Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Mission Mars

Coevorden , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Mission Mars

De planeet aarde vergaat binnen afzienbare tijd en Mars lijkt de enige Escape voor de mensheid! Jullie team is uitgekozen om deze missie te voltooien, het lot ligt in jullie handen. Het lijkt bijna onmogelijk te worden als de spaceshuttle en de Mars basis getroffen worden door een meteorietregen dat communiceren met aarde onmogelijk maakt. Komen jullie binnen 60 minuten terug als ware helden? Ontdek het nu! Are you ready for Mars?Thema's

Avontuur

Buitenaards

Reizen

Ruimte

Eigenschappen

Airco aanwezig

Epilepsie vriendelijk (in overleg)

Beelden terugkijken

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Escapetalk.nl statistieken

29 likes

173 bezoekers

78% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Byte 1e
7741 MK, Coevorden
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

132 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (200 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2022

Tip: boek een trip naar Mars!

We zouden 's avonds laat in de buurt zijn en belden of we last minute nog konden spelen. Wel zou dit pas rond 23:00 worden.. Voor de eigenaren was dit geen probleem en daar werden we natuurlijk blij van! Door een wat logistieke onhandige planning, werd het pas 23:30 eerdat we bij de escape room aankwamen. Ook dit was geen probleem en we werden enthousiast ontvangen! De bedoeling was om direct te gaan spelen, zodat het niet al te laat zou worden, maar zet een paar enthousiaste escape liefhebbers bij elkaar en dan weet je al dat dit mislukt :-).

De ontvangstruimte is gelijk in thema en ziet er tof uit. We waren erg benieuwd naar de kamer, want hele technische kamers liggen ons niet zo. Achteraf viel dat echt mee. Natuurlijk zitten er veel wat meer technische puzzels in, maar ik had het anders verwacht. De puzzels zitten logisch in elkaar, waardoor ze voor iedereen op te lossen zijn. Je hoeft niet mega technisch te zijn gelukkig. De variatie in puzzels is hier goed gedaan en de puzzels zijn passend in het thema. Je komt hier geen cijfersloten tegen, maar dat zou hier ook niet passen. De kamer werkt volledig automatisch en dat vond ik hier niet storend. Het is leuk dat je hier veel moet samenwerken en dus samen bezig bent met de missie. De kamer ziet er strak en netjes uit!

Nadat we onze missie hadden voltooid, kletsten we gezellig nog na met een drankje. Leuk is dat ze dat hier doen door ook wat foto's te bekijken die gemaakt zijn tijdens het spel. Onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid en we zijn super benieuwd naar jullie 2e kamer!!

Ik vind dat het zeker de moeite waard is om naar Coevorden te gaan. De kamer heeft een thema wat je niet vaak tegenkomt en door de variatie in puzzels, is het een leuke kamer om te spelen! Ook als het thema je niet zo ligt. Het is namelijk een keer echt wat anders!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema
 • Ontvangst en begeleiding
 • Variatie in puzzels
 • Uitwerking van het thema
 • Logische puzzels

  QuintyVMarinde

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (270 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2022

Op naar de sterren en daar voorbij!

Onze escapetrip in het Noorden van Nederland komt stilletjes aan tot een eind. Gelukkig mogen we nog twee kamers spelen. Na ons avontuur in Hoogeveen, reden we door naar Coevorden om Mission Mars te gaan spelen. Ik keek erg uit naar deze kamer omdat ik er al goede verhalen over had gehoord. Heel erg benieuwd dus!

Nadat we wat hadden gegeten, kwamen we aan in Coevorden. Parkeren kan lekker voor de deur, fijn! We werden ontvangen door een vriendelijke eigenaar en konden al lekker kletsen over de verschillende kamers die we al hadden gespeeld tijdens onze trip, gezellig. De ontvangstruimte ziet er overigens netjes (en in thema) uit. Na een korte sanitaire stop, kon ons avontuur in de ruimte gaan beginnen.

Zoals gezegd, had ik al veel goede verhalen over deze kamer gehoord. Ik was vooral benieuwd omdat het thema ‘ruimte' mij niet zoveel doet. Waarom? Omdat het heel moeilijk is om reëel na te bouwen. Als dat wel is gedaan, is het vaak heel moeilijk om te zien wat je nu precies moet doen tussen al die duizenden knopjes in een ruimteschip. Heel benieuwd hoe dat hier zou zijn.

Eenmaal in de kamer valt meteen op dat je in een ‘standaard' ruimte thema kamer bent, maar dan wel onwijs goed uitgewerkt. Waar ik meteen bang voor was, waren de velen knopjes die we zagen. Gelukkig viel die angst snel weg, want deze kamer laat heel goed weten wat je wel en niet kunt/hoeft te gebruiken. Iets wat ik heel goed vind zitten in deze kamer is flow. We zitten als groep snel in een goede flow en deze laten we niet meer los. De kamer communiceert goed en er is genoeg te doen voor 4 personen. Zowel parallel als lineair.

Iets wat ook heel fijn is, is dat deze kamer je continu heel duidelijk beloont. Het is heel duidelijk wanneer iets opgelost is. Dat is in velen gevallen heel simpel uitgevoerd, maar in veel escaperoom sta je om je heen te kijken met het idee: “wat is er nu eigenlijk gebeurd?”. Dat heb ik in Mission Mars geen enkele keer gehad. De puzzels zijn verder allemaal goed in thema en versterken het verhaal goed.

Het enige wat ik een beetje mis in deze kamer is spanning. Ik krijg een beetje het gevoel of het niet uitmaakt of we wel/niet ontsnappen uit dit ruimteschip. Hier zou nog wat winst te behalen zijn. Een van de tofste dingen vind ik het einde. Je hebt hier te maken met een écht einde en daar is er wel een bepaalde spanning aanwezig. Met een toptijd haalden we als groep de kamer. Wat hebben we heerlijk gepuzzeld in een mooi decor.

Mission Mars is een kamer die al lang op mijn wishlist stond, wel was ik wat huiverig voor het thema. Al met al is Mission Mars een kamer die je echt wel gespeeld moet hebben, ook wanneer het ‘ruimte-thema' je wat minder ligt. Leuke puzzels, goed decor en leuke effecten. Ook het napraten is op een leuke en unieke manier gedaan, we hebben enorm gelachen. Wij komen zeker nog eens langs in Coevorden om nog een ruimtereis te maken in de toekomst!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  anouk

romoromoEscape GuruLid sinds: 07 november 2020 (159 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 maart 2022

crashed on earth but skyhigh to Mars

Dit was wel even een dingetje.

1- We hebben 0.0 iets met ruimtevaart
2- We zijn de meest A-technische personen in NL plus desinteresse
3- Toch op dat feestje geweest die nacht daarvoor waar we absoluut niet naar toe gingen.

In de kamer zijn we vooral onszelf tegengekomen. De lijn was weg en chaos allover ;P

Maar eindconclusie:

Dit is echt ook weer een toffe kamer. Ook als je niet van ruimte dingen houd, Niet technische bent aangelegd. Geen idee hebt wat het verschil is tussen een harde schijf of een stekker. Gewoon lekker doen ...Het gaat zeker goed komen.

Wat wel bijzonder is dat met ons "the day after" we het er nog binnen het uur vanaf hebben gebracht met ons tweetjes. De eigenaren hebben vast een leuke ochtend gehad om on zo te zien klungelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  56:58 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  sjephanie

priscillapriscillaJunior EscaperLid sinds: 02 oktober 2022 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 februari 2024

Ontsnapt als echte astronauten!

Erg leuke room zonder slotjes en sleutels.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 5 personen

Team: Team Family

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

Emma (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2024

Top kamer!

Leuke middag gehad samen met vriendinnen. We hebben de kamer op de valreep gehaald. Spellen zat goed (logisch) in elkaar en kamer was zeer mooi gebouwd.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  58:54 min

 

PelingPelingEscaperLid sinds: 16 december 2021 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2024

Atmosferische goed

Ondanks dat dit thema ons niet aanspreekt, hebben de missie toch aangenomen. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de super enthousiaste host.
De missie was duidelijk, de puzzels verrassend en origineel, de begeleiding was aanwezig waar nodig, en dat alles perfect aansluitend met de mars-missie, ondanks de afstand tussen de aarde en Mars!!
Een aanrader voor de echte puzzelaars!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Bernard Vijfschaft (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 februari 2024

Echt een superleuke escaperoom, 1 van de beste die we gespeeld hebben!

Super


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jeroen (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2023

High Tech fun

Mooie escape room met een bijzonder thema, er zijn niet veel Space thema kamers. Super ontvangst door Linda, met uitgebreide nabespreking. Meer dan de moeite waard!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

SteV91SteV91Escape ExpertLid sinds: 25 februari 2017 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 januari 2024

Op naar de sterren en daar voorbij!

Met 3 personen deze kamer gespeeld nadat de andere helft van onze groep hem met zijn 4en had gespeeld.
3 personen is perfect voor de kamer, want je wilt er zeker niet met 6 personen in zitten.
De kamer voelde voor de meeste vrouwen van ons groepje aan als een 'mannen kamer', omdat er wat 'technische' puzzels in zitten. Wij waren het hier wel mee eens. We vonden het een leuke kamer om te spelen, maar helaas weinig verassende effecten.
De eindpuzzel vonden we wel heel tof gedaan! Mooi om te zien en horen hoe enthousiast de eigenaren zijn over hun kamer.
Ze zijn bezig met nog een kamer, en we zullen het in de gaten houden!
We waren uiteindelijk ontsnapt met nog een paar seconde op de klok, en dat maakt ontsnappen altijd net iets leuker dan met heel veel tijd over ontsnappen!
Na afloop krijg je nog op een ludieke manier wat foto's te zien van hoe je de kamer hebt gespeeld en dit vonden wij erg leuk!


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:17 min


 • Goede service
 • Logica
 • Goede begeleiding

 

zarcherzarcherEscape ApprenticeLid sinds: 25 december 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 december 2023

strakke technische escaperoom

Escaperoom met leuke technische snufjes. Ontwerp van de kamer is erg mooi.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:14 min


 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • technisch

 

LH Osseforth (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 december 2023

Geweldig

Het was geweldig om mee te maken we waren met ons vieren en een escaperoom hadden we nog nooit gespeeld en wisten niet wat we moesten verwachten, maar het was prachtig en mooi opgezet vanaf het begin van ontvangst, dit gaan we zeker vaker doen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

HaiwattaHaiwattaJunior EscaperLid sinds: 21 maart 2023 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2023

mooie kamer met goede puzzels

Mooie kamer. Geen enkele sleutel --> slot!
Allemaal mooie puzzels die goed in het thema passen.
Aanrader.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:40 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Spannend
 • S

 

Zwarte Katten (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2023

Spannend avontuur naar Mars

We hebben ons vermaakt in ons ruimteschip. Genoeg leuke puzzels en variaties. Maar wel een tip, denk niet te moeilijk en lees goed! Dank Linda en René ?


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Eveline (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 november 2023

Leuk!

Leuke puzzels!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Frank (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2023

Uitdagende escaperoom waarin alles klopt!

Een uitdagende escaperoom met een hele complete ervaring. Ruimtevaart, een onderwerp wat voor ons allen nog ver weg klinkt. Het begint bij binnenkomst waar je ontvangen wordt in een ruimte die volledig gestyled is volgens het thema. Hierdoor word je al voor het spel meegenomen in het verhaal.

Leuke uitdagingen door het gebruik van meerdere ruimtes. Ondanks dat je met het spel bezig bent heb ik tijdens het spel meerdere keren eerst de kamer bewonderd. Wauw wat een aankleding! Alles is goed op elkaar afgestemd, wat de techneut in mij enorm enthousiasmeert. Alle spellen kloppen bij het verhaal (geen onsamenhangende opgaven).

Na tijdig ontsnapt en op weg terug naar aarde te zijn, werden we verrast door de samenvatting van onze escape. Heel leuk om het verhaal nog eens door te nemen en de foto's van ons op de cruciale momenten terug te zien. Top verzorgt!

Echt een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:03 min

 

BvS (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2023

Mooi uitgevoerde technische escaperoom!

Dit is een mooie met liefde gemaakte escape room. Wij hadden erg veel plezier bij het spelen, maar ook het nabespreken met de gastvrouw was een leuke nieuwe ervaring voor ons. Een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  51:20 min

 

EstiEstiEscape ApprenticeLid sinds: 08 september 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 08 september 2023

Echt fantastisch!

Wat een lol hebben we gehad met het gezin! Het zat goed in elkaar en veel leuk denkwerk.
Echt een aanrader voor iedereen! Leuke ontvangst en leuke nabespreking.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Diversiteit

 

SanneASanneAJunior EscaperLid sinds: 08 augustus 2023 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2023

Unieke ervaring, anders dan anders

Vandaag deze kamer gedaan met 4 personen. Leuk en origineel thema en veel digitaal. Een beetje technisch inzicht is wel fijn en handig, maar niet noodzakelijk. Leuk om niet de standaard sloten te moeten openen en eens een vernieuwend thema te hebben.
Begeleiding door host erg vriendelijk en neemt alle tijd. Erg leuke nabespreking ook! Wij bevelen deze zeker aan als je in de buurt bent.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:10 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

Christine (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2023

Ervaar een missie naar mars

We hebben last minute gebeld en het was nog mogelijk om diezelfde dag de kamer te boeken. We werden erg vriendelijk ontvangen en het thema was meteen merkbaar; erg leuk. We waren er helemaal klaar voor om een goede score neer te zetten. Het team bestond uit ervaren en onervaren spelers, dit was geen probleem want de puzzels waren erg duidelijk en logisch opgezet. Zeker voor elk niveau! De kamer had leuke mechanismes en zag er goed uit. Je kreeg hierdoor echt het idee dat je opweg bent naar mars. We vonden het erg fijn dat je de kamer mag afmaken ookal ga je over de 60minuten, daardoor krijg je niet het idee dat je je moet haasten. We vonden dat er nog een heel moeilijke puzzel ontbrak, maar dat kan ook komen door de ervaringen die we al hadden. Ik ben erg benieuwd naar de volgende kamer!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:36 min

 

AngelUndercoverAngelUndercoverSenior EscaperLid sinds: 03 mei 2022 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 augustus 2023

Ik ben niet geschikt voor Mars?

44* Mission Mars werd ons aangeraden door een escaperoom eigenaar dus deze kwam op onze wishlist. Tijdens onze tour door Nl kwamen we aan in Coevoorden. Kamer 5 van onze reeks deze week.

Entree: genoeg parkeergelegenheid. Binnen is alles al in thema. Lekker tijdje zitten kletsen met Linda.

Kamer: superclean! Mooie technieken en en technische snufjes. Alles werkte zoals het hoort. Je hebt hier niet te maken met zelf in elkaar geknutselde kasten, maar originele attributen. Complimenten.
Helaas was dit niet onze kamer. We kwamen moeilijk in de flow en bleven bij meerdere puzzels te lang k*tten waardoor langzaam ons frustratielevel steeg. Uiteindelijk n flow te pakken en toch met n nette tijd de kamer uitgespeeld. Nog even na zitten kletsen met een drankje. Note: you have to love Ukkel♡. Word vanzelf duidelijk als je deze kamer gaat spelen ?


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

TallGuy91TallGuy91Senior EscaperLid sinds: 04 mei 2022 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 februari 2024

Mars was toch wat lastiger dan gedacht

Zeer toffe uitgewerkte kamer, al was het in de drukke reeks van kamers die we deze week gepland hadden wel 1 van de lastigste, redelijk frustratie niveau bereikt maar dat lag echt meer aan ons dan aan de kamer of leuke hosts. Super technische snufjes en doe zeker even een drankje achteraf! #loveUkkel


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Goede service

 

GeepescapeGeepescapeEscaperLid sinds: 18 februari 2023 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2023

Fantastische ervaring met hele toffe features

Een hele dikke aanrader. Fijn ontvangst en toffe afsluiter. Hele leuke verrassende wendingen gedurende het hele bezoek. Er zat een hele fijne flow in de kamer, alles zit perfect in elkaar. Verhaal klopt.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (233 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2023

Aanrader in het Noorden

#265 De eerste kamer van onze Noordelijke escape trip.
Service: We werden super enthousiast ontvangen door de eigenaars die i.v.m. onze strakke planning ook nog eens erg flexibel waren met hun tijden. Ook kregen we na afloop op leuke wijze een drankje geserveerd.
Sfeer: Qua aankleding redelijk de standaard ruimtekamer, alles wel netjes afgewerkt.
Spelbeleving: Leuke logische puzzels waaronder een erg originele én een leuke samenwerkingspuzzel op het eind.
Conclusie: Geen kamer waar je compleet door weggeblazen wordt, maar wij hebben hier volop genoten van de sfeer tijdens, vóór en ná het spelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:43 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica
 • Origineel
 • Decor

 

Hannah (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 04 augustus 2023

Geweldige en zeer gevarieerde escaperoom!

Voor de meeste van ons was het de eerste keer dat we een escaperoom deden. We kregen een prettig ontvangst en werden goed voorbereid op deze nieuwe ervaring. Het was best een uitdaging waarbij samenwerking vereist was. Na afloop werd de missie nabesproken. Erg leuk, zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Warden04Warden04Junior EscaperLid sinds: 25 juni 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2023

Goede escape in de uithoek van NL

Ondanks dat deze kamer wat verder weg ligt dan de meeste kamers. Is deze zeker wel de moeite waard.

Het eerste wat opvalt is het zeer vriendelijke en sociale team wat er staat. Vanaf de start tot het napraten. Ze nemen graag de tijd voor je.

De kamer zelf past ontzettend binnen het thema. Alle aankleding en puzzels vallen niet buiten het verhaal. En daardoor voelt het echt alsof je wordt meegenomen naar Mars.

Zowel de ontvangstruimte als de kamer zelf hebben hele creatieve en innovatieve dingen.


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  60:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Tijd voor de gast
 • Beelden achteraf

 

LynetteLynetteJunior EscaperLid sinds: 18 november 2021 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2023

Prachtige escape room!

Wat een gave kamer! We hebben ons goed vermaakt in de escape room. Alles is mooi in thema en prachtig gemaakt. De puzzels waren logisch en zaten goed in elkaar.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  49:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig