Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over The Master Mind

September 1943. Mijn hart bonkt in mijn keel. Mijn handen zijn geboeid en ik zie geen steek. Gelukkig is hij eindelijk weg. De propagandafilms van vanmiddag zijn vast net begonnen. Het is nu of nooit. Ik MOET hier uit zien te komen…
The guard sneaked away for a moment to watch a propaganda movie. You are a resistance hero, but captured. Only a Master Mind will escape!
In de ‘Master Mind’ kamer waan je je in het bezette Valkenburg tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bioscoop is een bolwerk van Nazi’s. Als verzetsstrijder ben je opgepakt en wordt je vastgezet in het entree loket. Voorafgaand aan een film draaien de Nazi’s 40 minuten lang hun roemruchte propagandafilmpjes. Ze worden braaf bekeken, al dan niet vrijwillig. Elke bezoeker wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de officier, die na de propaganda terugkeert op zijn post in het entree loket. Lukt het jou om met die ene kans je leven te redden, voordat hij je betrapt?
Let op: in deze kamer sta je er helemaal alleen of met z’n tweeën voor! Als het je lukt om op tijd uit de kamer te ontsnappen zul je geroemd worden op de Mystery House Wall of Fame.

Thema's

Oorlog

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Statistieken

42 likes

223 Escapetalk bezoekers

16.5% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

de Guascostraat 6
6301 CT, Valkenburg a/d Geul
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

79 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

melissa_maesmelissa_maesJunior EscaperLid sinds: 24 januari 2019 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2019

Een unieke ervaring!

Het was een unieke ervaring om een escaperoom te spelen welke echt gebouwd was voor twee of een mens. Daar waar het zo moeilijk lijkt is de oplossing dichterbij dan je denkt. Mooi in elkaar gezet! Leuke begeleiding en het is dat we maar met zn tweeën waren anders hadden we sowieso nog een andere gedaan! Ook verliefd geworden op Valkenburg dus kans is zeer groot dat wij nog eens terugkeren met meer mankracht om de rest te killen. Overigens waren we er niet uitgekomen maar wel tot 95% gekomen! Met een slagingspercentage van 6% hadden wij dan ook niet verwacht.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Wordt altijd gezorgd dat je hele kamer kan doen
 • Unieke opzet

  rikprinsenStefan

annw92annw92Junior EscaperLid sinds: 5 juni 2018 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 maart 2020

Een absolute uitdaging

Deze escaperoom laat zien dat je met minder puzzels en verschillende ruimtes toch een hele gave escaperoom kunt zijn.
De host vertelde ons te denken als Nijntje. Achteraf snap je waarom dit zo belangrijk is.
De puzzels zijn logisch, maar je moet goed letten op details en goed lezen. Communicatie is erg belangrijk.
De kamer is aangekleed in thema en brengt de juiste sfeer over.
Als je van een uitdaging houdt moet je deze kamer zeker eens proberen.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Geen hintsysteem

  rikprinsen

GoldielockGoldielockJunior EscaperLid sinds: 18 december 2019 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 februari 2020

Unieke escape room

We waren weer eens op zoek naar een escape room voor 2 personen omdat mijn vriend en ik graag met twee escapen. We zijn dan op het forum van escapetalk een post tegengekomen waarbij iemand deze kamer aanraadde en wat een pareltje van een escape room was dit.
Aangezien we geen heel ervaren escapers zijn hadden we op voorhand al verwacht dat we er niet gingen uitgeraken. Maar we zijn toch heel ver geraakt (nog één laatste puzzel!!).

De eigenares (vermoed ik) was heel vriendelijk en vertelde met heel veel enthousiasme het verhaal. Ik denk dat dit de eerste kamer was waarbij ik mezelf doorheen heel de escape room de protagonist waande!
Het waren heel speciale puzzels, je had af en toe wel eens een slotje maar dat stoorde ons helemaal niet.
Het is nogal een kleine kamer maar dit is echt wel voldoende voor 1 à 2 personen en zéker op 45 minuten.
Een echte aanrader!

De uitdaging in deze kamer is dat er geen hints worden gegeven (wij hebben echter toch ergens één hint gekregen omdat we gewoon vast zaten en echt niet verder konden). De kamer mocht dan ook gerust opgetrokken tot 60 minuten, maar misschien klopt dit dan weer niet met het verhaal dat erachter zit. Maar al bij al een supertoffe kamer!

Wat we wel een heel klein beetje misten is dat we de kamer niet mochten uitspelen (maar dit had waarschijnlijk nog wel 10 minuten geduurd en er hangt aan het niet uitspelen ook een kleine deal :D) en de nabespreking redelijk kort was. Achteraf kregen we wel een walkthrough van de laatste puzzel. Niettemin was het een heel fijne ervaring en staat deze escape room hoog bovenaan ons lijstje!

PS: de locatie is super cool !


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  rikprinsen

Yvette de Klerk (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2019

Mooi maar moeilijke kamer

Wat een enthousiaste ontvangst van de vriendelijke medewerkster. Ze legde goed uit wat we moesten doen en waar we op moesten letten. Helaas was dat voor ons niet genoeg. Leuke kamer voor 2 personen maar of je ontsnapt???


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Hij is niet zo duur 😁
 • Je kan deze kamer met 2 personen spelen.
 • Hij is wel maar 45 minuten

  rikprinsen

Erg uitdagend en leuk voor 2 personen

Dit was onze eerste en moeilijkste kamer bij Mystery House. Het personeel is super aardig, gastvrij en zit vol met humor.
In de kamer sta je in een kleine ruimte en heb je het welbekende 'what the f...' moment. En zeker in deze kamer hadden we dat even. Maar al snel vonden we onze weg en gingen we best hard. Jammer genoeg net niet gehaald, volgens de gastvrouw zaten we op zo'n 95% van de kamer. Maar met een slagingspercentage van 6% hebben we het nog goed gedaan!
Zeker een leuke kamer om met zijn 2en te doen met een leuk verhaal.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Uitdagende puzzels
 • Gastvrijheid en leuk personeel
 • Leuk aangekleed

 

Evelien (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2020

Een teleurstelling

Het begon leuk: goede host (hield zich keurig aan de coronaregels ook), het thema en de 20 minuten dat we hebben gespeeld... Ja, na ruim 20 minuten was het voor ons afgelopen en niet omdat we zijn ontsnapt... We raden iets per ongeluk goed, maar te vroeg in het spel (lineaire kamer) en dit kostte ons het leven. Ik wil niet te veel verklappen voor als je perse wilt gaan, maar doe dan vooral alles op volgorde en ga niet gokken. Als we het nou alsnog mochten afspelen, dan had ik de kamer 2 punten hoger gegeven. Dit was echt een domper: 20 minuten spel voor 50 euro vanwege dit vreemde element, wat gewoon zonde is en ze ook anders hadden kunnen aanpakken.


5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 5.0

Service: 4.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Escape voor twee
 • Introductie
 • Niet af mogen maken bij voortijdig einde
 • Je kunt voortijdig af zijn...
 • Lineair opgebouwd

 

SylfariSylfariEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2016 (149 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2020

Toffe mogelijkheid tot escape voor 2

#171 Hoewel escapen met een team natuurlijk erg tof is, is het ook leuk dat er een paar plekken in Nederland zijn waar je met z'n 2en voor een redelijke prijs p.p. kan escapen. Deze kamer is wel echt voor de gevorderde speler, aangezien je geen hints kunt krijgen. Hoewel, volgens de eigenaar doen beginners het vaak juist beter in deze kamer. Hoe dan ook, een zeer laag ontsnappingspercentage. Dat hebben we geweten. Met al onze ervaring zijn we in elk geval niet ontsnapt. Echt op dreef waren we dan ook niet: dingen over het hoofd gezien die achteraf toch erg duidelijk waren. Prima puzzels, de ruimte klein maar ok en achteraf enthousiaste uitleg over hoe het geheel in elkaar zat. Als je met z'n tweeën in de buurt bent zeker leuk om even mee te pakken.


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Nee

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Goede 2 persoonskamer!

De start en de begeleiding van de host vond ik fantastisch. Mijn medespeelster hield er niet zo van. Daardoor zaten we gelijk goed in het verhaal. Toch vond ik de kamer wat klein voor 2 personen. Ik heb graag wat meer oppervlakte met momenten om mij opnieuw te oriënteren. Dat miste ik in deze kamer. Ook miste ik wat techniek in de kamer. We moesten denken 'als een kind' kregen we als tip mee; ik heb niet het gevoel daar iets aan gehad te hebben. Ik vond het met name toch traditionele escape-puzzels. Toch waren we niet goed op dreef en hebben we dingen over het hoofd gezien. Misschien omdat dit mijn zesde escaperoom van de dag was? Of misschien wel omdat deze kamer meesterlijk is bedacht? Wie zou het zeggen. Uiteindelijk hebben we de volle tijd goed gezweet en zijn we helaas niet ontsnapt. Jammer, maar ergens wel verwacht. 45 minuten speeltijd met tweeën is prima. We waarderen het enorm dat we de kamer uitgelegd kregen. Mooi hoe de kamer toch logisch is. Hoe konden we zo stom zijn ? :)


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

robinulemanrobinulemanJunior EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juni 2021

X

X


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Toffe begeleiding, duidelijke uitleg en een escape room die super goed in elkaar stak.

Duidelijk communiceren. Dat werd ons van tevoren aangeraden. Tijdens deze escape room is dat dan ook de sleutel tot je ontsnapping. Wij zijn niet heel ervaren (3-5 escape rooms pp) en kregen als advies alles te benoemen waarmee je bezig bent. Om hier te ontsnappen raad ik ook aan goed te communiceren en goed te lezen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • leuke ervaring en begeleiding
 • corona maatregelen werden gerespecteerd en gevolgd
 • ontvangst

 

claire_bindelsclaire_bindelsEscape ApprenticeLid sinds: 8 oktober 2020 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 oktober 2020

Super vet!

Gave opzet en een van de weinige kamers die gebouwd is voor 1 of 2 personen. We hebben het net niet gehaald maar geniaal in elkaar gezet. Wederom erg te spreken over het personeel en ook over de coronamaatregelen die gevoerd worden. Het was weer genieten!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Personeel
 • Raadsels/puzzels
 • Verhaal
 • Aankleding

 

Gwendolyn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 8 oktober 2020

Awesome

Dus ik als escaperoom rookie blanco deze kamer in gegaan. Het mooiste is, je ervaring begint al bij de deur! Nog niet eens in de kamer word je gezogen in een verhaal waarin het principe van deze kamer word uitgelegd. Eenmaal voor de kamer worden de praktische zaken op een leuke en interessante manier uitgelegd. Daarna begint het voor het echt! Voor de deur achter je dicht gaat voel je je echt in de waan van het thema waarin de kamer is. Met 2 man ontsnappen, of ja, er achter komen wie je bent en de knop vinden. Geen hints, aangewezen op je teamwork! Maar al met al, ondanks het net niet halen van de kamer een geweldige ervaring! Waarin als we hadden gewilt de oplossing nog verborgen kon blijven om een andere keer de kamer over te doen. We waren erg dichtbij! Slagingspercentage van de kamer ligt op 6% en daardoor is de uitdaging extra groot! Ik zou het avontuur zekeker aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Uitstraling
 • Moeilijkheidsgraad
 • De beleving
 • Het verhaal

 

scprsscprsJunior EscaperLid sinds: 28 mei 2018 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 september 2020

Leuke 2 persoonskamer

Wat fijn om een escaperoom te kunnen spelen, die ook echt bedoeld is voor 2 personen. De locatie, een oude bioscoop in het centrum van Valkenburg, is heel sfeervol.
We werden door een duo spelleiders zeer enthousiast ontvangen en van nuttige instructies voorzien. Het was ons al duidelijk dat ontsnappen geen gemakkelijke taak zou worden, met een ontsnappingspercentage van slechts 6% en geen hintsysteem.
De kamer is behoorlijk klein, maar de authentieke sfeer is heel goed. Ook het verhaal is leuk en de noodzaak op tijd te ontsnappen is direct duidelijk. De puzzels waren erg leuk, moeilijk, maar niet te. We gingen het eerste half uur als een speer, maar toen kwamen we vast te zitten. We dachten te weten hoe verder, maar kregen het juiste element niet gevonden. Op zo’n moment snak je toch naar een hint...
Uiteindelijk bleek er iets niet goed gegaan bij het resetten van de kamer, waardoor we inderdaad niet verder konden. Dit gaf aanvankelijk de nodige frustratie bij ons, maar het werd gelukkig door de spelleider perfect opgelost. Daardoor konden we de kamer alsnog uitspelen en bleken we ook nog eens daadwerkelijk op tijd te kunnen ontsnappen! Het gevoel van frustratie sloeg snel om naar euforie.
Onze beoordeling valt lager uit door de fout met resetten, maar al met al is dit echt een leuke kamer, die we zeker kunnen aanraden.
De keuze om geen hintsysteem in te bouwen is een gewaagde. Het is extra leuk als je zonder hints ontsnapt, maar ik kan me genoeg situaties voorstellen waar een goed geplaatste hint de beleving van de escapers ten goede kan komen.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Enthousiaste begeleiding
 • Leuke puzzels
 • 2 persoonskamer
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Geen hintsysteem
 • Fout met resetten

 

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (106 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 september 2020

Een unieke beleving voor 2 personen

Het heeft even geduurd voordat ik deze kamer durfde te spelen. Het idee van geen hints krijgen, stond me niet echt aan. Maar nadat de afgelopen maand zeker drie escape room eigenaren me de kamer hadden aangeraden, zijn we de uitdaging toch aangegaan en wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben! De kamer is klein, maar dit is niet storend. Het is lekker ouderwets escapen met sleutels en cijfersloten. Waarbij het vooral draait om logisch denken en goed lezen en luisteren. Er zitten geen moeilijke breinkrakers in. Maar goed ook zonder hintssysteem. Het verhaal zit top in elkaar en is goed te volgen. Ik kan deze kamer iedereen aanbevelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Fenna (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2020

Super escape room!

Deze week zijn we met z'n tweeën de uitdaging van deze escape room aangegaan. We zijn goed ontvangen en hebben veel plezier gehad in de kamer. Helaas niet ontsnapt, maar wij komen zeker nog eens terug!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Interessante geschiedenis
 • Goed in elkaar gezette kamer
 • Vriendelijk personeel

 

Lauratje03Lauratje03Escape ApprenticeLid sinds: 20 september 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2021

Fantastische kamer voor 2 personen

Deze kamer is super voor twee spelers die meer ervaren zijn. Doordat er geen hints worden gegeven voel je wat meer spanning om alles op te lossen.
De kamer zit goed in elkaar, het verhaal komt overal goed naar voren.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer

 

ingepenninckingepenninckJunior EscaperLid sinds: 28 oktober 2018 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2020

Sfeervolle maar kleine escape room waar je snel iets over het hoofd ziet

Heel erg enthousiaste gastheer, vertelt heel expressief het verhaal en maakt je erg nieuwsgierig naar de kamer.
De kamer is heel erg krap, weinig beweegruimte en zelf met 2 loop je elkaar makkelijk in de weg.
Het verhaal zelf was heel erg ingewikkeld... Achteraf na de eind-uitleg wordt het wel wat duidelijker.
Een heel erg moeilijke (tevens erg mooi ingerichte) kamer waar 45 min echt te kort is om te ontsnappen zeker zonder hints!
Kortom: mooi/goed thema, erg mooi ingericht, maar er mag iets meer hulp of logica aan te pas komen...


7.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Onthaal
 • Aankleding
 • Thema
 • Geen hints
 • Eentonige puzzels (veel sleutel/slot)
 • Te moeilijk

 

Elleke (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2019

Geweldig

Rick neemt je mee terug in de tijd. Je stapt niet zomaar de kamer binnen. Er gebeuren een aantal dingen vooraf waardoor je in je rol kunt duiken. Het is moeilijk en gaaf, boeiend en het verhaal deels op waarheid gebaseerd. Rick weet er heel veel van. We hebben het mysterie (nog) niet kunnen oplossen maar we komen terug. En een gaaf pand, let op de details!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer, oog voor detail, Toneelkunst
 • geen

 

roel_van_rijswijkroel_van_rijswijkEscaperLid sinds: 3 oktober 2019 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2019

Prachtige locatie, alleraardigste kamer

Wij hadden weliswaar net de klepel niet helemaal helder in beeld, waardoor we nét niet wisten te ‘ontsnappen’... maar deze kamer was toch zeker de moeite waard. Je hoeft er echt niet helemaal voor naar Valkenburg: maar als je in de buurt bent, met zijn tweetjes.... dan is deze kamer erg amusant. En ook helemaal niet simpel.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Ontvangst
 • Totaalbeleving
 • Sfeer

 

jill_simonsjill_simonsEscape ApprenticeLid sinds: 17 februari 2020 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 februari 2020

Top kamer!

Nadat we deze kamer 2 jaar geleden voor het eerst speelden (toen was hij pas open) en er niet uitkwamen zijn we afgelopen november nogmaals terug gegaan. Het thema van de kamer is de tweede wereldoorlog en het speelt zich af in een bioscoop (het pand is daadwerkelijk ook een oude bioscoop), je wordt door de bewaker opgesloten en je hebt de tijd om jezelf te bevrijden voordat de propaganda video is afgelopen. Het begin is al heel verrassend, ook de puzzels zijn soms vrij lastig waardoor je echt goed moet nadenken en zoeken waar nu echt de oplossing zit. De tweede keer merkten we dat er aanpassingen gedaan waren waardoor het spel iets soepeler verliep. Je krijg in deze kamer geen hints wat het extra lastig maakt.
De oplossing is dichterbij dan je denkt..... Super leuke en spannende ervaring!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Enthousiaste spelleider
 • Geen horror/eng thema
 • Origineel
 • Geen hints
 • Alles in thema

 

Mooie sfeer, zeer uitdagende kamer

Mystery House Valkenburg heeft zo'n mysterieuze sfeer, fantastisch. Deze sfeer werd in de kamer goed doorgetrokken, ook dankzij de operator. Ik vond de puzzels erg moeilijk, maar een ervarener speler zal hier anders tegenaan kijken. Uiteindelijk lang niet kunnen ontsnappen met 2 personen. De eerste puzzel vond ik niet prettig. Voor de rest alleen complimenten


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • De start (eerste puzzel, zonder spoilers te geven)

 

AndreaAndreaEscape ExpertLid sinds: 23 augustus 2016 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2019

Bijna

Met hoge verwachtingen en gespannen omdat de ontsnappingspercentage zo laag is (6%) met z'n tweeën de mastermind gespeeld. Er gebeurt van alles in een beperkte ruimte. Heel blij dat we met z'n tweeën waren (4 ogen zien meer). Uiteindelijk alles uitgevonden maar met nog maar 30 seconden op de klok één ding verkeerd gekozen. Daarom net niet gehaald. Toch blij dat we de kamer in principe uit hebben kunnen spelen.
Leuke locatie en top kamer


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Kamer in stijl van het thema
 • Geen hints
 • Speciaal voor 1-2 personen

 

Britt (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2019

Unieke escaperoom, enorm goed gemaakt!

Dit is de eerste keer dan we een escaperoom voor 2 personen doen. Met al redelijk wat ervaring met escaperooms wisten we niet wat we van deze moesten verwachten. Maar wat ontzettend gaaf. De kamer is goed opgebouwd, er zit een mooi, waargebeurd, verhaal achter in het loket van de oude bioscoop! Met een slagingspercentage van 6% een van de moeilijkere kamers, maar met nog een halve minuut op de klok, goed kunnen ontsnappen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

perryperryEscape ExpertLid sinds: 17 oktober 2017 (142 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2019

Voor de echte Mastermind!

Bij binnenkomst werden wij direct welkom geheten door de enthousiaste eigenaar. Wat een enthousiasme straalt deze eigenaar uit zeg! Hij is een echte verhalen verteller en neemt je gelijk helemaal mee in het verhaal van de kamer. Ik kan echt oprecht zeggen dat ik zelden tot nooit zo een leuke en gepassioneerde intro heb gehad als bij de intro van deze kamer. Het enthousiasme van de eigenaar werkt heel aanstekelijk en zet je gelijk in de juiste flow om de kamer te starten. Ook de start van de kamer is helemaal in thema en is heel erg goed gedaan. Hierna ben je geheel op jezelf aangewezen want hints zal je niet ontvangen in deze kamer. Wat is er onwijs goed gebruik gemaakt van de ruimte van deze vrij kleine kamer. De gehele kamer is in thema en je voelt je echt een verzetsstrijder. Ook zonder hints schoten we door het verhaal heen. De puzzels waren geweldig om te spelen en heel goed uitgedacht. Wij hebben het hele verhaal bij onze eerste poging kunnen uitspelen. Helaas hebben we de kamer niet succesvol kunnen afronden door simpelweg 1 verbinding verkeerd te leggen terwijl we de juiste antwoorden hadden. Niet goed opgelet! Hierdoor hebben we 99% van de kamer afgerond. Ook na de escape was de eigenaar daar om ons op te vangen. Het mooiste was dat hij misschien nog wel meer teleurgesteld was dan ons dat we door zo een simpele fout de kamer niet 100% hadden afgerond. Lichtelijk teleurgesteld maar vooral trots zijn we weer vertrokken. Dit is met recht een kamer die je gespeeld moet hebben als je verslaafd bent aan escapen!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Spannend thema
 • Fantastische begeleiding
 • Hardcore escapen

 

roman_robroekroman_robroekEscaperLid sinds: 7 januari 2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2019

Genoten van alle details

Uitstekende ontvangst in een top sfeer. Wat een mooie locatie blijft dit toch. Dit is dan wel de moeilijkste kamer, en dat was ook wel te merken. Desondanks heel veel plezier gehad en vooral genoten van alle details waar aan gedacht is. Het verhaal is zelfs grotendeels waargebeurd. Kloppend van a-z. Totaal niet lineair maar dat past hier prima. Aanrader.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Waargebeurd verhaal
 • Details
 • Aankleding door hele gebouw
 • Ontvangst

 

emileemileEscaperLid sinds: 11 augustus 2018 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juni 2019

Heel leuk om eens met ze tweeën een kamer te doen.

Hele leuke kamer voor twee. Kamer is een echte escaperoom met alles wat daar bij hoort. We hadden goed de vaart erin en konden een poging doen voor de winst, helaas net maar dan ook net niet gehaald. Geen schande met een ontsnappingspercentage van maar 6% en geen hints. De kamer kan wat ons betreft makkelijk naar 60min en dat zou wat meer ontsnappers opleveren.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Het verhaal
 • Aankleding
 • Tijd kan makkelijk naar 60min

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
1 2
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig