Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

BUS 13

Geldrop, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 8 (Aanbevolen: 6)

12 jaar

Lees reviews

Meer over BUS 13

Wat leek op de perfecte vakantie..... wordt misschien wel jullie grootste uitdaging ooit!

Het was de ideale vakantie. Prima weer, goed gezelschap, heerlijk eten en drinken en een super hotel. Kortom de perfecte vakantie! Maar wie had kunnen vermoeden dat deze vakantie zo zou eindigen? Waar ging het mis? Waarom ging het mis? En hoe kon dit voorkomen worden?    

 

Deze busreis zullen jullie nooit vergeten. Tenzij......

Jullie goed samen werken, op onderzoek uitgaan, slim en doortastend zijn, en jullie ogen en oren open houden! Dan hoeft het niet slecht af te lopen! Want alleen dan lukt het jullie om te ontsnappen aan deze bizarre samenloop van omstandigheden en komen jullie allemaal weer veilig thuis met BUS 13!

 

En anders..... Zijn jullie over gegeven aan BUS 13

LUKT HET JOU OM BUS 13 TE STARTEN?

BUS 13 kan gespeeld worden tussen de 2* en 8 personen en duurt maximaal 1 uur!

 

* Onze ervaring leert dat het lastig is (niet onmogelijk!) om met 2 of 3 personen de kluis te kraken. We adviseren om met minimaal 4 en maximaal 6 personen een ritje te maken met BUS 13.    


Kindvriendelijk

Thema's

Bus

Outdoors

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

2 likes

82 bezoekers

50% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Vlier 16C
5662 TM, Geldrop
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

50 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape LegendLid sinds: 13 november 2017 (300 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 september 2022

Prima puzzelplezier

Tijd voor onze laatste escape van de dag. Nadat we twee kamers gespeeld hadden in België, waren we op zoek naar een kamer dichter richting huis (voor mij althans). Het blijft moeilijk om last minute een kamer te vinden, zeker omdat veel kamers op dinsdag (over überhaupt overdag) gesloten zijn. Na wat belletjes konden we dan toch terecht bij Escaperoom Geldrop, onwijs fijn! We zouden onze dag af gaan sluiten bij Bus 13.

We werden ontvangen door de enthousiaste dochter van de eigenaar en na even gezellig gekletst te hebben én na een korte stop bij het toilet, konden we meteen gaan beginnen met ons laatste avontuur van de dag. We krijgen van onze host een korte uitleg over het verhaal, erg fijn want daardoor weten we ten minste wat we aan het doen zijn. Daarna stappen we Bus 13 in en begint onze missie. Doordat je daadwerkelijk de bus instapt, voelt deze escaperoom meteen heel 'echt' aan. Wel mis ik daardoor hier en daar wat sfeer.

Enfin, we konden na een korte introductie in de bus dan eindelijk gaan beginnen. Wat we meteen merken is dat Bus 13 een 'kamer' is waar je veel kunt doen. Veel puzzels, zeker wanneer je met twee personen bent. Maar zoals de website van escaperoom Geldrop al zegt: "Onze ervaring leert dat het lastig is (niet onmogelijk!) om met 2 of 3 personen de bus te starten.", niet onmogelijk, prima uitdaging dus. De puzzels in de kamer zijn prima en goed te doen. Wel merk ik dat op sommige momenten wat communicatie vanuit de kamer mist. Soms sta je echt even te kijken en denk je: "oke, maar wat nu?". Ik denk dat daar nog veel te halen valt.

Richting het middenstuk van de kamer ontvouwt het verhaal zich wat meer en kom je er een beetje achter wat er nu precies gebeurd is. Ook hier blijft het hetzelfde; er zijn veel puzzels in deze kamer. Zeker voor twee personen is het wel écht een uitdaging, maar blijkt het onmogelijk? Of is het toch te doen voor ons. Op het einde zetten we een eindsprint in en met nog 8 seconde op de klok weten we de bus te starten en te 'ontsnappen'. Achteraf praten we nog gezellig na met onze host, altijd leuk!

Bus 13 is een leuke puzzelkamer om te spelen. Zoals gezegd is de kamer wel pittig als je met twee of drie personen speelt, voornamelijk omdat het simpelweg 'veel' is. Wat ik nog mis in deze 'kamer' is hier en daar wat sfeer, maar bovenal communicatie richting de spelers. Ik heb me voor mijn gevoel te vaak af moeten vragen "wat moeten we nu doen?". Met een kleine hint word je dan wel in de goede richting geduwd, maar ik vraag me dan toch continu af hoe ik dat zonder die desbetreffende hint had moeten weten. Desalniettemin hebben we ons ontzettend vermaakt in deze escape. Het is weer eens wat anders!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  anouk

Vanessa Hopstaken (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2024

Enerverend op ‘n super leuke manier!

We hebben Bus 13 gedaan in de kinderversie. Heel leuk (zelf door de eigenaar) opgezet! Tips en hulp van hem was wel nodig, zelfs met twee volwassenen erbij. Leuke ervaring om mee te maken en de kinderen hebben enorm genoten! Dank!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2024

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

 

Robin*Robin*Escape ExpertLid sinds: 19 januari 2020 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2024

Après-skiën

Na de andere twee kamers op deze locatie al met zn 2en gespeeld te hebben, keken we uit naar deze. Het is erg leuk dat op deze locatie gebruik wordt gemaakt van echte voertuigen, zoals hier een echte bus.

We begonnen sterk en liepen tegen het einde toe wat vast. Het is een leuke puzzelkamer die je ook met meer mensen goed kan spelen. Zelf had ik het fijn gevonden om soms iets meer een klein duwtje in de rug te krijgen zodat je met zn 2en de kamer wel kan halen. We hebben de kamer op 2 minuutjes na niet gehaald. Neemt niet weg dat de kamer wel erg leuk is.

In vergelijking met de andere kamers, vond ik zelf deze het minst leuk en hadden we meer plezier bij de andere kamers. Maar al met al toch een hele leuke kamer om ook mee te pakken als je op deze locatie bent!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede prijs

 

SirClaySirClayEscape GuruLid sinds: 02 december 2021 (168 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2024

Waar gaat de reis naartoe?

Hetgeen deze locatie goed doet is het gebruik van realistische attributen. In dit geval gaat het om een echte bus. Dat maakt de kamer een stuk leuker en de ervaring gaat erop vooruit. Kijkend naar de puzzels waren deze niet altijd even leuk en als het logisch moest lijken was het dit niet altijd.

Het hint systeem mag worden verbeterd. Er wordt te lang gewacht met het geven van een hint. En ondanks het een hint is, werd je niet altijd in de goede richting gewezen. Jammer want als je ziet dat men het wel begrijpt en een kleine duw nodig heeft is het fijn als je deze krijgt. Tot slot wordt er aangegeven dat de kamer voor 2 personen goed te spelen is, ondanks het een kamer voor 8 personen is. Jammer genoeg zagen wij dit niet terug.

De kamer is opzicht wel leuk en als deze punten worden verbeterd is het een hele leuke kamer.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.5


Gespeeld in juni 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verhaal
 • Origineel
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Slechte begeleiding

 

BrunildBrunildJunior EscaperLid sinds: 06 januari 2023 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juni 2024

Super leuk decor

Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg. Tof decor. Tips hadden wat vlotter mogen komen. Een deel met een pasje werkte maar half. tijd is schijnbaar erbij geteld. Dus dat is netjes opgelost. Leuke escape room ;)


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig

 

Inneke (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 mei 2024

Aanrader!

Heel leuke escaperoom. We zaten helemaal in het verhaal, spannend, originele puzzels, lieve begeleiding. Wij en onze zoon van 11 hebben een leuke namiddag gehad. Bedankt! We komen graag nog eens terug om een andere kamer te proberen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:41 min

 

RoxanneRoxanneEscape ApprenticeLid sinds: 21 januari 2023 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 maart 2024

Leuk, maar zeker pittig

Leuk om zo'n oude bus te hergebruiken als escape room. Voor 2 personen inderdaad wel pittig, maar we waren nog best ver gekomen. Achteraf kregen we de uitleg over hoe de rest van de escaperoom zou moeten.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

mitch2304mitch2304Escape MasterLid sinds: 26 november 2018 (213 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 maart 2024

Een OK kamer

Bus13, een bus waar we het verhaal een beetje kwijt waren. Aankleding is oké maar minimaal. Wel op een aantal punten slijtage. Ik snap dat niet iedereen dezelfde financiële situatie heeft, maar geschreven dingen op tape of muren, zijn niet zo mijn ding.
Puzzels zijn niet moeilijk, maar verwacht vooral sloten.
Er zit een leuke verassing in, maar verwacht niks spectaculairs.

Al met al wel vermaakt.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Kleine verassing
 • Sneeuw
 • Heeft onderhoud nodig

 

Ton Verhees (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2024

Leuke escaperoom niet te moeilijk

Met 4 personen de escaperoom gedaan. Leuk, meerdere ruimtes en we zijn ontsnapt! 6 min op de klok.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutEscape ExpertLid sinds: 07 augustus 2022 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2024

Veilig Vertrokken!

# 63
Ken je dat..? Je wordt smorgens wakker en denkt een dagje niks doen, waar je vriendin vervolgens zegt: Zullen we vandaag een escaperoom doen..?? Ja.. nou dat dus haha..
Even gezocht en uiteindelijk konden we een last minute plekje krijgen bij Escaperoom Geldrop om een poging te wagen Bus 13 aan de praat te krijgen. In overleg met ons teamlid van Team Daredevil besloten we deze kans aan te pakken en snel in de auto te stappen en richting Geldrop te rijden.

Bij aankomst kun je de auto makkelijk en gratis voor de deur parkeren met meer dan genoeg plekken vrij. Vervolgens werden we vriendelijk ontvangen door onze host die gezellig een praatje met ons maakte en ons vervolgens verzocht de spullen op de bergen. Daarna nam ze ons mee naar de Bus, verzocht ons plaats te nemen en ze vertelde ons dat de buschauffeur onderweg was en we snel onderweg zouden zijn. Dus.. daar gingen we..

Bus 13, wat heeft deze kamer mij ontzetten leuk en positief verrast! Het concept van de kamer vond ik erg origineel en geweldig leuk bedacht. De puzzels waren hier en daar wat standaard met toch echt wel een hele leuke twist die perfect in het thema van de kamer paste. Het verhaal werd door de kamer heen ook steeds duidelijker en hierdoor werd ook vrij snel duidelijk waarom we koste wat kost de bus wilde starten. Qua decor was de kamer super leuk in elkaar gezet. Met andere woorden: Wij hebben ons echt heel erg vermaakt. Met nog een kleine 3 minuten op de klok zijn wij erin geslaagd de bus te laten starten YEAAAHH!

Conclusie: Bus 13 is een verassend leuke kamer die ik zeker aanraad om te spelen, metname het concept van deze kamer doet het hem!

Team Escaperoom Geldrop super bedankt voor de lastminute boeking en nogmaals onze complimenten voor de vriendelijke en lieve host die het perfect heeft verzorgt!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 3 personen

Team: Team Daredevil

Ontsnapt: Ja  57:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Karin (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 januari 2024

Heel gaaf!

Leuk thema, wat in alles terugkomt. Ik vond het echt een hele verrassende wending krijgen na een paar puzzels opgelost te hebben, erg leuk! We hebben het helaas net niet binnen de tijd gered, maar wel heel veel plezier gehad!


9

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Sanne Fransen (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 januari 2024

Helemaal top!

Met mijn gezin bus13 gespeeld. Super leuk verhaal, mooie aankleding en leuke sfeer! Wij vonden het een top 'kamer'!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

koen_knxkoen_knxEscaperLid sinds: 23 oktober 2022 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2023

Gemengde gevoelens

Speciaal een uurtje gereden om in Geldrop te geraken. De ontvangst was hartelijk en de bus zag er leuk uit. We hadden uitzonderlijk een grote, onervaren groep (6 met 4 tieners), waardoor je elkaar toch vaak in de weg staat. Deze met 8 doen lijkt me niet zo aangenaam aangezien je elkaar moeilijk kan passeren in de bus.
Door de vele onervaren spelers ging er veel tijd verloren omdat puzzels uit de buurt van hun hints werden gehaald. Een kistje kreeg ik per toeval open met een foutieve lettercombinatie ( klikte open terwijl ik het slot aan het draaien was). We geraakte er niet uit, vooral omdat het samenwerken met 6 niet draaide. De tips kwamen wel maar er werd te laat mee begonnen, de eerste kwam pas na een half uur en op het einde leken ze om de minuut te komen, dat voelt niet lekker.
Wat me stoorde was de slechte zichtbaarheid, het was er te donker om de meeste slotjes goed te kunnen zien (onze ogen zijn al iets ouder) en de zaklamp die we gekregen hadden liet het geregeld afweten.
Het feit dat je de kamer niet mag afwerken als je over tijd gaat, vind ik wel erg. Kennelijk ben ik al te gewoon geworden dat gamehosts het je toch gunnen de kamer uit te spelen, ook als je een paar minuten meer nodig hebt. Je hebt er tenslotte voor betaald. Het geeft ook een veel beter gevoel bij het verlaten van de kamer.
Als we hier nog komen zal het met ons gebruikelijke team zijn, hopelijk gaat het dan vlotter, want de room zag er wel leuk uit. Sommige dingen zagen er wel erg gebruikt uit, die mogen wel eens vervangen worden.


6

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Te donker
 • Hints begonnen te laat
 • Heeft onderhoud nodig
 • Je mag het verhaal niet uitspelen

 

andreleeflangandreleeflangEscape ApprenticeLid sinds: 17 november 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 november 2023

Wauw, wat tof

Eerste keer escaperoom en dan meteen wel een hele mooie! In een echte bus met verrassende opdrachten om op te lossen om aan het einde de bus te starten. Een aanrader om met een groepje te doen. Wij waren met zijn 6-en


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Beleving

 

Lars Risseeuw (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2023

Leuke escaperoom, maar wel lastig voor beginners

Leuke escaperoom met meerdere kamers. Moeilijke en makkelijke puzzels. Zeker een aanrader, maar zou om te beginnen een makkelijkere kiezen


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

playshivaplayshivaEscaperLid sinds: 14 februari 2020 (58 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2023

Good room to get you started

The host was very nice, the story starts before you enter the room. They had put lots of attention to flow and theme. You can't play this room in English. The puzzles are diverse. Unfortunately we didn't escape with the two of us. Overall it was an enjoyable room to play. We had a nice chat with the host afterwards.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Smashy

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

Desiree (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 augustus 2023

Superleuke escaperoom met onverwachte wendingen

Wij hebben genoten van begin tot het eind van de escaperoom BUS13. We hebben met 6 personen gespeeld en dat was goed te doen. Het werd nog spannend op het einde, maar uiteindelijk net op tijd (2 seconde over ?) gelukt!
Begeleiding was heel vriendelijk en behulpzaam!
Bedankt voor de leuke busreis! ?


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:58 min

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape LegendLid sinds: 27 september 2020 (222 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2023

Ik ga echt nooit met de bus...

We willen weer eens last-minute een Escaperoom doen.
Even bellen naar de locatie en er was iemand geregeld. Fijn dat dit nog kon, dank daarvoor!

Ontvangst:
We werden vriendelijk ontvangen door een jongeman. Even een klets praatje, toilet bezoek en de spullen opbergen.
Toen konden we gaan beginnen. Het vooraanzicht van de kamer zag er al tof uit, dus ik was benieuwd hoe dit verder ging!

Kamer:
Heel tof dat er een echte bus gebruikt word. Dit maakt alles erg realistisch!
De puzzels gingen ons goed af. De logica was er en zo nu en dan moesten we even goed nadenken.
Wat soms wel eens ontbreekt is waar we welke code voor nodig hebben... Maar over het algemeen is dit best duidelijk.
We spelen lekker door de kamer heen. Even een leuke verassing en verandering van omgeving was erg fijn. Ik was bang dat alles in 1 bus zou zijn, maar er kwam gelukkig nog wat ruimte bij!

Ook in de 2e helft van de kamer konden we de flow goed vasthouden. Maar.... Toen kwam het laatste stukje. We hebben hier ruim 10 min op vastgelopen (wat ik niet heel erg vond, anders hadden we enkel sneller buiten gestaan dan nu) maar wel echt vervelend. 1 onderdeel was (te)goed verstopt en konden het niet zonder hint vinden. Dit is ook de enige hint die we nodig hadden. We hadden het ook kunnen oplossen zonder dit deel van de puzzel, maar dat vinden wij niet leuk!
Ook hadden we een sleutel waar je daadwerkelijk niks mee kunt in het spel... Zou ik eruit halen.

Conclusie:
We hebben zeker genoten van deze kamer.
Het is prima te doen met 4 personen. Met minder kan wel, maar zoals op de website ook staat. Dit is zeer uitdagend.
Mijn advies is dan ook om minimaal 3 en maximaal 5 spelers aan te houden.
Puzzels zijn pittig en zo nu en dan even goed nadenken. Een leuke verassing en een uniek thema en je hebt een prima Escaperoom!

Dank dat wij nog zo last-minute mochten komen.
We hebben een hele leuke avond gehad!!!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:10 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Onlogische puzzels

 

Tijn10Tijn10Escape GuruLid sinds: 12 februari 2022 (141 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2023

Wat een chaotische busreis!

Altijd leuk als je door een collega gebeld wordt: "jij gaat vanavond een escaperoom doen je hebt geen keus". Dit maal was het een last minute escape bij Escaperoom Geldrop. Altijd fijn als dit mogelijk is.

Parkeren kan recht voor de deur en we werden vervolgens vriendelijk ontvangen. Nog even snel een plasje doen en de spulletjes opbergen en we werden vervolgens bereidt naar Bus13.

De kamer:
Wat als eerste heel tof is is dat zij voor deze escaperoom een echte bus hebben gebuikt. Dit maakt de beleving al een heel stuk beter. We vroegen ons wel gelijk af of we alleen in die bus zouden spelen of dat er nog vervolg ruimtes kwamen. Gelukkig kwamen we er al relatief snel achter dat dit tweede het geval was. Alle puzzels waren in thema en we schoten als een raket door de kamer doordat bepaalde puzzels parallel op te lossen waren. We waren echt aan het genieten totdat we bij het einde kwamen want hier werden een aantal dingen onduidelijk. Als eerste hadden wij een sleutel gevonden met een code eraan. De code hebben wij gebruikt maar de sleutel hebben wij niet nodig gehad tijdens het spel. Dit vind ik wel een beetje apart. En het tweede wat ik wil benoemen is dat wij 10 minuten hebben lopen zoeken naar een laatste stuk van een leg puzzel en deze konden wij niet vinden zonder hint wat naar mijn mening inhoudt dat deze net iets te goed verstopt is.

Conclusie
Echt een leuke originele kamer die goed is opgedeeld qua puzzels. Zeker leuk om in combinatie te doen met een van hun andere kamers!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:10 min


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Origineel
 • onlogische puzzel

 

Arlette (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 juli 2023

Super leuke ervaring!

Erg leuke escaperoom. Vriendelijke ontvangst en goede begeleiding!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee

 

Bus 13 is super!

Op de dag zelf gebeld voor een room te doen. Werden super geholpen en konden bus 13 doen. Op het afgesproken tijdstip werden we super vriendelijk ontvangen. Op een scherm welkom geheten. Erg leuk. Konden een drankje doen vooraf maar mochten ook gelijk beginnen. De begeleidster nam alle tijd. Legde alles prima uit. Kluisjes aanwezig. We werden van voldoende tips voorzien. Zodat we heerlijk door het verhaal heen Konden lopen. Natuurlijk nog in meer plekken als de bus kunnen puzzelen. Uiteindelijk nog 44 sec op de klok over. Ontzettend blij dat we er weer eens uit kwamen.
Ook naderhand genoeg tijd om te na te genieten van het succes. Tips gekregen voor een andere escape room! Geweldig. We komen zeker terug om onze dochter haar kinderfeestje in kraak de kluis te vieren. Want die kan gewoon op kinderen worden aangepast! Dank en tot de volgende keer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:15 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Mag spannender

 

Heidy HeijboerHeidy HeijboerEscape ApprenticeLid sinds: 12 april 2024 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 april 2024

Super leuk!!!

Leuk en verrassend...


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:03 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

loona35loona35Junior EscaperLid sinds: 17 oktober 2022 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 mei 2023

Leuke escape room

Leuke kamer om te doen met een leuk origineel thema. Redelijk wat cijferslotjes en sommige puzzels zijn wat minder intuïtief maar all-in-all erg leuke ervaring :)


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Onlogische puzzels

 

Karin (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 mei 2023

Super ervaring

Met mijn gezin bus 13 geboekt, we hebben eigenlijk geen ervaring met escaperooms, dus dat maakte het nog spannender. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar en kregen uitleg over hoe het werkte, vervolgens gingen we de bus in en kon het feest beginnen. Na wat gestuntel kwamen we op gang. We hebben uiteindelijk wel veel hints gehad, omdat we best lang nodig hadden om verder te komen, wat overigens de pret niet mocht drukken. Helaas hebben we het niet gered in een uur maar we vonden het zo leuk dat we zeker terug komen om de andere uitdagingen ook uit te proberen. Super leuke ervaring om met gezin of vrienden te doen. Echt een aanrader voor een leuke activiteit.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

AlexremiAlexremiEscaperLid sinds: 25 maart 2022 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 juni 2023

Leuke busreis

Origineel om in een bus te puzzelen. Jammer dat je mensen buiten de bus hoort praten, dat verstoort de ervaring. Vriendelijke, fijne host.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Goede prijs
 • Logica
 • Sfeer
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig

 

Busje komt zo

Origineel idee. Leuke puzzels maar wel wat verouderde spullen. Heel gehorig in de kamer omdat de wachtruimte precies naast de bus is. Wel vermakelijk!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig