van_berkelanne_van_berkelJunior EscaperLid sinds: 28 oktober 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2020

Steengoed & origineel

Samen met drie vrij ervaren en erg enthousiaste escapers ging ik deze kamer in. Ik dacht al veel gezien te hebben, maar deze kamer overtrof echt in originaliteit. Een onverwachte draai aan het spel maakt deze escape room echt top, waaraan de mooie en gedetailleerde afwerking ook zeker bijdraagt. Aan deze kamer is duidelijk veel liefde en aandacht besteed! Tel hierbij de gezellige ontvangstruimte en super aardige eigenaren bij op en je hebt wat mij betreft een absolute aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Fijne ontvangstruimte
 • Heerlijke cappuccino’s
 • Spannend
 • Onverwachte wending
 • Orginaliteit

  Nick73

sabinasabinaEscape ApprenticeLid sinds: 17 december 2016 (283 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Waow!

Allereerst uiteraard onze complimenten voor het ontvangst. super gezellig, gastvrij :)
Na de koffie dan echt inchecken in het hotel!
En wat voor hotel,, ik kan niet anders zeggen dat wij als 4 "angstige"/ driftige dames door de kamer heen vlogen.
De spanning in de kamer is heel de tijd aanwezig, op de reactie van ons werd leuk ingespeeld en we hebben ons echt ontzettend vermaakt in hotel 1803 :)
Wij vinden het vanuit Rotterdam echt de moeite waard om een bezoek te brengen aan Room 1803!!!
Tnxx Mannen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • roos
 • room 1803
 • ontvangst
 • we moesten gehaast weg ;)

  talitha

I kappers (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 november 2021

Spannend vanaf t begin

Leuk en enthousiast ontvangen in een gezellige ruimte. Kamer zit goed in elkaar, leuke puzzels sommige makkelijk andere best moeilijk maar allemaal verschillend wat de kamer erg leuk maakt. Na afloop n foto en je kunt nog iets drinken


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

HanneloreHanneloreJunior EscaperLid sinds: 4 november 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 november 2021

Schrikwekkend goed!!

Deze kamer was ongelofelijk spannend en slim opgebouwd. Hoewel er maar 2 'schrikelementen' waren, was er de hele tijd spanning. De puzzels zelf zijn creatief én technisch vernuft! Leuke details en een onverwachte wending... Zeker een aanrader! Maar, onze 8-jarige moest toch even gered worden ;)


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Goede service
 • Spannend
 • Verhaal
 • Beleving

 

kvv1987kvv1987Junior EscaperLid sinds: 5 januari 2020 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2021

Zeker de moeite waard

Vooraf waren we al blij met de ruime parkeergelegenheid en de vriendelijke ontvangst. We konden na een korte uitleg snel aan de slag, altijd fijn!

De kamer steekt mooi in elkaar en was met 4 personen prima te doen. Helaas voor ons liepen we vast op een klein mankement in de laatste puzzel, maar dat mocht de pret niet drukken.

De kamer is goed in sfeer, af en toe spannend maar zeker niet eng. In onze groep wel wat angsthazen, maar zij vonden hem prima te doen. Naderhand de kamer jog doorlopen samen met de host, iets wat wij altijd prettig vinden. Er is, mocht je hier behoefte aan hebben, nog gelegenheid tot een drankje naderhand. Wij zijn lekker gaan eten in het centrum van Ede, zeker een aanrader. Goed te doen in afstand en altijd fijn om samen de escape naderhand nog even door te nemen.

Wij hebben genoten van deze escape en komen zeker terug wanneer de nieuwe escaperoom geopend wordt.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Goede prijs
 • Sfeer
 • Goede service

 

JessicavvJessicavvJunior EscaperLid sinds: 3 oktober 2021 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2021

Leuke kamer

Vanavond deze escape room gedaan. Na afgelopen weken veel kamers gehad te hebben zijn wij in deze kamer redelijk snel ontsnapt. 16 min nog over op de klok. De puzzels waren allemaal heel goed te doen. Op 1 liepen wij wat vast en zijn daar wel wat tijd mee verloren, maar met een hint kwamen wij er wel uit. Leuke ruimtes en vriendelijke ontvangst. Wij vonden de kamers zelf niet eng, maar mis komt het omdat wij hiervoor 2 andere horror kamers hebben gedaan en onze verwachtingen daardoor hoog lagen. Maar dit is zeker ook een aanrader. Leuke wisselde puzzels.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  44:00 min


 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Sfeer

 

Mindfuck

Last minute deze escape room geboekt, maar wat een toffe ervaring! We konden nog terecht (host had 3 uur op ons gewacht, wat erg lief was!!). De kamer zit goed in elkaar en je weet soms niet wat je te wachten staat! Thema klopt ook, je wordt telkens verrast. Host (hele lieve meid, sorry we zijn je naam vergeten) deed haar werk goed! Hebben nog gezellig nagepraat. Aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  13:00 min


 • Exciting
 • Great host
 • Experience
 • Great service
 • Ambiance

 

ce_linace_linaJunior EscaperLid sinds: 5 mei 2019 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2021

Super tof!!!!

Wanneer wij op vakantie zijn, zoeken we altijd of er in de buurt nog toffe kamers zijn om te gaan spelen! Zo kwamen we ook uit bij escape Ede voor kamer 1803!

Na een heel vriendelijk ontvangst in een mooie ontvangstruimte konden we van start. Met al wel enige ervaring waren we positief ingesteld de kamer ingestapt. Al direct kom je in het verhaal en in de juiste spannende sfeer. De escape room is heel tot gemaakt en goed afgewerkt, alles klopt!! Wat ook echt meewerkt voor de juiste beleving. De puzzels waren erg leuk en voor ons ook af en toe flink uitdagend, maar met een klein duwtje in de juiste richting zijn we de kamer goed doorgekomen met nog 9 sec over!!! The full experience zeggen we dan maar!

Kortom, echt een aanrader!!!!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2021

Ontsnapt: Ja  59:51 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Hessel van den HoekHessel van den HoekEscape ApprenticeLid sinds: 14 juli 2017 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 september 2021

Toffe escape!

Een creatieve kamer met erg leuke puzzels en een creatief concept.
Vooral de service was super! Altijd leuk om even met de host na te praten om ons spel te analyseren.

Ik kijk uit naar hun volgende kamer!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Top service
 • Leuke puzzels
 • Concept

 

Kiki (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 september 2021

Spannende en verrassende escape room

Een hele leuke, spannende escape room. Zit goed in elkaar en vertelt echt een verhaal. Verrassende elementen, leuk hoe je de verschillende objecten in de kamer moet gebruiken. De schrik onderling zat er af en toe ook goed in...


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diverse puzzels
 • Schrik elementen
 • Hints op een leuke manier
 • Verrassende elementen
 • Een goed lopend verhaal

 

Annefleur de Kruik (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2021

Heel vet

Mijn vrienden en ik waren er vanavond. Hij zit erg goed in elkaar en super mooie details. Hij is goed spannend dus ben wel flink wat hart verzakkingen verder maar dat maakt het extra leuk!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Lisanne (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2021

Super spannende escape room

Het was voor ons de eerste keer en deze kamer is zeer goed bevallen. Af en toe erg spannend met uitdagende opdrachten. We werden zeer vriendelijk ontvangen en hebben zeker van de ervaring genoten.


10

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Uitdagend
 • Prettig ontvangst
 • Locatie was lastig te vinden

 

Jaimy van Leemput (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Top escape room met veel spanning

Heel erg goede escape room om te doen met vrienden, zelf hebben wij wel ondervonden dat een groep van 7 teveel is in deze escape room. Voor derest personeel zeer gastvrij en regelen alles top. Zeker een aanrader. Groetjes uit hulst.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Onverwachte effecten
 • Ontvangst
 • Sfeer
 • Personeel
 • Spanning in de kamer

 

Julia (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Uitdagend en all-round leuke escape room!

Leuke escape room met voldoende uitdaging, maar wel haalbaar. Het is professioneel gedaan en goed doordacht. We werden hartelijk ontvangen door een man met passie voor de escape room. Na afloop van de escape room liepen we de kamer nog door om te bespreken waar wij op vastliepen, kortom: aanrader! Op dit moment zijn zij bezig met het maken van een tweede escape room, als we in de buurt zijn komen we zeker weer terug!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Waardevolle hints
 • Uitdagend
 • Passievolle medewerker

 

Damian (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2021

Super tof

Was super leuk decoratie heel mooo gemaakt kamers super leuk aan gekleed. Zat een goede verhaallijn achter super tofff!!! Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

gazenbeekgazenbeekEscape ApprenticeLid sinds: 11 oktober 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2021

Leuke en uitdagende escape, een echte efteling ervaring!

Puzzels waren leuk , goed team verband. Verhaal zat goed in elkaar


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Puzzels
 • Sfeer

 

flejanoflejanoEscape ApprenticeLid sinds: 18 juli 2021 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juli 2021

Mooi, spannend en lachen

De ontvanging was een beetje rommelig omdat er de vorige groep uitliep, maar toen die eenmaal vertrokken waren werden we goed verwelkomt. De host was erg vriendelijk en legde de regels duidelijk uit.
De escape room zelf was erg mooi en professioneel aangekleed. Veel unieke puzzles, sommige waren erg lastig, waardoor we lang vast zaten, zelfs met hints. ook meerdere rekenpuzzles, wat helaas niemand's forte was dus even duurde om op te lossen.
Verder was het verhaal en de loop van de escaperoom wel top. De host reageerde met geluidseffecten op onze op- en aanmerkingen en gezang, ook speelde hij met ons een spelletje met het opnemen van de telefoon, wat ons erg deed lachen.
Helaas hebben we het op 2 seconden na niet gehaald. Daarna kregen we nog een tour door de escape room en bespraken we alle puzzles en onze ervaring. Omdat wij de laatste van de dag waren kregen we ook nog even een kijkje achter de schermen wat ook heel leuk en interessant was.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • unieke puzzle's
 • mooi aangekleed
 • hele leuke host

 

Gemaakt door liefhebbers, dat merk je aan alles

Escaperoom zit geweldig in elkaar! Ontvangst is super, gelijk in de sfeer van het verhaal en de escaperoom. Met 3 anderen gespeeld en dat werkt perfect. De puzzels, spellen in het spel zitten erg goed in elkaar en geven echt hoofdbrekers. We hadden wel wat tips nodig om eruit te komen, ook dit wordt goed aangevoeld waardoor je continu in een flow blijft. Aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst
 • Sfeer
 • Onverwachte wendingen
 • Goede puzzels
 • Spannend

 

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (107 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 december 2020

Zeker een bezoekje waard!

Allereerst wil ik aangeven dat de service top was! We hadden nogal wat vertraging, waardoor we aan de late kant waren. Na een belletje gaf de host aan dat dit geen probleem was. Eenmaal daar werden we ook vriendelijk verwelkomt en ondanks dat er nog een groep na ons kwam, werden we niet opgejaagd. Hij nam alle tijd om ons wat te vertellen over het ontstaan van de escape room etc. Heel erg bedankt daarvoor! De kamer zelf heeft een originele wending en een leuk wtf moment. Aankleding is dik in orde. De puzzels waren naar ons inzien wel wat lastig waardoor we de hele tijd niet in een lekkere flow kwamen. Maar wij hebben ons zeker geamuseerd en komen terug voor de nieuwe kamer!


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • origineel concept

 

EscapElineEscapElineEscape ExpertLid sinds: 21 september 2019 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 november 2020

Leuk hotelletje!

Room 1803 is een hotelkamer met verrassingen. De makers hebben goed nagedacht over de opbouw van de kamer en het verhaal is goed uitgewerkt. De puzzels zijn uitdagend en passen perfect in het thema van de kamer. De kamer ziet er goed uit, alsof je echt in een hotelkamer bent. We werden goed geholpen met subtiele hints, waardoor we in een goede flow door konden spelen. Vooraf en achteraf uitgebreid gekletst met 2 van de eigenaren, super leuk! Al met al een super leuke ervaring!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Leuke puzzels
 • Gastvrijheid
 • Mooie kamer

 

Peter (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 november 2020

Spannend door Halloween

Zaterdag de 31e oktober gespeeld. Prima ontvangst en duidelijke instructies. Escape room zat leuk in elkaar en door de Halloween spannend gemaakt met leuke (schrik-) effecten. We zijn benieuwd naar de nieuwe kamer.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede aankleding

 

pauperloospauperloosJunior EscaperLid sinds: 10 december 2018 (102 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2020

Leuke kamer met enthousiaste host

Na enthousiaste verhalen over deze kamer kon een bezoekje niet uit blijven!

De super gezellige host heeft ons goed ontvangen. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk.

De kamer was leuk om te spelen! Niet te moeilijk voor de ervaren speler, prima gameflow.

Al met al een leuke middag op
mijn verjaardag, wat niet onopgemerkt is gebleven bij de gamehost!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gamehost

 

jeroen_ottojeroen_ottoJunior EscaperLid sinds: 21 oktober 2016 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2021

helaas te laat uitgecheckt

We waren in de buurt op vakantie en mochten weer na lange tijd weer eens een escaperoom ervaring beleven. Ondanks dat we helaas te laat uitgecheckt zijn was het zeer de moeite waard dit hotel te bezoeken. Een fantastische host en een geweldige twist. Sommige puzzels waren net wat te ver gezocht en soms niet logisch wat jammer is en het daardoor net geen topkamer is, maar er dicht tegen aan zit.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig