Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Mission Mars

Coevorden , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Mission Mars

De planeet aarde vergaat binnen afzienbare tijd en Mars lijkt de enige Escape voor de mensheid! Jullie team is uitgekozen om deze missie te voltooien, het lot ligt in jullie handen. Het lijkt bijna onmogelijk te worden als de spaceshuttle en de Mars basis getroffen worden door een meteorietregen dat communiceren met aarde onmogelijk maakt. Komen jullie binnen 60 minuten terug als ware helden? Ontdek het nu! Are you ready for Mars?Thema's

Avontuur

Buitenaards

Reizen

Ruimte

Eigenschappen

Airco aanwezig

Epilepsie vriendelijk (in overleg)

Beelden terugkijken

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Escapetalk.nl statistieken

27 likes

141 bezoekers

75% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Byte 1e
7741 MK, Coevorden
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

104 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (194 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2022

Tip: boek een trip naar Mars!

We zouden 's avonds laat in de buurt zijn en belden of we last minute nog konden spelen. Wel zou dit pas rond 23:00 worden.. Voor de eigenaren was dit geen probleem en daar werden we natuurlijk blij van! Door een wat logistieke onhandige planning, werd het pas 23:30 eerdat we bij de escape room aankwamen. Ook dit was geen probleem en we werden enthousiast ontvangen! De bedoeling was om direct te gaan spelen, zodat het niet al te laat zou worden, maar zet een paar enthousiaste escape liefhebbers bij elkaar en dan weet je al dat dit mislukt :-).

De ontvangstruimte is gelijk in thema en ziet er tof uit. We waren erg benieuwd naar de kamer, want hele technische kamers liggen ons niet zo. Achteraf viel dat echt mee. Natuurlijk zitten er veel wat meer technische puzzels in, maar ik had het anders verwacht. De puzzels zitten logisch in elkaar, waardoor ze voor iedereen op te lossen zijn. Je hoeft niet mega technisch te zijn gelukkig. De variatie in puzzels is hier goed gedaan en de puzzels zijn passend in het thema. Je komt hier geen cijfersloten tegen, maar dat zou hier ook niet passen. De kamer werkt volledig automatisch en dat vond ik hier niet storend. Het is leuk dat je hier veel moet samenwerken en dus samen bezig bent met de missie. De kamer ziet er strak en netjes uit!

Nadat we onze missie hadden voltooid, kletsten we gezellig nog na met een drankje. Leuk is dat ze dat hier doen door ook wat foto's te bekijken die gemaakt zijn tijdens het spel. Onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid en we zijn super benieuwd naar jullie 2e kamer!!

Ik vind dat het zeker de moeite waard is om naar Coevorden te gaan. De kamer heeft een thema wat je niet vaak tegenkomt en door de variatie in puzzels, is het een leuke kamer om te spelen! Ook als het thema je niet zo ligt. Het is namelijk een keer echt wat anders!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema
 • Ontvangst en begeleiding
 • Variatie in puzzels
 • Uitwerking van het thema
 • Logische puzzels

  QuintyVMarinde

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (244 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2022

Op naar de sterren en daar voorbij!

Onze escapetrip in het Noorden van Nederland komt stilletjes aan tot een eind. Gelukkig mogen we nog twee kamers spelen. Na ons avontuur in Hoogeveen, reden we door naar Coevorden om Mission Mars te gaan spelen. Ik keek erg uit naar deze kamer omdat ik er al goede verhalen over had gehoord. Heel erg benieuwd dus!

Nadat we wat hadden gegeten, kwamen we aan in Coevorden. Parkeren kan lekker voor de deur, fijn! We werden ontvangen door een vriendelijke eigenaar en konden al lekker kletsen over de verschillende kamers die we al hadden gespeeld tijdens onze trip, gezellig. De ontvangstruimte ziet er overigens netjes (en in thema) uit. Na een korte sanitaire stop, kon ons avontuur in de ruimte gaan beginnen.

Zoals gezegd, had ik al veel goede verhalen over deze kamer gehoord. Ik was vooral benieuwd omdat het thema ‘ruimte’ mij niet zoveel doet. Waarom? Omdat het heel moeilijk is om reëel na te bouwen. Als dat wel is gedaan, is het vaak heel moeilijk om te zien wat je nu precies moet doen tussen al die duizenden knopjes in een ruimteschip. Heel benieuwd hoe dat hier zou zijn.

Eenmaal in de kamer valt meteen op dat je in een ‘standaard’ ruimte thema kamer bent, maar dan wel onwijs goed uitgewerkt. Waar ik meteen bang voor was, waren de velen knopjes die we zagen. Gelukkig viel die angst snel weg, want deze kamer laat heel goed weten wat je wel en niet kunt/hoeft te gebruiken. Iets wat ik heel goed vind zitten in deze kamer is flow. We zitten als groep snel in een goede flow en deze laten we niet meer los. De kamer communiceert goed en er is genoeg te doen voor 4 personen. Zowel parallel als lineair.

Iets wat ook heel fijn is, is dat deze kamer je continu heel duidelijk beloont. Het is heel duidelijk wanneer iets opgelost is. Dat is in velen gevallen heel simpel uitgevoerd, maar in veel escaperoom sta je om je heen te kijken met het idee: “wat is er nu eigenlijk gebeurd?”. Dat heb ik in Mission Mars geen enkele keer gehad. De puzzels zijn verder allemaal goed in thema en versterken het verhaal goed.

Het enige wat ik een beetje mis in deze kamer is spanning. Ik krijg een beetje het gevoel of het niet uitmaakt of we wel/niet ontsnappen uit dit ruimteschip. Hier zou nog wat winst te behalen zijn. Een van de tofste dingen vind ik het einde. Je hebt hier te maken met een écht einde en daar is er wel een bepaalde spanning aanwezig. Met een toptijd haalden we als groep de kamer. Wat hebben we heerlijk gepuzzeld in een mooi decor.

Mission Mars is een kamer die al lang op mijn wishlist stond, wel was ik wat huiverig voor het thema. Al met al is Mission Mars een kamer die je echt wel gespeeld moet hebben, ook wanneer het ‘ruimte-thema’ je wat minder ligt. Leuke puzzels, goed decor en leuke effecten. Ook het napraten is op een leuke en unieke manier gedaan, we hebben enorm gelachen. Wij komen zeker nog eens langs in Coevorden om nog een ruimtereis te maken in de toekomst!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  anouk

romoromoEscape ExpertLid sinds: 07 november 2020 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 maart 2022

crashed on earth but skyhigh to Mars

Dit was wel even een dingetje.

1- We hebben 0.0 iets met ruimtevaart
2- We zijn de meest A-technische personen in NL plus desinteresse
3- Toch op dat feestje geweest die nacht daarvoor waar we absoluut niet naar toe gingen.

In de kamer zijn we vooral onszelf tegengekomen. De lijn was weg en chaos allover ;P

Maar eindconclusie:

Dit is echt ook weer een toffe kamer. Ook als je niet van ruimte dingen houd, Niet technische bent aangelegd. Geen idee hebt wat het verschil is tussen een harde schijf of een stekker. Gewoon lekker doen ...Het gaat zeker goed komen.

Wat wel bijzonder is dat met ons "the day after" we het er nog binnen het uur vanaf hebben gebracht met ons tweetjes. De eigenaren hebben vast een leuke ochtend gehad om on zo te zien klungelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  56:58 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  sjephanie

BeyzaDannyBeyzaDannyJunior EscaperLid sinds: 31 mei 2023 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2023

Op naar Mars!

Eens wat anders en erg technisch! Prachtig in elkaar gezet en een leuke spelvorm op deze manier.

Helaas net niet gehaald, het spel mogen uitspelen en in plaats van de 60 minuten net iets langer dan 61 minuten erover gedaan.. maar toch weer een leuke escape room erbij op de lijst!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal

 

IngeDIngeDJunior EscaperLid sinds: 06 januari 2023 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 april 2023

Leuke room voor twee personen!

Hele leuke ervaring gehad bij/tijdens deze room. Hij is goed geschikt voor twee personen! Af en toe was het even zoeken naar 'hoe verder...', maar dat maakte het voor ons juist leuk en uitdagend als je de puzzel toch weer weet op te lossen. De host was ook zeer enthousiast, zowel vooraf als na de tijd, en hier hebben we nog gezellig mee staan kletsen over de room en de keuzes, voortgang, etc. die wij maakten tijdens de room.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

WilbertWilbertJunior EscaperLid sinds: 20 november 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 mei 2023

Topvlucht richting mars!

Met zijn tweeën het avontuur aangegaan, en zeker geen spijt van gehad. De room is sfeervol, uitdagend en zit goed in elkaar. Zelfs een record neer mogen zetten voor twee personen! Enkel lof voor de room!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  44:26 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

beaubeauEscaperLid sinds: 20 januari 2020 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2023

Futuristische topper

Op een kleine ruimte een knaller van een kamer neerzetten is vrij lastig. Maar de toppers van Escaperoom Coevorden hebben het geflikt.

Een kamer met prachtige afwerking, uitstekend verhaal en uitdagende puzzels. Je waant je echt in de locatie waar je in gezet wordt. Super interactief en super technisch. Dit is hoe een technische kamer hoort te zijn!

De puzzels zijn uniek en logisch in de verhaallijn. Met ons team van 5 liepen we elkaar ook niet in de weg en we hebben alsnog alles goed en duidelijk mee gekregen.

Echt een aanrader dit!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  46:47 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Superleuk napraatje
 • Niemand zit stil
 • Prachtige aankleding

 

Petra_B..Petra_B..Escape MasterLid sinds: 07 oktober 2018 (218 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2023

Ready for take off

Geweldig mooie kamer geheel in thema.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:42 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Beleving

 

Danny VDanny VEscape ApprenticeLid sinds: 01 mei 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2023

Mooie gethematiseerde kamer.

Superfijne en vriendelijke eigenaar.

Mooie kamer en fijne mooie doordachte puzzels. Goed in elkaar gezet en onderhouden. Complimenten!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape GuruLid sinds: 31 december 2019 (197 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2023

Leuke kamer!

Mooi gemaakte kamer, super afgewerkt, leuke puzzels en technische snufjes, en een enthousiaste host!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:42 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

GlodGlodssonGlodGlodssonEscape ApprenticeLid sinds: 13 februari 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2023

Geweldige ervaring

We hebben afgelopen zaterdag een hele leuek tijd gehad bij Mission Mars.
De puzzels waren leuk, gevarieerd, en kwa moeilijkheidsgraad netjes op niveau.
De spel leidster was eveneens erg gezellig, en wis hier een hele mooie belevenis van te maken.
Ik kan deze kamer iedereen aanraden.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Sacha (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 januari 2023

Een avontuur naar Mars!

Het is een stuk rijden, maar dan heb je ook wat. Mission Mars is echt een geweldige beleving. Wij werden ontzettend vriendelijk ontvangen door de eigenaresse, die uitgebreid de tijd nam om vooraf met ons te kletsen. Al vanaf de ontvangstruimte is alles perfect in thema, dat was echt heel tof om te zien. Er is goed nagedacht over het verhaal, dat wordt al duidelijk bij het introductiefilmpje. Er zitten geen 'gewone' cijfersloten in deze kamer, wat perfect past bij het verhaal en het thema. De puzzels zijn origineel en passen goed in het thema, ze zijn wel vrij makkelijk en dat was voor ons het enige minpuntje. Wij misten wel 1 of 2 wat moeilijkere puzzels. De spanning in de kamer wordt goed opgebouwd, waardoor je wel de adrenaline voelt, zonder dat de kamer eng is. Wij hebben ons uitstekend vermaakt. Na afloop hebben we ook echt nog lang na kunnen praten, en nog wat schermopnames van het spel mogen bekijken. Dat was echt een ontzettend leuke aanvulling. Zelfs de bediening van de drankjes was perfect in thema, geniaal bedacht. Deze kamer is het absoluut waard om zo'n eind voor te rijden!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruLid sinds: 04 oktober 2021 (131 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2022

3...2...1...Lift off!

Mooie technische escaperoom met een eigenaar met duidelijke passie voor het onderwerp. We zijn heel benieuwd naar de 2e kamer!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs

 

LifeCheyLifeCheyEscaperLid sinds: 04 november 2019 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 november 2022

Supermooi decor gemaakt door stel

Leuke kamer! Op escape weekend sloten we met deze af. Het decor is heel passend en er zitten leuke puzzels in het spel. Het napraten is ook erg leuk gedaan. We zijn benieuwd naar de volgende kamer!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Kippenhok

Ontsnapt: Ja  44:00 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Decor

 

LauramonesLauramonesEscape ApprenticeLid sinds: 01 november 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 02 november 2022

Super leuk

Leuke room, Verfrissend en gaat met de tijd mee.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Neemt echt de tijd voor je

 

anoukanoukEscape GuruLid sinds: 16 november 2018 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2022

Ruimte thema dat goed is uitgevoerd

Mission Mars was de vijfde kamer die op het programma stond van de zeven kamers die we gingen spelen. We werden vriendelijk ontvangen door de twee eigenaren. De ontvangstruimte ziet er al best spectaculair uit en is geheel in thema. Na een korte babbel over andere escape rooms konden we beginnen. Zodra je binnenkomt is het meteen te zien dat het thema ontzettend goed is doorgevoerd. Met dit soort kamers ben ik altijd een beetje bang dat je overweldigd wordt door het aantal knopjes en schakelaars, maar deze kamer laat heel goed zien wat je wel en niet nodig hebt. De puzzels zijn allemaal in thema en passen in het verhaal. We hebben de kamer gehaald in 50 minuten zonder hints wat bewijst dat er een heerlijke flow in de kamer zit. We hebben ons ontzettend goed geamuseerd en het napraten over de kamer is ook heel leuk gedaan. Wij komen zeker terug voor de nieuwe kamer zodra die af is.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

JHakkersJHakkersEscape ApprenticeLid sinds: 03 september 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2022

Fantastisch, alles klopt!

Gisteravond een unieke ervaring gehad. Ik heb ongeveer 15 á 20 escaperooms gespeeld en dit was de eerste waarbij iedere puzzel ook daadwerkelijk een reden had. Je kon gewoon aan alles merken dat er met zorg over nagedacht is. Van de aankleding, tot de hoge mate van automatisering, tot het thema en zelfs een leuke samenvatting aan het eind.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:27 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Spannend

 

JorritJorritEscape ApprenticeLid sinds: 30 oktober 2022 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Gaaf!

Deze klopt helemaal. Toffe puzzels, mooie vormgeving en originele puzzels. Het Introductiefilmpje kan beter, verder niets aan te merken.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Christophe Kruijtzer (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2022

Super ervaring en geweldige service!

We hebben een geweldig ervaring gehad met super vriendelijke en gastvrije service. De escape room was erg leuk en de moeilijkheidsgraad was perfect! We waren met twee man en hebben hem helaas net niet gered. Zeker een aanrader voor mensen die graag een escape room doen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

sprinssprinsEscape ApprenticeLid sinds: 31 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2022

Toffe ervaring!

Met een stel vriendinnen hebben we deze esaperoom gespeeld. De kamer was uitdagend maar wel goed te spelen. We hebben het helaas net niet gehaald maar mochten het gelukkig wel afmaken.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Verhaal

 

Gea (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2022

Prachtig

Mooie kamer heerlijk om uit te zoeken, we hebben er plezier aan beleefd


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:27 min

 

IngridFIngridFJunior EscaperLid sinds: 11 december 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2022

Verrassend leuk

Normaal gesproken niet helemaal ons thema, maar verrassend leuke kamer gespeeld! Simpel maar doeltreffend verhaal, Veel technische snufjes en puzzels die we nog niet eerder waren tegengekomen. Erg goed en origineel bedacht. Met z’n tweetjes is de kamer wel pittig en aanpoten. We hebben hem niet binnen de tijd gehaald maar mochten hem uitspelen, heel fijn! Wat dat betreft staat plezier ook echt bovenaan bij de eigenaren.
Na afloop werd de kamer uitgebreid besproken aan de hand van foto’s die van de escapers zijn gemaakt, erg origineel.
De wijze waarop de drankjes gebracht werden is toch wel echt briljant… ;)


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel

 

Ruud Kleine (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2022

Top kamer!

We hebben nog weinig ervaring met escapen, maar dit was echt een top kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

UmutKalayciUmutKalayciEscape ApprenticeLid sinds: 01 augustus 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 augustus 2022

Super leuke kamer!

Mooie moderne kamer. Echt een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

MarkWegMarkWegEscaperLid sinds: 18 september 2021 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2022

Prachtige techniek in een mooie uitdagende kamer

Zoals wel vaker zit ook deze escaperoom op een bedrijfsterrein. De auto parkeer je voor de deur. Eenmaal binnen valt meteen op dat alles in de sfeer is van de kamer is gebracht. Mooi gedaan. De kamer heeft een goed verhaal, duidelijke lijn en de puzzels zijn pittig, maar allemaal te doen. Ze zitten slim in elkaar in een mix van digitale, technische snufjes. Hier heeft een techneut zich kunnen uitleven, maar die is zeker niet vergeten om het toegankelijk te houden voor de gewone bezoeker. We waren met zijn drieën en voor drie of vier lijkt ons de kamer prima geschikt. Een van ons haakte wat af op het technische karakter van sommige puzzels, maar er bleef genoeg over om te doen (overzicht houden, combinaties leggen).

Allergrootste voordeel is dat je hoe-dan-ook de kamer uitspeelt. Je "wint" als je binnen een uur buiten bent. Heb je meer nodig: krijg je meer tijd. Er is ook ruim de tijd om na te kletsen met een versnapering in stijl! Daar bleek dat sommige spellen zelfs ingenieuzer in elkaar zaten (met een geheime zolder) dan leek. Het zou gaaf zijn als je dit ook in de kamer meekrijgt (het is nu al een vet spel, maar de uitleg daarna maakte het nog gaver).

Al met al een echte aanrader deze kamer. Ze zijn bezig met een tweede kamer op dezelfde locatie. Wordt vast ook weer fantastisch!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Verhaal
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

lisette-escapeslisette-escapesEscape ApprenticeLid sinds: 19 mei 2018 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2022

Super!

Van de binnenkomst, het spel en de afsluiter: alles was tot in de puntjes geregeld. Toen we binnen kwamen werden we enthousiast ontvangen en kwamen we direct in de sfeer van mission mars. De kamer zit goed in elkaar, je komt geen cijferslotje tegen(een verademing) en de licht- en geluidseffecten maken dat alles levensecht aanvoelt. Als afsluiter een drankje gedronken en het spel nog doorgenomen met Linda. Een aanrader!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede prijs

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig