Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Lost Wizard

Sittard , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 5 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over The Lost Wizard


Diep in de bossen, in donkere tijden van uitzichtloosheid, woonde een tovenaar genaamd Rudimir. Rudimir was een vriendelijke tovenaar. "Magie is in alles en alles is in jou" leerde hij zijn studenten. Sommige studenten waren geboren in een tovenaarsfamilie, anderen waren gewoon ‘normaal' maar voelden zich verbonden met de wereld van magie.

Het meest recente onderzoek van Rudimir was gebaseerd op de zogenaamde 4e dimensie, waarbij hij gebruikt maakte van zijn geliefde elementen, Lucht, Water, Aarde en Vuur. Hij meende dat de donkere tijd waarin men leefde zijn oorsprong vond in de 4e dimensie. Hij geloofde dat er zich in die 4e dimensie kwaadaardige wezens bevonden. Door dit onderzoek verkeerde Rudimir in groot gevaar....


Thema's

Avontuur

Horror

Klassiek

Magie

Mysterie

Ontvoering

Studeerkamer

Thriller

Tijdreizen

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

24 likes

171 bezoekers

67.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Helstraat 16
6131CZ, Sittard
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

59 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2023

Wij hebben toverkracht… maar wie is To?

WABLIEF? Nou, wij – Team Ale Blie (3 personen) - waren dus in Sittard bij Escape Centrum Limburg om daar alle vier hun kamers te spelen. We hadden er al twee gespeeld en kwamen net terug van een heerlijke lunch om de laatste twee te ondergaan. The Lost Wizard zou de eerstvolgende kamer zijn die we zouden gaan spelen.

Laat ik eerst even wat praktische zaken doornemen: Je kunt niet parkeren bij Escape Centrum Limburg, maar je kunt wél betaald parkeren in een nabijgelegen parkeergarage. Bij deze escape locatie kun je een drankje nuttige in de ruime ontvangstruimte én krijg je zelfs een drankje nadat je een kamer gespeeld hebt ?. Je kunt ook gebruik maken van de sanitaire voorzieningen voor en na ieder spel mocht dat nodig zijn natuurlijk.

The Lost Wizard begint met een mooie epische video waarin het verhaal wordt verteld. Kortom is tovenaar Rudimir kwijtgeraakt in de vierde dimensie tijdens een onderzoek hiernaar. Wij – als zijnde zijn studenten – moeten gaan kijken in zijn studeerkamer om hem hopelijk te kunnen helpen terug te keren naar onze wereld. Ook bij deze kamer liep de gamehost mee de escape room in om binnen nog wat regels te vertellen. Dit vind ik jammer, want door de film zit je helemaal in het verhaal en hierdoor wordt je er weer een beetje uitgehaald.

Desalniettemin viel direct na het betreden van de studeerkamer op dat hier het decor er ontzettend goed uitzag. De kamer ademt meteen het tovenaarsthema en er is veel oog voor detail geweest bij het plaatsen van alle thematisering en attributen. Door het goede gebruik van licht- en geluidseffecten wordt de sfeer in de kamer nog magischer. Dit is heel goed gedaan en, naar mijns inziens, het beste gedaan bij deze kamer t.o.v. de andere kamers bij Escape Centrum Limburg. Aan het einde van het spel zit op het gebied van decor een leuke verrassing en ook dit vind ik weer ontzettend goed gedaan. Ik kan er niet te veel over uitweiden i.v.m. mogelijke spoilers.

De puzzels en met name de puzzelflow viel in deze kamer wat kouder op ons dak. Het is ooit onduidelijk wat de volgende stap is en daardoor kun je wat gaan dralen. Vooral door soms wat minder sturing vanuit de kamer zelf is dit een zeer pittige kamer. Dat is niet erg als je van een uitdaging houdt, maar het kan wat frustrerend werken als je een mindere spelflow hebt. Afgezien daarvan zitten er puzzels in The Lost Wizard die origineel zijn en zijn de puzzels vaak ondersteunend aan het thema en verhaal. Je kunt in deze kamer parallel puzzelen, wat betekent dat je meerdere puzzels tegelijkertijd op kunt lossen. Echter raad ik aan om dat misschien toch te laten, want dan kun je het overzicht wel eens kwijtraken hier. Met name de eindpuzzels vonden we heel tof in deze kamer door hoe goed ze een conclusie vormen voor het verhaal.

We wisten nét binnen de gegeven tijd uit de kamer te ontsnappen. Persoonlijk vond ik dit de leukste kamer van de dag bij Escape Centrum Limburg, maar dat heeft wellicht ook met smaak te maken. We mochten aan het einde weer een groeps-GIF maken én ik benoem het iedere review weer; ik vind het heel tof dat er extra aandacht wordt besteed aan het aandenken bij Escape Centrum Limburg. Complimenten daarvoor ?.

Al bij al; Bij The Lost Wizard komt het tovenaarsthema goed tot zijn recht, zowel in sfeer (decor, licht en geluid) als door de puzzels. Het is hierom een leuke kamer om eens te gaan spelen als je er niet al te ver voor moet reizen. Doordat de kamer zelf wat minder sturing geeft, kan dit een uitdagende kamer zijn op puzzelgebied. Ik zou deze kamer daarom ook zeker aanraden aan mensen die van puzzelgeoriënteerde escape rooms houden. Op het gebied van spektakel/beleving is dit een middenmoter.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal drie óf vier personen i.v.m. bewegingsruimte;
- Speel deze kamer vooral als je houdt van een uitdaging op puzzelgebied;
- Bewaar goed het overzicht in deze kamer en speel zoveel mogelijk lineair;
- Als je alle vier de kamers speelt op deze locatie, is dit een goede afsluiter.

Beste mensen van Escape Centrum Limburg, bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze escape room. We hebben het naar ons zin gehad.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal/thema

  sjephanie

romoromoEscape GuruLid sinds: 07 november 2020 (159 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2023

En hallo! Wie ben jij?

Onze tweede dag van een escape week en vandaag 2 kamers gespeeld bij ECL in Sittard. We werden ontvangen en na een korte uitleg en een filmpje gingen we van start. De kamer is mooi aangekleed in het thema. Maar er zijn elementen die beter kunnen worden uitgevoerd in deze ‘Harry Potter' wereld. De puzzels zijn absoluut uitdagend en hier misten we soms de kader of referentie naar de oplossing. We konden meerdere oplossingen uit een puzzel halen. Op de laatste puzzel , waarbij we al wisten dat de tijd op was, werden we abrupt uit de kamer gehaald en stonden we verloren en gedesillusioneerd in de ontvangst ruimte, met de mededeling dat we 1 drankje bij de kamer kregen. Geen napraten of evaluatie.
Onze conclusie is dat dit een mooie kamer is die met simpele handelingen nog net wat mooier gemaakt kan worden. De puzzels goed en uitdagend zijn, maar wel ingekaderd moeten worden. En neem ook na het spelen even de tijd om de kamer te evalueren zonder alweer gefocust te zijn op de volgende groep. En laatste tip is om niet de spelleiders te wisselen in het spel. Het is raar om te zien dat er een andere spelleider is aan het eind van de kamer.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Onlogische puzzels
 • Slechte service

  Sem

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (270 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2023

En toen was er geen Rudimir

Door naar kamer drie op deze locatie. Om heel eerlijk te zijn was ik het meest benieuwd naar de laatste twee kamers die we hier zouden spelen. Dat is ook de reden waarom ze op mijn wishlist waren beland. De eerste twee kamers die we hier speelden, waren ‘prima’ maar niet heel bijzonder. Heel benieuwd of de laatste twee kamers daar verandering in zouden brengen.

De introductie is eigenlijk hetzelfde als bij de andere kamers. We kregen een introductievideo te zien die ons een inleiding gaf in het verhaal. En ook hier weer; de video is van enorm hoge kwaliteit. Dat neemt je meteen goed mee in het verhaal. Echter moet ik wel zeggen dat het bij de vorige twee kamers daardoor in de kamer zelf wel wat tegenviel.

Niets is minder waar bij ‘The Lost Wizard’, meteen toen we de kamer binnenstapten, zag je heel goed dat het (qua decor) echt een heel stuk beter was dan bij de andere kamers. Er zit oprecht veel detail in deze kamer. Daarnaast moet ik ook wel zeggen dat ik wel een ‘sucker’ ben voor dit thema. Enfin, het decor was in ieder geval erg netjes. Benieuwd wat de rest van de kamer ons brengt.

The Lost Wizard is de moeilijkste kamer op deze locatie, daar kwamen we zelf ook heel snel achter. Op de een of andere manier kwamen we er niet heel lekker in. Hoewel we tijdens de start van de kamer een lekkere flow te pakken hadden, kakte die op een gegeven moment toch in. We zagen het simpelweg niet. Dat bleef eigenlijk de gehele kamer wel zo. Sterker nog, ik heb een beetje het gevoel of we in de kamer vrij weinig zelf hebben opgelost. Eigenlijk hadden we overal wel hints voor nodig om eruit te komen.

Het decor blijft in de kamer erg netjes en de kamer ademt echt een fijne sfeer. Waar ik persoonlijk minder fan van ben, zijn puzzels die heel duidelijk handmatig getriggerd worden. Dat is een smaak dingetje, maar mij ben je dan een beetje kwijt. De puzzels in de kamer vallen heel mooi binnen het ‘magische’ thema, dat doen ze erg goed. Zeker met het oog op de eindpuzzel, een goede gelaagde puzzel. Heel netjes gedaan!

The Lost Wizard was voor mij de eerste kamer op deze locatie waarvan ik dacht: ja hier hebben ze tijd en moeite in gestoken. Op de een of andere manier was het toch niet helemaal mijn kamer, voornamelijk door de puzzels. Maar over het algemeen zag het er erg netjes uit. Verhaaltechnisch vraag ik me nog steeds een beetje af wat we gedaan hebben. Hou je van een flinke puzzeluitdaging? Dan is The Lost Wizard echt jouw kamer.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja

 

lida_scholtelida_scholteEscape ExpertLid sinds: 04 september 2017 (116 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 januari 2023

Uitdagende puzzels voor ervaren escapers

Na alle reviews gelezen te hebben, wisten we al dat deze escape uitdagend zou worden en dat klopte ook. Sommige puzzels waren lastig, soms waren ze niet lastig maar hadden we niet goed opgelet of vonden we het niet helemaal logisch.
De kamer zit aardig in elkaar. Wat ik wel altijd killing vind zijn de filmpjes vooraf in de ontvangstruimte en een host die meegaat de kamer in…
Ook heeft deze (wat oudere) kamer helaas veel slotjes.

Kortom: een aardige kamer voor de ervaren escaper, als je komt voor gewoon lekker (pittig) puzzelen.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels
 • Host die mee de kamer ingaat
 • Veel slotjes

 

MeloDMeloDJunior EscaperLid sinds: 02 oktober 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2022

Steeds weer een wow-effect

We hebben inmiddels aardig wat escaperooms gedaan dus het is altijd leuk wanneer een escaperoom je weet te verbazen. En dat deed The Lost Wizard. Originele puzzels die niet altijd recht-toe-rechtaan op te lossen waren en waarbij je meerdere elementen moet combineren. Hierdoor word je echt aan het puzzelen gezet in plaats van dat je een trucje opvoert. De sfeer in de kamer was inderdaad magisch en de puzzels helemaal in stijl. Op het nippertje ontsnapt :D


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Met 2 personen perfect, met meer wellicht wat krap

 

Richard1980Richard1980Escape ApprenticeLid sinds: 28 maart 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 maart 2022

Magisch!!!

Leukste en mooiste kamer van Escape Centrum Limburg. Niet voor beginners! We hebben nu alle kamers in Sittard gespeeld maar deze is mede door de hogere moeilijkheidsgraad en mooie afwerking mijn favoriet.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:21 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

KajKajEscape ApprenticeLid sinds: 22 april 2019 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 maart 2022

Mooie kamer, maar onduidelijk.

Hele wazige puzzels, geen response bij het oplossen van een puzzel. Moesten een hint krijgen dat een kast open was na het uitvoeren van een puzzel. Zorg voor een geluid, laat duidelijk merken dat we iets hebben opgelost.


4

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 3.5

Service: 5.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding

 

ShannaShannaEscape ExpertLid sinds: 06 oktober 2017 (127 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 maart 2022

Pittige kamer

Dit is met een ontsnappingspercentage van 15% een erg pittige kamer om te spelen!

De aankleding van de kamer is passend voor het thema, maar allemaal wel heel donker. Daarnaast besteed je veel tijd in de beginruimte, waardoor er gedurende de helft van het spel weinig afwisseling was. Her en der zit alles ook met duct tape aan elkaar en zijn sommige attributen ook aan vervanging toe. Toch jammer van de beleving.

De puzzels hebben een goed niveau en zijn duidelijk te begrijpen. De spelleider liet ons met z'n tweetjes op de gemiddelde tijd van de kamer spelen en had af en toe wel wat eerder een tip mogen geven. Uiteindelijk kwamen we er zelf steeds ook wel uit, maar het is prettiger om in de flow te blijven in plaats van om je heen te kijken wat je nu weer zal gaan doen. Als je met vier spelers bent, denk ik dat het zeker wel makkelijker zal lukken. Met meer spelers kun je je niet meer goed bewegen in de kamer, dus ik zou het ook echt op max 4 houden.

Wij hebben ons vooral vermaakt door de moeilijke puzzels. Als je meer voor de beleving gaat, dan is deze kamer minder geschikt voor jou. Maar wil je lekker puzzelen, dan zou ik deze kamer zeker op het lijstje zetten. Leuk fotomoment achteraf!


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Fotomoment
 • Heeft onderhoud nodig
 • Erg donkere aankleding

 

DennisboomkeDennisboomkeEscaperLid sinds: 03 januari 2023 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 januari 2023

Toffe kamer, leuk thema!

Dit is een leuke kamer die aan te raden is om te spelen. Wij hebben ze alle 4 op 1 dag gespeeld. Vandaar deze review die geldt voor alle 4 de kamers. Echter is er zeker wel verschil in de kamers. Dat ga ik in de scores aanduiden. Maar globaal zijn dit goede kamers met leuke puzzels. Wat opvallend is, is dat deze kamers allemaal mooi zijn aangekleed.

Als je in de buurt bent zijn deze alle 4 de moeite om te spelen. Niet veel tijd? Helstraat 666 en The lost wizard zijn de leukste.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  56:32 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs

 

elskeelskeJunior EscaperLid sinds: 12 augustus 2017 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 oktober 2021

Leuke kamer

Mooie kamer waar we helemaal in op gingen. Tot onze schrik was het ontsnappingspercentage maar 15% volgens de locatie. Een stukje lager dan we schatten adhv de reviews hier. Maar dat mocht de pret niet drukken. Hele vriendelijke ontvangst, leuke puzzels en heel mooi vormgegeven kamer.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:19 min


 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Origineel
 • Een puzzel was iets minder goed leesbaar

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (306 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2020

Je waant je in een andere wereld

Je zit meteen in de tovenaarswereld. Puzzels zijn pittig, maar wel te doen voor de meer ervarener escaper. Met 4 personen goed te doen, denk met 5 pers. wel erg krap.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:44 min

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2020

Mooie, sfeervolle, pittige kamer!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:44 min

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (114 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Mooie, uitdagende escaperoom

We hebben vandaag op deze locatie 3 escaperooms gespeeld. Voor mij was dit de leukste en meest uitdagende. Er was voldoende te doen in de kamer en de puzzels waren van goed niveau. Erg leuk vond ik het dat je ook fysiek een aantal dingen moest doen en je daarmee een echte tovenaar waande. De eindpuzzel was ook creatief en daarmee kwam alles samen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (233 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2020

Uitdagend voor gevorderde spelers

#168 De introductie gaat bij alle kamers hier met een zeer professioneel filmpje vooraf. Deze kamer heeft een laag ontsnappingspercentage (ik dacht 10%? 16%?) en is daarmee en leuke uitdaging voor de gevorderde speler. Een kamer waarin vooral lekker gepuzzeld kan worden en daarbij ook wat originele puzzels. De aankleding is prima in thema.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja  54:30 min

 

Tessa (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2020

Geweldig en spannend

Fijn ontvangst met goede uitleg. Uitdagende escaperoom met goed samenhangend verhaal en uitdagende puzzels.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede uitleg
 • Betrokken medewerker
 • Uitdagende puzzels
 • Mooi aangeklede kamer

 

Sara en KoenSara en KoenJunior EscaperLid sinds: 10 december 2018 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2020

Magisch!

Mooie inkleding. Je wordt meegenomen in het verhaal zelfs voor je de kamer binnengaat. Multidimensionele puzzels. Mechanismen/puzzels die we nog nooit gezien hadden.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:25 min


 • Ontvangst(ruimte)
 • Verhaal/ inkleding
 • Puzzels
 • 4 personen is precies genoeg - meer lijkt krap

 

sjaccopopinosjaccopopinoEscaperLid sinds: 08 augustus 2019 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2020

Uitdagende fantasy room!

#12 Na een zeer vriendelijk ontvangst in de erg leuke ontvangstruimte (als je arcade games houdt, kom dan zeker wat eerder!), gingen we vol frisse moed aan de slag. We kregen van te voren al te horen dat het een pittige kamer was met een laag ontsnappingspercentage. Dat bleek ook absoluut waar te zijn. De puzzels zijn erg leuk, origineel en van tijd tot tijd ook zeker complex en ingewikkeld. Genoeg uitdaging dus ook voor de ervaren escapers. Alles ziet er ook mooi uit, je waant je echt in een fantasy tovenaarswereld.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:08 min


 • Mooie kamer met veel details!
 • Uitdagende en originele puzzels
 • Prijs-kwaliteit
 • Leuke ontvangstruimte
 • Lekker pittig voor de gevorderde escaper!
 • Te klein voor meer dan 4 personen
 • Voor beginners wellicht te pittig?

 

AndreaAndreaEscape ExpertLid sinds: 23 augustus 2016 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2019

Magie met een Twist

Super leuke kamer. De puzzels waren in stijl en ook de nodige special effecten kwamen langs.
Het is zeker geen makkelijke kamer (Ontsnappingspercentage van 15%). Bij het finale puzzel bleek dat onze logica niet voldoende was, waardoor we veel tijd verloren en het ons uiteindelijk net niet lukte.
De wachtruimte is gezellig en ook de host was vriendelijk.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels in thema
 • Special effecten

 

Britt (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2019

Mooie, uitdagende kamer

Mooie, goed in elkaar stekende kamer. Leuke puzzels, allen goed in een spannend thema!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

remivremivEscape ApprenticeLid sinds: 05 november 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 05 november 2019

Magic!

Wat een super toffe ervaring was the lost wizard in Sittard!
Enorm genoten van de setting (decor, licht en geluid). Diverse effecten en hele leuke puzzels.
Met ons gezin het net niet gehaald, maar dit smaakt naar meer en we komen zeker terug.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Setting
 • Puzzels
 • Verhaal

 

hennie_jacobshennie_jacobsJunior EscaperLid sinds: 26 juli 2016 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 augustus 2019

Betoverend


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Leuke kamer
 • leuke puzzels
 • Kamer is eigenlijk alleen geschikt voor 4 personen

 

Mooie kamer

Ook in deze kamer is het thema weer goed neergezet. Soms wel wat ingewikkelde puzzels.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

ddhjddhjEscape ApprenticeLid sinds: 05 augustus 2019 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 augustus 2019

Zeer goede kamer!

De kamer “the last wizard” is een kamer voor mensen met meer ervaring in escape rooms. Het geheel van de aankleding, afwerking, complexe puzzels en de service maken deze escape room compleet.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goed aangekleed
 • Vriendelijk personeel
 • Uitdagende puzzels

 

Heel leuke room!

Prachtige kamers, leuke puzzels, gedetailleerd uitgewerkt! En klantvriendelijkheid staat duidelijk voorop in escapecentrum Limburg!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Ferry84Ferry84Senior EscaperLid sinds: 18 juni 2018 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2019

Origineel en erg leuk

Origineel, spannend en zeer uitdagend. Een erg leuke kamer


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: EscapeGoats

Ontsnapt: Ja  50:57 min

 

nelevgnelevgJunior EscaperLid sinds: 17 november 2018 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 mei 2019

Simsalabim

Mooie kamer met leuke accenten. Veel zoekwerk en wat minder doe-opdrachten, wat wij wel liever doen, maar nog wel een niet al te gemakkelijke kamer. Wij speelden deze met 2 en geraakten d.m.v. wat hints op tijd buiten, dus het is zeker goed te doen! Zeker eens de moeite om te spelen.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Heel mooi decor
 • Prijs/kwaliteit zeer goed

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig

11 andere kamers op deze locatie