Deze locatie heeft 15 kamers

One Hour Lockup Publieksfavoriet: 2020

One Hour Lockup in Naarden beschikt over 2 mooie escaperooms en  13 Virtual Reality escapegames. Vooraf en achteraf kun je gezellig iets drinken in onze lounge en alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning.

ESCAPEROOMS

Met jouw team word je opgesloten in een mysterieuze kamer. Een kamer met een verhaal. Een kamer met een dreiging. Jullie hebben een uur de tijd om te ontsnappen voordat er ergere dingen gebeuren... Tijdens het doorzoeken van de ruimte kom je allemaal bijzondere objecten tegen die je kunt gebruiken op je weg naar de vrijheid. Door het oplossen van puzzels en raadsels, door goed logisch nadenken en met een dosis teamspirit kom je steeds een stap verder! En terwijl de tijd weg tikt blijkt de kamer veel verborgen geheimen te hebben. Ontsnappen is zo makkelijk nog niet...

VR ESCAPEGAMES

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof je er echt zou zijn. In deze virtuele wereld kom je op de meeste geweldige plekken, word jij de held van de film en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn.

Iedere speler krijgt z’n eigen VR headset met ingebouwde speakers en microfoon. Ook krijg je in iedere hand een controller. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie. Door goed samenwerken kunnen jullie dit avontuur tot een goed einde brengen. Je moet dit echt zien als een escapegame, je hebt continue contact met de rest van je team en je komt alleen verder als je met elkaar overlegt en samenwerkt.

Wij gebruiken zeer professionele VR-apparatuur, op alle gebieden (scherpte, beeldverversing, comfort) niet te vergelijken met VR op telefoons en consumentenversies van VR-headsets. Dit is echt een totaal andere beleving!

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Openingstijden
MA 10:0022:00
DI 10:0022:00
WO 10:0022:00
DO 10:0022:00
VR 10:0023:30
ZA 10:0023:30
ZO 10:0022:00