Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

De Grootmeester

Arnhem , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

14 jaar

Lees reviews

Meer over De Grootmeester

Een paar maanden ben je nu in de leer bij de Grootmeester. Hij is één van de besten in het vak en heeft je de afgelopen periode een hoop geleerd. Alleen is de Grootmeester een eigenaardige man. Hij is erg privé en dat geldt óók voor zijn werkkamer. Een paar dagen geleden was je op zoek naar een puntenslijper bij zijn werkplek. Toen hij je zag sprong hij uit zijn vel en bulderde hij dat je direct weg moest gaan.

De dagen daarna spoken verschillende vragen door je hoofd: Waarom doet hij zo mysterieus? Waarom mag jij niet in zijn werkkamer? Verbergt hij wellicht is? Er klopt gewoon iets niet.

Nu is de Grootmeester even weg voor een afspraak buiten de deur. Jouw nieuwsgierigheid doet je besluiten om toch een kijkje te nemen in zijn kamer… Kan jij zijn geheim ontrafelen?


Thema's

Avontuur

Geschiedenis

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

7 likes

80 bezoekers

97.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Looierstraat 41
6811AV, Arnhem
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

42 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2022

Niet mijn kamer

We hadden al een goede opwarmer gehad bij Clocked Up met de 'Movie Night'. Wij, als fanatiek escapers, willen dan natuurlijk meteen door naar de andere kamer op de locatie. Omdat we met twee groepen van vier personen speelden, konden we tussen de kamers door even gezellig bijkletsen met elkaar. Na wat gedronken te hebben, was het tijd om te wisselen van kamer en te gaan starten met ons tweede avontuur van de avond. Op naar 'De Grootmeester'.

Waar ik dacht dat het verhaal van 'Movie Night' al lachwekkend was, kregen we vóór we de kamer in gingen nog even het verhaal mee van de Grootmeester. Ook dit verhaal was weer hilarisch. We breken in bij een bekende architect omdat er bij ons een enorm probleem was ontstaan; onze punt van ons potlood was afbgebroken en we hadden geen puntenslijper. Inbreken dus om de werkkamer van de grootmeester te doorzoeken! Ik heb nog nooit zulke grappige invalshoeken gezien bij een escaperoom. Hoewel ik verhaal altijd erg belangrijk vind, moet ik eerlijk toegeven dat ik zo'n hilarische insteek als dit eigenlijk ook wel leuk vond.

Goed, we konden de werkkamer van de grootmeester in en onze zoektocht kon gaan beginnen. Ik moet zeggen dat van begin af aan de flow er een stuk beter in zat dan bij de vorige kamer. Het is in deze kamer een stuk duidelijker wat je nu precies moet doen. Niet de chaos die de vorige kamer wel was voor ons. Wel moet ik zeggen dat 'De Grootmeester' niet mijn type kamer is. Qua decor voelde het voor mij wat leeg aan en de kamer zelf is vrij 'recht toe, recht aan'. Het is een echte old school puzzelkamer. Waar ik in veel puzzelkamers echt wel weer toffe dingen zie, had ik dat bij de Grootmeester helaas niet echt. Geen vernieuwende dingen gezien of gedaan.

Ook laat het verhaal hier wederom wat te wensen over, de puzzels passen prima binnen het thema. Maar wat nu echt het achterliggende verhaal is, blijft mij onduidelijk. Wel blijft de flow tot het einde er goed in zitten. Ben je een echte die-hard puzzelaar? Dan is de Grootmeester wellicht een toffe kamer voor jou. Mijn kamer was het simpelweg niet helemaal. Wel moet ik wederom zeggen dat het enthousiasme van onze host erg aanstekelijk was, aan service geen gebrek!


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  anouk

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (130 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2022

Heerlijk puzzelen

Met twee redelijk onervaren spelers heb ik deze kamer gespeeld. Clocked-up is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er liggen genoeg eet- en drinkmogelijkheden in de buurt. Het ontvangst was ontzettend vriendelijk en gezellig. De passie voor escape rooms spatte er gewoon vanaf. En zo hebben we de gamehosts natuurlijk het liefst :).
De kamer is ruim opgezet met voldoende bewegingsvrijheid. Goede afwisseling tussen puzzelen en zoekwerk en een goede variatie in type puzzels. We hadden een lekkere flow en met een kleine hint hebben we de kamer gehaald. De prijs-kwaliteit verhouding van deze kamer is echt top! Achteraf nog lang nagepraat met de gamehost en we begrepen dat ze net een nieuwe kamer hebben geopend. Wij komen zeker terug!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels

  Stan

FynnFynnEscape ApprenticeLid sinds: 27 november 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2021

Geweldige escaperoom

Leuke escaperoom met een goed verhaal. Goed gedecoreerd. Leuk Arnhems thema. Puzzels zijn niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Het is misschien wel een van de beste verjaardagscadeaus die ik ooit heb gekregen. Er was ook een goede ontvangst, en de medewerker was heel aardig en behulpzaam. Ik zou het zeker aanraden


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal

  mroelofs

R Janssen (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2021

Fantastische room

Erg goede room met goede puzzels en een paar leuke verrassingen. Heel goed te doen met zes spelers!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer en puzzels
 • Geen

  mroelofs

Weer een hele toffe kamer van Clocked-Up

Nadat we de afgelopen jaren iedere kamer hebben gespeeld bij Clocked-Up was het tijd voor de laatste en nieuwste kamer ‘De Grootmeester’. De kamer stond al een poosje op onze wensenlijst en daarmee waren de verwachtingen natuurlijk hoog, zeker omdat we iedere andere kamer van Clocked-Up met erg veel plezier hebben gespeeld en sommige kamers zelfs tot onze favoriete behoren. Ik kan kort zijn over deze kamer; het ligt wat betreft niveau en spelplezier helemaal in lijn met de andere kamers. Een echte aanrader dus! Met ons vaste groepje van 4 vlogen we door de kamer en er was ontzettend veel te ontdekken en te puzzelen. De puzzels waren divers en ontzettend goed gelinkt aan het thema.l. Het is een kamer voor de escapers met iets meer ervaring maar beginners zullen zich hier zeker ook prima vermaken.


Reactie door Clocked-Up

23 oktober 2020

Ontzettend bedankt voor de leuke recensie Lars! Ik vond het super gezellig dat jullie er waren. Tot de volgende keer! Groetjes Maartje (en de rest van team Clocked-Up)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels passen perfect bij het thema
 • Leuke en uitdagende puzzels
 • Diversiteit aan dingen om te doen en te ontdekken

  mroelofs

Inge (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Leuke escaperoom

Leuk om te doen met 5p, je kunt puzzels naast elkaar oplossen


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  45:57 min

 

HJW-91HJW-91Junior EscaperLid sinds: 21 oktober 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2022

Puzzelsensatie

Klassiek goede en leuke kamer. Straightforward puzzels maar ze waren echt top. We speelden met drie personen en dat was ook wel perfect. Een vierde erbij was ook goed geweest, maar wordt wat lastiger voor twee personen.
Een leuk element was dat niet alle oplossingen voor puzzels direct nodig waren. Daardoor moet je alert blijven. Het verhaal was niet ijzersterk, maar de focus ligt hier op de klassiek leuke puzzels.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  09:15 min


 • Puzzels
 • Goede service
 • Logica
 • Verhaal was niet heel sterk

 

M (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2022

Erg leuk

Escape de grootmeester gespeeld. Leuke kamer met leuke puzzels en raadsels. Gevarieerde puzzels om te maken, meerdere voorwerpen nodig om tot een oplossing te komen.
Goed in elkaar gezet en duidelijk. Service was goed en personeel vriendelijk


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  56:18 min

 

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 4 september 2019 (172 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2022

Huisje. Boompje. Meestertje.

We kwamen hier eigenlijk voor Movie Night, maar De Grootmeester kon er ook nog wel bij. We begonnen met deze kamer en dat lijkt mij ook de betere volgorde. Het plot is idioot, maar hilarisch. Je zoekt een puntenslijper in de werkplaats van de grootmeester en tijdens jouw zoektocht stuit je op allerlei geheimen. Gek genoeg waardeer ik het rare plot eigenlijk wel. Het is weer eens wat anders.

In een korte intro buiten de strakke witte deur (met een ouderwetse klink) naar de kamer wordt het plot nog even voor ons herhaald en mogen we beginnen. Het valt direct op dat de kamer best kaal en kil is. Er mist flink wat sfeer die toch best makkelijk toe te voegen zou zijn. Ik had me de werkplaats toch anders voorgesteld. Warmer, voller, gezelliger, sfeervoller. Het decor is best minimaal, afwerking ook, en qua geluid/sound design blijft het letterlijk stil. Het is allemaal het minimale om je in de setting te brengen.
Ik stel me ook vragen over welke tijdsperiode we ons nou in bevinden. Het ziet er soms redelijk hedendaags uit, maar op andere punten helemaal niet. Het plot bereikt een punt waarop ik kwijt ben wat we nou concreet aan het doen zijn. Waarom zijn we hier? Waarom ligt dit hier als dat in het verhaal hier niet meer hoort te zijn? Een goede conclusie ontbreekt.

Het spelverloop bevat weinig verrassingen, maar het speelt wel lekker. Als je een beetje ervaring hebt dan heb je al deze puzzels al veel vaker gezien. Soms kunnen de puzzels iets duidelijker en er mag flink wat meer feedback bij. Dat je zegt "Hoorde ik nou een klikje?" of "Okee wat is er nou gebeurd?" of "Is er ergens misschien wat open gegaan?" mag eigenlijk niet gebeuren, maar dat gebeurt hier desondanks wel vaker. De flow is gelukkig grotendeels prima en we hebben nooit een hint nodig. We spelen lekker ongestoord door en de kamer is daardoor ook vrij snel weer klaar.

De Grootmeester is een basic puzzelkamer die prima is als je gewoon een uur wil puzzelen. Ik denk dat de kamer vooral tot zijn recht komt als je hem met twee ervaren spelers bezoekt. All in all hebben we een leuke avond gehad hier!


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:16 min


 • Prima puzzelflow
 • Leuk concept
 • Sfeer ontbreekt
 • Ruis
 • Inconsistenties

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2022

Geen meesterwerk

Een kamer is geen kamer, dus pakken we de Grootmeester hier ook nog even mee.
Marloes had in onze podcast al aangegeven dat het voor haar een verborgen parel was, dus ik was dan ook erg benieuwd.

Onthaal:

Deze escape room ligt midden in de stad en parkeren doe je dus best in de ondergrondse parking. 
Wij parkeerden aan de Musisgarage die na 18 uur slechts 0.50 euro/uur kost. 
De escape room herken je goed vanaf de straat en de ontvangstruimte is basic, maar gezellig.

Erg leuk was opnieuw het enthousiasme waarmee onze GM ons begeleide.
En na een korte pauze met tijd voor een drankje konden we aan ons laatste avontuur van vandaag beginnen.

Kamer:

Ja het verhaal van deze kamer vond ik lachwekkend slecht. Het is natuurlijk altijd een excuus om te verklaren wat we gaan doen, maar het is onnodig moeilijk en tegelijk lachwekkend slecht.

We komen er, tijdens onze zoektocht naar een potloodslijper, achter dat deze grootmeester er een duister kantje op na hield.
Aan ons te ontdekken wat zijn geheim juist is.

De kamer zelf oogt erg kaal, kil en sfeerloos aan. Ik had me dit veel anders voorgesteld, een mooie warme werkruimte vol sfeer en historiek.

De puzzels zijn volop aanwezig, alleen springen ze niet altijd in het oog. Net als bij Movie Night is er wel wat ruis, ondanks de “lege” ruimte. Met de meeste puzzels blijven ze in thema, hier en daar voelt het als een opvullertje aan.
Ook is de beloning niet direct en voelt het wat frustrerend aan dat je, ondanks dat je een puzzel correct hebt opgelost, niks met d oplossing kan.

De kamer heeft een spanningsboog van een slappe vod, want muziek, effecten ontbreken compleet.
De afwerking is redelijk, maar veel valt er dan ook niet af te werken.
Ook kregen we een hint: er is iets open gegaan en aaahhh daar heb ik zo een hekel aan. Waarom is het niet duidelijk dat er iets open is gegaan? Het kan zo simpel, een geluidje, een lampje….

Wat deze kamer doelt is een groep van 4 goed bezig houden qua puzzels. Sommige uitdagend, sommige lijken meer uit een boekje te komen.
De eindpuzzels dwingt goed tot samenwerken, maar gaf mij geen conclusie van het verhaal.

Conclusie:

De grootmeester deed voor mij niet wat ik ervan verwacht had. Het is een redelijk basic puzzelkamer zonder al teveel poespas.
Wij betaalden 98 euro voor 4 personen voor deze kamer en zaten uiteindelijk 47 minuten vast.
Het ontvangst was prima, onze GM meer dan gastvrij.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

dcmariekedcmariekeEscape MasterLid sinds: 2 maart 2020 (235 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2022

Puzzelkamer

Deze escape room ligt midden in de stad, dus dat wordt parkeren in de parkeergarage, en dus ook goed te combineren met wat eten en/of drinken in de stad.
Gamehosts zijn erg vriendelijk. De ontvangstruimte is basic, op zich wel gezellig om tussendoor wat te drinken, zoals wij deden, want we speelden de twee kamers op deze lokatie. Ik vind altijd wel dat de ontvangstruimte en de toilet al wat weggeeft van wat je van de kamers kan verwachten, en hier was dat ook weer het geval. Mijn voorkeur op deze lokatie gaat overigens uit naar deze (oudere) kamer i.p.v. de onlangs geopende kamer Movie Night. Deze kamer vond ik sfeervoller, betere puzzels en een betere flow hebben.

Ik had geen erg hoge verwachtingen van deze kamers, maar had wel zin om lekker te puzzelen... en dat kan hier ook; deze kamer is inderdaad een echte puzzelkamer. Van tevoren krijg je het verhaal te horen en dit komt wel terug in de kamer, maar niet alle puzzels sluiten hier op aan. Het belangrijkste in deze kamer is eigenlijk dat je gewoon lekker aan het puzzelen bent en het verhaal is bijzaak.

Voor een hint kan je op de deur kloppen. (Hier ben ik geen fan van, geef mij maar zonder te vragen een hint als je ziet dat we gefrustreerd raken.) Gelukkig hebben we die dus amper nodig gehad.

Je kan hier volop parallel puzzelen, de meeste puzzels zijn niet heel vernieuwend.

De aankleding van de kamer is passend bij het thema, niet heel spectaculair, wel netjes afgewerkt, echt beter dan de nieuwste kamer.

Kortom; lekker puzzelen, prima flow.

(Omdat deze kamer niet spannend of donker is is het een kamer die leuk is om met kinderen te spelen, èn dit lijkt me een heerlijke kamer om met tweeën te spelen.)


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

tarcotarcoEscape ApprenticeLid sinds: 8 augustus 2021 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2022

Leuk!

Leuke kamer, goed te doen met een klein (3) team


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  45:30 min


 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal

 

maaike_blomsmamaaike_blomsmaJunior EscaperLid sinds: 26 september 2020 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2022

Leuke kamer!

Vandaag waren wij in de leer bij een grootmeester in Arnhem. Een rare man, dus aan ons de taak om zijn geheim te ontrafelen…

Deze escaperoom is asynchroon en soms moet je ook wel een tijdje wachten voor je iets kunt gebruiken.
De aankleding is mooi en alle puzzels waren goed waaronder een mechanisme wat we nog niet eerder tegen waren gekomen.

Het hintsysteem is prima en de hints waren ook zeker niet te snel en in overleg met ons als spelers.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:54 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

BorrelnootjeBorrelnootjeJunior EscaperLid sinds: 26 februari 2019 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2022

Goede puzzelkamer met leuke verrassingen

Dit is echt een leuke kamer als je vooral houdt van veel puzzelen. Er zaten een hoop leuke en originele puzzels in. De kamer had een paar leuke verrassende elementen die je ook als iets meer ervaren speler niet ziet aankomen!
De kamer is leuk afgewerkt, maar ik miste toch een beetje sfeer. Ik hou zelf altijd erg van de ervaring en dat had sterker gekund in deze kamer.
De host was super leuk en had heel goed ingeschat wat wij nodig hadden aan hints. Hij was erg enthousiast en achteraf hebben we nog leuk kunnen nakletsen. We komen zeker terug voor de nieuwe kamer :)


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  44:27 min


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

Toffe kamer, veel puzzels

Het is een kamer waarin je veel moet puzzelen. We moesten echt wel even goed zoeken en met een aantal hints kwamen we heel ver.
Het heeft verrassende elementen. Hij is wel pittig als je niet eerder een escaperoom hebt gespeeld, denk ik


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 april 2022

De Grootmeester

#101 - De kamer zag er gewoon prima uit. Niet heel bijzonder, maar gewoon passend bij het thema. Er valt veel te puzzelen met veel variatie in type puzzels. De flow in de kamer vond ik wat minder prettig en één puzzel zorgde bij mij voor enorme frustratie. Precies weten hoe je iets op moet lossen, maar het lukt gewoon niet. Daarop had de host ook beter kunnen inspringen. Desalniettemin was het een leuke, betaalbare kamer, die goed te spelen is voor twee personen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  57:29 min

 

CelineSCelineSJunior EscaperLid sinds: 18 november 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2021

Een klassieke puzzelkamer

Deze kamer is gemaakt voor de echte puzzelaars. Goed zoeken en speuren, precies kijken en lezen, en zo alle raadsels uitvogelen.
De puzzels zijn best uitdagend, dus ik denk het meest geschikt voor mensen die in ieder geval al enige ervaring hebben met escapen.

Qua thematisering is er op het eerste oog niet bijzonder veel gedaan, maar toch ademt de kamer wel een sfeer die er goed bij past.
De kamer is vol-automatisch en er zitten een paar leuke effecten in verwerkt.

Hetgene dat wel jammer is, is dat het verhaal (van de grootmeester, de architect, die boos wordt als je een puntenslijper komt zoeken, en blijkbaar geheimen bewaart), eigenlijk nooit meer terugkomt in de kamer.. de puzzels lijken er niet naar te verwijzen, en als je ontsnapt dan heb je eigenlijk ook niet ontrafelt wat voor geheimen hij nou bewaarde, en dat was toch wel waar je volgens het verhaal naar op zoek ging.. Het zou dus wel leuk zijn als dit iets meer terug zou komen, en dat je aan het einde ook daadwerkelijk gevonden geheimen mee naar buiten kon nemen die het verhaal afsluiten.

Wij hadden een beetje een moeizaam begin, naar mijn gevoel best wat hints nodig (oeps), maar de eindpuzzel was leuk, die hadden we erg snel door, en zo hebben we ons daarmee helemaal kapot gewerkt in een race tegen de klok om met nog 25 seconden op de klok te ontsnappen! Pfew!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:35 min


 • verhaal komt niet terug in kamer

 

HanneloreHanneloreJunior EscaperLid sinds: 4 november 2021 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 november 2021

Architecturaal meesterwerk

Zeer mooie kamer! Ruim, niet schreeuwerig en heel uitdagend! Overal ging er wel onverwacht een luikje open.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit

 

Melissa (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 november 2021

Super leuke escaperoom met veel verassende elementen

Met zijn vieren vonden dit de beste escaperoom die we toe nu toe gedaan hebben. Met nog maar 44 seconden op de klok zijn we ontsnapt! We gaan zeker nog een keer hierheen als er een andere escaperoom wordt aangeboden


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:16 min

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (183 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2021

Fijne puzzelkamer!

Vorig weekend last minute deze kamer geboekt, vanwege de positieve reviews en omdat deze kamer wordt aangeraden om met zijn 2tjes te spelen. Uiteindelijk gingen we toch met het complete team, dus hebben we zelf niet ervaren hoe het is om deze kamer met 2 personen te spelen. Ik kan me voorstellen dat het, zeker voor ervaren spelers, wel een lekkere uitdaging is, want goed samen werken is hier heel belangrijk! Met zijn 4tjes ging dat ons goed af en puzzelden we ons binnen de tijd weer naar buiten. Niet elke puzzel hadden we direct door, dus het bood ons genoeg uitdaging! Ik vond de kamer verrassend leuk en de puzzels zaten soms goed verstopt: goed zoeken is belangrijk!!:-)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Veel puzzels

 

Joost Klein Middelink (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2021

Leuke en dynamische kamer!

Na een korte introductie mochten we de kamer in en puzzelden we erop los. Het was een leuke en uitdagende kamer met dynamische elementen. Soms zagen we iets over het hoofd, maar met een simpele aanwijzing gingen we weer door. Met nog 12 minuten op de klok wisten we te ontsnappen. Leuke elementen en veel variatie.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gevarieerde sloten
 • Verschillende puzzels
 • Niet lineair

 

ShannaShannaEscape ExpertLid sinds: 6 oktober 2017 (127 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Echte puzzelkamer

Deze kamer is een echte puzzelkamer. Van tevoren krijg je het thema en verhaal te horen en dit komt wel terug in de kamer, maar niet alle puzzels sluiten hier op aan. De puzzels passen er wel bij, maar niet alles draagt bij aan de oplossing van het probleem. Het belangrijkste in deze kamer is eigenlijk dat je gewoon lekker aan het puzzelen bent en het verhaal wordt daardoor bijzaak. Op de grote lijnen nemen de puzzels je mee in het verhaal, maar er zijn genoeg uitstapjes die er leuk bij horen en ook uitgevoerd moeten worden. De aankleding van de kamer is passend bij het thema, maar niet heel spectaculair. Gewoon degelijk en goed uitgevoerd. De begeleiding van het spel is goed en na afloop is er genoeg tijd om alles nog even door te nemen met elkaar. Een goede kamer voor de echte puzzelaar!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Afwisselende puzzels
 • Goede spelbegeleiding
 • Verhaallijn voert niet de boventoon

 

Louise & Dirk-Jan (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2021

Echt een aanrader!

Hele goeie escaperoom, originele puzzels, niet te makkelijk. Alles klopt en werkt goed en super leuke game-master (die goed oplet)!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Veel detail
 • Mooie puzzels
 • Geen!

 

Eva (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Mysterie ontrafelt

Een leuke actieve escaperoom waarbij er goed samengewerkt moet worden. De puzzels kloppen en lopen mooi in elkaar over. De ontvangst was goed, omdat je bij het vertaal direct in de sfeer komt. Uitdagende kamer!


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede ontvangst
 • Leuke puzzels
 • Veel samenwerking
 • Je bent allemaal bezig
 • De ambiance had wat spannender/verrassender gemoge

 

stijnuijterlindestijnuijterlindeEscaperLid sinds: 24 juli 2021 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Geweldige Escaperoom, speel met maximaal 3 personen!

Hou je van cijfertjes? Dan is deze top! Na een erg nette ontvangst, ook een super nette kamer gespeeld. Met z’n tweeën zit je helemaal in de puzzels en krijg je de kamer volledig mee. Het zit vol met verassingen. Als je vaker een Escaperoom doet, is deze erg leuk met 2. Ook erg netjes dat ze de prijzen aanpassen aan de hoeveelheid personen. Een echte aanrader!


Reactie door Clocked-Up

3 augustus 2021

Hi Stijn, Ja, met jullie skills heb je ook niet meer dan 3 personen nodig in een escape room. ;-) Hartelijk bedankt voor jullie komst en fijne review. Graag tot de volgende keer. Groetjes Team Clocked-Up


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Netheid
 • Puzzels
 • Service

 

rosabrugtsrosabrugtsEscaperLid sinds: 6 september 2020 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Verrassende puzzelescaperoom, leuke uitdaging voor met z´n tweeën

De kamer is super netjes en schoon, en goed afgewerkt. De muziek en het licht kloppen met de beleving van het verhaal. Het thema is goed verwerkt en er zit een logische volgorde in de puzzels. Hierdoor ontdek je echt het verhaal! De puzzels waren afwisselend (rekenen, taal, zoeken) en pasten goed bij het thema. Makkelijkere en moeilijkere puzzels wisselen elkaar af, maar ze zijn allemaal erg logisch.
De ontvangstruime was een nette ruimte en de host erg aardig. Hij wist een aantal keer precies op het juiste moment een hint te geven, waardoor wij in de flow van de kamer bleven. Locatie in het centrum maakt het een goed onderdeel van een dagje Arnhem. Netjes dat de prijs aangepast wordt aan het aantal spelers, dat maakt dat deze kamer een aanrader is voor als je met z'n tweeën bent.

Ik wacht in spanning af op de volgende kamer die bijna af schijnt te zijn... Tot dan!


Reactie door Clocked-Up

3 augustus 2021

Hi Rosa, Ontzettend bedankt voor jouw leuke recensie, dat doet ons goed. We zien jullie graag terug als onze nieuwe kamer af is! Dan kunnen jullie er weer tegenaan ;-). Groetjes, Team Clocked-Up


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Fantastische service!
 • Netjes en hygiënisch
 • Afwisselende puzzels (zowel inhoudelijk als niveau

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig