Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Soup du Jour

Amersfoort , Nederland

Nu geopend

Top #8

75 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4/5)

15 jaar

Lees reviews

Meer over Soup du Jour

Er verdwijnen nonnen uit het klooster. Niemand weet waar ze naartoe gaan, of wat er met hen aan de hand is… Tegelijkertijd blijft de populariteit en bekendheid van het onlangs in het klooster geopende restaurant Le Monastère groeien. De befaamde chef-kok Gaston Boucher, bekroond met een Michelin-ster voor zijn uitmuntende soep, wil niets kwijt over dit succes en bewaakt zijn geheimen stellig.

In escape room Soup du Jour heb je een tafel gereserveerd voor een diner in ons prestigieuze restaurant, maar je zult al snel ontdekken dat in de keuken niets helemaal zo is als het lijkt, en dat de chef ook niet zo vriendelijk is...

Jullie missie: dring door tot de privé keuken van de chef en ontcijfer de aanwijzingen die Gaston in zijn oude menu’s heeft verstopt. Maar pas op! Gaston heeft een gewelddadig humeur. Als je wordt betrapt is jouw hoofd misschien de volgende op het hakblok…

Wanneer de deur achter jullie wordt gesloten en de chef zijn messen slijpt heb je maar 75 minuten de tijd om te ontdekken wat er echt in het restaurant gebeurt en om levend te ontsnappen!


Thema's

Horror

Keuken

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Statistieken

51 likes

240 Escapetalk bezoekers

96.3% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Daam Fockemalaan 22
3818 KG, Amersfoort
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

163 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

mitch2304mitch2304Escape ExpertLid sinds: 26 november 2018 (119 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2020

wauw!

Als een van de eerste de eer gehad om deze Escape Room te mogen testen. Alhoewel het een Escape Room niet meer te noemen is. Dit is gewoon een geweldige ervaring waar het idee van een Escape Room naar een niveau hoger niveau is getilt.

De puzzels zijn echt GEWELDIG in thema van begin tot het eind.
Het voelt echt!! alsof je de hele tijd in een restaurant rondloopt. De interactie met alles in het restaurant en dat in combinatie met teamwork maakt het zo ontzettend leuk om de Escape te spelen.

En dan de special effectes... Nou jongens geloof me, ze zijn van een hoogstaand niveau! Er was 1 ding wat we allemaal (aantal, waaronder ik zelf, zeer ervaren Escapers) nog nooit in Escape Rooms hadden gezien en ik denk dat dit een stap is, in een nieuwe toekomst voor Escape Rooms.

De begeleidster was weer lekker in haar rol en hoewel ze nu minder kil was als toen we Bloody Mary kwamen spelen, was het toch af en toe spannend hoe ze zou reageren.

Hoewel ik vreselijk nieuwschierig was hoe de spanning in deze Escape om de hoek kwam kijken (en ik ben een vreselijke angsthaas. Schrik overal van!), was ik in deze Escape Room nergens bang voor. Geen zorgen, er zitten een aantal spannende stukjes in, maar niks om wakker over te liggen.
Ik zeg maar zo, als ik het durf, durft iedereen het!

Ook hoe we eruit zagen toen we de Escape betraden, was erg leuk en nog BIJNA nergens meegemaakt...

Erg leuk om het verhaal van Bloody Mary weer terug te zien in deze Escape. The story goes on and on...

Nederland gaat met deze Escape een nieuwe toekomst van Escape Rooms in. We zijn weer een prachtig Escape Room pareltje verder!

Met 73 Escapes op de teller is dit mijn nieuwe nummer 1!


Reactie door Rock City Escape

11 augustus 2020

Onze allereerste review, en wat voor eentje, wow! Super om te lezen, wij hebben van jullie genoten, topteam! Groet, Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • begeleiding
 • gave verassingen
 • iedereen heeft wat te doen
 • puzzels
 • verhaal
 • Special effects
 • decor

  SandraIrisRock City Escapeivangroenroman_robroekwimarojaanouk

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (188 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juli 2020

Een reservatie om nooit meer te vergeten!

Vrijdagavond, met 2 toffe vrienden onderweg, maar gelukkig hadden wij een reservatie voor Le Monastère.

Of ja, gelukkig maar....


Onthaal:

Wel net als de vorige keer fluistert dit pand zijn geschiedenis. Vanaf te parking tot aan de room voel je de geschiedenis en daar maken ze hier dankbaar gebruik van. Er is parkeerplaats voor de deur ( als je de juiste bordjes volgt)
Het ontvangst gebeurd volledig in thema en dat werkt hier perfect.

De ontvangstruimte is gezellig en voelt lekker authentiek aan.
Gelukkig zaten we hier niet lang, want oh wat had ik zit om deze kamer te spelen.

Kamer:

De inleiding gebeurd weer heerlijk kil en ongemakkelijk, perfect in rol, love it.
Wel ik raad je ten zeerste aan om hier te reserveren, de befaamde chef-kok Gaston Boucher, bekroond met een Michelin-ster voor zijn uitmuntende soep is erg streng en je komt er niet zomaar binnen.

Gelukkig hadden wij dat wel, maar of we echt welkom waren....

De kamer zelf is een waar pareltje. Net als het verhaal bouwt ook de spanning mee op. Ze weten hier bij Rock City Escape ook heel goed uit welke pijlers een escape room moet bestaan en dat merk je goed in deze room. Het is een ware mengelmoes van oud vs nieuw, van puzzels vs beleving, van waw-momentjes tot wtf momenten.

Wat ik enorm kon waarderen is het gebrek van een tijdsindicatie en de manier van hints geven.
Daarbuiten was het bijna continue automatisch duidelijk wat er ons te doen stond, maar net als bij andere goede kamers wisten ze ons hier ook weer te verrassen. En hoe.

De kamer zelf is gewoon erg goed doordat alles aanvoelt alsof het zo hoort te zijn, authentiek namelijk. De puzzels die erin zitten vallen in het verhaal en in het thema en voelen daardoor niet meer aan als een "puzzel" maar meer als de nodige stappen die je moet nemen om het geheim van Gaston te weten te komen.

Zelf met goed wat ervaring mag je goed gas geven in deze room en ik denk dat dat genoeg zegt.

Het einde was voor mij wat onduidelijk, maar in alle eerlijkheid waren wij groep 12 en waren ze nog volop aan het finetunen.
Achteraf hebben we hier nog onze mening over kunnen geven en die werd ter harte genomen.


Conclusie:

Wel, als dit de toekomst van escapen blijft, laat ze dan maar komen. Die is nu de 2de kamer (brand new) die ik speel (vorige was Molly's game) waar ik schrik voor had dat het wel waw zou worden, maar dat ik steeds minder zou gaan kunnen escapen door middel van puzzels.
De eigenaars hebben samen met hun geweldig personeel hier weer iets ongelofelijk neergezet. Niet omdat er 1 uitschieter inzit, maar omdat de kamer bijna perfect in balans is. En dat maakt voor mij een goede kamer. Niet dat ene wtf moment, maar het ontvangst, het thema dat doorgetrokken tot in de kleine details, de puzzellijn, en ja ook de techniek die erin zit.

Het onthaal is heerlijk kil en streng, net voor die ongemakkelijke sfeer, de afwerking en puzzels waren super om te doen en de natuurlijke flow van de kamer verliep perfect. En dan weet je dus dat je met een erg toffe kamer te maken hebt.

En voor degenen die denken dat deze kamer te eng is voor hun, vrees niet, je kan op elk moment de rekening vragen en naar huis gaan....

Net als bij Molly kwam ik ook hier weer met een heel grote smile naar buiten. Techniek onderhevig aan de beleving is ook hier weer het motto.

Een aanrader dus!


Reactie door Rock City Escape

11 augustus 2020

Dank voor je mooie review! <3 Groet, Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sandra
 • balans
 • effecten
 • historiek
 • sfeer
 • puzzels

  ivangroenTanyadown-the-hatch

rensrensEscape ApprenticeLid sinds: 4 september 2020 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 september 2020

Beleving, spanning, top !

De vakantie zat er weer op, dus op naar huis. We hadden al wat uurtjes gereden en kregen wel een beetje trek. Dus even kijken of er een leuk restaurant in de buurt is en ja deze is er.
In het klooster van Amersfoort zit een 3 sterren restaurant, dus dat moet goed komen.🙂
Bij binnenkomst werden we ontvangen door de vriendelijke gastvrouw die ons op een zeer nette, keurige en zeer leuke manier naar onze tafel begeleide.

We hadden honger dus wat zou er op het menu staan. Had ik die vraag maar niet gesteld, want wat er daarna gebeurde is niet te beschrijven en dat wil ik ook niet. Het was in een woord een ; Beleving.

Wij hebben het etentje weten te overleven, maar Wauw.

Wat een super dinner, echt 3 sterren waardig ( Michelin), maar 5 sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Voor de escape talk.

Ga ook langs voor het dinner geniet al bij binnen komst van het geweldige ontvangt en daarna van het super dinner. En ik hoop maar dat jullie het dinner weten te overleven.
Een tip : ga pas hier dineren als je al wat meerdere etentje (escaperoom) heb gehad.

Nogmaals dank voor het dinner en tot een volgend avontuur.


Reactie door Rock City Escape

5 september 2020

Hey Rens, Dank je wel voor je leuke review, erg vermakelijk om te lezen :) We zijn blij dat het menu jullie kon bekoren, Gaston heeft met HART en ziel voor jullie gekookt ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  13:00 min


 • Het totale plaatje klopt.
 • Aankleding
 • Beleving

  joyceburgerhofSeven

katena3katena3Escape ApprenticeLid sinds: 29 juli 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2021

Een hoogwaardige culinaire ervaring

Het was vandaag eindelijk gelukt een plaats voor twee personen te reserveren. Maar wat was het de moeite waard! Het was met z'n tweeën flink doorwerken, om alles binnen te krijgen, maar het was elke Michelin ster waard. We hadden nooit kunnen bevroeden, dat een bezoek aan een restaurant zo'n achtbaan aan emoties kon zijn.

Deze escaperoom staat bij ons op nr. 1, het was een geweldige ervaring, die op alle vlakken helemaal in balans was. We hebben genoten. Tevens willen we dhr. Boucher bedanken, voor alle extra tijd die hij voor zijn gasten vrij heeft gemaakt. Ondanks zijn beruchte humeur.....


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • de sfeervolle locatie
 • de zeer goede ontvangst
 • de algehele ervaring
 • de goed gebalanceerde puzzels

  sjephanie

De ZielenknijperDe ZielenknijperSenior EscaperLid sinds: 27 januari 2017 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2021

Enerverend diner!

Het avontuur van Soup du Jour begint eigenlijk als je het terrein oprijdt. Tussen de groene heggen door word je geleid naar een pittoresk binnenpleintje van een schitterend authentiek kloostergebouw. Je parkeert je auto voor de deur en loopt de fraai ingerichte ontvangstkamer in. Je wordt vervolgens geheel in stijl ontvangen en zonder dat je het doorhebt zit je er al in. En dan moet het echte feest nog gaan beginnen.

Dit avontuur (want een escape room is voor zo'n kamer een beetje een achterhaalde term) heeft uitzettend veel hele leuke en bijzondere elementen:
1) een spannend verhaal, waarbij de tip toch wel is om eerst Bloody Mary te spelen zodat je de verwijzingen die in deze kamer worden gemaakt beter begrijpt.
2) een vrij geloofwaardige setting waar duidelijk veel liefde en aandacht is gestopt in de decoratie
3) interactieve hosting, waardoor je gelijk in de sfeer komt
4) een aantal zeer ingenieuze puzzels, waarvoor menig escape roomer toch zeker wel warm gaat lopen
5) fraaie special effects met een aantal erg leuke en spannende elementen, die je toch echt moet gaan ervaren!
6) ja, je gaat zeker wel een keertje schrikken. Of je moet zenuwen van staal hebben.

Kortom, je moet absoluut (nadat je op bezoek bent gegaan bij Bloody Mary) echt even een soepje komen eten bij Soup du Jour. Daar krijg je zeker geen spijt van!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Maarliefst 75 minuten!!
 • schrikmomenten
 • Mooie special effects met bijzondere elementen
 • Ingenieuze puzzels
 • Interactieve, vriendelijke host
 • Fraai en geloofwaardig decor
 • Spannend verhaal
 • Helaas maar 75 minuten, je wil gewoon nog meer

  down-the-hatch

lotsescapelotsescapeEscaperLid sinds: 9 augustus 2017 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2020

Fantastisch

Geweldige kamer.
Zoveel lagen en helemaal af. Weer helemaal iets anders!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  65:00 min


 • De beleving
 • Techniek
 • Sfeer

  SandraIris

Karin (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 augustus 2020

Whoehoei

Wat 1 gave locatie met 1 supertoffe aangeklede escaperoom. Echt tot in details uitgewerkt, ik keek mijn ogen uit. Echt 1 aanrader, 1 vd mooiste en leukste escaperooms die ik heb gedaan. Ik zeg.... Gaan en wel nu 😉. Ontvangst was ook hartelijk en bijzonder!


Reactie door Rock City Escape

11 augustus 2020

Hi Karin, Dank je wel voor je leuke review, jullie waren een topteam! Groetjes, Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prachtige aankleding, goed uitgewerkt

  ivangroen

lisa-daisylisa-daisyEscaperLid sinds: 28 juli 2018 (69 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2020

Beste escape room op dit moment

Locatie fantastisch, medewerkers zeer vriendelijk, aankleding mooi, sfeer in de kamer geweldig, puzzels origineel en in thema,
verhaal goed! Technische elementen in thema ( ipv evidente show-off van elektrische snufjes zoals sommige andere kamers doen). Helemaal geweldig!


Reactie door Rock City Escape

11 augustus 2020

Hi Lisa, Wat gaaf om te lezen dat iemand die toch al aardig wat kamers op de teller heeft staan de kamer zo waardeert! Dank voor jullie bezoek en op naar de volgende! :) Groetjes, Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: The Lima Code

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Service
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Locatie

  ivangroen

bendevanelendebendevanelendeEscape ApprenticeLid sinds: 7 april 2019 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Steengoed!

Jeetje wat een ervaring, van ontvangst tot laatste moment zit je direct in het verhaal. Echt een zeer goede escape ervaring! Puzzels zijn origineel, opbouw van de themakamer is echt fantastisch. Een aantal hele verrassende elementen en veel puzzels, heel veel puzzels.

Deze kamer moet je echt doen. Absoluut 1 van de top 3 kamers in Nederland op dit moment. Soup du Jour brengt echt een nieuwe dimensie aan de escaperooms

Bravo voor de makers 👏


Reactie door Rock City Escape

4 augustus 2020

Dank je wel voor je lovende review, wow! Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zeer goede ontvangst
 • 75 minuten
 • Verrassende puzzels
 • Goed verhaal
 • Origineel

  ivangroen

valiant_van_der_schuijtvaliant_van_der_schuijtEscaperLid sinds: 29 juni 2019 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Fantastisch!

Wat een vette kamer! Er zaten unieke elementen in die ik nog nooit heb gezien in een kamer! De spanning zat er goed in en wij waren met 6 personen en niemand heeft zich verveeld! Er is echt genoeg te doen in de kamer en het is heel mooi gedaan. Wij hadden het enorm naar ons zin.


Reactie door Rock City Escape

4 augustus 2020

Hi Valiant, Dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad. Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Genoeg puzzels en opdrachten
 • Gastvrouw
 • Thema
 • Aankleding

  ivangroen

peterdewaalpeterdewaalEscape ApprenticeLid sinds: 31 juli 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2020

Vet!

We zijn afgelopen week hier geweest we hadden een escaperoom dag.

Wauw wauw en nog eens wauw !

Dit is een kamer die zo mooi gemaakt is. Alles klopte gewoon.

Smakelijk eten bij Soup!


Reactie door Rock City Escape

4 augustus 2020

Hi Peter, Dank je wel voor je leuke review. Leuk om te lezen dat de soep heeft gesmaakt! ;) Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • leuke ontvangst
 • heel groot
 • Leuke effecten

  ivangroen

claudia_baltesclaudia_baltesEscape ApprenticeLid sinds: 23 juli 2020 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2020

Geslaagde avond

Met een groep van 6 mensen deze kamer gespeeld. Je zit meteen goed in het verhaal door het personeel dat je meeneemt in het verhaallijn. Het lijkt alsof je echt in een restaurant rondloopt. Daarnaast zijn er veel verschillende puzzels waardoor er voor ieders wat te doen is. Er kunnen daarnaast meerdere puzzels tegelijk opgelost worden waardoor iedereen altijd wat te doen heeft. Een super geslaagde avond Voor ons.


Reactie door Rock City Escape

4 augustus 2020

Hi Claudia, Dank voor je mooie review en super dat jullie het leuk hebben gehad. Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Personeel
 • Aankleding
 • Leuk thema

  ivangroen

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Super!!

Hele mooie kamer, zeker de moeite waard!


Reactie door Rock City Escape

11 augustus 2020

Hi Mike, Dank voor je review en tof dat jullie er weer waren, Gaston heeft van jullie genoten! Op naar de volgende! :) Groetjes, Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  12:00 min

  ivangroen

lilian_leijslilian_leijsEscaperLid sinds: 9 september 2019 (64 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Geweldig

Gave kamer


Reactie door Rock City Escape

11 augustus 2020

Hi Lilian, Bedankt voor je mooie beoordeling. En jullie waren een gaaf team! :) Groetjes, Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  ivangroen

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2020

Hele gave kamer

Hele gave kamer, goede puzzels! Zeker een aanrader!


Reactie door Rock City Escape

11 augustus 2020

Hi Joyce, Dank voor je korte en bondige review, met een mooi rapportcijfer, leuk! Met jullie eindtijd staan jullie op dit moment nog steeds in de top 10. Dank voor jullie bezoek en op naar de volgende! :) Groetjes, Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  12:00 min

  ivangroen

ronald_deeronald_deeEscape ApprenticeLid sinds: 17 juli 2020 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2020

Geweldige thematische kamer

De kamer ziet er geweldig uit, er is goed gebruik gemaakt van authentieke onderdelen waarvoor de kamer oorspronkelijk bedoeld was. Er zijn verrassende puzzels en spellen in de kamer te vinden, en ook de liefhebber van speciale effecten komt aan zijn trekken. Absoluut een aanrader!!


Reactie door Rock City Escape

25 augustus 2020

Hi Ronald, Dank je wel voor je mooie review, super om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke eigenaresse
 • Thematiek van de kamer

  ivangroen

laserloodslaserloodsEscape ApprenticeLid sinds: 1 september 2016 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2020

Top kamer!

We hebben vandaag de kamer gespeeld en wat heb ik genoten. De beleving is top!

Wil je een leuke avond, moet je deze zeker boeken


Reactie door Rock City Escape

25 augustus 2020

Dank voor je review! Gaston vond het een eer om jullie als een van de eerste te mogen ontvangen. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Decoratie van de kamer
 • Eigenaren/personeel
 • Sfeer

  ivangroen

Harald (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2021

Bloedstollend spannend

Wat een waanzinnige kamer! Spanning van de eerste tot de laatste minuut, je kijkt bijna continu over je schouder. Goede puzzels die niet te ver doordraven.
Extra pluspunt voor het team, die een prachtige (acteer)prestatie neerzetten.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  74:52 min

 

lawrence_simonslawrence_simonsSenior EscaperLid sinds: 29 november 2020 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Wat zijn we blij dat we ze eindelijk hebben kunnen doen!

Al een tijdje geleden geboekt, niet van onze gewoonte om dit zo vroeg te doen, maar het werd tijd. Na al een stevig aantal kamers gedaan te hebben, was het tijd.

En o wat zijn we blij dat we ze nu gedaan hebben. De appreciatie is alleen maar groter nu we zien hoe inventief en origineel ze hier zijn geweest!

De aankomst was aangenaam en je waant je meteen op "locatie". En hoe verder de kamer vorderde, hoe meer het oog voor detail hier duidelijk wordt. Het verhaal klopte, de puzzels waren origineel en niet altijd even gemakkelijk. Uitdagend zelfs. Een perfecte mix van experience en puzzels.

Geweldig!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: VZW De laatboekers

Ontsnapt: Ja


 • Exciting
 • Storyline
 • Great host
 • Experience
 • Difficulty
 • Puzzles
 • Original
 • Great service
 • Ambiance

 

margodegraafmargodegraafJunior EscaperLid sinds: 25 maart 2018 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2021

Geweldige opvolger

De toon was uiteraard al gezet met Bloody Mary. De escape room Soup du jour is zeker een waardige opvolger. Je wordt goed meegenomen in het verhaal en de uitwerking van de puzzels passen perfect in de situatie. Mijn groep van 4 personen had nog 15 minuten op de klok over, maar het voelde niet aan als te snel of te langzaam. Ik kan niet wachten tot deel 3!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

KamonieKamonieEscaperLid sinds: 11 november 2019 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Supergave escaperoom

.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

Jorgen (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2021

WAUW wat een toffe escaperoom, Spannend, uitdagend, vreemd, scary, Wauw

Wat een gafe kamer! Zoveel coole puzzels en verrassingen echt een aanrader. Hele toffe locatie en TOP crew!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

dudebagdudebagJunior EscaperLid sinds: 8 april 2017 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Topkamer op toplocatie

Alles van de puzzels en het verhaal tot de aankleding en de ontvangst past ontzettend goed in het thema. Bovendien een kamer met een hoog belevingsgehalte en voldoende uitdaging die smaakt naar meer. Aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Flow
 • Beleving
 • Puzzels
 • Origineel
 • Ontvangst

 

joyceburgerhofjoyceburgerhofJunior EscaperLid sinds: 30 mei 2020 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2021

Geweldige ervaring, briljante escaperoom

Wat een mooie beleving was deze escape room! De ontvangst was al volledig in thema, dat zet direct een goede sfeer neer. De kamer zag er erg mooi uit, de puzzels paste allemaal mooi in het thema en lijken bijna geen puzzels meer zo mooi als ze passen bij de beleving. We hebben 'm met z'n tweeën gespeeld, maar er is genoeg te doen voor meer personen. De gamemaster begeleidde ons prettig en gaf hints op het juiste moment. De game flow was goed. Heerlijke kamer, hele gave effecten, toffe puzzels en fantastische aankleding.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Puzzels
 • Origineel
 • Sfeer
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

marieke1977marieke1977Junior EscaperLid sinds: 8 oktober 2018 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Top kamer!!

Heel benieuwd naar deze kamer en wat was het een feestje om deze kamer te spelen. Super mooi gemaakt, nog nergens zo'n kamer gespeeld, zeker een aanrader! Onze nieuwe nummer 2!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Spannend
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Johan van UdenJohan van UdenJunior EscaperLid sinds: 9 januari 2018 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2021

Heerlijk gegeten!

Gisteren mijn 25e kamer gespeeld bij Soup du Jour. Na eerder op de dag al de stuipen op het lijf te zijn gejaagd door Bloody Mary, kwamen we bij deze kamer opnieuw binnen in een verhaal. De ontvangst is zo gaaf, meteen in de rol en de kamer is echt fantastisch! Wat een gave techniek om tot zo'n mooi verteld verhaal te komen. Gelukkig niet zo eng als bloody mary, maar toch goed spannend. Tot twee keer toe een gave mindfuck in deze kamer met duidelijke flow. Ook hier geen een keer het idee gehad dat we echt vast zaten met de puzzels.

En nogmaals echt hulde voor de ontvangst en het vriendelijke personeel. (Behalve die chefkok dan ;) ) Dit is écht een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:00 min


 • Experience
 • Storyline
 • Original
 • Puzzles
 • Great service
 • Ambiance

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
2 3 4 5 6
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig