Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over Het Brabantse Lab

UPDATE 2021: ESCAPE ROOM SCHIJNDEL IS VERNIEUWD!

Escape Schijndel is van eigenaar veranderd waarbij een enorme metamorfose is ondergaan. Het spel is het zelfde, maar de spanning & beleving is van gestegen naar een ongekende hoogte! Vanaf NU te reserveren, wij zijn vanaf heden weer open!


Op een verlaten industrieterrein, bedrijven, kantoren..  Waar vind ik hier een Typische Brabantse kamer? 


Eindelijk, achter in een hoek van het industrieterrein vindt je eindelijk de locatie, maar waar is die kamer?


Eindelijk ben je binnen, maar kun jij hieruit ontsnappen voor ze je te pakken krijgen?? 


Kom het beleven in de typisch Brabantse escape room! 


Barry is een schimmig figuur uit één van de grootste bende's van Nederland. In Schijndel staan ze ook wel bekend als "De schijndelse Maffia!". Al jaren zijn diverse rechercheteams aan het werk om deze bende te ontmantelen. Wie Barry is weet eigenlijk niemand, alleen dat hij dé man achter deze bende is. Een typ waarmee je geen ruzie wil en die in Schijndel en omstreken overal leden heeft zitten om de boel te laten draaien en de politie weg te houden.


De recherche is inmiddels op het juiste spoor terecht gekomen en is de locatie van 3/3 labs in Sint-Oedenrode binnengevallen. Echter staat Barry's nieuwe locatie in schijndel nu zwaar onder druk. Naar verluid heeft Barry z'n beste geheime teams opgetrommeld voor diverse missies. De politie kan op diverse plekken ieder moment binnen vallen, dus haast is geboden. Gelukkig heeft Barry alle locaties kundig beveiligd en weten alleen insiders de weg. Een race tegen de klok, een uur voor ze binnen vallen.... Spannend!!!


Thema's

Laboratorium

Maffia

Misdaad

Mysterie

Spionage

Eigenschappen

Airco aanwezig

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

NL

Toilet aanwezig

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

7 likes

45 Escapetalk bezoekers

60.6% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Hoofdstraat, 11
5481AA, Schijndel
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

33 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 februari 2020

Da hedde gij goe verborgen jongé

Op weg terug naar huis konden we de route langs Schijndel en Geldrop laten gaan en zo 2 rooms meepakken.
Het Schijndels lab trok ons door het thema en de redelijke prijs voor 2 personen.
Tijd voor een bezoekje.


Onthaal:
We werden vriendelijk welkom geheten door onze vrouwelijke gamehost. De ontvangstruimte is klein, maar gezellig.
Je kan aan het pand gratis parkeren.

Kamer:
Het verhaal wordt in mijn ogen best lui meegegeven. Je krijgt een papier en lees maar. Dit zou anno 2020 wel iets beter kunnen.
Je weet nu wat je te doen staat en wordt naar de kamer gebracht. De kamer zelf is best leuk ingericht en komt goed over al drugslab (niet dat ik daar ervaring mee heb) De communicatie gebeurd door een gsm en dat klopt verhaaltechnisch helemaal.
Wat we wat minder vonden is dat er veel bevestigd wordt door die gsm waardoor je 1 best vaak met dat ding bezig bent en dat 2 een bevestiging hetzelfde geluid heeft als een tip. Hierdoor "lijkt" het of je continue hulp krijgt.
Er is goed nagedacht over de puzzels en ze zitten mooi in de ruimte en verhaal verwerkt.
Ik denk dat de spanning in de kamer nog iets hoger kan en dat daardoor het verhaal nog duidelijker en spannender wordt.

Conclusie:

Wel heb je wat ervaring en zoek je een uitdaging, doe hem dan met 2! wij haalden hem met 59.51 min en dat zijn de tofste.
We hebben tevens niet bepaald zitten lanterfanten. We werden tevens goed opgevolgd.
Wat ik echt minder vond was de bevestigen op de gsm. Het is fijn dat je de melding krijgt dat je iets opgelost hebt, maar waarom moet dit via de gsm? Dat zou via de puzzel toch duidelijk moeten zijn. Tevens wordt je telkens afgeleid door dat ding en dat de geluiden van bevestiging/hint hetzelfde zijn wordt het gewoon irritant.

Wij betaalden 75 euro voor 2 personen, wat ik schappelijk vind. Het verhaal kan wat beter gebracht worden en de sfeer wat dreigender, maar voor de rest een prima puzzelkamer.
En new kids verwijzingen is altijd +1 bij ons ;-)


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:51 min


 • prijs voor 2
 • vriendelijk ontvangst
 • thema/verhaal
 • geluiden/bevestigingen gsm

  monique_gundlach-hermanspleun_den_otterdown-the-hatch

StanStanJunior EscaperLid sinds: 13 november 2017 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2021

Brabantse themabeleving

Dit was de derde en laatste kamer die wij speelden. Ik ging met gemixte gevoelens richting Schijndel omdat ik veel verschillende reviews las. Wat ik wel meteen terugzag op escapetalk, was dat er recent nog van eigenaar was geswitcht. Heel benieuwd wat deze kamer ons dus ging brengen.

De locatie is, zacht uitgedrukt, apart te noemen. Al tijdens het spelen van de kamer, past deze locatie perfect in het plaatje en is daardoor geniaal! Iets wat ik in voorgaande reviews had gezien, was dat het verhaal van de kamer niet helemaal duidelijk was. Wij werden in een losse ruimte geplaatst om een introductievideo te bekijken. Deze video was van hoge kwaliteit en het verhaal werd meteen duidelijk. We wisten meteen dat de nieuwe eigenaren hier veel tijd en moeite in gestoken hebben. De verwachtingen schoten dus omhoog!

Eenmaal in de kamer begon ons avontuur. De échte Brabantse gezelligheid (hoog New Kids gehalte) was meteen duidelijk, tof! Je wordt doormiddel van puzzels perfect door het verhaal genomen. De spanning stijgt ook naarmate je langer in de kamer zit. Iets wat ik in vorige reviews ook teruglas, was dat het hintsystyeem niet optimaal was. Dit hebben de nieuwe eigenaren ook aangepakt. Het hinstsysteem is top en volledig in thema!

Ik vond het een leuke kamer om onze dag mee af te sluiten. Kloppend verhaal, puzzels in thema en de aankleding in de kamer was ook in orde!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

Leuke kamer met gezellig ontvangst

Erg leuk ontvangst met een nog leukere escaperoom. Verhaal zit goed in elkaar. Voor ons als starters is deze goed te doen. Een minuutje meer tijd en we waren ontsnapt. Leuke ervaring.


6

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Leuke ervaring

Nadat we zeer vriendelijk binnengelaten werden, hebben we eerst een video gekeken om een beetje in de juiste sfeer te komen. De video zag er goed uit, professioneel gemaakt. Leuk! Daarna werden we de kamer ingestuurd. Echt een heel leuke kamer. Uitdagende puzzels, leuke effecten en niet alleen maar standaard slotjes en sleuteltjes. De kamer was goed in thema en de hints werden op een leuke manier gebracht. We waren allemaal positief over deze kamer maar ook over de service. Achteraf nog lekker wat kunnen drinken en nakletsen. Aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkSenior EscaperLid sinds: 6 april 2019 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2021

Leuke kamer met leuke puzzels

Grappig thema en een leuke kamer. Helaas miste er bij ons een essentieel onderdeel van een van de eerste puzzels, waardoor we daar ontzettend lang voor niets mee bezig zijn geweest. Het kostte toen wel wat moeite om echt weer in het spel te komen. Jammer, want de kamer heeft zeker leuke puzzels. Wij speelden met zijn tweeën en hebben de kamer ruim binnen het uur gehaald. Maar ook voor wat grotere groepen is deze kamer geschikt omdat je vaak allemaal wel bezig kunt zijn. Ook de prijs is erg schappelijk.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Senna (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Geweldig!

Hele leuke introductie,Super mooie kamer, goede technieken gebruikt. Leuk verhaal en juiste moeilijkheidsgraad!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

pleun_den_otterpleun_den_otterEscape ApprenticeLid sinds: 17 juli 2020 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2021

Zeker een aanrader!

Vriendelijk ontvangen door de host!
Je start met een video kijken die je meteen in het verhaal brengt, de video is erg professioneel aangepakt.
De escaperoom spellen passen bij het verhaal en waren uitdagend genoeg voor ons. De manier van hints passen goed bij het thema en waren duidelijk.
Na afloop nagepraat met de host onder het genot van een drankje.
Al met al een super ervaring en zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk ontvangst
 • Uitdagende spellen
 • Doorlopend verhaal

 

johan_adersjohan_adersEscaperLid sinds: 31 januari 2018 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juni 2021

Goeie kamer

Nu het weer kan, grepen we onze kans om een kamer voor 2p te zoeken. Doordat we veel al gehad hebben, kwamen we in Schijndel uit, mede doordat de recente reviews er goed uit zien. We beginnen met de minpunten. Die waren er nauwelijks, behalve dat naar onze beleving de kamer erg krap is voor 2 personen. Er is zo veel, dat je al snel ogen tekort komt, en kleine belangrijke dingen over het hoofd ziet. Zeker als je net als wij iets te snel wil gaan. We hebben het net niet gehaald en zaten in de laatste puzzel. Ook hadden we een puzzel opgelost maar kregen we het slot niet open. Dit kostte kostbare minuten en wat frustratie.

Daar staan een aantal plussen tegenover. (1) Het draait om puzzels, maar verhaal en sfeer maken het af. In deze kamer waan je je praktisch in de hitserie "Undercover". Zelfs het briljante hints systeem is compleet in sfeer. (2) De spelleider heeft hart voor de zaak en laat dat goed merken. Hij zorg goed voor je, en staat open voor kritiek/feedback. (3) De kamer zelf is gewoon erg leuk. Enkele goeie puzzels, met een leuke mix van denken en doen. Hooguit in onze ogen wat veel voor 2p, maar we mochten nadat we af waren, wel nog het eindstuk zien, zodat we wel de hele beleving hadden. Aanrader.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: The Kardashian Killers

Ontsnapt: Nee


 • Spelleider.
 • Perfect qua crimi-sfeer.
 • Slot werkte niet
 • Krap voor 2p (wel haalbaar)

 

dennisvanhees73dennisvanhees73Junior EscaperLid sinds: 10 november 2019 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juni 2021

Toffe kamer met uitdagende puzzels

Een toffe kamer. Zeer vriendelijke ontvangst. In eerdere review is aangegeven dat de inleiding een stuk papier was, maar dat is dus 1 van de punten die duidelijk verbeterd is, in een aparte kamer krijg je een leuke intro-film te zien die je het verhaal inzuigt. Leuk gedaan. Vervolgens wordt je naar de kamer begeleid en kan de pret beginnen. De spanning is meteen te voelen en de kamer zit goed in elkaar. We hebben m met z’n 2-en gespeeld en dat was serieus aanpoten, zelfs voor de wat meer ervaren speler. We zijn er helaas niet uitgekomen (kwamen een paar minuten te kort), maar hebben wel enorm genoten. Na afloop was er tijd om de kamer door te nemen met de host.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Afwerking
 • Ontvangst
 • Verhaal

 

Annemarie (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2021

Topervaring!

Wij hebben deze escaperoom al eerder gespeeld in de oude versie. Wat een verschil! Niet zozeer het spel opzich, maar wel de beleving, volledig in een modern jasje gestoken incl. Licht en geluidseffecten. Hierdoor was ik vergeten, hoe de meeste opdrachten uitgevoerd moesten worden. Voorheen kreeg je via een gsm tips of een melding als de opdracht was voltooid. Nu gaat dat op een hele andere manier. Echt leuk en spannend! Barry neemt je mee in dit drugslab-avonduur! Ook het personeel is erg aardig. Als je wilt kun je na dit avonduur nog na babbelen onder het genot van een hapje en een drankje. Er is voldoende keus tegen zeer nette prijzen. Kortom: Deze escaperoom is een aanrader! Jullie zullen het zeker druk gaan krijgen👍


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Waar voor je geld
 • Parkeren op het terrein
 • Aardig personeel
 • Gezellige ruimte om na te borrelen
 • Moderne sfeer en beleving

 

Thomas (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2021

Leuke escaperoom!

Vond het een hele leuke avond! Goeie escape rooms en een top service!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Marissa (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2021

Uitdagende escape room met een spannend verhaal


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

evelsevelsJunior EscaperLid sinds: 16 januari 2017 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2020

Goed geamuseerd

Het ontvangst in deze kamer was zeker goed, geen opmerkingen over. Fijne host waar we leuk mee hebben nagebabbeld.
De kamer zelf was in orde. Leuke puzzels en hier en daar een originele insteek en creatief idee. Maar om de kamer op en top te maken, miste ik enkele details en afwerkingen. De host vertelde ons dat de groepen op de duur te snel klaar waren en hierdoor hebben ze enkele zaken toegevoegd om de puzzels moeilijker te maken. Al leek ons dat in sommige gevallen meer op verwarring veroorzaken dan de puzzels uitdagender maken.

Ook hadden we een nog niet eerder voorgevallen technische storing waardoor ons spel gepauzeerd werd om dit op te lossen. Kan de host uiteraard niets aan doen, maar was wel een beetje gek.

Verder prima kamer en hebben ons goed geamuseerd, dat is uiteindelijk het belangrijkste


7

Sfeer: 5.5

Puzzels: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:51 min


 • creatieve puzzel
 • vriendelijk ontvangst
 • technische storing
 • verwarring tijdens de puzzel

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2020

Aanradertje

Na een lange dag kwamen we bij deze escaperoom aan die al een tijdje op mijn to do list stond. Het is een leuke kamer, helaas stonden wij met de eindsleutel in handen maar net niet optijd weg kunnen komen.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Nee

 

lilian_leijslilian_leijsEscaperLid sinds: 9 september 2019 (64 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2020

Leuk

Goeie kamer en met de sleutel in de hand om de laatste deur te openen net niet gehaald


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Nee

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 maart 2020

Leuke escaperoom

Leuke escaperoom, helaas met de eindsleutel in de hand de tijd op.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Nee

 

TeunTeunJunior EscaperLid sinds: 31 maart 2017 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2020

Vervelende nasmaak overgehouden aan Escaperoom Schijndel

Omdat ik het nergens heb kunnen lezen op Escapetalk in bijvoorbeeld de omschrijving/recensies alvast de volgende mededeling: dit is dezelfde kamer als de Brabantse kamers van 3/3 Labs uit Sint Oedenrode die tegenwoordig gesloten is. Dit kwam toevallig ter sprake vlak voor we de kamer ingingen. Gezien een persoon uit ons team de kamer niet heeft gespeeld toentertijd, we lang in de auto hebben gezeten, om 09.00 op zondagochtend in Schijndel stonden en we daarna in Schijndel moesten zijn voor het NK toch besloten om de kamer maar in te gaan omdat we anders 2 uur moesten overbruggen.

Omdat ik het vervelend vond dat we dit nergens hebben gelezen of van te voren zijn geïnformeerd, heb ik de eigenaar een berichtje gestuurd. In plaats van medeleven of excuus dat lang uitbleef, kwamen er als reactie op mijn bericht maar liefst 6 argumenten waar ik vandaan had kunnen halen dat dit dezelfde kamer betreft als ooit in Sint Oedenrode heeft bestaan. Ik had het bijvoorbeeld in het Brabants Dagblad kunnen lezen, of bij opening op de website kunnen zien. Daarnaast werd me verteld dat er in de afgelopen 170 boekingen, geen enkele groep was die ook in Sint Oedenrode was geweest. Typisch dat degene die ons heeft begeleid aangaf dat er vorige week nog een groep hetzelfde probleem had: ook zij wisten het niet.

Qua kamer:
De uitvoering/afwerking was in Sint Oedenrode beter. Er lopen veel kabels zichtbaar door de kamer. Onderdelen waar je niet bij hoeft te komen zijn dichtgetimmerd of vastgezet met tie-raps. Puzzels waren helaas ook niet altijd even logisch (zelfs niet na de kamer al gespeeld te hebben.

Zoals de titel dus al meldt, ik heb een vervelende nasmaak over gehouden aan ons bezoek aan Escaperoom Schijndel vandaag. Gelukkig heeft het NK veel goed gemaakt. Overigens is mijn beoordeling voor service gebaseerd op het contact met de eigenaar, en niet met degene die ons heeft begeleid, de jongedame was namelijk erg vriendelijk en geïnteresseerd.


Reactie door Escaperoom Schijndel

14 juni 2021

Dag Teun, Zojuist las ik je review en schrok ik van je beoordeling, maar na het lezen en contact met de dames van de Escape kan ik je teleurstelling begrijpen. Mijn naam is Remco, sinds enkele maanden de nieuwe eigenaar van Escape Schijndel. Ik zou het erg fijn vinden om een frisse start te kunnen maken, en daarvoor zou ik graag een schoon schip met jullie willen maken. Escape Room Schijndel is vernieuwd op video, licht, geluid & special FX vlak waardoor het spel een totaal nieuwe belevenis heeft gekregen. De spellen zelf zijn op enkele zaken en vernieuwingen na niet veel veranderd, maar met de gedachte het alsnog goed te willen maken met jullie zou ik jullie graag eens, kostenloos, willen uitnodigen om onze vernieuwde escape te spelen. Mocht je hierop in willen gaan stuur ons even een berichtje! -- Remco van Escape Room Schijndel


5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 5.5

Service: 3.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Personeel was erg aardig
 • Eigenaar legt de 'fout' bij ons
 • Zelfde kamer als ooit gespeeld

 

Geweldige kamers!

Net met wat vrienden geweest het was super leuk om deze kamers te doen! Vooral veel lol erin gehad zeker een aanrader!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • De raadsels

 

Mister Green (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 maart 2020

Leuke kamer

Goed opgezet, gevarieerd en gebalanceerd. gezien slagings percentage ook uitdagend!


10

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Escapeheldinnen (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 maart 2020

Barry's Drugslab ontdekken

Afgelopen weekend het Brabants drugslab gespeeld in Schijndel. Een ontzettend leuke reis door een wereld die voor ons onbekend was, maar heel erg goed in elkaar zat. Alle ' puzzels 'waren helemaal in thema en ondanks dat we het net niet gehaald hebben vonden we dit een hele leuke kamer! Ook de ontvangst was heel erg goed en na afloop onder het genot van een drankje alles nog eens nabesproken.. Aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Ontvangst heel vriendelijk
 • Alles in thema
 • Originele kamer

 

Spuit 11Spuit 11EscaperLid sinds: 3 mei 2019 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 maart 2020

Rommelig

Getriggerd door de zeer positieve eerste 11 reviews (gemiddelde waardering een 9,5) werden wij verleid deze kamer te bezoeken. Bovendien ligt deze escaperoom in het kloppende hart van de eerste 2 ronden van het NK escaperooms 2020. Reden te meer om alvast een keer deze kant op te komen (voor ons wat dit een voorbereiding op wat ons op 15 maart te wachten staat).

Een hoge waardering, dus hoge verwachtingen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: deze kamer viel een beetje tegen. Op zich was het een aardig avontuur, maar er zijn wat ons betreft veel punten waarop deze kamer achter blijft bij andere kamers die zo hoog worden gewaardeerd. Het ontvangst was vriendelijk, maar wij hebben de introductie gemist waardoor je zou worden uitgenodigd om je te verplaatsen in de wereld waarin dit verhaal zich afspeelt (een videoboodschap of een verhalende host zou hier veel effectiever zijn dan het overhandigen van een briefje met instructies). Deze kamer bevat enkele uitdagingen die abslouut escaperoom-waardig zijn. Daarnaast zijn er echter ook een paar simpele werkopdrachten die ons het gevoel gaven dat we nog op zoek waren naar wat er moest gebeuren, terwijl we het probleem al hadden opgelost. Veel puzzels waren wat ons betreft net niet af. Het Schijndels Lab heeft hierdoor een wat rommelige, ongepolijste indruk gemaakt op ons. Dit gevoel wordt versterkt door de afwerking van het geheel en door een niet werkende attribuut. Kortom: genoeg kansen wat mij betreft om deze kamer een kwaliteitsimpuls te geven.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gelaagdheid enkele uitdagingen
 • Indeling van de ruimte
 • Gebruik van techniek
 • Simpele werkopdrachten
 • Afwerking
 • Introductie van het avontuur

 

Sara (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 februari 2020

Boven verwachting, wat een toffe escaperoom!

We waren van begin tot eind onder de indruk. De locatie klopt, de gastheer is ontzettend vriendelijk, het interieur netjes verzorgd en hoewel we al met veel zin de escaperoom ingingen, overtrof die onze verwachtingen. Het totaalplaatje was helemaal perfect en de uitdaging precies passend voor ons (als groepje dat nog niet eerder in deze samenstelling speelde). Veel plezier in het Schijndels Lab!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Passende verhaallijn
 • Tof gebruik van de ruimte
 • Puzzels en opdrachten van verschillend niveau
 • Genoeg afleiding om de uitdaging te behouden
 • Tips in stijl
 • Leuke details van begin tot eind
 • Prettig ontvangst, verzorgd interieur

 

DaphneDaphneJunior EscaperLid sinds: 22 april 2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 november 2019

Goede uitdaging

We hadden er misschien niet zoveel van verwacht, maar wat een super leuke kamer is dit, en heel vriendelijk ontvangst.
De puzzels zijn goed uitdagend, de manier van hints is erf origineel, en er is voldoende te doen.
Wij zijn zeer verrast door deze kamer, we hebben een leuke avond gehad!


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Hintsysteem
 • Vriendelijk

 

Erwin (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 november 2019

Geweldig mooi

Mooie spannende escaperoom. Erg divers! Gezellige avond gehad! We hebben met 2 groepen gespeeld, 1 gehaald, 1 net niet. Ik miste alleen de zwaailampen, sirenes en de politieman/vrouw in uniform om de beleving compleet te maken! Fantastisch!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke aspecten
 • De sirenes bij het mislukken

 

macdufmacdufEscaperLid sinds: 9 juli 2019 (109 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2019

Stevige kamer!

Erg leuke en zeer uitdagende kamer!

We hebben deze kamer met 2 personen gespeeld, maar dan moet je wel flink doorpakken om de eindstreep te halen. Er zitten behoorlijk wat elementen in deze kamer die je eigenlijk met iets meer mensen net iets lekkerder uit kunt voeren. Wij kwamen dan ook net en minuutje te kort om te ontsnappen.

Al met al een zeer mooi uitgevoerde kamer met heerlijke puzzels en hersenkrakers.
Aanrader dus!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Rexduo

Ontsnapt: Nee


 • nette ontvangstruimte
 • puzzels
 • ontvangst erg vriendelijk
 • kamer mooi uitgevoerd
 • tijd is iets te krap voor 2 personen

 

Marianne (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2019

Super leuk

Mooie, nette escape room! Zit goed in elkaar! echte aanrader! De ontvangt was ook super!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie kamer
 • Uitdagende puzzels
 • Geen minpunten

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
2 3 4 5 6 7
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig