Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Helstraat 666

Sittard, Nederland

Nu geopend

60 minuten

3 - 6

12 jaar

Lees reviews

Meer over Helstraat 666


Pastoor Jean was een vroom man, althans dat dacht men... Weet jij, samen met je team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden?Eng

Thema's

Horror

Mysterie

Studeerkamer

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

29 likes

265 bezoekers

95.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Helstraat 16
6131CZ, Sittard
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

93 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (215 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2023

Pastoor ik je?

HAIJE! Vandaag waren we met het team Ale Blie (3 personen) bij Escape Centrum Limburg in Sittard om al hun escape rooms te spelen. Zojuist hadden we al één kamer gespeeld en we zaten klaar voor de tweede kamer: Helstraat 666 ?.

Je kunt niet bij Escape Centrum Limburg parkeren, want deze locatie ligt midden in het centrum van Sittard. Echter kun je in de buurt betaald je auto in een parkeergarage zetten. De ontvangstruimte is groot en voorzien van een toilet en de mogelijkheid om wat te drinken. Als je een kamer gespeeld hebt, krijg je zelfs een drankje van het huis.

Onze gamehost was geïnformeerd dat we al een kamer hier gespeeld hadden en sloeg daarom zijn instructiepraatje over. We kregen direct de introductie door middel van een mooie video. Er gebeuren rare dingen in Sittard en men vermoed dat Pastoor Jean hier iets mee te maken heeft. Aan ons de taak om tijdens de mis eens te gaan rondsnuffelen in zijn studeerkamer. Na het intro liep de host de escape room in en benoemde nog wat belangrijke regels. Dit vind ik jammer, want dit haalt je een beetje uit het verhaal en maakt alles een stuk minder echt.

We staan in de studeerkamer van Pastoor Jean en het valt op dat het decor er redelijk netjes uitziet. Hier en daar zie je wél duidelijk gebruikssporen en kan de afwerking veel beter. Je ziet ook de techniek goed zitten en dat haalt toch wat van de beleving weg. Desalniettemin is de sfeer, door licht en geluidseffecten, best spannend.

De puzzels zijn divers en op zich vermakelijk, alleen zijn ze niet echt origineel. Het zijn een beetje de standaard puzzels die je in iedere gemiddelde escape room tegenkomt. Daarbij dragen ze ook niet echt bij aan het verhaal en voelt het allemaal heel willekeurig. De kamer speel je grotendeels lineair. Dit houdt in dat je puzzel voor puzzel oplost. Hierdoor kan het voorkomen dat je even zelf niets te doen hebt én moet kijken hoe een ander met een puzzel bezig is. Ik zou aanraden om met een kleine groep van maximaal vier personen Helstraat 666 te spelen.

Binnen de gegeven tijd wisten we uit de kamer te ontsnappen. We mochten weer een leuke foto maken, die je ook als GIF mee naar huis krijgt. Ik vind het heel tof dat aan het aandenken extra aandacht is besteed ?. Vervolgens dronken we nog wat en gingen we even lunchen in Sittard om straks weer met een goed gevulde maag de andere escape rooms van Escape Centrum Limburg te gaan spelen.

Al bij al; Helstraat 666 is een kamer die ik aan zou raden aan groepen die nog weinig tot geen ervaring hebben met escape rooms én voor mensen die er niet té ver voor hoeven te reizen. De puzzels zijn standaard en willekeurig, maar toch leuk om te doen en divers. Het decor is prima, maar mist afwerking en onderhoud.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal vier personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Speel deze kamer vooral als je nog niet veel escape rooms hebt gespeeld;
- Als je alle escape rooms op deze locatie wilt spelen, is dit een goede kamer om als tweede óf eerste te doen.

Bedankt, Escape Centrum Limburg, voor het ontvangen van ons. We hebben het naar ons zin gehad bij jullie.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja


  • Moeilijkheidsgraad
  • Foto/GIF
  • Diversiteit
  • Spannend

  sjephanie

KellyKellyEscaperLid sinds: 07 december 2019 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 februari 2024

Leuke kamer voor tussendoor

Helstraat 666 is een prima eerste generatie escaperoom; je bent vooral bezig het met ontcijferen van codes voor slotjes. De kamer is goed qua aankleding, maar verwacht geen spectaculair decor. Met momenten is de kamer erg donker en is het goed uitkijken met bijv. trapjes.
Verder wel een goede puzzelflow voor ons. Zeker geschikt als kamer als je nog niet veel ervaring hebt. Voor de meer ervaren speler zou ik de kamer met twee personen spelen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Goede service
  • Sfeer

 

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 augustus 2023

Spannend hoor!

Door naar kamer twee van de dag. Nadat we net opgewarmd waren bij 'The Haunted Office', was het tijd om de tweede kamer op locatie te gaan spelen. Dat zou voor ons 'Helstraat 666' worden. Een kamer met een wat spannender thema. Dat ligt ons altijd best goed, dus ik was heel benieuwd naar deze kamer.

Net zoals bij de andere kamers krijg je vóór het spelen van de kamer een video te zien. Deze video laat zien wat het verhaal van de kamer is. Zoals ik ook in mijn andere reviews heb gezet; de video's voor de kamers op deze locatie zijn echt goed. Het verhaal is duidelijk, beeld van hoge kwaliteit, etc. Het enige nadeel is dat de hoge kwaliteit video's een beetje haaks staan op de kwaliteit van de kamer.

Want als we dan de kamer binnen stappen (samen met de host weer), valt meteen op dat het decor minimaal is. Er is leuk over nagedacht. En er zitten wat leuke aspecten in. Maar wanneer je wat beter gaat kijken naar wat er nu precies staat, dan valt dat een beetje tegen. Ook de puzzels in deze kamer zijn op sommige punten niet echt passend. Als je dan echt verhaaltechnisch gaat kijken naar: "wat zijn we aan het doen?", dan kom je niet veel verder dan: "gewoon wat random puzzels oplossen".

De kamer heeft wel een duidelijke opbouw, je werkt verhaaltechnisch wel naar een soort einde toe. Ik denk dat dit een heel stuk spectaculairder had gekund, maar ze hebben wel wat geprobeerd neer te zetten. Waar deze kamer nog veel te halen valt, is wat mij betreft een stukje sfeer. Ik mistte toffe muziek, gave geluidseffecten, etc. Nu voelde het allemaal een beetje somber.

Heel veel meer valt er niet te vertellen over Helstraat 666. Ik denk dat het een leuke instapkamer is met een 'iets spannender thema'. Dus voor mensen die nog niet heel veel ervaring hebben met escape rooms. Verder moet ik wel weer zeggen; de service bij Escape Centrum Limburg is erg netjes. Na de kamer werden we meteen weer vriendelijk ontvangen, konden we nog even op de foto en mochten we een drankje pakken. Op naar kamer 3 hier!


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja

 

Rolf91Rolf91Junior EscaperLid sinds: 01 augustus 2023 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2024

Leuke kamer

Leuke kamer om te spellen als je in de buurt bent, we bleven een beetje op onze honger zitten qua horror


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


  • Puzzels
  • Moeilijkheidsgraad
  • Beleving

 

fembulfembulSenior EscaperLid sinds: 27 november 2022 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2023

''Zou die hier in het bureau zitten?''

Wat te doen als jij degene bent die een activiteit moet regelen tijdens het vriendenweekend en je escapeverslaafd bent? Juist, dan ga je escapen.

Deze kamer was perfect voor ons, aangezien we in totaal met 10 man waren en op deze manier mooi de verdeling over 2 kamers konden maken. Onze groep ging Helstraat 666 spelen, met 2 ervaren escapers en 3 beginners.

We komen in Sittard aan en worden begroet in een mooie en ruime ontvangstruimte, waar ook genoeg te doen is voor de groep die pas later start. Dan mogen wij het kantoor van pastoor Jean betreden. Wat meteen opvalt is de decoratie, dit ziet er allemaal prima uit en is in thema. Wat mij betreft was deze kamer niet uiterst bijzonder in alles eigenlijk, maar gewoon leuk om mee te pakken, terwijl onze beginnende escapers hun ogen uitkeken. Dit zegt natuurlijk wel dat het een perfecte kamer is voor beginners en zeker als je eens een keer een wat ''enger'' thema wil, zonder dat je meteen een horror-kamer neemt.

Voor de wat meer ervaren escaper is dit zeker een makkelijke kamer, waar alles heel logisch gaat zijn. De kamer zelf is wel leuk gedocereerd en er zitten hier en daar erg leuke effecten. De puzzelflow in deze kamer is erg goed, komt ook omdat de kamer lineair is, maar alsnog was dit wel een fijne flow om in te zitten. De puzzels zijn eenvoudig, maar wel in thema en ook afwisselend genoeg.

Ik vond deze kamer zelf niet eng te noemen, ja oké hij is misschien wat spannend (dat vonden er genoeg in onze groep), maar deze kamer staat aangeschreven als enge kamer hier op escapetalk en dat vond ik écht niet het geval.

Het einde voelde wel wat abrupt, er had hier qua verhaal nog wel ies meer mee gedaan kunnen worden in mijn ogen en wat ik echt als tip wil meegeven is het licht; ik lees het in meerdere reviews, maar het is echt té donker in de kamer op een begeven moment. Natuurlijk, het werkt mee aan de spanning en de sfeer van de kamer, maar op het moment dat we met 5 man zijn en er maar 1 of 2 personen iets kunnen doen, omdat het voor de rest te moeilijk is om iets te zien, dan doet dat wel iets af aan de ervaring en de beleving in de kamer.

Verder is er een drankje is in de prijs inbegrepen, erg netjes en gastvrij! En uiteindelijk zijn we met een nieuw maandrecord vertrokken uit Sittard.

Al met al een prima kamer. De aankleding van de kamer is in thema, net als de puzzels. De service was goed en het is leuk dat je in de ontvangstruimte leuke spelletjes kan doen. Het enige wat er mist in deze kamer is een duidelijk verhaal en af en toe wat licht, maar als je zin hebt om te escapen en je bent in de buurt zou ik zeggen; lekker doen!
Ook zou ik deze kamer zeker aanraden voor de beginnende escaper of zoals wij dit deden, als je met een grote groep bent.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  41:52 min


  • Soms is het té donker in de kamer
  • Gebrek aan verhaal

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruLid sinds: 04 oktober 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 april 2023

Even de priester ondervragen

Leuke escaperoom voor tussendoor , met zijn tweetjes gespeeld en ons vermaakt in deze klassieke escaperoom. Wel onnodig donker op sommige momenten ;)


6.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

anne_ter_horstanne_ter_horstEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2021 (122 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2022

Leuke kamer!

Dit is echt een beginners kamer maar wel leuk zo tussendoor. Einde was wel wat abrupt.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:25 min


  • Great price
  • Logic

 

jeroen_ottojeroen_ottoEscape ExpertLid sinds: 21 oktober 2016 (96 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2022

Hell(o) beginnerskamer

Perfecte kamer voor beginners, voor de meer ervarende Escaper iets te makkelijk. Eenvoudig, maar toch uitdagend. op een puzzel na zat de flow er goed in. Spannend maar zeker niet eng. Mooie ontvangstruimte en een drankje is in de prijs inbegrepen. Met een nieuw maandrecord op dat moment de kamer verlaten.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:25 min


  • Prijs
  • Drankje na afloop
  • Logische puzzels
  • Goede service
  • relatief donkere kamer
  • niet al te moeilijk
  • veel 3 cijferige slootjes

 

DennisboomkeDennisboomkeEscape ExpertLid sinds: 03 januari 2023 (98 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 januari 2023

De beste van deze locatie!

Dit is een leuke kamer die aan te raden is om te spelen. Wij hebben ze alle 4 op 1 dag gespeeld. Vandaar deze review die geldt voor alle 4 de kamers. Echter is er zeker wel verschil in de kamers. Dat ga ik in de scores aanduiden. Maar globaal zijn dit goede kamers met leuke puzzels. Wat opvallend is, is dat deze kamers allemaal mooi zijn aangekleed.

Als je in de buurt bent zijn deze alle 4 de moeite om te spelen. Niet veel tijd? Helstraat 666 en The lost wizard zijn de leukste.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:12 min


  • Sfeer
  • Goede service
  • Puzzels
  • Goede prijs

 

wim_bollenwim_bollenJunior EscaperLid sinds: 06 juni 2017 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 november 2021

Leuke kamer

Spannende kamer met gevarieerde puzzels die zelfs de ervaren escaper nog kunnen boeien. We hebben de kamer met twee gespeeld zonder hints.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  49:46 min


  • Goede service
  • Sfeer
  • Diversiteit
  • Logica

 

nene55nene55Junior EscaperLid sinds: 26 februari 2023 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2023

Perfecte mix van engheid en leuk doorspelen

Hartstikke leuke kamer, niet enorm lastig maar ook zeker niet makkelijk. Een aantal dingen zijn echt wel iets lastiger dan verwacht. Ook vond ik het de perfecte combinatie van beetje spanning en toch niet storend.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


  • Goede service
  • Spannend
  • Logica
  • Had iets meer decor mogen hebben

 

richardenthijsrichardenthijsJunior EscaperLid sinds: 14 december 2019 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 november 2020

Prachtig en sfeervol

Wat een heerlijke kamer, Spannend door mooie licht, geluid en andere (!) effecten, maar zonder al te akelige schrikmomenten. We zaten goed in de flow en hielden de vaart er goed in. En hoewel we bijna een kwartier overhielden hebben we ons de hele tijd opgejaagd gevoeld: heerlijk! De puzzels zijn over het algemeen niet heel vernieuwend maar het prachtig uitgewerkte thema maakt dit echt een top kamer.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


  • spanning
  • prachtig uitgewerkt thema
  • licht geluid en andere effecten
  • heel fijn speelbaar met een lekkere flow
  • niet heel vernieuwende puzzels
  • beetje donker soms voor een 50+er met leesbril

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (114 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Prima kamer.

We hadden vandaag een escapedagje en dit was onze eerste kamer vandaag. De organisatie wilde prima meedenken om het schema voor ons zo optimaal mogelijk te laten verlopen; heel fijn! Ik heb mij prima vermaakt in de kamer. Je merkt wel dat hij al weer wat ouder is. Er zat 1 puzzel bij die voor onze groep wat lastiger was, je moet dat net kunnen. De ontvangsthal is erg gaaf.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (233 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2020

Leuke beginnerskamer

#167 Een mooie opwarmer voor onze escapedag waarop we o.a. 3 kamers in Sittard speelden. Deze was daarvan het eenvoudigst qua aankleding en puzzels, maar zeker voor hoe lang de kamer alweer bestaat een prima escape met spannend momentje. Helaas in het donker keihard m'n hoofd gestoten, maar dat mocht de pret verder niet drukken.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja  43:56 min

 

Joris (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 september 2020

Geweldige flow kamer

Heel veel plezier gehad in helstraat. Niet te moeilijk dus lekker door puzzelen. Helaas geen top tijd maar dat mocht de pret niet drukken. So wie so altijd erg naar onze zin gehad bij escape room sittard. Hopelijk komt er nog een nieuwe kamer!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


  • Flow
  • Totaal plaatje
  • Dat het er alweer op zit.. :-)

 

Leuke opwarmer

Wij hadden een dag geplanned staan waar de dames en de heren apart van elkaar weg waren. Tot de dames ons belde om een escape room te doen. Ze hadden zin in een enge kamer en hadden gezocht. Ze kwamen hier op uit. Voor ons dik een uur rijden maar we hebben het er voor over. Dit is de eerste kamer sinds een half jaar, dus toch weer spannend.

Bij binnenkomst een leuke ontvangstruimte, genoeg te doen en te zien. De gamemaster was vriendelijk en hield gepaste afstand.

Het was tijd we konden beginnen. Dit is de makkelijkste kamer die ze hebben, maar als opwarmen een goede keuze geweest.

Bij binnenkomst meteen een goede sfeer. Leuk aangekleed met ook voor detail. Dit is zoals meerdere hier hebben gezegd een linieare kamer wat lekker speelt.
Wel veel slotjes, maar dit mag de pret niet drukken. Door de muziek, geluidseffecten en spannende elementen blijf je lekker in het spel. Het is niet te, zodat je wel goed door kan spelen.
Op het einde een leuke afsluiter.

De kamer was een beetje te makkelijk maar wij hebben ons goed vermaakt.

Zonder hints ontsnapt met een mooie tijd op de klok.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Get_locked

Ontsnapt: Ja  34:28 min


  • ontvangstruimte
  • Sfeer
  • Spanning
  • Af en toe iets te donker

 

AndreaAndreaEscape ExpertLid sinds: 23 augustus 2016 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2019

In stijl van begin tot eind

Met onze zoons (8 en 10) spelden we deze kamer.
Vanaf de eerste minuut helemaal in het thema. Leuke ankleding en alle puzzels in stijl.
Er waren best wat cijfersloten maar dat mocht de pret niet drukken. Met nog 5 minuten op de klok ontsnapt. De host heeft goed geholpen en ook de verblifsruimte was gezellig.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Thema
  • Goede flow

 

evanovaevanovaEscape ApprenticeLid sinds: 28 december 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2019

Top kamer!

Heel erg genoten van deze klassieke kamer!
Ben je in het zuiden van Nederland laat deze niet voorbij gaan!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Sfeer
  • Puzzels

 

reneetjereneetjeEscape ApprenticeLid sinds: 28 december 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2019

Smaakt naar meer

Vandaag de eerste keer in Sittard geweest bij Escape Centrum Limburg.
Dit is ons heel goed bevallen.
We hebben enkele kamers in zuid limburg gespeeld maar niets kwam in de buurt van wat we vandaag meegemaakt hebben.
Super mooie kamer met toffe (tevens technische) puzzels.
Service was heel leuk! En er is naast escape rooms veel meer te ontdekken in de (grote) wachtruimte.
Wij gaan zeker terug komen voor de andere escapes!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


  • Mooi
  • Uitdagend
  • Spannend

 

saskiasaskiaEscaperLid sinds: 05 oktober 2018 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 december 2019

Standaard escape room

Deze kamer heeft alles wat een escape nodig heeft. Spannend verhaal, goed aangekleed en leuke effecten. Maar als inmiddels ervaren escape room speler was ik minder onder de indruk. De locatie vind ik wel echt heel leuk. Leuke ontvangstruimte en een drankje is in de prijs inbegrepen. Iets meer interactie met het personeel zou wel op prijs worden gesteld.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Aankleding
  • Sfeer
  • Weinig gepuzzeld
  • Niet heel uitdagend

 

lotte91lotte91Junior EscaperLid sinds: 15 mei 2017 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2019

Leuke kamer!

Leuke kamer, met een spannend thema. Leuke puzzels, wat goed met 4 personen gedaan kon worden. We hadden continue allemaal iets te doen. Leuke effecten. We waren wel snel ontsnapt, maar dat vonden we bij deze kamer juist leuk.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:34 min


  • Thema

 

[email protected] (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 oktober 2019

Aanrader!

Helstraat 666 is zeker een aanrader! Hele leuke en spannende kamer met leuke puzzels/opdrachten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

masjkemasjkeJunior EscaperLid sinds: 30 mei 2019 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 september 2019

Spannende en verrassende escape.

We hebben gisteren met 5 personen deze kamer gedaan.
Hij was verrassend en had leuke spannende momenten.
Door de spanning kreeg je een aparte sfeer in de kamer.
Op het eerste oog leek de kamer zeer eenvoudig en sober, echter......

De puzzels zaten goed in elkaar.
En waren afwisselend.
Ze waren niet zo heel moeilijk, maar ook weer niet te simpel.

Wat ik erg prettig vond was dat het niet te donker was in de kamer, soms is het zo donker in een kamer dat je niet alles goed kunt zien.

Het centrum op zich is gezellig, leuke ontvangstruimte met oa flipperkast en spellen. Na afloop nog iets te drinken gekregen en mag gezellig na zitten kletsen.

Kortom deze kamer is een echte aanrader, maar je moet niet te bang zijn uitgevallen..


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  47:53 min


  • Spannend
  • Verrassingen elementen
  • Niet te donker in de kamer
  • Geen idee.

 

Richard1980Richard1980Escape ApprenticeLid sinds: 28 maart 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 maart 2022

Spannend

Dit was de eerste kamer die we in Sittard gespeeld hebben. Classic escape room met spannende elementen. Puzzels zijn niet heel moeilijk maar dat zorgt voor een lekkere flow. Erg geschikt voor beginners.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:12 min


  • Sfeer
  • Puzzels
  • Beleving
  • Spannend

 

tom_leyssenstom_leyssensJunior EscaperLid sinds: 22 juli 2017 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 augustus 2019

Perfect voor beginnende escapers

De kamer was niet zo moeilijk. Toch op sommige momenten tips nodig gehad. Helaas werd hierbij eerder het antwoord van de puzzel gegeven dan een echte tip.
De special effects waren ook een goede toevoeging al werden het er naar het einde toe wel teveel waardoor de verassing eraf ging.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


  • Wachtkamer
  • Into filmpje
  • Tips mochten iets criptischer

 

Vivianne (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 juli 2019

Spannende escaperoom!

Helstraat 666 is een sfeervolle, spannende escaperoom met veel verrassende elementen. De escaperoom is goed te doen voor minder ervaren spelers en / of kleinere groepen (duo’s). Er wordt veel gebruik gemaakt van cijferslotjes, wat betekent dat de meeste puzzels leiden tot een getallencombinatie. Voor de afwisseling zou het leuk zijn om (nog) meer andersoortige puzzels te gebruiken. De service van het personeel is heel goed en de wachtruimte heel vermakelijk! Wij komen zeker nog een keer terug om een andere escaperoom te spelen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


  • Sfeer
  • Service
  • Spanning
  • Veel cijferpuzzels

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig

11 andere kamers op deze locatie