Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Seizoenskamer: Finding Pinocchio

Delft , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 8

10 jaar

Lees reviews

Meer over Seizoenskamer: Finding Pinocchio

Een man genaamd Geppetto heeft van jullie kwaliteiten gehoord en vraagt om jullie hulp!

Wetenschappers willen zijn Pinocchio opsluiten voor onderzoek. We kennen allemaal de verhalen van Area 51. Geppetto is buiten zinnen en wil dit voorkomen. Nu heeft hij een veilig onderdak gevonden voor zijn Pinocchio, alleen Pinocchio zelf is onvindbaar. Kunnen jullie Pinocchio vinden voordat de wetenschappers arriveren?


Kindvriendelijk

Thema's

Avontuur

Magie

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie vriendelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

65 bezoekers

86.5% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Oude Delft 205 A
2611 HD, Delft
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

37 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

DewiDewiSenior EscaperLid sinds: 05 augustus 2022 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2023

Sprookjes achtig

#28

Al een tijdje keek ik naar deze kamer, maar het idee van een tijdelijke kamer trok mij niet.
Maar uiteraard wint de nieuwsgierigheid het toch weer. Met een snel opgetrommeld team reisden wij af naar delft.
NB: deze kamer zit vlakbij darkpark in delft, wellicht leuk om te combineren!

Wij parkeerde bij de prinsehofgarage, 7 minuten lopen vanaf de kamer.

De ingang geeft een soort hobbit vibe, je daalt een paar meter af om het pand in te komen.
Hier werden we vriendelijk ontvangen. Er was ruimte om nog iets te drinken en naar het toilet te gaan (toilet was erg tof!).
We konden niet wachten om te spelen en mochten gelukkig direct starten!

Pinoccio zat verstopt voor wetenschappers, zelfs zo goed dat Gepetto hem niet kon vinden. Aan ons de taak om pinoccio op te sporen, zodat hij samen met zijn vader naar een veilige plek kon reizen.

In de kamer zaten we direct in een lekkere flow. Puzzels waren relatief simpel, maar op een leuke manier. Prima combi van doe- en denkpuzzels. De kamer is grotendeels lineair, maar op bepaalde stukken kan je er voor kiezen om paralel te spelen. Wat mij betreft waren alleen iets teveel hangsloten, maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.
De puzzels waren leuk bedacht, maar regelmatig vroeg ik me af wat de link met het verhaal was. Of waarom ik iets deed.

De kamer was qua inrichting echt top! Vooral als je bedenkt dat de makers maar 2,5 week over de bouw hebben gedaan. Dus over de losse draadjes en eenvoudig weggewerkte dingen ga ik het niet hebben.
Wel storend was de muziek die regelmatig haperde, we dachten steeds een hint te krijgen, was dus niet het geval was, dat haalde ons wat uit de flow.

Halverwege de kamer werd de kamer qua moeilijkheid/grootte van de puzzels wat lastiger, wat voor ons heel verwarrend was. Hier hebben we een aantal hints nodig gehad (die tevens op een leuke manier kwamen) om verder te kunnen.

De eindpuzzel werkte bij ons niet goed, maar onze host vertelde dat ze hier al mee bezig zijn. Uiteindelijk is het ons wel gelukt en konden we pinoccio met nog 2 minuten op de klok redden!

Conclusie:
Leuke kamer, weer eens een ander thema die leuk uitgevoerd is! Mijn cijfer is gebaseerd op het feit dat het een tijdelijke kamer is. Voor een "vaste" kamer had de uitwerking net wat meer mogen zijn, wat meer technologie. Maar omdat het juist tijdelijke kamer is en op bepaalde vlakken echt wat tekort schiet, vind ik de prijs aan de hoge kant. Voor deze prijs kan je veel mooiere/betere kamers vinden.
Maar ga ik terug komen om de rest van de kamers te spelen? Ongetwijfeld!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:11 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Geweldig thema
 • Muziek haperde
 • Te duur voor wat je krijgt

  Stan

Yvo (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 maart 2023

Leuke kamer, leuke host, goed uitje

De uitleg+verhaallijn over de kamer werd fantastisch verteld door de host. De kamer beschikt over verschillende soorten puzzels. De volgorde van de puzzels is erg goed te zien en dat maakt de kamer ook vriendelijk voor nieuwe spelers! Mijn ervaring was erg goed en ik ga dan ook zeker terug voor een van de andere kamers.


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  cherylvds

Tosca Willems (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 maart 2023

Vette kamer!! moeilijk maar te doen!

Ik vond dit zo'n vette kamer!!! bij binnenkomst al natuurlijk een goeie sfeer bij DE in het oude pand, als je al een keer een kamer gedaan hebt weet je waar ik het over heb. Cheryl was onze host en ontving ons meteen fijn met een drankje en een spelletje, Na een korte intro begonnen we aan de kamer met zijn 8en. Dit is wat veel voor een escaperoom maar in deze kamer vormde dit geen probleem. Er waren genoeg puzzels die tegelijk opgelost konden worden. Wij hebben de kamer in 41 minuten gehaald, zonder hints. Echter had ik het gevoel dat het wel 1,5 uur duurde omdat er zoveel te doen en vooral te zien was. De kamer is prachtig versierd. Er is een goeie afwisseling tussen puzzels die moeilijk zijn en puzzels die je sneller door hebt. Ook is er een afwisseling tussen duidelijke seizoenskamerpuzzels en puzzels waar wel een technisch snufje in verwerkt zit. Daardoor vindt ik dit niet passen in het straatje seizoenskamer, het was echt professioneler dan dat, wij hebben meermaals het wow effect gehad, maar ook na lang puzzelen een 'oooooohhh, haha echt?' Nou al met al een super kamer en zeker voor de prijs een dikke aanrader. Ook geschikt voor kinderen de kamer is absoluut niet eng.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  40:00 min

  cherylvds

Eva_TmrEva_TmrJunior EscaperLid sinds: 12 november 2022 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2023

Toffe kamer

De host was echt te gek! Hij was heel vriendelijk en wist het verhaal pakkend te vertellen. Ook na het behalen van de kamer nam hij uitgebreid de tijd om met ons de kamer nog een keer door te lopen. Het thema is leuk en origineel gekozen en er is weinig van te merken dat het een seizoenskamer is. Het enige wat het misschien verraad is dat er veel sloten gebruikt worden, maar eigenlijk hinderde dat mij niet in deze kamer.

Leuke kamer die het zeker waard is om te spelen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  54:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

KarinaKarinaEscape GuruLid sinds: 13 januari 2019 (131 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2023

Toch weer een volwaardige kamer

Weer verbaas ik mij over hoe Delftescape in een korte tijd (3 weken) een toch wel volwaardige kamer uit de grond stampt. De seizoenskamers zijn pop-up kamers, waardoor je met wat lagere verwachtingen aan zo’n kamer begint. Maar elke keer weer is het gewoon een volwaardige escape room hoor! Ja tuurlijk zijn er wat dingetjes die niet helemaal perfect afgewerkt zijn of die na een aantal groepen wat kapot gaan. Maar los daarvan gewoon een leuk uurtje puzzelen! Het is fijn dat je meerdere dingen tegelijk kan doen, maar soms ook wel een beetje verwarrend hoe verder je komt. Uiteindelijk, met af en toe een duwtje van Japie Krekel, valt alles wel op zijn plek. Al met al een prima puzzelkamer waar je met ervaren én onervaren escapers je een klein uurtje goed kan vermaken. Ook leuk met kinderen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  57:45 min

 

Aru (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 september 2023

Top

Een leuk thema en kindvriendelijke opzet met de nodige breinkrakers, personeel is vriendelijk en behulpzaam, setting is leuk. Een gezellige en geslaagde middag!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja

 

MelisamfaMelisamfaJunior EscaperLid sinds: 16 januari 2023 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2023

Charmante kamer met veel elementen

Omdat het een seizoenskamer is, weet je dat het een klassieke escaperoom zal zijn met veel handsloten. Toch waren wij verbaasd over enkele technische snufjes die hierin verwerkt zaten, voor het feit dat deze kamer in enkele weken gebouwd is.
Eerder hebben wij Magic Mirror gespeeld en net als die kamer, was er heel veel werk en aandacht gestopt in de aankleding, die helemaal past bij het thema. Hierdoor zitten er ook hier en daar wat red herrings in de kamer, die gewoon voor de aankleding blijken te zijn.
De kamer is niet lineair en heeft veel elementen, waardoor er overal wat gebeurt en je bezig blijft. Wat hierbij knap is, is dat we vaak niet heel lang met informatie zaten waar we nog niets mee konden (wat vaak een minpunt is aan niet-lineaire kamers wat mij betreft) maar dat de opbouw van wanneer je informatie kreeg en wanneer je er iets mee kon doen, heel goed was. De puzzels zijn leuk en ook goed te doen. Zeker omdat de host hier en daar wat hints gaf. Enige jammere aan het niet-lineaire wat ik merkte in deze kamer, is dat ik aan het einde merkte een groot deel niet te hebben meegekregen. De walkthrough achteraf met de host was daarom wel een leuke toevoeging.
Wij waren met 4 personen en ik denk dat dat een perfect aantal personen was voor deze kamer.
In de laatste ruimte was de puzzel wat lastig op te lossen maar ook daar kwamen we uit. Met nog minder dan 2 minuten op de klok en een paar hints zijn we ontsnapt. Een aanrader.
Vanwege het ontsnappingspercentage is deze voor beginners wat haalbaarder dan de andere seizoenskamer, Magic Mirror.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Aankleding
 • Beleving
 • Veel opsplitsen maakt dat je niet alles meekrijgt
 • Verwachtingsmanagement is op zijn plaats

 

Rianne (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2023

Leuke, creatieve kamer

Het was een goede, leuke kamer met veel verschillende puzzels. Het thema kwam goed terug in de kamer. We deden er met 6 mensen 49 minuten over en iedereen kon wel ergens bij mee kijken. Enige minpunt(je) was dat het verhaal niet heel sterk is, waardoor wij weinig druk voelden om echt snel alles te doen, maar dat maakten het voor ons niet minder leuk.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

LaurarijnsburgLaurarijnsburgEscape ApprenticeLid sinds: 15 oktober 2023 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2023

Vrolijk

Leuke vrolijke kamer.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Beleving

 

Dave (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2023

Top escaperoom!

Samen met de kids hebben we vandaag (19-8-2023) de escaperoom van Pinocchio gespeeld. Een echte aanrader! Leuke puzzels en goed te doen met kinderen. Ze hadden zelf nog nooit eerder gespeeld dus was wel even wennen.
Wie weet welke de volgende wordt?


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

mareille_gubbelsmareille_gubbelsJunior EscaperLid sinds: 22 juli 2018 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2023

Leuke kamer

Je stapt makkelijk in het verhaal. Waar door puzzelen lekker ging.
We hebben hem samen met onze dochter van 11 gedaan. En die was vrolijk aan het mee puzzelen.

Net niet gehaald. Maar dat mocht de pret niet bederven.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving

 

Danny (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2023

Verwelkomend

We werden erg welkom opgevangen en na een duidelijke uitleg konden we beginnen aan de escaperoom. Dit was voor een stel beginners een super leuke ervaring met zelfs de nodige hulp mocht dat nodig zijn.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

queenie4everqueenie4everSenior EscaperLid sinds: 28 oktober 2018 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 juli 2023

Mooi aangeklede kamer, maar voor verbetering vatbaar

Omdat we in de buurt waren en iemand bij ons hebben die gek op Disney is, leek het ons leuk om deze kamer te gaan spelen.
We werden hartelijk ontvangen in een ietwat chaotische setting: meerdere ontvangstruimtes en meerdere groepen waarbij alles lekker door elkaar aan het lopen was.
Nadat we apart genomen werden, werd ons het verhaal toegelicht en konden we beginnen.

Wat een prachtig aangeklede kamer, helemaal in stijl en goed over nagedacht. Zeker leuk om met kinderen te doen, daar is de kamer wat mij betreft absoluut geschikt voor.

Helaas werd het voor ons daarna minder. De eerste puzzel kwamen we niet uit doordat we compleet verkeerd aan het denken waren, en de hints maakten het er niet beter op. Voor ons gevoel waren we hier veel te lang mee bezig, waardoor de frustratie op kwam zetten. Onze andere teamgenoten, die met een andere puzzel bezig waren, kwamen ook niet veel verder. Nadat we regelmatig Japie over de speaker hadden, konden we door naar de volgende puzzel. Maar de toon was voor ons gezet en we zaten er gewoon niet lekker in. Met veel puzzels was het hangen en wurgen en we begrepen vaak de bedoeling niet. Bij sommige puzzels hadden we het antwoord, maar liet de techniek te wensen open (iets ging niet open en vervolgens ging het open inclusief de techniek.....). Bij een andere puzzel begrepen we de bedoeling niet, omdat het niet zichtbaar was wat je nu moest doen. Ook dat moest eerst toegelicht worden, omdat je er anders niet uitkomt.
Bij de laatste puzzel was het niet duidelijk wat je nu te horen kreeg en ook daar moet je een aanwijzing voor krijgen, omdat je anders niet veder komt. De eindpuzzel was bij ons opgelost voordat we iets gedaan hadden, geen idee hoe dit kon...... En zonder dat we het doorhadden, waren we ineens klaar en stond de host weer bij ons in de kamer. Het einde van het verhaal vonden we dan ook niet logisch.

De host was zeer vriendelijk en nam ons nog even mee de kamer in en liet ons zien wat nu precies de bedoeling was bij de puzzels.
Het was duidelijk niet onze kamer.

Moet je deze kamer dan maar niet spelen? Nee, dat wil ik zeker niet zeggen. Het is een mooie kamer met vriendelijke mensen en als je met kinderen een escaperoom wilt doen, zou ik zeker deze kamer spelen. En het kan ook aan ons gelegen hebben hoor. Gezien de reviews en cijfers die deze kamer krijgt, waren wij gewoon geen match met deze kamer en de gedachtegang er achter.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Aankleding kamer
 • Vriendelijke host
 • Decor
 • Leuk om met kinderen te spelen
 • Logica
 • Heeft onderhoud nodig
 • Onlogische puzzels (zonder hint kom je er niet)

 

EscthefamilyEscthefamilyEscape ApprenticeLid sinds: 02 juli 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 02 juli 2023

Leuke familiekamer !

Met z'n vieren hebben we de escaperoom Pinocchio gedaan. Dit is een seizoens kamer in Delft.

We hadden zin om iets (pinocchio dus) te zoeken in plaats van weer proberen te ontsnappen uit een kamer :-)

De ontvangst op de locatie was erg fijn. Buiten was het 30+ graden, dus we waren blij verrast dat het binnen minder warm was. De ontvangst was erg prettig.

Na de standaard uitleg van de Gamemaster konden we de kamer in.

Ik heb echt wel even een moment genomen om de kamer in me op te nemen. Het zag er ook zo leuk uit!
Het voelt echt alsof je in het huis van Pinocchio en Gepetto bent.

Al snel realiseerden we dat we waren vergeten om te vragen hoe we om hints konden vragen, voor als we vastliepen. Het antwoord kan (uiteraard) vanzelf. Wat een grappige manier om je op weg te helpen!

Er was 1 puzzel die we het liefste hadden overgeslagen, omdat deze echt wel pittig was (iets met rekenen wat niet ons ding is haha). De rest van de puzzels gingen best goed. Her en der hadden we wat hints nodig, maar dat mocht de pret niet drukken.

Met nog 4 minuten op de teller vonden we Pinocchio en waren we 'ontsnapt'.

Pinocchio is een echt wel een leuke kamer met interessante puzzels. Niet te ingewikkeld, maar zeker ook niet te makkelijk zodat je er zo doorheen vliegt.

We hebben het erg naar ons zin gehad en komen zeker nog eens terug om de andere kamers te doen!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Puzzels

 

Marvin Marvin Senior EscaperLid sinds: 01 december 2022 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juni 2023

Leuke kamer

Na een hartelijk welkom hebben we onze zoektocht naar Pinocchio gestart.

Echt een klassieke kamer met hoop analoge puzzels. Zitten zeker een paar creatieve puzzels in! Leuk gegeven dat de medewerkers van het bedrijf deze kamer in 3 weken gezamenlijk gebouwd hebben.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel

 

Sfeervolle plek én sfeervolle kamer

De spelbegeleider vertelde alles wat ingestudeerd, weinig spontaan.
Aankleding in deze kamer zit helemaal snor.
Her en der wat dingetjes los/kapot, waardoor je ziet dat het een tijdelijke kamer is. Host zei dat hij het zo zou maken/plakken.
Spellen waren leuk en gevarieerd. Laatste spel vonden we echter onduidelijk en niet goed te horen.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:28 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (280 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 juni 2023

Leuke kamer

Weer heel knap hoe ze deze tijdelijke kamer weer zo mooi hebben weten te maken.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (220 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 juni 2023

Mooie en leuke kamer!

Leuke kamer, mooi aangekleed, origineel thema en puzzels. Je ziet er niet aan af dat het een tijdelijke kamer is. Erg knap gedaan!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Puzzels

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 06 april 2019 (133 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2023

Weer een geweldige tijdelijke kamer neergezet

De tijdelijk seizoenskamers hier vallen bij ons altijd goed in de smaak en we waren dan ook erg enthousiast toen we deze konden gaan spelen. Het thema vind ik geweldig en zie je ook echt terug in de kamer.
We waren met een team van vier en vlogen zonder hints door de kamer heen. De puzzels waren leuk, logisch, afwisselend en ook origineel. Toen we bijna bij het einde waren kwamen we echter bij een opdracht die naar ons idee wat verwarrend was. De hints die we nodig hadden werden toen op een leuke manier gegeven, maar de eerste twee hints gingen over dingen die we al gedaan hadden. Na de derde hint konden we wel weer verder en vonden we uiteindelijk de oplossing.
We hadden een vriendelijke host die de kamer na het spelen met ons doornam, wat ik altijd een meerwaarde vind.
Al met al hebben wij weer heel erg genoten van deze kamer en komen we zeker weer terug zodra er weer een nieuwe is :).


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:58 min

 

MamvanhunMamvanhunJunior EscaperLid sinds: 24 augustus 2022 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2023

Mooie en leuke kamer

Verrassend met leuke puzzels en grappige effecten.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  57:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Logica

 

sanniesannieJunior EscaperLid sinds: 30 augustus 2020 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 mei 2023

Erg leuke kamer!

Ik vond dit een verrassend leuke kamer! Erg pittig, zeker voor 2 personen :-)
De puzzels zijn leuk, je moet er flink voor werken,
De aankleding is super, je waant je echt in het huisje van Geppetto. De locatie is ook prachtig.
Absoluut een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal

 

ingrid_lucardieingrid_lucardieEscape ExpertLid sinds: 19 december 2017 (75 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2023

Heerlijk gepuzzeld

Vandaag met nu eens een andere samenstelling deze escaperoom gedaan. 3 ervaren spelers, 1 persoon deed voor het eerst mee en mijn zoon deed nu voor de 3e keer mee. Ik weet niet goed wat ik moet verwachten van een "tijdelijke" kamer, maar gezien de hoge ratings hebben we deze geboekt. Het pand was echt heel mooi voor een escaperoom. Zo passend. Schuine, mooie "hobbit" deuren. We worden hartelijk ontvangen. Na de uitleg gaan we starten. We komen in een mooie toepasselijke kamer. Goed in stijl met enorm veel te zien. Ga er maar aan staan. Veel te zien en dus ook veel te onderzoeken. Al gauw is iedereen bezig. Het is niet zo makkelijk als ik had verwacht na het lezen van een van de reviews. Dat zal wel aan ons liggen. We zijn eigenlijk nooit erg snel. Maar wat ik wel erg fijn vind is dat er veel puzzels zijn. Iedereen is bezig en soms wisselen we van personen om de puzzels op te lossen. Niet alle puzzels zijn even logisch, want soms wisten we wel wat de bedoeling was, maar kwamen er dan toch niet goed uit. De hints kwamen op tijd, maar soms kregen we hints waar we niets aan hadden. Dan waren we dat al aan het uitzoeken en dan kwam de hint om precies dat te doen wat we aan het doen waren. Maar dat mag de pret niet drukken. De meeste puzzels gingen prima en we waren lekker met zijn allen bezig. We hebben Pinochio op tijd gevonden met nog maar enkele secondes op de klok. En Eerlijk, zonder de hints was het ook niet gelukt.

Als ik dan een punt moet geven, dan krijg ik het lastig. Ik snap alle negens en tienen, maar ik reserveer mijn tienen voor de echte toppers. Mijn negens voor degene die dicht volgen daarop. Dan kom ik nu denk ik op een 8,5. Gezien al die andere scores klinkt dat laag, maar ik ga er vanuit dat mensen de reviews ook echt lezen.

Het is een kamer wat zeker de moeite waard is. Het ziet er allemaal prachtig en verzorgd uit. Je waant je ook echt bij Gepetto, juist door de achtergrond geluiden van timmeren en zagen. Ik had steeds het idee dat Gepetto daar aan het werk was. Dus de hele feeling hierbij was erg goed. Is het de moeite waard? Ja zeker, is het de moeite waard. Is het de moeite waard om er een stukje voor te rijden (wij komen van Utrecht). Jazeker. Dus ga de kamer lekker doen voordat ie weer weg gaat. Als ik alleen maar pop up kamer zou beoordelen dan zou deze zeker een hoger cijfer krijgen. Ik ben gewoon wat verwend geraakt door de topkamers. 8,5 is een prima score. Ik moet het cijfer pas geven na mijn verhaal en ik dacht dat deze nu aangaven als "De moeite waard om te reizen".. Dus daar kijk ik ook nog naar als ik op "volgende klik".


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Decor

 

Pascal VerheulPascal VerheulEscape ExpertLid sinds: 10 maart 2019 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 mei 2023

Mooie kamer

Voor het eerst een seizoenkamer gespeeld. Deze is echt een aanrader. Een goede ontvangst in een oud pand. Eel leuke ervaring gehad in deze kamer. En met 3 seconde op de klok deze kamer gehaald.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:57 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal

 

VeraFortuinVeraFortuinEscape ApprenticeLid sinds: 12 september 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2023

Een grappige sprookjes achtige kamer

Erg leuke kamer met soms wel pittige puzzels


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal

 

MIJSMIJSJunior EscaperLid sinds: 26 juni 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2023

hele leuke, gezellige kamer

veel verschillende ruimtes, vooral doordenkpuzzels, geen digitale middelen wat het juist heel leuk maakt


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal

 

AngelUndercoverAngelUndercoverSenior EscaperLid sinds: 03 mei 2022 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 mei 2023

Heerlijke kamer!

33* Nog niet eerder een kamer hier gespeeld, dus zonder verwachtingen richting Delft. Goede reviews met mooi cijfers.
Binnenkomst was al gelijk gezelligheid. Melvin, onze host van vanavond, begroette ons vol enthousiasme en met de nodige humor. Altijd een lekkere binnenkomer vinden wij. De kamer is een seizoenskamer en dus maar tijdelijk. Wat kan je dan verwachten? Nou, een schitterende kamer die absoluut niet onder doet voor een 'vaste' kamer! Goed verhaal, goed niveau qua puzzels, decor, alles klopte gewoon. We hebben deze kamer met z'n 2-en gedaan en dat was flink aanpoten, maar met nog maar 16 seconden over hebben we gelukkig Pinokkio gevonden. Daarna nog heerlijk na zitten kletsen met Melvin.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  59:44 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig