Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Se7en Sins

Den bosch, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

18 jaar

Lees reviews

Meer over Se7en Sins

Er is een moordenaar op vrije voeten, hij pleegt moorden uit naam van de 7 hoofdzonden. Weten jullie zijn moorden te stoppen? Of zal hij jullie ten prooi laten vallen aan een van de zonden?

(gebaseerd op de film Se7en)

Niet geschikt voor minder-validen.


Thema's

Misdaad

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

189 likes

1370 bezoekers

52.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Jagersheuvelstraat 3A
5222 BJ, Den Bosch
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

407 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Cupido79Cupido79EscaperLid sinds: 30 juli 2017 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 maart 2018

Wauww wat een vette kamer !

Om te beginnen echt de dikste kamer die ik heb gespeeld! Alles klopt de puzzels , logica, thema en de escape kamer zelf! Ik hou echt van zn kamer, ik heb op bepaalde moment echt mijn hart in mijn keel horen bonken en wat een speciale effecten nog nooit eerder gezien.

We werden bij aankomst goed ontvangen door de eigenaren en alles werd keurig netjes uitgelegd waar sommige escaperooms van kunnen leren. Service is heel belangrijk en ook naar afloop hadden we genoeg tijd om met elkaar naar te spreken en serieus ik moest eff bij komen deze kamer heeft bij me veel indruk gemaakt jammer dat ik hem niet nog eens kan spelen Hahahh had ik meteen gedaan maar gelukkig is kamer 4 op komst en daar gaan we zeker voor terug. Bedankt eigenaren dat we jullie mooie kamer hebben mogen spelen ! Dikke 10!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Puzzels
 • Logica
 • Sfeer
 • “WoW” factor
 • Spannend

  GwaythielFransieOutbreakerStefanalexandra_campsjesssebastiaan_bouwhuis

barbarabarbaraEscaperLid sinds: 26 oktober 2016 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 mei 2018

Na de enthousiaste reviews voor ons een teleurstelling

Naar aanleiding van de positieve reviews op deze website hebben we Se7en Sins geboekt, viel dat even tegen... wij snappen niet hoe deze kamer zó hoog kan scoren, want wij vonden het een hele summiere kamer. Het begin is leuk, prima puzzels, maar daarna valt het erg tegen. Summiere aankleding en onlogische puzzels. We hebben meerdere keren een hint gekregen en dan nog snapten we de puzzel niet. Van eentje snappen we nog steeds niet hoe je zelf tot de oplossing had moeten komen. Verder ook niet bijzonder originele of boeiende puzzels. Wat ik ook altijd jammer vind is als je zelf om hints moet vragen, vooral als daar een maximum aan zit, zoals in deze kamer. De hints die we kregen hadden we vaak ook niet mega veel aan. Puzzels zijn wel allemaal in thema, maar het verhaal vonden we wat warrig en niet consequent. Er zitten een paar leuke technische dingetjes in, maar niets spectaculairs. Het geluidsfragment (achtergrondmuziek) dat afgespeeld werd haperde steeds, waardoor je elke keer weer uit het verhaal wordt gehaald. Deze kamer moet het eigenlijk hebben van de enthousiaste host. Hele aardige vrouw die haar werk met veel passie doet. Het is dat wij op basis van de reviews een echte topkamer hadden verwacht en dat is deze niet (zeker niet in vergelijking met andere kamers met vergelijkbare cijfers), maar als je dat van tevoren weet kun je er wel een leuke escape ervaring hebben.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Enthousiaste host
 • Begin was leuk
 • Puzzels in thema
 • Onlogische puzzels
 • Moet zelf om (max 3) hints vragen
 • Techniek niet altijd goed (muziek)
 • Aankleding heel simpel
 • Verhaal wat warrig

  vincent3Stefan van HultenMaarten van den Houtlennartisaabelle

MaxvdBroekMaxvdBroekJunior EscaperLid sinds: 04 augustus 2017 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 augustus 2017

Fantastische ervaring!

Mijn nummer 1 op dit moment. Niet per se moeilijk, wel heeeel veeeel. Kom je voor het eerst bij Breakout? Speel eerst de andere kamers, want je wilt eindigen met de beste. Kijk verder uit dat je je knieën niet stoot. Op 10 seconden na niet ontsnapt...


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  StefanjosevdsteenOutbreaker

johnny_van_rieljohnny_van_rielEscape ApprenticeLid sinds: 05 augustus 2017 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 augustus 2017

Dit is het toppunt van escape rooms!

Deze kamer is echt in een woord fantastisch! Je wordt helemaal meegenomen in het verhaal, de puzzels zijn uitdagend en divers, de aankleding is fantastisch en zo ook de techniek. Ik was echt sprakeloos na deze kamer. Tot mijn spijt net niet ontsnapt.. als we nog 10 seconden hadden.. We waren bezig met de eindcode in te typen. Helaas. Deze kamer raad ik ten zeerste aan! Echter wil ik wel nog zeggen dat je enige ervaring moet hebben, want hij is echt niet makkelijk.Deze escape room wordt met erg veel liefde en enthousiasme uitgebaat door twee fantastische mensen. Zet deze echt op je wishlist!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend verhaal
 • Moderne techniek
 • Spannende muziek
 • Afwisselende puzzels
 • Geen

  StefanjessOutbreaker

GijssambeekGijssambeekEscape GuruLid sinds: 01 januari 2021 (158 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2023

Sympathy For The Devil ~ 0:56


Vandaag gaan we naar ‘'Breakoutroom'' in Den Bosch, we gaan met een team van 4 personen. Ik ben al 2 keer eerder bij Breakoutroom geweest en mijn ervaring daar is altijd positief geweest vandaar dat ik me geen enkele zorgen maakte om hier weer een kamer te komen spelen. Ook was dit de allereerste escape room van mijn neefje super benieuwd!!

We komen aan en we worden ontvangen door onze GameHost, een hele vriendelijke man die de tijd had en nam om even met ons te kletsen dit stel ik altijd ontzettend op prijs. Vervolgens krijgen we de regels te horen, normaal is dit iets wat je al 100x hebt gehoord en ondertussen weet ik wel dat je het systeem plafond gewoon mag laten zitten, maar aangezien het voor mijn neefje de eerste keer was bleek het achteraf geen stom idee.

We kunnen gaan beginnen, de kamer is gebaseerd op de film ‘'Se7en'' die ik de avond ervoor toch maar snel heb gekeken omdat ik het niet kon maken om mijn ‘'huiswerk'' over te slaan. Nou is het voor de kamer niet per see nodig om de film te hebben gezien, maar ik heb mijzelf op bepaalde moment extra vermaakt omdat ik de film toch had gezien, het is dus wel aan te raden.

Meteen toen we binnen kwamen schoten we aan het werk, omdat ik op voorhand al aan mijn teamgenoten had verteld dat het een lastige kamer zou worden hadden we er meteen een flink tempo in.

De puzzels in de kamer zoals ik al had gehoord waren lastig, maar allemaal stuk voor stuk leuk. Dit komt voor mij zelden voor omdat ik niet echt een puzzelaar ben, maar hier was het meteen raak. Ondanks dat de puzzels leuk waren was alles ook geheel in thema en daar hou ik ontzettend van, ik kan vaak teleurgesteld raken als je met een puzzel bezig bent in een gethematiseerde kamer en dat na het flink laten kraken van je brein je naar een houten doos moet lopen om daar 4 cijfers in te voeren op een basic 4 cijfer slot. Dit was hier gelukkig niet het geval, alles was in thema en op verschillende moment zaten er ontzettend creative puzzels in!

De aankleding van de kamer is netjes, de kamer is nu al wat ‘'ouder'' maar je kan zien dat die met veel liefde word onderhouden. Sommige decor stukken waren echt super cool en links en rechts had je een leuke knipoog naar de film, LOVE IT! Het gebruik van licht in deze kamer was ook heel goed gedaan, het kon je de goeie kant op sturen maar ook zetten het de juiste sfeer neer.

Het verhaal is zoals gemeld van de film ‘'Se7en'' in de kamer loop je ook een echt verhaal door waarvan in het einde super tof vond. Je voelt je op bepaalde moment ook een echte detective.

Toen we eenmaal klaar waren (met een paar minuutjes extra) werden we weer ontvangen door onze GH, we kregen nog de kans om vragen te stellen als er iets nog onduidelijk was en dat was super prettig. We hebben na afloop nog lang kunnen kletsen in de gezellig ontvangst ruimte van Breakoutroom bij genot van een drankje.


Mensen van Breakoutroom, super bedankt voor de leuke tijd en tot jullie nieuwe kamer!!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Origineel
 • Logica

  sjephanieDrs-jlc

roy2607roy2607Junior EscaperLid sinds: 19 mei 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 mei 2019

Hele mooie Escape Room

Mooi, ingerichte kamer waarbij de vele elementen van het thema zeer goed uitgewerkt zijn in de verschillende puzzels.
Wij hebben de kamer met 4 personen gespeeld, dit is misschien 1 persoon te weinig geweest gezien de hoeveelheid handelingen die verricht moeten worden binnen het uur om te kunnen ontsnappen.
Je moet flink doorwerken om deze Escape Room te kunnen halen, weinig ruimte voor fouten.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooi ingericht
 • Uitdagende puzzels
 • Origineel thema
 • Leuke ontvangst
 • Weinig ruimte voor fouten
 • Ervaring is nodig

  roy2607Dreablird

lindalindaEscaperLid sinds: 03 september 2017 (125 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 februari 2019

Top! Nieuw record!

Gisteravond 2 kamers gespeeld bij Breakout-room! Eerst de bloody dentist en als 2e de Se7en Sins!
Wij zijn enorm hartelijk ontvangen door Jessica & Mels! Wat een leuke, gezellige mensen, met enorm veel passie voor het vak!! Het enthousiasme straalde ervan af! Dat maakt het supertof om gezellig daarna aan de bar nog wat te drinken en na te kletsen! Het is dus ook uitnodigend om te blijven!! We kwamen er niet meer weg ;-)

Maar.. Over de kamer!!
JAA die was top!! Niet eng, maar wel een bepaald 'beklemmend' sfeertje. Geen must om te kijken voor het spelen van deze kamer, maar als je de film hebt gezien dan is de sfeer goed overgebracht in deze kamer! Wij waren in ieder geval erg enthousiast.
Mooie, goede beleving!

Nieuw record neergezet! Dus dat is helemaal super!! Wij speelden met zijn 4en hadden een tijd over van iets meer dan 12minuten! :-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Supergezellige bar
 • Goede puzzels!
 • Ontvangst
 • Ruimte

  roynbajess

ewout_van_hasseltewout_van_hasseltEscape ApprenticeLid sinds: 06 augustus 2017 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 augustus 2017

Spannende kamer met een goed doorgevoerd thema

Verschillende soorten puzzels, waarbij zowel in groepsverband als individueel alle zeilen bij moesten worden gezet.
Duidelijk veel tijd en passie in de kamer gestoken.
Geweldige ervaring.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Fantastische beleving
 • Sterke puzzels
 • Gepassioneerd team

  jessOutbreaker

jeroenjeroenEscape ApprenticeLid sinds: 22 juni 2016 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2017

SINderent!

Oké dat koste me weer een aantal jaartjes van mijn leven. Se7en Sins heeft alles om van je escape een onvergetelijke ervaring te maken. De puzzels zijn op zijn zachts gezegd uitdagend en de aanwezige effecten overweldigend. In mijn geval was het maar goed dat ze bij Breakout Room over een uitgebreide ontspanningsruimte beschikken waar ik de nodige nazorg heb mogen ontvangen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Heel technisch maar onzichtbaar
 • Creepy soundtrack
 • Subtiele referenties naar de film
 • Te moeilijk voor mij ;)

  jessOutbreaker

Sam_DLSam_DLJunior EscaperLid sinds: 13 april 2017 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2017

Een spannend uur waarbij je zwaar op de proef wordt gesteld

Eerlijk. Deze kamer was eigenlijk iets te hoog gegrepen voor onze groep. Ik zou deze kamer dan ook eerder uitstellen naar het moment dat je al wat escape-ervaring hebt opgedaan. Maar als je je écht niet kan inhouden (zoals bij ons het geval was), geen enkel probleem. Het zal sowieso een onvergetelijke ervaring worden. Want wat een fantastische kamer hebben ze hier in Den Bosch neergezet. Ik wil echt niet neerkijken op Granny's Room want die is geniaal op "haar" eigen manier. Toch leggen ze in deze kamer de techniek enkele latten hoger. Ingenieuze puzzels, muziek- en lichteffecten, perfecte aankleding, leuk verhaal. Je krijgt het hier allemaal. Een escape room die je moet gespeeld hebben! En wat een fantastische mensen begeleiden deze kamers toch. We lezen (als Belg) dikwijls over Brabantse gezelligheid. Als deze mensen representatief zijn voor heel Brabant, dan is dat voor ons zonder twijfel onze favoriete plek in Nederland! Onze uitstap naar Breakout Room Den Bosch heeft ons fantastisch mooie herinneringen bezorgd die nog lang na datum een glimlach op ons gezicht zal toveren. We hopen zeker nog terug te komen voor nieuwe kamers of na de herwerking van Bloody Dentist waarvoor er blijkbaar plannen zijn.
Edit 2018: Na enkele andere kamers gespeeld te hebben, heb ik de score moeten bijstellen. Het blijft een aanrader, maar de concurrentie is groot!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

  jessOutbreaker

Jochem (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juni 2017

Jochem

Een tijdje geleden deze escape room gedaan, wij waren niet erg enthousiast. Puzzels waren soms erg onlogisch. Technisch gezien steekt het allemaal mooi in elkaar, maar veel sfeer vond ik de kamer niet hebben. Zeker met het gekozen thema was meer mogelijk geweest. Misschien waren onze verwachtingen te hoog, maar al met al viel de kamer ons wat tegen. Se7en verdient een 7.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Technisch steekt het erg goed in elkaar
 • Zeer vriendelijke ontvangst
 • Laatste puzzel is erg leuk
 • Puzzels zijn niet logisch; soms erg vergezocht, so
 • Aankleding laat te wensen over

  isaabellebarbara

wekkewekkeSenior EscaperLid sinds: 02 december 2019 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2023

Mooi begin, mooi einde!!

Met ons team van 4 naar den Bosch voor de 2 kamers. Als 1ste was Se7en Sins aan de beurt. We werden prima ontvangen en begeleid. De kamer(s) waren somber maar pasten wel bij het thema. Leuke puzzels en opdrachten, in het midden liep het effe vast voor ons maar een telefoontje zette ons terug op de juiste weg en we haalden succesvol het einde. Tip: voor ons was de andere kamer net iets leuker.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal

  wekke

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertLid sinds: 12 november 2021 (93 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2022

Super!

Allereerst heel fijn dat we last minute nog konden escapen. Altijd fijn en goed weer terug te zijn bij Breakout Room om mijn verzameling aan escaperooms daar completer te maken. Fijn onthaal door onze host Jennifer en fijne begeleiding, dank daarvoor!

Het is bekend dat deze kamer moeilijk is, zeker als je hem met twee speelt. Ondanks dat, zijn wij door een kleine dosis geluk regelmatig toch op het juiste spoor gekomen. Het is goed doorwerken, maar je uur zit daardoor ook zeker vol plezier en gepuzzel waarbij je jezelf helemaal tot rechercheur waant.

Zoals altijd ook heel mooi gebruik gemaakt van licht, techniek, leuke afwerking, prettig!

Absoluut een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

  markgoedegebuure

Tijn10Tijn10Escape GuruLid sinds: 12 februari 2022 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 december 2022

Zonde net niet gehaald

Vandaag alweer mijn tweede kamer gespeeld bij breakoutroom.
Ik kreeg van mijn collega die hem al gespeeld had (Mark) te horen dat het best wel een pittige kamer dus het werd een fikse uitdaging om hieruit te ontsnappen. En dat is ook gelukt met een paar minuutjes extra (bedankt daarvoor)

De kamer beviel ons goed. De eerste ruimte gingen we als een speer en waren de puzzels erg origineel. Na de eerste ruimte werd het wel wat pittiger. We wisten in de volgende ruimtes steeds niet goed waar we moesten beginnen. Hier hebben we dan ook onze hints gebruikt om steeds op gang te komen. In de kamer zitten veel leuke effecten en wordt er constant gevarieerd in licht en geluid wat het lekker spannend houdt. De verassingen effecten zijn leuk En de puzzels zijn erg variërend. We hebben er zeker een goede ervaring aan over gehouden!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Prijs
 • een wat onlogische puzzel

  markgoedegebuure

ErikaErikaEscape ApprenticeLid sinds: 25 mei 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 mei 2022

Leuke uitdaging!

Allereerst complimenten voor de ontvangst! We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Glenn (en niet te vergeten Jessica) en zelfs na afloop nog een gezellig praatje gemaakt.

De kamer zelf was ontzettend vet in elkaar gezet! Niet alleen het decor klopte met het verhaal maar ook de puzzels. De puzzels waren erg creatief bedacht!

Deze kamer is ontzettend leuk om te doen als je al wat meer ervaring hebt. Zeker een dikke aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  05:36 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving

  Glenn

Geen zonde om deze kamer te spelen

Allereerst, wat een leuke eigenaren! Toponthaal en je voelt je echt welkom. De Kamer kent leuke en verassende puzzels. Technologisch zit dit goed in elkaar. Je krijgt de vibe van de film goed mee. Host geeft ook een goed zetje wanneer nodig in de goede richting. Naarmate je verder in de kamer komt, kom je meer en meer in de spanning, waardoor de kamer een goede opbouw heeft. Al met al een aanrader en genoten!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Host
 • Sfeer
 • Thema
 • Flow
 • Filmelementen
 • Aankleding had misschien iets strakker gekund

  freekie1990

Koray (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2020

Super leuk! Zeker aanrader

Groepje van 3 personen deze kamer gespeeld. Super leuke kamer en decor was ook heel erg mooi. Zeker een aanrader voor de escape liefhebbers.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal en decor
 • Geen

  jess

wimarojawimarojaEscape ExpertLid sinds: 03 september 2017 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 juli 2019

Logisch als je snapt wat ze bedoelen

Onze verwachtingen waren erg hoog, maar dat viel toch soort van tegen. De kamer is niet technisch heel hoogstaand en blijkbaar moet je bij bepaalde puzzels wel heel simpel denken. Voor ons een vette instinker, die blijkbaar nog nooit iemand anders fout had gedaan...
Bepaalde dingen die schijnbaar “logisch” waren, waren dat voor ons klaarblijkelijk niet.... Jammer dat onze spelleider geen begrip had voor onze interpretatie, die toch niet heel gek was, vonden wij dan :)


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  roman_robroek

Geweldige kamer met leuke puzzels!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verrassend
 • Uitdagend
 • Gezellige medewerkers

  breakout-room

martin_delsmanmartin_delsmanEscape ApprenticeLid sinds: 27 oktober 2018 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2018

Hele vette kamer!

Hele leuke avond gehad. Hele leuke ontvangst van een super enthousiaste host waardoor je nog meer zin in de kamer kreeg. Kamer zelf erg leuk met mooie puzzels en leuke technische snufjes. Ook tof om deze mooie film te eren met deze escaperoom! Nogmaals bedankt!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst
 • Technische snufjes

  jess

Ferry84Ferry84Senior EscaperLid sinds: 18 juni 2018 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2018

Whats in the box!?!

Hele leuke en goede escaperoom met briljante knipogen naar de klassieke gelijknamige film!

We kwamen op een maandagavond na een aardige rit en een werkdag (voor sommige van ons) aan in het mooie Den Bosch. De escaperoom was vrij makkelijk te vinden en stond goed aangegeven. Buiten verzamelden we ons in onze redelijk vaste opstelling en bespraken we alvast wat we konden verwachten aangezien we veel te vroeg waren. De makers kwamen gezellig even naar buiten om met ons te praten en we konden al goed merken dat we naast fanatieke bouwers ook te maken hadden met mensen die zelf ook echt gek zijn van escaperooms. Benieuwd hoe deze passie zich vertaalde naar de kamers gingen we aan de slag, eerst met Granny's room (zie review daar) en toen met Se7en Sins.

Vanaf het eerste moment dat je de kamer binnen komt heb je echt het idee dat je de kamer van een gek bent binnengelopen. De kamer is niet vies maar wel sfeervol en zit goed in elkaar. Tijdje vastgelopen maar al snel kom je erachter dat deze kamer niet alleen groot is, maar ook mooi en met veel zorg gebouwd. De puzzels waren net als bij Granny heel erg inventief en niet te overduidelijk, soms zelfs gewoon ronduit lastig. Met nog 3 minuten op de klok ontsnapten wij uit deze room. Als we dan te horen krijgen dat dit bovengemiddeld goed is dan snap ik dat wel. Beginnende escapists hebben in deze kamer echt niets te zoeken. Die gaan het gewoon echt niet redden.

Ik was wat huiverig ivm andere reviews op deze site of deze kamer nou wel of niet goed was. Ik kan alleen maar zeggen wat een verschrikkelijk goede kamer is dit! De puzzels zijn niet onlogisch zoals sommige mensen hier hebben geclaimd. Ik denk dat sommige mensen die escaperooms hebben gedaan soms een beetje te gemakkelijk worden qua puzzels. Als de moeilijkheidsgraad en de lat dan een stuk hoger gelegd wordt dan kan je van je stuk raken. Dat gebeurde bij vlagen bij ons ook gisteren. Ik had hierdoor wel een goede ervaring, ik voelde mij gister tenminste echt uitgedaagd om iets op te lossen in plaats van dat ik door een kamer heen liep te banjeren voor de afwerking en het verhaal. De techniek zit bij Se7en sins beter in elkaar dan Granny's wat daar echt mijn enige minpunt was. Combineer dat met het feit dat de makers echt geweldig aardige mensen zijn met een super service en ik kan niets anders zeggen dan, TOP KAMER! Gewoon doen! (tenzij je niet zo ervaren bent, dan moet je even wachten :P)


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 5 personen

Team: EscapeGoats

Ontsnapt: Ja  56:47 min


 • Puzzels waren MOEILIJK!
 • Sfeer
 • Service personeel
 • Thematisering

  jess

kirstenvbkirstenvbJunior EscaperLid sinds: 14 april 2018 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2018

Super toffe kamer!

Dit was de 3e, en helaas, de laatste kamer die we bij Breakout gingen spelen. Wederom erg gastvrij ontvangen en duidelijke uitleg gekregen. Kamer was erg gaaf, leuke puzzels die niet standaard zijn. Dit is de gaafste kamer die ik tot nu toe heb gespeeld!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Leuk thema
 • Spannend
 • Gastvrij
 • Geen!

  jess

bramvandenheuvelbramvandenheuvelJunior EscaperLid sinds: 19 januari 2018 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 februari 2018

Super kamer

We waren met z'n vieren en hadden de handen vol. Leuke en originele puzzels. Geen standaard zoek de sleutel puzzels.
Gave effecten en techniek.

De beste kamer tot nu toe.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Sfeer

  pumba

Team Fiets 'M erinTeam Fiets 'M erinEscaperLid sinds: 21 oktober 2017 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2017

Mega aanrader!!!

Wij hebben bij Break out Room 2 kamers gespeeld op een dag. Als eerste Granny's Room en als tweede Seven Sins. Beide kamers hebben we escaped met een goede tijd. De kamers zitten erg gaaf in elkaar en met goede technieken. Alle verhoudingen kloppen, denk aan: sfeer, muziek, puzzels en mechanisme etc. De gastheer en gastvrouw Jessica en haar personeel zijn allemaal toppers. Er is ruimte voor een leuk gesprek en zo kom je nog eens wat goede tips voor andere ervaringen tegen. In een woord geweldig!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • service
 • sfeer
 • leuke puzzels
 • ook met 2 personen te doen!!! bij ervaring
 • perfecte verhoudingen

  jess

Marieke (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2017

De gaafste Escape Room die ik tot nu toe heb gedaan!

Heb inmiddels al een aantal escape rooms achter de rug en dit was, samen met Granny, wel het toppunt! Beide hebben we weten te halen binnen de tijd en het was helemaal top!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke mechanismen ipv alleen cijferslotjes
 • Geen!

  Outbreaker

Lindsay (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juni 2017

Geweldig!!!

Wat een super gave kamer! Heel goed over nagedacht. We hebben t net niet gered, maar mochten langer doorspelen om de kamer toch uit te spelen! Echt super :-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Gave puzzels
 • Verrassend effecten

  Outbreaker

Laad meer reviews