Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

De Meisjeskamer

Bunschoten , Nederland

Nu geopend

60 minuten

4 - 6

18 jaar

Lees reviews

Meer over De Meisjeskamer

Lang geleden was er een prachtig jong weesmeisje. Ze droomde van een eigen kamer. Haar droom werd werkelijkheid, want op een dag nam een ogenschijnlijk vriendelijke man haar onder zijn hoede. Ze kreeg een kamer die haar stoutste dromen overtrof. Ze was het gelukkigste weesmeisje van de hele wereld!
 
Ze besefte niet dat schijn kan bedriegen en dat de man helemaal niet zo aardig was als ze had gedacht.
 
Wat is het weesmeisje overkomen? Kom er samen met je team achter in dit zinderende escape room 2.0 avontuur!

Thema's

Horror

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

196 likes

1109 bezoekers

73.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Nijverheidsweg 5b
3751 LP, Bunschoten
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

288 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

halfayordlehalfayordleJunior EscaperLid sinds: 3 november 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 november 2019

Erg leuke kamer, maar...

Wij kwamen met ons team in Bunschoten om de meisjeskamer en The Dome te spelen. De meisjeskamer stond erg hoog gewaardeerd in de Europese ranglijsten. Naar mijn idee is dit nogal overbeoordeeld. Begrijp mij niet verkeerd, de sfeer was gaaf en de kamer werkt prima. Helaas was het soms erg frustrerend en was er op sommige momenten niet veel te doen (5 personen). Vooral de frustraties helpen mee met mijn eindscore. Wanneer iemand mij zou vragen welke kamers ik aan zou raden in Bunschoten, kies ik 100% voor The Dome. Een unieke ervaring om niet te vergeten. De meisjeskamer gaf minder dat gevoel.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Duurt lang

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Meisje
 • Aankleding
 • De puzzels
 • Frustrerende puzzel
 • Niet echt horror/eng

  AtOnYcKGydigiGytha

StanStanEscape ExpertLid sinds: 13 november 2017 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2021

Blijvende spanning in de meisjeskamer

De zesde en laatste kamer kon gespeeld worden; de meisjeskamer. We gingen gespannen de kamer in. Vanaf het eerste moment dat je in de kamer bent, is de spanning goed te proeven. Het is heel duidelijk wat er is gebeurd en hoe je door de kamer moet gaan. Er zijn onwijs veel puzzels aanwezig en voor ons vier was er veel te doen. Zeker gezien de leeftijd van de kamer, zaten er veel leuke puzzels en effecten in. De slijtage van de afgelopen jaren is echter wel heel goed te zien, de kamer kan in dat opzicht wel wat liefde gebruiken. Deze kamer stond al heel erg lang op mijn lijstje en ben erg blij dat ik hem ein-de-lijk kon spelen. We werden begeleid door een onwijs enthousiaste medewerker, tijdens het terugkijken van de beelden hebben we nog een geruime tijd nagekletst. Ook de meisjeskamer is een echte must voor iedere escapeliefhebber.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape MasterLid sinds: 18 november 2018 (236 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 september 2021

Kamer met sterk verhaal

Niet minder dan 6 rooms op de planning deze keer:

Escape Mijdrecht
ISS
Het Koninkrijk
De Tempel van Hunahpu

Escapetales
Runaway train

escaperoom Nederland
De Laboratoriumkamer
De meisjeskamer

Ja ik moet mij schamen. Na zoveel rooms gespeeld te hebben, kom ik nu pas bij escape room Nederland voor een van de eerste kamers van de benelux te doen.
Het is toch een beetje kijken waar het allemaal begon en naar mijn mening een beetje een must do voor elke escaper.


Onthaal:

Hetzelfde gaat op voor wat ik bij The Dome schreef, maar dat is nu eenmaal hoe het hier gaat.
Met wat geluk tref je hier iemand, met wat pech zal je jezelf enkele minuten moeten bezig houden. Wat ik nu wel weet is dat het een personeelsissue is en dat ze hier echt wel reuze vriendelijk zijn.
Het is ook niet dat er niks is om je bezig te houden :-)

We werden in ieder geval even later vriendelijk welkom geheten door onze GM van dienst en we hadden direct een goede klik met zowel haar als haar collega. Beide hadden duidelijk lol in hun werk en dat zag je!

De meisjeskamer, een kamer die toch zijn stempel heeft gedrukt op het escape landschap van vandaag en lange tijd in verschillende lijsten op 1 stond.

Kamer:

Het filmpje vooraf zet de toon perfect. Het is goed gemaakt en maakt alles meteen duidelijk.

De kamer start meteen met wat je kan verwachten en het decor is sfeervol. Of het deels slijtage is laat ik in het midden. De puzzellijn is wel volledig lineair en dat stoorde me wel. Zeker met de verplichte 4 spelers, waar ik me hardop van afvraag waarom dat nodig is, sta je nu en dan echt op elkaar te wachten.
Maar mijn god, wat voor een vooruitgang zie je met de labo kamer. Een echt heerlijk decor zet zich voort en de puzzels zijn lekker in balans maar nooit echt te moeilijk. Dat zorgt voor een lekkere flow in een bewust onaangename sfeer.

Ik was blij dat ze hier ver weg gebleven zijn van de skeletten en de kitschtroep. Ze laten je verbeelding het werk doen en dat is altijd de beste keuze.

Het is wel niet allemaal goed nieuws, de kamer heeft echt te leiden van de vele groepen en sommige zaken zouden echt vervangen mogen worden.
Het verhaal in deze room is echt ijzersterk en de puzzels aanwezig maar ondergeschikt. Een puzzel in het bijzonder is zo een ding van zijn tijd en paste ook niet echt in die kamer. Maar ondanks dat haalden wij hem met een erg mooie tijd.

Conclusie:

Dit is een room met een erg goed verhaal. Hij geeft net genoeg info en laten genoeg gaten open (hé Stan) om zelf op ontdekking te gaan, maar geeft tegelijk op het einde ook de nodige conclusies.
Het is een kamer die duidelijk terecht jaren op 1 heeft gestaan en nu enkel de liefde moet krijgen om iedereen die escapen pas leert kennen zo dezelfde topervaring kan geven.
Het is een beestje van zijn tijd, maar wel een beestje dat zijn tijd ver vooruit was.

Ik was echt heel blij dat ik deze room eindelijk gedaan had en diep vanbinnen wou ik dat ik hem veel eerder had gedaan.

Achteraf nog erg leuk nagebabbeld met onze GM en de beelden terug gekeken wat uiteraard de nodige hilariteit opleverde.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

ShinysheepShinysheepJunior EscaperLid sinds: 5 mei 2019 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 augustus 2021

Eindelijk de Meisjeskamer eens spelen


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Casually Late HFN

Ontsnapt: Ja  56:30 min


 • Terugkijken van de beelden!
 • Decor
 • Geen foto

  mikemysterie13_7

janmaatjanjanmaatjanJunior EscaperLid sinds: 11 september 2020 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2020

Super ervaring, toffe kamer

De sfeer is meteen goed als je ontvangstruimte binnenkomt, je kan nog even lekker ontspannen voordat je hard aan het werk gaat om te ontsnappen. Het was voor ons team in het begin zoeken waar we in de kamer moesten beginnen. Vooral omdat dit de eerste keer was dat we met elkaar gingen escapen. Na een bumpy start waar we meteen al een tip moesten krijgen kwamen we toch goed in het spel. Naast dat er goede schrikmomenten in zaten (die geheel onverwacht waren vaak) was de kamer niet heel eng, maar wel super spannend. Wij hebben de escape gedaan met 6 mensen, dit was uiteindelijk toch een beetje veel en zou aanraden om het met 4 personen te doen. Op die manier kan iedereen puzzelen en staat niemand zich te vervelen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Terug kijken van de beelden
 • Super decor
 • Spannend
 • 6 mensen is erg veel

  bobbiee

bobbieebobbieeJunior EscaperLid sinds: 11 september 2020 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2020

Spannende kamer!

Ten eerste heeft Escape Room Nederland een leuke ontvangsthal. Je kan hier wat drinken en snacken, maar ook leuke games spelen. Best leuk om wat eerder te komen dan dat je ingepland staat. Wij hebben de meisjeskamer gespeeld. Dit was mijn eerste escape en wist dus niet zo goed wat ik kon verwachten. Het is tof ingericht en er zijn goede (schrik)effecten toegepast. Ik hou van horror maar toch vond ik dit best spannend. Deze kamer is naar mijn naar mijn idee niet voor angsthazen weggelegd. Of je moet iemand in je team hebben die alles durft te doen. Het is een kamer met leuke puzzels, niet super moeilijk. We waren met 6 man, wat ik net te veel vond. Soms heb je een puzzel die je eerst moet oplossen voor dat je een andere puzzel kan doen. Als je dan al met 4 man bezig bent om het ene op te lossen, heb je als overige 2 niet zo veel te doen. Ik denk dat je met 4 man een perfect aantal hebt. Het was erg leuk om achteraf de highlights van je escape te bekijken. Hier hebben we nog flink na kunnen lachen. Het was een super leuke evaring en zal ik hem zeker aanraden. Het heeft me nieuwschierig gemaakt naar de andere 2 kamers die deze escape te bieden heeft.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  51:09 min


 • Leuke puzzels
 • Goede sfeer
 • Vriendelijk personeel
 • Leuke ontvangsthal
 • Team van 6 mensen is te veel

  janmaatjan

jannie_de_vriesjannie_de_vriesJunior EscaperLid sinds: 19 augustus 2017 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2017

Adrenalinekick

Review een stuk later dan dat we de kamer gedaan hebben. We hebben inmiddels zo'n 21 kamers gespeeld en dit was nummer 6 ofzo, maar hij staat nog steeds op een gedeelde nummer 1 (met the experiment in Zwolle). De spanning, special effects, het verhaal, de muziek, het introfilmpje, de schrikeffecten, grote variatie in het type puzzels, manier van hints geven, het vooraf en achteraf kunnen loungen / spelletje doen, het nabespreken / terugkijken van de beelden (= hilarisch!)... echt alles klopt aan deze escaperoom. Echt een aanrader


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2015

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • terugkijken van de beelden - hilarisch!
 • super spannend
 • mooie special effects
 • andere escape rooms vallen tegen hierna..

  johan_van_drunen

lucasmolenaarlucasmolenaarEscaperLid sinds: 30 juli 2018 (133 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 mei 2022

Van de kamer moet je het hebben, niet de service

Om te beginnen werden we niet ontvangen, dit was een friet voor mij, er stond niemand klaar om ons welkom te heten, in de ontvangst konden we ons goed vermaken, maar een ontvangst had ik wel leuk gevonden. De kamer zelf was top, mooi aangekleed, goede puzzels mooie beleving, leuke effecten. Alleen erg jammer van de service


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 5.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Slechte service

 

dennis_olsthoorndennis_olsthoornJunior EscaperLid sinds: 6 juli 2020 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2022

Mooie kamer! Leuke uitdaging en beetje spanning

Mooie traditionele kamer. Leuk dat er meer ruimtes zijn. Goede schrik effecten en zeker voor de tijd dat deze is ontwikkeld erg goed doordacht. Een goede trendsetter.

Misschien waren niet alle puzzels even logisch, het was een geweldige ervaring

Wij hebben genoten al was het soms wel even wennen!

Op naar the dome!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:00 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend
 • Onlogische puzzels

 

rickbaileyrickbaileyEscaperLid sinds: 14 augustus 2021 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 februari 2022

Prima kamer, lichtelijk overhyped

De kamer steekt goed in elkaar en er is zeker hard aan gewerkt om een goede sfeer te creëren! Helaas zegt mijn gevoel dat deze kamer door een hoop mensen zwaar is overhyped. Voor grotere groepen is er helaas weinig te doen, je staat vaak op een ander te wachten.

Hoe dan ook, nog steeds een aanrader!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  40:37 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Wenig te doen voor grotere groepen

 

nancy_ritzernancy_ritzerJunior EscaperLid sinds: 16 augustus 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2022

Gave kamer

Een hele leuke en spannende kamer.
Leuke puzzels, niet altijd even logisch waardoor je soms erg lang bezig bent met een puzzel. Verder zit er veel spanning in de kamer.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving

 

femke_cooijmansfemke_cooijmansJunior EscaperLid sinds: 25 augustus 2018 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

Bloedstollend!

De sfeer in deze kamer is ongelooflijk goed! Erg spannend, veel special effects. Al zouden de puzzels naar mijn mening wat moeilijker mogen.


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  50:37 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Spannend
 • Logica
 • Diversiteit
 • Puzzels

 

renee_danielsrenee_danielsJunior EscaperLid sinds: 13 februari 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2022

Tof ruimtegebruik!

We waren hier erg over te spreken. Soms was het moeilijk, andere dingen gingen heel snel. Precies de juiste diversiteit wat je zoekt in een kamer. Heel leuk voor een grotere groep.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit

 

lynnvandeveldelynnvandeveldeJunior EscaperLid sinds: 19 december 2017 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 november 2021

Constant op je hoede

De meisjeskamer zat goed in elkaar, en qua sfeersetting echt top. De puzzels zelf waren naar mijn gevoel niet altijd even toegankelijk, en soms was het toch niet helemaal duidelijk wat je moest doen of waar je naar moest kijken. Dat doorbrak de flow van het spel een beetje, wat jammer was.

Maar over het algemeen zeker een tof spel, met verrassende wendingen en een zeer mooi decor!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Puzzels

 

Eva LutjesEva LutjesEscape ApprenticeLid sinds: 7 november 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 november 2021

Met recht een van de beste ooit gespeeld

Ontzettend gave escaperoom met een goede opbouw in spanning die blijft. Je wordt compleet in het verhaal meegenomen en tot op het eind weet je niet hoe het gaat aflopen. Echt een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend

 

debby_roukensdebby_roukensEscaperLid sinds: 22 januari 2019 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 december 2021

lastig...

We boekten de Meisjeskamer omdat we naar The Dome gingen en onze toch wat pittige reistijd nuttig wilden besteden. Gezien het hoge cijfer van deze durfden we dat uiteraard zonder twijfel aan. Het is inmiddels al weer een ruime maand geleden, maar nog steeds gemengde gevoelens als we aan deze kamer terug denken.
We liepen in de eerste ruimte echt vast, daarna ging het gelukkig beter. De sfeer van de kamer is echt heel goed neergezet. De puzzels zijn overwegend tof en we vinden het ook wel leuk als je heen en weer moet tussen ruimtes om verder te komen. Waarom dan toch dat dubbele gevoel? De kooi in de kamer had daar mee te maken. Hij staat op de foto dus het is geen spoiler. We vonden hem in het verhaal niet logisch en de ontsnapping vonden we ook vreemd. Dat was geen ontsnapping. Moeilijk uit te leggen als je hem niet gespeeld hebt, maar dat haalde het 'geweldig' gevoel er voor ons helaas af.

Mijn 32e kamer.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

romoromoEscape ExpertLid sinds: 7 november 2020 (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2021

Zoals verwacht

Voor ons geen teleurstelling. Een fijne kamer om te spelen. Omdat deze kamer ook bij andere kennissen op het lijstje stond deze voor het eerst met 5 man gedaan en dan ook nog samengesteld en geen enkele ervaring om met elkaar te spelen en een koppel pas twee kamers gespeeld. Wij hebben echt moeite met zoveel mensen te spelen. Helaas net niet gehaald maar wel tot het laatste spel dus de hele kamer gezien en alle puzzels gespeeld. Maar dat was wel de laatste keer met 5 man ;)


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Logica
 • Beleving

 

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2021

Nog steeds een kamer voor je wishlist

#75 Al langere tijd stond deze kamer hoog op mijn wensenlijstje, maar door de locatie was het er nog niet eerder van gekomen. Vandaag hadden we daarom speciaal een ochtendje Bunschoten gepland om De Meisjeskamer te komen spelen.

Ik had hier gelezen dat je niet persoonlijk ontvangen wordt, maar dat vond ik reuze meevallen omdat je met heldere instructies wordt ontvangen en al snel stond een enthousiaste game master ons te woord. En even later werden we naar de kamer gebracht.

Door goed gebruik van muziek, volume en setting kom je direct in het verhaal en de onheilspellende sfeer. En dit weten ze gedurende de kamer goed vast te houden, met leuke schrikmomenten, spanningsopbouw en een fantastisch dramatische afsluiting aan het einde. Los van het neerzetten van de sfeer en de aankleding, is de kamer lekker uitgebreid en gevuld met leuke puzzels. Op één puzzel na waar we even op bleven hangen, liep de kamer voor ons lekker en zorgen licht en subtiele hints voor een goede flow. De puzzels zijn afwisselend en een groot deel van de puzzels zijn leuk bedacht in het thema.

Het is een super leuke kamer geweest om te spelen. Deze kamer kan nog steeds goed mee ondanks zijn leeftijd (2015). Bij het napraten kan ik alleen niet het hele verhaal volgen of navertellen, op hoofdlijnen wel maar op sommige onderdelen begrijp ik de logica eigenlijk niet. En dan is het jammer dat je niet uitgebreid met een bouwer, eigenaar of gamemaster na kunt praten. Dat vind ik jammer, want inmiddels waardeer ik het napraten over de kamer en het uitwisselen van tips ook als onderdeel van het hele uitje. Wat hier wel origineel en leuk is, is het terugkijken van de beelden.
Tot slot is de wachtruimte leuk en kun je daar nog lekker een potje tafeltennis of pool spelen.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: #DreamTeam

Ontsnapt: Ja


 • Afwisselende puzzels
 • Sfeer
 • Spanning
 • Beelden terugkijken
 • Uitgebreide kamer
 • Heeft onderhoud nodig
 • Napraten

 

anne_ter_horstanne_ter_horstJunior EscaperLid sinds: 30 augustus 2021 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2021

Eng maar wel heel leuk!

Een hele toffe escape room met een realistisch verloop. We hebben een mooie eindtijd gezet 11:11.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

jannekejannekeJunior EscaperLid sinds: 4 maart 2018 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2021

goede kamer

Goede kamer, zoals de reviews al schrijven. Enthousiaste en vriendelijke host.
Wel te zien dat deze kamer al wat langer staat. Vandaar de iets lagere beoordeling dan andere '2.0 kamers'

We waren met z'n drieen, omdat dat het echte minimum voor de kamer zou zijn. Normaal spelen we met z'n tweeen. Uiteindelijk ontsnapt met ruim een kwartier over. Daarna kwam de host tot de conclusie dat we hem eigenlijk ook wel met z'n tween hadden kunnen spelen. Tip voor de volgende :)


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  44:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Hij kan ook met z'n tween. Dat mag erbij vermeld w

 

Elodie (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2021

Loved it !!

Lots of rooms and good puzzles and thrills for the whole group. We absolutely loved it 👏 Also their waiting area is the best 🎮🏓🎱 The experience is amazing from the moment you face the front door 🤩


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Many rooms
 • Hands on puzzles
 • Purpose (what is the quest end goal ?)

 

BaksteentjeBaksteentjeJunior EscaperLid sinds: 25 juli 2018 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2021

Meer van verwacht

Al een paar jaar lang hoor ik mensen over de meisjeskamer. Dus wij deze samen met De Dome geboekt op 1 dag. De meisjeskamer is een leuke kamer als je van eng houdt. Ik had er persoonlijk meer van verwacht, doordat de kamer al wat ouder is merk je dit ook aan de kamer. De puzzels waren voor ons niet altijd logisch en soms ook wat frustrerend. Al met al geen slechte kamer, maar in vergelijking met de kamers die nu gemaakt worden geen topper meer.


7

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

agneshennemanagneshennemanJunior EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2022

Geweldig

Met z’n drieën gedaan omdat onze jongste niet mee kan (te eng). Was echt een super gave kamer, veel spanning en leuke puzzels.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:33 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

tkuiperstkuipersEscape ApprenticeLid sinds: 6 juli 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2021

Toffe kamer!

Afgelopen weekend deze kamer gespeeld! Helaas door een technische fout niet de volledige 60 minuten kunnen spelen, waardoor we de kamer niet af konden maken.
Maar… Wat is dit top opgelost door de werknemers! Super opgelost en met een super tevreden gevoel weggegaan!

Over de kamer zelf:
Wat een gave kamer. Deze kwam boven onze verwachting uit. Leuke schrik effecten en goede sfeer. Puzzels waren echt te doen en hebben ondanks dat we het wel spannend vonden, erg genoten!
Het maakt zn 9,2 echt waar!
Zeker een aanrader!!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Meerdere kamers
 • Schrik effecten
 • Service

 

JessicavvJessicavvJunior EscaperLid sinds: 3 oktober 2021 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Spannend!!

Wat een geweldige kamer is dit. Ik denk wel mijn favoriet tot nu toe! Kamers zitten erg goed in elkaar, super schrikeffecten wat de spanning alleen maar doet stijgen. Leuke ontvangst hal waar je ook verschillende spelletjes kan doen en een drankje kan halen bij de bar. Leuk en origineel is dat je na afloop je eigen beelden kan terug zien. Wat hebben we gelachen om de schrikmomenten. Hier moet je gewoon geweest zijn, echt top!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

ruud_klunderruud_klunderJunior EscaperLid sinds: 9 december 2017 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2021

Een lekkere escaperoom

Eerst the dome gespeeld en ben blij in deze volgorde.

Van het begin tot het eind is de sfeer prima. Kamer zat goed in elkaar. We een paar momenten dat je op elkaar moet wachten. Met 4 is deze kamer prima.

Een leuke kamer om te spelen


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:10 min


 • Leuk ontvangst
 • Puzzels kloppen
 • Verhaal is goed
 • Terugkijken
 • Ontvangstruimte gezellig
 • Tussen uit kamer komen en terugkijken was wat lang
 • Een paar maal wachten op elkaar

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig