Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bloody Dentist 2.0

Den bosch , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Bloody Dentist 2.0

De tandartspraktijk van Dr. Gory is gesloten wegens wanpraktijken. Zijn assistentes hadden al vermoedens dat er iets niet helemaal in de haak was. Helaas is er van zijn assistentes nooit meer iets vernomen....

Weten jullie zijn geheimen te ontrafelen om zo de vloek op deze praktijk op te kunnen heffen?

Dit is de vernieuwde versie van Bloody Dentist.


Thema's

Avontuur

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

53 likes

423 bezoekers

86.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Jagersheuvelstraat 3A
5222 BJ, Den Bosch
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

121 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

ceessiejjceessiejjJunior EscaperLid sinds: 30 augustus 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2019

Alle hoeken van de kamer gezien

Opnieuw een hele goede kamer van Break Out Room in Den Bosch. Deze hebben we een dag nadat we Se7en Sins hebben gespeeld uitgeprobeerd. En dat viel zeker niet tegen. We hebben letterlijk alle hoeken van de kamer gezien. "Er moet gewoon nog iets zijn. Wat zien we over het hoofd?" Stap voor stap begin je dingen af te strepen en uiteindelijk wordt het verhaal ook steeds duidelijker. Ik verbaas me er nog steeds over dat, ondanks dat we de hele kamer overhoop hadden gehaald, er toch steeds iets boven kwam wat we niet eerder hadden gezien. Erg mooie effecten en geluiden ter versterking van de sfeer. Kortom een kamer vol met verrassingen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gedetaileerde kamer
 • Goede puzzels
 • Verrassende effecten

  Maximillian Bancroftfreekie1990jess

BrunildBrunildEscape ApprenticeLid sinds: 06 januari 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 januari 2023

Top kamer

Spannende goed opgebouwde kamer. Sommige stukjes waren even lastig maar de hulplijn was top. Leuke effecten. Ontvangst en afsluiting waren gezellig met Glenn. Legt alles goed uit. Veel ervaring heeft hij met escaperooms dus leuke tips gekregen. Dank je wel


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit

  Glenn

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2022

Achter de kiezen 🦷

Vandaag hebben we een persoonlijk record verbroken. Dit was echter niet het snelst uit een escape room geraken, maar juist het langst bij een escape room aanwezig zijn 🤣. Met ons team ‘De Drie Duitsers' (3 personen) hadden we een escape-dagje gepland. We trapte af in 's Hertogenbosch bij Breakout Room. Hier moesten we nog een kamer spelen die we nog niet hadden gespeeld en dat was ‘Bloody Dentist 2.0'.

We kwamen om 09:45 uur aan in Den Bosch en dit keer was de eigenaresse onze gamehost. Om een lang verhaal kort te maken; we gingen uiteindelijk pas om 14:00 de deur uit 😁…. De gezelligheid, gastvrijheid en service bij Breakout Room is iets wat je maar bij weinig escape rooms meemaakt. Dit was niet de eerste keer dat we daar waren en zo lang gezellig hebben zitten kletsen over van alles en nog wat. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en dat verdient echt een groot compliment!

We werden van te voren wél gewaarschuwd voor deze kamer. Dit zou een echte ‘instap-escape room' zijn. We hebben het advies over de volgorde van de kamers bij Breakout Room niet helemaal goed gevolgd 😁…. Desalniettemin wilde we ‘m toch heel graag spelen én (spoiler) het viel absoluut niet tegen!

We kregen de instructie en introductie van de eigenaresse en vervolgens begon voor ons de kamer. De Bloody Dentist 2.0 is inderdaad een klassieke escape room. Het is een singleroom, waarbij je veelal hang- en cijfersloten open moet proberen te krijgen om verder te komen. Echter vond ik het een hele goede klassieke kamer. Er zitten leuke effecten in en er wordt goed gebruik gemaakt van licht en geluid. Helaas zijn wij op horrorgebied al erg gehard en waren we niet meer zo snel bang te krijgen door de scares in deze kamer. Desalniettemin denk ik dat als je weinig gewend bent op horror/thriller gebied, dit best een spannende kamer kan zijn.

De puzzels zijn tof. Er is van alles wat en voor iedereen wat wils en dat kan ik altijd erg waarderen. Je moet (in de meeste gevallen) eerst het ene oplossen, voordat je door kunt met het andere en daarom zou ik aanraden om deze kamer met maximaal 4 personen te spelen. Anders heb je kans dat je op elkaar moet gaan staan wachten. De meeste puzzels zijn prima in thema en passen bij het verhaal.

Het verhaal wat vertelt wordt in deze kamer is zeer goed en voornamelijk goed te volgen. Stap voor stap wordt duidelijk wat deze Bloody Dentist allemaal op zijn kerfstok heeft. Ik hou er altijd van als een verhaal duidelijk en subtiel vertelt wordt doorheen het spel én daar slaagt deze kamer absoluut in.

Met een klein kwartiertje over wisten we uit deze kamer te ontsnappen. Ondanks dat onze verwachtingen best laag waren - vanwege de waarschuwingen vooraf - vond ik het een zeer toffe kamer én hebben we het erg naar ons zin gehad. Na nog wat drankjes en kletsen gingen we uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel naar onze volgende escape room.

Al bij al; Een zeer goede klassieke escape room met toffe licht- en geluidseffecten en vooral hele leuke puzzels. Vooral aan te raden aan mensen die nog niet heel veel escape rooms hebben gespeeld, maar zeker ook leuk voor de wat ervarene speler met de juiste verwachtingen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels en bewegingsruimte;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, speel dan deze als eerste voor een goede opbouw van klassiek naar modern;
- Vooral geschikt voor spelers die nog niet veel kamers gespeeld hebben (inderdaad; als instap-kamer);
- Voor ervaren escapers is dit ook een prima kamer om tussendoor te spelen. Verwacht dan wél een klassieke 1.0 kamer (maar wél een hele goede 👌).

Beste mensen van Breakout Room, bedankt voor de ongelofelijk gezellige ochtend bij jullie! Het is jammer dat we bij jullie nu even zijn uitgespeeld, want we komen ontzettend graag weer eens terug naar Breakout Room, al is het alleen maar om weer vol passie te praten over escape rooms en allerlei andere zaken 😂.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Klassieke 1.0 kamer
 • Licht en geluid
 • Decoratie en thematisering

  sjephanie

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 01 januari 2021 (125 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Service can sell everything

Deze escape dag was ik op pad met ´De Drie Duitsers´ dit is voortaan een beetje het groepje waarmee ik eerlijk kan zijn over mijn escape verslaving en me daar graag verder mee helpen.

We hadden vandaag om 10:00 Bloody Dentist 2.0 staan, hoezo is de tijd belangrijk hoor ik je denken. Nou omdat we om 12 uur lekker volgegeten naar binnen gingen ik voelde me net hans uit hans en grietje. Alle gekheid op een stokje, we werden onthaald door een van de leukere mensen die ik heb ontmoet tijden het escape Jessica wat een gezelligheid kwamen wij in terecht. We kregen de vraag of we eerst wat wouden drinken want ´Ze had de tijd´ en dat was niet gelogen we hebben 2 uur lang alleen maar gekletst en gedronken, ervaringen over escaperooms uitgedeeld en vooral een hoop gelachen.

Maar nu de escaperoom zelf (Die al niet meer tegen kon vallen voor het ontvangt)
Het was een leuke kamer een ´thriller´ hij was niet super eng maar de stemming was goed gezet. De puzzels waren niet te makkelijk en maakte het daarom voor mij een goeie kamer. De afwerking was goed gedaan lichten en geluid een plus punt en de afwerking goed.

We waren er binnen de tijd uit, ik meen dat we nog iets rond de 8 minuten overhadden en dat was dikke prima, een leuke kamer en een aanrader om langs te gaan.
Breakout Room bedankt (Special shoutout naar Jessica) en ik kom zeker nog terug voor de Halloween versie :-)


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Service Service & Service

  sjephanie

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape GuruLid sinds: 27 september 2020 (158 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2022

Één van de leukere “beginners” kamers!

Mijn vriend en ik hadden de andere 2 kamers hier al gespeeld (AMAZING❤️¸)
En omdat de andere 2 kamers en de ONWIJS gezellige eigenaren en medewerkers ons zo goed bevallen waren, wilde we ook de Bloody Dentist 2.0 spelen!

Deze kamers is uitermate geschikt voor mensen die nog niet veel Escaperooms gespeeld hebben. Het is ondanks de leeftijd van de kamer en de niet al te hoge moeilijkheidsgraad toch onwijs leuk om te doen.
Bij Breakout Room zijn ze super goed in licht, geluid en techniek. En ook in deze kamer zitten de nodige trucjes die op het eerste oog heel simpel lijken… tot je het zelf moet gaan maken of ontwerpen. Vakmanschap zit er in alle kamers op deze locatie.

Ondanks dat we ruim 20 min over hadden hebben we ons uiterst vermaakt!

Eigenaren met PASSIE voor Escaperooms en dat zie je in alles terug!
Onwijs bedankt voor de leuke avond, en tot de volgende keer!
Ik kan niet wachten tot jullie een nieuwe kamer openen in de toekomst ❤️¸


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  39:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad

  Evelyne

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (280 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2018

Bloody Dentist 1.1

Ik heb mijn review van Bloody Dentist erop nageslagen om te zien wat ik van de oude kamer vond en wat de upgrade heeft verbeterd t.o.v. de vorige keer.

Ik kom tot de conclusie dat ik het nog steeds een beginnerskamer vind vanwege de moeilijkheidsgraad van de kamer en ondanks de naam "2.0" het voor mijn beleving eerder een "1.1"-kamer is. Het blijft een simpel ogende kamer waar met name codes gekraakt moeten worden om hangsloten te openen.

De sfeer hebben ze wel geupgrade, dat vond ik tof. Niet zozeer door de kamer meer aan te kleden, maar door gebruik te maken van meer special effects. I like!

De kamer raad ik zeker aan om te doen, vooral bij mensen die nog niet zo heel veel kamers hebben gespeeld (maximum van vier zou ik zeggen). Verder raad ik aan om sowieso een bezoekje te doen bij Breakout room, want ze hebben ook nog andere toffe kamers.

De service was prima in de vorm van de kamer stond klaar, we konden zelfs iets eerder beginnen en de foto stond snel online. Verder zijn we gewend bij de Breakout room om met super enthousiaste, gepassioneerde, geinteresseerde medewerkers in aanraking te komen, dat was deze keer minder.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  39:25 min

  Marinde

sebastiaan_bouwhuissebastiaan_bouwhuisEscaperLid sinds: 30 juli 2017 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2018

The Docter is in!

We hadden de dentist al een tijdje terug gespeeld maar de 2.0 staat zeker tot zn recht! Niks is meer zoals het was dus dit is echt weer een nieuwe uitdaging!team Breakout bedankt voor het super ontvangst en de gastvrijheid!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Familie0416

Ontsnapt: Ja

  jess

Marcovh1984Marcovh1984EscaperLid sinds: 03 januari 2023 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2023

Verrassend leuk

Tijd geleden de 2 andere kamers daar gespeeld maar deze ontbrak nog. Erg leuke kamer voor een “standaard” kamer. Zoals bij de andere kamers weten ze altijd de juiste sfeer neer te zetten om je in het verhaal en de kamer te trekken. Daarnaast zijn ze altijd erg vriendelijk wie je ook hebt als host.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding

 

Kevyn-van-GorpKevyn-van-GorpEscaperLid sinds: 09 februari 2022 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 september 2023

Leuk....

Een wat ouders kamer, maar zeker niet slechter.. zou 'm wel als eerste spelen als je ze allemaal nog niet gedaan hebt. :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:03 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding

 

Wendy HollaWendy HollaEscape ApprenticeLid sinds: 28 augustus 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2023

Nog steeds kiespijn...

Helaas geen echte tandartscontrole gehad... we waren met twee personen en zijn op tijd ontsnapt. Leuke kamer, goed bespeelbaar. Ruime kamer met airco en leuke details. De entree was erg fijn en duidelijk uitgelegd, ook met een stukje context.


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:55 min


 • Ruimtelijk
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Supper leuk

Voor ons wat het een van de eerste keren. Erg leuk om mee te beginnen. Hij zit goed in elkaar. Het verhaal lijn was leuk te volgen. Je word goed geholpen als je vast loopt. Dit was bij ons nog het geval.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal

 

DomeniqueDomeniqueEscape ApprenticeLid sinds: 13 augustus 2023 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2023

Leuke beginnerskamer, klassiek single room

Best aardig ingericht, zeker een verrassende ontsnapping! Logische puzzels die elkaar opvolgen met gevarieerde elementen. Het verhaal is supergoed te volgen, en daarom is een leuke kamer om mee te beginnen!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  44:26 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

Doeien (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 augustus 2023

Vriendelijk personeel, maar toch een domper.

Ondanks een vriendelijk onthaal en een uitdagend ogende kamer is ons bezoek aan "the Bloody Dentist" helaas uitgedraaid op een teleurstelling. Vanwege een technische storing in de kamer werden we halverwege de ontsnappoging verzocht om terug naar de welkomsthal te gaan. Terwijl het personeel de storing aan het oplossen was kregen we een drankje van het huis. Vervolgens de kamer afgemaakt, maar helaas was de ervaring wel een beetje verpest. Daarnaast vond ik het flink prijzig, voor 4 personen bijna 120 euro..


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:33 min

 

Tom AdriaensTom AdriaensEscape ApprenticeLid sinds: 26 juli 2023 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2023

Goeie instap

Met 2 personen gespeeld, wel enkele hints noodzakelijk omdat je soms de zaken gewoon effe niet meer ziet


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Beleving

 

Timyboy12345Timyboy12345Escape ApprenticeLid sinds: 20 juli 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2023

Goeie techniek, semimakkelijke instaproom

Na de eigenaar vorige keer gesproken te hebben deze kamer gedaan, geen spijt van gehad. Goed thema, goed geluid, goed licht en vooral goede effecten. De kamer gehaald in 60 minuten en 40 seconden, maar dat tellen we als een winst.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:20 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal

 

DennisDennisEscaperLid sinds: 30 oktober 2021 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 juli 2023

Leuke kamer!

In verhouding tot de andere kamers op deze locatie een wat eenvoudigere kamer. Puzzels zijn logisch en het is met name veel verbanden leggen tussen info en puzzels. Thema is leuk doorgevoerd. Ontvangst en gastvrijheid was hier wederom top. Al het personeel dat we hier zijn tegengekomen is uitermate vriendelijk en erg gepassioneerd over escapen. Napraten is geen enkel probleem hier ;) en we hebben weer wat tips gekregen voor volgende escapes.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:19 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Logica
 • Spannend

 

Martijn537Martijn537Escape ApprenticeLid sinds: 07 juli 2023 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juli 2023

Leuke en spannende escaperoom

Top ontvangst, met een leuke intro. Je wordt meteen meegesleurd in het verhaal. Net optijd ontsnapt maar zeker een aanrader


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

PingutjePingutjeEscape ApprenticeLid sinds: 19 juli 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2023

Mooie kamer voor 2

Samen met een vriendin deze kamer gedaan. Prima kamer voor 2 personen, ook als beginner lukt het.

We werden ontzettend leuk en vriendelijk ontvangen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  54:24 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede service
 • Goede begeleiding

 

AnneLatuAnneLatuJunior EscaperLid sinds: 25 augustus 2023 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2023

Leuke ervaring

We zijn ontzettend hartelijk ontvangen door een hele leuke host!
Dit was onze eerste ervaring met een escape room en we waren maar met z’n 2e. Dat was best een uitdaging.
We hebben veel plezier gehad en ons echt suf gezocht, maar met wat goede tips hier en daar is het ons gelukt om te ontsnappen 20 seconde na de tijd.
De host hoorde ons de juiste code roepen, de kamer werd donker en daarna weer licht en hij heeft ons het af laten maken. Echt een top ervaring.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Verhaal
 • Spannend

 

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 04 september 2019 (248 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2023

Gebrekkige logica en vine booms

Een perfect excuus. Je hebt een barbecue met vrienden in de buurt van Den Bosch en zat tijd vrij. Daar kan toch wel een escape room bij? We hadden de andere kamers bij Breakout Room al gespeeld, dus dan bleef alleen nog deze over. We komen door extreme file veel te laat aan, maar dit was gelukkig geen probleem. We worden vriendelijk ontvangen en mogen even onthaasten alvorens aan het spel te beginnen. Dikke plus op service!
Ik blijf de aanloop naar de kamer bij Breakout Room komisch vinden. Het is apart en ik snap niet waarom het zo moet, maar hey het is best schattig. Nou het plot van deze kamer ken je al voor je begint. Enge tandarts moord bloed slecht slecht niet goed ontsnap. Let's go!

De praktijk een vrij kleine single room. Ik zou niet aanraden om hier met meer dan 3 of hoogstens 4 naar binnen te gaan. Naast wat geintjes met het licht oogt het decor vrij basic en de afwerking kan beter. Ik zie niet echt waar de "2.0" nou voor staat. Er wordt wel met licht gespeeld maar dit zijn allerlei multikleurige spots die keihard clashen met de serieuze toon van de kamer. Het is een vreemde ervaring om in een bebloede praktijk te staan die met groene en blauwe discolichten wordt verlicht.
De kamer zijn engheid baseert zich vooral op jumpscares. Veel jumpscares. Te veel eigenlijk. Je kan maar zo vaak het licht uit doen met een hard geluid voor het gewoon vervelend wordt. Het wordt voorspelbaar en zelfs komisch, vooral als je doorhebt dat de jumpscaregeluiden gewoon vine booms zijn.

Bloody Dentist staat bekend als de beginnerskamer bij Breakout Room. Echter blijkt het puzzelen voor ons erg frustrerend. De flow heeft twee kanten. Soms heb je een simpele puzzel die zo gedaan is en soms heb je me toch een gat in de logica waardoor je muurvast zit. We hebben hier meerdere punten dat we 5 tot 10 minuten alle mogelijke antwoorden op een puzzel proberen omdat we maar niet doorhebben wat er van ons verwacht wordt. Vervolgens krijgen we een hint die ons vertelt wat er dan wel moet gebeuren en dat we totaal niet begrijpen hoe we dat hadden moeten weten. Misschien is het dat de logica van Breakout Room (op Family Secrets na) me gewoonweg niet ligt, maar ik had precies dezelfde problemen bij Seven Sins.
Er is naast de scheve logica ook een gebrek aan sturing. Je lost een puzzel op en krijgt een cijfercode, maar je hebt 5 sloten en geen clue waar die code nou op moet. Dan moet hij dus op dat ene kastje daar in de hoek waar 0 indicatie voor is. Dit soort dingen gebeuren regulier en aangezien we al moeite hebben met de logica wordt de ervaring regulier frustrerend. Toch komen we met flink wat tijd over weer buiten.

Bloody Dentist is gewoon niet een kamer voor mij. Voor mij ontbreekt er te veel sturing en logica om de frustratie in te perken. Als beginner zal je dit mogelijk nog leuk vinden, maar de kamer is verder te basic om voor iemand met enige ervaring een aanvulling op hun escape ervaring te zijn. Vooral als je 2.0 achter je naam plakt wekt dat verwachtingen en de kamer maakt dat 2.0-gevoel voor mij niet waar.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service
 • Aanloop naar kamer
 • Gebrek aan logica en sturing
 • Vervelende scares
 • Kleine basic ruimte
 • Geen 2.0 ervaring

 

Leuke kamer, wel paar hints nodig

Prima kamer, paar lekkere schrikmomentjes. De drie hints wel gebruikt. Met zes gespeeld, kan prima, maar met vier waarschijnlijk wel beter.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:19 min


 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

viefjeviefjeEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2019 (136 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2023

Spannende kamer

Deze kamer is al iets ouder, maar nog steeds leuk om te spelen. Belangrijk om goed te zoeken, waar wij niet altijd even goed in zijn. Goede kamer om met 2 ervaren spelers te spelen.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  49:49 min


 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape ExpertLid sinds: 18 september 2019 (146 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 mei 2023

Mooi aangekleed

Dit was onze tweede kamer hier. Nadat we family secrets hadden gespeeld begonnen we aan de bloody dentist. Die volgorde van spelen kan beter andersom. (family secrets is dan ook de nieuwste kamer) Ook de bloody dentist is super mooi aangekleed en er is veel werk gestoken in de audio en het licht, waar ik ook erg enthousiast over was. Ik vind het lastig om deze kamer een cijfer te geven omdat hij in vergelijking met de andere twee kamers hier net iets minder spectaculair was. Wel was het echt een mooie puzzelkamer die wij met veel plezier gespeeld hebben en raad ik hem ook zeker aan. Begin er dan wel mee!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs

 

YmoYmoEscape ApprenticeLid sinds: 30 april 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 april 2023

Prima kamer maar niet te vergelijken met de kamer er tegenover

Ik heb een half jaar geleden "family secrets" gespeeld, echt fantastische kamer!!!

Vol goede moed gingen we naar deze kamer, ik vond het vorige x al prijzig maar nu dacht ik als deze net zo mooi is, dan is het me wel wat meer geld waard.

Moet zeggen dat ik toch een klein beetje teleurgesteld was, misschien omdat ik hoge verwachtingen had vanwege family secrets..

Deze kamer, bloody dentist, is prima met enkele verassingen maar niet spectaculair. Het verbaasd me dan ook dat deze zon hoge cijfers krijgt... Er zit wel 1 leuk verassend element in maar ook best wat puzzels wat een beetje aan het toeval overlaat en je echt hints nodig hebt. Nog steeds wel leuk om te spelen maar zoals ik zei waren mijn verwachtingen hoog.
Ik moet dan ook zeggen dat ik het een prijzige kamer vind voor dit geld.
De service is wel echt top!!!! Leuke begeleiding en top sfeertje.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 3.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Weinig origineel
 • Prijs
 • Onlogische puzzels

 

Manou VestersManou VestersEscape ApprenticeLid sinds: 04 augustus 2022 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 maart 2023

Goeie kamer

Goeie kamer


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

MamvanhunMamvanhunJunior EscaperLid sinds: 24 augustus 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2023

Redelijke kamer

De minste van de drie maar wel aardig


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel
 • Decor

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig