Over mij

Escaperoom fan 😁

 

Locatie

Zuid Nederland


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 39
  • Reviews geplaatst: 8
  • Ontsnappingspercentage: 62.5%
  • Forum berichten: 2
  • Lid sinds: 02-03-2020

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Hele leuke kamer voor kinderen

Vrolijke escaperoom in een ontzettend leuk (en zoet) decor. Medewerkster is erg vriendelijk en helemaal in haar rol (gelukkig achteraf weer zichzelf, ik ben persoonlijk geen fan van acteurs bij escaperooms ;-) ) Voor kinderen overigens wel erg leuk! Leuke puzzels alleen door het decor soms lastig te onderscheiden wat er wel en niet bij hoort. Echt een dikke aanrader voor kinderfeestjes t/m groep 8.

  • Een keer een vrolijk, niet te spannend thema.
  • Controlekamer achter een gordijn

Leuk en verrassend!

Allereerst: hele leuke sfeervolle locatie om nog even wat te drinken en voor en/of na te praten. Hele leuke kamer is erg leuk met veel verrassende elementen. Voor de mensen die dat van belang vinden: geen slotjes in deze kamer. Alles is heel goed aansluitend op het thema. Je valt van de ene verrassing in de andere, ook qua sfeer, heel leuk vond ik dat aan deze kamer. Niet geschikt voor hele kleine kinderen omdat het een beetje spannend is soms. Niet ontsnapt, maar we waren er bijna en mochten hem wel afmaken, dat was wel leuk. Een hele leuke kamer om te spelen!

Geweldige kamer

Wij hebben deze kamer met zijn tweeën gespeeld, heel goed te doen (maar helaas niet ontsnapt). Leuke technieken gebruikt, veel verschillende spellen, veel zoeken. Spellen waren best moeilijk vonden wij. Alles in de kamer in het thema, erg leuk. Vriendelijke spelleider, achteraf alles uitgelegd dus wisten we waar we fout zaten.

Eenvoudige kamer

Eenvoudige overzichtelijke escaperoom, maar leuke spellen. Lichte kamer, zeer geschikt voor kinderen die bang zijn. Wij speelden met zijn tweeën, maar ik zou hier niet met 6 man in willen spelen. Niet al te veel verrassingseffecten,

Geweldige escaperoom

Super verrassende kamer, veel verschillende spellen (eentje was erg onduidelijk, dat was wel jammer), vanalles te doen, veel effecten, alles in de sfeer (incl. ontvangst). Leuk ontvangst, leuke gelegenheid om nog wat na te borrelen. Ook de andere kamer gespeeld en die sluit ook helemaal aan op het thema. Super enthousiaste mensen.

Leuk!

Leuke escaperoom, sommige spellen waren best ingewikkeld, er moet gerekend worden. Weinig slotjes. Alles in het thema. Achteraf nam spelleider uitgebreid de tijd om de spellen die niet lukten uit te leggen.

Eenvoudige maar leuke kamer

Overzichtelijke lichte kamer, leuke puzzels. (Zeer geschikt voor kinderen die bang zijn in donkere escaperooms ;-) ) Hierdoor iets minder spannend sfeertje. Weinig verrassingseffecten.

Leuk thema, verrassend!

Verrassende kamer, leuke puzzels, veel zoeken, weinig slotjes.