Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

The Cooper Case

Voorburg, Nederland

Permanent gesloten

80 minuten

3 - 6 (Aanbevolen: 4/5)

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Cooper Case

Op 24 november 1971 koopt een man een vliegticket op Portland International Airport richting Seattle Tacoma Airport. 10 minuten nadat het vliegtuig is opgestegen staat hij op en geeft één van de stewardessen een briefje met daarop een eis van 200.000 dollar en 4 parachutes. Wanneer ze niet aan zijn eisen voldoen, dreigt hij het vliegtuig op te blazen. Aangekomen op Seattle Tacoma Airport ontvangt hij de 200.000 dollar, de 4 parachutes en laat hij alle passagiers en bemanningsleden vrij op 3 na. Na het voltanken van het vliegtuig geeft hij de piloot de opdracht naar Mexico te vliegen.

Na 45 minuten opent hij de laadruimte van het vliegtuig en springt hij met 2 parachutes en de 200.000 dollar uit het vliegtuig waarna er nooit meer iets van hem of van het geld vernomen is.

De man kocht zijn vliegticket voor stoel 18C onder de naam D.B. COOPER.

Jaren van onderzoek van de FBI gaan voorbij zonder dat ze ook maar één spoor naar de man of het geld vinden… totdat er een beveiligingsvideo opduikt van een klein motel waarop Cooper is te zien die incheckt. De FBI neemt contact op met de manager van het motel…., maar die weigert mee te werken… Ze besluiten op onderzoek uit te gaan bij het motel… maar of ze dat hadden moeten doen……


Thema's

Hotel

Misdaad

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Statistieken

104 likes

569 Escapetalk bezoekers

78.5% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Populierendreef 968C
2272 HW, Voorburg
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

237 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

IloneIloneEscaperLid sinds: 2017-05-27 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2017 September 3

Nieuwe eerste tijd! Woop woop!

Net als Down the Hatch een geweldig leuke kamer! Mooi verhaal en een prachtige afwisseling van puzzels. Zelfs als ervaren ploeg ben je hier nog volop bezig en fiets je er niet zomaar doorheen! De kamer is erg mooi gemaakt en heel afwisselend. Ook het enthousiasme van de host maakt de ervaring des te beter! Het napraten na de kamer is altijd net zo leuk, en je dan de passie ziet van de ontwikkelaar is dat extra leuk! Als daarnaast je ook nog beloond wordt met de beste tijd die sinds de testgroepen niet meer aangescherpt was is het natuurlijk helemaal een geweldige kers op de taart! Ik kan hem alleen maar iedereen aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beste tijd! Woop woop!
 • Afwisselende puzzels
 • Veel puzzels
 • Mooie kamer
 • Goed verhaal

  roxanneskeepdown-the-hatchJurrien

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 2018-03-18 (188 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 June 4

Perfect jubileum met een fantastische kamer!

Ter ere van mijn 50ste escaperoom zijn we met ons clubje van vier naar Voorburg gereden om The Cooper Case te doen met aansluitend Flight 815. En dat was de beste beslissing ooit!

Wat een enorm vette kamer is The Cooper Case! Ik dacht al meteen bij binnenkomst in de kamer dat we heel veel moois en vets te zien gingen krijgen en gelukkig werden deze verwachtingen ook waargemaakt. De kamer ontrafelt het mysterie rondom de verdwijning van D.B. Cooper. Naarmate de kamer vordert, kom je ook steeds een stukje dichterbij de waarheid. De aankleding, de puzzels, de effecten zorgen ervoor dat je dit verhaal beleefd en dat er een hele prettige flow in de kamer zit. We hadden ook als groep zijnde een enorm fantastisch gevoel toen we de kamer uitkwamen, omdat we er ook zo lekker doorheen hebben gewerkt. Deels onze eigen samenwerking, maar ook zeker de opzet van de kamer heeft hieraan meegewerkt. Ik vind het daarnaast een perfecte balans van slotjes, cijfersloten en techniek.

Naast dat de kamer geweldig is en nog vele jaren mee kan. Zijn de eigenaren/medewerkers enorm gepassioneerd en dat straalt van de kamer, van de service, van de sfeer en van de puzzels af.

Binnen 60 minuten stonden we buiten met een vette beleving op zak. We werden enthousiast weer ontvangen aan de andere kant van de deur. Niet alleen door onze eigen spelbegeleider, maar ook door de eigenaar. Erg leuke betrokkenheid bij het spel van de deelnemers!

Vervolgens werd de kamer met ons doorgenomen. Iets wat wij altijd super leuk vinden om te doen, zodat we nogmaals kunnen zien hoe vet alles was en daarnaast ook kunnen delen met elkaar wat de ander eventueel gemist heeft. Dus, groot pluspunt! Dat brengt me trouwens ook nog bij het punt dat er een lekkere flow in de kamer zit, maar de kamer niet lineair is. Er is genoeg te doen voor iedereen en je kan met meerdere dingen tegelijk bezig zijn. Wij waren met vier personen en dat was mijn inziens perfect.

Ik kan niet wachten om weer een kamer te mogen doen bij Down the Hatch. Ik heb een fantastische dag beleefd en deze zal nog lang in mijn geheugen blijven. Down the Hatch is nummer 1 met beide kamers!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  56:49 min

  roxanneskeepdown-the-hatch

jsm_vsjsm_vsJunior EscaperLid sinds: 2017-11-14 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 October 21

Super gave ervaring

Na een hele toffe ervaring in the flight in juni 2018 vandaag terug gekomen voor the cooper case. Wat een super toffe kamer is dit ook. Wij hebben er weer onwijs van genoten. Plezier gehad, gegild en gelukkig de
Zaak op kunnen lossen. Daarbij komt de zeer prettige ontvangst en zeer gezellige napraat met de eigenaar. Zeer enthousiaste en gepassioneerde jongeman! Terecht de publiekslieveling volgens escaptalk.nl Keep up the good work👍👍👍👍


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gewoon een topervaring

  roxanneskeepdown-the-hatch

lida_scholtelida_scholteEscaperLid sinds: 2017-09-4 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 December 9

Prachtige beleveniskamer met originele puzzels

Net als Flight 815 een prachtige beleveniskamer, waarin je meteen middenin het verhaal zit. Mooie aankleding en verrassende puzzels. Ook al hebben wij als team al ruim 40 kamers gedaan, waren in deze kamer toch zeker weer nieuwe verrassende dingen te ontdekken!
Voeg daar de enthousiaste gastheren aan toe en het was weer een geweldige middag!
Dikke vette aanrader dus om zowel deze kamer als Flight 815 te gaan spelen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst
 • Belevenis
 • Puzzels
 • Aankleding

  marvin_de_roodeskeepdown-the-hatch

Wesley (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 October 1

Fenomenaal

We hebben ondertussen al 37 kamers gespeeld (6 in Nederland waaronder Jasons curse en kamer 237) en deze kamer staat ZEKER in onze top 3! Geweldige beleving , mooi details uitgewerkt, geweldige raadsels, gewoonweg top! Zeker een aanrader! Extra pluspunt is de ontvangst door de enthousiaste host, doe zo verder!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • ++++++++
 • Beleving, je zat echt in het verhaal
 • Raadsels
 • Host
 • Special effects

  roxanneskeepdown-the-hatch

Cupido79Cupido79EscaperLid sinds: 2017-07-30 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 September 9

Cooper Case “ briljant “

Vandaag gebeld of er een kamer beschikbaar was, Kamer cooper case was vrij om te spelen. Bij aankomst wordt alles duidelijk aangegeven en uitgelegd service was echt top!!!

Eenmaal in de kamer hebben we echt “ wow” momentjes gehad alles was logisch om te spelen we hebben erg genoten we wilden naar dat we de kamer uit hadden gespeeld nog een kamer spelen z’n leuke ervaring en beleving aan over gehouden. We komen zeker terug voor flight 815! Dikke 10 waard


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Kamer
 • Verhaallijn
 • Service

  roxanneskeepdown-the-hatch

MiessMiessEscape ExpertLid sinds: 2018-05-11 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 August 16

Nieuwe lievelingskamer!

Wat een geweldige dag hebben we gehad op deze locatie. Twee juweeltjes van kamers bij elkaar met een zéér gepassioneerde eigenaar en zijn minstens zo enthousiaste neef.

De sfeer in deze kamer klopt van begin tot eind. Er is niets dat niet thuishoort in deze kamer. Zelfs de temperatuur droeg bij aan de sfeer, al bleek dat achteraf aan het weer buiten te liggen. Voor ons was het in ieder geval een leuk detail en omdat de kamer zo goed is uitgewerkt, gingen we er voetstoots van uit dat het bij de kamer hoorde.

De puzzels zijn logisch en niet te voor de hand liggend. Er is geen frustratie in deze kamer, want niets is vergezocht, terwijl de puzzels je toch uit blijven dagen. Ook is er voor vier personen genoeg te doen. Ons vaste team zat dan ook in een heerlijke flow en we vlogen door de kamer heen. Echt genieten!

Wat ik heel leuk vond achteraf, was dat we begeleid werden door één iemand die uitgebreid de kamer achteraf met ons doorliep en dat de andere medewerker nog even naar binnen kwam. Hij had ons met een schuin oog gevolgd (hij was de andere kamer aan het begeleiden) en wilde toch nog even komen zeggen dat we onze ervaring waar we vooraf over vertelden tijdens het spelen wel hadden waargemaakt.

Wij moesten best een eindje rijden voor deze kamer, maar waar je ook vandaan komt: de kamers op deze locatie zijn hoe dan ook de reis waard.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  56:49 min

  Miessskeepdown-the-hatch

Susan (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 November 22

Super leuke escaperoom!

Met collega's deze escaperoom gedaan. Hij was erg leuk. Er zitten heel veel puzzels en geheimen in. We zijn de volle 80 minuten bezig geweest dus zeker waar voor je geld! De twee mannen die het begeleiden waren ook erg enthousiast wat zorgt voor een top avond.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

  roxanneskeepdown-the-hatch

prodigyprodigyEscape ExpertLid sinds: 2017-01-26 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 May 21

Een van de beste van Nederland!

Absolute topkamer waar je maar liefst 80 minuten lang kan genieten van puzzels, verhaal en aankleding die perfect op elkaar aansluiten! Erg fijn en professioneel dat de (attent volgende) spelleider achteraf uitgebreid de tijd neemt om de kamer met je door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Escapades

Ontsnapt: Ja

  skeepdown-the-hatch

Mike (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2018 September 17

Super leuke kamer, intense ervaring, relaxte organisatie

Eerste escape room ervaring en meteen top! Op een haar na ontsnapt (we hadden 2 minuten extra nodig). Mooi opgezette kamers met prachtig uitgewerkt verhaal en zeer afwisselende puzzels.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooie en verrassende kamers
 • Leuke ontvangst, relaxte sfeer

  skeepdown-the-hatch

Huib (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 October 29

Geniale sfeer, super puzzels

Echt een absolute aanrader. Inmiddels zo'n acht escape rooms gedaan, dit was absoluut mijn favoriet. Je moet echt samenwerken en er is genoeg te doen voor iedereen. De sfeer en aankleding is briljant waardoor je goed in het verhaal komt te zitten. De 80 min speeltijd maakt ook dat je niet in een vloek en een zucht weer buiten staat. Ook niet als je al meer ervaring hebt.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Speelduur
 • Samenwerken
 • Sfeer
 • Tijdens reservering al betalen vond ik net minder

  skeepdown-the-hatch

jofemajofemaEscape ExpertLid sinds: 2016-11-26 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 April 15

Alles klopt, aanrader

Vandaag wat uurtjes doorgebracht in Voorburg. Als eerste de Cooper case gespeeld.
Eindelijk eens een goede combinatie van een sterk verhaal met uitstekende puzzels. Heel sfeervol en fraai afgewerkt. Aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Team Zuid

Ontsnapt: Ja


 • Afwerking
 • Ontvangst
 • Uitstekende puzzels
 • Sterk verhaal

  skeepdown-the-hatch

ingridbingridbEscape ApprenticeLid sinds: 2018-04-15 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 April 15

Aanrader!!

Na Flight 815, die ons erg goed is bevallen, hebben we direct deze kamer gereserveerd. Overtrof opnieuw onze verwachtingen! Wat een geweldige ervaring weer! Wij waren met 5 en zijn bijna 80 minuten heel druk bezig geweest om de puzzels op te lossen. Erg mooi gemaakt, super enthousiaste hosts/ eigenaren waardoor wij weer een geweldige middag hadden. Van begin tot het einde genoten, tijd vliegt voorbij, allerlei mooie effecten. Kan niet wachten tot deze gasten een nieuwe kamer klaar hebben!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit van de puzzels
 • Hoeveelheid aan effecten
 • Kwaliteit van de kamer
 • Persoonlijke Ontvangst

  skeepdown-the-hatch

Dennis de Kok (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 October 15

Topkamer, met geweldig verhaal en veel afwisseling.

Het (waargebeurde!) verhaal is prachtig doorgevoerd in deze kamer. Tot in alle details klopt het. Daardoor zit je de gehele tijd in een belevenis. De puzzels zijn zeer afwisselend en werken allemaal perfect. Verder uitstekende service en gastvrijheid. Top dus!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwisseling
 • Verhaal

  skeepdown-the-hatch

Maarten van den HoutMaarten van den HoutEscaperLid sinds: 2017-07-10 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 April 30

Zeer complete beleving

De ontvangst was vriendelijk, alhoewel het in de wachtruimte wat druk was. De introductie was helder. Eenmaal binnen werd de spanning goed opgebouwd. De kamer zit vol slimme puzzels, het nodige speurwerk en teamwork was zeker noodzakelijk. De sfeer werd perfect neergezet en we werden meegesleurd in het verhaal, die veel aansprekender was dan dat ik van tevoren dacht (na lezen van de kamer-info en het intro-filmpje). De kamer had alles wat ik graag terugzie in een kamer en we komen zeker nog een keer terug voor de andere room.

Aanbevolen groepsgrootte: 4/5 p


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Spannend verhaal
 • Mooi afgewerkt
 • Goede sfeer

  skeepdown-the-hatch

katerinakaterinaEscape ApprenticeLid sinds: 2018-09-4 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 September 17

Ontzettend spannend

Hele leuke escaperoom. Van begin tot eind is iedere oplossing een overwinning waarbij teamwork het belangrijkst is. Alle ontdekkingen geven een gevoel van spanning en enthousiasme.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  skeepdown-the-hatch

Dave (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 September 14

ik kan niks minder zeggen dan helemaal geweldig!!!!

wat een mooie kamer met creatieve puzzels, de Cooper case is voor mij de mooiste kamer in Nederland het verhaal is zeker mooi maar puzzel technisch niet te verslaan als ik 1 kamer mag aanraden zou ik zeggen kom deze is proberen test your luck and your mind ....


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • een echte uitdaching
 • vriendelijk
 • 80 MINUTEN!!!

  skeepdown-the-hatch

Superleuke kamer

We hebben the Cooper Case gespeeld met z'n vijven, een prima aantal voor deze kamer want alhoewel je meerdere puzzels tegelijk kunt spelen, stonden we af en toe ook op elkaar te wachten. De kamer is een geweldige belevenis met een verhaal dat erg goed is uit bedacht. Wij hadden een paar hints nodig om met nog 10 minuten op de klok te kunnen ontsnappen. Een mooie kamer om te spelen met zeer enthousiast personeel!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • 80 min
 • Leuke Puzzels
 • Goed verhaal

  skeepdown-the-hatch

Priscilla (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2018 September 11

geweldig

zeer mooie kamer alles zit super goed in elkaar we hebben on goed vermaakt voor ieder iets te doen we komen zeker terug voor de andere kamer toppie


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • alles

  skeepdown-the-hatch

brendan_tjonbrendan_tjonJunior EscaperLid sinds: 2017-10-1 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 May 14

Super kamer!

Dit is een leuke en spannende escaperoom! Zeker de moeite waard en doe ook gelijk Flight 815 als je er dan toch bent!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  skeepdown-the-hatch

Berend (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 September 4

Mooi afgewerkte kamer, leuke puzels. Beste kamer tot dusver.

Erg mooie kamer met leuke puzels en erg gevarieerd. Op dit moment de beste kamer die ik tot nu toe bezocht heb.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Leuke puzzels met veel variatie
 • Vriendelijk personeel
 • Mooie afgewerkte kamer

  skeepdown-the-hatch

TJ (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2018 November 13

Geweldige kamer

Een kamer die je gespeeld moet hebben. Ontvangst zeer vriendelijk. Eigenaar is een absolute liefhebber en dat merk je aan alles als je binnenkomt. Kamer met 5 gespeeld (met meer zou ik afraden). Gemiddelde ervaring in groep ruim 15 kamers. Toch liepen we bijna stuk op deze kamer en dat zou voor het eerst zijn. Het is niet zo dat de kamer erg ingewikkeld is, maar samenwerking en communicatie is erg belangrijk. We zaten zo in het verhaal dat we af en toe vergaten elkaar op de hoogte van elkaars vorderingen te houden. Heel gaaf om deze kamer in combinatie met de ‘flight’ te spelen. Aan te raden is eerst deze te spelen, want dan zie is de ontwikkeling in de kamers en van escapen in het algemeen (van klassieke puzzelkamer naar bredere escapebelevenis).


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gaaf verhaal

  skeepdown-the-hatch

Chloe (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 May 14

Geweldig!

Helemaal top geregeld! Had The Cooper Case voor moederdag gereserveerd en je voelt je gelijk welkom als je binnenkomt! Sowieso een hele leuke kamer en zeker een uitdaging! Helaas hebben we het gehaald maar dit is echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goed georganiseerd
 • Spannend
 • Vriendelijk
 • Gezellig
 • Uitdagend

  skeepdown-the-hatch

Ineke (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 July 26

Topkamer!!

Gisteren Cooper Case gespeeld. Geweldige kamer, waar een goed verhaal in zit. Wij hadden al een tijdje geen kamers meer gespeeld en dat was te merken ook. Veel aanwijzingen laten liggen en onnodige hints gekregen. Net op tijd ontsnapt! Na afloop nog de kamer besproken en weer bleek wat een goede verhaallijn in de kamer zit. Op naar de volgende kamer Flight 815!!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  skeepdown-the-hatch

Joël (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 August 28

Top, super, spannend!

Goede geluids - en lichteffecten! Zeer moeilijke puzzels, maar op losbaar. Wel krap in tijd en je moet goed met elkaar blijven overleggen.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Diversen verschillende ruimtes
 • Aankleding
 • Licht
 • Geluid
 • misschien toch 90 minuten speeltijd ipv 80 min?

  skeepdown-the-hatch

Daan (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2018 November 4

Geweldige kamer!

Erg goede puzzels, afwisselend en goede beleving van het verhaal! Kamer zit super goed in elkaar!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

  skeepdown-the-hatch

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig