Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 74
 • Reviews geplaatst: 21
 • Ontsnappingspercentage: 95.2%
 • Forum berichten: 2
 • Lid sinds: 09-11-2018

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Even terug in de tijd

Eerst een lesje geschiedenis alvorens we de kamer gingen spelen. Ik hou er wel van! De kamer is mooi opgezet en de puzzels zijn logisch en vanzelfsprekend. De puzzels vond ik persoonlijk niet moeilijk maar wel leuk! Voor mij was dit de eerste keer dat er hints “gekocht” konden worden, waar ik eerst wat sceptisch over was maar de uitvoering was erg origineel en in thema. Het is wel een echte 1.0 kamer, lekker puzzelen in een sfeervolle en mooie kamer!

Weer eens naar een cafe :-)

Deze kamer is top in thema met afwisselende puzzels. Als toch wat meer ervaren escaper vond ik de puzzels niet moeilijk en vlogen we dan ook door de kamer heen. Een paar leuke aspecten in de kamer maakte deze escaperoom tot een leuk uitje!

Dikke aanrader!

Gisteren mochten wij ons entree maken in The Clinic. Wat begon met een swingend muziekje werd al gauw iets spannender dan ik had verwacht! De opbouw van deze spanning vind ik dan ook enorm goed in elkaar gezet en uitgevoerd. De puzzels waren van een goed niveau, voor ons niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Ook de afwisseling tussen een kleine, snelle puzzels en grotere puzzels die meer tijd in beslag namen is naar mijn mening goed uitgebalanceerd. Afwerking van de kamer ook goed. De thematisering is doorgetrokken van begin tot eind, wat bijdraagt aan de verhaallijn. Ik heb het ook als prettig ervaren dat de verhaallijn erg duidelijk was, zonder veel leeswerk. Ik raad deze kamer ten zeerste aan! Bedankt iedereen voor de fijne ontvangst en mooie beleving!

 • Spanningsopbouw
 • Verhaallijn
 • Logica
 • 75 minuten speeltijd

Geweldig!

Vandaag deze kamer mogen spelen, wat een aangename verrassing! De ontvangst en de kamer zijn helemaal in thema; prachtig gedaan. Echt heel mooi en je waant je in een serieuze mijn, diep onder de grond. De puzzels zijn ook in thema dus verwacht geen technische hoogstandjes in een mijn uit 1904. Desalniettemin zijn de analoge puzzels mooi bedacht en van goed niveau. Wel vonden wij de puzzels lineair dus zou ik adviseren om niet met een te grote groep te spelen (2-4 is een mooi aantal mijns inziens). Gelukkig heeft deze kamer twee identieke kamers en kan je tegen elkaar stijden als je toch met meer mensen zou zijn, hoe leuk is dat?! Ik heb me heel goed vermaakt in deze kamer en raad deze kamer van harte aan!

 • Decor
 • Gratis parkeren voor de deur

Geweldig!

Deze kamer verdient echt veeeeel meer aandacht dan hij nu krijgt! Onwijs tof gedaan, super mooie walkthrough, puzzels tof en zeker spannende elementen. Echt super!

Kunstroof!

Superleuk ontvangst en begin van de escape. Alles is goed in thema en echt een lekkere puzzelkamer! Niet te makkelijk en niet te moeilijk. Ik heb mij zeer vermaakt gedurende onze jacht op de dief!

Leuke ervaring!

Deze belevingskamer is erg leuk om te spelen. Leuk begin, mooie opbouw in het verhaal. Ook het decor is goed uitgevoerd en alles passend in thema. Toffe twist in het verhaal!

Mooi gemaakt

De intro en de start zijn helemaal zoals ik van The Great Escape gewend ben, fantastisch! De puzzels waren leuk maar vond ik bij tijd en wijle ietwat onlogisch. Hierdoor stonden we soms even stil. Het einde vond ik tof maar wel wat abrupt. Desondanks een toffe kamer waarin The Great Escape iets moois heeft neergezet!

Cool!

Supermooie combi tussen puzzels en beleving!

Spannend en veel te doen!

Deze kamer een tijdje geleden gespeeld. Mooi decor, spanningsfactor aanwezig en lekker veel te puzzelen en te doen! Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!

Ik ben fan

Prachtige kamer! Wat een decor en puzzels logisch en helemaal in thema. Een fantastische escape beleving.

 • Decor
 • Ontvangst

Geen woorden voor

Wat Down The Hatch nu gebouwd heeft is ongelofelijk goed. Ik heb er oprecht geen woorden voor, ik heb me elke minuut van de tijd verbaasd, vermaakt en genoten. Dit zou een kamer zijn die ik meerdere keren zou spelen, puur om weer even helemaal ondergedompeld te worden in een andere wereld. Chapeau!

 • Alles

I have played this twice

The catacombs is one of my absolute favourites if it comes to experience rooms. The storyline, the puzzles, the scary feeling that haunts you while playing, I was scared but I loved it so so much! Everyone who loves a scary experience should play this, for sure!

 • Location
 • Storyline

Deze is fantastisch en moet je doen

Geniet van deze kamer. Ga gewoon. Het is fantastisch.

Lang geleden gespeeld, prachtige herinneringen

Deze kamer was naar mijn mening helemaal af. Wat een prachtig decor, waarbij de puzzels 100% in thema zijn. Deze kamer is zeker een aanrader!

 • Decor
 • Ontvangst

Prachtige belevingskamer

Iets origineels, nieuws wat ik nog niet eerder gezien heb. We waren vooraf erg gespannen, alles wat duidelijk en we waren erg onder de indruk van hoe het eruit ziet. Echt een experience, heel erg tof gemaakt!

Een van mijn favorieten

Prachtige kamer, alle puzzels passen in het verhaal en qua doorloop weer eens wat anders. Een van mijn favorieten, die ik zeker aanraadt!

 • Decor
 • Doorloop
 • Spanningsfactor

Onwijs gaaf

Super beleving die maar blijft doorgaan! Toffe puzzelflow, prachtig decor en gedurende de tijd continue spanning.

Toffe ervaring!

Mooi decor, toffe puzzels, hier en daar spanning en zeker onverwachte momenten! Ik heb mij uitstekend vermaakt bij de Freakshow en zou deze kamer zeker aanraden!

 • Decor
 • Onverwachte wendingen

Goede escape room

Ik heb het naar mijn zin gehad bij de Meisjeskamer. Leuke puzzels, goede variatie en een voelbare spanning. Mooie kamer die al een poos meegaat!

Doen doen doen!

Omg dit was ZO vet! Spanning, sensatie, verhaal, decor, puzzels; alles was gaaf!