Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Red Het Koninkrijk

Delft , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Red Het Koninkrijk

Tijdens de verbouwing van ons monumentale pand uit 1732 hebben we een geheime doorgang naar andere werelden gevonden. Hier ontmoetten we een oude wijze magiër, die duidelijk problemen heeft.

In zijn werelden is het sinds kort kommer en kwel. Hij ziet geen uitweg meer en heeft ons om hulp gevraagd. 

Velen voor jullie hebben het geprobeerd, maar zijn nooit meer terug gezien....durven jullie het aan en kunnen jullie voorkomen dat de donkere lucht die nu over de werelden van de magiër hangt onze wereld betreed?

Klinkt dit avontuur je bekend in de oren?

Dat kan, "Red het Koninkrijk" is nl gebaseerd op Tolkiens "The Hobbit".


Thema's

Avontuur

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Beelden terugkijken

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

19 likes

114 bezoekers

91.5% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Oude Delft 205 A
2611 HD, Delft
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

94 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

kakayakakayaJunior EscaperLid sinds: 19 september 2017 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2019

Prachtige kamer in fantastische stijl

Deze escaperoom zit in een prachtig pand midden in het centrum van Delft, wat absoluut bijdraagt aan de eerste goede indruk. De ontvangst was heel hartelijk en erg leuk dat je start met een mooie introductie en een "opwarmer" voordat je daadwerkelijk de kamer instapt.
En dan begint het feest pas! De sfeer staat als een huis en de aankleding van de ruimte klopt tot in de puntjes. De verschillende koninkrijken hebben elk hun eigen passende sfeer.
De zeer gevarieerde puzzels tillen deze kamer naar een hoger niveau, waardoor iedereen iets bij kan dragen. Ook voor 5 ervaren escapers is er meer dan genoeg te doen om iedereen bezig te houden.
Kortom, echt een enorme aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sterke verhaallijn
 • genoeg te doen voor grotere groep
 • veel verschillende soorten puzzels
 • "opwarmer" vooraf
 • service / ontvangst
 • aankleding, echt... WOW!
 • Het duurt maar een uur, dan is het alweer voorbij

  DelftEscapeMarinde

Walter G4IWalter G4ISenior EscaperLid sinds: 29 augustus 2018 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2019

Dit is echt genieten van je hobby!

Na een dag werken kwam ik thuis en mijn vrouw riep: Kom we gaan aan de hobby! Ik liep naar de slaapkamer ...... om mijn vrijetijdskleding aan te doen en stapte bij haar in de auto. In Delft parkeerde wij vlak bij een mooi historisch pand in mijn geboortestad en mijn vrouw belde er aan. Een warme ontvangst viel ons ten deel en binnen voelde het aan als een herberg uit lang vervlogen tijden. Ik moest mij weer omkleden want we gingen op reis....,, Het bleek een reis naar het midden der aarde. Hier leven andere wezens en gelden er andere regels. Alsof ik droomde voelde ik de strijd tussen goed en kwaad losbarsten en ik deed mee. Diverse moeilijke obstakels zorgden voor een strijd die mij van het ene volk naar het andere deed reizen om te zorgen dat wij allen het kwaad konden verslaan. Het was een bittere strijd maar gelukkig had ik een engeltje op mijn schouder die mij de weg wees in moeilijke tijden. Het lukte!! Het kwaad werd verslagen en toen schrok ik wakker en zat weer in de herberg. Wilt u wat drinken?
Had ik dit allemaal gedroomd? Het leek allemaal zo echt!!!!

Zet deze kamer op je Bucket-list want, ook al hou je niet van Fantasy, deze kamer is echt fantastisch!
Nederlanders willen altijd een hoog cijfer maar geven zelden een 8 of hoger..... Dat klopt, dus dan geef ik deze maar een 10!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Hint-systeem
 • Puzzles
 • Enthousiaste host met veel tips voor andere kamers
 • Verhaal
 • Aankleding
 • Gescheiden ontvangstruimtes
 • Ontvangst
 • Men maakt er maar 1!

  andy_bauchDelftEscape

StanStanSenior EscaperLid sinds: 13 november 2017 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2021

Escapen in Hobbit stijl

Tijd voor kamer drie op deze escapedag; Red het Koninkrijk. Ook naar deze kamer was ik onwijs benieuwd na het lezen van de velen goede reviews. We verplaatsen ons van Rijswijk naar het centrum van Delft. Deze kamer bevindt zich in hartje centrum in een monumentaal pand. We stapten het prachtige grachtenpand binnen en we bevonden ons meteen in een mooie nostalgische wachtruimte. Na een enthousiast gesprek met onze gamehost, was het tijd voor een korte proef alvorens we met onze Quest konden beginnen. Het was immers belangrijk om te kijken of we wel waardig genoeg waren om aan deze quest te starten.

We werden in een – iets minder sfeervolle – ruimte geplaatst om een reeks van puzzels opte lossen. Dit haalde mij persoonlijk meteen weer uit de sfeer. De puzzels hebben niets met het verhaal van de kamer te maken en ik vraag me ook echt af waarom ze ervoor hebben gekozen dit toe te voegen. Ik denk dat er veel meer mogelijkheden zouden zijn om de kamer velen malen mooier te introduceren.

Enfin, na wat kleine frustraties, mochten we dan eindelijk gaan beginnen aan onze Quest. Het monumentale pand past perfect bij het thema van deze kamer! Echter was dit voor mij (1.91m lang) meteen het grootste nadeel van deze kamer. Het oude pand heeft namelijk onwijs lage plafonds. Nogmaals, heel tof in thema. Voor mij was dit echter totaal niet werkbaar, na 10 minuten met je nek gedraaid te staan omdat je anders echt niet rechtop kan staan, had ik oprecht al last van mijn nek.

De kamer ziet er verder wel onwijs tof uit. De puzzels zijn mooi verwerkt in het thema, maar over het algemeen niet heel lastig. De flow in deze kamer is daardoor wel erg goed. Ik heb de Tolkien films in een ver verleden een keer gezien, maar het verhaal wat in de kamer zit, was voor mij wel duidelijk. Na een dik half uur, stonden wij weer buiten. Samen met de gamehost liepen we de kamer nog even door om alles nogmaals eens goed te bekijken.

Samenvattend is dit best een leuke kamer om te spelen met families. Voor wat meer ervaren escapers zal deze kamer wellicht wat makkelijk zijn. Zeker gezien de prijs die je voor deze kamer betaald, is het best ‘jammer’ als je dan na een half uur alweer buiten staat. Daarnaast raad ik iedereen van 1.80m of groter echt af om deze kamer te spelen. Op veel momenten in de kamer ben ik gaan zitten omdat ik zo’n last van mijn nek had. Voor vier personen is er genoeg te doen in de kamer, maar idealiter speel je hem met drie personen.


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

Nienke (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2020

Helemaal leuk!

We hebben deze escape room gedaan met 2 kinderen en zelf geen ervaring maar het was superleuk. Wel spannend maar niet te te en heel leuke puzzels voor een ieder wat. Echt helemaal leuk


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

  DelftEscape

zqlwzqlwEscaperLid sinds: 11 september 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 januari 2020

Top!

We werden super binnengelaten kregen een drankje en de host maakte een gezellig praatje met ons.

Voordat we gingen escapen werden alle regels uitgelegd en het verhaal. Hier kregen we een leuke opwarmer zodat je al gelijk in de flow zit! Wij vonden dit echt super.

Eenmaal in de kamer zag alles er netjes uit! Mooi afgewerkt en de puzzels hebben allemaal met het thema te maken.

Wel zagen wij in de reviews dat er mooie special effects waren. Dit vonden wij wat tegen vallen. Er waren zeker leuke effecten maar wij hadden meer verwacht.

Raden wij deze kamer aan? Ja zeker ! Leuke mooie kamer!

Minpunt: De prijs wij vinden het erg aan de hoge kant..


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Aankleding
 • Prijs
 • Hoogte kamer(s)

  Marinde

Thomas van ZeijlThomas van ZeijlEscape ApprenticeLid sinds: 25 november 2021 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2021

Sfeervol en spannend

Enorm leuke ruimte, de locatie voegt enorm veel toe aan de ervaring! Het verhaal is goed en de kamer zeer sfeervol, met leuke, originele puzzels. Goed vermaakt!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  37:25 min


 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Goede service
 • Sfeer

 

Tjeerd (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Ontzettend leuk!

Een leuk uitje samen met mijn vader, broer en zus. Alles zat goed in elkaar, we konden fijn samenwerken. Zeker een aanrader voor een leuke ochtend/middag/avond uit!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

KES89KES89Escape ExpertLid sinds: 13 januari 2019 (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2021

Mooie themakamer!

Wat een bijzondere locatie en wat heeft Delftescape daar mooi gebruik van gemaakt. Deze kamer is qua aankleding erg bijzonder en het thema is zeer goed uitgewerkt. Puzzels variëren in niveau en je waant je echt even in een andere wereld. In deze escape zit een goede gameflow. Ondanks dat je als groep van 4 meerdere dingen tegelijk zou kunnen doen, waren wij als groep alles gezellig samen aan het doen. Hier was gelukkig ook tijd voor, dus dat was fijn. Delftescape heeft wederom bewezen uniek te zijn in hun beleving en sfeer. Erg tof! Ook de begeleiding van Melvin was top, bedankt! Nu staat de Christmas Room nog op de planning en ik kan niet wachten tot jullie weer iets nieuws maken. Wij hebben genoten!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Korsakoff Kartel

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer

 

robinulemanrobinulemanJunior EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2021

X

X


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

joelle_zweersjoelle_zweersJunior EscaperLid sinds: 26 juli 2021 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 november 2021

Hobbit-like

Kamer nummer 3 van de dag. De host is erg enthousiast (misschien iets té?). Op zich 100x fijner dan een begeleider die helemaal niet is geïnteresseerd. Voor de escape room moet je al iets doen. Hier snapte ik dus echt een tijdje geen aardappel van en ik vond de uitleg ook niet erg duidelijk. Dat stukje mogen ze van mij of weglaten of verwerken in de kamer.

Dan de start van de kamer. Tip 1: als je lang bent, speel deze kamer dan niet want je gaat sowieso last krijgen van je nek en/of rug. Gelukkig zijn er wel een paar plekken waar je even kunt gaan zitten. De puzzels zijn logisch en de flow zat er volgens mij goed in bij ons. De muziek is prima en het decor is passend bij de verschillende koninkrijken. Het was niet de beste kamer, maar ook zeker niet slecht want wat hebben we gelachen!

En een leuke foto naderhand met de capes :) Erg tof element.


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Toffe foto
 • Decor
 • Flow
 • Logica
 • Goede service
 • Activiteit vóór de escape room
 • Nekklachten

 

Cora van der Vaart (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2021

Een Fantastische mooie RoomWij hebben
en een fantastische avond gehad😀
De kamer is zo magisch en zo knap in elkaar gezet!
De puzzels waren perfect afgestemd het verhaal klopte helemaal.
Een geweldige Kamer waar je helemaal in op gaat.
Je bent in een complete andere wereld waar je zo in weg kan dromen..ik hou van magie.
Het personeel en de eigenaar zijn geweldige gastvrije mensen.
De eigenaar verteld met veel passie hoe de kamer gemaakt is en ontstaan is.
Zo mooi om haar doorzettingsvermogen te zien om een kamer te maken die van het begin tot het einde je in spanning houd.
Dank je wel voor jullie Spontaniteit en Gastvrijheid.
Groetjes van Cora


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

uncreativemediauncreativemediaEscape ApprenticeLid sinds: 11 augustus 2020 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2021

Fantastisch!

Een fantastische ervaring, een kamer waar duidelijk een hoop moeite en liefde in is gestoken en een heleboel leuke en gevarieerde puzzels. Ook een heel gezellige sfeer en begeleiding voor en na de kamer. De fantasy setting was zo leuk neergezet, we wilde er eigenlijk niet uit ontsnappen. Top ervaring geweest!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal

 

BabakBabakEscape ApprenticeLid sinds: 28 oktober 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2021

Fantastisch!

Een warm ontvangst en een goed verhaal, je word er echt in mee gezogen, een prachtig gebouw. Bij binnenkomst. was het gelijk spannend, kortom een fantastische escaperoom en wij hebben erg genoten, om dit met onze familie te doen. Een echte aanrader .


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Sfeer

 

Noa Anna (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2021

Een rijke belevenis voor echte avonturiers

Waan jezelf in het koninkrijk van de hobbits!
Een mysterieuze kamer voor zowel beginnende escapers als ervaren ontsnappers!
Jong en oud kunnen hier genieten van een rijk sprookjesavontuur.
De host van de kamer, evenals de andere medewerkers, nemen je mee in een waanzinige beleving!
Ik snap volledig dat deze Escaperoom uit is geroepen tot favoriet van 2021!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:23 min

 

cheryl (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2021

fan tas tisch!!

We hebben deze kamer met z'n 4en gespeeld, en dit was echt enorm leuk! We zijn ontsnapt en we hebben enorm genoten van de gezellige game host! Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:23 min

 

emileemileEscaperLid sinds: 11 augustus 2018 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2021

Hele leuke kamer!

Het verhaal, de lokatie, de afwerking en de puzzels in thema maken dit een kamer die in mijn top 5 komt.
We zijn inmiddels wat meer ervaren en waren er in 38min zonder hints uit wat jammer is want ik had hier graag nog wat tijd doorgebracht. Ook het ontvangst en de tijd achteraf was fijn.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad

 

CindyCindyEscaperLid sinds: 8 mei 2019 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2021

Prachtige kamer!

Enthousiaste host die duidelijk passie heeft voor zijn kamers.
Mooie ontvangstruimte (heel herkenbaar als je een bepaald online escape spel gespeeld hebt :-D )
De kamer zelf was prachtig gedecoreerd. De puzzels leuk en origineel.
Wij komen zeker terug voor jullie andere kamer
!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede service

 

Rob (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 oktober 2021

In een woord geweldig!

Super leuke escape room, die goed in elkaar zit. Veel verschillende kamers met erg leuke activiteiten!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

erik_dieterserik_dietersEscape ApprenticeLid sinds: 26 november 2017 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2021

Fantastisch

Fraaie escaperoom, leuk verhaal verteld met mooie effecten. Goed werkende ondersteunende techniek. Fijne begeleiding.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Zuiver (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 september 2021

Onwijs leuke en spannende beleving!

De kamer ziet er onwijs goed uit op een van de meest unieke locaties die er in Escaperoom Nederland is. Het verhaal van de kamer zit goed in elkaar. Zo zijn verschillende puzzel elementen terug te vinden die anders zijn dan in de meeste escaperooms. Welliswaar herkenning, maar op een eigen unieke manier.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Unieke locatie

 

Kapot gelachen

Allereerst, wat een leuke mensen werken hier. Heerlijke ontvangst, amicaal, grappig. Brengen het verhaal goed naar voren, waardoor je leuk aan de kamer begint.

Kamer zelf is ook heel leuk. Prachtige aankleding, helemaal in thema. Puzzels leuk en afwisselend, niet heel moeilijk. Goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden en beperkingen van de locatie.

Een aanrader om te doen. Lekker puzzelen en mooie aankleding!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:20 min


 • Geen cijfersloten
 • Afwisseling puzzels
 • Locatie
 • Personeel top
 • Sfeer
 • Aankleding
 • Geen echte doordenkers
 • Soms iets onduidelijk qua wat de doen bijpuzzels

 

Nikki (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Het was amaze

Ik heb me nog nooit zo vermaakt als tijdens deze escape room


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • ketting
 • laag plafond

 

Pepijn de Nie (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Het was een top ervaring!

Ik heb me zeker vermaakt.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • De details
 • Laag plafon

 

Fam Renzen (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2021

Top!

Sympathieke en enthousiaste gastvrouw. Mooi ingericht en spannende, uitdagende en leuke puzzels. Een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Erg mooie ruimte, mooie details
 • Goed doordacht verhaal
 • Zeer gastvrije ontvangst
 • Originele puzzels
 • Kan echt geen minpunten bedenken!

 

Dennis (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2021

Geweldig

De kamer(s) waren erg goed, mooi verhaal goed gecombineerd met de kamers/puzzels, echt een geweldigd ervaring alles klopte!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alles

 

Erg gezellige escape

Deze escape room heb ik met mijn vaste groepje van 4 gedaan. Bij ontvang stond de gastheer buiten op ons te wachten en hij wist dat wij kwamen voor de escspe. Wij konden rustig gebruik maken van het toilet en kregen allemaal een drankje. Na een tijdje gekletst te hebben met de gastheer konden wij beginnen aan de escape! Het was een erg leuke ervaring en de kamer was erg mooi gemaakt. De puzzels en opdrachten waren allemaal goed gemaakt en leuk om te doen. Wij hebben de kamer gehaald en echt een super leuke ervaring gehad! De kamer gaf mij echt D&D vibes (voor de mensen die bekend zijn met dungeons and dragons) ik raad deze kamer zeker aan! Na afloop hebben wij nog een tijd zitten kletsen met de gastheer en de gastvrouw die ondertussen ook even langs kwam. Echt een geweldige en hele gezellige ervaring en enorm gezellige hosts!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Hosts
 • Aankleding
 • Thema

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig