Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Avalanche

Gent , België

Nu gesloten

60 minuten

4 - 6 (Aanbevolen: 6)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Avalanche

Samen met je vrienden beleef je een supertoffe vakantie in een afgelegen skihut in een met sneeuw en ijs bedekt gebergte. Na een wat wilde aprés-ski wordt iedereen versuft wakker en blijken jullie opgesloten te zitten. De deuren zitten muurvast - er is geen beweging in te krijgen.


Lukt het jullie goed samen te werken om de weg naar buiten te vinden en hulp te zoeken? Veel tijd is er niet: de temperatuur zakt snel!


Thema's

Avontuur

Reizen

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

4 likes

32 bezoekers

80% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Dok-Noord 3 C / 001
9000, Gent
België

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

BEFEB Cadeaubon Te besteden bij 110+ kamers

35 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Lockdown's meest complete beleving in Gent

Weer een nieuwe kamer van Lockdown in Gent: die moesten we spelen. Ongelooflijk hoe ze blijven nieuwe kamers bouwen die toch steeds weer zo anders spelen en aanvoelen dan hun vorige kamers.
Wat mij betreft is dit de topper van hun kamers in Gent (ik speelde er nog geen van hen buiten Gent). Het komt over als hun grootste kamer met de meeste variatie aan puzzels. Het decor en enkele effecten in de kamer zorgen voor een echte ski hut sfeer. Je vergeet werkelijk dat je ergens op Dok Noord zit gewoon.

De kamer is speelbaar met minstens 4 spelers, maar wij kregen de uitzonderlijke toelating de game te spelen met twee spelers. Het spel werd hierdoor een beetje aangepast en de beleving was hierdoor uiteraard anders dan ze voor ogen hadden. Maar we hadden daardoor met twee des te meer puzzelplezier. Met meerdere spelers zou ik het misschien wat jammer vinden dat ik veel puzzels zou gemist hebben die mijn teamleden opgelost hebben.
De dag nadien ging ik opnieuw Avalanche binnen, maar dan als toeschouwer terwijl onze eigen game masters van The Box de kamer speelden. Toen kon ik dus zien hoe goed het spel eigenlijk in elkaar zit als het gespeeld wordt met het voorziene aantal spelers. Veel samenwerking, iedereen heeft wel wat te doen (zeker bij het begin van het spel) en uiteraard leidt de samenwerking tot grappige momenten.

Eerlijk is eerlijk: de start van het spel en het hintsysteem doet ons sterk denken aan onze eigen game, maar ik neem het onze sympathieke collega's bij Lockdown niet kwalijk. Het past perfect in het verhaal en ik zou niet weten hoe ze het anders of beter zouden moeten doen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Samenwerking onder spelers

  Thyge

GoldielockGoldielockSenior EscaperLid sinds: 18 december 2019 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 januari 2023

Memorable skivakantie

Heel leuke kamer, mooie en gevarieerde puzzels. Heel aangename ontvangst gehad. :-)
We hebben de kamer met 4 personen gespeeld en vonden het aantal net genoeg. Iedereen had voldoende te doen, goede samenwerking is wel vereist.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Logica

 

Joke (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 januari 2023

Superleuke room, heel fijne sfeer

Fijn dat je echt het gevoel krijgt dat je in een skihut zit. Er is echt werk gemaakt om zowel de inkleding van de kamer als de puzzels heel thematisch te maken, wat sterk bijdraagt aan de ervaring.
De puzzels zijn niet super moeilijk maar wel uitdagend genoeg, fijn dat alles logisch in elkaar zit en er toch ook wat verrassende elementen zijn: het is niet zo'n room waarvan je op voorhand alles al ziet/kent.
Een aanrader dus!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Kobe RosselKobe RosselEscape ApprenticeLid sinds: 22 december 2022 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 januari 2023

Zeer goede degelijke en verassende escaperoom

Alles omvattend gewoon een aanrader.
Van het ontvangst over de room zelf tot de nabespreking.
Top begeleiding van Amanda.

zeer leuke setting, verassende elementen dat ik nog niet in andere room heb gezien.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs

 

pietervanvlietpietervanvlietJunior EscaperLid sinds: 5 mei 2019 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 januari 2023

Een lawine aan puzzelplezier

Wat is de beste manier om het oude jaar af te sluiten? Een après ski natuurlijk.
Met ons vijven (twee volwassenen en drie pubers) hebben we al een aantal escaperooms succesvol afgewerkt. Mijn vriendin en ik hadden in een kleiner gezelschap van drie Room7 al gespeeld. Dus we wisten dat we ons aan een leuke kamer mochten verwachten. En het bleek onze verwachtingen nog te overtreffen.
Na even zoeken hadden we het juiste verdiep gevonden (misschien een stikkertje op iedere trap?). Na het verplichte 'regels' gedeelte en het wegstoppen van onze spullen in de lockers konden we aan de intro beginnen. Het leuke is dat dit in een aparte ruimte is dan de lockers, dus je krijgt nog voor de kamer zelf al een leuke sfeer setting (hips ;-) ).
De start van de kamer vraagt inderdaad een goede communicatie. Het was even afwachten hoe de pubers hiermee zouden omgaan, maar dat liep perfect. We zaten al gauw in een goede flow. Het hintsysteem is ook heel leuk gedaan. Na de uitdagende opstart was het een boeiende opeenvolging van puzzels en iedereen was de hele tijd goed bezig.
De overgang naar de laatste kamer was een leuke twist. En het speciale ruimtelijk effect (moeilijk te benoemen zonder spoilers, brrrrrr) gaf echt een meerwaarde aan de beleving.
Het einde was wel wat verassend. We hadden niet meteen door dat we de kamer hadden opgelost. Misschien is het een idee om daar wat geluidseffecten toe te voegen (helicopters of zo?).
De nabespreking met de gamemaster was heel fijn. Complimenten vlogen heen en weer. We zijn jammergenoeg zijn naam vergeten, maar hij kende House of Escobar in Budapest...). Dus een dikke plus ook daarvoor. We kregen zelfs nog wat tips voor nieuwe escaperooms (en niet enkel van Lockdown zelf). Dus onze wishlist is nog aangevuld. Er staan er alweer twee op de planning in de komende periode, waarvan Graveyard er eentje is. We komen dus zeker terug.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving

 

Berlinde François (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 januari 2023

Beste kamer tot nu toe!

Topervaring! Heel vriendelijk onthaal, geweldige inkleding, onverwachte wendingen, leuke samenwerkingen, goede puzzels! Beste kamer die ik speelde tot nu toe 😍

Net niet tijdig uit geraakt. Best wel wat ervaring nodig.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Top locatie

Heel tof concept met een mooie aankleding. Een totaal ervaring! Een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  41:39 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal

 

RicardoVD90RicardoVD90EscaperLid sinds: 17 juli 2021 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 december 2022

Geweldige kamer!

Voor het team op mijn werk mocht ik het team uitje organiseren. En wat gaan we dan doen? Een escape room! Maar wij hebben er bijna geen in de buurt, dus dan werd het Gent. De keuze was eigenlijk op sector z gevallen, maar daar waren we helaas net te laat voor. Dan maar 2 verschillende kamers! ik moest deze doen, want de andere had ik al gedaan.

Onthaal:
Ruim van te voren vertrokken, maar kwamen maar net te laat aan. 1 iemand was zelfs 20 minuten te laat, maar die mocht uiteindelijk toch nog meedoen! Super dat dat nog mocht! Maar we werden vriendelijk onthaald door de host. Een aantal mensen moesten nog even naar de wc en dan konden wij richting de kamer!

Kamer:
Eerst even de regels overlopen en dan konden we aan de kamer beginnen. De intro was echt super leuk gedaan, je moet van te voren ook een keuze maken. Ik vond mijn keuze niet super, maar toch ook wel leuk! Hierna werden we de kamer in begeleid en konden we zodra de intro in de kamer klaar was beginnen! Zonder al te veel te vertellen was 1 ding al heel duidelijk. En dat is dat bij deze kamer communiceren heel belangrijk was. We begonnen met zoeken en er werd al een aantal keer wat gevonden, maar wisten nog niet zo goed wat we er mee moesten. Maar stukje voor stukje kwamen we toch wat verder. Dat communiceren komt toch elke keer weer terug en als je het goed doet dan kom je al snel een heel stuk verder. Na een tijdje hadden we genoeg puzzels opgelost dat we het grootste deel van het communiceren wel voorbij waren en moesten we op een andere manier de puzzels op gaan lossen. We kwamen steeds verder en verder. En na een tijdje ben ik toch even naar de kamer zelf gaan kijken. En hier was niks op aan te merken, want het leek net echt een hutje waar je in zat. Alles was goed afgewerkt en alles was in thema. Maar we moesten ook de kamer nog uit komen! Na een paar hints kwamen we weer een heel stuk verder. We wisten niet hoelang we al in de kamer zaten, maar het leek voor mij al veel langer dan een uur! En na een tijdje kwamen we toch bij de laatste puzzel. En ook de puzzels waren hartstikke leuk gedaan! Ik vond niks vergezocht qua puzzels en alles as vrij logisch gedaan. En uiteindelijk hadden we de laatste puzzel opgelost en waren we de kamer uit!
Nog even na staan praten met de host en die vertelde ons dat we vrij weinig hints hadden gekregen en dat we 3 minuutjes extra hadden gekregen om de kamer uit te komen. Beetje teleurstellen dacht ik, maar ze zei er ook gelijk bij dat het gemiddelde wel 15 minuten erbij was. We waren nog niet eens in de buurt van het record, maar met net wat meer oplettendheid van onze kant hadden we deze binnen de 60 minuten op kunnen lossen.

Conclusie:
Hartstikke goede kamer! Helemaal niks op aan te merken. De aankleding was goed, de puzzels leuk en zelfs de moeilijkheidsgraad was goed op niveau vond ik. Het grootste nadeel waren de speler zelf in het verleden die bij bepaalde aankleding te enthousiast waren. Meer was er niet op aan te merken. Ik zou deze kamer zeer aanraden! Als ik het een cijfer kon geven was het een 9,2 maar dat cijfer kan ik helaas hier niet geven.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Sfeer
 • Beleving

 

Arno (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 november 2022

FAN-TAS-TISCH

We hebben deze escaperoom met 4 personen gespeeld, wat ideaal was/is. Alles klopt aan deze escaperoom, de inkleding, het verhaal, de inleiding,… vanaf het begin, bij de uitleg, tot het einde, kom en blijf je in het verhaal. De puzzels zitten echt goed in elkaar, zijn van alle niveaus! TOP ervaring, zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:44 min

 

Toffe puzzels - Mooie setting

We speelden met 5 personen deze escaperoom. We kregen een toffe inleiding alvorens te starten, waardoor we ons al helemaal in de sfeer waanden. Iedereen startte in een aparte kamer waardoor communicatie echt belangrijk is. Alle kamers waren mooi ingekleed. Sommige puzzels waren eenvoudig, maar andere waren origineel en uitdagender. Er was ook een tof element aanwezig om de laatste kamer te betreden.
Zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Puzzels

 

Charlotte (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2022

Op ski vakantie

Wij speelden deze kamer met 5 personen. Eerst werden we in aparte kamers gestoken om daarna samen te komen en verder de raadsels op te lossen. Duidelijke communicatie met de anderen was dus heel belangrijk op het moment dat we nog apart opgesloten zaten. Dankzij het decor waan je je onmiddellijk op winter vakantie. De ontvangst en begeleiding tijdens het spel was prima. Misschien net iets duidelijker en trager praten. Niet iedereen van onze groep verstond altijd wat werd gezegd.
Ik zou deze kamer zeker aanraden. We komen nog terug voor een andere! Bedankt voor de leuke ervaring!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Verhaal

 

Ingmar (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2022

Sfeerzetting is uitstekend

Al van in het begin word je meegesleurd in het verhaal. Het skihut gevoel is er vanaf de uitleg. Communicatie is belangrijk tot het successvol afronden van de room. Voldoende kamers om je uit te leven.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Elena (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2022

Leuke escape room!

Leuke en ruime escape room, mooi ingekleed, goede begeleiding. Een aanrader! De moeilijkheidsgraad van de puzzels lag iets minder hoog dan verwacht. Vooral goede communicatie is hier heel belangrijk! We hebben ons goed geamuseerd!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Romanie (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2022

Supertoffe escaperoom

Heel leuke escaperoom, puzzels zijn niet super moeilijk, maar doordat de spelers apart van mekaar starten is het wel niet zo eenvoudig om te ontsnappen.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

verbruggenkverbruggenkEscape ApprenticeLid sinds: 30 september 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 september 2022

wonderlijk waar

Opgesloten met verschillende collega's uit verschillende vakgebieden, sommigen nog vrij onbekend voor elkaar, werden we aan ons lot overgelaten in een ondergesneeuwde berghut. 59 minuten later als een hecht(er) team op de valreep aan een ijskoude dood ontsnapt: je houdt het niet voor mogelijk, maar het is waarlijk gebeurd. Wat het geheim achter deze ommekeer is? Kom het zo snel mogelijk zelf ontdekken in deze wonderlijke winterescaperoom - wat een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:00 min


 • Beleving
 • Origineel
 • Spannend
 • Sfeer

 

Nele Vandenbussche (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 september 2022

Uitdagend en origineel

Zeer leuke en uitdagende escaperoom met een origineel thema! Eén van de leukste escaperooms die we al gedaan hebben.
Zeer goede begeleiding en uitleg van het personeel. Een aanrader voor groepen met al wat ervaring.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:30 min

 

JordyVBJordyVBEscape ApprenticeLid sinds: 18 september 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2022

Zalige escape-ervaring

The Avalanche zit enorm goed in elkaar en speelt in op alle aspecten die een escape room goed maken. Om de puzzels te kunnen oplossen is een goeie communicatie broodnodig, daarnaast is een gezonde mengeling van logisch redeneren en 'out of the box' denkwerk een must-have.
Wat de ervaring dan compleet maakte, was de goeie begeleiding van spelleider Amanda, waarvoor hartelijk dank! Alles werd helder en duidelijk uitgelegd en ze zorgde er voor dat we helemaal in de sfeer van de room raakten.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  45:12 min


 • Spannend
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica
 • Goede begeleiding

 

indradmindradmEscape ApprenticeLid sinds: 15 september 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2022

speelse escaperoom

Doordat we in aparte kamers startten. Had iedereen een rol in het spel en dat was wel fijn. Het waren leuke opdrachten, waar je soms eens langer over moest nadenken.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:30 min


 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Marie Van Driessche (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 september 2022

In 1 woord: TOP!!!

In 1 woord: TOP!!! Hier ondertussen al 3 kamers gespeeld en elke keer blijven ze verbazen. De kamers zijn origineel, creatief en compleet. De ontvangst is steeds hartelijk en het personeel zeer vriendelijk. Laatst speelden we The Avalanche; opnieuw een schot in de roos! Celien ontving ons met veel enthousiasme en sleepte ons mee in het verhaal. Wij blijven hier zeker terug komen & kijken al uit naar meer Lockdown-escaperooms :) Aanrader!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  54:42 min

 

Arno Boonants (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 september 2022

Onvergetelijke groepservaring

Super leuke escaperoom waarbij iedereen in het team actief moet meedenken en hun eigen weg banen om uit de escape room te geraken.
Super leuke decoratie en een super host. Kortom een super leuke kamer die de escape ervaring ten volle omvat.

Dikke aanrader! 10/10


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

El2El2Escape ApprenticeLid sinds: 30 augustus 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2022

Fantastich

Samen met mijn lief en onze 2 zonen (1 1 en 12 jaar) deze escaperoom gespeeld en er elke seconde van genoten ! Heel mooie ingericht kamers, je zit compleet in de sfeer. Spannende en gevarieerde puzzels. Mits een kleine aanpassing gezien er 2 kinderen mee deden (die trouwens heel vlot ging want we hadden het niet door) zijn we binnen de tijd kunnen ontsnappen. Een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

Jimmy MellowJimmy MellowJunior EscaperLid sinds: 29 augustus 2021 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 september 2022

Geweldige kamer voor wie houdt van een uitdaging

We werden zeer vriendelijk en enorm enthousiast ontvangen door de gamemasters. Ze stonden te popelen om ons de nieuwste kamer van Lockdown te laten spelen.

Met een aangename verrassing tijdens de introductie kwamen we direct in de sfeer van een skireis. De muziek die het spel ondersteunde, was van grote waarde voor onze winterse beleving en het communicatiemiddel was ook deel van het verhaal.

Het avontuur begint op een spannende manier die deze kamer onderscheidt van andere escape rooms: goed teamwork is een vereiste om de Avalanche te overleven. Er is veel te zien in deze escape room, waardoor iedereen wel iets te doen heeft. Halverwege het spel kom je verdere instructies tegen voor je ontsnapping en dat geeft de flow een goede boost. Een paar stappen later kregen we allemaal een wauw-gevoel: een element dat het fun-gehalte de lucht in doet stijgen! Het enige dat deze kamer nog geweldiger zou maken, zou een meer uitgesproken episch einde zijn.

Verder wil ik een apart blokje schrijven over mijn appreciatie van de puzzels, die zeker origineel waren en allemaal pasten in het prachtig afgewerkte decor van de chalet. De subtiliteit van sommige hints of puzzels deed mij dan ook glimlachen eenmaal ik ze doorhad. De tijdsindicator in deze escape room spant voor mij de kroon.

Al deze elementen bij elkaar hebben ervoor gezorgd dat wij ons enorm geamuseerd hebben!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Enthousiaste gamemasters
 • Origineel begin
 • Originele puzzels in thema
 • Mooi afgewerkt decor
 • Ondersteunende muziek
 • Communicatiemiddel deel van verhaal
 • Teamwork vereist
 • Uitdagend
 • Fun-factor
 • Unieke tijdsindicator

 

EvanoonEvanoonJunior EscaperLid sinds: 18 oktober 2021 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2022

Beste skivakantie tot nu toe!

We zijn al enkele keren gaan skieen maar deze ervaring was er eentje om niet snel te vergeten. Je waant je volledig in de sfeer, want ja ze hebben echt voor alles gezorgd dat je jezelf mogelijk acht. Het is een unieke ervaring van begin tot eind. Zelden speelden we een escape room waarin je zo snel in het thema zit en echt mee bent met het verhaal. Hele fijne kamer, een nieuw pareltje van Lockdown. Daarnaast ook nog een dikke pluim voor Amanda onze game master. De sfeer zat er meteen in door haar eigen enthousiasme! Topper!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Jessica De Grauwe (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2022

Top escape room!

Van begin tot einde vol verrassingen en spanning! Zelfs vooraleer het spel gestart is, volgt er reeds een eerste leuke verrassing. Wat dit is, zal je zelf moeten ontdekken! :-) Aanrader, want deze escape game is net iets unieker!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

LclLclEscape ApprenticeLid sinds: 5 september 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2022

Super leuk

Heel toffe escape room, leuk thema paste perfect bij de groep. Super begeleid door Viktoria!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving

 

Sven Onderbeke (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2022

Waanzinnig!

Na een geslaagde Graveyard kwamen we vandaag terug om the nieuwe "The avalanche" uit te testen! De gastvrouw Amanda deed eerst wat storytelling om ons in de juiste sfeer te krijgen en de inleiding had deze keer ook iets extra leuk in de aanbieding (ik mag helaas niets spoilen). In deze kamer is samenwerking en communicatie zeer belangrijk! De inkleding was goed uitgewerkt en de puzzels zeer uitdagend en pienter bedacht!
Helaas slaagden we er niet in om binnen de tijd te ontsnappen! Maar we hebben wel een toffe avond gehad!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig