Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Mystery Mansion

Drachten , Nederland

Nu geopend

60 minuten

3 - 7 (Aanbevolen: 4/6)

14 jaar

Lees reviews

Meer over Mystery Mansion

In 1880 heeft de Britse archeoloog William Cavendish bij een opgraving in Egypte een mysterieuze sleutel gevonden en onwetend van zijn krachten mee terug genomen naar zijn Victoriaanse landhuis.

Met de sleutel heeft hij een poort geopend naar een parallelle wereld. Inmiddels staat niks minder dan onze toekomst op het spel.

Als erfgenaam van William rust de zware taak op jouw schouders om de toekomst veilig te stellen. Deze taak zal zeker niet zonder gevaar zijn en de tijd tikt………


Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

8 likes

71 bezoekers

86.2% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Morra 2
9204 KH, Drachten
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

29 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (203 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juli 2022

Another landhuis...

Op naar de tweede locatie tijdens onze escapetrip in het Noorden. Na een korte lunch reden we door naar Drachten om hier alle drie de kamers te gaan spelen bij Escaperoom Drachten. Vol energie die kant op dus! We kamen aan op een bedrijventerrein, parkeerde de auto en belden aan bij de portiek. Hier werd ons verteld dat we naar beneden mochten komen en dat daar iemand op ons zou wachten.

‘Totaalbelevingen’ is iets waar ik persoonlijk heel blij van wordt. Als eigenaren aan alles gedacht hebben: verhaal, thema, puzzels, licht, geluid, etc. Toen wij ons verplaatsen naar de kelder van het bedrijfspand, was ik aangenaam verrast. Via een mooi uitgelichte gang (inclusief geluidseffecten) verplaatsen we ons naar de mooie ontvangstruimte. Escaperoom Drachten stond voor mij op dat moment al met 1-0 voor. De 2-0 werd kort daarna meteen gemaakt; onze gamehost. Wanneer je op een locatie meerdere kamers speelt, is het altijd fijn om een leuke host te hebben. Daar hadden we dus zeker geluk mee. We werden ontvangen door een enthousiaste host, die gedurende de dag met ons door alle kamers heen ging.

Op naar de eerste kamer; Mystery Mansion. Tijd voor ons om maar weer eens naar een mysterieus landhuis te gaan. Gelukkig kunnen we ons bestempelen als échte onderzoekers, want we hebben in het verleden al veel landhuizen van binnen gezien! Benieuwd wat anders gaat zijn in het landhuis wat we nu gaan betreden.

Wat meteen opvalt in dit landhuis is dat er onwijs veel liefde in deze kamer is gestoken. Een tendens die we terugzien bij alle kamers in Drachten. Ondanks dat de kamer wat ouder is, wordt er continu gewerkt aan de kamer, dat hij bijtijds blijft. Iets wat ik enorm kan waarderen. Daar kunnen veel andere escaperooms nog wat van leren! Qua puzzels zitten we er van begin af aan eigenlijk heel lekker in, de flow is erg goed en met name de eerste puzzel vond ikzelf onwijs tof!

Het verhaal neemt op een gegeven moment een leuke wending, hoewel ik de uitwerking van het gekozen thema hier wat minder vind, maar dat is persoonlijke smaak. De puzzels blijven tot het einde leuk in thema en volgen de verhaallijn. Het enige wat ik wel mistte was een stukje spanning, de spanningsboog in deze kamer vond ik wat tam. Hier zou wellicht nog wat uit te halen zijn, zonder dat het per se heel eng wordt.

Mystery Mansion was de oudste kamer op deze locatie, dus ik ben eigenlijk zonder verwachtingen deze kamer in gegaan. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik aangenaam verrast was over deze kamer. Dat voorspelt veel goeds voor de andere twee kamers, toch? Op naar de gevangenis!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  anoukdcmarieke

anoukanoukEscape GuruLid sinds: 16 november 2018 (138 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2022

Heel erg leuk!

De tweede locatie die op het programma stond was escape room Drachten. Hier gingen we alle drie de kamers spelen. De eerste kamer was Mystery Mansion. De escape room ligt in de kelder van een enorm gebouw en de weg naar de ontvangstruimte toe is al lekker in sfeer. Een gang met sfeer licht en een spannend muziekje kan al veel doen. Eenmaal in de ontvangstruimte werden we vriendelijk ontvangen en we waren al snel volop in gesprek.
We ontzettend veel zin in de eerste kamer op deze locatie. De aankleding is netjes en het verhaal neemt een wending die ik zelf erg origineel vind. Puzzels zijn erg afwisselend en er zit in een lekkere flow in de kamer. Alle puzzels zijn geautomatiseerd. In deze escape room geven ze hun kamers regelmatig een upgrade zodat hij met de tijd meegaat. Echt super tof!
Nadat we de kamer hadden gehaald werden we weer enthousiast ontvangen door onze host en ging het gesprek gewoon verder waar we voor het spelen van de kamer gebleven waren. Op naar de tweede kamer (Prison Break).


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service

  Drs-jlc

slinger13 slinger13 Escape GuruLid sinds: 2 november 2020 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 januari 2023

Leuk

Leuke kamer met leuke puzzels . Vooral de puzzel waar je wel even mee bezig bent aan het begin vonden wij erg leuk .


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  57:11 min

 

223Games223GamesEscaperLid sinds: 4 mei 2022 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 mei 2022

Mooie vol automatische escaperoo

De kamers waren mooi bedacht! Het verhaal was iets minder aanwezig. Enkele puzzels hadden met het verhaal temaken maar de meesten kwamen enkele puzzels zonder enige achtergrond of link naar het verhaal. Alles werkte wel top! Het unieke vonden wij dat er geen 1 slot gebruikt wordt.

Helaas met de laatste puzzel net teweinig tijd.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Orgineel
 • Geen sloten
 • Mooie techniek
 • Alles werkt
 • Gebrek aan verhaal

 

IngridFIngridFJunior EscaperLid sinds: 11 december 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2021

Originele escaperoom

Originele escaperoom met leuke special effects. We hadden niet onze beste dag, zagen het allemaal net niet. Met z’n tweeën gespeeld, helaas niet gehaald. De service is top, napraten heel leuk.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Diversiteit

 

rachelrachelEscape ApprenticeLid sinds: 28 april 2019 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2021

Creatief

Gespeeld met een niet zo ervaren team. 1 deelnemer was wel ervaren. Mooie kamer met coole techniek. Helaas liet bij 1 spelonderdeel de techniek het afweten waardoor we de kamer kort moesten verlaten terwijl het probleem verholpen werd. Dat was wel een beetje een anticlimax.
Het voelde als veel puzzels voor de tijd die we hadden ondanks dat de onervaren teamleden het erg goed deden. Helaas hadden we aan het uur een paar minuten te kort waardoor we het net niet hebben gehaald. Bij het één na laatste spel werkte weer iets niet maar dat had niet uitgemaakt voor de ontsnapping omdat de tijd toch al om was.

De puzzels waren leuk maar jammer dat 2 dingen niet helemaal werkte.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

romoromoEscape ExpertLid sinds: 7 november 2020 (95 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2021

Fijne Kamer

Wij vonden hem tof. Heel anders dan de Prison Break maar toch wederom logisch en mooi gemaakt. Terug naar victoriaans tijdperk. dat mogen er meer doen. :)


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  45:58 min


 • gevarieerde puzzels die aansluiten op het verhaal

 

Jantina (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2020

Unieke ervaring

super behulpzaam personeel met passie voor wat ze doen. Unieke puzzels, je blijft je verbazen. Achteraf gezellig napraten onder t genot van thee of koffie. Een echte aanrader. Wij gaan zeker ook de Lost Ones nog proberen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

 

Martijn SchefferMartijn SchefferEscape ApprenticeLid sinds: 1 augustus 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Prima escaperoom

Leuke kamer met veel verschillende puzzels. De link tussen de spellen en het verhaal was soms wat lastig en onbegrijpelijk. Voor de rest een super room met verschillende kamers en een leuk slot.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede inrichtin
 • Meerdere kamers
 • Nieuwe spellen
 • Som wat onduidelijk

 

dennisvanhees73dennisvanhees73EscaperLid sinds: 10 november 2019 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2020

Erg leuke kamer

Uitstekende ontvangst / uitleg, De kamer had een leuke sfeer en is voor 99% volledige mechanisch, dus geen hangsloten e.d. Leuke puzzels en een leuk verhaal. Enige (echt klein) minpuntje vond ik het einde, maar daar kan ik niets over zeggen omdat ik dan teveel zou verklappen. Deze kamer is een aanrader. Ik vind 'm qua beleving net iets minder dan prison break, maar dat mocht de pret niet drukken. Als je in de buurt bent vooral boeken!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Ontvangst / uitleg
 • Afwerking
 • Techniek
 • 't einde

 

AtOnYcKAtOnYcKJunior EscaperLid sinds: 4 september 2019 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2020

Drachten heeft gewoon geweldige kamers

Persoonlijk vond ik deze een iets minder fantastische ervaring dan de Prison Break, ook hier in Drachten. 1) Een paar onderdelen waren wel erg versleten en aan vervanging toe, 2) mijn teamgenoten waren on point, en ik voelde me te langzaam met het oplossen van de puzzels. Dit is natuurlijk mijn eigen schuld.
Wel kan ik zeggen dat ik het echt lastige puzzels vond. Wat zeker een goede uitdaging is en wil ik zelfs aanraden aan grotere groepen, want er valt genoeg te doen. Ze doen niet aan slotjes, het zijn allemaal andere mechanieken, en dat is leuk om te zien.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Duurt lang

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goed ontvangst
 • Creatieve puzzels
 • Een hoop op te lossen
 • Voelde als een game
 • Versleten onderdelen
 • Lastig

 

halfayordlehalfayordleJunior EscaperLid sinds: 3 november 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 februari 2020

Drachten, top kamers van het noorden

Inmiddels heb ik alle 3 de kamers hier in Drachten gespeeld. Ondanks dat ik persoonlijk mystery mansion de minste kamer vind, is het een top kamer! Er is genoeg te doen voor alle spelers en je hoeft nooit bang te zijn dat je stil zit. Er zijn unieke en gave puzzels met elk hun eigen twist. Er zijn geen slotjes te bekennen, alles gaat via de techniek. De kamer is op niveau, maar prima te doen voor beginnende groepen. Er is een helder hints systeem, hier hoefden wij gelukkig geen gebruik van te maken! Wij zijn hint-loos de kamer door gekomen. Flinke prestatie. Ik daag de lezer van deze review uit om dat ook te komen doen! Als noorderling ben ik van mening dat Drachten een drietal absolute top kamers heeft, waar iedere escape room fanaat een bezoekje naartoe gebracht moet hebben.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Duurt lang

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Sfeer
 • Mechaniek
 • Soms wat onlogische puzzels

 

Antina (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2019

Orginele escaperoom! Geen enkel slotje!

De escaperoom heeft geen enkel slotje. Elke opgeloste puzzel zorgt er voor dat er iets gebeurt in de kamer. Heel origineel en nog niet eerder zo gezien. Deze escaperoom is zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Vriendelijk personeel

 

Sjoukje (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2019

Top!

Heel gevarieerd en uitdagend, veel verschillende ruimtes en verschillende onderdelen. Veel te snel voorbij ;)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding

 

Lotte (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 december 2019

Verrassend en uitdagend

zeer gevarieerde escaperoom, spannende twist en veel verschillende soorten opdrachten! Een erg leuke uitdaging!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verrassend
 • gevarieerd

 

Dorinthe (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2019

Goeie sfeer en uitdagende puzzels

Het loopje naar de escaperoom toe brengt je al helemaal in de sfeer. Vriendelijke ontvangst door iemand die geïnteresseerd en gezellig meepraat. De escaperoom zat vol uitdagende puzzels, met veel variatie. Echt even wat anders. Daarna even napraten met een kop koffie of thee, nog vol adrenaline. Jammer dat het alweer voorbij was. Aanrader dus!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Variatie

 

lindastrijdveeblindastrijdveebEscape ApprenticeLid sinds: 26 oktober 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2019

Continue adrenaline kick door de actie reacties!

Vanaf het begin werden we volledig meenomen in het avontuur. De verrassende elementen zorgden voor enige gilmomenten waardoor de spanning hoog bleef. De puzzels, technische items en de uitstraling van de kamer zaten enorm goed in elkaar. Kortom, een dikke aanrader!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • De actie reacties
 • De manier van hints krijgen
 • iedereen kan wat doen in de kamer

 

Maud (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2019

Geweldig !

Mooie variatie in soorten puzzels, meer dan een kamer, helaas net niet weten te ontsnappen maar erg leuke ervaring ! Alles wat we van n escaperoom verwachtten


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Variatie en sfeer

 

Wiebe D. Wilbers (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2019

Erg leuk!

Erg leuke escaperoom. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Puzzles zitten goed in elkaar en werken goed en alles ziet er mooi en sfeervol uit. Erg benieuwd naar de 3de escaperoom van deze organisatie.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeervol

 

Douwe van Sluis (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 april 2019

Mystery Mansion, geweldige puzzels en leuk thema

Het boeken was zeer eenvoudig en overzichtelijk. Goede informatie omtrent de kamers en de beschikbare tijdstippen. Keurig verzorgde website! Ruim voldoende parkeerplaatsen. Eenmaal op weg naar de Escape Room kom je door de juiste verlichting en het geluid direct in de juiste sfeer, het spel is begonnen. De ontvangstruimte is knus en helemaal in stijl. We worden vriendelijk ontvangen. In de gebruikelijke kluisjes gaan direct onze spulletjes. Er volgt een heldere, vriendelijke uitleg en even later zijn we klaar om de Mystery Mansion te betreden. Direct na het sluiten begint het spel. Leuke uitdagende puzzels. In het begin verliezen we wat tijd. Maar daarna hebben we met z'n vieren de smaak te pakken en lossen we de meer technische puzzels in een razend tempo op. Het wordt spannend, maar met zulke slimme meiden aan mijn zijde staan we plotseling voor de open deur. WE MADE IT!! Tijd 51:56. Dan heb je dat dubbele gevoel van euforie en de teleurstelling dat het alweer afgelopen is. Wat een gave kamer was dit!! Onder het genot van een kopje koffie/thee praten we gezellig na met de vriendelijke gastheer. Job well done Escape Drachten!! We komen zeker nog terug voor de andere kamer, Prison Break en als de nieuwe kamer klaar is komen we deze ook zeker bezoeken. Dank voor deze prachtige kamer, leuke uitdagende puzzels en de leuke ontvangst.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Bij binnenkomst kom je meteen in de juiste sfeer
 • Vriendelijk en goed gekleed personeel
 • Prachtige puzzels, niet het standaard slotjes werk
 • Een uur is zo om ;-))

 

jolandaaaahjolandaaaahEscape ApprenticeLid sinds: 9 april 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 april 2019

Leuke kamer

Hele leuke kamer, met leuke originele puzzels en geen enkel hangslot!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  43:21 min


 • Geen hangsloten
 • Goede sfeer
 • Origineel

 

Petra (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 februari 2019

Fantastisch

Technische kamer met leuke puzzels en heel mooi decor. Echt een aanrader.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geen hangsloten
 • Mooi aangekleed / decor

 

dj_freakdj_freakEscape ApprenticeLid sinds: 31 augustus 2017 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2019

Leuke kamer

Goede ontvangst.
Fijne puzzels zonder sloten maar veel technisch.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Weinig cijfersloten
 • Soms ingewikkeld technisch

 

jaspercramjaspercramEscape ExpertLid sinds: 7 november 2017 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 januari 2019

Alsof je in een andere wereld bent

Technisch hele sterke kamer die ook nog eens qua sfeer goed gelukt is en ook nog eens veel verrassingen biedt. Alles bij elkaar een hele leuke belevenis.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  47:00 min


 • veel leuke technische dingetjes
 • Heel mooi en uitgebreid begin spel
 • geen enkel hangslot
 • Heel veel leuke puzzels.

 

Stefan van HultenStefan van HultenJunior EscaperLid sinds: 4 april 2017 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2018

Leuke kamer om te spelen!

Alles is best prima hier! Van de aankleding, afwerking tot aan de puzzels. Gewoon erg leuk om te spelen.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

IngeDIngeDJunior EscaperLid sinds: 6 januari 2023 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 januari 2023

Leuke en vernieuwende room!

Leuke room met vernieuwende puzzels voor ons! Één van de eerste rooms die wij hebben gedaan en escaperooms waren hierna voor herhaling vatbaar.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig