Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

INFERNO

Katwijk , Nederland

Nu gesloten

65 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over INFERNO

Escape room INFERNO - A day in the life of heroes 

Bij escape room INFERNO draai je met jouw team een dienst als invalploeg bij de brandweer Oudeland in Katwijk aan Zee. Nadat de dienst is begonnen krijg je een uitruk en ga je met jouw team een brandend gebouw betreden en probeer je op tijd de brand te blussen voordat het gebouw instort. Om steeds verder het pand in te komen, opzoek naar deze brand, zal je diverse uitdagende puzzels moeten zien op te lossen. Durf jij de uitdaging aan? 


Escape Room Experience 

Bij INFERNO ligt de nadruk op de beleving. Dit hebben wij proberen neer te zetten door je, vanaf het moment dat je binnenkomt, mee te nemen in het leven van een brandweerman- of vrouw. Bij binnenkomst stap je de wachtruimte van de brandweerkazerne van de brandweer Oudeland binnen. Zodra er een melding binnenkomt haast je je naar de kleedkamers waar je een brandveilige overall aantrekt en wacht op verdere instructies. Tijdens de uitruk sta je in contact met de brandweercommandant die jou en jouw team begeleidt.


Over INFERNO 

INFERNO is een passieproject van Tim, wil je hier meer over weten? Je leest meer op de pagina ‘Over ons’. Escape room INFERNO is een onderdeel van Timed Adventures.


Ben jij klaar voor INFERNO? 

Ben jij klaar voor de nieuwste Escape Room-ervaring van Nederland? Aarzel niet en meld je nu aan als team. Ga deze uitdaging aan en kruip voor een dag in de huid van een echte brandweerheld.


Thema's

Avontuur

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

95 likes

577 bezoekers

95% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Wethouder D. Ouwehandstraat 9A
2225 LP, Katwijk
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

422 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Pure passie!

Deze kamer straalt gewoon de passie uit van de maker. Zoveel zorg en liefde voor de afwerking van de kamers, de opbouw van de puzzels, de sfeer in het verhaal zou je werkelijk overal willen zien. Helaas kan ik niks vertellen over het hoogtepunt uit de game zonder te spoilen, maar de laatste 15 minuten van het spel zijn qua beleving het meest bezielde dat ik tot hier toe meemaakte in een escape room.
Ik genoot van de kamers die er soms zo mooi uitzagen dat ik er van uit ging dat bepaalde stukken enkel als decor zouden dienen, zodat niemand het zou kunnen beschadigen. Maar niks bleek minder waar.
We hadden de eerste helft van het spel niet zozeer het gevoel dat we onder druk stonden. Je functie als echte brandweer komt pas in de tweede helft sterk naar voren. Dat vond ik echter niet storend, want zo konden we de eerst helft rustig genieten van het decor en de leuke puzzels. Op het einde wordt het uiteindelijk toch zodanig spannend dat je uiteindelijk zelfs begint te lopen door de kamers, iets wat ik anders zelden doe...
Deze kamer heeft ook wel wat (technische) spektakelwaarde, maar dan op een totaal andere manier dan dat je dit bij de top escape rooms in de buurt van inferno ziet.
Breng Tim, de commandant van Inferno, zeker een bezoekje als je in de buurt bent. Het is een plezier om door hem ontvangen te worden in zijn prachtige game.
Inferno is trouwens ook speelbaar in kinderversie. Die hebben we niet gespeeld, maar ik heb er alle vertrouwen in dat Tim, die trouwens ook leerkracht is, goed weet hoe hij ook van die versie een hele beleving kan maken.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Passie van de maker
 • Sfeer
 • Prachtig decor
 • De laatste 15minuten zijn werkelijk uniek!
 • Onvergetelijke begeleiding en onthaal
 • Enkele heel originele, dikwijls gelaagde puzzels
 • Je kan hem geen 2e keer spelen ;)

  JeroenvdsThe Box Gent, NathanMarieke

Incredibly good escape room!

We had expected a good room but our expectations were more than exceeded!

We have played over 100 rooms and Inferno is really a top room. lots of good puzzles, a super nicely made and authentic setup and a great finale.

who likes action will loves inferno!

Also a very good choice for families with children. the owner and his team did a really good job!

Thanks a lot and best wishes from
Team Letscape // Friederike & Jan


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • THE FINAL!!!
 • You can only Play it once’s

  dennis_de_boerJeroenvds

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 01 januari 2021 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2023

Haannsss, did you leave the stove on?

Vandaag gaan wij met het team ‘’De Schuddebuikjes’’ de brandweer leden van Katwijk ondersteunen met heel veel plezier. Deze kamer staat namelijk al erg lang op mijn Wish-list.

Bij aankomst werden we ontvangen door onze game-host, deze man was ontzettend aardig en vooral enthousiast hier hou ik altijd ontzettend van. We kregen het praatje dat we natuurlijk niks kapot hoefde te maken en vervolgens konden we gaan beginnen.

Het begin/intro is tof en gaaf in thema, je word meteen in de sfeer gezet als brandweerman en voelt meteen tijdsdruk. De puzzels door de gehele kamer heen zijn leuk, niks super bijzonders maar prima voor een escape room. Alles zit wel in thema van de ruimte waar je in bent en dat is altijd een plus punt.

De afwerking in de kamer vond ik op sommige punten wat minder, ik zag (en lees in reviews) dat het ooit spik en span is geweest alleen ik zag op verschillende plekken slijtage, en dat vond ik zelf ontzettend jammer. Ik snap dat het ondertussen een wat oudere kamer is maar toch. Buiten dat om is alles goed in thema naar voren gebracht en zijn er een aantal gave effecten gebruikt in de kamer.

De ‘grand finale’’ is iets wat ik nog nooit eerder heb gezien en daardoor verbazing wekkend, super tof gedaan.


Al met al,
Een toffe kamer met een origineel verhaal, de afwerking is op punten wat minder en dat is ontzettend jammer. Wat verassende effecten en show. Ben je in Katwijk voor een escape dagje moet je deze zeker meepakken.

Mensen van ‘’Timed Adventures’’ super bedankt voor jullie enthousiaste en vriendelijke onthaal!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: De Schuddebuikjes

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Effecten
 • Afwerking/onderhoud op sommige punten

  Drs-jlc

RandomYouriRandomYouriEscape ExpertLid sinds: 12 november 2021 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2022

Origineel einde!

Deze kamer was weer eens wat anders. Ik vond het leuk hoe we communiceerden met de host en hoe wij hints ontvingen, het was helemaal in stijl. Als brandweer brigade gingen we naar binnen en het voelde echt alsof we een brand gingen blussen. Persoonlijk vond ik die rush in het midden wat afzwakken en de vibe verdween wat meer. Gelukkig zou dat aan het einde sowieso goedgemaakt worden. De urgentie om te ontsnappen kwam weer terug en dat bracht wederom een leuke manier van hints geven met zich mee. Het einde was een effect wat ik niet eerder had gezien, leuk!

Het was een flinke reis maar zou de kamer zelf pas aanraden als je zelf al enigzins in de buurt bent.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  53:47 min


 • Goede service
 • Origineel einde
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Leuke in thema vorm van hints

  markgoedegebuure

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape GuruLid sinds: 27 september 2020 (132 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 november 2022

Brand “meester”

Heel spontaan belde ik zaterdag of we vandaag (zondag) nog terecht konden. En het toeval was dat er net een plekje vrij kwam om 20:00! Dus we konden spelen🥳

De locatie is bijzonder, midden in een woonwijk.
Maar nadat we het hoekje om liepen zagen we de entree.

Ontvangst:
Dat was hartelijk en hebben kort gekletst voor we naar binnen gingen.

De kamer:
Volgens de eigenaar ligt de focus meer op beleving, maar dat vind ik niet echt terug komen in de kamer.
De puzzels waren voor ons uitdagend en zeker heel leuk. Leuke puzzel structuur in de kamer en met een paar hints netjes binnen de tijd kunnen ontsnappen.

Persoonlijk had ik iets meer van het “beleving” gedeelte verwacht. Niet dat het slecht was, alles behalve! Maar het zou in mijn ogen allemaal een stuk bombastischer mogen. Meer effecten, meer licht en geluid. Met name aan het einde! Het was nu nog een tikje “braaf”.

Over all een sterke kamer, maar er zit in mijn ogen toch nog meer in dan dat er al uit gehaald word.
Zeker de moeite om een stukje voor te rijden, helemaal als je het combineert met andere kamer. Dus zet hem zeker in de Wishlist!

Dank voor de leuke avond en de gastvrijheid! We hebben het erg leuk gehad!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  63:11 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Mag wat minder “braaf”

  Drs-jlc

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2022

Inferno

#93 - Ik kon me niet goed voorstellen hoe je een escape room met dit originele thema op de juiste manier zou kunnen vormgeven, maar ik vind dat het prima is gelukt bij Inferno. Ik vond de opbouw van het verhaal en de ruimtes heel goed gedaan. De puzzels waren leuk om te doen met een fijne moeilijkheidsgraad. Er zat genoeg logica in de kamer voor een fijne flow. Zeker een aanrader dus!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  46:47 min

  Marieke

SteV91SteV91Senior EscaperLid sinds: 25 februari 2017 (75 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 januari 2023

Burn baby burn!

Enige tijd geleden deze kamer gespeeld maar nu toch een review schrijven!
Na de auto geparkeerd te hebben was het even lastig om de kamer te vinden (omdat we een loods hadden verwacht) maar na enige tijd toch gevonden.
Eenmaal binnen kregen we een duidelijke instructie en mochten we beginnen.
De kamer begint enorm goed en we kwamen meteen in het 'thema' maar ongeveer in het midden van de kamers viel bij ons het brandweer gevoel een klein beetje weg.
Aan het einde van de kamer kwam dit gevoel weer helemaal terug en hadden we enorm genoten van de kamer.
Na afloop nog even leuk gekletst met 1 van de eigenaren en hierna met een tevreden gevoel naar huis gegaan.

Mocht er nog een kamer komen, zijn wij zeker weer van de partij!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Onlogische puzzels

  ThatNeko

Fantastisch!

Heel realistisch, professioneel in elkaar gezet, druk openbouwend naar het einde van het spel. Heel verrassend en goede puzzels. Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  bram86

De beste escape room ooit!

Wat was dit een geweldige ervaring! Ik heb enorm genoten en geniet nu ook nog heerlijk na met mijn familie. Het verhaal klopt, het is realistisch, de puzzels zijn leuk en uitdagend en de host is ontzettend aardig. Deze escape room moet je doen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Puzzels
 • Realistisch
 • Kostuum
 • Acteerwerk
 • Persoonlijk
 • Meeslepend

  bram86

belinda_bekkerbelinda_bekkerEscape ApprenticeLid sinds: 27 juni 2021 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Toffe belevinis

Toffe kamer, zaten puzzels in die ik in nog geen andere kamer ben tegengekomen.
Verhaal zit goed in elkaar en alles klopt. Deze kamer is zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Met 2 personen te doen

  Jeroenvds

Mooi afgewerkt, veel leuke puzzels met een spetterende ontknoping

Door een enthousiaste eigenaar ontvangen om te starten in deze kamer. Heel toffe kamer met lekker veel te doen! De kamer is tot in de puntjes afgewerkt en zit vol leuke effecten! Leuke beleving en zeker 1 om gedaan te moeten hebben!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verrassende effecten
 • Leuke puzzels
 • Afwisselend
 • Mooi afgewerkt

  Jeroenvds

Ready for duty

Onthaal:
Wel, ik had me er iets anders bij ingebeeld. Inferno bevind zich namelijk in het midden van een woonwijk op het eerste verdiep van een achterbouw.
Op een of andere manier had ik verwacht om in een oude loods terecht te komen of een vroegere brandweerkazerne.
Maar de locatie zegt niks over de room, dus vol goede moed naar boven.
Tim is een schitterende gastheer en we voelden ons meer als welkom. De ontvangstruimte is basic maar knus.
Na wat duidelijke regels was het enkel wachten op een noodoproep.

Kamer:
Inferno neemt ons mee op een reddingsmissie bij de brandweer, dat is geen geheim.
Alleen is de uitwerking ervan niet super goed gelukt. Ieder van ons weet wat de brandweer is en wat hun taak is en dat rijmt zich moeilijk met puzzels helaas.
Nu ondanks dat heb ik me erg goed geamuseerd in deze kamer.
Ze hebben echt geprobeerd om uniek te zijn en hoewel dat zeker niet bij elke puzzel gelukt is, begrijpen ze heel goed wat puzzels in thema zijn. Alleen staan die puzzels apart van het overkoepelende thema en stel je je als speler echt de vraag: wat sta ik hier te doen en waarom. Het is gewoon niet logisch.
Om sommige momenten herpakt de kamer zich terug en ademt hij brandweerkamer, letterlijk en figuurlijk.
Wij waren met 2 en kregen daarvoor 70 minuten die we ook nodig hadden. Genoeg te doen dus.
De afwerking was meer dan ok, er zitten zat puzzels in en ze maken goed gebruik van technieken en effecten.
Echt een heel leuke kamer om te doen dus!

Conclusie:
Wel het enige wat deze kamer mist is een beetje logica.
En hoewel ze het hun niet makkelijk gemaakt hebben door bepaalde keuzes, die ik trouwens wel toejuich net omdat ze eens iets anders proberen te doen als moord op de hotelkamer, denk ik wel dat er een manier is om het verhaal wat logischer te laten aanvoelen.
Tim is echt een eigenaar met passie voor het vak en we hebben lang nagepraat over zijn kamer.
De ideeën vlogen over en weer en hij is ook niet het type eigenaar dat zelf snel tevreden is.
Daar kan je alleen maar bewondering voor hebben.
En ondanks mijn puntje van kritiek, waar ik nog steeds van denk dat het met wat creativiteit op te lossen is, is het gewoon een super vette kamer die je zeker eens gedaan moet hebben.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • 70 minuten 2 pers
 • Leuke puzzels
 • uniek
 • logica

  down-the-hatch

CW (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 februari 2020

Super leuke ervaring!!

Wij zijn hier geweest voor het feestje van mijn dochter met 7 meiden van 13 jaar. Ze vonden het super leuk! We werden heel leuk ontvangen en ze kregen duidelijke uitleg van te voren. Wij als ouders mochten mee kijken op de schermen om te zien hoe de meiden het deden. Met wat hulp van Tim zijn ze er binnen het uur uitgekomen. Na afloop mochten we nog even door de kamers lopen en alles bekijken. Heel mooi gemaakt! Wat opviel was het enthousiasme van het team en hoe compleet het thema met het verhaal en de kamers zijn opgezet. Aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

  laura_b

Hele gave beleving

Wat een gave en leuke ervaring.
We hebben leuke opdrachten en puzzels gehad. Heel leuk gedaan. Zeker de moeite waard.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  64:28 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

breugbreugJunior EscaperLid sinds: 28 januari 2023 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2023

Creatief en sfeervol

Begeleiding kwam erg vriendelijk en geïnteresseerd over. De puzzels waren erg creatief en de kamers waren erg sfeervol ingericht. Onafhankelijk kon je puzzels oplossen waarmee je het andere groepje ook weer verder hielp. Het werkt zich ook op naar een soort climax. De ouderwetse stijl in de kamers was ook heel mooi gedaan.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  64:24 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

escap.emiescap.emiEscaperLid sinds: 06 november 2022 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 mei 2023

On fire!

#35
Yes yes yes, vandaag mochten we dan eindelijk naar Inferno. Deze kamer zouden we eigenlijk al een maand geleden hebben gespeeld, maar door de tegenvaller in het verkeer (40 minuten stilstand bij Den Haag) konden we onmogelijk op tijd zijn. Allereerst grote dank dat hierin werd meegedacht en we de boeking kosteloos konden omzetten!
Vandaag, nog eerder vertrokken dan de vorige keer, kwamen we na een kleine 1,5 uur aan in de woonwijk waar Inferno zich bevindt. Door de duidelijke instructies konden we gratis parkeren waarna we nog 7 minuten moesten lopen naar de locatie, top.
Ondertussen hadden we dusdanig veel zin gekregen in deze kamer, dat we bijna bang waren dat we hem zouden overhypen. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar en konden rustig naar het toilet en ondertussen al wat kletsen over de escapefavorieten, altijd leuk. Om 14.00 was het tijd om uit te rukken. Zoals de foto's al hadden verraden begint het spel met jezelf in een mooi brandweer pakkie hijsen, I love it want zo voelt het allemaal net iets echter aan. Vervolgens is het puzzelen geblazen terwijl je je ogen uitkijkt want wat was deze kamer mooi aangekleed. De elektrische, sleutel, woord en code puzzels wisselen elkaar perfect af en de kamer beschikt over genoeg technische yes momenten. De geur, het licht en het geluid maken dat je jezelf voor een uur in een simulatie bevindt. De puzzels zijn van perfect niveau, de gameflow blijft er sterk in en je krijgt niet te maken met overbodige hints!
Met nog 5 seconden op de klok wisten wij te ontsnappen, waarna onze missie was volbracht. Dit is een ervaring waar je zeker wat langer voor in de auto mag zitten. Deze hele ervaring bij Inferno was on fire!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  64:55 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

LynetteLynetteJunior EscaperLid sinds: 18 november 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 april 2023

Wat een geweldige ervaring!

Wauw, wat een ervaring!
Logische en afwisselende puzzels, gave effecten, prachtige aankleding, alles perfect in thema. Ook nog fijn ontvangen en nagepraat!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

k87k87Junior EscaperLid sinds: 05 januari 2020 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2023

Zeker doen!

Vanuit de Betuwe gingen we met z’n tweeën op weg naar Katwijk. Zo’n anderhalf uur rijden, maar het was de reis zeker waard.

Er is op loopafstand gratis parkeergelegenheid. Midden in een woonwijk is plots deze escaperoom. Niets verraad daar nog wat je binnen aan zult treffen, wij waren verrast!

We werden vriendelijk ontvangen en na een korte uitleg konden we direct aan de slag. De puzzels volgend elkaar logisch op. Ze waren niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Ook het verhaal is duidelijk te volgen, wat wij altijd een extra pluspunt vinden.

En dan het einde, zo tof! Echt complimenten voor de eigenaar. We hebben met z’n tweeën flink door moeten pakken, maar we zijn ontsnapt. Echt genoten van deze kamer.

Naderhand nog even de kamer nabesproken en nagekletst met de eigenaar. Helaas dat hier maar 1 kamer is, anders waren we zeker op korte termijn nog eens teruggekomen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

maaikiemarkmaaikiemarkEscape ApprenticeLid sinds: 24 maart 2023 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 maart 2023

Leuke escaperoom

Leuke escaperoom met een goed verhaal en duidelijke puzzels. We hebben de esvaperoom met 6 personen gespeeld en zijn allemaal continu bezig geweest. De uitleg vooraf en het nagesprek waren ook erg leuk. Kortom een leuke ervaring.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal

 

ruud_klunderruud_klunderEscaperLid sinds: 09 december 2017 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 maart 2023

Leuke kamer

Heerlijk zaterdag avond vertier. Van onze groep van vier waar we eens in de 2 maanden een kamer spelen lag de ervaring wat uit elkaar. Maar een vermakelijke kamer is het zeker.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  61:20 min


 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Prijs

 

claudiaclaudiaEscaperLid sinds: 11 januari 2019 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 maart 2023

Top

We hebben deze kamer met z'n tweeën gespeeld. Beetje spannend of het ons ging lukken omdat hij eigenlijk voor meerdere personen is. Het is een kamer waar een goede opbouw inzit met veel leuke en niet al te moeilijke puzzels. De spanning bouwt zich op en er zitten goede special effects in. Wij hebben het naar ons zin gehad!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica

 

Marian (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 maart 2023

Top!

Hele leuke kamers. Veel variatie in puzzels. Twist in the end.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  61:31 min

 

ellenvsellenvsJunior EscaperLid sinds: 04 augustus 2019 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 maart 2023

Gave ervaring!

Wat een mooie kamer is dit! Goed vormgegeven, goed te doen met 6 personen. Niet lineair, lekker tegelijk aan de slag, wat altijd fijn is met een groep. Origineel, alleen was het verhaal soms niet helemaal logisch. Puzzels waren wel logisch en goed te doen. Ontsnapt zonder hints! Erg leuk in elkaar gezet.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  48:03 min


 • Puzzels
 • Logica
 • Beleving
 • Origineel
 • Niet-Lineair
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal soms minder logisch

 

ingrid_lucardieingrid_lucardieEscape ExpertLid sinds: 19 december 2017 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 maart 2023

Spetterend leuk

Het is grappig dat je een escaperoom vind midden in een woonwijk. We worden goed ontvangen en omdat wij vertellen dat we al vaker escaperooms spelen wordt niet meer het hele standaard verhaal opgedreund en voor we er erg in hebben gaat het alarm af. We moeten aan de bak. De groep wordt even gescheiden en al snel zijn we op zoek naar het haardvuur en o jee....het redden van iemand. Ook dat hoort bij het brandweer vak.
Het lukt ons steeds verder te komen en uiteindelijk weten we de brand te blussen. Dan moeten we er nog allemaal heelhuids uitkomen en natuurlijk de persoon meenemen die we hebben gered. Het lukt ons net.

We hebben ons prima geamuseerd. Soms weten we iets op te lossen door onze ervaring, maar soms ook niet. Dan weten we even niet wat er bedoeld wordt. Gelukkig krijgen we dan een hint en kunnen we weer verder. Maar de puzzels zijn goed te doen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Verhaal

 

Pascal VerheulPascal VerheulEscape ExpertLid sinds: 10 maart 2019 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 maart 2023

Mooie escaperoom

Grappig een escaperoom midden in een woonwijk. Na het betreden van de escaperoom wordt je goed ontvangen en krijg je een duidelijke uitleg. En er zit nog een extraatje in deze escaperooom.
Nadat de melding van een brand is binnengekomen wordt de escaperoom gestart.
Er zitten mooie puzzels bij deze escaperoom welke wij door onze ervaring redelijk snel konden oplossen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja  63:02 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving

 

Martijn1108Martijn1108Junior EscaperLid sinds: 07 januari 2023 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 februari 2023

Mooi avontuur op onze eerste dienst.

Mooie verrassende kamer, je ging echt mee met het verhaal. Mooie puzzels met afwisselende opdrachten.
Goeie beleving van een mooie dienst bij de brandweer.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Brandveiligheid niet in orde ;-)

 

Laad meer reviews