Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Mission Mars

Coevorden , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Mission Mars

De planeet aarde vergaat binnen afzienbare tijd en Mars lijkt de enige Escape voor de mensheid! Jullie team is uitgekozen om deze missie te voltooien, het lot ligt in jullie handen. Het lijkt bijna onmogelijk te worden als de spaceshuttle en de Mars basis getroffen worden door een meteorietregen dat communiceren met aarde onmogelijk maakt. Komen jullie binnen 60 minuten terug als ware helden? Ontdek het nu! Are you ready for Mars?Thema's

Avontuur

Buitenaards

Reizen

Ruimte

Eigenschappen

Airco aanwezig

Epilepsie vriendelijk (in overleg)

Beelden terugkijken

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Escapetalk.nl statistieken

27 likes

158 bezoekers

76.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Byte 1e
7741 MK, Coevorden
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

118 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2022

Tip: boek een trip naar Mars!

We zouden 's avonds laat in de buurt zijn en belden of we last minute nog konden spelen. Wel zou dit pas rond 23:00 worden.. Voor de eigenaren was dit geen probleem en daar werden we natuurlijk blij van! Door een wat logistieke onhandige planning, werd het pas 23:30 eerdat we bij de escape room aankwamen. Ook dit was geen probleem en we werden enthousiast ontvangen! De bedoeling was om direct te gaan spelen, zodat het niet al te laat zou worden, maar zet een paar enthousiaste escape liefhebbers bij elkaar en dan weet je al dat dit mislukt :-).

De ontvangstruimte is gelijk in thema en ziet er tof uit. We waren erg benieuwd naar de kamer, want hele technische kamers liggen ons niet zo. Achteraf viel dat echt mee. Natuurlijk zitten er veel wat meer technische puzzels in, maar ik had het anders verwacht. De puzzels zitten logisch in elkaar, waardoor ze voor iedereen op te lossen zijn. Je hoeft niet mega technisch te zijn gelukkig. De variatie in puzzels is hier goed gedaan en de puzzels zijn passend in het thema. Je komt hier geen cijfersloten tegen, maar dat zou hier ook niet passen. De kamer werkt volledig automatisch en dat vond ik hier niet storend. Het is leuk dat je hier veel moet samenwerken en dus samen bezig bent met de missie. De kamer ziet er strak en netjes uit!

Nadat we onze missie hadden voltooid, kletsten we gezellig nog na met een drankje. Leuk is dat ze dat hier doen door ook wat foto's te bekijken die gemaakt zijn tijdens het spel. Onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid en we zijn super benieuwd naar jullie 2e kamer!!

Ik vind dat het zeker de moeite waard is om naar Coevorden te gaan. De kamer heeft een thema wat je niet vaak tegenkomt en door de variatie in puzzels, is het een leuke kamer om te spelen! Ook als het thema je niet zo ligt. Het is namelijk een keer echt wat anders!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema
 • Ontvangst en begeleiding
 • Variatie in puzzels
 • Uitwerking van het thema
 • Logische puzzels

  QuintyVMarinde

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (265 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2022

Op naar de sterren en daar voorbij!

Onze escapetrip in het Noorden van Nederland komt stilletjes aan tot een eind. Gelukkig mogen we nog twee kamers spelen. Na ons avontuur in Hoogeveen, reden we door naar Coevorden om Mission Mars te gaan spelen. Ik keek erg uit naar deze kamer omdat ik er al goede verhalen over had gehoord. Heel erg benieuwd dus!

Nadat we wat hadden gegeten, kwamen we aan in Coevorden. Parkeren kan lekker voor de deur, fijn! We werden ontvangen door een vriendelijke eigenaar en konden al lekker kletsen over de verschillende kamers die we al hadden gespeeld tijdens onze trip, gezellig. De ontvangstruimte ziet er overigens netjes (en in thema) uit. Na een korte sanitaire stop, kon ons avontuur in de ruimte gaan beginnen.

Zoals gezegd, had ik al veel goede verhalen over deze kamer gehoord. Ik was vooral benieuwd omdat het thema ‘ruimte' mij niet zoveel doet. Waarom? Omdat het heel moeilijk is om reëel na te bouwen. Als dat wel is gedaan, is het vaak heel moeilijk om te zien wat je nu precies moet doen tussen al die duizenden knopjes in een ruimteschip. Heel benieuwd hoe dat hier zou zijn.

Eenmaal in de kamer valt meteen op dat je in een ‘standaard' ruimte thema kamer bent, maar dan wel onwijs goed uitgewerkt. Waar ik meteen bang voor was, waren de velen knopjes die we zagen. Gelukkig viel die angst snel weg, want deze kamer laat heel goed weten wat je wel en niet kunt/hoeft te gebruiken. Iets wat ik heel goed vind zitten in deze kamer is flow. We zitten als groep snel in een goede flow en deze laten we niet meer los. De kamer communiceert goed en er is genoeg te doen voor 4 personen. Zowel parallel als lineair.

Iets wat ook heel fijn is, is dat deze kamer je continu heel duidelijk beloont. Het is heel duidelijk wanneer iets opgelost is. Dat is in velen gevallen heel simpel uitgevoerd, maar in veel escaperoom sta je om je heen te kijken met het idee: “wat is er nu eigenlijk gebeurd?”. Dat heb ik in Mission Mars geen enkele keer gehad. De puzzels zijn verder allemaal goed in thema en versterken het verhaal goed.

Het enige wat ik een beetje mis in deze kamer is spanning. Ik krijg een beetje het gevoel of het niet uitmaakt of we wel/niet ontsnappen uit dit ruimteschip. Hier zou nog wat winst te behalen zijn. Een van de tofste dingen vind ik het einde. Je hebt hier te maken met een écht einde en daar is er wel een bepaalde spanning aanwezig. Met een toptijd haalden we als groep de kamer. Wat hebben we heerlijk gepuzzeld in een mooi decor.

Mission Mars is een kamer die al lang op mijn wishlist stond, wel was ik wat huiverig voor het thema. Al met al is Mission Mars een kamer die je echt wel gespeeld moet hebben, ook wanneer het ‘ruimte-thema' je wat minder ligt. Leuke puzzels, goed decor en leuke effecten. Ook het napraten is op een leuke en unieke manier gedaan, we hebben enorm gelachen. Wij komen zeker nog eens langs in Coevorden om nog een ruimtereis te maken in de toekomst!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  anouk

romoromoEscape ExpertLid sinds: 07 november 2020 (125 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 maart 2022

crashed on earth but skyhigh to Mars

Dit was wel even een dingetje.

1- We hebben 0.0 iets met ruimtevaart
2- We zijn de meest A-technische personen in NL plus desinteresse
3- Toch op dat feestje geweest die nacht daarvoor waar we absoluut niet naar toe gingen.

In de kamer zijn we vooral onszelf tegengekomen. De lijn was weg en chaos allover ;P

Maar eindconclusie:

Dit is echt ook weer een toffe kamer. Ook als je niet van ruimte dingen houd, Niet technische bent aangelegd. Geen idee hebt wat het verschil is tussen een harde schijf of een stekker. Gewoon lekker doen ...Het gaat zeker goed komen.

Wat wel bijzonder is dat met ons "the day after" we het er nog binnen het uur vanaf hebben gebracht met ons tweetjes. De eigenaren hebben vast een leuke ochtend gehad om on zo te zien klungelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  56:58 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  sjephanie

EstiEstiEscape ApprenticeLid sinds: 08 september 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 08 september 2023

Echt fantastisch!

Wat een lol hebben we gehad met het gezin! Het zat goed in elkaar en veel leuk denkwerk.
Echt een aanrader voor iedereen! Leuke ontvangst en leuke nabespreking.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Beleving
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Diversiteit

 

SanneASanneAJunior EscaperLid sinds: 08 augustus 2023 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2023

Unieke ervaring, anders dan anders

Vandaag deze kamer gedaan met 4 personen. Leuk en origineel thema en veel digitaal. Een beetje technisch inzicht is wel fijn en handig, maar niet noodzakelijk. Leuk om niet de standaard sloten te moeten openen en eens een vernieuwend thema te hebben.
Begeleiding door host erg vriendelijk en neemt alle tijd. Erg leuke nabespreking ook! Wij bevelen deze zeker aan als je in de buurt bent.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:10 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

Christine (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2023

Ervaar een missie naar mars

We hebben last minute gebeld en het was nog mogelijk om diezelfde dag de kamer te boeken. We werden erg vriendelijk ontvangen en het thema was meteen merkbaar; erg leuk. We waren er helemaal klaar voor om een goede score neer te zetten. Het team bestond uit ervaren en onervaren spelers, dit was geen probleem want de puzzels waren erg duidelijk en logisch opgezet. Zeker voor elk niveau! De kamer had leuke mechanismes en zag er goed uit. Je kreeg hierdoor echt het idee dat je opweg bent naar mars. We vonden het erg fijn dat je de kamer mag afmaken ookal ga je over de 60minuten, daardoor krijg je niet het idee dat je je moet haasten. We vonden dat er nog een heel moeilijke puzzel ontbrak, maar dat kan ook komen door de ervaringen die we al hadden. Ik ben erg benieuwd naar de volgende kamer!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:36 min

 

AngelUndercoverAngelUndercoverEscaperLid sinds: 03 mei 2022 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 augustus 2023

Ik ben niet geschikt voor Mars?

45* Mission Mars werd ons aangeraden door een escaperoom eigenaar dus deze kwam op onze wishlist. Tijdens onze tour door Nl kwamen we aan in Coevoorden. Kamer 5 van onze reeks deze week.

Entree: genoeg parkeergelegenheid. Binnen is alles al in thema. Lekker tijdje zitten kletsen met Linda.

Kamer: superclean! Mooie technieken en en technische snufjes. Alles werkte zoals het hoort. Je hebt hier niet te maken met zelf in elkaar geknutselde kasten, maar originele attributen. Complimenten.
Helaas was dit niet onze kamer. We kwamen moeilijk in de flow en bleven bij meerdere puzzels te lang k*tten waardoor langzaam ons frustratielevel steeg. Uiteindelijk n flow te pakken en toch met n nette tijd de kamer uitgespeeld. Nog even na zitten kletsen met een drankje. Note: you have to love Ukkel♡. Word vanzelf duidelijk als je deze kamer gaat spelen ?


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

GeepescapeGeepescapeJunior EscaperLid sinds: 18 februari 2023 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2023

Fantastische ervaring met hele toffe features

Een hele dikke aanrader. Fijn ontvangst en toffe afsluiter. Hele leuke verrassende wendingen gedurende het hele bezoek. Er zat een hele fijne flow in de kamer, alles zit perfect in elkaar. Verhaal klopt.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:23 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (230 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2023

Aanrader in het Noorden

#265 De eerste kamer van onze Noordelijke escape trip.
Service: We werden super enthousiast ontvangen door de eigenaars die i.v.m. onze strakke planning ook nog eens erg flexibel waren met hun tijden. Ook kregen we na afloop op leuke wijze een drankje geserveerd.
Sfeer: Qua aankleding redelijk de standaard ruimtekamer, alles wel netjes afgewerkt.
Spelbeleving: Leuke logische puzzels waaronder een erg originele én een leuke samenwerkingspuzzel op het eind.
Conclusie: Geen kamer waar je compleet door weggeblazen wordt, maar wij hebben hier volop genoten van de sfeer tijdens, vóór en ná het spelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:43 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica
 • Origineel
 • Decor

 

Hannah (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 04 augustus 2023

Geweldige en zeer gevarieerde escaperoom!

Voor de meeste van ons was het de eerste keer dat we een escaperoom deden. We kregen een prettig ontvangst en werden goed voorbereid op deze nieuwe ervaring. Het was best een uitdaging waarbij samenwerking vereist was. Na afloop werd de missie nabesproken. Erg leuk, zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Warden04Warden04Junior EscaperLid sinds: 25 juni 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2023

Goede escape in de uithoek van NL

Ondanks dat deze kamer wat verder weg ligt dan de meeste kamers. Is deze zeker wel de moeite waard.

Het eerste wat opvalt is het zeer vriendelijke en sociale team wat er staat. Vanaf de start tot het napraten. Ze nemen graag de tijd voor je.

De kamer zelf past ontzettend binnen het thema. Alle aankleding en puzzels vallen niet buiten het verhaal. En daardoor voelt het echt alsof je wordt meegenomen naar Mars.

Zowel de ontvangstruimte als de kamer zelf hebben hele creatieve en innovatieve dingen.


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  60:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Tijd voor de gast
 • Beelden achteraf

 

LynetteLynetteJunior EscaperLid sinds: 18 november 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2023

Prachtige escape room!

Wat een gave kamer! We hebben ons goed vermaakt in de escape room. Alles is mooi in thema en prachtig gemaakt. De puzzels waren logisch en zaten goed in elkaar.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  49:56 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Supertof met mooie techniek!

We hebben genoten van de ervaring! Een echte aanrader.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal

 

Marvin Marvin EscaperLid sinds: 01 december 2022 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2023

Vijftigste kamer!

voor het jubileum van de vijftigste kamer helemaal afgereisd naar het oosten van het land.

De kamer is helemaal space!
Technische is de kamer 1 van de betere. Goed geluid goed licht.

Puzzels zijn zeker origineel en super goed gethematiseerd.

Verder een super leuke nabespreking!

Om het jubileum te vieren hadden we taart natuurlijk taart en slingers mee! Dit werd top opgepakt door de hosten die daar helemaal in meedachten! Dank!

Top service!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Top service
 • Licht/geluid
 • Puzzels
 • Origineel

 

MeloDMeloDJunior EscaperLid sinds: 02 oktober 2022 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2023

Unieke flow!

Wat een heerlijke escaperoom was dit! We hebben zelden dat een kamer zo'n goede flow heeft waarbij alle puzzels elkaar logisch opvolgen dat je geen moment het idee hebt vast te lopen. Er is overduidelijk ontzettend veel liefde en passie van de makers in deze kamer gestoken en daarmee onderscheiden ze zich nog extra van andere kamers die ook fijn zijn om te spelen. Het enthousiasme van de host was dan ook erg aanstekelijk. Superleuke extra ook dat je achteraf actiefoto's van je eigen spel kunt bekijken en een erg grappig einde!

Wanneer de 2e kamer er is, rijden we met alle liefde weer 2,5 uur richting het noorden :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  51:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Origineel
 • Verrassend
 • Actiefoto's

 

Astrid (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2023

Supermooie escaperoom

We hebben Mission Mars met z'n 4-en gespeeld. Het was een hele leuke ervaring. De opdrachten waren af en toe wat lastig, maar zo ervaren zijn we dan ook weer niet. Dit keer geen slotjes die je moet openmaken, maar alles werkte met digitale sloten. De rooms zagen er erg mooi uit. Het leuke is dat je de kamer ook mag uitspelen als je niet binnen de 60 minuten ontsnapt. Wij misten de escape op 8 seconden. Na die tijd werd alles nog nabesproken aan de hand van foto's op een groot scherm. Zeker een aanrader om Mission Mars te spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

VrielinkieVrielinkieJunior EscaperLid sinds: 22 mei 2022 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2023

Fantastische kamer waar je helemaal in op gaat

Geweldige aankleding, goede puzzels en we sloegen per ongeluk 1 stap over (was nog nooit gebeurd). Wat een top kamer, ook hele vriendelijke service en lekkere versnapering die door een robot gebracht werd.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:53 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Verhaal

 

BeyzaDannyBeyzaDannyJunior EscaperLid sinds: 31 mei 2023 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2023

Op naar Mars!

Eens wat anders en erg technisch! Prachtig in elkaar gezet en een leuke spelvorm op deze manier.

Helaas net niet gehaald, het spel mogen uitspelen en in plaats van de 60 minuten net iets langer dan 61 minuten erover gedaan.. maar toch weer een leuke escape room erbij op de lijst!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal

 

IngeIngeJunior EscaperLid sinds: 06 januari 2023 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 april 2023

Leuke room voor twee personen!

Hele leuke ervaring gehad bij/tijdens deze room. Hij is goed geschikt voor twee personen! Af en toe was het even zoeken naar 'hoe verder...', maar dat maakte het voor ons juist leuk en uitdagend als je de puzzel toch weer weet op te lossen. De host was ook zeer enthousiast, zowel vooraf als na de tijd, en hier hebben we nog gezellig mee staan kletsen over de room en de keuzes, voortgang, etc. die wij maakten tijdens de room.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

WilbertWilbertJunior EscaperLid sinds: 20 november 2022 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 mei 2023

Topvlucht richting mars!

Met zijn tweeën het avontuur aangegaan, en zeker geen spijt van gehad. De room is sfeervol, uitdagend en zit goed in elkaar. Zelfs een record neer mogen zetten voor twee personen! Enkel lof voor de room!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  44:26 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

beaubeauEscaperLid sinds: 20 januari 2020 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2023

Futuristische topper

Op een kleine ruimte een knaller van een kamer neerzetten is vrij lastig. Maar de toppers van Escaperoom Coevorden hebben het geflikt.

Een kamer met prachtige afwerking, uitstekend verhaal en uitdagende puzzels. Je waant je echt in de locatie waar je in gezet wordt. Super interactief en super technisch. Dit is hoe een technische kamer hoort te zijn!

De puzzels zijn uniek en logisch in de verhaallijn. Met ons team van 5 liepen we elkaar ook niet in de weg en we hebben alsnog alles goed en duidelijk mee gekregen.

Echt een aanrader dit!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  46:47 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Superleuk napraatje
 • Niemand zit stil
 • Prachtige aankleding

 

Petra_B..Petra_B..Escape MasterLid sinds: 07 oktober 2018 (241 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2023

Ready for take off

Geweldig mooie kamer geheel in thema.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:42 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Beleving

 

Danny VDanny VEscape ApprenticeLid sinds: 01 mei 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2023

Mooie gethematiseerde kamer.

Superfijne en vriendelijke eigenaar.

Mooie kamer en fijne mooie doordachte puzzels. Goed in elkaar gezet en onderhouden. Complimenten!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (214 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2023

Leuke kamer!

Mooi gemaakte kamer, super afgewerkt, leuke puzzels en technische snufjes, en een enthousiaste host!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:42 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

GlodGlodssonGlodGlodssonEscape ApprenticeLid sinds: 13 februari 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2023

Geweldige ervaring

We hebben afgelopen zaterdag een hele leuek tijd gehad bij Mission Mars.
De puzzels waren leuk, gevarieerd, en kwa moeilijkheidsgraad netjes op niveau.
De spel leidster was eveneens erg gezellig, en wis hier een hele mooie belevenis van te maken.
Ik kan deze kamer iedereen aanraden.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Sacha (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 januari 2023

Een avontuur naar Mars!

Het is een stuk rijden, maar dan heb je ook wat. Mission Mars is echt een geweldige beleving. Wij werden ontzettend vriendelijk ontvangen door de eigenaresse, die uitgebreid de tijd nam om vooraf met ons te kletsen. Al vanaf de ontvangstruimte is alles perfect in thema, dat was echt heel tof om te zien. Er is goed nagedacht over het verhaal, dat wordt al duidelijk bij het introductiefilmpje. Er zitten geen 'gewone' cijfersloten in deze kamer, wat perfect past bij het verhaal en het thema. De puzzels zijn origineel en passen goed in het thema, ze zijn wel vrij makkelijk en dat was voor ons het enige minpuntje. Wij misten wel 1 of 2 wat moeilijkere puzzels. De spanning in de kamer wordt goed opgebouwd, waardoor je wel de adrenaline voelt, zonder dat de kamer eng is. Wij hebben ons uitstekend vermaakt. Na afloop hebben we ook echt nog lang na kunnen praten, en nog wat schermopnames van het spel mogen bekijken. Dat was echt een ontzettend leuke aanvulling. Zelfs de bediening van de drankjes was perfect in thema, geniaal bedacht. Deze kamer is het absoluut waard om zo'n eind voor te rijden!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig