Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over Elixir

1929, Verborgen in de jungle van een enorme glazen kas, omgeven door bizarre instrumenten en exotische planten, werkt een bevlogen botanicus al jarenlang aan een grootse ambitie; het creëren van het levenselixir. 

De professor zou zelfs een geheim laboratorium hebben, waar alles op scherp staat in afwachting van het missende ingredient, afkomstig van de Selenicereus grandiflorus – ‘de Koningin van de Nacht, die zéér zelden bloeit… 

Speel deze bijzondere botanische Escape Room in de Wintertuin in Baarn en misschien ontvang jij wel het eeuwige leven… Thema's

Avontuur

Battle

Geschiedenis

Jungle

Lokaal

Mysterie

Tijdreizen

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

13 likes

65 Escapetalk bezoekers

66.3% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Heemskerklaan 25
3742AK, Baarn
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

86 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

wiebe_van_der_leijwiebe_van_der_leijEscape ApprenticeLid sinds: 2019-09-23 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2019 September 23

Fantastisch

Man, wat een fantastische escaperoom, echt een aanrader! Alles klopt tot in detail en de beleving is supertof!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  lennart24wintertuin-experience

TS (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 August 13

Hoog niveau ontwerp, echt anders dan anders!

Met twee teams tegen elkaar gespeeld. We waren het er allemaal over eens dat deze room geweldig is, qua design echt beter dan heel veel andere rooms. Hier geen hangsloten, maar echt creatieve puzzels die ook de hersens van ervaren spelers doen kraken. En het ziet er echt uit om door een ringetje te halen. Dikke aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Creatieve puzzels
 • Bizar mooi design

  lennart24

arnout_baasarnout_baasEscape ApprenticeLid sinds: 2019-10-14 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2019 October 14

Fantastisch! Ook tegen elkaar te spelen

Heel bijzondere locatie, fantastisch ontvangst en goede begeleiding.
Maar het belangrijkst: wat een escape room! Zit heel strak in elkaar. Aanrader!
En heel leuk: twee dezelfde escape rooms waardoor je tegen elkaar kunt spelen


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 11 personen

Ontsnapt: Nee


 • vernieuwend
 • goede puzzels
 • twee teams tegen elkaar
 • locatie

  wintertuin-experience

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 2018-03-18 (188 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2021 August 22

Gegarandeerd puzzelplezier in deze thematische kamer

Elixir stond al héél lang op de wensenlijst en eindelijk was het zover! Een hoop wisselende reviews op escapetalk van mega enthousiast tot aan wel aardig. Ik was benieuwd in welke categorie ik zou vallen. Ik kan zeggen dat ik in de categorie enthousiast val!

De locatie ligt in een park, waardoor je ergens langs de zijkant van het park parkeert en even naar de ingang van het park moet lopen. Belangrijk om daar even rekening mee te houden, maar wel de moeite waard! Het is een heel mooie kleine wandeling door het park en we hadden zelfs het geluk dat we een eekhoorntje zagen!

De escape room is gemaakt in een grote kas, waar ook een theehuis in zit (lekkere cheesecake!!!), dus voor en na de escape heb je ruimte voor wat drinken en een hapje eten of dus een taartje. We werden vriendelijk ontvangen en hadden de ruimte om nog even naar de wc te gaan en spulletjes op te bergen.

Vervolgens kregen we onze opdracht te horen en deze werd leuk gebracht, waardoor je meteen een beetje extra in het verhaal wordt getrokken. We gingen de escape room in en je bevindt je letterlijk in een kas. Je kan naar buiten kijken en de gasten van het theehuis ook naar binnen. Dit is overigens niet storend, omdat er genoeg ruimte zit tussen het zitgedeelte van het theehuis en de escape room, je zit wat verhoogd en in ons geval waren we direct gefocust op de game. De mooie sfeervolle muziek in de escape en aankleding zorgde voor een fijne en passende sfeer en de puzzels deden daar nog een schepje bovenop. Met een leuke diversiteit aan type puzzels, goede flow en logische puzzels hebben we ons super goed vermaakt. De puzzels zijn parallel op te lossen, maar door een goede en passende sturing vanuit de kamer weet je wel wat je moet doen. Wat nog een extra bonus is, is dat de puzzels ook echt wel uitdagend zijn!
Ik vond het aantal waarmee we de kamer speelde ideaal, maar zou ook zeker met vier personen kunnen, meer zou ik niet doen.

Ik zou deze kamer zeker aanraden om te spelen en mee te nemen als je in de buurt bent. Het is gegarandeerd puzzelplezier in een mooie thematische kamer met een leuk verhaal.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja  42:00 min

  lennart24

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 2018-11-18 (169 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2021 August 22

Sfeervolle puzzelkamer

Tijd om alle tegoedbonnen door corona eens op te werken.
Een escapetrip dus met deze keer:
Wintertuin experience – elixer
Game over – top secret
Game over – walking death
Escaperoom Nieuw Vennep – het geheime genootschap
Escaperoom Leiden – Rembrandts geheime atelier

In deze volgorde speelden wij hem ook en een “verslagje” hiervan vind je van elke room hieronder.

Starten deden we met de wintertuin experience – elixer

Onthaal:
Nou ik wil beginnen met een tip: kom sowieso iets eerder want je zal een klein stukje moeten wandelen tussen je parkeerplaats en de ingang, maar neem er lekker je tijd voor want het is echt mooi hier.
Ik vond de kas zelf best indrukwekkend met daarin 2 kleinere kassen die de 2 escape rooms zijn (2 keer identiek dezelfde rooms)
We werden vriendelijk onthaald door het horeca personeel en niet veel later kregen we zelfs een heus stukje toneel van een van de medewerkers. Prima start.
Met gepaste kledij konden we de kas betreden.

Kamer:
Botanische kas, elixer, Latijnse namen, het is allemaal voer waar je snel van denkt pffff heb ik daar wel zin in. Het kan zo snel terugvallen om vreselijk saaie kost en gelukkig zijn ze niet die weg ingeslagen. In ruil krijg je gevarieerde puzzels, het betere denkwerk en goed samenwerken.
De setting is fantastisch, er wordt gebruik met mooie decoratie, leuke technieken en sound-effects. De muziek is lekker ouderwets en draagt enorm bij tot de sfeer.
Het is een mooie combo van moderne technieken en hangsloten, maar zo gebruikt dat het klopt bij hetgeen wat je dan aan het doen bent.

De kamer heeft een goed en duidelijk verhaal dat ook door zijn puzzel goed tot zijn recht komt. Je weet wat je aan het doen bent, je weet hoe ver je staat en dus meteen ook wat je nog te doen staat.
Wij speelden hem met 3 personen en ik denk dat ik ook max 4 zou zeggen. De kamer heeft een enorm parallel gedeelte wat erg tof is, maar wel ervoor kan zorgen dat je natuurlijk een deel niet meekrijgt.
Je moet wat lezen in deze room en meestal vind ik dat enorm storend. Maar op een of andere manier vond ik dat hier niet. Het was in thema, beknopt en je wist daardoor heel goed wat je moest doen, zonder dat de puzzel voor je wordt uitgelegd.
Ook erg leuk is dat deze room erg belonend werkt. Je lost iets op, maar je krijgt er ook wat voor terug en iets waar je wat mee kan en dat zorgt voor een super lekkere flow.
Conclusie:
Jullie lezen het al, wij hebben ons echt 3 schitterend vermaakt.
Wij speelden hem in 42 minuten hintloos en dat bewijst heel goed dat er voldoende te doen is en dat de kamer een lekkere flow en logica bevat.
Hoewel de ruimte volledig van glas is en eigenlijk iedereen je kan zien, was ik dat binnen 3 minuten vergeten.
Het is een room die ik absoluut aan iedereen zou adviseren die van lekker puzzelen houdt, maar je moet met de juiste verwachtingen komen. Geen 200m2, geen wtf moment, geen 3.0 room.
Kom met de instelling dat je in een kas 60 minuten gaat puzzelen om het elixer te vinden en je gaat aangenaam verast worden. Dit is een room met een toffe puzzellijn, volledig in thema in een zeer aangename setting. Echt een aanrader en ik zou er gerust een stukje voor om rijden.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja

  lennart24

amamEscaperLid sinds: 2017-12-27 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2021 June 27

Zooooo mooi


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels origineel en mooi
 • Sfeer is ongelloflijk goed en in thema
 • 2 puzzels te ver gezocht

  wintertuin-experience

falco (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 March 8

Super leuke ervaring op een unieke locatie!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Locatie
 • Verhaal
 • vernieuwende puzzels
 • Puzzels mochten iets uitdagender

 

Marinca (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Memorabele ervaring met de familie

Thematisch erg mooie escape room op een prachtige locatie. De puzzels waren uitdagend. De noodzaak om goed onderling te communiceren en verbanden te leggen, in combinatie met toffe begeleiding van de medewerkers, zorgde voor een memorabele ervaring met de familie. We zitten nog na te genieten!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Locatie
 • Design
 • Sfeer

 

Erg leuk! Uitdagend heeft veel teamwork nodig.

Hele leuke en uitdagende escape room. Anders dan normale escape rooms met vele codes etc. Aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagend
 • Er is een kans dat er hoofden gestoten worden

 

Natalie (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 16

Leuke room op prachtige locatie

We hebben deze escape room net voordat alles (letterlijk) op slot ging gedaan. Het was nog vroeg donker, dus om daar aan te komen en die prachtige kas door de planten te zien schijnen, zorgde als snel dat we helemaal in juiste stemming waren. Aardige gastheer, net nieuw in dienst denk ik, leuke pittige puzzels.


8.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Goede sfeer
 • Mooie locatie

 

Eveline (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 14

Heel erg genoten!

Dit was onze eerste escaperoom, onze enige ervaring tot nu toe was het familiebordspel van Jumani. We vonden het allemaal een TOP ervaring. Leuke puzzels, fantastische lokatie, verrassende wendingen, echt heel erg leuk. Zowel voor ons als ouders als voor mijn zoon (10) en dochter (12).


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • super lokatie, heel mooi en licht
 • geen

 

vinnixvinnixEscape ApprenticeLid sinds: 2019-10-5 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 13

Mooie escaperoom

Nog nét voor alles dicht ging vanwege de coronacrisis zijn we met z’n drieën hier geweest. De locatie is prachtig. We waren er ‘s avonds en als je aan komt lopen zie je de kas al van veraf liggen in het donkere park. Binnen was het erg mooi en groen. Ik kan me goed voorstellen dat je er overdag erg leuk kunt lunchen. We kregen een heerlijk kopje thee en toen kon de escaperoom beginnen!
De gastheer zat goed in zijn rol :-)
De escaperoom heeft puzzels die erg goed bij het thema passen. Niet te makkelijk en niet te moeilijk met soms hilarische interactieve momenten (met je medespelers).


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels passen goed in thema
 • Mooie locatie

 

KES89KES89Escape ExpertLid sinds: 2019-01-13 (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2019 April 16

Leuke escape room!

Vandaag de eer gehad om als allereerste team de kamer te testen! In een tijd waarin de meeste nieuwe kamers zich steeds meer richten op techniek en/of horror, is dit een verfrissende kamer. Met een leuk thema en een prachtige locatie is dit een kamer voor allerlei verschillende doelgroepen. Alles staat in het teken van het ontwikkelen van een levenselixer en de puzzels passen goed in dit thema. Deze kamer vereist enige samenwerking, maar er was geen moment waarop niemand iets te doen had. Een goede combinatie dus tussen samenwerken en in kleinere groepjes naar het einddoel werken. En een leuk origineel battle element waar ik verder niks over ga verklappen ;-)!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Uitstekende service
 • Origineel battle element
 • Unieke locatie
 • Vriendelijk personeel
 • Thema goed doorgevoerd
 • Verbanden leggen
 • Gevarieerde puzzels

 

Janita Kuijper (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 March 7

Een hele mooie locatie en een leuke escape room

We hadden beide escaperooms gereserveerd. Gestart met een kop koffie en een heerlijk taartje. In de escaperoom hielden we aanvankelijk elkaar in de gaten om te zien hoe ver de andere groep was, maar al gauw waren we zo fanatiek bezig dat we dit niet meer deden. Helaas hebben we de puzzel net niet op kunnen lossen, maar het plezier was er niet minder om. Voor mensen die het vervelend vinden om opgesloten te zijn, is dit DE escaperoom. De deur blijft gewoon open. Het avontuur hebben we afgesloten met een heerlijke lunch in de kas. Zeer vriendelijk personeel.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooie locatie. Leuk thema. goede catering
 • eigenlijk niet.

 

Roos (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 March 4

Slimme puzzles die goed in thema zijn.

Hoewel we niet de escaperoom hebben opgelost hebben we er erg veel plezier aan beleefd. De puzzles zijn slim en sluiten goed aan bij het thema van het verhaal en de geschiedenis van het pand. Bijzondere locatie en erg leuke hosts! Tip: goed communiceren en nóg beter lezen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Leuke Hosts
 • Locatie
 • Verhaal
 • Puzzles

 

Yara (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 March 4

Pittig in stijl

De escaperoom bevindt zich in een prachtige omgeving. De escaperoom is tot in de details vormgegeven in de jaren '20. De opdrachten zijn ook toepasselijk bij het tijdperk en de sfeer. Ondanks we de escape room niet hebben kunnen oplossen, hebben we genoten van de escape room.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Spellen

 

Judith (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 February 17

Hele mooie escaperoom

Goed verhaal passend bij de prachtige locatie


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Catgroep Soest-Baarn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 February 17

Een enerverende, interessante en superleuke ervaring!

Wij waren een groep van vier jongeren van 16 en twee volwassenen. De escaperoom is een complexe uitdaging, die door de jongeren geweldig goed werd opgepakt. We hebben het niet gered, maar bijna alle opdrachten naar behoren uitgevoerd. Het zit knap in elkaar en je moet voortdurend schakelen. Iedereen was laaiend enthousiast!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Prachtige ruimte en omgeving
 • Leuke introductie en begeleiding
 • Spannend
 • Voldoende ruimte
 • Complexiteit

 

Jamie (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 February 17

Fantastische aankleding & puzzels

Prachtig pand met mooi in elkaar gezette escape room met goede puzzels waarvoor je veel moet samenwerken. Ook fijn dat je op een leuke manier hints krijgt als je vast dreigt te lopen. Verder aardig personeel en goed voorzieningen om de escape room heen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel samenwerking nodig
 • Goede puzzels
 • Mooi vormgegeven
 • Geen!

 

H. van Twillert (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 February 7

Lastig maar leuk

Deze escaperoom met 10 personen gespeeld (2 teams van 5 prs.). Beide teams is het niet gelukt om binnen de tijd het mysterie op te lossen. Sommige puzzels hielden erg op. En de aanwijzingen werden door ons soms anders opgevat :( Maar het zit ingenieus in elkaar, dus het is leuk om te spelen.


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Nee

 

Gerhard (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 February 5

Super

Wat een originele ervaring is dit op een heel bijzondere locatie. Net op tijd klaar met alle bijzondere, rare en uitdagende opdrachten. Zit goed in elkaar met een goede lijn door het hele spel. Je weet niet altijd wat je wel nodig hebt maar dat maakt het extra leuk. Aanbevolen!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Leuk en uitdagend

In het begin verwacht je dat dit een simpele escape-room wordt die je makkelijk doorwandelt.
Toch heeft ook deze kamer een aantal leuke en uitdagende vraagstukken. De locatie 'Wintertuin' is prachtig en groot.
Je kan er prima heerlijke thee drinken dat tot mijn verbazing tot uitstekende kwaliteit is. Je kan ook lekker genieten van een wandeling door de tuin en van de inrichting van het gebouw. Alles qua sfeer past en loopt goed in elkaar over. Zeker een plek om met meerdere mensen nog eens terug te komen. Verder ook prima te bereiken met de trein en auto.Reactie door Wintertuin Experience

2020 March 4

Leuk om te horen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Escape-room
 • Sfeer
 • Locatie

 

Ella (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 October 12

Super leuk!

Met 30 seconden op de klok nog NET ontsnapt! Heel spannend!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verschillende kwaliteiten worden aangesproken

 

Anna (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 August 30

Fantastische escaperoom met creatieve puzzels bijpassend in het thema

Supermooie locatie. Geen gewone puzzels. Puzzels die in het thema passen en waar je echt even over moet nadenken. Zeker een aanrader! We hebben het hier nog regelmatig over dat we hier zo van genoten hebben en dat we dit zo'n goede escaperoom vonden.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • locatie en opzet
 • leuk thema waar puzzels goed inpassen
 • creatieve, geen standaard puzzels.
 • er wordt 1 muzieknr continu herhaald

 

liessierliessierJunior EscaperLid sinds: 2021-07-30 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2021 July 30

Staat in onze top 3

Een hele toffe ervaring gehad bij deze originele en prachtige escaperoom. Met zijn 4e hebben wij deze kamer gespeeld in een tijd van 48 minuten. Originele puzzels en een mooie aankleding.
Ik raad iedereen aan om hier eens te gaan escapen, een hele leuke ervaring. Deze escaperoom staat in onze top 3


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke host
 • Geweldige ruimte
 • Originele puzzels
 • Geen min punten, gewoon gaan!

 

K. (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2021 August 23

Eentje die je moet proberen!

Voor ons teamuitje zijn wij naar deze escape room gegaan. Wij waren met 4 personen van verschillende leeftijden en iedereen vond het leuk. Het thema was origineel en paste goed bij de fantastische locatie. Verder was de escape room uitdagend met veel verschillende soorten puzzels. Een echte aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Diversiteit in puzzels
 • Leuk verhaal, goed in alles doorgevoerd
 • Gave locatie
 • Uitdagend
 • Een enkele puzzel wat ver gezocht

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig