Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

BUS 13

Geldrop , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 8 (Aanbevolen: 6)

12 jaar

Lees reviews

Meer over BUS 13

Wat leek op de perfecte vakantie..... wordt misschien wel jullie grootste uitdaging ooit!

Het was de ideale vakantie. Prima weer, goed gezelschap, heerlijk eten en drinken en een super hotel. Kortom de perfecte vakantie! Maar wie had kunnen vermoeden dat deze vakantie zo zou eindigen? Waar ging het mis? Waarom ging het mis? En hoe kon dit voorkomen worden?    

 

Deze busreis zullen jullie nooit vergeten. Tenzij......

Jullie goed samen werken, op onderzoek uitgaan, slim en doortastend zijn, en jullie ogen en oren open houden! Dan hoeft het niet slecht af te lopen! Want alleen dan lukt het jullie om te ontsnappen aan deze bizarre samenloop van omstandigheden en komen jullie allemaal weer veilig thuis met BUS 13!

 

En anders..... Zijn jullie over gegeven aan BUS 13

LUKT HET JOU OM BUS 13 TE STARTEN?

BUS 13 kan gespeeld worden tussen de 2* en 8 personen en duurt maximaal 1 uur!

 

* Onze ervaring leert dat het lastig is (niet onmogelijk!) om met 2 of 3 personen de kluis te kraken. We adviseren om met minimaal 4 en maximaal 6 personen een ritje te maken met BUS 13.    


Kindvriendelijk

Thema's

Bus

UNKNOWN:outdoors

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

39 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Vlier 16C
5662 TM, Geldrop
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

24 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (220 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 september 2022

Prima puzzelplezier

Tijd voor onze laatste escape van de dag. Nadat we twee kamers gespeeld hadden in België, waren we op zoek naar een kamer dichter richting huis (voor mij althans). Het blijft moeilijk om last minute een kamer te vinden, zeker omdat veel kamers op dinsdag (over überhaupt overdag) gesloten zijn. Na wat belletjes konden we dan toch terecht bij Escaperoom Geldrop, onwijs fijn! We zouden onze dag af gaan sluiten bij Bus 13.

We werden ontvangen door de enthousiaste dochter van de eigenaar en na even gezellig gekletst te hebben én na een korte stop bij het toilet, konden we meteen gaan beginnen met ons laatste avontuur van de dag. We krijgen van onze host een korte uitleg over het verhaal, erg fijn want daardoor weten we ten minste wat we aan het doen zijn. Daarna stappen we Bus 13 in en begint onze missie. Doordat je daadwerkelijk de bus instapt, voelt deze escaperoom meteen heel 'echt' aan. Wel mis ik daardoor hier en daar wat sfeer.

Enfin, we konden na een korte introductie in de bus dan eindelijk gaan beginnen. Wat we meteen merken is dat Bus 13 een 'kamer' is waar je veel kunt doen. Veel puzzels, zeker wanneer je met twee personen bent. Maar zoals de website van escaperoom Geldrop al zegt: "Onze ervaring leert dat het lastig is (niet onmogelijk!) om met 2 of 3 personen de bus te starten.", niet onmogelijk, prima uitdaging dus. De puzzels in de kamer zijn prima en goed te doen. Wel merk ik dat op sommige momenten wat communicatie vanuit de kamer mist. Soms sta je echt even te kijken en denk je: "oke, maar wat nu?". Ik denk dat daar nog veel te halen valt.

Richting het middenstuk van de kamer ontvouwt het verhaal zich wat meer en kom je er een beetje achter wat er nu precies gebeurd is. Ook hier blijft het hetzelfde; er zijn veel puzzels in deze kamer. Zeker voor twee personen is het wel écht een uitdaging, maar blijkt het onmogelijk? Of is het toch te doen voor ons. Op het einde zetten we een eindsprint in en met nog 8 seconde op de klok weten we de bus te starten en te 'ontsnappen'. Achteraf praten we nog gezellig na met onze host, altijd leuk!

Bus 13 is een leuke puzzelkamer om te spelen. Zoals gezegd is de kamer wel pittig als je met twee of drie personen speelt, voornamelijk omdat het simpelweg 'veel' is. Wat ik nog mis in deze 'kamer' is hier en daar wat sfeer, maar bovenal communicatie richting de spelers. Ik heb me voor mijn gevoel te vaak af moeten vragen "wat moeten we nu doen?". Met een kleine hint word je dan wel in de goede richting geduwd, maar ik vraag me dan toch continu af hoe ik dat zonder die desbetreffende hint had moeten weten. Desalniettemin hebben we ons ontzettend vermaakt in deze escape. Het is weer eens wat anders!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  anouk

Therese Schellekens (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 februari 2023

Last minute nog de bus in

Met zijn 4en de bus in gegaan om na de vakantie naar huis te gaan. Helaas zijn we nooit meer aangekomen en hebben we het dus ook niet gered in een uur. Maar goed dat mocht de pret niet drukken.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

airbossairbossJunior EscaperLid sinds: 4 juni 2019 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 januari 2023

Leuk dat het ook daadwerkelijk in een bus is

Deze puzzelkamer maakt je skireis onvergetelijk. Helaas hadden wij 1 stukje puzzel te laat gevonden (eigen schuld) en konden we niet ontsnappen


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal

 

Twan Brouwers l CM projects (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 januari 2023

Perfect teamuitje

Geweldige ervaring en een hele fijne gastvrijheid vanuit Escaperoom Geldrop


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  56:47 min

 

ingrid_lucardieingrid_lucardieSenior EscaperLid sinds: 19 december 2017 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 maart 2023

Fantastische wintersport uitje ;-)

Vandaag doen we de kluis en deze escapebus. Het brengt je terug in winterse sferen en je krijgt direct zin om op wintersport te gaan. Maar ja, dan gaat er natuurlijk wel wat mis in deze bus. De puzzels zijn leuk en goed te doen en we amuseren ons prima. Tja, wat moet je er verder nog van zeggen zonder alles te verraden.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Puzzels
 • Logica

 

Pascal VerheulPascal VerheulEscape ExpertLid sinds: 10 maart 2019 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2022

Leuke busreis

We hadden vandaag 2 escaperoom op de e locatie gepland. Deze als eerste. Na vertrek met de bus begonnen om te escapen uit deze bus. Het was een mooi verhaal met leuke puzzels waarbij je een hoop zintuigen nodig hebt.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 7 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal

 

Willem (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 september 2022

Ons prima vermaakt in een uur vol uitdagingen

Goed ontvangen en na korte uitleg “losgelaten” in bus 13. Flink moeten doorwerken om op tijd er uit te komen. En als we een hint wilde kwam die vlot.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee

 

anoukanoukEscape GuruLid sinds: 16 november 2018 (144 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2022

Bus 13

Twee vriendinnen hadden nog nooit een escape room gespeeld en wilden graag een keer met mij mee. Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen dus last minute was ik op zoek naar een kamer die enigzins in de buurt lag. Uiteindelijk zijn we uitgekomen in Geldrop. Bij ontvangst werd al snel duidelijk dat een korte babbel er niet in zat. Ik zag nog geen 10 seconden en we mochten alweer meelopen naar de kamer (en we waren ook nog 15 minuten te vroeg), maar uiteindelijk komen we natuurlijk voor de escape room zelf. Je doel is meteen duidelijk; vind een manier om de bus te starten. De escape room bevindt zich in een echte bus wat ik een pluspunt vind. Er is geen achtergrond muziek wat ik toch altijd wat minder vind. Je kan naast elkaar werken maar het is vooral in het eerste gedeelte heel chaotisch. Het is niet duidelijk wat waarbij hoort en er komt een hoop informatie in een keer op je af. De puzzels zijn wel grotendeels in thema. Het einde is een kleine anti climax maar we hebben ons zeker een uurtje goed vermaakt.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

MJ (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2022

Top escape room

Leuke escape room. Ook goed te doen met een groep van 9 man.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja  49:59 min

 

Joep Thijs (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2022

Geweldig!

Eerste keer dat ik een escape room ging doen en wist niet wat ik kon verwachten. Uiteindelijk een geweldige ervaring gehad! Heel vriendelijk en helpend personeel


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:27 min

 

Escaperoom 2.0 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 mei 2022

Een top escaperoom

Uiteindelijk een goede terugreis gehad met bus 13. Na veel gepuzzel en slotjes is het ons gelukt om net op tijd te ontsnappen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:26 min

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (194 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 mei 2022

Verrassend leuk!

Zoals wel vaker, wilden we last minute nog een escape room spelen. Even een telefoontje en we konden diezelfde dag nog terecht, top! We speelden een paar jaar geleden in deze samenstelling ook een escape room waarin een bus centraal stond. Voor ons voelde dit als een soort herkansing en revanche op de mislukte ontspanning van toen ;-). Bus13 stond al op ons te wachten en wij hadden veel zin in deze uitdaging! Dit keer draaide het niet uit op een mislukking, maar zijn we succesvol ontsnapt. De escape room (naja, de bus) bevat heel veel puzzels! We zijn verrast door de hoeveelheid puzzels die je in een bus kan verstoppen en hebben genoten van de fijne gameflow. De hints kwamen precies op het goede moment en hielpen ons verder. Ze gaven ons net een duwtje de goede kant op, zonder dat ze te direct waren beschreven. Daarin heeft de host ons goed aangevoeld en goed begeleid :-) Door de hoeveelheid puzzels moet je wel flink doorwerken, dus ik zou de kamer met minimaal 3 personen gaan spelen.

We hebben veel plezier gehad, genoten van de geluksmomentjes na het oplossen van de puzzels en we zijn blij dat we succesvol revanche hebben kunnen nemen op ons vorige escape bus avontuur. Zeker een aanrader als je een uurtje puzzelplezier wilt. We zijn benieuwd naar de andere kamers op deze locatie, dus als we weer een keer in de buurt zijn, komen we zeker langs :-)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • (Heel veel) leuke puzzels
 • Fijne game flow
 • Prijs

 

Anne (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juni 2022

Geweldig

Het was een super leuke, spannende en slim in elkaar gezette escape room! Kom zeker een keer terug voor de andere 2 escape rooms!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Jim (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2022

Leuk en uitdagend

Met een goed thema en verhaal konden wij ons zeer goed vermaken met deze escaperoom. Personeel was vriendelijk en enthousiast. De puzzels waren ook leuk en goed uitgedacht.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:30 min

 

agneshennemanagneshennemanEscaperLid sinds: 12 februari 2022 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 april 2022

Leuke uitdagende puzzels

Veel puzzels, origineel, leuke escape


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

WouterWouterEscaperLid sinds: 11 augustus 2021 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 maart 2022

De rit van mijn leven..

Onze skivakantie eindigde toch bijna in een nachtmerrie! Bus 13 moest gestart worden, maar de chauffeur is zoek. Ik vroeg me van tevoren al af hoe spannend het kon zijn zo’n geblindeerde bus, maar er waren gelukkig genoeg verrassingselementen voor een uitdagend uur ontsnappen. Ik miste met name in het begin wat muziek voor de sfeer, er was niet echt reden voor haast als de nood niet hoog lijkt en er verder geen druk te voelen is. Gelukkig kwam die sfeer er tegen het einde dubbel in. Met nog 2 minuten op de klok zagen we onze eerste overwinning van de dag als sneeuw voor de zon verdwijnen maar gelukkig werden we dan toch met applaus uit de bus bevrijd. Het einde voelde goed, het rustig heen en weer wandelen werd rennen en opgelucht kwamen we dan toch weer aan in Eindhoven.


Reactie door Escaperoom Geldrop

23 maart 2022

Hoi Wouter Bedankt voor je review en dikke voldoende! Fijn dat jullie de rit hebben overleefd en graag tot ziens!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Couple Goals

Ontsnapt: Ja  02:05 min


 • Origineel
 • Verhaal

 

Renée (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 maart 2022

Leuke escapebus!

BUS 13 was een van de leukere escape rooms die ik heb gespeeld. Het verhaal zat goed in elkaar, de opdrachten hingen mooi samen met het thema en hij was lekker uitdagend, maar gelukkig wisten we uiteindelijk te ontsnappen! We hebben wel even vastgezeten omdat we niet door hadden hoe de hints werden gegeven, wellicht dat het goed is om dat van te voren te laten weten.


Reactie door Escaperoom Geldrop

23 maart 2022

Hoi Renée. bedankt voor jullie review en prima cijfer! Over de manier van het geven van hints zullen nadenken. Bedankt voor de tip!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:55 min

 

Milolaje (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 maart 2022

Verrassende room

Na een vriendelijke ontvangst werden we meegenomen in het verhaal. Natuurlijk even zoeken wat nu precies de bedoeling is en dan hard aan het werk. Ook deze kamer kent weer een verrassende wending. De oplossing zit m soms in de eenvoudige dingen en je moet voortdurend opletten. Maar we hebben de motor weten te starten.


Reactie door Escaperoom Geldrop

23 maart 2022

Hoi Milolaje Bedankt voor jullie review en super cijfer! Top dat het jullie ondanks " de verrassende wending" toch gelukt is om BUS 13 te starten Graag tot ziens Team Escaperoom Geldrop


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Doen!!

Aangezien het verhaal en het filmpje de verwachting schept dat je daadwerkelijk in een bus zit hoopten wij ook echt dat dit zo zou zijn.
Ik kan je alvast verklappen, onze verwachting is zeker waargemaakt!
Wij hebben deze kamer met 2 gespeeld en er werd ons verteld dat dit een uitdaging was. Die uitdaging grijpen wij graag aan.
Toen wij begonnen met de escape zag ik nog niet echt puzzels maar naarmate je beter kijkt ontdek je steeds meer.
De kamer was niet súper moeilijk, de host dacht zelfs dat wij de recordtijd zouden verbreken maar we liepen toch op enkele puzzels vast waardoor we tijd zijn verloren. De host gaf op de juiste momenten hints om ons een duwtje in de goede richting te krijgen.
Deze kamer heeft verrassende elementen en een leuk verhaal. Wel veel sloten maar dit is voor ons echt geen issue.
Helaas nét niet gehaald maar we hebben echt een leuk escape-uur gehad. Daarna was er nog tijd om even na te praten.
Ontvangst was top en de host heel vriendelijk.
tip: De host verteld dat álles een hint kan zijn. Neem deze tip letterlijk!Reactie door Escaperoom Geldrop

23 maart 2022

Hoi Susan. Bedankt voor je review en geweldig cijfer! Fijn dat we jullie verwachtingen waar hebben gemaakt en jullie het zo naar je zin hebben gehad! Graag tot ziens Team Escaperoom Geldrop


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Origineel

 

Nick (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 februari 2022

Vet gaaf familie-uitje met opa, oma en de kinderen die zich samen een weg baanden om te ontsnappen aan... Een verrassende en spannende escape.

Keurig nette ontvangst op goed bereikbare locatie met goede parkeervoorziening op eigen terrein. Duidelijke en plezierige ontvangst en uitleg. Wij bezochten er 1 van de 4 beschikbare escaperooms: bus 13. Een erg leuke uitdaging voor de hele groep en vol verrassingen en technisch mooie puzzels, goed doordacht en uitgewerkt. Kortom, zeker een bezoek waard.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Sonja (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 januari 2022

Spectaculaire busreis

Wat een toffe escape room! Gaaf verhaal met een verrassende wending. Het was af en toe even zoeken wat nu precies de bedoeling was, mede doordat het even geleden is dat we een escape room hebben gedaan denk ik, maar we werden goed begeleid. De puzzels waren erg leuk en ook gevarieerd. We vonden het een geslaagde rit!


Reactie door Escaperoom Geldrop

28 januari 2022

Hoi Sonja Bedankt voor je review en prachtige cijfers. Zijn we erg blij mee. Team Escaperoom Geldrop


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruLid sinds: 7 oktober 2018 (193 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2021

Leuke verrassende kamer

Erg leuke kamer met een verrassende wending.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:55 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape GuruLid sinds: 31 december 2018 (174 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2021

Leuke kamer!

Redelijk wat cijferslotjes en soms wat zoeken waar je mee verder moet, maar zeker een leuke kamer met een origineel thema!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

Koen (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 november 2021

Wat een gave escaperoom

Wij hadden de eer om als een van de eerste gasten BUS 13 te mogen spelen. Erg gaaf gemaakt! Soms was het wat lastiger om verder te komen, maar na de (goed getimde hints) bleek het vooral aan ons zelf te liggen en hadden we net even wat beter moeten kijken!
Het verhaal zit goed in elkaar en de ontvangst was erg vriendelijk.
We hebben erg gelachen en komen graag nog een keer terug voor Kraak de Kluis. (die zag er van buiten af ook erg gaaf uit met een echte geldwagen als decor!)


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig