Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Area038

Zwolle , Nederland

Nu geopend

75 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4-6)

Lees reviews

Meer over Area038

In de geheime militaire basis van Zwolle, Area038, worden allerlei experimenten uitgevoerd. Volgens de nieuwsberichten gaat het om dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. De overheid ontkent met klem dat er op aliens getest wordt.

Jullie worden uitgenodigd in Area038 om deel te nemen aan een volkomen veilig en betrouwbaar high-tech experiment om te testen of het experiment volkomen veilig en betrouwbaar uitgevoerd kan worden.


Kindvriendelijk

Thema's

Avontuur

Buitenaards

Bunker

Laboratorium

Science Fiction

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie vriendelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

5 likes

43 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Hessenweg
8028PB, Zwolle
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

17 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

MariekeMariekeEscape EnigmaLid sinds: 02 maart 2020 (353 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 mei 2023

"Een Gremlin, is dat een alien?"

Op een dagje escapen lag deze, vrij nieuwe, kamer op de route en gezien de leuke reviews besloten we hem mee te pakken.

Swolland is een lokatie waar meerdere activiteiten (bijlwerpen, vikingspelen etc) worden aangeboden, rode vlag zou je zeggen, nou, niet hier dus. ;-)
Er is een kleine ontvangstruimte waar je eventueel wat kan drinken.

De kamer begint met een erg leuke puzzel, onze samenwerk-skills worden gelijk op de proef gesteld. Kamer is supermooi afgewerkt, alhoewel dit thema altijd een beetje lastig is om realistisch te maken. Ik denk dat dit thema daarom voor mij altijd een beetje meh is.
Het is veel op en neer lopen, combineren, samenwerken, behendigheid, erg leuk gedaan. Puzzels zijn lineair. Er is feedback als je wat oplost en dan moet je zelf even op zoek gaan wat het volgende is wat geactiveerd is en waarmee je aan de slag kan.

Ohja, mocht je niet goed te been zijn (lees: kapotte knie zoals mijn medespeler) dan moet je even bedenken of je deze kamer wil doen ;-)

Zéker een leuke kamer om mee te pakken!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  MariekeSem

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 december 2022

Swollen aliens

Vandaag zouden we (4 personen; een combinatie van de teams ‘Verblauwkes' en ‘De Drie Duitsers') vier escape rooms gaan spelen in Zwolle. Helaas kregen we het niet anders gepland, dan met een héél groot gat in de planning in de middag. Het gat was nét groot genoeg voor nóg een escape room, besloten we tijdens de lunch. Dus na wat rondbellen en op escapetalk.nl zoeken, kwamen we uit bij ‘Swolland'; een activiteitencentrum in Zwolle, met de escape room; ‘Area038'. We spraken de mede-eigenaar én hij had nog tijd en zin om een groep te ontvangen. Dus vandaag zouden we in plaats van vier, vijf kamers gaan spelen 😁‡.

Bij Swolland kun je gratis parkeren. Het is een klein activiteitencentrum, dat - zo leerde wij later - rondom de escape room is gebouwd. Naast escapen kun je hier ook bijlgooien en Vikingspelen doen. De ontvangstruimte is klein, maar voldoet aan alle eisen waaraan een ontvangstruimte moet voldoen. Bovendien is er gelegenheid voor een drankje.

We werden vriendelijk ontvangen door de mede-eigenaar van de escape room. Na een praatje én een korte instructie konden we gaan beginnen. De verwarming was kapot in één van de ruimtes, dus de eigenaar raadde ons aan om de jas aan te laten. Met jas aan, was het ook prima te doen in de kamer, zo bleek, dus dat was een goed advies. We gingen ons opmaken voor een experiment wat met ons zou worden uitgevoerd in de geheime Zwolse militaire basis Area038.

Misschien moet ik nog vertellen, dat mijn verwachtingen voor deze escape room niet erg hoog waren. Ik had nog nooit van ‘Swolland' gehoord én vaak is het zo dat als een escape room onderdeel is van een activiteitencentrum, het niet veel soeps is. Zo blijkt maar weer, hoe bedrieglijk vooroordelen kunnen zijn, want…

Het spel begint op een originele manier en direct met een opdracht waarvoor we goed moeten samenwerken. Vervolgens blijkt er een geweldige flow in de kamer te zitten. De puzzels zijn logisch en duidelijk en volgen elkaar logisch op. Hoewel het grootste deel van de kamer lineair gespeeld moet worden (= eerst de ene puzzel oplossen, voordat je door kunt met de andere), zijn er veel puzzels waarbij samenwerken een belangrijk aspect is. Hierdoor heb je continu meerdere teamleden nodig én heeft niemand het idee gehad dat hij/zij stil heeft gestaan. Er is een grote afwisseling in puzzels, dus er is voor ieder wat wils.

Een ander groot pluspunt van deze kamer is de decoratie en thematisering. Het decor ziet er echt super mooi en geloofwaardig uit. Alles is tevens netjes afgewerkt. Hoewel een futuristisch thema altijd moeilijk blijft om realistisch te bouwen, is dat hier goed gelukt 👌.

Zonder hints wisten we met om en nabij 10 minuten over uit deze kamer te ontsnappen. Dat is natuurlijk perfect en getuigd ook weer van goede spelflow. We werden vriendelijk uit de kamer gelaten door de eigenaar en na een praatje konden we ons weer storten op onze oorspronkelijke planning.

Al bij al: Dit is een verborgen pareltje 😍! De kamer is goed gedecoreerd en gethematiseerd en heeft daarnaast een zeer goede puzzelflow. Echt een verrassing en zeker een aanrader om te gaan spelen!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 4 personen (i.v.m. samenwerken en lineaire puzzels);
- Vooral geschikt voor mensen die houden van een mooi gethematiseerde puzzelkamer;
- Zowel geschikt voor ervaren als onervaren escapers om te spelen.

Swolland, oh Swolland, bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze toffe kamer. Wij komen zeker terug voor jullie nieuwe kamer, als deze af is!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Verblauwkes

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Samenwerkingsoppdrachten
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Flow
 • Thematisering
 • Decoratie

  sjephanieanouk

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (265 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 mei 2023

Is er leven op Pluto? Kun je dansen op de maan?

Door naar de volgende kamer van vandaag. Nummer drie alweer. Omdat we toch al in Zwolle waren, konden we deze kamer mooi meepakken. Ik had 'Area038' al vaker voorbij zien komen, dus ik was heel benieuwd wat voor kamer dit zou zijn. Het thema (buitenaards, aliens, etc.) sprak me niet meteen aan, maar juist daarom kon het wel eens goed mee gaan vallen. Op naar Swolland!

Swolland is weer zo'n locatie waarbij je denkt: 'huh, rijden we wel goed?'. Dan ineens sta je midden in de weilanden bij een activiteiten centrum waar je duidelijk meer kunt doen dan alleen een escaperoom. Er was nog een groep binnen (we waren wat vroeg), dus we konden buiten even lekker in het zonnetje plaatsnemen. Na even gewacht te hebben, werden we vriendelijk onthaald door onze host. In de ontvangstruimte zie je het skelet van de escaperoom al, hierdoor zitten er in de kamer zelf weinig echte verrassingen meer, dat vond ik persoonlijk wat jammer. Enfin, na onze spullen weggelegd te hebben, konden we gaan beginnen aan ons buitenaards avontuur.

De start van de kamer is erg origineel. Je zit meteen in het verhaal én de start vergt meteen een hoog communicatieniveau. Ik houd van dit soort puzzels. Verder ziet het decor er eigenlijk best netjes uit. In mijn ogen soms wat té netjes. Volgens het verhaal ben je natuurlijk in een militaire basis, daar vond ik het hier en daar net wat te netjes voor. Maar goed, dat zijn slechts kleine dingen. De puzzels volgen elkaar snel op en we hebben van begin af aan een hele fijne natuurlijke flow te pakken.

De puzzels zelf zijn allemaal prima in thema (de een wat beter dan de ander), maar ik moet zeggen dat ik eigenlijk alle puzzels onwijs tof vond. Het zijn niet altijd de standaard puzzels die je in een escaperoom vindt, mede daardoor heb ik me qua puzzzelplezier echt enorm vermaakt in de kamer. Hierdoor kijk je af en toe ook wat makkelijker door de mindere afwerking heen. De puzzels in deze kamer zijn een afwisseling van doe- en denkpuzzels. Samenwerking is hier en daar van enorm belang. De kamer bevat heel veel kleine eureka momenten, dat je iets tegenkomt wat je al eerder hebt gezien. Erg tof vond ik dat.

Het verhaal van de kamer is wat slapjes en het decor en afwerking is prima. Ik denk dat de kamer hier en daar nog wel wat special effects mist en dat het gebruik van licht en geluid wat beter zou kunnen. Verder moet ik zeggen dat we ons echt onwijs vermaakt hebben. Met nog 12 minuten op de klok wisten we te ontsnappen. De flow zat dus erg goed voor ons drie!

Area038 is een leuke kamer, zeker als je gaat kijken naar de puzzels. Qua verhaal en decor kan het hier en daar nog wel beter. Het is een thema wat mij niet helemaal ligt, maar door de toffe puzzels die in deze kamer zaten, heb ik daar volledig doorheen gekeken. Wat mij betreft is Area038 dus echt wel een aanrader als je in de buurt bent!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  Sem

Petra VerschoorPetra VerschoorEscape ExpertLid sinds: 28 februari 2019 (97 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2023

Op aanraden gaan spelen. De moeite waard

#88
We hebben vandaag een escape dagje.
Vanmorgen vroeg uit Den Haag vertrokken en lekker op dreef.
We gingen in Zwolle even eten en op weg daarnaartoe kreeg 1 teamlid het idee om gewoon nog een kamer te spelen.
Een ander teamlid zei, dan moet je naar Swolland, ik heb die al gespeeld, die moeten jullie echt doen.
Weet je het zeker, dan kan jij niet meedoen? Nee dat is niet erg.
Gebeld en ja, de eigenaar wilde speciaal voor ons wel om 22 uur nog de kamer hosten. Heel fijn!

Daar gaan we dan, met z'n drietjes. In deze combi nog nooit gespeeld, maar we weten zeker dat dit goed gaat komen.

Wat een leuke intro. Ook hier hebben we even op start tijd nodig, maar daarna gaan we rap door de kamer heen.
Er is de kamer veel samenwerking vereist, maar dat lukt ons wel.
Een misstapje van een teamlid zorgde ervoor dat we even met z'n tweeën verder gingen. Maar de kamer was zo gaaf, dat we al snel toch weer met z'n drietjes waren.
Het einde van de kamer is leuk, maar ik was vooral blij dat er een andere escape mogelijk was. :) Fijn dat die mogelijkheid er is..

We hebben nog gezellig nagepraat.

@swolland: al doen reviews je niks en hoeft dat echt niet voor jou. Wij hebben enorm genoten en geven dit verborgen pareltje graag een 10! Jullie verdienen het.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Je moeder heet Henk!

Ontsnapt: Ja  51:45 min

 

LisetteLisetteEscape ExpertLid sinds: 01 februari 2020 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juli 2023

Heerlijke flow en origineel begin

Het begin is origineel en daarna begon bij ons de flow pas goed. Het is echt leuk om te zien hoe je echt het gevoel hebt dat je in een ruimteschip-achtige omgeving zit. Ik vond de verbinding van de ruimtes en de samenwerkingsonderdelen echt leuk gedaan.

We ging lekker snel, met op twee onderdelen wat langzamer, maar al met al een mooie tijd neergezet. Achteraf kan je nog prima napraten onder het genot van een drankje.


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:45 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Logica
 • Diversiteit

 

SemSemEscape GuruLid sinds: 15 juni 2018 (166 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 mei 2023

Aliens spaceship

#134 Area 038

Vandaag een roadtripje richting en in Zwolle, dit was de derde kamer.

De locatie lijkt een beetje vreemd, is het misschien ook wel, maar goed, je zit wel op de juiste plek. Helaas niet een hele hartelijke plek voor een drankje voor of achteraf.

De ontvangst voelde een beetje ongemakkelijk, maar niet onhartelijk. Na even te wachten mochten we snel de kamer in en lekker spelen!

De puzzels waren heel erg leuk en mooi in thema. Erg leuk uitgewerkt in het decor!

Het verhaal, tja, onorgineel en weinig aanwezig, helaas.

De beleving was tof! Erg leuke dingen om te doen, lekker puzzelen maar oon lekker behendigheid, heerlijk.

Zeker spelen als.je in de buurt bent.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

studiolindestudiolindeJunior EscaperLid sinds: 06 februari 2020 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 april 2023

Klauteren naar de winst!

Een enorm leuke kamer, geen klassieke kamer qua cijfersloten, maar wel als het gaat om heerlijk puzzelen en de verbanden kunnen zien. Precies op de juiste momenten kregen we hints, waardoor we genoeg tijd hadden om het zelf uit te zoeken en daarna wat geholpen te kunnen worden als we het echt niet meer zagen. Tis niet de moeilijkste kamer, maar al met al wel een aanrader!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Scheerschuim

Ontsnapt: Ja  71:05 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Hoofdstoot momenten

 

LemniscaatjeLemniscaatjeJunior EscaperLid sinds: 13 februari 2022 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 januari 2023

Waanzinnig

Via escapetalk zoeken we elke keer een top kamer uit die hoog in de ranking staat. Deze kamer hebben we een paar maanden geleden geboekt en was nog niet heel vaak beoordeeld. Toch de gok gewaagt en de kamer geboekt. Nou fantastisch! Voor mij is deze kamer m'n top 3 in gedrongen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  67:47 min


 • Verhaal
 • Logica
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit

 

misslimissliJunior EscaperLid sinds: 22 november 2020 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 januari 2023

Zit goed in elkaar!

Een aanrader als je niet met ouderwetse slotjes wil escapen. De escaperoom is mooi gemaakt helemaal in het thema met goede puzzels en je begint met een originele start. Je kunt beter wel goed ter been zijn.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

asjevgasjevgJunior EscaperLid sinds: 03 oktober 2020 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2023

Leuke ontsnapping

De start was anders dan anders net zoals de ontsnapping


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  73:40 min


 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

Wortel67Wortel67Junior EscaperLid sinds: 04 januari 2023 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 januari 2023

Geweldige escaperoom

Ik heb nu zo'n 10 escaperooms gespeeld en dit was wel een héle leuke!
Het begin was echt verrassend (spannend). Ook prettig dat het 75 minuten was ipv 60. Deze kamer is een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend

 

mcmanoumcmanouEscape ApprenticeLid sinds: 28 december 2022 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2022

Gevarieerde uitdagende escape room

Heel mooi gemaakt met diversiteit aan puzzels en kamers. Ook leuk dat hij net wat langer duurt, 75 min max.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  71:34 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Origineel
 • Diversiteit

 

Erin (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 december 2022

Fantastisch!

Super gaaf gemaakt, het was echt telkens weer een verrassing! Echt een aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  74:40 min

 

TallGuy91TallGuy91Senior EscaperLid sinds: 04 mei 2022 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2022

Verborgen pareltje?

Met de groep van 4 heren gingen wij eens kijken wat er in de geheime locatie gebeurd daar in Zwolle, ik met de meeste ervaring werd erop aangekeken deze kamer wel even te fixen.. maar goed na een prima ontvangst in een toch wel afgelegen deel van Zwolle werden we de kamer ingezet... en begonnen al meteen met een gouden stukje communicatie. Heerlijk 4 schreeuwende heren door elkaar altijd goud! Maar nadat dit was opgelost werd het intresant, toffe decors, misschien wat goedkoop uitziende puzzels maar ondanks alles werkte het (bijna) allemaal perfect, de host heeft zij hij achteraf 1x moeten ingrijpen maar scheelt dat wij met 4 nerds waren die echt wel door hadden dat wij de puzzel goed deden. Uiteindelijk door een enorm doolhof van kamers alles kunnen halen en prachtig decor gegeven stukken. Ik raad deze kamer zeker aan, mooie standaard neergezet voor een relatief nieuwe kamer. Enorm vet!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:07 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica

 

Edd92Edd92Escape ApprenticeLid sinds: 05 september 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 september 2022

Fantastische ervaring

Fantastische escape room, ik wil geen spoilers geven dus hou het abstract. De aankleding is fantastisch, veel gaat automatisch en je bent lekker lang bezig (c.a. 75 min). Heb er nu meer dan 10 gedaan, maar deze is wel een van de betere in totaalervaring


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

Kim_mdvKim_mdvJunior EscaperLid sinds: 02 juli 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 juli 2022

Verrassende escaperoom met veel uitdaging

Het was alweer een tijdje geleden dat we een escaperoom hadden gedaan en nog nooit in deze samenstelling. De escaperoom is goed en verrassend opgezet, zoals wij hem nog niet eerder hadden ervaren. Wanneer je slecht ter been bent, is dit geen aanrader, maar wij hebben ervan genoten. De puzzels zijn niet voor de hand liggend, dus goed nadenken is wel vereist. Het was weer jammer dat het voorbij was.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad

 

TesseplekkeTesseplekkeEscape ApprenticeLid sinds: 19 januari 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 mei 2022

fantastisch

Eerder al bij AKA escape meerdere rooms gespeeld. Dus met heel veel zin naar de nieuwe locatie afgereisd. Het heet nu Swolland en zit net buiten Zwolle. De escape room was weer helemaal fantastisch!! Een aanrader. We hebben genoten.


Reactie door Swolland

20 mei 2022

Hey, hartstikke bedankt voor de review! Was ook leuk om jullie weer terug te zien.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzels

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig