Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Genootschap 5255

Bergen op zoom, Nederland

Nu geopend

70 minuten

2 - 8 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Genootschap 5255

Er gaan de wildste geruchten over Genootschap 5255, volgens onderzoekers een samenzwering van 's wereld beste illusionisten. Al meer dan 100 jaar dient iedere illusionist die zich bij dit genootschap wilt voegen te bewijzen. Maar nu is deze kans aan jullie! Weten jullie alle geheimen van Genootschap 5255 te achterhalen en zo jezelf bij deze samenzwering te voegen? Blijf voorzichtig, want overal waar jullie komen heeft het genootschap ogen...


Thema's

Avontuur

Bank

Magie

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Statistieken

8 likes

54 Escapetalk bezoekers

81.3% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Kortemeestraat 18
4611TM, Bergen op Zoom
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

64 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Deze fantastische ervaring kun je niet in een zin verwoorden!

Deze kamer is van begin tot eind een fantastische beleving. Naarmate je verder in het spel komt, groeit de beleving alleen maar. De film die als basis voor het verhaal dient leent zich perfect voor deze escape. Een escaperoom vol verrassingen! En wát een techniek! Alleen daarvoor krijgen jullie al een dikke tien. Ook hier een walk trough the room en een fijn gesprek achteraf. Service is top, blikje drinken aangeboden gekregen! Enthousiaste en ervaren begeleiding! Ga zo maar door…. Alleen maar lof voor jullie en deze kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Totaalbeleving
 • Service en begeleiding
 • Techniek
 • Decor en effecten

  MarindeWepsie

EscapElineEscapElineEscape ExpertLid sinds: 7 juni 2021 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juni 2021

Toffe beleving: aanrader!

Deze kamer na lang wachten gister eindelijk mogen testen. We keken er enorm naar uit en zijn zeker niet teleurgesteld.

We zijn er van overtuigd dat het een vette beleving is als je de kamer gaat spelen, want dat was het tijdens het testen al! Hier en daar worden er nog wat dingen aangepast, wat alleen maar van toegevoegde waarde is voor de beleving. Als je de film gezien hebt, is het wel extra leuk om de kamer te spelen, omdat je veel elementen herkent (die trouwens heel tof verwerkt zijn in de kamer). De puzzels zijn goed bedacht en sluiten aan bij het thema van de kamer. Verder schrijven we maar niet te veel. Gewoon de kamer gaan spelen en zelf ervaren!

We hebben er echt van genoten en genieten nog na :-) Bedankt voor de gastvrijheid Antal en veel succes en plezier met het draaien van de kamer!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Squad

Ontsnapt: Ja


 • Service!!
 • Leuke puzzels in thema
 • Toffe elementen
 • Herkenning vanuit de film

  Marinde

mirjam_gersemirjam_gerseEscape ApprenticeLid sinds: 15 augustus 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Leuke kamer

Fijn dat je simultaan kunt puzzelen en het verhaal toch logisch blijft. Het zijn niet heel veel puzzels maar je hebt echt de tijd wel nodig.
Hele leuke technieken verwerkt.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed lopend verhaal
 • Techniek
 • Iets te weinig kleinere puzzels

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertLid sinds: 1 augustus 2021 (98 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Geweldig

Wat een leuke kamer! Hoort zeker in de topkamers thuis.

Helaas was technische mankementen gehad, maar dit is uiteindelijk allemaal opgelost.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  64:07 min

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertLid sinds: 1 augustus 2021 (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Mooie, spannende kamer en originele puzzels


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  64:07 min

 

shaydishaydiEscape ApprenticeLid sinds: 31 juli 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Magische Ervaring

Dit was mijn eerste escape room. Maar de rest van mijn team heeft er al wel een boel opgelost.
Hij leek eerst instantie erg steriel. Uiteindelijk gebeurd er zo veel door ook meerdere ruimtes dat je dit niet nodig hebt.
He is een verassende escape room en een grote uitdaging.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  67:01 min

 

Alexander Potters (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2021

Geweldig

Nadat we eerder al de juwelier hadden gespeeld en gezien de goede beoordelingen hier met veel verwachtingen aan deze kamer begonnen. Deze verwachtingen waren ook terecht, geweldige kamer waarbij over elk detail is nagedacht. Leuke, afwisselende puzzels en een paar onverwachte details. Erg gaaf om te spelen. Gebaseerd op Now you see mee en dit komt er ook erg duidelijk in terug. Naderhand nog uitleg gehad over hoe de kamer werkt.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Erg gedetailleerd afgewerkt
 • Enthousiast personeel
 • Leuke originele puzzels

 

josjejosjeEscape ExpertLid sinds: 8 augustus 2021 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

In potentie een gave kamer

We zijn vanmorgen begonnen met de Juwelier van de onderwereld waar we geen wow factor van hebben gekregen. Vol goede moed en hernieuwde energie kwamen we weer binnen. De host was gewijzigd maar ook in dit geval ontbrak het aan enthousiasme en energie waardoor je niet lekker van start gaat. Deze kamer heeft ook echt een leuk verhaal en goede puzzels. Het decor kan in het begin beter, maar dat wordt nog aangepast is ons verteld. Al snel hadden we door wat er moest gebeuren en konden we lekker puzzelen. Toch, door elementen die zijn verwerkt in de kamer die je pas later nodig hebt zijn we even afgeleid. Het decor wordt steeds beter wat wel echt een gaaf effect geeft! Helaas zijn wij op 1 onderdeel vastgelopen, waarbij de hints (heel veel, maar wel verkeerd) helaas ook ontoereikend waren. Nadat we dit eindelijk zelf hadden opgelost konden we enigszins gefrustreerd weer verder. Gelukkig zijn de puzzels en decor steeds beter en kregen we weer wat positieve energie. Helaas werkte niet alles even goed waardoor we zelf eea hebben moeten activeren. Toch is het eind weer verrassend leuk. We vroegen ons nog even af of we er al uit waren gekomen, maar de host wist ons (op niet al te enthousiaste manier) te vertellen dat we de kamer inderdaad hadden gehaald. Wederom heeft ook deze kamer veel potentie. De verhaallijn is goed, decor naarmate de kamer vordert ook goed, puzzels leuk opgezet maar werken niet altijd. Het gebrek aan enthousiasme doet de kamer geen goed. Deze kamer is wel geschikt voor 4 personen, heel af en toe hebben we stil gestaan.


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 7.5

Service: 5.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja

 

Adrianne (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 augustus 2021

Magnifiek

Wat een geweldige ervaring. Als fan van de "Now you see me" films, wilden we deze escaperoom zeker spelen! Van begin tot eind genoten met het hele gezin, volop wendingen, onverwachte elementen en vooral veel plezier. Niet twijfelen en deze escaperoom zeker boeken! We mogen niets verklappen natuurlijk, maar de toespeling op de "four Horsemen" is zeker aanwezig 😉


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Variatie in "puzzels"
 • De ervaring begint al voor je de kamer binnenkomt
 • Vol wendingen

 

wdvretuowwdvretuowJunior EscaperLid sinds: 31 juli 2021 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Wederom verrast in eigen stad

Na de Juwelier van de Onderwereld was ik erg nieuwsgierig naar de tweede kamer van 0164. Als filmmaker heb ik tijdens de bouw wat materiaal voor de kamer gedraaid en hoewel ik daarbij 1 kamer al kon bestuderen, ben ik een jaar later met de echte escape compleet opnieuw verrast. Ik kon weer helemaal opnieuw beginnen en mijn voorkennis was (gelukkig) niets meer waard.

Het is leuk dat de kamer gebaseerd is op een film, maar dat had voor mij geen meerwaarde. De verhaallijn zorgde bij mij juist voor wat verwarring in de voortgang van het spel en had wat mij betreft ook ergens anders over kunnen gaan. De naam van de kamer is op zich leuk bedacht maar ik vind hem niet echt pakken, de link met de kamer is duidelijk maar dit had ook ander opgelost kunnen worden.

Waar de kamer zeker wel in geslaagd is, is het creëren van beleving. Ik ben nog steeds redelijk nieuw met escape rooms, maar deze komt samen met een toffe kamer in Wenen zeker bovenaan op mijn lijst. Dit was meer dan puzzels, er was genoeg om je over te verbazen. Soms voerden we een oplossing uit waarvan we dachten 'dit zal wel niets doen' en het was dan ook wonderlijk dat het wel lukte.

De kamer is gebouwd voor 60 minuten maar later verlengd naar 70. De klok was daar (nog) niet op aangepast en zorgde bij mij even voor kortsluiting omdat ik de eerste 10 minuten niet oplette. Achteraf nog een redelijke rondleiding achter de schermen gekregen, met name gedreven door onze eigen nieuwsgierigheid.

Ik hoop oprecht dat 0164 door kan blijven bouwen en kijk nieuwsgierig uit naar de volgende. Dit soort kamers speel ik zeker het liefst!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  69:07 min


 • fijne sfeer in de kamers
 • fijne muziekkeuzes
 • hele originele puzzels / technieken
 • aftelklok werkt (nog) verwarrend
 • verhaal niet altijd even duidelijk

 

jantine_stinsjantine_stinsEscape ApprenticeLid sinds: 11 augustus 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2021

Belevenis

Wij hebben de kamer als gezin gespeeld met onze zoon van 15 en dochter van 12. Het was erg leuk om het onbekende in te gaan en het verhaal te beleven.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Digitale tips wanneer nodig
 • Verschillende ruimtes

 

gisela_ladergisela_laderEscape ApprenticeLid sinds: 15 augustus 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2021

geweldig

Het was geweldig. We hebben lang moeten wachten maar gisteren was het eindelijk zover. We hebben echt genoten. Vooral de technische aspecten waren leuk gedaan. Zowel voor als na het spelen van de escaperoom werd er een drankje aangeboden en hebben we nog een fijn gesprek gehad.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Jan-Willem, Pleun, Maarten en Bo (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Aanrader

We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar en hebben met veel plezier de kamer gespeeld. We hadden (voor ons doen) een wat tragere start, maar het was prettig dat hij ons liet doorspelen waardoor we konden doorpuzzelen zonder dat hij ons meteen hints gaf. De aankleding is naarmate het spel vordert erg tof en verrassend. De eerste ruimte krijgt nog meer sfeer werd ons verteld, wat denk ik een goed idee is. Leuke diverse spellen en achteraf samen de kamer doorgelopen. We zouden deze kamer zeker aanraden!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moderne technologie
 • Veel variatie in spellen
 • Hartelijke enthousiaste ontvangst
 • Aankleding eerste ruimte mag uitgebreider

 

sonja_van_halsonja_van_halJunior EscaperLid sinds: 14 augustus 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Wat een superleuke, unieke kamer!

We waren aangenaam verrast door deze mega leuke, magische kamer! Het verhaal zit goed in elkaar (vooral leuk als je Now you see me hebt gezien!), de puzzels zijn uitdagend, maar wel toegankelijk en de kamer zelf ziet er tiptop uit. Onze monden vielen af en toe open van verbazing, echt heel erg leuk! Hebben met de maker van de kamer nagepraat, ook dat vonden we erg leuk! Enorme aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Puzzels

 

Pepijn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2021

Verrassend

Het was een geweldige ervaring. Mooie kamers met geweldige puzzels. Erg genoten en mijn ogen uitgekeken


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie verrassingen

 

Jason (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2021

Spannend, mooi opgezet

Echt heel gaaf, mooie, spannende en uitdagende opdrachten om het einde te behalen


10

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verschillende kamers

 

Amy (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Leuke filmgebaseerde escape room

Naast dat het door de corona maatregelen erg lang geleden was dat we met vrienden een escape room hebben gespeeld hadden we ook door de geweldige ervaring bij de juwelier van de onderwereld zeer hoge verwachtingen. Het kijken van de film now you see me was een goede voorbereiding. Het was leuk om de kamer te spelen maar er waren wel 2 technische mankementen waardoor het spel niet lekker doorliep. Daarnaast waren de gegeven hints soms iets te uitgebreid waardoor het soms meer uitvoeren werd dan puzzelen. Al met al een erg leuke kamer om gespeeld te hebben maar voldeed niet op alle vlakken helemaal aan de verwachting.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk thema
 • Passende kamerindeling(en)
 • Technische mankementen

 

Daniël (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Lastige de maar erg leuke escape room!

Enorm spannend en leuk! Hoe verder je bent, de enthousiaster je wordt! De opdrachten zijn erg uitdagend maar des te fijner wanneer ze lukken. Zeker een aanrader! Ps. Bedankt voor het komen redden nadat we niet op tijd klaar waren!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Geweldige magie!

Vol verwachtingen gingen we deze nieuwe kamer in en de kamer maakt de verwachtingen volledig waar.

Geen cijfersloten. Alles is volledig automatisch. Puzzels geheel in thema, logisch, leuk en origineel. De kamer speelt perfect weg en er is zeker genoeg te doen met een grotere groep.

Superleuk thema, wat goed uitgewerkt en uitgevoerd is in de kamer. Unieke kamer en anders dan eerder gespeeld.

Heerlijke dag gehad. Met een topafsluiter. Complimenten aan de bedenkers van deze kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:44 min


 • Prachtige aankleding
 • Veel te doen
 • Originele puzzels
 • Thema
 • Techniek
 • Host mag wat enthousiaster zijn

 

Laurens (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Superleuke verhaallijn in de kamer

Leuk aan deze kamer is dat iedereen los van elkaar kan puzzelen zonder dat je de hoofdlijn binnen de kamer verliest. Iedere keer wordt je weer bij elkaar gebracht. De techniek in deze kamer is fenomenaal. Ik kan iedereen aanraden om deze gave kamer te gaan spelen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Techniek
 • Verhaallijn
 • Puzzels

 

Martijn (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2021

Geweldig!

Eindelijk na lange tijd - met 'dank' aan Corona- weer een escaperoom kunnen spelen, en wat voor één! Prima introductie en vervolgens in de kamer genoten van alle puzzels met de nodige spanning. Helaas net niet binnen de tijd de kamer kunnen verlaten, maar wel optimaal kunnen genieten van de kamer ;). Heel leuk om na afloop een rondje door de kamer te krijgen en te zien wat een techniek er allemaal ingezet wordt. Knap werk! Wij hebben in ieder geval 'n hele geslaagde middag gehad met deze kamer! De film was wat weggezakt bij mij, maar die gaan we zeker binnenkort weer bekijken met de info die we in de kamer hebben opgehaald. (ik miste alleen 'n pen en papier om wat dingen op te kunnen schrijven,... maar dat is echt een persoonlijk dingetje. Grote kans dat andere spelers hier geen behoefte aan hebben)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooie techniek
 • Uitdagend
 • Goed verhaal

 

LB (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2021

Onderscheidend

Na onze positieve ervaring met Juwelier van de Onderwereld waren we erg benieuwd naar deze escaperoom... En we hebben ervan genoten! De ruimtes zijn rijk en sfeervol aangekleed, het verhaal zit goed in elkaar, er is een logische opbouw in de puzzels, geen gehannes met cijfersloten (ook 'ns een keer leuk), er zijn volop verrassende elementen en we hebben onze ogen uitgekeken. Door de gastheer zijn we enthousiast ontvangen en na afloop vertelde hij tijdens het doorlopen van de ruimtes trots hoe één en ander in elkaar zit; mooi om te horen en zien. Als je naast het puzzelen gaat voor beleving, sfeer en een klein beetje avontuur, is deze kamer zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verrassend
 • Veel ondersteunend beeld, geluid en effecten
 • Goed werkende techniek
 • Vriendelijk ontvangst en begeleiding
 • Mooie, sfeervolle ruimtes

 

Martin van Esch (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2021

Magisch en theatraal... Absolute aanrader!!

Op aanraden van een ervaren speler (300+ kamers) hebben wij deze kamer als team-uitje gespeeld en OMG wat een gave kamer! Vanaf het eerste moment zijn we onze volledige speeltijd helemaal in het verhaal meegenomen. Gave, afwisselende puzzels die door moderne technieken fantastisch tot hun recht kwamen. Puzzels en verhaal matchen perfect, echt super uitdagend en tof! Het is geen must de film Now You See Me gezien te hebben, maar dat draagt zeker wel bij aan de magische beleving. Goede ontvangst en uitleg en leuk ook dat je naderhand een walk through krijgt. De bedenkers en makers van deze escape mogen met recht trots zijn op wat ze hebben neergezet. Wij waren in elk geval trots binnen de tijd ontsnapt te zijn. Echt een aanrader, laat je verrassen en... be guided by the light!! ;-)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Coole verrassingselementen
 • Diverse soorten puzzels
 • Goed uitgewerkt
 • Moderne technieken
 • Gaaf en mysterieus thema

 

Edwin (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2021

Absolute topkamer

Wat een waanzinnig mooie kamer met prachtige en onverwachte technische snufjes en effecten. Mooie verhaallijn die door de gehele kamer is verwerkt. We hebben een heerlijke avond gehad!!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Veel technische snufjes/effecten
 • Goede verhaallijn
 • Verrassend
 • -

 

Lotte (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2021

Fantastische escaperoom!

Was een super leuke escape room, goeie puzzels, niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk. Goed teamwerk nodig en puzzels die iedereen met een beetje denken kan oplossen. Super vriendelijk personeel die goeie hints geven.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goeie moeilijkheidsgraad
 • Leuk dat er meerdere kamers zijn
 • Gratis drinken gekregen ;)
 • Vriendelijk personeel
 • Toffe puzzels
 • Mooie kamers

 

VH (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Hele verrassende en knappe escaperoom

Zeer leuke referenties naar de film, leuke puzzels en mooie ruimtes met veel techniek. Super om te spelen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Referenties naar de film
 • Techniek
 • Kamers

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig