Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Mission Mars

Coevorden , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Mission Mars

De planeet aarde vergaat binnen afzienbare tijd en Mars lijkt de enige Escape voor de mensheid! Jullie team is uitgekozen om deze missie te voltooien, het lot ligt in jullie handen. Het lijkt bijna onmogelijk te worden als de spaceshuttle en de Mars basis getroffen worden door een meteorietregen dat communiceren met aarde onmogelijk maakt. Komen jullie binnen 60 minuten terug als ware helden? Ontdek het nu! Are you ready for Mars? Thema's

Avontuur

Buitenaards

Reizen

Ruimte

Eigenschappen

Airco aanwezig

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

Beelden terugkijken

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Escapetalk.nl statistieken

21 likes

101 bezoekers

71.9% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Byte 1e
7741 MK, Coevorden
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

89 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2022

Tip: boek een trip naar Mars!

We zouden 's avonds laat in de buurt zijn en belden of we last minute nog konden spelen. Wel zou dit pas rond 23:00 worden.. Voor de eigenaren was dit geen probleem en daar werden we natuurlijk blij van! Door een wat logistieke onhandige planning, werd het pas 23:30 eerdat we bij de escape room aankwamen. Ook dit was geen probleem en we werden enthousiast ontvangen! De bedoeling was om direct te gaan spelen, zodat het niet al te laat zou worden, maar zet een paar enthousiaste escape liefhebbers bij elkaar en dan weet je al dat dit mislukt :-).

De ontvangstruimte is gelijk in thema en ziet er tof uit. We waren erg benieuwd naar de kamer, want hele technische kamers liggen ons niet zo. Achteraf viel dat echt mee. Natuurlijk zitten er veel wat meer technische puzzels in, maar ik had het anders verwacht. De puzzels zitten logisch in elkaar, waardoor ze voor iedereen op te lossen zijn. Je hoeft niet mega technisch te zijn gelukkig. De variatie in puzzels is hier goed gedaan en de puzzels zijn passend in het thema. Je komt hier geen cijfersloten tegen, maar dat zou hier ook niet passen. De kamer werkt volledig automatisch en dat vond ik hier niet storend. Het is leuk dat je hier veel moet samenwerken en dus samen bezig bent met de missie. De kamer ziet er strak en netjes uit!

Nadat we onze missie hadden voltooid, kletsten we gezellig nog na met een drankje. Leuk is dat ze dat hier doen door ook wat foto's te bekijken die gemaakt zijn tijdens het spel. Onwijs bedankt voor jullie gastvrijheid en we zijn super benieuwd naar jullie 2e kamer!!

Ik vind dat het zeker de moeite waard is om naar Coevorden te gaan. De kamer heeft een thema wat je niet vaak tegenkomt en door de variatie in puzzels, is het een leuke kamer om te spelen! Ook als het thema je niet zo ligt. Het is namelijk een keer echt wat anders!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema
 • Ontvangst en begeleiding
 • Variatie in puzzels
 • Uitwerking van het thema
 • Logische puzzels

  QuintyVMarinde

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (189 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2022

Op naar de sterren en daar voorbij!

Onze escapetrip in het Noorden van Nederland komt stilletjes aan tot een eind. Gelukkig mogen we nog twee kamers spelen. Na ons avontuur in Hoogeveen, reden we door naar Coevorden om Mission Mars te gaan spelen. Ik keek erg uit naar deze kamer omdat ik er al goede verhalen over had gehoord. Heel erg benieuwd dus!

Nadat we wat hadden gegeten, kwamen we aan in Coevorden. Parkeren kan lekker voor de deur, fijn! We werden ontvangen door een vriendelijke eigenaar en konden al lekker kletsen over de verschillende kamers die we al hadden gespeeld tijdens onze trip, gezellig. De ontvangstruimte ziet er overigens netjes (en in thema) uit. Na een korte sanitaire stop, kon ons avontuur in de ruimte gaan beginnen.

Zoals gezegd, had ik al veel goede verhalen over deze kamer gehoord. Ik was vooral benieuwd omdat het thema ‘ruimte’ mij niet zoveel doet. Waarom? Omdat het heel moeilijk is om reëel na te bouwen. Als dat wel is gedaan, is het vaak heel moeilijk om te zien wat je nu precies moet doen tussen al die duizenden knopjes in een ruimteschip. Heel benieuwd hoe dat hier zou zijn.

Eenmaal in de kamer valt meteen op dat je in een ‘standaard’ ruimte thema kamer bent, maar dan wel onwijs goed uitgewerkt. Waar ik meteen bang voor was, waren de velen knopjes die we zagen. Gelukkig viel die angst snel weg, want deze kamer laat heel goed weten wat je wel en niet kunt/hoeft te gebruiken. Iets wat ik heel goed vind zitten in deze kamer is flow. We zitten als groep snel in een goede flow en deze laten we niet meer los. De kamer communiceert goed en er is genoeg te doen voor 4 personen. Zowel parallel als lineair.

Iets wat ook heel fijn is, is dat deze kamer je continu heel duidelijk beloont. Het is heel duidelijk wanneer iets opgelost is. Dat is in velen gevallen heel simpel uitgevoerd, maar in veel escaperoom sta je om je heen te kijken met het idee: “wat is er nu eigenlijk gebeurd?”. Dat heb ik in Mission Mars geen enkele keer gehad. De puzzels zijn verder allemaal goed in thema en versterken het verhaal goed.

Het enige wat ik een beetje mis in deze kamer is spanning. Ik krijg een beetje het gevoel of het niet uitmaakt of we wel/niet ontsnappen uit dit ruimteschip. Hier zou nog wat winst te behalen zijn. Een van de tofste dingen vind ik het einde. Je hebt hier te maken met een écht einde en daar is er wel een bepaalde spanning aanwezig. Met een toptijd haalden we als groep de kamer. Wat hebben we heerlijk gepuzzeld in een mooi decor.

Mission Mars is een kamer die al lang op mijn wishlist stond, wel was ik wat huiverig voor het thema. Al met al is Mission Mars een kamer die je echt wel gespeeld moet hebben, ook wanneer het ‘ruimte-thema’ je wat minder ligt. Leuke puzzels, goed decor en leuke effecten. Ook het napraten is op een leuke en unieke manier gedaan, we hebben enorm gelachen. Wij komen zeker nog eens langs in Coevorden om nog een ruimtereis te maken in de toekomst!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  anouk

romoromoEscape ExpertLid sinds: 7 november 2020 (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 maart 2022

crashed on earth but skyhigh to Mars

Dit was wel even een dingetje.

1- We hebben 0.0 iets met ruimtevaart
2- We zijn de meest A-technische personen in NL plus desinteresse
3- Toch op dat feestje geweest die nacht daarvoor waar we absoluut niet naar toe gingen.

In de kamer zijn we vooral onszelf tegengekomen. De lijn was weg en chaos allover ;P

Maar eindconclusie:

Dit is echt ook weer een toffe kamer. Ook als je niet van ruimte dingen houd, Niet technische bent aangelegd. Geen idee hebt wat het verschil is tussen een harde schijf of een stekker. Gewoon lekker doen ...Het gaat zeker goed komen.

Wat wel bijzonder is dat met ons "the day after" we het er nog binnen het uur vanaf hebben gebracht met ons tweetjes. De eigenaren hebben vast een leuke ochtend gehad om on zo te zien klungelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  56:58 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  sjephanie

JHakkersJHakkersEscape ApprenticeLid sinds: 3 september 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 september 2022

Fantastisch, alles klopt!

Gisteravond een unieke ervaring gehad. Ik heb ongeveer 15 á 20 escaperooms gespeeld en dit was de eerste waarbij iedere puzzel ook daadwerkelijk een reden had. Je kon gewoon aan alles merken dat er met zorg over nagedacht is. Van de aankleding, tot de hoge mate van automatisering, tot het thema en zelfs een leuke samenvatting aan het eind.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:27 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Spannend

 

Christophe Kruijtzer (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2022

Super ervaring en geweldige service!

We hebben een geweldig ervaring gehad met super vriendelijke en gastvrije service. De escape room was erg leuk en de moeilijkheidsgraad was perfect! We waren met twee man en hebben hem helaas net niet gered. Zeker een aanrader voor mensen die graag een escape room doen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

sprinssprinsEscape ApprenticeLid sinds: 31 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2022

Toffe ervaring!

Met een stel vriendinnen hebben we deze esaperoom gespeeld. De kamer was uitdagend maar wel goed te spelen. We hebben het helaas net niet gehaald maar mochten het gelukkig wel afmaken.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Verhaal

 

Gea (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2022

Prachtig

Mooie kamer heerlijk om uit te zoeken, we hebben er plezier aan beleefd


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:27 min

 

IngridFIngridFJunior EscaperLid sinds: 11 december 2021 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2022

Verrassend leuk

Normaal gesproken niet helemaal ons thema, maar verrassend leuke kamer gespeeld! Simpel maar doeltreffend verhaal, Veel technische snufjes en puzzels die we nog niet eerder waren tegengekomen. Erg goed en origineel bedacht. Met z’n tweetjes is de kamer wel pittig en aanpoten. We hebben hem niet binnen de tijd gehaald maar mochten hem uitspelen, heel fijn! Wat dat betreft staat plezier ook echt bovenaan bij de eigenaren.
Na afloop werd de kamer uitgebreid besproken aan de hand van foto’s die van de escapers zijn gemaakt, erg origineel.
De wijze waarop de drankjes gebracht werden is toch wel echt briljant… ;)


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel

 

Ruud Kleine (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2022

Top kamer!

We hebben nog weinig ervaring met escapen, maar dit was echt een top kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

UmutKalayciUmutKalayciEscape ApprenticeLid sinds: 1 augustus 2022 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2022

Super leuke kamer!

Mooie moderne kamer. Echt een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

MarkWegMarkWegEscaperLid sinds: 18 september 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2022

Prachtige techniek in een mooie uitdagende kamer

Zoals wel vaker zit ook deze escaperoom op een bedrijfsterrein. De auto parkeer je voor de deur. Eenmaal binnen valt meteen op dat alles in de sfeer is van de kamer is gebracht. Mooi gedaan. De kamer heeft een goed verhaal, duidelijke lijn en de puzzels zijn pittig, maar allemaal te doen. Ze zitten slim in elkaar in een mix van digitale, technische snufjes. Hier heeft een techneut zich kunnen uitleven, maar die is zeker niet vergeten om het toegankelijk te houden voor de gewone bezoeker. We waren met zijn drieën en voor drie of vier lijkt ons de kamer prima geschikt. Een van ons haakte wat af op het technische karakter van sommige puzzels, maar er bleef genoeg over om te doen (overzicht houden, combinaties leggen).

Allergrootste voordeel is dat je hoe-dan-ook de kamer uitspeelt. Je "wint" als je binnen een uur buiten bent. Heb je meer nodig: krijg je meer tijd. Er is ook ruim de tijd om na te kletsen met een versnapering in stijl! Daar bleek dat sommige spellen zelfs ingenieuzer in elkaar zaten (met een geheime zolder) dan leek. Het zou gaaf zijn als je dit ook in de kamer meekrijgt (het is nu al een vet spel, maar de uitleg daarna maakte het nog gaver).

Al met al een echte aanrader deze kamer. Ze zijn bezig met een tweede kamer op dezelfde locatie. Wordt vast ook weer fantastisch!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Verhaal
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

lisette-escapeslisette-escapesEscape ApprenticeLid sinds: 19 mei 2018 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2022

Super!

Van de binnenkomst, het spel en de afsluiter: alles was tot in de puntjes geregeld. Toen we binnen kwamen werden we enthousiast ontvangen en kwamen we direct in de sfeer van mission mars. De kamer zit goed in elkaar, je komt geen cijferslotje tegen(een verademing) en de licht- en geluidseffecten maken dat alles levensecht aanvoelt. Als afsluiter een drankje gedronken en het spel nog doorgenomen met Linda. Een aanrader!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede prijs

 

john1984john1984Escape ApprenticeLid sinds: 12 augustus 2022 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2022

Aanrader!

Leuke escaperoom. Spellen passen goed in het thema. Ondanks het technische tintje is de kamer goed te doen. Spellen gezien die we nog nooit eerder hebben gezien. Daarnaast nog een zeer leuke nabespreking.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Beleving

 

HKBDHKBDEscape ApprenticeLid sinds: 30 april 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 1 mei 2022

Geweldige belevenis (kamer zonder slotjes)

Super mooie kamer!
Eerst werden we vriendelijk ontvangen in een ruimte, welke prachtig rond het thema ruimtevaart was aangekleed. Ook het instructie filmpje bracht ons al helemaal in de sfeer.

We hebben alle “Mission to Mars”-puzzels kunnen oplossen, waaronder enkele prachtige technische hoogstandjes, om daarna binnen de tijd terug te kunnen keren naar aarde.
Heerlijk hebben we kunnen samenwerken als een echt team.
Zó fijn dat we geen codes van cijfersloten hoefden te zoeken.

Nadat we uit de kamer waren, kregen we nog een drankje aangeboden, welke op een wel heel toepasselijke manier werd geserveerd.
Alle tijd werd er genomen om de kamer na te bespreken en we kregen, naast de teamfoto, nog alle hoogtepunten van onze eigen missie te zien.

Alles bij elkaar een geweldige belevenis, deze Mission to Mars escaperoom!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:59 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal

 

Harriette Riese (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2022

aanrader!

We waren met 5 pers en hadden net 62 minuten nodig... Warm onthaal en fijne nabespreking door de enthousiaste bouwers. Goed verhaal en zorgvuldig gebouwde escaperoom.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Janine (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 februari 2022

Super

Dit was onze eerst escaperoom, we vonden het super en zeker voor herhaling vatbaar! Complimenten voor de organisatie.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Britt (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 januari 2022

Super leuk, mooi en knap in elkaar gezet

Helaas niet binnen de tijd gehaald. Maar was wel erg leuk. Zit mooi in elkaar, goede afwerking. Een aanrader!


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

josjejosjeEscape ExpertLid sinds: 27 september 2018 (147 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2022

Mission succeed

Wat een enthousiasme en vriendelijke eigenaren. Een ontzettend warm onthaal. Aan alles is gedacht en het thema is tot het kleinste detail doorgevoerd, erg leuk om weer een kamer met passie te spelen. Het verhaal klopt bij het decor en de puzzels. Er is een mooie opbouw en leuk verhaal voordat je de kamer ingaat. De kamer is goed opgebouwd met leuke puzzels en sfeer. Ook voor de ervaren speler een leuke kamer, en zeker goed te doen voor de minder ervaren spelers. Het is geen 3.0 kamer maar een goede 1.0/2.0. Ook als je de kamer uitkomt wordt de tijd genomen om op een unieke manier na te praten. Wij hebben de kamer met 4 personen gespeeld maar met ervaring kan het ook met 2 personen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja

 

Mike (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2021

Geweldig genoten.

Heel erg genoten! Voor velen in onze groep de eerste keer een escaperoom. Was zeker een ervaring om nooit te vergeten! Bedankt dat jullie ons deze ervaring hebben laten beleven!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:11 min

 

michel_bronsmichel_bronsJunior EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2021

Super mooie kamer!

Het was een stuk rijden, maar zeker de moeite waard!

Geen grote ontvangst ruimte, maar uiteindelijk draait het om de escape room. De beleving begon al voordat je de kamer in was door de goede aankleding.

De kamer zelf was ook erg goed aangekleed. Het verhaal is niet ingewikkeld, waardoor je er goed in wordt meegenomen. De puzzels waren van een hoog niveau. Sommige puzzels leken erg technisch, maar uiteindelijk kon alles met logisch nadenken worden opgelost.

Er kunnen maar weinig kamers tippen aan de afwerking van mission mars. Iets wat voor ons steeds belangrijker gaat worden naarmate we meer kamers hebben gedaan.

Nadat we uit de kamer waren konden we nog even een drankje doen en kregen we nog alle hoogtepunten van onze missie te zien. Alles bij elkaar een top kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

fam granneman (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

geweldige escaperoom!

Dit is onze tweede escaperoom die we met ons gezin deden. Samen waren we in staat om binnen de tijd terug op aarde te keren :) Na ontvangst en uitleg door de hostess werden we losgelaten in de shuttle. Doordat ons gezelschap gevarieerd was (13 - 50 jaar) waren de puzzels goed op te lossen, met slechts één hint toen we niet verder kwamen. Het digitale aspect is overal erg goed doorgevoerd in alle -mooi uitgevoerde- kamers. Op het einde wachtte on nog een gezellige terugblik. Echt een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zier er zeer fraai uit
 • digitale aspect
 • thema helemaal goed door gevoerd

 

Willeke (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Super escaperoom met een origineel thema

De escaperoom zit super in elkaar met leuke puzzels die niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk zijn. Wij vonden het thema ook zeer leuk en de puzzels paste goed bij het thema. De ontvangst was ook uitstekend en de samenvatting met foto's achteraf was ook een leuke toevoeging. Zo krijg je toch de dingen mee die je wellicht gemist hebt die je groepsgenoten hebben gedaan. Wij waren ook zeer onder de indruk van de technische aspecten en de design van de escaperoom.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede puzzels
 • leuk thema
 • goede ontvangst en nabespreking
 • geen

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 6 april 2019 (97 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Een absolute aanrader

Geweldig thema dat heel erg goed doorgevoerd is. Prachtige kamer, zit top in elkaar. De opdrachten en puzzels zijn zeker origineel. Misschien niet altijd even moeilijk, maar ook voor de ervaren escaper nog steeds ontzettend leuk om te doen.
Ontvangst heel fijn en ook het nabespreken is leuk :-). En de prijs voor deze kamer is ook nog eens zeer goed te doen. Zelfs inclusief een gratis drankje.
Deze moet je echt een keer gedaan hebben.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

sander (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2021

Enorm gaaf en gezellig

Het is echt even anders dan je traditionele escape room er zit erg veel techniek achter wat zorgt voor een enorm leuke ervaring. Verder zijn we goed geholpen en kregen we alleen hints wanneer dat echt nodig was. Ook was de host erg gastvrij.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zat goed technisch in elkaar
 • Had een goed verhaal erachter zitten
 • Erg modern

 

chriskchriskEscaperLid sinds: 24 december 2017 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2021

Mooi uitgewerkte kamer zonder slotjes!

Mission Mars is een kamer die super mooi uitgewerkt is in het thema. Ook zijn er geen slotjes aanwezig, wat 'm extra leuk maakt.

Helaas hadden wij het gevoel te weinig van het onderwerp af te weten en daarbij te weinig in het verhaal meegenomen te zijn, waardoor we regelmatig vast liepen en niet in een lekkere flow door de kamer heen gingen, jammer.

Het is top dat je de kamer uit mag spelen, ook als je het niet binnen 60 minuten haalt. Daarnaast is de nabespreking van de kamer super leuk!
En deze kamer is ook erg leuk voor kinderen!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooi thema uitgewerkt
 • Geen slotjes
 • Nabespreking kamer
 • Ook leuk voor kinderen
 • Leuke technische snufjes
 • Helaas voor ons geen lekkere flow
 • Te weinig meegenomen worden in het verhaal

 

Romy (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2021

Unieke ervaring

De Escape Room was mooi opgebouwd en in elkaar gezet. De opdrachten waren niet te makkelijk of te moeilijk dus voor iedereen haalbaar. Verder goede service en een leuke ervaring!!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Innovatief
 • Creatief
 • Orgineel
 • Goede service

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig