Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bloody Dentist 2.0

Den bosch, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Bloody Dentist 2.0

De tandartspraktijk van Dr. Gory is gesloten wegens wanpraktijken. Zijn assistentes hadden al vermoedens dat er iets niet helemaal in de haak was. Helaas is er van zijn assistentes nooit meer iets vernomen....

Weten jullie zijn geheimen te ontrafelen om zo de vloek op deze praktijk op te kunnen heffen?

Dit is de vernieuwde versie van Bloody Dentist.


Thema's

Avontuur

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

59 likes

539 bezoekers

83.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Jagersheuvelstraat 3A
5222 BJ, Den Bosch
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

150 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

ceessiejjceessiejjEscaperLid sinds: 30 augustus 2019 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2019

Alle hoeken van de kamer gezien

Opnieuw een hele goede kamer van Break Out Room in Den Bosch. Deze hebben we een dag nadat we Se7en Sins hebben gespeeld uitgeprobeerd. En dat viel zeker niet tegen. We hebben letterlijk alle hoeken van de kamer gezien. "Er moet gewoon nog iets zijn. Wat zien we over het hoofd?" Stap voor stap begin je dingen af te strepen en uiteindelijk wordt het verhaal ook steeds duidelijker. Ik verbaas me er nog steeds over dat, ondanks dat we de hele kamer overhoop hadden gehaald, er toch steeds iets boven kwam wat we niet eerder hadden gezien. Erg mooie effecten en geluiden ter versterking van de sfeer. Kortom een kamer vol met verrassingen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gedetaileerde kamer
 • Goede puzzels
 • Verrassende effecten

  Maximillian Bancroftfreekie1990jess

Mirjoris (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2024

Spannend en leuke ervaring

Voor t eerst met schoonouders (65+) wezen ontsnappen. Hele geschikte kamer! Er werd goed gepuzzeld, leuke aankleding, goed thema en genoeg te doen. Schoonouders konden het allemaal goed volgen en overal aan meedoen. Nadien leuk om een Duitser live te ontmoeten!


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  sjephanieGijssambeek

BrunildBrunildJunior EscaperLid sinds: 06 januari 2023 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 januari 2023

Top kamer

Spannende goed opgebouwde kamer. Sommige stukjes waren even lastig maar de hulplijn was top. Leuke effecten. Ontvangst en afsluiting waren gezellig met Glenn. Legt alles goed uit. Veel ervaring heeft hij met escaperooms dus leuke tips gekregen. Dank je wel


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit

  KenzieTheShadowGlenn

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2022

Achter de kiezen 🦷

Vandaag hebben we een persoonlijk record verbroken. Dit was echter niet het snelst uit een escape room geraken, maar juist het langst bij een escape room aanwezig zijn 🤣. Met ons team ‘De Drie Duitsers' (3 personen) hadden we een escape-dagje gepland. We trapte af in 's Hertogenbosch bij Breakout Room. Hier moesten we nog een kamer spelen die we nog niet hadden gespeeld en dat was ‘Bloody Dentist 2.0'.

We kwamen om 09:45 uur aan in Den Bosch en dit keer was de eigenaresse onze gamehost. Om een lang verhaal kort te maken; we gingen uiteindelijk pas om 14:00 de deur uit 😁…. De gezelligheid, gastvrijheid en service bij Breakout Room is iets wat je maar bij weinig escape rooms meemaakt. Dit was niet de eerste keer dat we daar waren en zo lang gezellig hebben zitten kletsen over van alles en nog wat. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en dat verdient echt een groot compliment!

We werden van te voren wél gewaarschuwd voor deze kamer. Dit zou een echte ‘instap-escape room' zijn. We hebben het advies over de volgorde van de kamers bij Breakout Room niet helemaal goed gevolgd 😁…. Desalniettemin wilde we ‘m toch heel graag spelen én (spoiler) het viel absoluut niet tegen!

We kregen de instructie en introductie van de eigenaresse en vervolgens begon voor ons de kamer. De Bloody Dentist 2.0 is inderdaad een klassieke escape room. Het is een singleroom, waarbij je veelal hang- en cijfersloten open moet proberen te krijgen om verder te komen. Echter vond ik het een hele goede klassieke kamer. Er zitten leuke effecten in en er wordt goed gebruik gemaakt van licht en geluid. Helaas zijn wij op horrorgebied al erg gehard en waren we niet meer zo snel bang te krijgen door de scares in deze kamer. Desalniettemin denk ik dat als je weinig gewend bent op horror/thriller gebied, dit best een spannende kamer kan zijn.

De puzzels zijn tof. Er is van alles wat en voor iedereen wat wils en dat kan ik altijd erg waarderen. Je moet (in de meeste gevallen) eerst het ene oplossen, voordat je door kunt met het andere en daarom zou ik aanraden om deze kamer met maximaal 4 personen te spelen. Anders heb je kans dat je op elkaar moet gaan staan wachten. De meeste puzzels zijn prima in thema en passen bij het verhaal.

Het verhaal wat vertelt wordt in deze kamer is zeer goed en voornamelijk goed te volgen. Stap voor stap wordt duidelijk wat deze Bloody Dentist allemaal op zijn kerfstok heeft. Ik hou er altijd van als een verhaal duidelijk en subtiel vertelt wordt doorheen het spel én daar slaagt deze kamer absoluut in.

Met een klein kwartiertje over wisten we uit deze kamer te ontsnappen. Ondanks dat onze verwachtingen best laag waren - vanwege de waarschuwingen vooraf - vond ik het een zeer toffe kamer én hebben we het erg naar ons zin gehad. Na nog wat drankjes en kletsen gingen we uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel naar onze volgende escape room.

Al bij al; Een zeer goede klassieke escape room met toffe licht- en geluidseffecten en vooral hele leuke puzzels. Vooral aan te raden aan mensen die nog niet heel veel escape rooms hebben gespeeld, maar zeker ook leuk voor de wat ervarene speler met de juiste verwachtingen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels en bewegingsruimte;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, speel dan deze als eerste voor een goede opbouw van klassiek naar modern;
- Vooral geschikt voor spelers die nog niet veel kamers gespeeld hebben (inderdaad; als instap-kamer);
- Voor ervaren escapers is dit ook een prima kamer om tussendoor te spelen. Verwacht dan wél een klassieke 1.0 kamer (maar wél een hele goede 👌).

Beste mensen van Breakout Room, bedankt voor de ongelofelijk gezellige ochtend bij jullie! Het is jammer dat we bij jullie nu even zijn uitgespeeld, want we komen ontzettend graag weer eens terug naar Breakout Room, al is het alleen maar om weer vol passie te praten over escape rooms en allerlei andere zaken 😂.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Klassieke 1.0 kamer
 • Licht en geluid
 • Decoratie en thematisering

  sjephanie

GijssambeekGijssambeekEscape GuruLid sinds: 01 januari 2021 (172 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Service can sell everything

Deze escape dag was ik op pad met ´De Drie Duitsers´ dit is voortaan een beetje het groepje waarmee ik eerlijk kan zijn over mijn escape verslaving en me daar graag verder mee helpen.

We hadden vandaag om 10:00 Bloody Dentist 2.0 staan, hoezo is de tijd belangrijk hoor ik je denken. Nou omdat we om 12 uur lekker volgegeten naar binnen gingen ik voelde me net hans uit hans en grietje. Alle gekheid op een stokje, we werden onthaald door een van de leukere mensen die ik heb ontmoet tijden het escape Jessica wat een gezelligheid kwamen wij in terecht. We kregen de vraag of we eerst wat wouden drinken want ´Ze had de tijd´ en dat was niet gelogen we hebben 2 uur lang alleen maar gekletst en gedronken, ervaringen over escaperooms uitgedeeld en vooral een hoop gelachen.

Maar nu de escaperoom zelf (Die al niet meer tegen kon vallen voor het ontvangt)
Het was een leuke kamer een ´thriller´ hij was niet super eng maar de stemming was goed gezet. De puzzels waren niet te makkelijk en maakte het daarom voor mij een goeie kamer. De afwerking was goed gedaan lichten en geluid een plus punt en de afwerking goed.

We waren er binnen de tijd uit, ik meen dat we nog iets rond de 8 minuten overhadden en dat was dikke prima, een leuke kamer en een aanrader om langs te gaan.
Breakout Room bedankt (Special shoutout naar Jessica) en ik kom zeker nog terug voor de Halloween versie :-)


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Service Service & Service

  sjephanie

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape LegendLid sinds: 27 september 2020 (223 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2022

Één van de leukere “beginners” kamers!

Mijn vriend en ik hadden de andere 2 kamers hier al gespeeld (AMAZING❤️¸)
En omdat de andere 2 kamers en de ONWIJS gezellige eigenaren en medewerkers ons zo goed bevallen waren, wilde we ook de Bloody Dentist 2.0 spelen!

Deze kamers is uitermate geschikt voor mensen die nog niet veel Escaperooms gespeeld hebben. Het is ondanks de leeftijd van de kamer en de niet al te hoge moeilijkheidsgraad toch onwijs leuk om te doen.
Bij Breakout Room zijn ze super goed in licht, geluid en techniek. En ook in deze kamer zitten de nodige trucjes die op het eerste oog heel simpel lijken… tot je het zelf moet gaan maken of ontwerpen. Vakmanschap zit er in alle kamers op deze locatie.

Ondanks dat we ruim 20 min over hadden hebben we ons uiterst vermaakt!

Eigenaren met PASSIE voor Escaperooms en dat zie je in alles terug!
Onwijs bedankt voor de leuke avond, en tot de volgende keer!
Ik kan niet wachten tot jullie een nieuwe kamer openen in de toekomst ❤️¸


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  39:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad

  Evelyne

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (290 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2018

Bloody Dentist 1.1

Ik heb mijn review van Bloody Dentist erop nageslagen om te zien wat ik van de oude kamer vond en wat de upgrade heeft verbeterd t.o.v. de vorige keer.

Ik kom tot de conclusie dat ik het nog steeds een beginnerskamer vind vanwege de moeilijkheidsgraad van de kamer en ondanks de naam "2.0" het voor mijn beleving eerder een "1.1"-kamer is. Het blijft een simpel ogende kamer waar met name codes gekraakt moeten worden om hangsloten te openen.

De sfeer hebben ze wel geupgrade, dat vond ik tof. Niet zozeer door de kamer meer aan te kleden, maar door gebruik te maken van meer special effects. I like!

De kamer raad ik zeker aan om te doen, vooral bij mensen die nog niet zo heel veel kamers hebben gespeeld (maximum van vier zou ik zeggen). Verder raad ik aan om sowieso een bezoekje te doen bij Breakout room, want ze hebben ook nog andere toffe kamers.

De service was prima in de vorm van de kamer stond klaar, we konden zelfs iets eerder beginnen en de foto stond snel online. Verder zijn we gewend bij de Breakout room om met super enthousiaste, gepassioneerde, geinteresseerde medewerkers in aanraking te komen, dat was deze keer minder.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  39:25 min

  Marinde

sebastiaan_bouwhuissebastiaan_bouwhuisEscaperLid sinds: 30 juli 2017 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2018

The Docter is in!

We hadden de dentist al een tijdje terug gespeeld maar de 2.0 staat zeker tot zn recht! Niks is meer zoals het was dus dit is echt weer een nieuwe uitdaging!team Breakout bedankt voor het super ontvangst en de gastvrijheid!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Familie0416

Ontsnapt: Ja

  jess

Niet verrassend, weinig spectaculair

Gisteren met z'n zessen deze escaperoom gespeeld. Het begin begon leuk in een lift, daarna was het vooral veel van het zelfde. Geen verrassende elementen en maar 1 kamer. Jammer had er meer van verwacht.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  58:13 min


 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

Sandra3Sandra3Escape ApprenticeLid sinds: 13 mei 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 mei 2024

Goede 1e keer

2 van de 4 hadden dit nog nooit gedaan, dus wisten ook niet zo goed wat we moesten verwachten. We hadden dan ook wat extra aanwijzingen nodig. Helaas niet binnen de tijd naar buiten kunnen komen. Maar wel een hele leuke ervaring en we willen dit wel vaker gaan doen.
Ook een goede begeleiding gehad van Lars.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend
 • Logica

 

DanielDanielEscaperLid sinds: 27 juni 2021 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2024

Goeie opwarmer

Dit is een goeie escaperoom om weer even in te komen.


7

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 6 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

llaaaarrrllaaaarrrEscaperLid sinds: 27 juni 2021 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2024

Goede opwarming

Dit is een goede escaperoom om even in te komen als je er een tijdje uit bent geweest.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  56:00 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Gebrek aan verhaal

 

YorishaYorishaJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2024

Weer even inkomen

Al enige tijd geen escaperoom meer gedaan, dus deze was fijn om weer even in te komen


7.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.5


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 6 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Gebrek aan verhaal

 

Maik_SMaik_SJunior EscaperLid sinds: 28 november 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 maart 2024

Oude kamer, maar wel leuk!

We waren met 4 redelijk onervaren spelers en zijn toch ontsnapt. De puzzels zijn soms even zoeken, maar vooral uitdagend. De sfeer in de kamer is spannend, maar niet eng. We hebben ook allemaal iets kunnen bijdragen aan de puzzels.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:14 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal

 

suzyq277suzyq277EscaperLid sinds: 30 juni 2018 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 maart 2024

Lekker puzzelen ala 1.0!

Nadat we Family Secrets gespeeld hadden, stelde de enthousiaste game master voor om eventueel meteen de Bloody Dentist te spelen. Wij hebben geen moment getwijfeld.

We kregen mee dat we de kamer niet mochten vergelijken met de andere twee kamers en dat het lekker klassiek puzzelen was.

Daar was niks van gelogen.

De kamer is een oud pareltje, een echte klassieke escape room met ouderwets lekker puzzelen en slotjes openen. Heerlijk om af en toe terug te gaan naar de basis.

We speelden deze kamer met 2, en dat is echt heel goed te doen. Mijn advies zou zijn om deze kamer niet met meer dan 4 spelers te spelen.

Op 1 puzzel na zijn alle puzzels erg logisch en duidelijk. Eentje hadden wij duidelijk iets meer moeite mee, maar met meer spelers was dit iets makkelijker geweest.

Als je op zoek bent naar een klassieke kamer die je met 2 spelers kunt spelen, dan is deze echt een aanrader.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

queenie4everqueenie4everEscape ExpertLid sinds: 28 oktober 2018 (91 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 maart 2024

Heerlijk om weer eens een 1.0 kamer te spelen

Vandaag een dagje Den Bosch met drie kamers op 1 locatie. We zijn begonnen met de Bloody Dentist.

We wisten dat dit geen gehypte kamer was met special effects, beleving en alles waar escaperooms tegenwoordig prat op gaan. En dat vonden we prima. Juist leuk dat er ook nog originele kamers zijn waar je gewoon lekker kunt spelen.

De ontvangst was prima en we hadden een gezellige host. Hij probeerde het thema nog een beetje spannend te maken en toen we de kamer inkwamen, merkte je wel dat dat de bedoeling was. Eerlijk, ik ben vrij bang aangelegd, maar op wat heftige geluidsaffecten na, viel het reuze mee. De geluids effecten vond ik ook niet altijd even passend qua timing, maar het droeg wel bij aan de sfeer.

We hebben lekker gepuzzeld en hebben uiteindelijk 1 keer een hint nodig gehad. De sfeer van de kamer was goed en het verhaal was ook goed uitgewerkt. We hebben ons prima vermaakt.

We begrepen dat deze kamer op de schop gaat, dus we zijn blij dat we hem nog hebben kunnen doen.

Na afloop helaas niet nog even door de kamer gelopen en ook geen foto gemaakt (hadden we natuurlijk ook zelf om kunnen vragen).

Prima kamer om te spelen!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

MarkWegMarkWegEscape ExpertLid sinds: 18 september 2021 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 februari 2024

Old-scool escape

Een old-scool escaperoom. Altijd lastig om die, met de kennis er ervaring van moderne kamers te beoordelen. Toch: de prijs is niet old-scool.
Het thema dentist kennen we en werd her en der al mooi uitgevoerd. Ook hier is de aankleding als in een obscure tandartspraktijk. Lastig is dat voor binnenkomst er een aantal restricties waren bij de decoratie: "Hier niet aanzitten." Dat maakt dat je er dus ook niet gaat aanzitten, terwijl dat misschien wel de bedoeling is. Ook dat je misschien wel iets meer rekent tot "hier niet aanzitten" dan bedoeld is.
Liever een kamer waar je aan alles mag zitten, als je het maar niet stukmaakt.
Het attribuut waar het om ging leverde overigens blauwe enkels op bij een aantal van ons. Het licht is niet steeds even duidelijk en het attribuut stond akelig in de weg.

De kamer kent vele puzzels en de old-scool toont zich ook daar. Het is niet steeds duidelijk wat we oplosten, wat er gebeurde als we iets dachten op te lossen of hoe dingen met elkaar verband hielden. Dat past een beetje in een kamer met zo weinig ruimte, maar we kennen toch ook kamers waar de flow duidelijker is. De uitvoering met lichten is best oke, maar is niet altijd terzake.
Er zitten op deze manier nogal wat "red-harings" in deze kamer: een hoop dingen die er niet toe doen, die niet meedoen, of die wel meedoen zonder dat je het merkt. Het haalde de flow voor ons uit deze kamer en leverde veel frustratie op. Meer dan eens stonden we met zijn vijven een beetje te kijken: wat nu?

Achteraf hoorden we dat de BreakoutRoom afscheid gaat nemen van deze kamer en een nieuwe kamer aan het bedenken is. Gezien hun andere kamers op deze locatie en de kwaliteit daar lijkt ons dat een erg goed plan. Omdat we hier toch kwamen wilden we alledrie de kamers spelen. In volgorde begonnen we met deze. Je kunt deze ook overslaan. De andere twee zijn aanmerkelijk beter.
Kan me ook voorstellen dat het voor de gamemaster (complimenten voor hem!) veel leuker is om een kamer te begeleiden met een vanzelfsprekende flow dan dat je hier in deze kamer steeds moet bijspringen.6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede begeleiding

 

MarcelvWMarcelvWEscape ApprenticeLid sinds: 20 januari 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 januari 2024

Erg geslaagd

Leuke kamer en het verhaal is mooi. Was niet makkelijk maar erg leuk om te doen.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:43 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede begeleiding

 

ChanulekeChanulekeEscape ApprenticeLid sinds: 02 januari 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 02 januari 2024

Toffe ervaring met deze kamer.

Samen met zijn drieën naar den bosch geweest. Wat ga je dan doen? Een escaperoom bezoeken! Voor onze dochter de 1e keer, gelijk maar even een bezoekje aan de tandarts gebracht. Vriendelijke begeleiding, mooie setting een en een prettig ontvangst door de eigenaresse. Duidelijke uitleg gehad van te voren en toen gestart. Tijdens ons verblijf in de kamer zijn we goed begeleid. Na afloop nog even gezellig gekletst en tips gekregen om escaperooms te bezoeken. Hele leuke ervaring wij gaan er meer bezoeken!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit

 

lies32lies32Junior EscaperLid sinds: 21 maart 2024 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 april 2024

Leuke standaar escaperoom

We speelden deze kamer met zijn tweeën en dat was goed te doen. De kamer is standaard in de zin van puzzels en dat ze lineair waren. Zaten leuke special effects wat spanningsverhogend kan werken. Begeleiding was goed, we werden goed en vriendelijk ontvangen. Kamer zag er ook goed uit, decor was goed. Op deze locatie zijn er meerdere escaperooms, waarvan deze zeker leuk is om ook te doen, maar we de andere kamers eerder zouden aanbevelen. Al met al een leuke ervaring.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede service
 • Lineair
 • Misschien wat meer uitdaging in de puzzels

 

SharkstierSharkstierJunior EscaperLid sinds: 01 augustus 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2024

Best wel leuk, maar verpest door één puzzel

Toen we begonnen met de kamer was de sfeer goed. Leuk hoe de kamer begint en de eerste puzzel was super origineel. Er werd gelachen en we waren goed op weg. Helaas werd dit verpest door één specifieke puzzel. Zelfs met de hints kwamen we niet verder. De puzzel moet echt aangepast worden om verder te kunnen komen. Na 15 minuten hadden we het pas. De puzzels daarna waren wel leuk, maar de sfeer was omgeslagen omdat we zo gek werden van die ene puzzel. Helaas hebben we ook niet het einde kunnen meemaken omdat de tijd voorbij was. Het personeel was wel heel aardig.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels

 

erwinaugustijnerwinaugustijnEscape ApprenticeLid sinds: 18 december 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 december 2023

Spannende, maar leuke kamer

Met vrienden zijn we voor mijn verjaardag naar Breakout Escaperoom geweest en hebben we verdeeld in 2 groepen een escaperoom gedaan: The Dentist en Se7en Sins.
Zelf zat ik in de groep van The Dentist en we hebben het helaas niet weten te redden binnen het uur. Nu zijn we relatief escaperoom noobs en met het lage slagingspercentage was het te begrijpen, hoewel we met een kwartier extra er waarschijnlijk wel uitgeraakt waren.

The Dentist is een oude tandartspraktijk, die je echt het gevoel geeft dat je in een jaren 50 horrorfilm terecht bent gekomen. Hoewel de kamer spannend is, is hij niet per se eng. Technisch zit hij erg goed in elkaar. Waar onze eerste escaperoom nog puur puzzelen was zonder digitale techniek, draait deze echt op de techniek die erachter zit.
Alle voorwerpen waren ook kundig gemaakt door het team wat erachter schuilgaat.

Voor ervaren spelers zal hij met 1 of 2 hints misschien wel makkelijk te doen zijn, maar wij zitten nog steeds vast in de praktijk van dr. Gory ?


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

wesley85wesley85Junior EscaperLid sinds: 07 december 2019 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 november 2023

Uitdagend

Leuke room veel oude uitdagingen leuke tijdlijn


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  07:12 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede prijs

 

Evdb (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 05 november 2023

Geweldig

Wauw, wij vonden het echt super leuk. We hebben dit spel met z'n 2e gespeeld en was prima te doen. Wel moeilijker dan je met meerdere bent. Maar het personeel speelde super goed mee en de omgeving en het spel is echt super gedaan. Tot de volgende ronde!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Djedi (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 november 2023

Niet naar Breakout room gaan!!!!

Samen met mijn vriend, mijn beste vriendinnetje en haar vriend zijn wij hier afgelopen zaterdag geweest voor een escape room in de volgende escape room: “Bloody Dentist 2.0”. Ik heb nog NOOIT zo’n slechte escape room als deze meegemaakt. De uitleg was bagger, er zat totaal geen (inter)actie in de escape room en de logica was ook ver te zoeken. Wij zijn echt niet achterlijk of weten niks, maar er waren maar 5 oplossingen waarvan het niet duidelijk was hoe je aan deze oplossingen kwam. Ik raad deze escape room dus echt niet aan. Net zo min als Breakout Room zelf. Ga alsjeblieft ergens anders heen, want dit is het geld niet waard. Je betaald er namelijk ook nog eens flink voor. En voor wat je krijgt? Zeg het maar, een grote grap.


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

ZebraJansenZebraJansenJunior EscaperLid sinds: 24 juni 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2023

Spannend!!!!

Leuke ontvangst. We hadden hier al 2 kamers gespeeld en deze hebben we bewaard tot Halloween omdat er dan een acteur in de kamer zou zijn. Dit was zeker wel een meerwaarde. We hebben ons prima vermaakt.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig