75 minuten
18 jaar
Min. 3 -~ Max. 6 - Aanbevolen 4/5

Soup du Jour

Video

Afbeeldingen

Er verdwijnen nonnen uit het klooster. Niemand weet waar ze naartoe gaan, of wat er met hen aan de hand is… Tegelijkertijd blijft de populariteit en bekendheid van het onlangs in het klooster geopende restaurant Le Monastère groeien. De befaamde chef-kok Gaston Boucher, bekroond met een Michelin-ster voor zijn uitmuntende soep, wil niets kwijt over dit succes en bewaakt zijn geheimen stellig.

In escape room Soup du Jour heb je een tafel gereserveerd voor een diner in ons prestigieuze restaurant, maar je zult al snel ontdekken dat in de keuken niets helemaal zo is als het lijkt, en dat de chef ook niet zo vriendelijk is...

Jullie missie: dring door tot de privé keuken van de chef en ontcijfer de aanwijzingen die Gaston in zijn oude menu’s heeft verstopt. Maar pas op! Gaston heeft een gewelddadig humeur. Als je wordt betrapt is jouw hoofd misschien de volgende op het hakblok…

Wanneer de deur achter jullie wordt gesloten en de chef zijn messen slijpt heb je maar 75 minuten de tijd om te ontdekken wat er echt in het restaurant gebeurt en om levend te ontsnappen!

Video

Afbeeldingen

 • Thema's

  Horror, Keuken, Mysterie, Thriller

 • Likes

  17

 • Aantal keer gespeeld

  64 bezoekers van escapetalk

 • Ontsnappingspercentage

  95.6% (gebaseerd op reviews)

 • Reserveren

  Airco aanwezig

  Geschikt voor zwangeren

  Niet rolstoeltoegankelijk

  NL, EN

  Toilet aanwezig

  Gratis parkeren

  Eetgelegenheid

  Drankgelegenheid


Kosten

Dag 3 personen4 personen5 personen6 personen
MA €140.00 €140.00 €140.00 €140.00
DI €140.00 €140.00 €140.00 €140.00
WO €140.00 €140.00 €140.00 €140.00
DO €140.00 €140.00 €140.00 €140.00
VR €140.00 €140.00 €140.00 €140.00
ZA €140.00 €140.00 €140.00 €140.00
ZO €140.00 €140.00 €140.00 €140.00


Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

wauw!

Als een van de eerste de eer gehad om deze Escape Room te mogen testen. Alhoewel het een Escape Room niet meer te noemen is. Dit is gewoon een geweldige ervaring waar het idee van een Escape Room naar een niveau hoger niveau is getilt.

De puzzels zijn echt GEWELDIG in thema van begin tot het eind.
Het voelt echt!! alsof je de hele tijd in een restaurant rondloopt. De interactie met alles in het restaurant en dat in combinatie met teamwork maakt het zo ontzettend leuk om de Escape te spelen.

En dan de special effectes... Nou jongens geloof me, ze zijn van een hoogstaand niveau! Er was 1 ding wat we allemaal (aantal, waaronder ik zelf, zeer ervaren Escapers) nog nooit in Escape Rooms hadden gezien en ik denk dat dit een stap is, in een nieuwe toekomst voor Escape Rooms.

De begeleidster was weer lekker in haar rol en hoewel ze nu minder kil was als toen we Bloody Mary kwamen spelen, was het toch af en toe spannend hoe ze zou reageren.

Hoewel ik vreselijk nieuwschierig was hoe de spanning in deze Escape om de hoek kwam kijken (en ik ben een vreselijke angsthaas. Schrik overal van!), was ik in deze Escape Room nergens bang voor. Geen zorgen, er zitten een aantal spannende stukjes in, maar niks om wakker over te liggen.
Ik zeg maar zo, als ik het durf, durft iedereen het!

Ook hoe we eruit zagen toen we de Escape betraden, was erg leuk en nog BIJNA nergens meegemaakt...

Erg leuk om het verhaal van Bloody Mary weer terug te zien in deze Escape. The story goes on and on...

Nederland gaat met deze Escape een nieuwe toekomst van Escape Rooms in. We zijn weer een prachtig Escape Room pareltje verder!

Met 73 Escapes op de teller is dit mijn nieuwe nummer 1!

 • decor
 • Special effects
 • verhaal
 • puzzels
 • iedereen heeft wat te doen
 • gave verassingen
 • begeleiding
6Meest gewaardeerd
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 11 augustus 2020 om 14:08

Onze allereerste review, en wat voor eentje, wow! Super om te lezen, wij hebben van jullie genoten, topteam! Groet, Rock City Escape

Een reservatie om nooit meer te vergeten!

Vrijdagavond, met 2 toffe vrienden onderweg, maar gelukkig hadden wij een reservatie voor Le Monastère.

Of ja, gelukkig maar....


Onthaal:

Wel net als de vorige keer fluistert dit pand zijn geschiedenis. Vanaf te parking tot aan de room voel je de geschiedenis en daar maken ze hier dankbaar gebruik van. Er is parkeerplaats voor de deur ( als je de juiste bordjes volgt)
Het ontvangst gebeurd volledig in thema en dat werkt hier perfect.

De ontvangstruimte is gezellig en voelt lekker authentiek aan.
Gelukkig zaten we hier niet lang, want oh wat had ik zit om deze kamer te spelen.

Kamer:

De inleiding gebeurd weer heerlijk kil en ongemakkelijk, perfect in rol, love it.
Wel ik raad je ten zeerste aan om hier te reserveren, de befaamde chef-kok Gaston Boucher, bekroond met een Michelin-ster voor zijn uitmuntende soep is erg streng en je komt er niet zomaar binnen.

Gelukkig hadden wij dat wel, maar of we echt welkom waren....

De kamer zelf is een waar pareltje. Net als het verhaal bouwt ook de spanning mee op. Ze weten hier bij Rock City Escape ook heel goed uit welke pijlers een escape room moet bestaan en dat merk je goed in deze room. Het is een ware mengelmoes van oud vs nieuw, van puzzels vs beleving, van waw-momentjes tot wtf momenten.

Wat ik enorm kon waarderen is het gebrek van een tijdsindicatie en de manier van hints geven.
Daarbuiten was het bijna continue automatisch duidelijk wat er ons te doen stond, maar net als bij andere goede kamers wisten ze ons hier ook weer te verrassen. En hoe.

De kamer zelf is gewoon erg goed doordat alles aanvoelt alsof het zo hoort te zijn, authentiek namelijk. De puzzels die erin zitten vallen in het verhaal en in het thema en voelen daardoor niet meer aan als een "puzzel" maar meer als de nodige stappen die je moet nemen om het geheim van Gaston te weten te komen.

Zelf met goed wat ervaring mag je goed gas geven in deze room en ik denk dat dat genoeg zegt.

Het einde was voor mij wat onduidelijk, maar in alle eerlijkheid waren wij groep 12 en waren ze nog volop aan het finetunen.
Achteraf hebben we hier nog onze mening over kunnen geven en die werd ter harte genomen.


Conclusie:

Wel, als dit de toekomst van escapen blijft, laat ze dan maar komen. Die is nu de 2de kamer (brand new) die ik speel (vorige was Molly's game) waar ik schrik voor had dat het wel waw zou worden, maar dat ik steeds minder zou gaan kunnen escapen door middel van puzzels.
De eigenaars hebben samen met hun geweldig personeel hier weer iets ongelofelijk neergezet. Niet omdat er 1 uitschieter inzit, maar omdat de kamer bijna perfect in balans is. En dat maakt voor mij een goede kamer. Niet dat ene wtf moment, maar het ontvangst, het thema dat doorgetrokken tot in de kleine details, de puzzellijn, en ja ook de techniek die erin zit.

Het onthaal is heerlijk kil en streng, net voor die ongemakkelijke sfeer, de afwerking en puzzels waren super om te doen en de natuurlijke flow van de kamer verliep perfect. En dan weet je dus dat je met een erg toffe kamer te maken hebt.

En voor degenen die denken dat deze kamer te eng is voor hun, vrees niet, je kan op elk moment de rekening vragen en naar huis gaan....

Net als bij Molly kwam ik ook hier weer met een heel grote smile naar buiten. Techniek onderhevig aan de beleving is ook hier weer het motto.

Een aanrader dus!

 • puzzels
 • sfeer
 • historiek
 • effecten
 • balans
 • Sandra
3
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 11 augustus 2020 om 14:11

Dank voor je mooie review! <3 Groet, Rock City Escape

Beleving, spanning, top !

De vakantie zat er weer op, dus op naar huis. We hadden al wat uurtjes gereden en kregen wel een beetje trek. Dus even kijken of er een leuk restaurant in de buurt is en ja deze is er.
In het klooster van Amersfoort zit een 3 sterren restaurant, dus dat moet goed komen.🙂
Bij binnenkomst werden we ontvangen door de vriendelijke gastvrouw die ons op een zeer nette, keurige en zeer leuke manier naar onze tafel begeleide.

We hadden honger dus wat zou er op het menu staan. Had ik die vraag maar niet gesteld, want wat er daarna gebeurde is niet te beschrijven en dat wil ik ook niet. Het was in een woord een ; Beleving.

Wij hebben het etentje weten te overleven, maar Wauw.

Wat een super dinner, echt 3 sterren waardig ( Michelin), maar 5 sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Voor de escape talk.

Ga ook langs voor het dinner geniet al bij binnen komst van het geweldige ontvangt en daarna van het super dinner. En ik hoop maar dat jullie het dinner weten te overleven.
Een tip : ga pas hier dineren als je al wat meerdere etentje (escaperoom) heb gehad.

Nogmaals dank voor het dinner en tot een volgend avontuur.

 • Beleving
 • Aankleding
 • Het totale plaatje klopt.
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 5 september 2020 om 15:30

Hey Rens, Dank je wel voor je leuke review, erg vermakelijk om te lezen :) We zijn blij dat het menu jullie kon bekoren, Gaston heeft met HART en ziel voor jullie gekookt ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

 • Karin — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 6 augustus 2020 - 20:18
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Whoehoei

Wat 1 gave locatie met 1 supertoffe aangeklede escaperoom. Echt tot in details uitgewerkt, ik keek mijn ogen uit. Echt 1 aanrader, 1 vd mooiste en leukste escaperooms die ik heb gedaan. Ik zeg.... Gaan en wel nu 😉. Ontvangst was ook hartelijk en bijzonder!

 • Prachtige aankleding, goed uitgewerkt
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 11 augustus 2020 om 14:13

Hi Karin, Dank je wel voor je leuke review, jullie waren een topteam! Groetjes, Rock City Escape

Beste escape room op dit moment

Locatie fantastisch, medewerkers zeer vriendelijk, aankleding mooi, sfeer in de kamer geweldig, puzzels origineel en in thema,
verhaal goed! Technische elementen in thema ( ipv evidente show-off van elektrische snufjes zoals sommige andere kamers doen). Helemaal geweldig!

 • Locatie
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Service
 • Aankleding
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 11 augustus 2020 om 14:15

Hi Lisa, Wat gaaf om te lezen dat iemand die toch al aardig wat kamers op de teller heeft staan de kamer zo waardeert! Dank voor jullie bezoek en op naar de volgende! :) Groetjes, Rock City Escape

Steengoed!

Jeetje wat een ervaring, van ontvangst tot laatste moment zit je direct in het verhaal. Echt een zeer goede escape ervaring! Puzzels zijn origineel, opbouw van de themakamer is echt fantastisch. Een aantal hele verrassende elementen en veel puzzels, heel veel puzzels.

Deze kamer moet je echt doen. Absoluut 1 van de top 3 kamers in Nederland op dit moment. Soup du Jour brengt echt een nieuwe dimensie aan de escaperooms

Bravo voor de makers 👏

 • Origineel
 • Goed verhaal
 • Verrassende puzzels
 • 75 minuten
 • Zeer goede ontvangst
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 4 augustus 2020 om 11:19

Dank je wel voor je lovende review, wow! Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape

Fantastisch!

Wat een vette kamer! Er zaten unieke elementen in die ik nog nooit heb gezien in een kamer! De spanning zat er goed in en wij waren met 6 personen en niemand heeft zich verveeld! Er is echt genoeg te doen in de kamer en het is heel mooi gedaan. Wij hadden het enorm naar ons zin.

 • Aankleding
 • Thema
 • Gastvrouw
 • Genoeg puzzels en opdrachten
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 4 augustus 2020 om 11:20

Hi Valiant, Dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad. Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape

Vet!

We zijn afgelopen week hier geweest we hadden een escaperoom dag.

Wauw wauw en nog eens wauw !

Dit is een kamer die zo mooi gemaakt is. Alles klopte gewoon.

Smakelijk eten bij Soup!

 • Leuke effecten
 • heel groot
 • leuke ontvangst
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 4 augustus 2020 om 11:21

Hi Peter, Dank je wel voor je leuke review. Leuk om te lezen dat de soep heeft gesmaakt! ;) Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape

Geslaagde avond

Met een groep van 6 mensen deze kamer gespeeld. Je zit meteen goed in het verhaal door het personeel dat je meeneemt in het verhaallijn. Het lijkt alsof je echt in een restaurant rondloopt. Daarnaast zijn er veel verschillende puzzels waardoor er voor ieders wat te doen is. Er kunnen daarnaast meerdere puzzels tegelijk opgelost worden waardoor iedereen altijd wat te doen heeft. Een super geslaagde avond Voor ons.

 • Leuk thema
 • Aankleding
 • Personeel
 • Spannend
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 4 augustus 2020 om 11:22

Hi Claudia, Dank voor je mooie review en super dat jullie het leuk hebben gehad. Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape

Meer reviews tonen

Hele gave kamer

Hele gave kamer, goede puzzels! Zeker een aanrader!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 11 augustus 2020 om 14:16

Hi Joyce, Dank voor je korte en bondige review, met een mooi rapportcijfer, leuk! Met jullie eindtijd staan jullie op dit moment nog steeds in de top 10. Dank voor jullie bezoek en op naar de volgende! :) Groetjes, Rock City Escape

Super!!

Hele mooie kamer, zeker de moeite waard!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 11 augustus 2020 om 14:17

Hi Mike, Dank voor je review en tof dat jullie er weer waren, Gaston heeft van jullie genoten! Op naar de volgende! :) Groetjes, Rock City Escape

Geweldig

Gave kamer

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 11 augustus 2020 om 14:18

Hi Lilian, Bedankt voor je mooie beoordeling. En jullie waren een gaaf team! :) Groetjes, Rock City Escape

Top kamer!

We hebben vandaag de kamer gespeeld en wat heb ik genoten. De beleving is top!

Wil je een leuke avond, moet je deze zeker boeken

 • Sfeer
 • Eigenaren/personeel
 • Decoratie van de kamer
 • Puzzels
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 25 augustus 2020 om 20:19

Dank voor je review! Gaston vond het een eer om jullie als een van de eerste te mogen ontvangen. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Geweldige thematische kamer

De kamer ziet er geweldig uit, er is goed gebruik gemaakt van authentieke onderdelen waarvoor de kamer oorspronkelijk bedoeld was. Er zijn verrassende puzzels en spellen in de kamer te vinden, en ook de liefhebber van speciale effecten komt aan zijn trekken. Absoluut een aanrader!!

 • Thematiek van de kamer
 • Leuke eigenaresse
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 25 augustus 2020 om 20:20

Hi Ronald, Dank je wel voor je mooie review, super om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

De soup wordt niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend.

De verwachtingen lagen erg hoog en dat werd misschien niet helemaal waar gemaakt.
Het was soms onnodig donker in de kamer, de puzzels waren wel leuk en deels vernieuwend, maar we misten misschien een beetje het doel. De aankleding was wel echt top en aan een hele hoop dingen werden gedacht.

0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5
 • Evelien — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 14 september 2020 - 10:22
 • Gespeeld met 4 personen in september 2020. Ontsnapt: Ja

Waarschijnlijk onze nieuwe nr 1!

Wat een fantastische ervaring! We werden geheel in thema ontvangen waarbij de persoon die ons ontving volledig in zijn rol was en ons iets vertelde over de geschiedenis van het pand en restaurant waar wij een tafeltje gereserveerd hadden. De kamer is prachtig met een hoop nieuwe puzzels en ervaringen. Er is geen tijdsindicatie, al hebben we die totaal niet gemist, omdat je direct volledig in het verhaal zit en er genoeg te doen is! Een unieke ervaring die ze nog aan het finetunen zijn, waardoor de kamer waarschijnlijk nóg beter wordt! Bijna onmogelijk! :)

 • Vrijwel alles automatisch/mechanisch
 • Geen rekenwerk
 • Mooi ingericht
 • Unieke aspecten
 • 5 kwartier ipv 1 uur
 • Ontvangst geheel in thema
 • Veel verschillende soorten puzzels
 • Mooi historisch pand
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 15 september 2020 om 12:34

Hi Evelien, wat een mooie review om te lezen, dankjewel! Wij, en Gaston ;) hebben ook van jullie genoten. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Leuk restaurant!

Met een groepje van 5 hebben we deze escaperoom getrotseerd. De puzzels zijn uniek en verrassend, met leuke effecten! Er zit ook een duidelijk verhaal in. De sfeer die gecreëerd wordt, sluit daar naadloos bij aan. Communicatie is key in deze kamer: je moet goed samenwerken. We stonden regelmatig tegen elkaar te schreeuwen. De chaos van die momenten was fantastisch (en we hadden toch geruime tijd over). Onze host was superaardig en heeft na afloop nog dingen over de kamer toegelicht en vragen beantwoord.
Klein minpuntje: soms bleek niet duidelijk of een puzzel wel of niet klaar was, dat leidde soms tot verwarring.

 • Verrassende puzzels en effecten
 • Vriendelijke service
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 15 september 2020 om 12:36

Hi Myrthe, dank je voor je review en leuk dat jullie er waren. Gaston heeft gehoorklachten sinds jullie geschreeuw ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Heerlijk gegeten

Ook al was de kok niet zo vriendelijk hebben we heerlijk gegeten. Prachtig restaurant met een hoop technische snufjes. Veel van die snufjes had ik nog niet eerder gezien. Uiteindelijk goed gegeten en netjes optijd weggegaan. De non die ons de weg wees, was heel netjes en zeer vriendelijk!

 • Mooie technische snufjes
 • sfeer en aankleding
 • Schrikmomentjes
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 15 september 2020 om 12:37

Hi niic0leiine, bedankt voor je leuke review, Gaston is inmiddels weer een beetje bijgetrokken hoor ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Geweldig!

Wauw..
We rijden nu net weg bij het klooster. Wat een geweldige ervaring weer... Het onthaal is al lekker mysterieus.. Hierdoor voel je meteen de spanning.
We zaten er lekker in op het begin, hierna liepen we een beetje vast.. vast door de angst, haha. Met een paar hints konden we weer door.
De puzzels zijn in verschillende moeilijkheidsgraden.. Hoe de kamer gebouwd is is echt super! Gaat goed mee met hoe je tegenwoordig de nieuwste kamers ziet. .

Twijfel niet en doe deze kamer!! Je hebt veel om over na te praten, en je krijgt zeker geen spijt!

 • Puzzels
 • Host
 • Verhaal
 • Effecten
 • Hints in het engels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 13 september 2020 om 18:00

Hi Melissa, dank je wel voor je mooie review! Zijn we heel blij mee! En Gaston was heel blij met jullie ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Wat een avond!!!

Pffff, als je na het spelen van een escaperoom urenlang niet uitgepraat raakt over wat je hebt beleefd, dan doet een kamer wat met je.
Dat is zeker het geval bij "Soup Du Jour". Wat een belevenis zeg!!
De ontvangst is helemaal in thema en gelukkig hadden we gereserveerd dus konden we snel van start. De locatie in het klooster draagt daar zeker goed aan bij.
Geen tijdindicatie, dat heeft als voordeel dat je niet opgejaagd wordt, maar ook dat je geen idee hebt hoever je bent in de tijd. Wij vonden dit wel goed.
We zijn dus voortvarend vertrokken en hebben een aantal puzzels opgelost in verschillende moeilijkheids-niveaus. Oude en nieuwe technieken worden gebruikt en dat maakt het erg afwisselend.
Spannend dat de chef meekijkt met elke stap die je doet! We hebben enkele hints gekregen om verder te kunnen maar die waren prima gedoseerd, echter wel in het Engels.
Iedereen was continue bezig de puzzels op te lossen of te zoeken naar nog meer aanwijzingen, vaak was het goed duidelijk wat van ons werd verwacht, effecten waren vaak spectaculair en we werden steeds goed meegenomen in het verhaal.
Op sommige plekken was het voor ons (ook een paar oude ogen) wat te donker, maar dat paste wel goed in het verhaal. Host was gelukkig attent voor ons.
Het thema wordt overal geweldig goed aangehouden en de spanning loopt langzamerhand op naar een geweldig hoogtepunt dat de adrenaline goed deed stromen, en steeds als je denk dat je er nu bijna bent volgt er weer een onverwachte wending.
Voorlopig ben ik even klaar met nonnen!

Echt een aanrader voor iedereen want de host en het thema neemt je mee, een behoorlijke uitdaging ook voor ervaren escaperoom avonturiers! DOEN! DOEN! DOEN!

 • Thema
 • Sfeer
 • Oude en nieuwe technieken
 • Spannend maar niet te
 • Echt een kick!
 • Uitdagend
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 13 september 2020 om 18:02

Hoi Valflip, dank je voor je uitgebreide en mooie review, heel leuk om te lezen! Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Ongeloofelijke kamer.

War een super ervaring. Zeker doen! Prachtige decor. Super puzzels. Alles top in orde.

 • Super puzzels
 • Prachtge decor
 • Ongelooflijke sfeer
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Reactie door Rock City Escape - 15 september 2020 om 12:33

Hi Imat, Dank je wel voor je review, top! Leuk dat jullie er waren en op naar de volgende! Groet, Rock City Escape

 • Mirjam — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 6 september 2020 - 16:27
 • Gespeeld met 4 personen in september 2020. Ontsnapt: Ja

Geweldig

Bloody Mary was al supergaaf dus we hadden hoge verwachtingen van Soup...en deze zijn dik waar gemaakt!

 • Beleving
 • Originele puzzels
 • Zit heel goed in elkaar
 • Iedereen is continu bezig
 • Gave sfeer
 • Afwisselend
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 13 september 2020 om 18:03

Hi Mirjam, Gaston had ook hoge verwachtingen van jullie, welke jullie absoluut hebben waargemaakt. Hij heeft genoten ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Goede beleving van begin tot eind

Na al heel wat kamers gespeeld te hebben is het wachten op ‘nieuwe goede’ kamers. En dit is er eentje!

De beleving is goed in thema en stijl en dit sluit aan op de puzzels. Dat vind ik altijd erg leuk.

Lekker spannend met af en toe wat schrik momenten maar ‘relaxed’ genoeg om lekker te blijven spelen.

Aanradertje!

 • Thema
 • Puzzels in Thema
 • Mooi decor
 • Techniek
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 6 september 2020 om 22:33

Hi Pauperloos, dank je wel voor je review! Altijd superfijn om zulke mooie woorden te lezen van fanatiekelingen met al zoveel kamers op de teller. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

 • Sanne — 30 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 8 september 2020 - 14:07
 • Gespeeld met 5 personen in september 2020. Ontsnapt: Ja

Verrassend

Zondag hebben mijn vriendinnen en ik Soup du Jour gespeeld. Wij waren erg nieuwsgierig geworden na de verhalen over de kamer gehoord te hebben. We vonden de techniek in de kamer leuk. Ook vonden we het leuk dat we goed met elkaar samen moesten werken. De kamer bracht de nodige spanning en schrikeffecten met zich mee. Kortom, een echte aanrader!

 • Nieuwe technieken
 • Spannend
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 13 september 2020 om 18:07

Hi Sanne, dank je wel voor jullie komst en je mooie review. Wij, en Gaston, hebben ook genoten! :) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Heerlijk geluncht

Vanmiddag tijdens een heerlijke lunch bij Monastere na 6 maanden pauze onze hobby weer opgepikt.
De soep van de dag is een echte aanrader!

 • Sfeer
 • Beleving
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 6 september 2020 om 20:47

Hi Jofema, Goed om te horen dat de soep jullie heeft gesmaakt ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

 • Marije — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 6 september 2020 - 21:31
 • Gespeeld met 4 personen in september 2020. Ontsnapt: Ja

Spannend uitje in geweldig decor

We hebben met z’n vieren gespeeld. Originele puzzels, prachtig decor en alles in thema. Heel mooi en creatief gedaan. Ook spannend, mijn hartslag ging een paar keer stevig omhoog. We waren echt verrast en hadden een top avond.

 • Decors
 • Puzzels
 • Verrassingselementen
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 8.5

Reactie door Rock City Escape - 13 september 2020 om 18:08

Hi Marije, dank je wel voor je leuke review. Hopelijk is je hartslag inmiddels weer in orde :) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

 • Robby — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 31 augustus 2020 - 22:59
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Toffe ervaring!

Super mooi vormgegeven kamer met uitdagende puzzels. Niet te moeilijk en niet te makkelijk, goed te doen met onze groep van 4. Verhaal vooraf goed vertelt en bracht ons in de sfeer. Ik raad deze kamer aan iedereen aan, gewoon boeken! ;)

 • Gratis parkeren
 • Decor
 • Verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 1 september 2020 om 20:49

Hi Robby, dank je wel voor je leuke review, fijn dat jullie het leuk hebben gehad. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Geweldig!

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Reactie door Rock City Escape - 31 augustus 2020 om 20:52

Hi Sarah, dank voor je korte, maar treffende review, leuk! Zou je ons kunnen laten weten waarom je het onderdeel Service met een 8,5 hebt gewaardeerd? Meestal scoren we daar hoger, het is een supermooi cijfer natuurlijk, maar wij zijn altijd op zoek naar manieren om onszelf te verbeteren, dus mocht er in jouw ogen iets anders of beter kunnen, dan horen we dat graag, zodat we ermee aan de slag kunnen. Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

 • Daan — 25 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 31 augustus 2020 - 23:06
 • Gespeeld met 5 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Wow!

Deze kamer moet je spelen! Rock City heeft een prachtig staaltje werk afgeleverd. Het decor, verhaal; alsof je echt in een restaurant bent. Wij hebben ons enorm vermaakt! Dank jullie wel!

 • Het verhaal
 • Het decor
 • De host/game master
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 1 september 2020 om 20:46

Hi Daan, Jullie ook bedankt voor jullie bezoek! Wij en Gaston hebben van jullie genoten! Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Uitstekend diner gehad!

Afgelopen zondag hebben wij het genoegen gehad een plekje te kunnen reserveren aan tafel in het restaurant van Gaston. Wat een onvergetelijke avond uit is dit geworden. De ontvangst was aller hartelijkst maar wel wat vreemd. Goed gedaan. Met een onbehagelijk gevoel betraden wij de weg naar het restaurant.

Verrast door toffe puzzels, mooie geluid en lichteffecten en een verhaal dat klopte tot in de puntjes kwamen we na ruim een uur met mooie ervaringen in de broekzak weer naar buiten. Wat heeft RockCity escape weer een mooie kamer neergezet. Voor ons smaakte het wel naar meer. Haha.

Onze tips ter verbetering al na afloop aan de spelleider doorgeven. Dus voelt beetje flauw deze hier nog te noemen.

Fijne kamer met lekkere flow en mooie ervaringen. Top! Kun je gerust gaan spelen.

 • Super mooi decor
 • Gave soundtrack
 • Toffe puzzels
 • Lekker veel te doen
 • 75 minuten de tijd (wisten wij niet)
 • Hints niet goed te verstaan
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Reactie door Rock City Escape - 1 september 2020 om 20:48

Hoi JSM, Bedankt voor je mooie review, heel leuk om te lezen! Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Geweldig

Super cool. Heel veel variatie en zo mooi.

 • Gevarieerd
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 30 augustus 2020 om 13:14

Hi Theo, Dank je wel voor korte, maar treffende review. Leuk dat jullie het leuk hebben gehad! Groet, Rock City Escape

mooie kamer een een goed verhaal

bij binnenkomst is het al gezellig met een hele mooie sfeer, de aankleding van de kamer is echt mooi gedaan, de puzzels zijn super leuk en passen goed bij het verhaal.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 5 september 2020 om 15:28

Hey Falco, dank je wel voor je mooie review, leuk! Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Zo vet!!

Super leuk ontvangst wat echt bij de kamer past!

De kamer zat vol met leuke puzzels en je werd helemaal meegesleurd in de illusie!

In de kamer is heel veel te doen, waardoor je weinig staat te wachten op de rest van je team.

Kortom; zeker een kamer die we zouden aanraden!

 • Ontvangst
 • Originele puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 29 augustus 2020 om 10:11

Hi Machteld, Dank je wel voor je mooie review! Gaston is blij dat de soep heeft gesmaakt ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Prachtig in elkaar gezet

Prachtige locatie met een erg mooie kamer(s). Veel dingen te doen; het ene wat simpeler, het andere lastiger. Mooie balans. Ik vond het soms een beetje spannend maar niet overdreven. Goed verhaal, mooi introductie. Ik raad deze kamer zeer zeker aan!

 • Locatie
 • Gameflow
 • Verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 29 augustus 2020 om 10:10

Hey Danielle, Dank je wel voor je review, leuk! Gaston heeft ook van jullie genoten ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Deze kamer moet je gedaan hebben

Prachtig decor, gave special effects en alles is logisch.
Je kan goed samenwerken of apart van elkaar. Zorg wel dat je goed naar elkaar luistert.
Mooie locatie, blijft een extra toevoeging aan de belevenis.
Net als de andere kamer moet je deze kamer gedaan hebben als je een escaperoomfanaat bent! Weer leuke nieuwe toevoegingen die we niet eerder gezien hebben.

 • Mooi decor
 • Goede sfeer
 • genoeg te doen
 • mooie special effects
 • zeer mooie locatie
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 25 augustus 2020 om 20:17

Hi Koen en Loes, Leuk dat we jullie weer mochten ontvangen! Gaston is blij dat de soep heeft gesmaakt ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Top beleving

Wat een heerlijke kamer om te spelen!! We hebben genoten vanaf het begin tot het einde van de prachtige kamer, de puzzels en de sfeer die er hing. Bloody mary vonden we al geweldig om te spelen, maar met deze kamer hebben ze er net nog een schepje bovenop gedaan. Alles klopte voor mijn gevoel. De kamers zien er top uit, helemaal in de sfeer van het verhaal en je ziet dat het met passie is gemaakt. De puzzels waren afwisselend, pasten goed in het thema en er was echt veel om te doen. Niemand van ons heeft stil gestaan. Zeker ook complimenten voor onze host. Hij zat heerlijk in zijn rol en dat sluit zo mooi aan op de hele beleving. Absoluut een pluspunt! Als wij 1 tip zouden mogen geven, dan hadden wij sommige hints wat later willen krijgen. Inmiddels zijn wij best ervaren en we merkten dat we sommige hints voor ons gevoel vrij snel kregen. We hadden liever het zelf nog even geprobeerd. Zeker omdat we nog ruim 10 minuten over hadden op het einde. De hints waren ook niet altijd even goed te horen. Verder geen tips en alleen maar tops! Deze kamer moet je echt gaan spelen!! Er zit zo'n lekkere flow in de kamer en je geniet van de fantastische beleving die ze hier hebben neergezet!

 • Host
 • Mooie afwerking en aankleding. Kamer ziet er top u
 • Veel puzzels, afwisselende puzzels
 • Lekkere flow
 • Hints
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Reactie door Rock City Escape - 23 augustus 2020 om 20:55

Hi Eline, Dank voor je mooie review en wat een eer om jullie weer te mogen ontvangen! Op naar de volgende! :) Groet, Rock City Escape

Adembenemend

Wat een beleving!

We hebben al best wat kamers gedaan, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit, wow! Vanaf het moment dat je het terrein van het klooster op rijdt krijg je al de bibbers.. en wanneer je binnen stapt vergeet je volledig wat je ook weer kwam doen. Escapen..? Nee, de mis en place is gereed, je kan aan tafel. En dan Gaston. Een topchef! Maar wel wat grimmig.. Voorlopig eten we even geen soep meer.. ;) We hebben genoten en vertrokken met kippenvel. Bedankt voor deze topervaring!

 • Decor
 • Ontvangst
 • Originaliteit
 • Thema in stijl
 • Veelzijdigheid
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 29 augustus 2020 om 18:34

Dank je wel voor je mooie review, Gaston heeft van jullie genoten.. Met groet en op naar de volgende! Rock City Escape

 • cody — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 19 augustus 2020 - 08:31
 • Gespeeld met 5 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Top, top en nog eens top

Wat een ervaring, details en puzzels! Hier is goed over nagedacht en alles klopt. Dit wilt iedereen ervaren!

 • Puzzels
 • ervaring
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 13 september 2020 om 18:08

Hi Cody, dank je wel voor je leuke review, top en top! ;) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Hele Gave Ervaring

Bloody Mary vonden we al heel goed, en toen kwam de nieuwe kamer.
Dus weer naar Amersfoort in het klooster. En het was weer een warm thuis komen. Lekker in thema, was de non ons alle in en outs aan het vertellen wat er gaande was in het klooster.
En dat de nieuwe chef het niet zo had op externe reserveringen.
Maar we ging het restaurant binnen......
En toen begon het, een scala aan puzzels, allemaal erg leuk in thema gedaan.
Een paar mooie wauw, of WTF momenten, en zeker ook nog wat spanning!
Erg mooi gemaakt! Zeker een aanrader!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 25 augustus 2020 om 20:21

Hi Ivan, Dank voor je mooie review en wat leuk om jullie weer in het klooster tegen te komen! Gaston heeft van jullie genoten! Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Fan-tas-tisch!

Dit was zo ontzettend gaaf! We wilden deze kamer express combineren met Bloody Mary, in de hoop dat we dan twee hele toffe kamers zouden spelen en dat is zeker gebeurd! Wat een ervaring.
Niets dan lof voor ook deze spelleidster, die stiekem fantastisch kan acteren in haar rol, maar ook goede humor heeft. Alles klopte, van begin tot het eind.
In deze kamer is de aankleding meer dan top, de sfeer authentiek en precies wat ik had gehoopt en de puzzels perfect in thema! En... het was nog best spannend! Er zitten gave effecten en elementen in, waardoor je het verhaal niet verlaat. Dit is tot nu toe mijn favoriet. Ik heb echt GENOTEN!
Dikke aanrader, ga je geen spijt van krijgen!

 • Personeel
 • Sfeer
 • Aankleding
 • Thema
 • Origineel
 • Spannend
 • Puzzels
 • Ontvangst
 • Originaliteit
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 12 augustus 2020 om 11:25

Dank voor je Fan-tas-tische review! Heel fijn om te lezen, wij hebben ook van jullie genoten, topteam! Met groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape

Souper kamer en ervaring!

We hadden ons deze dag flink getrakteerd met eerst Molly's Game en vervolgens Soup du Jour. Over Soup du Jour ook niets dan goede verhalen gehoord en kon niet wachten om de kamer zelf te gaan spelen.

We werden heel passend ontvangen wat meteen het enthousiasme verhoogde. Ik had er daardoor nog meer zin in en zorgt er ook voor dat het meer een uitje en beleving wordt. Bonuspunten wat mij betreft! Tijd om te proeven hoe goed de gerechten van Gaston echt zijn!

De kamer was prachtig om te zien, het restaurant van Gaston is zeker het bezoeken waard. De kamer is ruim opgezet, waardoor het een van de weinige kamers is waarvan ik vind dat je die gemakkelijk met zes man kan gaan spelen qua bewegingsvrijheid, maar ook zeker qua puzzels! De puzzels zijn wat dat betreft echt top! Ze zijn van goed niveau, er zijn er een hoop en op sommige punten kan je puzzels parallel oplossen. Dit is ook meteen mijn feedback, want hoe fijn het aantal puzzels zijn en dat je meerdere puzzels tegelijk kan oplossen, gaf het op een bepaald moment in de kamer te weinig richting, waardoor we een aantal keren wat verloren rondliepen, omdat het niet helemaal helder was wat er van ons werd verwacht. Misschien dat het mogelijk is daar iets meer sturing aan te geven. Misschien dat Gaston in een van zijn kookboeken wat aantekeningen kan achterlaten? Ik wil natuurlijk verder niets verklappen, maar ze hebben hele gave onderdelen toegevoegd aan de kamer die wat mij betreft zo enorm sfeer- en themaverhogend werken, echt heel knap!

Het einde viel wat ons betreft tegen en konden we niet helemaal in de kamer plaatsen. Achteraf kregen we het verhaal van de kamer te horen en snapten we hoe het zat. Hier zou wellicht iets meer meegedaan kunnen worden door hier wat meer informatie over achter te laten in de kamer in een of andere vorm.

De makers van Rock City Escape hebben echt iets gaafs neergezet en het is absoluut de moeite waard om naar Amersfoort te gaan om deze waanzinnige kamer te spelen, neem vooral ook Bloody Mary mee.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 14 augustus 2020 om 22:00

SOUPer om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad en bedankt voor de mooie complimenten, heel blij mee. Groet en op naar de volgende! :) Rock City Escape

Absoluut fantastische room, met nog een beetje werk te doen

De sfeer in de kamer zit er goed in. Na een fantastische intro aan het plot van onze host (je huid gaat er van kruipen) mag de ervaring beginnen. Vanaf de ontvangstruimte tot aan het einde van de kamer klopt de inrichting gewoon van top tot teen. Fantastisch om te zien hoe veel moeite er is gedaan om dit allemaal te laten kloppen. Er zitten meerdere verrassingen en wauw momenten in, zonder te flexen met techniek, maar door echt leuk bedacht te zijn. Ze passen in het thema en het verhaal en worden daardoor alleen maar sterker. Qua engheid vind ik Rock City Escape net een tandje verder gaan dan de meeste bedrijven en als iemand die goed tegen horror kan, deze kamer had me toch op een gegeven moment goed te pakken. Dit is de enige kamer die ik tot nu toe heb gespeeld die oprecht tot me door begon te dringen. Fantastisch gedaan! Helaas is het einde voor mijn gevoel een beetje uit het niets. Het was ineens over.

De kamer heeft veel leuke diverse puzzels, 1 er van is zelfs mijn persoonlijke favoriet geworden! De puzzels zijn erg fysiek en gebruiken veel ruimte, waardoor iedereen altijd wel wat te doen heeft. Bij sommige puzzels (vooral in het begin) heb ik helaas het kritiekpunt dat de verbindingen tussen verschillende delen van de puzzels niet erg duidelijk waren. Hierdoor kregen we naar mijn gevoel best snel veel hints. Ik hoop dat deze elementen nog wat duidelijker gemaakt kunnen worden. Tevens hadden we in een andere ruimte niet helemaal door of we puzzels nou juist opgelost hadden en wat dat precies deed. Ik wil hier wel bij vermelden dat we (geheel buiten de schuld van Rock City Escape) technische storingen hadden. Dit is totaal niet een minpunt voor Rock City Escape, die het goed oppakten, maar het zou onze verwarring kunnen verklaren.

De service is in één woord fantastisch. Wat een host! Ontzettend enthousiast, gepassioneerd, bloedstollend, verwarrend, en geweldig. Van tevoren en er na zat de sfeer er (op heel andere manieren) goed in en hebben we zelfs advies gekregen voor hoe we onze tijd konden spenderen bij het klooster, wat een prachtige locatie is.

Het is een aanrader om allebei de kamers te boeken en tussendoor een wandeling te maken. Je krijgt er geen spijt van!

 • Intro en plot
 • Top sfeer
 • Leuke diverse puzzels
 • Oprecht spannend
 • Fantastische host
 • Prachtige inrichting
 • Verrassingen
 • Geweldige locatie
 • Ontvangstruimte in thema
 • Plots einde
 • Onduidelijke verbindingen
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 25 augustus 2020 om 20:24

Hi Casturii, Dank je wel voor je lovende review, wow! Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

 • Ferdie Vuns — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 26 augustus 2020 - 13:06
 • Gespeeld met 5 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Next level

Wat een feest. De techniek, de puzzels, de sfeer, de belichting, de visuals, het geluid: alles past in de context van het verhaal en vormt zo 1 geheel. Goed gedaan! Deze kamer is meer dan een escaperoom, het is een attractie op zich en toont de fantasie en ambitie van Rock City Escape. Ik hoop en verheug me nu al op een eventuele volgende kamer!

 • De samenhang tussen alle onderdelen
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wil nog een keer!!

nooit gedaan, was super leuk! Wij waren met 4 personen wat ik eigenlijk wel genoeg vond!
Ja ervaring rijker die naar meer smaakt!

 • kon niet alles verstaan wat er gezegd werd
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Reactie door Rock City Escape - 25 augustus 2020 om 20:25

Hi Tina, Wat fijn dat wij je hebben kunnen "besmetten" met het escape-virus! :) Hoe meer kamer je speelt, hoe leuker het wordt, dus op naar de volgende! Groet, Rock City Escape

fantastisch mooie ervaring

Eindelijk eens naar Amersfoort afgereisd.
Niet alleen Bloody mary gespeeld, maar ook de nieuwe kamer Soup du jour.

Wat een mooie kamer is dit. Vanaf het moment dat je in de kamer staat ben je het klooster vergeten. De details, de aankleding en de puzzels zijn van een hoog niveau! Ga deze kamer spelen en geniet!

Uitdagend is de kamer wel!

 • veel puzzels
 • mooie aankleding
 • details
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Reactie door Rock City Escape - 25 augustus 2020 om 20:27

Dank voor je mooie review! Altijd een beetje spannend om mede-eigenaren te ontvangen, zeker degene waar te tegenop kijkt. Gelukkig was Gaston jullie goed gezind. :) Groet en op naar de volgende! Rock City Escape

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.

Andere kamers op deze locatie