Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bloody Dentist 2.0

Den bosch , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over Bloody Dentist 2.0

De tandartspraktijk van Dr. Gory is gesloten wegens wanpraktijken. Zijn assistentes hadden al vermoedens dat er iets niet helemaal in de haak was. Helaas is er van zijn assistentes nooit meer iets vernomen....

Weten jullie zijn geheimen te ontrafelen om zo de vloek op deze praktijk op te kunnen heffen?

Dit is de vernieuwde versie van Bloody Dentist.


Thema's

Avontuur

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

52 likes

333 bezoekers

86.3% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Jagersheuvelstraat 3A
5222 BJ, Den Bosch
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

102 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

ceessiejjceessiejjJunior EscaperLid sinds: 30 augustus 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2019

Alle hoeken van de kamer gezien

Opnieuw een hele goede kamer van Break Out Room in Den Bosch. Deze hebben we een dag nadat we Se7en Sins hebben gespeeld uitgeprobeerd. En dat viel zeker niet tegen. We hebben letterlijk alle hoeken van de kamer gezien. "Er moet gewoon nog iets zijn. Wat zien we over het hoofd?" Stap voor stap begin je dingen af te strepen en uiteindelijk wordt het verhaal ook steeds duidelijker. Ik verbaas me er nog steeds over dat, ondanks dat we de hele kamer overhoop hadden gehaald, er toch steeds iets boven kwam wat we niet eerder hadden gezien. Erg mooie effecten en geluiden ter versterking van de sfeer. Kortom een kamer vol met verrassingen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gedetaileerde kamer
 • Goede puzzels
 • Verrassende effecten

  Maximillian Bancroftfreekie1990jess

BrunildBrunildEscape ApprenticeLid sinds: 6 januari 2023 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 6 januari 2023

Top kamer

Spannende goed opgebouwde kamer. Sommige stukjes waren even lastig maar de hulplijn was top. Leuke effecten. Ontvangst en afsluiting waren gezellig met Glenn. Legt alles goed uit. Veel ervaring heeft hij met escaperooms dus leuke tips gekregen. Dank je wel


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit

  Glenn

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 1 januari 2022 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Service can sell everything

Deze escape dag was ik op pad met ´De Drie Duitsers´ dit is voortaan een beetje het groepje waarmee ik eerlijk kan zijn over mijn escape verslaving en me daar graag verder mee helpen.

We hadden vandaag om 10:00 Bloody Dentist 2.0 staan, hoezo is de tijd belangrijk hoor ik je denken. Nou omdat we om 12 uur lekker volgegeten naar binnen gingen ik voelde me net hans uit hans en grietje. Alle gekheid op een stokje, we werden onthaald door een van de leukere mensen die ik heb ontmoet tijden het escape Jessica wat een gezelligheid kwamen wij in terecht. We kregen de vraag of we eerst wat wouden drinken want ´Ze had de tijd´ en dat was niet gelogen we hebben 2 uur lang alleen maar gekletst en gedronken, ervaringen over escaperooms uitgedeeld en vooral een hoop gelachen.

Maar nu de escaperoom zelf (Die al niet meer tegen kon vallen voor het ontvangt)
Het was een leuke kamer een ´thriller´ hij was niet super eng maar de stemming was goed gezet. De puzzels waren niet te makkelijk en maakte het daarom voor mij een goeie kamer. De afwerking was goed gedaan lichten en geluid een plus punt en de afwerking goed.

We waren er binnen de tijd uit, ik meen dat we nog iets rond de 8 minuten overhadden en dat was dikke prima, een leuke kamer en een aanrader om langs te gaan.
Breakout Room bedankt (Special shoutout naar Jessica) en ik kom zeker nog terug voor de Halloween versie :-)


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Service Service & Service

  sjephanie

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2022

Achter de kiezen 🦷

Vandaag hebben we een persoonlijk record verbroken. Dit was echter niet het snelst uit een escape room geraken, maar juist het langst bij een escape room aanwezig zijn 🤣. Met ons team ‘De Drie Duitsers’ (3 personen) hadden we een escape-dagje gepland. We trapte af in ’s Hertogenbosch bij Breakout Room. Hier moesten we nog een kamer spelen die we nog niet hadden gespeeld en dat was ‘Bloody Dentist 2.0’.

We kwamen om 09:45 uur aan in Den Bosch en dit keer was de eigenaresse onze gamehost. Om een lang verhaal kort te maken; we gingen uiteindelijk pas om 14:00 de deur uit 😅. De gezelligheid, gastvrijheid en service bij Breakout Room is iets wat je maar bij weinig escape rooms meemaakt. Dit was niet de eerste keer dat we daar waren en zo lang gezellig hebben zitten kletsen over van alles en nog wat. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en dat verdient echt een groot compliment!

We werden van te voren wél gewaarschuwd voor deze kamer. Dit zou een echte ‘instap-escape room’ zijn. We hebben het advies over de volgorde van de kamers bij Breakout Room niet helemaal goed gevolgd 😅. Desalniettemin wilde we ‘m toch heel graag spelen én (spoiler) het viel absoluut niet tegen!

We kregen de instructie en introductie van de eigenaresse en vervolgens begon voor ons de kamer. De Bloody Dentist 2.0 is inderdaad een klassieke escape room. Het is een singleroom, waarbij je veelal hang- en cijfersloten open moet proberen te krijgen om verder te komen. Echter vond ik het een hele goede klassieke kamer. Er zitten leuke effecten in en er wordt goed gebruik gemaakt van licht en geluid. Helaas zijn wij op horrorgebied al erg gehard en waren we niet meer zo snel bang te krijgen door de scares in deze kamer. Desalniettemin denk ik dat als je weinig gewend bent op horror/thriller gebied, dit best een spannende kamer kan zijn.

De puzzels zijn tof. Er is van alles wat en voor iedereen wat wils en dat kan ik altijd erg waarderen. Je moet (in de meeste gevallen) eerst het ene oplossen, voordat je door kunt met het andere en daarom zou ik aanraden om deze kamer met maximaal 4 personen te spelen. Anders heb je kans dat je op elkaar moet gaan staan wachten. De meeste puzzels zijn prima in thema en passen bij het verhaal.

Het verhaal wat vertelt wordt in deze kamer is zeer goed en voornamelijk goed te volgen. Stap voor stap wordt duidelijk wat deze Bloody Dentist allemaal op zijn kerfstok heeft. Ik hou er altijd van als een verhaal duidelijk en subtiel vertelt wordt doorheen het spel én daar slaagt deze kamer absoluut in.

Met een klein kwartiertje over wisten we uit deze kamer te ontsnappen. Ondanks dat onze verwachtingen best laag waren - vanwege de waarschuwingen vooraf - vond ik het een zeer toffe kamer én hebben we het erg naar ons zin gehad. Na nog wat drankjes en kletsen gingen we uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel naar onze volgende escape room.

Al bij al; Een zeer goede klassieke escape room met toffe licht- en geluidseffecten en vooral hele leuke puzzels. Vooral aan te raden aan mensen die nog niet heel veel escape rooms hebben gespeeld, maar zeker ook leuk voor de wat ervarene speler met de juiste verwachtingen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels en bewegingsruimte;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, speel dan deze als eerste voor een goede opbouw van klassiek naar modern;
- Vooral geschikt voor spelers die nog niet veel kamers gespeeld hebben (inderdaad; als instap-kamer);
- Voor ervaren escapers is dit ook een prima kamer om tussendoor te spelen. Verwacht dan wél een klassieke 1.0 kamer (maar wél een hele goede 👌).

Beste mensen van Breakout Room, bedankt voor de ongelofelijk gezellige ochtend bij jullie! Het is jammer dat we bij jullie nu even zijn uitgespeeld, want we komen ontzettend graag weer eens terug naar Breakout Room, al is het alleen maar om weer vol passie te praten over escape rooms en allerlei andere zaken 😂.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Klassieke 1.0 kamer
 • Licht en geluid
 • Decoratie en thematisering

  sjephanie

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape GuruLid sinds: 27 september 2020 (116 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juni 2022

Één van de leukere “beginners” kamers!

Mijn vriend en ik hadden de andere 2 kamers hier al gespeeld (AMAZING❤️)
En omdat de andere 2 kamers en de ONWIJS gezellige eigenaren en medewerkers ons zo goed bevallen waren, wilde we ook de Bloody Dentist 2.0 spelen!

Deze kamers is uitermate geschikt voor mensen die nog niet veel Escaperooms gespeeld hebben. Het is ondanks de leeftijd van de kamer en de niet al te hoge moeilijkheidsgraad toch onwijs leuk om te doen.
Bij Breakout Room zijn ze super goed in licht, geluid en techniek. En ook in deze kamer zitten de nodige trucjes die op het eerste oog heel simpel lijken… tot je het zelf moet gaan maken of ontwerpen. Vakmanschap zit er in alle kamers op deze locatie.

Ondanks dat we ruim 20 min over hadden hebben we ons uiterst vermaakt!

Eigenaren met PASSIE voor Escaperooms en dat zie je in alles terug!
Onwijs bedankt voor de leuke avond, en tot de volgende keer!
Ik kan niet wachten tot jullie een nieuwe kamer openen in de toekomst ❤️


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  39:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad

  Evelyne

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (272 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2018

Bloody Dentist 1.1

Ik heb mijn review van Bloody Dentist erop nageslagen om te zien wat ik van de oude kamer vond en wat de upgrade heeft verbeterd t.o.v. de vorige keer.

Ik kom tot de conclusie dat ik het nog steeds een beginnerskamer vind vanwege de moeilijkheidsgraad van de kamer en ondanks de naam "2.0" het voor mijn beleving eerder een "1.1"-kamer is. Het blijft een simpel ogende kamer waar met name codes gekraakt moeten worden om hangsloten te openen.

De sfeer hebben ze wel geupgrade, dat vond ik tof. Niet zozeer door de kamer meer aan te kleden, maar door gebruik te maken van meer special effects. I like!

De kamer raad ik zeker aan om te doen, vooral bij mensen die nog niet zo heel veel kamers hebben gespeeld (maximum van vier zou ik zeggen). Verder raad ik aan om sowieso een bezoekje te doen bij Breakout room, want ze hebben ook nog andere toffe kamers.

De service was prima in de vorm van de kamer stond klaar, we konden zelfs iets eerder beginnen en de foto stond snel online. Verder zijn we gewend bij de Breakout room om met super enthousiaste, gepassioneerde, geinteresseerde medewerkers in aanraking te komen, dat was deze keer minder.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  39:25 min

  Marinde

sebastiaan_bouwhuissebastiaan_bouwhuisEscaperLid sinds: 30 juli 2017 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2018

The Docter is in!

We hadden de dentist al een tijdje terug gespeeld maar de 2.0 staat zeker tot zn recht! Niks is meer zoals het was dus dit is echt weer een nieuwe uitdaging!team Breakout bedankt voor het super ontvangst en de gastvrijheid!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Familie0416

Ontsnapt: Ja

  jess

Manou VestersManou VestersEscape ApprenticeLid sinds: 4 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 maart 2023

Goeie kamer

Goeie kamer


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

MamvanhunMamvanhunJunior EscaperLid sinds: 24 augustus 2022 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 februari 2023

Redelijke kamer

De minste van de drie maar wel aardig


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel
 • Decor

 

Escape SheepEscape SheepEscape ExpertLid sinds: 4 oktober 2021 (118 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 februari 2023

Even een gaatje vullen

Leuke kamer voor als je even ouderwets wilt puzzelen.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Goede begeleiding

 

MarioDerniesMarioDerniesJunior EscaperLid sinds: 26 februari 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 februari 2023

Prima classic kamer

Prima classic kamer


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer

 

fembulfembulJunior EscaperLid sinds: 27 november 2022 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 januari 2023

Op controle bij dr. Gory

Deze kamer is een absoluut een goede kennismaking met escape rooms voor de beginnende escaper! De puzzels zijn leuk, zitten goed in elkaar en de kamer is mooi afgewerkt.

Ook voor de wat meer ervaren escaper is de kamer een aanrader, mits de juiste verwachting aanwezig is. Vergeleken met 7 sins en Family Secrets is deze kamer inderdaad wat makkelijker, maar qua sfeer vind ik deze kamer net als hun andere kamers echt goed in elkaar zitten en wordt het verhaal steeds duidelijker.

Zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  47:48 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutJunior EscaperLid sinds: 7 augustus 2022 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 januari 2023

Spannende starter

The bloody dentist 2.0 is een prima escaperoom met duidelijke en leesbare puzzels. Dit is voor startende escaperoom spelers die lekker in de flow willen komen van het escapen de perfecte kamer om mee te beginnen. Helaas moet ik me wel aansluiten bij de meeste reviews dat hij wat verouderd is. Desondanks hebben wij ons erg vermaakt en was het leuke kamer om gespeeld te hebben.

Los hiervan nog even mijn complimenten naar onze gamemaster Lars die ons perfect en leuk begeleid heeft!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:12 min


 • Sfeer
 • Goede service (complimenten aan de gamemaster)
 • Puzzels
 • Goede begeleiding (complimenten aan de gamemaster)
 • Spannend (niet te spannend)

 

DvdVaartDvdVaartJunior EscaperLid sinds: 12 juni 2022 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2023

Fijne zondagtandarts

We konden gelukkig op zondag terecht bij deze tandarts.
Helaas bleek dat er wat problemen waren met de bezetting, de tandarts is al een tijd niet meer gesignaleerd en er deden wat rare verhalen de ronde over hem.

Na wat speurwerk in zijn behandelkamer zou ik deze tandarts niet aanraden om gaatjes te laten vullen bij je.

De behandelkamer was een mix van oude spullen en ook wat erg moderne verlichting waardoor het wat onwennig aanvoelt.

Zijn mysterie was redelijk snel ontrafeld zonder heel erg creatief te worden.

Naast de tandarts zijn er nog meer mysteries te ontrafelen waarvoor we graag terugkomen.


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 januari 2023

Bloody Dentist 2.0

#141 - Dit is duidelijk de oudste kamer van breakoutroom. Onze verwachtingen waren niet zo hoog en dat is denk ik ook de juiste manier om deze kamer in te gaan. Prima om mee te pakken als je de rest ook speelt. De aankleding is kloppend bij het thema. De puzzels waren niet mijn ding. Ik vond veel puzzels onlogisch, daardoor was er ook eigenlijk geen fijne flow.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  42:42 min

 

ddingjanddingjanEscape ApprenticeLid sinds: 3 januari 2023 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 januari 2023

Simpele opbouw maar veel puzzelen!

De kamer zag er simpel aan, makkelijk ontsnappen dan toch? Niet dus! Krakende hersenen, die hebben we lang gehoord daar. Geniale verhaallijn en leuk om te doen!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:41 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Manuela (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2022

Uniek

Voor het eerst dit gedaan. Degene die ons had ontvangen was echt heel aardig en enthousiast. Ontzettend gastvrij. Kamer was geweldig vooral voor een eerste keer. Mooie geluid en licht effecten. Toffe puzzels en opdrachten. Echt een geweldige ervaring. Wij komen zeker terug.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

vlaflipvlaflipEscaperLid sinds: 28 december 2019 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2022

Spoelt u maar!

Nadat we Seven Sins en Oma erfenis hadden gespeeld, stond deze nog op de rol.
Niet vreemd want als je een team hebt wat zo goed aanvoelt hoe een escape room moet worden gespeeld omdat e zelf er ook aan verslaafd zijn, dan komt het wel goed.

De dentist. Juist. nou niet een van onze meest favoriete onderwerpen, zeker niet als he rogue gaat en er een luguber verhaal achter steekt dat zich langzaam ontvouwd.
In een mooi decor ontwikkelt zich het verhaal langzaamerhand naar een apotheose.
Leuk dat alle in karater is en dat we veel hadden te doen, Samenwerking is -uiteraard- nodig en er zitten een paar leuke twists in.
Iets minder ingewikkelde kamer dan de andere twee, maar echt wel weer heel leuk om te doen.

Hoorde dat ze gaan werken aan een nieuwe kamer, nou, reserveer maar een plekje van ons, want we komen weer graag langs.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Vlaflip

Ontsnapt: Ja  53:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

StevenStevenJunior EscaperLid sinds: 14 september 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2022

Mooie kamer voor 2 personen

Echt een leuke kamer leuke puzzels leuke effecten er in

Met 2 per is de beste hoeveelheid om te spelen maar mijn mening


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

Noortje (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2022

Helemaal super

Vriendelijke ontvangst en goede voorbereiding (bv hoe de verschillende sloten werken). Spannende kamer, behulpzame hints waar je mee verder kan.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

K. Peters (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2022

Lugubere oude tandartspraktijk, zeer sfeervol met mooie geluid-en lichteffecten.

Zonder spoilers weg te geven , de entree was al meteen verrassend, voor een vijftal buren waarmee we deze kamer betraden was het het flink out of the box denken hier ergens een clue te vinden.
Niemand van dit gezelschap had ooit een escaperoom gespeeld.
De puzzels waren dermate pittig dat we hints nodig hadden...
Uiteindelijk kwamen we tijd te kort de verlossende code te vinden.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

debbie_de_klerkdebbie_de_klerkEscape ExpertLid sinds: 6 april 2019 (114 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2022

Zeker een aanrader

Een weekendje Den Bosch en meteen alle kamers op deze locatie gespeeld. Absoluut geen spijt van gehad.
De kamer is erg goed vormgegeven waardoor je je in een verlaten tandartspraktijk waant. Originele puzzels en alles werkt perfect. Kamer is zeker spannend maar niet al te eng.
Medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Hints werden op een fijne en goede manier gegeven zodat het niet ten koste ging van het spel.
Mocht je ze allemaal nog willen doen, start dan met de dentist, speel vervolgens seven sins en eindig met family secrets.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Davidkonig5Davidkonig5Escape ApprenticeLid sinds: 1 augustus 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2022

Tof

Een ingewikkelde, maar leuke, spannende, goed uitgewerkte beginners kamer. Erg goeie sfeer in de kamer en een gepassioneerde en enthousiaste eigenares.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:13 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Logica
 • Spannend
 • Lichtjes

 

Marjolein25Marjolein25Junior EscaperLid sinds: 9 augustus 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2022

Spannende kamer

Wij hebben deze kamer als laatst gedaan. Dit is de eerste kamer die ze gebouwd hebben en dit merk je wel. Hij is spannend en hij zit goed in elkaar maar hij evenaart de andere kamers niet. Ik denk dat wij gewoon verwend zijn haha... Al met al een leuke kamer om mee te beginnen als je een beetje van spanning houdt


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service

 

EvelyneEvelyneJunior EscaperLid sinds: 21 februari 2023 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 februari 2023

Ultieme beginnerkamer

Met zijn drieën gingen we op weg naar Den Bosch om deze kamer te spelen. De andere twee hadden de andere kamers al gespeeld en ik kan je alvast vertellen dat ik ook zeker terug kom voor de andere kamers!

Ten eerste is de service geweldig. Ontzettend leuke eigenaren waarmee we ik-weet-niet-hoeveel uur hebben zitten praten na het ontsnappen. Super vriendelijk en hebben echt passie voor wat ze maken.

Ten tweede, de kamer. Het verhaal is vrij simpel, maar zeker leuk bedacht. Je merkt ook dat het een wat oudere kamer is, maar daarom zeker niet minder goed! De puzzels zijn gevarieerd en hebben een fijn verloop. Iedereen kan zijn steentje bijdragen en is voor 3/4 personen heel fijn.
Het decor is leuk en als je hoort wat het eerst geweest is, zie je ook zeker dat het upgrades heeft gehad.

We gingen erg snel, maar dat maakte de ervaring niet minder. (Het gaf best een overwinningsgevoel haha) Het hintsysteem is ook erg leuk en had ik ook nog niet eerder gezien.

Het is, zoals meerdere zeggen, een fijne beginnerskamer. Je krijgt een goed beeld van wat een escaperoom in houd en maakt nieuwsgierig naar wat ze nog meer in huis hebben.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica
 • Beleving

 

SamWulterkensSamWulterkensEscape ApprenticeLid sinds: 27 mei 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 mei 2022

Super kamer met een goede sfeer

Het is een eenvoudige kamer met goede uitdagingen. En een super tof verhaal.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig