Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over The Classroom

Jaren geleden schijnt er een school in een bunker te zijn geweest. De kinderen van de burgemeester en ambtenaren kregen hier les, omdat het buiten te gevaarlijk zou zijn. Het verhaal doet de ronde dat één van de kinderen is omgekomen in de school. Sindsdien spookt hij er nog steeds rond. Een journalist is gaan kijken of dit verhaal waar is. Durf jij ook een kijkje te nemen, om te achterhalen of de verhalen kloppen?!

Thema's

Bunker

Geschiedenis

Kinderen

Lokaal

Mysterie

Oorlog

School

Thriller

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Statistieken

33 likes

174 Escapetalk bezoekers

72.5% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Zutphenseweg 6
7418 AJ, Deventer
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

153 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

TheekopjeTheekopjeEscaperLid sinds: 2019-09-23 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 December 15

"Jongens, er ligt iets in m'n nek"

Een beter moment hadden we niet kunnen kiezen. Vlak voordat heel 'escapend Nederland' weer op slot ging konden mijn team en ik nog een lekker avondje ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De kamers in de omgeving raken zo langzamerhand op en dus ligt het aanbod inmiddels minimaal 60 minuten van ons vandaan. In dit geval nog een stukje verder, na anderhalf uur rijden en een flink volle maag van de burger king kwamen we net iets aan de late kant aan bij Forsaken. Gelukkig was dit verder geen probleem.

Binnen gekomen in de sfeervolle ontvangstruimte (die van alle gemakken is voorzien) werden we welkom geheten door onze toffe host. Aan de hand van een soort poster op A3 formaat werd ons het een en ander uitgelegd over de regels/sloten/hintsysteem etc. Ik snap dat dit misschien (nog steeds) nodig is voor bepaalde groepen maar ik ben er nooit zo' fan van. Ik geloof dat dit op een hele andere manier gedaan kan worden. Maar goed, op naar de kamer!

Nadat we via een soort luguber gangenstelsel aankwamen bij de kamer starte er een intro filmpje om in de sfeer van de kamer te komen. Echter werkte dit voor ons allemaal juist averechts. Het filmpje voegt heel weinig toe en ik ben er van overtuigd dat je het intro van deze kamer 10 keer spannender en leuker kan maken d.m.v. een aantal simpele veranderingen. Laat mensen zelf ontdekken waar dat verlaten klaslokaal zich bevind. Maar goed, misschien is dit gewoon iets persoonlijks, maar ik houd er niet van, een intro-filmpje (tenzij het echt goed gedaan is).

Hoe teleurgesteld we ook waren door het intro, des te verrast waren we toen we daadwerkelijk begonnen in de kamer. Wat een heerlijke puzzels, en wat een tof sfeertje hangt hier. De aankleding past perfect bij het thema wat ze neer proberen te zetten en de belichting + geluiden voegde veel toe aan die sfeer. Ondertussen puzzelde we heerlijk verder aan de hand van flink wat slotjes, wat me totaal niet stoorden. De puzzels passen stuk voor stuk binnen het thema en op bepaalde momenten kun je lekker apart van elkaar aan de slag, waardoor iedereen aan het eind het gevoel heeft iets te hebben bijgedragen. Zonder al te veel te spoilen kan ik zeggen dat het laatste gedeelte vooral bestaat uit bestaande spellen/puzzels waar je ellende lang mee bezig kan zijn. Ik was juist zo blij verrast door de eerdere puzzels en het is zonde dat deze flow werd doorbroken door die laatste paar puzzels. Ook het einde voelde enorm plots en karig aan. Wat hebben we nou precies ontdekt/gedaan? Ik weet het nog steeds niet. Gelukkig konden we achteraf aan de hand van een drankje de kamer nog een keer doorlopen met de host. Dit is altijd een pluspunt en iets wat we allemaal konden waarderen.

Ondanks mijn nog al kritische review (aanschouw het a.u.b. als feedback) zal ik deze kamer absoluut aanraden. Heerlijke puzzelkamer waarin je goed moet samenwerken in een sfeervolle/creepy omgeving. En als je er dan toch bent, speel dan meteen hun nieuwste kamer! The Clinic.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja  56:14 min


 • Kamer achteraf doorlopen
 • Decor! lekker grimmig ;-)
 • Sfeer (belichting & geluid)
 • Samenwerken + iedereen kan wat doen
 • Puzzels (met name eerste gedeelte van de kamer)
 • Fijne/sfeervolle ontvangstruimte
 • Service! (host/eigenaren)
 • Plots einde + wat was het verhaal nou precies?
 • Laatste gedeelte (qua puzzels)
 • Intro (kan zo veel beter! come on!)

  casturii

casturiicasturiiEscaperLid sinds: 2019-09-4 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 December 15

Sluit je ogen...

Das pech! Escape rooms weg! Op de laatst mogelijke dag dat het in 2020 nog kon hadden wij The Classroom en The Clinic geboekt staan. Dat hadden we geen dag later moeten plannen... Wij waren dolgelukkig dat we deze dag nog terecht konden en reden naar Deventer met hoop op een goede afsluiter van onze escapades van dit jaar.

Na een uitgebreide uitleg (met lijst en al) vooraf konden we naar de kamer toe. De intro van de kamer beviel mij helaas niet. Na een best lange weg afgelegd te moeten hebben naar de kamer krijg je een filmpje te zien en wordt er nog van alles uitgelegd terwijl je de kamer al in loopt. Dit zou zo veel vetter kunnen! Als er niet zo veel uitgelegd zou worden zou de ervaring een stuk spannender kunnen beginnen. Het filmpje zelf was ik verder ook totaal geen fan van, dit voegde niks toe en verklaarde niks. Schrap dit helemaal of geef de groep een zaklamp en laat de mensen die route naar de kamer zelf lopen. Dat lijkt mij een veel meer intense ervaring.
Gelukkig voorspelde dat niet hoe de kamer zou verlopen. Je begint al gelijk op een creatieve manier die zeer goed uitgevoerd is. De sfeer in de atoomkelder is verstikkend en duister. De aankleding is minimaal, maar dit werkt eigenlijk in het voordeel van The Classroom. Het is nou eenmaal een klaslokaal in een kale, koude kelder en zo voelt hij ook. De afwerking mocht soms wel iets beter, met kabels e.d. die nog zichtbaar waren. Soms verrast de kamer je met een leuk idee dat je niet verwachtte, altijd welkom!

Zoals eerder gezegd begint de kamer op een creatieve manier. Iedereen heeft gelijk wat te doen en er is zat uitdagend materiaal om jezelf mee bezig te houden. De puzzels zijn grotendeels gebaseerd op het zware denkwerk en nemen ieder flink wat tijd in beslag. Er zijn echter niet erg veel puzzels en dit zorgt voor een goede balans.
Leuk om na het spel de kamer nog even door te lopen met de host/eigenaar. Toen we uiteindelijk een hint nodig hadden kon hij goed aanvoelen wanneer die moest komen en hij was hartstikke gezellig om na het spel mee te praten.

Helaas heeft de kamer voor mij 1 enorm minpunt en dat is het laatste gedeelte. De puzzels zijn hier bij lange na niet even goed in thema verwerkt en voelen (met enige uitzondering) veels te uitgebreid met als doel om tijd te rekken. Verder is de eerder zo stevig aanwezige sfeer hier minimaal, het einde is plots, en het plot is op vakantie.
Wat ontzettend zonde! In plaats van die eerdere consistentie van de kamer vol te houden voelt de laatste ruimte er eerder aan vastgeplakt om tijd en ruimte te vullen.

Heb jij zin in een uitdagende puzzelkamer met een dikke sfeer? Dan kun je de trip naar Deventer zeker maken. De intro en het laatste deel van de ervaring doet voor mij wel erg af aan de ervaring, maar die kan je misschien meer voor lief nemen dan ik.
Class dissmissed!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja  56:14 min


 • Fijne ontvangstruimte
 • Kamer na spel door lopen
 • Eigenaren = Hosts
 • Meerdere creatieve ideeën
 • Verstikkende sfeer in een atoomkelder
 • Uitdagende puzzels
 • Laatste deel van de ervaring
 • Plots einde
 • Intro (filmpje) en het plot

  Theekopje

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 2018-11-18 (169 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2021 August 8

Terug naar school

Ik ben nog maar 1 keer eerder bij Forsaken langs geweest maar had toen met The clinic een erg toffe ervaring.
Een tijdje geleden openden ze plots hun nieuwste kamer, speciaal voor 2 personen en dat zorgde ervoor dat een bezoekje niet meer lang kon uitblijven. En tja als we er dan toch zijn, dan nemen we the classroom graag mee.

Onthaal:

Gezien het gangenstelsel waaruit dit gebouw bestaat, is het niet heel gek dat je ff moet bellen om binnen te geraken.

Parkeren: Kan buiten het gebouw, gratis en er is voldoende plaatst.
Wc: aanwezig en je krijgt er meteen een gratis fitness bij :-)
Ontvangstruimte: ruim en gezellig.

Ontvangen werden we door Lars, een van de eigenaars. Super leuk ontvangst, net als de vorige keer.
Lekker een ongedwongen rustige sfeer en we moesten ons duidelijk niet jagen.
Op Lars zijn voorstel zouden we de volgorde van de rooms nog draaien wat achteraf echt een prima beslissing was.

Kamer:

Starten deden we dus met The classroom, meteen hun eerste en dus oudste kamer.
De kamers start in de kelders van het pand met een introductiefilmpje. Het is duidelijke een product van zijn tijd en probeert ons wat duiding te geven wat ons te wachten staat.

De start van de room vond ik erg tof. Het dwingt tot samenwerken en de puzzel variëren meteen van de iets simpelere puzzel tot het betere denkwerk. Verder in de room heb je zeker met 2 personen genoeg te doen.
De sfeer in de kamer is kil, bewust denk ik, al begon ik me wel meer en meer af te vragen wat de link nu eigenlijk was tussen het filmpje en wat wij aan het doen waren.

Gaandeweg werd dat niet veel duidelijker, integendeel. Wat ook minder werd, waren de puzzels. Waar ik in het begin nog echt het gevoel had van dit wordt een zware bevalling, veranderde de puzzels meer van het betere denkwerk naar behendigheid.
Nu zal ik de laatste zijn die zegt dat het niet in het thema past, maar een einde gebaseerd op behendigheid of geluk kan heel snel heel frustrerend worden. Als deze puzzels wat meer verspreid gezeten hadden doorheen de room had ik er denk ik niet zo een probleem mee gehad, maar nu was het teveel op 1 moment.

Maar ook daar werd heel goed duidelijk dat het introfilmpje in het begin zo goed als niks met de room te maken had. Het verklaart eigenlijk maar 1 ding en dat is de sfeer die er hangt in de room, maar waarom....

Ik kwam dan ook met een dubbel gevoel uit deze kamer want er zijn echt heel leuke stukken bij met echt toffe puzzels.
1 puzzel in het bijzonder was naar onze mening wat voor discussie vatbaar, maar er viel voor onze redenering als die van de eigenaar wat te zeggen.
Maar aan de andere kant vond ik het einde niet echt leuk. Nu ff kaderen, dat is echt iets persoonlijks. Ik ben niet van de behendigheid/geluks puzzels. Maar doe je dit graag, dan ga je dit erg leuk vinden.

Conclusie:

Tja, niet mijn room, dat mag duidelijk zijn. Maar dat maakt het geen slechte room. Het is een kamer die al een aantal jaren meedraait en misschien eens een kleine make over kan gebruiken.
Als het aan mij lag bleef de naam hetzelfde en schrapte ik het filmpje. Dan is het gewoon een klaslokaal met puzzels en dat is echt prima.

Leuk om wel mee te geven is dat ze de kamer wat kunnen aanpassen aan moeilijkheid. Er is een echte versie voor 2 personen, maar je kan hem desgewenst ook op 4 laten staan en zo een extra moeilijkheidsgraad krijgen.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  dcmarieke

kaibouterkaibouterEscaperLid sinds: 2019-02-24 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2019 November 6

Heel tof

Deze kamer was echt ontzettend leuk, er was heel veel te doen en we zaten lekker in de flow. We zijn er redelijk rap doorheen gegaan met nog enkele tientallen minuten over maar toch kwamen we hier heel gelukkig uit. De locatie is een beetje lastig te vinden (voor ons althans) schijnbaar is een kunstig bordje met GSFBRK de gasfabriek. Gelukkig kwam iemand in onze auto hierop (ik, de chauffeur niet in elk geval DOH! -.-). Als je eenmaal bij de kamer komt is het een hele vette locatie. Wat er boven de escape room zich bevindt kan mij niet bekoren.

De kamer heeft veel te doen, oude vertrouwde en bekende puzzels en ook een aantal verfrissende en leuke nieuwe dingen en me lekker rot geschrokken haha! Gewoon ontzettend goed gedaan, de begeleiding was top, het na-praten was echt heel erg leuk, overal nog een keer rustig doorheen gelopen er werd gewoon de tijd voor je genomen. Helemaal top!

Enige feedback is dat er misschien een spannender verhaal gemaakt kan worden ofzo al is het intro filmpje echt heel goed gedaan en heel erg leuk en origineel.

Oh en nog iets (geen feedback), ik weet niet of dat kan... maar ik dacht dat nog toen we daar waren maar vergeten te zeggen dus nu alsnog:
In het intro filmpje rijden ze de parkeerplaats op waar jij ook waarschijnlijk je auto geparkeerd hebt (dit is geen spoiler) hoe vet zou het zijn als je op de een of andere manier daar live beelden in weet te monteren waardoor je je eigen auto geparkeerd ziet dan ben je meteen nog meer geëngageerd in het verhaal!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: bussumse hangjongeren

Ontsnapt: Ja


 • Het begin
 • Puzzels
 • Locatie
 • Locatie

  Laruka

Els (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Zeer veel te doen

Met ons Escape groepje deze gedaan. Zeer veel te doen en afwisseling in activiteiten. Nog lang over nagesproken. En dat is voor ons altijd een goed teken


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

maarten_oosterikmaarten_oosterikJunior EscaperLid sinds: 2019-11-6 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Super leuke escaperoom

Soms lastig om met z’n twee een leuke escape room te vinden maar dit was een topper! Escaperoom werd door medewerker iets aangepast maar leuk om te spelen! Meerdere ruimtes en vooral één van de laatste ruimtes vonden we fantastisch en deed ons terug denken aan vroeger! Uiteindelijk met nog 54 seconden over ontsnapt! We kijken uit naar de nieuwste room :)


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed te doen met 2 personen
 • Veel variatie in puzzels
 • Te snel voorbij!

 

DRinsma (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Een spannende escaperoom met voor iedereen wat te doen.

Als ervaren escapers hebben we deze kamers met veel plezier gespeeld. Een originele start van de kamer zorgt ervoor dat je gelijk in het spel zit. De puzzels zijn uitdagend, maar niet te lastig. Ze weten de spanning goed op te bouwen. De herinnering aan onze kindertijd, zal voor ons nooit meer hetzelfde zijn....


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Leuk personeel
 • Afwisselend
 • Puzzels
 • Niveau

 

Anne Stuart (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Puzzelachtig spannend!

Spannende en uitdagende escape room met goede puzzels en opdrachten.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verrassende puzzels
 • Goede sfeerbeleving + aankleding
 • Uitdagend
 • Geen, ik raad deze escape room iedereen aan!

 

roxanne_hilhorstroxanne_hilhorstEscape ApprenticeLid sinds: 2020-01-12 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Super leuke escape room!!

We waren met zijn tweeën een weekend weg en wilde graag een escape room doen in de omgeving Enschede. We hadden gekeken in de omliggende plaatsen en kwamen uit bij deze escape. Wat een super leuke escape room. Helaas net niet gehaald maar mochten wel doorspelen. Deze escape room heeft verschillende cijfersloten en leuke “spelletjes”. Ook werd de spanning goed opgebouwd. Paar keer goed geschrokken. Was zeker met 2 personen te spelen. Na afloop nog een keer door de kamer gegaan en legde de eigenaar het allemaal uit. Komen zeker de volgende kamer ook spelen!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Enthousiaste eigenaar!
 • Steeds bezig, vervelen doe je niet
 • Veel cijfersloten
 • Spanning

 

Sanne (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Top!!! Spannend en uitdagend!

Zeer gastvrije ontvangst. Was onze eerste ervaring met een escaperoom en wat vonden wij het gaaf. Uitdagend en interessant en met wat hulp redelijk ver gekomen. Helaas niet ontsnapt maar ondanks dat een superleuke ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend
 • Aardige en vriendelijke ontvangst

 

Arno (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Geweldig avontuur

Wat een geweldige ervaring was dit! Goed verhaal, leuke opdrachten waar ieder zijn kwaliteiten in kwijt kan. Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangst met een leuke chill kamer met spelcomputers, pool tafel en drinken. Jonge enthousiaste ondernemers, die een fantastisch leuke escape room hebben gecreëerd! Zeker een bezoekje waard!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagend
 • Leuke ontvangstruimte
 • Veel variatie
 • Gastvrijheid
 • Zeer leuke opdrachten
 • Geen

 

Dirk Jan (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2017 September 16

Super gaaf!!

Het concept ziet er goed uit! Ook de wachtkamer is Chill om te zitten, puzzles zijn origineel, helaas niet gehaald maar wat een ervaring! Echt een aanrader


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Eerste drankje gratis
 • Personeel
 • Origineel puzzles
 • Wachtkamer
 • Alles is in een duidelijke volgorde
 • Net als bij alle escape rooms kan prijzig zijn

 

kolibrie88kolibrie88Escape ApprenticeLid sinds: 2019-05-5 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Afwisselend, veel puzzels

Goede sfeer in de kamer. Veel afwisseling qua puzzels. Voor ieder wat Wils. Goede samenwerking nodig. Verhaal werd goed neergezet


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede sfeer
 • Veel afwisseling
 • Verhaal was niet rond

 

pascal_behrenspascal_behrensEscape ApprenticeLid sinds: 2020-07-29 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Ontzettend leuke Escape-room, en de boys legden alles heel goed uit!

Ik was op internet aan het struinen om wat escaperooms te spelen, ik heb al wat meerdere escape rooms gedaan hiervoor maar dit was echt de klapper op de vuurpijl, Ontzettend leuk bedacht jongens, echt top werk! Ben er gelukkig uitgekomen binnen de tijd maar was kantje boord!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk personeel
 • Tips waren zeer handig
 • Leuk thema
 • Goeie uitleg
 • Ik heb geen min-punt

 

gerbenvdijkgerbenvdijkEscape ApprenticeLid sinds: 2020-07-29 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Spannende en gevarieerde escaperoom

Leuke uitdagingen op niveau. Erg veel variatie, waardoor iedereen met plezier terugkijkt op de escaperoom. Samenwerken is noodzakelijk en werkbaar.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  43:30 min


 • more than meets the eye
 • Variatie

 

dilaradilaraEscape ApprenticeLid sinds: 2020-07-29 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Net zo lastig als school, maar veel leuker!

The Classroom daadge ons groepje uit om goed samen te werken en niet te schrikken om elk klein dingetje haha
De sfeer was geweldig! Het leek net of je echt op (de vroegere) school was! De puzzels waren daarnaast ook echt in het thema ervan.

Een aanrader zeker! Met plezier opgelost ;)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Lief personeel :)
 • Creatief denken
 • Spanning in de lucht!
 • Lineaire puzzelvolgorde

 

lokilokiEscape ApprenticeLid sinds: 2019-10-23 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

De aller eerste escape room en zeker niet de laatste!

De aller eerste escape room die ik heb gespeeld. We werden vriendelijk ontvangen en de kamer zat vol met verschillende puzzels. We hadden het net niet gehaald maar we vonden het een erg leuke kamer. Door deze positieve ervaring hebben wij een lichte escape room verslaving ontwikkeld. We gaan zeker weer langs wanneer de tweede kamer is gebouwd.


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • sfeer
 • variatie in puzzels
 • gastvriendelijk

 

Leuke kamer met veel variatie

The classroom is een leuke kamer, waarbij samenwerking en communicatie de sleutel zijn tot succes. Perfecte mix van puzzelen, inzicht en behendigheid. Een aanrader!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk verhaal
 • Samenwerking noodzakelijk
 • veel variatie

 

Lysanne (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Heel vet!

De escape roomwas in 1 woord geweldig. Er zat een goed verhaallijn in waardoor de escape spannend was. Vooral als je het met meerder mensen speelt kom je erachter dat er veel special effect in zit. De puzzels variëren in makkelijk naar moeilijk en veel verschillende puzzels. De escape room is zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Special effect
 • Puzzels
 • Verhaallijn

 

Jeroen Dierkx (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 30

Goede escape room voor 2 personen

Een tijdje geleden ben ik samen met mijn vriendin deze escape room gaan doen omdat wij nog nooit een met zijn tweeën hadden gedaan. Een spannende escape room met leuke puzzels. zeker een aanrader om met zijn tweeën eens te doen ook de prijs is een fijn gegeven voor 2 personen. De medewerkers van deze escape room zijn ook erg vriendelijk.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goed voor 2 personen (en betaalbaar)
 • sommige elementen werkte niet helemaal lekker mee.

 

cathelijnecathelijneEscape ApprenticeLid sinds: 2020-07-29 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Geweldig opgezet

Super uitgebreide room waar je al snel in de sfeer komt. Onze 15+ e kamer maar toch erg uitdagend! Aan te passen aan aantal spelers. Er werd goed de tijd genomen om alles uit te leggen. Wij komen zeker terug voor de nieuwe als die klaar is.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed verhaal
 • Leuke puzzels
 • Enge Sfeer
 • Eet/drink gelegenheid was nog niet af (2019)

 

Anneloes (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Verrassend, leuke spelelementen

Met 2 personen deze kamer gespeeld. Leuk dat de kamer aangepast kan worden aan het aantal personen. Met slimme sloten en verrassende, sterk wisselende spelelementen. Hele leuke kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel wisselende sloten en opdrachten
 • Soms wel juiste oplossing maar net niet goed gepla

 

Saar (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 29

Super spannende escape room

Samen met mijn vriend deze escape room gedaan. Anders dan alle anderen die we samen hebben gedaan. De spannende sfeer en enge momenten, voegen echt iets toe aan de ervaring terwijl je racet tegen de klok.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed inleidend filmpje om in de sfeer te komen
 • Spannende momenten
 • Vriendelijke mensen
 • Er werd rekening gehouden met dat we maar met z'n

 

Super leuke, afwisselende en uitdagende escape room!

Het was voor ons de eerste escape room met ons gezin. Ontzettend leuk om te zien dat we elkaar mooi aanvulde, voor ieder was er iets wat in zijn/haar straatje paste. Leuke afwisselende puzzels/opdrachten. Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:20 min


 • Zit goed in elkaar
 • Voor jong en oud
 • Leuke puzzels/opdrachten
 • Verrassend

 

fanaticsfanaticsEscape ApprenticeLid sinds: 2019-05-6 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 23

Super escaperoom! Uitdagend en afwisselend, voor iedereen genoeg te doen.

De sfeer zat er gelijk in. Ik ben niet snel over de indruk, maar ik was van het begin tot het einde geboeid en gespannen 😊.
Aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwisselend en echt spannend!

 

jeroen_dondersjeroen_dondersEscape ApprenticeLid sinds: 2020-07-23 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2020 July 23

Perfect voor verschillende groepen, groot of klein, oud en jong!

Leuke sfeervolle ontvangstruimte waar je je prima kunt vermaken als je even moet wachten of met meerdere groepen bent. Keurige ontvangst en uitleg. Wij waren met 2 volwassen en onze dochter van 13. De kamers zijn met veel aandacht voor detail goed uitgewerkt. Erg leuke puzzels spelen en opdrachten zowel voor ouderen als jongeren. Naderhand nog wat gedronken en vol enthousiasme nog wat afgrond info gekregen en ervaringen uitgewisseld.
Complimenten, zeker de moeite waard om een uur voor in de auto te zitten!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Niet zelf kunnen vragen om hints
 • Zowel voor jong en oud
 • Vriendelijk geprijsd
 • Aanpasbaar op grootte van groep
 • Soms wat donker maar goed te doen
 • Einde mag iets spectaculairder ;)

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig