Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

60 minuten

2 - 5

14 jaar

Lees reviews

Meer over De Florijnen

Vind op een oud schip de kaart van de kapitein, kies het ruime sop en ga op weg naar de verborgen schat!

Moeilijkheidsgraad:

***


Thema's

Piraten

Eigenschappen

Airco aanwezig

Niet rolstoeltoegankelijk

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

3 likes

43 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Dorpsstraat 37A
3641EA, Mijdrecht
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

17 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (227 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 september 2022

What arrrrre you doing?

Met 4 personen waren we al bij Escape Mijdrecht en hadden we zojuist al een kamer daar gespeeld. We waren gezellig aan het kletsen met onze gamehost (tevens eigenaar) over… Ja, hoe kan het ook anders; escape rooms 😂. Op een gegeven moment werd het tijd om de volgende kamer op deze locatie te gaan spelen ‘De Florijnen'.

Escape Mijdrecht ligt midden in het dorpscentrum. Je kunt parkeren op parkeerplaatsen nabij met een blauwe schijf. De ontvangstruimte ziet er super netjes uit en bevat een bar, zodat je vóór of na het spelen een drankje kunt nuttigen.

De instructie werd beknopt gegeven door onze gamehost (fijn dat de gamehost goed af kon stemmen op ons als ‘ervaren' groep 👍) én de introductie gebeurd in de kamer zelf middels audio. Het doel wordt meteen duidelijk; met ons piratenschip de zee op en opzoek naar de schat! Altijd prettig als je in een escape room weet waar je naartoe moet werken 👌.

De kamer is mooi gedecoreerd en gethematiseerd. Hoewél ‘een schip op zee' moeilijk is om realistisch uit te werken, is dat hier aardig gelukt. Het schip zelf vond ik vooral héél mooi, misschien zou er nog wat kunnen worden gedaan aan hoe je ‘de zee' realistisch neerzet, maar dat is een moeilijke opgaven én hoe het hier nu gedaan is, is verder super netjes. Licht en geluid zorgen ervoor dat de piratensfeer goed wordt neergezet in deze kamer.

De puzzels in de kamer zijn goed te doen, al liepen we in deze kamer op één puzzel een beetje vast. Desalniettemin voelde ook hier onze gamehost weer prima aan, dat we een hint nodig hadden. De puzzels zijn voornamelijk parallel te spelen, wat betekent dat je meerdere puzzels tegelijkertijd kunt oplossen. Hierdoor kun je dus goed de taken verdelen én heeft iedereen wat te doen in de kamer. Op één puzzel na, zijn ze niet al te moeilijk. Dat maakt deze kamer dus geschikt voor een grote doelgroep.

We wisten binnen de gegeven tijd de schat te bemachtigen 💪. Wat ontzettend leuk is, is dat je hier een aandenken meekrijgt aan de escape room. Ik stel het altijd oprijs als escape rooms nét iets extra's doen om een goede indruk te maken. Helemaal top dus!

Al bij al; Een leuke kamer om mee te pakken als je in de buurt van Mijdrecht bent. Zowel leuk om te doen voor ervaren escapers als voor onervaren spelers én ook leuk om te spelen met de familie.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. bewegingsruimte op sommige momenten;
- Zowel leuk voor ervaren als onervaren spelers;
- Ook zeer geschikt als familiekamer, dus om met bijvoorbeeld een gezin te spelen.

Bedankt voor de fijne avond, Escape Mijdrecht! Wij hebben het erg naar ons zin gehad en de kamers hebben ons positief verrast. Wij komen zeker nog eens terug voor jullie andere kamers.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Flow
 • Thematisering en decoratie
 • Licht en geluid
 • Aandenken

  mitch2304sjephanie

anoukanoukEscape MasterLid sinds: 16 november 2018 (225 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2023

Opzoek naar de schat!

4 man sterk trokken we naar Mijdrecht om de tempel, de florijnen en Space Lab te gaan spelen. Na een drankje gedronken te hebben, konden we beginnen aan de tweede kamer van de dag; de florijnen. Na het spelen van de tempel waren de verwachtingen van de kamer alweer wat gestegen. Ook de aankleding van deze kamer ziet er goed uit. Het is vrij moeilijk om een boot op zee echt te laten lijken, maar het is ze aardig gelukt. Er is goed gebruik gemaakt van de ruimte die ze hebben, maar met 4 personen is het toch net wat aan de krappe kant. De puzzels zijn goed in thema en zijn goed te doen. Ontzettend leuk dat je hier een souvenir mee naar huis krijgt. Dat is wat mij betreft altijd een dik plus punt.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Drs-jlc

TheekopjeTheekopjeEscape ExpertLid sinds: 23 september 2019 (168 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 juni 2023

90 graden richting het Noorden! Of oh nee, WEST!

Escape Room Mijdrecht bevind zich in een pittoreske Dorpstraat in het centrum van Mijdrecht. Parkeren kan vlakbij met een blauwe kaart of gratis een stukje verderop. De ontvangstruimte ziet er schitterend uit en is haast een horeca gelegenheid op zichzelf. De Florijnen was de eerste kamer die we speelde deze dag. We hadden dan ook de minste verwachtingen van deze kamer. Had ons toen eens verteld dat dit de favoriet van de dag werd…

De inrichting van de kamer is simpel, doeltreffend, en mooi afgewerkt. Middels de nodige geluidseffecten en muziek zet de maker precies de sfeer neer die je verwacht op een schip. Deze sfeer bouwt mooi op richting het einde van de kamer en is verre van statisch. Super mooi gedaan! Ik kan me zelfs herinneren dat ik de eerste 10 minuten constant afgeleid raakte door de mooie muziek haha.

De puzzels die je tegen komt vallen mooi binnen het thema van de kamer. Er is goed nagedacht over de verschillende stappen die je onderneemt binnen de setting. De puzzels zijn merendeels lineair en op enige momenten parallel uit te voeren. Er is creatief gebruik gemaakt van de ruimte waar je je in bevind en dit ontvouwd zich heel tof als je het einde van het avontuur nadert. En wat een leuke climax was dat zeg, echt een toffe verassing die wij beide niet zagen aankomen.

Ik benoemde het net al even maar aan het einde van deze dag waarbij we 3 kamers speelde op deze locatie was De Florijnen stiekem onze favoriet. Nou denk ik ook omdat dit komt omdat we met 2 personen waren en deze kamer daar gewoon enorm voor geschikt is. De service was hartstikke goed en ik zou iedereen met liefde deze kant op sturen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangstruimte/locatie
 • Inrichting van de kamer
 • Afwerking
 • Geluid en muziek
 • Sfeer
 • Opbouw naar een climax
 • De climax zelf
 • Puzzels enorm goed in thema
 • Creatief gebruik van ruimte
 • Goede service!
 • Minder geschikt voor grotere groepen

  Fietspomp

JoyceWeijJoyceWeijEscape ApprenticeLid sinds: 02 maart 2024 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 maart 2024

Schip Ahoy!

Vandaag kozen we het ruime sop en gingen op zoek naar de schat. Een kamer die goed te doen is met twee personen. Zowel qua omvang als qua hoeveelheid puzzels. Door de aankleding waan je je op een echt schip. Er wordt wat rekenvermogen gevraagd, logisch denkvermogen en uiteraard worden je zoekskills ook op de proef gesteld! Tot slot kán je proberen de hele schatkist te jatten, maar…


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  50:11 min


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit
 • Verhaal

 

charlotte evers (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2024

creatief gemaakt

supermooi decor, en goed nagebootst ook goed gebuik gemaakt van de kleine ruimte. echt knap en mooi gemaakt.de puzzels waren ook heel erg in het thema! het hintssysteem was ook heel goed, die kwam gelijk met een hint als je vastzat. bij bijna de laatste puzzel waren we verast echt heel creatief gedaan! chapeau voor de makers waaronder mijn begeleider Lisa


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Sanne (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2024

Geweldige ervaring

Allereerst bij binnenkomst erg fijn ontvangen en een mooie wachtruimte, met eventueel spellen als tijdsbesteding. Wij hebben De Florijnen gespeeld en werkelijk waar wat een leuk en goed verhaal, erg mooie ruimte en prachtig tot in de detail. We hebben erg genoten en ik raad iedereen aan om hier een escape room te spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Domina TempusDomina TempusSenior EscaperLid sinds: 09 november 2018 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2023

Ai ai kap'tein!

#110

De Florijnen is qua formaat een kleine escaperoom. Wij waren met z'n vieren en je loopt elkaar wel snel in de weg. Twee of drie spelers zou het beste zijn, denk ik.

Ik wil allereerst stilstaan bij de onwijs creatieve manier van hoe er gebruik gemaakt wordt van de vierkante meters. Heeel goed gedaan en zeer verrassend! De puzzels waren in thema maar voor mijn gevoel waren er niet heel veel puzzels. Ongeveer op de helft van de escape zit een hele leuke puzzel waar wij echt heel enthousiast van werden. Ook het einde is leuk bedacht en een duidelijk einde, altijd fijn!


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

CasturiiCasturiiEscape EnigmaLid sinds: 04 september 2019 (270 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juli 2023

*Een grap over rum*

We gaan van De Tempel door naar kamer twee op deze locatie: De Florijnen. We gaan met ons piratenschip op zoek naar de schat op een verlaten eiland. Lekker de VOC-mentaliteit in leven houden, dus.

Net zoals bij De Tempel uiten wij hier allemaal een "Oh" als we binnen komen. Het is lastig om een boot in een kamer te hebben en dat goed te laten werken. Je hebt toch door dat het niet helemaal klopt. Je kan moeilijk een hele oceaan in je kamer stoppen. Hier zie je natuurlijk ook wel de beperkingen van dat idee, maar het is voor zoverre goed uitgevoerd. Het decor, de afwerking, en de effecten liggen boven verwachting bij de kamers van Escape Mijdrecht. Wederom, verwacht niks mindblowing, maar ze weten wat simpele onverwachtse ideetjes te gebruiken die goed werken.
Een nadeel aan de kamer is dat hij aanzienlijk kleiner is dan de andere kamers hier. We zijn met 4 spelers en dat is nogal krap. Ik zou aanraden met 2 of 3 te gaan voor de beste ervaring. De ruimte wordt echter maximaal benut en het verbaast me telkens hoe ze ons hier op het formaat van een postzegel toch zo veel te doen geven.

Het spel puzzelt lekker door, al lopen we op sommige momenten even vast. Misschien zien wij het verkeerd, maar soms voelt het net niet helemaal duidelijk wat er van ons verwacht wordt. Gelukkig gebeurt dit niet vaak. Het verloop is redelijk klassiek, met een paar ontzettend leuke momenten en een onthulling waarbij we ons ware zeevaarders voelen. Het hintsysteem is weer in thema en net als bij De Tempel gewoonweg koddig te noemen. Als de kamer over is komen we weer voldaan buiten.

Tja, Escape Mijdrecht weet hoe ze gold standard escape rooms moeten maken voor een redelijke prijs (110 euro voor 4). Dit is gewoon heerlijk spelen in een bovengemiddeld decor en goede sfeer. Het is wat compact met 4 spelers en ik zou dat ook niet aanraden, maar dat betekent alleen maar dat dit een leuke kamer voor met zijn tweeën is. Sail away!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Onverwachtse ideetjes
 • Verloop
 • Decor en afwerking
 • Koddig hintsysteem
 • Ontvangstruimte
 • Prijs
 • Klein
 • Soms een dip in de flow

 

Joeri3198Joeri3198Junior EscaperLid sinds: 22 januari 2023 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2023

Laten we varen!

We hebben deze escaperoom met 5 personen gespeeld. De kamer is vrij klein maar dat mocht de pret niet drukken! We hadden het in het begin even lastig maar vervolgens kwamen we op stoom. Deze kamer heeft een leuke sfeer en uitdagende puzzels. Je waant je helemaal in de wereld van een kapitein aan boord van zijn schip. Al met al een top ervaring.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

slinger13 slinger13 Escape MasterLid sinds: 02 november 2020 (236 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2023

Leuke kamer

Leuke kamer met niet al te veel verassingen of puzzels waarvan je achterover valt . Met zijn tweeen lekker even gepuzzeld en het op tijd gehaald .puzzels waren leuk en het decor was prima .


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:31 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs

 

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (166 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 oktober 2022

Alsof je op een echte boot bent

Ook hier ziet het decor van de kamer er enorm goed uit. Je waant je echt op een schip. Kamer is niet bijzonder moeilijk, maar speelt wel lekker weg. Heel leuk om met 2 ervaren spelers te spelen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape GuruLid sinds: 18 september 2019 (176 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2022

Goed gebruik van ruimte

Deze kamer is ook weer heel erg mooi aangekleed en er is goed gebruik gemaakt van de ruimte die er is. Dit is echt een goede kamer voor 2 personen of jongeren. De puzzels waren weer top in thema en origineel. Lekkere puzzelkamer waarbij je je echt even op een schip waant.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  50:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving

 

maaike_blomsmamaaike_blomsmaEscaperLid sinds: 26 september 2020 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2022

Stap deze wereld binnen!

De kamera in Mijdrecht zijn echt een feestje! Dit was onze tweede kamer hier.

Wat ons weer verbaasden is het decor in deze kamer. De aankleding is zo mooi hier!
De puzzels zijn logisch en je kan meerdere puzzels tegelijk spelen, dus als je het even niet ziet kan je even wisselen.
Onze zoon had weer twee dingen goed gezien waardoor we nog een ruim kwartier over hadden. Een record voor hem!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  45:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Logica

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruLid sinds: 04 oktober 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2022

Hijs het anker!

Met 2 personen deze escaperoom gedaan waardoor je zat te doen hebt en er wel een uitdaging is! Voor meer personen lijkt mij dit een leuke beginnerskamer. Leuk decor, vooral het schip is erg mooi gedaan. Goede flow en leuke puzzels die gedaan moeten worden.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs

 

mitch2304mitch2304Escape MasterLid sinds: 26 november 2018 (208 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 november 2022

Hijs de zeilen!

Na het koninkrijk vervolgden we ons avontuur in de florijn. De nieuwst escape bij het bedrijf en de kleinste! Dat het de kleinste is hebben ze goed verstopt door het aantal ruimtes. Zo lijkt het wat groter.

Decor is ook nu weer helemaal in orde, maar ook nu weer zijn 4 personen iets te veel!

Er zat 1 leuk moment in die ik niet had zien aankomen!

We hebben ons erg vermaakt


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Leuke wolk lampen
 • Origineel
 • Wat veel 4 personen

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 december 2022

De Florijnen

#122 - We speelden deze kamer met twee personen en dat is volgens mij ook het aantal waarmee je moet spelen, want de kamer is vrij klein. Het decor ziet er mooi uit, maar doordat de ruimte niet groot is, voelt het toch niet helemaal kloppend. De puzzels zijn leuk om te doen en het verhaal is prima neergezet. Wat ik wel wat minder vond, is een bepaalde aanwijzing van de host, die ervoor zorgde dat één van de puzzels een grote frustratie was. Al met al een leuke kamer voor een betaalbare prijs, wat het ook aantrekkelijk maakt om met twee spelers te komen. Wat mij betreft ook echt een geschikte kamer om te spelen als je nog niet zoveel kamers hebt gespeeld.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  56:51 min

 

WouterWouterEscape ExpertLid sinds: 11 augustus 2021 (105 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 augustus 2022

CAPTAIN Jack Sparrow

Decoratie staat bij Escape Mijdrecht hoog in het vaandel. Na 3 kamers is ook De Florijnen weer een pareltje wat aankleding betreft. En niet alleen fysiek, ook de aankleding met het hintsysteem en simpele verhaal is leuk uitgevoerd. De kapitein is even van het schip en de matroos begeleidt je terwijl jij stiekem inbreekt.

De kamer daagt ENORM uit om te klimmen, vooraf wordt nog even verteld dat dat echt niet nodig is. Daarnaast is het volle kracht stuurboord en ga je op zoek naar de schat. We hebben deze kamer in de testfase gespeeld en sommige puzzels zijn aangepast, er is zelfs nog wat toegevoegd, dit maakt het tot een simpelweg leuke, vermakelijke kamer. Geen verrassend hoogstandje wat techniek betreft (maar dat hoeft ook helemaal niet), wel lekker puzzelen en wat mij betreft ook de leukste puzzelkamer van de 4 bij Escape Mijdrecht. Tevens een leuke kamer voor zowel ervaren escapes als gezinnen en bedrijfsuitjes.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig