Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Book Of Mystery

Rotterdam , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 5

14 jaar

Lees reviews

Meer over Book Of Mystery

Legende gaat dat er zich in het huis een mysterieus boek met duistere krachten bevindt. Iedereen die in het huis op zoek is gegaan, is nooit meer naar buiten gekomen of gezien. Lukt het jou om het geheim van het boek te ontrafelen, en het huis weer te verlaten..?


Thema's

Magie

Middeleeuws

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

15 likes

122 bezoekers

86.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Diergaardesingel 67a
3014 AD, Rotterdam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

72 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape ExpertLid sinds: 27 september 2020 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 augustus 2022

Mystery house....

We mochten last-minute beide kamers nog spelen bij Escape010!
Als eerste hebben wij Enigma gespeeld daarna was deze kamer aan de beurt. Beide kamers op deze locatie zijn van sterke kwaliteit en je ziet aan alles dat er liefde in het maken van de kamers is gestoken. Alles ziet er keurig uit en past volledig in het thema!

The Book of Mystery is net als Enigma een uitdagende kamer. De puzzels zijn goed doorgedacht en passen prachtig in het thema!
Deze kamer laat zien wat je met decor, licht en geluid kan bereiken in sfeer. Grimmig, duister, mystery maar niet eng. Mooi gedaan al zeg ik het zelf.
Ook in deze kamer is samenwerken een MUST, maar je kan iets afzonderlijker aan de gang dan bij Enigma. Deze kamer lag ons qua puzzels iets beter (dat is ook goed te zien in de tijd)

Ook na deze kamer werd er ruim de tijd genomen om nog dingen uit te leggen die je misschien gemist had, een drankje en gezellig kletspraatje. Heerlijke sfeer, je voelt je echt welkom als bezoeker ❤️

Escape010, nogmaals onwijs bedankt voor de leuke avond. Hopelijk hebben jullie over een paar jaar een nieuwe kamer zodat we nog eens kunnen komen!!! DANK!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  48:02 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  Tijn10Drs-jlc

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (164 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2021

Verrassend leuk....

Deze escape zit midden in het centrum van Rotterdam en daardoor zit je dus vast aan een betaalde parkeergarage als je in de buurt wilt parkeren. Alternatieve optie is het openbaar vervoer aangezien centraal station om de hoek is. Hou hier dus rekening mee qua kosten als je hier een escape gaat boeken. Na een kleine wandeling vanaf de parkeergarage kwamen we aan bij Escape010. We waren wat te vroeg maar werden vriendelijk welkom geheten. De ontvangstruimte is een grote open ruimte met een bar. Hier is het prima wachten tot we onze escape mochten spelen. We kregen vriendelijk koffie,thee of water aangeboden en hier worden geen extra kosten voor gerekend. Na het nuttigen van onze koffie en een korte uitleg mochten wij de kamer betreden. In de kamer valt gelijk op dat je eigenlijk alle ruimtes al kan zien. Sommigen zullen dit jammer vinden omdat de 'verrassing' van de volgende ruimte dan al is prijs gegeven. Persoonlijk vond ik het juist wat toevoegen omdat je constant bezig bent om te kijken of je in andere ruimtes ook 'onderdelen' van een puzzel ziet. Ondanks de diverse recensies over de aankleding wat iets strakker had gekund vond ik persoonlijk juist de aankleding prima verzorgd. Ik weet niet of hier dus in de tussentijd wat aan gedaan is maar dit is echt prima verzorgd. De puzzels in de kamer waren best pittig maar allemaal logisch en goed op te lossen. Deze kamer leent zich wat mij betreft niet voor 2 personen behalve als je echt ervaren bent want er is genoeg werk te verzetten. Zoals in andere recensies vermeld is er wel veel rekenwerk dus als je als team daar niet sterk in bent moet je hier wel rekening mee houden. Ons groepje ging lekker door de kamer heen en we werden goed ondersteund door onze spelbegeleidster. Een duwtje in de rug werd weleens gegeven zonder dat de oplossing werd verraden. Dit was erg goed gedaan. Alleen het einde van de kamer voelde voor ons wat abrupt. Nadat we klaar waren werd de kamer nog nagesproken indien er punten waren die niet duidelijk over zijn gekomen. De service was overall echt heel goed en vriendelijk. Deze escape is gewoon een leuke aanrader om een keer gespeeld te hebben. Wij komen zeker in de toekomst terug.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  61:33 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

  metscape

mar_loesmar_loesJunior EscaperLid sinds: 15 januari 2017 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2022

Zeker doen

Wat een passie voor escaperooms. Een hele leuke ontvangst!
De kamer is een uitdaging maar zit heel goed in elkaar. Wij komen zeker terug voor jullie andere kamer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  53:08 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Tijn10Tijn10Junior EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 augustus 2022

Zeker de moeite waard!

Vandaag zijn we weer met een groepje076 op pad gegaan en dit maal waren enigma en Book of Mysterie aan de beurt. Om te beginnen allebei super leuke kamers scoorde beide boven verwachting goed dus zeker de moeite waard om beide kamers te spelen.

Parkeer gelegenheid:
Het pand ligt midden in de stad dus gratis parkeren is binnen 10 minuten loop afstand niet mogelijk. Parkeer dus of een stuk verder weg of betaald de hoofdprijs aan parkeergeld (meer dan €4 per uur)

Ontvangst:
Super gast vrije ontvangst met water, thee of koffie van het huis of frisdrank op eigen kosten.

Kamer:
Naast enigma was deze kamer nog net een tikkeltje beter aangekleed en in thema. Decoratie was echt super en de ruimtes waren goed ingedeeld. Ook in deze kamer is samenwerking echt ontzettend hard nodig omdat je super veel dingen ziet en vind waar je wat mee moet en dit kan af en toe wat overweldigend zijn maar door goed te communiceren komt uiteindelijk alles op z’n plek terecht. Het zijn best veel puzzels en sommige hiervan zijn ook best uitgebreid het helpt bij deze kamer dus wel als je je team opsplits en los van elkaar te werk gaat. Achteraf wordt alles nog een keer doorgesproken dus wees niet bang om iets te missen!

Service:
De service was top. We konden last minute nog terecht (zelfs buiten het laatste tijdslot) en hebben tot 00:15 na lopen praten over van alles en nog wat.

Conclusie:
Deze kamer(s) zijn zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden. Ik zou wel gelijk beide kamers spelen in de volgorde Enigma, Book of Mysterie. Super leuke avond gehad en we hebben genoten!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  48:02 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Parkeren

 

debby_roukensdebby_roukensEscaperLid sinds: 22 januari 2019 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juni 2022

Sfeervolle pittige lineaire kamer

Wat geef je een/je man voor Vaderdag? Eigenlijk niets omdat het niet je vader is, maar ach, mooi excuus om weer een kamer te boeken. Zodoende met zijn vijven naar Rotterdam. Vanuit de parkeergarage naar de escaperoom komen was al een ontsnapping op zich omdat op 1 na alle hekken dicht zaten, maar de kamer was daarna snel gevonden.
Aardige ontvangst van de bedenkster/eigenaresse en snel aan de slag. We liepen gelijk in de eerste kamer al vast. We deden wat we moesten doen, maar misten nét het laatste stukje. Met de uitleg achteraf vonden we die puzzel eerlijk gezegd nog steeds niet logisch, misschien zou een hint verwerkt in het verhaal kunnen worden zodat je niet om hulp hoeft te vragen. Het voelt toch een beetje als falen terwijl we de puzzel goed gedaan hadden.
We vonden de sfeer in de kamer leuk; er hangt en staat heel veel. Wat misschien tegelijkertijd ook een beetje verwarrend is omdat je daardoor niet altijd gelijk weet welke puzzel waarbij hoort. En sommige onderdelen leken deel uit te maken van de puzzels, maar die bleken alleen decoratie te zijn. En dat boek... Geen idee wat uiteindelijk het mysterie was, het verhaal bleef voor ons onduidelijk.
Het is een lineaire kamer. Wat helaas betekent dat je soms staat te wachten op een oplossing waarmee iemand anders bezig is. We zijn wel weer nieuwe puzzels tegengekomen wat natuurlijk altijd een pré is. Na afloop uitgebreid nagepraat en de kamer nog eens doorgenomen. Dat schrijf ik zo'n beetje bij elke review; dat vinden we echt een pluspunt. Kortom; een vermakelijke kamer en een geslaagd Vaderdag cadeau.

Mijn 54e kamer


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Aardige gastvrije host
 • Verhaal was niet echt duidelijk
 • Lineaire puzzels
 • Onduidelijkheid in sommige puzzels

 

19suzanne8719suzanne87Escape ApprenticeLid sinds: 12 juli 2020 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 mei 2022

Goede sfeer, medium moeilijkheid

Fijne ontvangst bij Escape010, waar ik tot nu toe alle kamers gedaan heb, ook de kamers die niet meer open zijn. We waren met 5 personen, allemaal in ieder geval wel wat ervaring met escapen (zelf 50+ kamers gespeeld). Het thema wordt mooi geïntroduceerd en de kamer is zeer mooi en compleet aangekleed. In de uiteindelijke oplossing vond ik het thema geen prominente plaats meer hebben en achteraf gezien is het verhaal wat zwak. De moeilijkheid van de puzzels is oke, in het begin origineel, maar na een tijdje is er veel herhaling en dat is jammer.

Wij hebben op dit moment de snelste tijd neergezet (ca. 45 min), maar dus met 5 personen, ik denk dat dit record snel verbroken zal worden door andere ervaren groepen.

Het was een leuke ervaring, mijn mede-escapers waren erg enthousiast, maar voor mezelf staat deze kamer niet in de top 10.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  44:26 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Mooi gemaakt
 • Meerdere ruimtes
 • Mooie/leuke technieken
 • Weinig origineel
 • Verhaal is vaag/nauwelijks aanwezig
 • Simpele laatste opdracht voor het ontsnappen
 • Veel herhaling in puzzels

 

piekkokpiekkokJunior EscaperLid sinds: 7 oktober 2019 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 februari 2022

Heel mooie escaperoom met veel uitdagende puzzels

Hele mooie escape room met maar 1 cijferslot. Verder allemaal heel verschillende puzzels. Erg leuk om te doen. Fijn ook die extra 10 minuten de tijd. Zo hebben wij met 2 personen de kamer(s) goed kunnen doen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  65:35 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertLid sinds: 31 december 2018 (146 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Mooie, pittige kamer!

Erg mooie kamer. Pittige puzzels en ook leuk, maar op den duur wel meer van hetzelfde.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:28 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel

 

Petra_B..Petra_B..Escape GuruLid sinds: 7 oktober 2018 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2021

Super mooie kamer

Erg mooi aangeklede kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:23 min


 • Beleving
 • Sfeer

 

SibrenSibrenEscaperLid sinds: 24 februari 2020 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 november 2021

Hoop zoeken, viel wat tegen

Na al eerder de enigma kamer hier gedaan te hebben, wilden we nu graag de andere kamer doen.
Voor ons gevoel zijn we veel aan het zoeken geweest. Qua puzzels is het bijna allemaal wel redelijk hetzelfde en ook veel herhaling en rekenen ipv puzzelen.
De aankleding is wel heel tof en ook de ontvangst was tof.


6

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 4.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:51 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels

 

Daniëlle Sibbing (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2021

Geweldig!

Echt een hele leuke escape room! Leuke ervaring met een spannende en mooi vormgegeven ruimte. Echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:00 min

 

Gwenn_95Gwenn_95Junior EscaperLid sinds: 2 oktober 2021 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 oktober 2021

Pittig, maar wel heel tof!

Voor een verjaardag deze escape room gedaan. Ik hoorde wel al van een vriendin dat deze escape room erg pittig is, en dat je iemand moet hebben die goed moet kunnen hoofdrekenen, dus ik was erg benieuwd of we uit deze escape room zouden komen, aangezien rekenen niet echt mijn sterkste punt is.
Gelukkig waren wij met zijn vijven zodat iedereen iets anders kon doen.
Ik vond het een super kamer, fantastische, mysterieuze sfeer, goede in elkaar gezette puzzels.
De kamer is een uitdaging, maar zeker een aanrader! :)

Als minpunt heb ik "slechte service", maar dat wil ik wel even toelichten.
Ik vond de meid die ons begeleidde erg aardig, gaf veel hints, gezellig meepesten met rook maar wel rekening houdend toen zij hoorde dat iemand astma had.
We werden alleen wel erg snel weer weggestuurd nadat we ontsnapt waren.


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  67:00 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Slechte service
 • Onlogische puzzels

 

Simone (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 oktober 2021

Fantastisch

Veel leuke puzzels en een hele gave opzet van de kamer


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Isa (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 oktober 2021

Super leuk en spannend

Het was een leuke uitdaging. Het was een echte race tegen de klok, wat het alleen maar spannender maakte. Er hing een leuke sfeer in de escape room en ik zou het zeker aanraden! 10/10


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Marieke (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 oktober 2021

Geweldig

Heel erg leuke host en erg uitdagende escaperoom.
Was wel spannend maar van genoten


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Nar (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 oktober 2021

Mooie en uitdagende kamer

De kamer zag er mooi en aangekleed uit, een spannende sfeer. Ook is het een uitdagende kamer, maar we hebben wel gehaald (net aan).


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

carolinedcarolinedJunior EscaperLid sinds: 11 mei 2019 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2021

Zussen ontsnapt

Voor ons jaarlijkse zussenweekend speelden we vandaag deze kamer met 3 personen. En dat ging lekker! Het is geen lineaire kamer dus je moet regelmatig heen en terug en ook parallel puzzelen maar dat was aan de zussen wel toevertrouwd. Met een paar hintjes en nog 1:20 op de klok stonden we uiteindelijk op tijd weer buiten. Top middag!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Gebrek aan verhaal

 

Sarah (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2021

Geweldig!

Wij hadden met ze vieren gereserveerd en twee van ons waren ruim een half uur te laat door de file. Ze waren zo lief en meedenkend met een parkeerplek zoeken. We mochten alsnog beginnen, we waren zo blij! Ook mochten we rustig even gaan zitten en wat water drinken en even op adem komen. Wat een toppers en wat een geduld! De escape room zelf was fantastisch heel mooi aangekleed en leuke special effects. Al met al een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

S van (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2021

Super ervaring

Leuk thema met uitdagende puzzels! Daarnaast super vriendelijke medewerkers en een goede sfeer. Wij komen zeker terug!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

rensrensEscape ApprenticeLid sinds: 4 september 2020 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2021

Onder de indruk

Met 2 personen deze kamer gespeeld, dit bleek een hele opgave.
Maar wat een gave opgave was dit.
De ontvangt was prima en gezellig, alles is duidelijk en netjes gedaan.
De kamer is zeer mooi afgewerkt en de opdrachten in de kamer zijn zeer 🌶 zeker met 2 personen.
Maar met een beetje hulp kom je verder en verder in deze mooie thema kamer.
Uiteindelijk met goede hulp de kamer met succes kunnen voltooien, het 📖 is gered.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

 

Ninke (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2021

Super spannende en uitdagende escape room!

Het is een erg interessant en uitdagende escape room waar je echt samen moet werken om te ontsnappen. De sfeer is heel erg leuk en spanned en dit geeft je echt een super leuke ervaring!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Sanne (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2021

Erg leuk en spannend

Dit was pas mijn tweede escape room (de eerste was Enigma) en ik vond hem erg leuk! Ook hadden we allemaal een goede klik met het onderwerp waardoor we het ook beter begrepen.
Zeker een aanrader!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

yescapeyescapeEscape ApprenticeLid sinds: 11 september 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2021

Veel puzzels!

Leuke kamer met veel (soms best pittige) puzzels, dus genoeg te doen om binnen de 70 minuten te ontsnappen. Verder een heel vriendelijke en gepassioneerde eigenaresse. Komen zeker terug voor de tweede kamer!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: FiTaToEm

Ontsnapt: Ja  53:56 min


 • Veel puzzels
 • Enthousiaste eigenaresse
 • Voldoende uitdaging

 

debokkenrijderdebokkenrijderEscape ApprenticeLid sinds: 11 september 2021 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 september 2021

Ingewikkeld en uitdagend

Deze escape room bevat veel relatief ingewikkelde puzzels die best wat creativiteit vragen. Dat maakt dat het ook veel voldoening geeft om deze puzzels op te lossen. Prettig is dat het tot op zekere hoogte zelf mogelijk is om een hint te vragen. De kamer maakt goed gebruik van terugkerende thema’s. Het detailniveau is goed. Ontvangst en service is goed.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: FiTaToEm

Ontsnapt: Ja  53:56 min


 • Meerdere ruimtes
 • Uitdagend
 • Hints zelf te vragen

 

kyle_schoutenkyle_schoutenEscape ApprenticeLid sinds: 5 september 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2021

Geweldige ervaring en super begeleiding!

Dit was de eerste Escape room die ik ooit heb gedaan, maar ik heb echt genoten van deze ervaring. We werden goed begeleid en heel fijn ontvangen. Helaas waren we niet binnen de tijd uit de kamer. Ik raad niet aan om deze als aller eerste escape room te doen, maar als je er al er al een paar op je naam hebt staan mag deze zeker niet ontbreken super puzzels en super gave sfeer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

xkayll_xkayll_Escape ApprenticeLid sinds: 8 augustus 2021 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Ontzettend leuk!

Afgelopen week voor de verjaardag van mijn broertje deze escape room gedaan. Meteen al ontzettend goed ontvangen met een drankje, daarna mochten we even plaatsnemen op een bankje voor verdere uitleg. Na de uitleg gingen we naar binnen en begon het verhaal. De puzzels waren uitdagend, maar te doen. We waren met een groep van verschillende leeftijden (15, 21, 21 en 46) dus konden al onze kennis goed gebruiken. De kamer had een goede sfeer, door middel van rook en geluidseffecten werd het extra spannend gemaakt. Het verhaal was goed bedacht, de eindpuzzel had misschien iets spannender gemogen. Al met al een hele leuke escape room, geschikt voor alle leeftijden! Wij komen gauw nog eens terug voor de andere kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk personeel
 • Spannende effecten kamer
 • Eindpuzzel

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig