Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Sabotage Break In Mission

Veghel , Nederland

Nu geopend

60 minuten

3 - 10 (Aanbevolen: 7/8)

14 jaar

Lees reviews

Meer over The Sabotage Break In Mission

Lukt het jullie om binnen 1 uur de streng beveiligde militaire raketbasis binnen te dringen?

Thema's

Battle

Bunker

Geschiedenis

Oorlog

Ruimte

Spionage

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

23 likes

206 bezoekers

60.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Verlengde Noordkade 4a
5462 EH, Veghel
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

53 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2022

And I think its gonna be al long, long time…

Met het team Ale Blie (3 personen) waren we al in Veghel bij Noordkade Uitjes en hadden daar al hun andere kamer gespeeld. We kregen even de tijd om ons op te maken voor onze volgende missie: ‘The Sabotage Break In Mission'.

Dezelfde vriendelijke gamehost als bij de andere escape room begeleiden ons naar deze kamer. Opnieuw liepen we tussen de indrukwekkende silo's op weg naar de silo waarin de escape room gevestigd is. De locatie is geweldig en er is super goed gebruik gemaakt van omgeving om een top sfeer neer te zetten 👌.

Eenmaal aangekomen in de kamer, krijg je een introductie/instructie doormiddel van een behoorlijk lange film. Het viel niet mee om geconcentreerd te blijven kijken én niet in verleiding te raken om alvast te gaan zoeken/puzzelen in de kamer 😁…. Desalniettemin ziet de film er hartstikke goed uit én wordt het heel duidelijk wat er van je verwacht wordt. Het is altijd fijn als je een duidelijk doel hebt bij een escape room. We waren er klaar voor om een raket te saboteren, zodat deze niet zou kunnen opstijgen 💪.

De decoratie en thematisering is ontzettend goed gedaan in de kamer. Licht- en geluidseffecten versterken de sfeer en beleving. Echter er zijn bepaalde momenten waarop de afwerking wellicht iets sterker kan. Het einde bevat – op het gebied van decoratie – een wauw-moment, dus het is zeker tof als je het tot het einde weet te schoppen.

De puzzels zijn ontzettend divers en leuk om te doen. Wél heb ik het gevoel dat het er heel veel zijn. Gelukkig krijg je op een bepaalde manier wat structuur aangeboden, maar hiervoor moet je best wel wat lezen. De kamer is parallel, wat betekent dat je meerdere puzzels tegelijkertijd op kunt lossen. Nochtans kan ik me goed voorstellen dat dit als een wat moeilijkere kamer wordt gezien. Dit heeft vooral te maken met de hoeveelheid puzzels en het overzicht. De puzzels zelf zijn van een prima niveau. Toch zou ik aanraden om deze kamer te spelen als je al wat meer escape rooms hebt gespeeld, omdat je dan sneller ziet wat wél en wat niet met een puzzel te maken kan hebben.

Het einde van de escape room is een beetje discutabel. In feiten hadden wij nog twee minuten over én alles opgelost, dus je zou kunnen zeggen; gehaald. Echter moet je iets doen bij de laatste puzzel, wat bepaald óf je missie wél of niet geslaagd is. Doordat we niet goed wisten óf we het moesten gokken óf echt op moesten lossen, hebben we daardoor de missie niet gehaald. Dit is iets waar je van moet houden óf niet, denk ik.

Al bij al; Een super mooi gethematiseerde kamer met diverse puzzels en een duidelijk doel. Absoluut een aanrader om te gaan spelen 👍.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met vier óf vijf personen i.v.m. parallel puzzelen;
- Speel deze kamer vooral als je al wat meer kamers hebt gespeeld;
- Als je beide kamers wilt spelen op deze locatie, zou ik beginnen met de andere én daarna deze i.v.m. het verhaal én de oplopende moeilijkheidsgraat;
- Je kunt ook beide kamers tegelijkertijd spelen met een grote groep als een soort battle-kamer én ik denk dat dit thema en deze kamers zich daar ontzettend goed voor lenen;
- Als je tijd over hebt aan het einde, denk dan goed na én beslis niet te snel 😉.

Beste mensen van Noordkade Uitjes, bedankt voor de toffe ervaring die jullie bieden! Mocht er ooit nog meer komen, zijn wij zeker weer van de partij!


Reactie door Noordkade Uitjes

11 augustus 2022

Bedankt voor de mooie review! We waren erg blij met jullie bezoek en jullie fanatisme! Hopelijk mogen we jullie ook voor een van onze andere uitjes ontvangen! Kind Regards, Dwight C. Johnson


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Origineel
 • Decoratie en thematisering

  noordkadeuitjessjephanie

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (270 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2022

Gesaboteerd door je eigen teamgenoot

We hadden de perfecte opwarming gehad voordat we The Sabotage gingen spelen. We speelden hiervoor The Launch op deze locatie en die speelden we hintloos, altijd fijn wanneer er een goede flow in een kamer zit. Hopen dus dat het bij deze kamer ook weer zo gaat zijn! Tussen de kamers in hadden we rustig de tijd om wat te drinken, ondertussen werd The Sabotage voor ons gereed gemaakt. Na een tijdje kwam onze enthousiaste host ons weer ophalen om te gaan starten aan onze tweede missie.

Ook bij de tweede missie verplaats je je naar de silo op het industrieterrein. Zoals ik al in de review schreef van de andere kamer; wauw, wat een locatie. Heerlijk in thema ook! We komen terecht in dezelfde ruimte als waar we vorige keer starten. Voordat de kamer start, krijg je een introductievideo. Dit is precies dezelfde introductie als bij de vorige kamer. Zeker omdat we die nog geen uur geleden al hadden gezien, was het voor ons onwijs moeilijk om de aandacht erbij te houden. Voornamelijk omdat de video zo onwijs lang duurt. Daarna wordt middels een nieuw soort video vertelt wat onze missie deze keer is. Wanneer je beiden kamers gespeeld hebt, is deze introductie onwijs tof gedaan! Missie is wederom duidelijk; een raket saboteren. Dat moet lukken! Enige jammere vind ik dat de tijd doorloopt wanneer het filmpje speelt, zeker een video met deze lengte.

De start van deze kamer is anders dan bij de andere kamer. Waar we bij de vorige kamer meteen in een bepaalde flow zaten. Missen we die bij deze kamer. De start van deze kamer vereist een goed zoek en vind niveau. Niet zo mijn ding, maar wel tof in thema! Wanneer we door kunnen, na bijna tien minuten, start onze missie pas echt. Ook hier valt vanaf het moment van binnenkomen op: wat is dit onwijs veel. Toch is er een bepaalde logica toegepast waardoor je duidelijk ziet wat je wel en niet moet doen, fijn! Het enige jammere is dat het bij deze kamer wat meer leeswerk vereist.

Toch weten we de flow enigszins op te pakken na een valse start van ons eigen en na het ingrijpen van de host in de kamer. Je blijft je continu verbazen hoe ontzettend veel je eigenlijk moet doen. Dat brengt het stress niveau wat omhoog, maar past wel heerlijk in thema. Qua afwerking en decor zou er hier echt nog wel veel te halen zijn, zeker in het begin.

Wat later in de kamer begin ik me wat meer te irriteren aan hele kleine dingen, dat is jammer want The Sabotage is over het algemeen ook echt een toffe kamer. Denk bijvoorbeeld aan een puzzel waar je iets met een stift moet doen, maar dat de stift het niet doet. Dat zijn van die kleine dingen wat gewoonweg frustreert. Ook hebben ze ons een puzzel laten skippen omdat we in het begin wat vertraging opgelopen hadden. Op zich geen probleem, maar je zit wel continu met een slot wat niet opgelost is. Daar blijf je als ervaren escaper toch aan denken.

Wederom is het einde van de kamer qua decor en grootsheid het tofst. Je bent écht bezig met een missie en dat voelt onwijs gaaf aan. Enige jammere vind ik de eindpuzzel. Hij past mooi in thema, maar ik ben zelf gewoon niet zo'n fan van dit soort puzzels. Van die puzzels waar één oplossing voor is én die je ook daadwerkelijk maar een keer kunt doen, anders heb je het helaas niet gehaald. Dat was bij ons dus het geval. Niet gehaald, maar wel nog tijd over. Dat voelt gek.

Neemt niet weg dat The Sabotage een hele toffe kamer is. Veel puzzels die over het algemeen vrij logisch zijn. Qua decor zou hier in het begin nog wat aangepast kunnen worden en ik zou persoonlijk gaan voor een andere eindpuzzel. Maar dat is een persoonlijk dingetje. Ik heb me onwijs vermaakt bij deze twee kamers en ben blij dat ik ze eindelijk gespeeld heb!


Reactie door Noordkade Uitjes

12 augustus 2022

Bedankt voor deze handvaten en tips! Wij gaan hier zeker wat mee doen. Fijn dat jullie als ervaren escapers hebbe genoten van onze escaperoom. We hopen jullie in de toekomst wellicht nog ooit te mogen ontvangen!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Nee

  noordkadeuitjesDrs-jlc

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (149 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juli 2019

Ook weer een gave kamer

Eigenlijk geld voor deze kamer alles wat ik ook over The Launch heb gezegd. Prachtige locatie, visueel indrukwekkend, leuke mix slotjes & techniek en inmiddels meer dan genoeg puzzels. In potentie is deze kamer misschien nog wel beter dan zijn broer (wat uitgebreider) en ook het thema net wat gaver wat mij betreft. Echter kwam dat er, tijdens onze sessie, net niet helemaal uit. We verloren een vrij essentieel element op een plek waar we niet meer bij konden en de techniek, begeleiding en/of wij lieten het een beetje afweten bij een andere puzzel. Daardoor verloren we net te veel tijd en wisten we het einde ook net niet af te ronden. Kan gebeuren, dat zijn details. De optionele puzzels kunnen ook wat verwarrend werken. Je hebt dan toch het idee dat je nog wat moet doen. Maar goed, we hebben het volle uur in ieder geval geheel benut :) Wat mij betreft zeker een aanrader! En als je dan toch in Veghel bent, zeker ook The Launch even spelen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Special effects
 • Sfeer
 • Uitgebreider dan z'n broer
 • Goed gebruik techniek
 • Ging iets mis met techniek / ons bij 1 puzzel

  gert

roos_de_laatroos_de_laatJunior EscaperLid sinds: 14 oktober 2018 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 februari 2019

Wát een schitterende escape room!

Wauw. In een woord wauw. Wat is deze escape room mooi aangekleed. Af en toe moest ik mezelf even van het puzzelen af trekken om van de omgeving te genieten. Bij deze escape room heb je echt het idee dat je in het spel zit! Wij hebben deze kamer gespeeld met 8 personen, dat is wel echt te veel voor deze kamer. Merkten al snel dat je niet allemaal tegelijk met iets bezig kan zijn, omdat je van puzzel naar puzzel gaat in deze kamer. Maar de hele ambiance maakte het wel een super ervaring!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee


 • Aankleding
 • Niet leuk met veel personen

  gert

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (320 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 november 2018

Een onderdompeling in het verhaal

allereerst, wat een leuke locatie. Veel parkeerplaats, goed te vinden en zeer ruim en mooi interieur.
We werden zeer vriendelijk onthaald en hadden rustig de tijd om ons klaar te maken voor ons avontuur.
De pret begint trouwens op voorhand al. Buiten de toffe bevestigingsmail krijg je de dag op voorhand nog eens een mail om je klaar te maken voor je avontuur.
Dat is leuk, het neemt je mee in het verhaal waardoor het net dat tikkeltje meer heeft.
Je begint met een voor-filmpje waarin het plot wordt uitgelegd. Zeer goed gedaan.
Daarna wordt je door een medewerker meegenomen naar de kamer waar je verhaal gaat beginnen.
De kamers zelf zijn zeer goed afgewerkt en voelen aan of je je echt in een raket installatie bevindt. Er is een goede afwisseling tussen verschillende zoekopdrachten en ook hier kwamen de tips tevoorschijn via de computers die er stonden.
Wij haalden het einde, maar namen overhaast een verkeerde keuze. Stom, maar we waren er wel waardoor we het gevoel hadden dat we de volledige escape room toch gezien hadden.

Achteraf nog genoten van een goed drankje en een leuke babbel met de eigenaar. Je voelt gewoon de passie en dat is fijn.
Wij komen zeker terug voor de launch te doen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • afwerking
 • verhaal + mails vooraf

  gert

angela_van_leuverenangela_van_leuverenEscaperLid sinds: 11 augustus 2018 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 november 2018

Net als de andere kamer erg leuk!!

Een paar weken geleden hebben wij 'the Launch' gespeeld, na dat succes wilden we ook graag 'the Sabotage' spelen. Waar we in 'the Launch' 1 hint nodig hadden, hebben we in 'the Sabotage' een stuk meer nodig gehad. De puzzels waren niet logisch genoeg. Desondanks hebben wij een toptijd gehad in deze kamer. Je zit vanaf het introductiefilmpje direct in het verhaal. Fantastische aangekleed!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 3 personen

Team: Knop linksboven

Ontsnapt: Ja  47:17 min


 • sfeer
 • onduidelijke puzzels

  gert

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (282 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2018

Waan je in de wereld van een sabotage missie!

Allereerst mijn complimenten voor het introductiefilmpje. Ik heb tot op heden één keer eerder zo'n professioneel filmpje gezien die je in de juiste sferen brengt en dat is bij The Launch. Dit was dus de tweede en, helaas tot op heden, laatste kamer die ik bij The Space heb gespeeld. Ik ben heel erg blij dat ik zowel The Launch als The Sabotage hier heb gespeeld en raad ook zeker aan om deze beide te spelen.

Eenmaal het filmpje gezien is het tijd om de kamer te betreden die er waanzinnig uitziet en volledig in thema is. Ik zeg niets over wat je aantreft, maar kijk een keer omhoog.

Er zit een flow in de kamer, maar ik kan me voorstellen dat je ook erg zoekende kan zijn in deze kamer naar wat er van je verwacht wordt. Een gezonde dosis aan ervaring is zeker aan te raden. Ik kan me herinneren dat je bijvoorbeeld bij The Launch iets beter door het verhaal heen wordt "gepraat". Misschien zou dat dan ook meteen mijn aan te raden volgorde zijn.

Het is op sommige punten een vrij lineaire kamer en als je kijkt naar de hoeveelheid puzzels is dit ook, net zoals bij The Launch, niet veel. Het is vooral een beleving en een verhaal waar je doorheen gaat.

Met de vaste club stonden we met 25 minuten op de klok buiten, het nieuwe maandrecord:)! Je zou 'm kunnen doen met twee personen, maar dan is het wel doorwerken en ik zou wat ervaring meenemen.


Reactie door Noordkade Uitjes

20 augustus 2018

Hi Moess, Het lineaire element is ons bekend en we zullen binnen enkele weken dan ook een update toevoegen waardoor dat niet meer het geval zal zijn. Ook gaan we dan direct de lijn van het verhaal nog duidelijker maken. Maar sowieso bedankt voor je review, dat houdt ons scherp! Team The Space


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: The Unnameables

Ontsnapt: Ja  35:27 min

  Marinde

StefanStefanEscape ExpertLid sinds: 20 juni 2016 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2017

Crimineel goed!

De aankleding en het decor is zo fantastisch dat het ons geen enkele moeite kostten om ons te in te leven in het verhaal! We gingen volledig op in onze missie, vergaten de tijd en kwamen goed bezweet en met een grote glimlach weer buiten!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Fantastisch decor

  gert

Veel puzzels, wel erg moeilijk met 4 spelers

We vinden deze escaperoom een hele toffe room. Er zijn veel puzzels op te lossen. De aankleding en de puzzels zijn helemaal in style, en dat vinden we extra goed. We vinden het wel erg moeilijk met 4 spelers, we raden deze room echt aan vanaf 6 spelers.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

Tijn10Tijn10Escape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 januari 2024

Service maakt de kamer word hier weer pijnlijk duidelijk…

Vandaag stonden de 2 kamers bij noordkade uitjes op de planning beginnend bij de sabotage.

Laten we beginnen. Op het eerste oog is deze kamer heel indrukwekkend. Want holy sh*t wat is dit vet. Na een flinke lange introductie video start onze tijd met 57:00 minuten. Maar goed dit laten we even langs ons schieten want we moeten een raket saboteren en snel! Tja het begin ben ik niet echt fan van (zoeken naar een sleuteltje die tegoed verstopt zit. Hier kregen wij ook gelijk een hint voor) Na deze iets wat valste start gingen wij weer vrolijk verder met onze missie. De kamer ziet er keurig uit en de puzzels zijn erg uitdagend. Op het decor is buiten hier en dan wat gebruiksschade weinig aan te merken maar nu waar wij tegen aanliepen.

Wij kwamen extreem gefrustreerd de kamer uit en dat kwam door het volgende:
wij hebben tot 2x toe een code ontvangen doordat de techniek te wensen overliet. Dit kan gebeuren maar de manier waarop het hier opgelost werd en achteraf mee omgegaan werd was waardeloos. We hebben hier minstens 5 minuten aan verloren voordat we een hint kregen om verder te kunnen en achteraf kwam het er volgens de host op neer dat wij het niet goed gedaan hadden. Toen wij daarom voorstelde om naar de kamer te lopen om te laten zien dat het niet aan ons lag kwam dit er niet doorheen. Daarnaast vroegen wij wat de verklaring was van de 57 minuten speeltijd maar ook hier werd zoveel mogelijk omheen gepraat en het kwam er eigenlijk op neer dat de tijd tijdens de video al aangezet was.

Ook toen wij klaar waren met de kamer en terug kwamen in de ontvangstruimte werden wij aan ons lot overgelaten. En liep de host tot 2x toe straal langs ons.

Het is dus erg moeilijk om deze kamer zo’n relatief laag cijfer te geven omdat het echt een kamer is die potentieel richting de 9 gaat maar de begeleiding en service liet hier echt te wensen over helaas…


6

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 2.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Begeleiding
 • Hints
 • Techniek
 • 57 minuten speeltijd

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape MasterLid sinds: 27 september 2020 (184 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 januari 2024

Enorme gemengde gevoelens na het spelen van deze kamer...

We spelen vandaag 2 kamers van Noordkade Uitjes.
Deze was als eerste aan de beurt.

Ik wil even deze review beginne met het uitspreken dat ik het erg lastig vind deze review te schrijven. Zoals de title al zegt, hele gemengde gevoelens bij de kamer, locatie en personeel.

Ontvangst:
Het was erg druk... We hebben ons maar aan de bar gemeld en er werd verzocht de spullen op te bergen en ergens plaats te nemen. En toen was het wachten... Geen contact met enig personeel. Geen drankje, niks.
Een tikje ongezellige start.

Kamer:
We werden door onze host opgehaald. Geen leuk praatje of even wat ervaring of iets dergelijks uitwisselen. Erg onpersoonlijk.
Laten we het er op houden dat we het anders gewend zijn?

Toen we eenmaal naar de kamer toe gingen en binnen kwamen was ik onder de indruk van de ruimte. Ze benutten deze locatie echt 100% en visueel valt er niks op te merken.
Maar het spel en de begeleiding... is helaas een ander verhaal.

Het spel begin met een intro ''film'', want een korte video is het zeker niet. Hij duurt +/- 7 min en is best een mooie introductie voor de kamer. Voor mij echt een paar minuten te lang, ik verloor mijn aandacht en wilde graag gaan beginnen.
De eerste opdracht is ronduit irritant. Als mensen echt MEGA goed kunnen zoeken dan kun je dit zeker waarderen. Ik vind het een onnodige manier van minuten verliezen die je in dit spel hard nodig hebt.

Over minuten gesproken... We zagen dat toen de intro film klaar was, de klok al een tijdje liep. Toen wij aan het spel begonnen stond hij namelijk al onder de 57 minuten. NIET OKE!

Het spel verloopt na de stroeve start eigenlijk best prima. Puzzels zijn niet echt mega origineel maar zeker leuk om te doen. Er komt even een moment dat we vast lopen. En naar mijn menig is er door het personeel tijdens en na het spel echt niet correct gehandeld. We kregen een hint waarvan we zeiden dat we dat gedaan hadden. Nu deed het apparaat niet wat hij moest doen, dus dat geven we door. En in plaats van dat er een passende hint komt, krijgen we gewoon de code om door te gaan? Dat is niet waarvoor ik een Escaperoom speel, ik wil het zelf oplossen en niet zomaar een antwoord krijgen. Ik kom hier aan het einde nog even op terug bij de host en we worden meteen aangevallen dat het allemaal werkt en dat het aan ons ligt. Nou, sorry dat ik het vraag....!!! Blijkt het zo te zijn, dat een stop (voor een stoppenkast) op een bepaalde manier erin moet anders werkt het niet. JOE, dat is voorkennis? Wij hebben die stop er in gedaan zoals we hem vonden. Blijkbaar moesten we de inhoud nog omdraaien om het te laten werken. Dus in plaats van dat er een hint word gegeven zoals ''controleer of het binnendeel van de stop goed zit'' krijgen we direct de code. En dat je achteraf dan ook nog eens door het personeel word afgeblaft omdat je er iets van zegt is niet oké...

Goed, we gaan door met de kamer. Het is een zeer uitgebreide kamer en ook een ENROM hoog niveau. We merkte al dat de tijd aan het dringen was en elke keer als we iets oplossen kwam er wéér een nieuwe code die we moesten kraken.
Het was dus flink doorwerken.

Nu komt er een deel wat er voor gezorgd heeft dat er echt veel frustratie in het spel ontstond.
We hadden een zeer foutgevoelige puzzel al 3x opnieuw gedaan en gecontroleerd en elke keer kwamen we op de zelfde oplossing. Echter het apparaat deed niks... Kan gebeuren dat wij natuurlijk 3x de zelfde fout maken, en dit is dan ook niet het probleem.
Maar ook nu weer krijgen wij gewoon de code ipv dat er een hint over de fout in de puzzel gegeven word!!! Nogmaals, ik kom om die puzzels op te lossen en niet om de code te krijgen!!!

Toen ontdekte we in de laatste 5 minuten dat we blijkbaar ook zelf om hint kunnen vragen... Nooit iets over gehoord en gezien wij het eerste deel vanzelf hints kregen waren wij er ook niet echt vanuit gegaan dat dit een optie was.
Eindstand is dat we de kamer op 3/5 min na niet gehaald hebben en ook maar 2 echte speltechnische hints hebben gehad en zelfs 2x een code gewoon gekregen hebben. Kun je de frustratie begrijpen?

Even het negative opzij... Want als dit allemaal niet gebeurt was en er correcte begeleiding gedaan was. Dan was deze kamer echt boven gemiddeld goed! Het decor, zeker aan het einde, is het MEGA gaaf! De puzzels vallen bijna allemaal netjes in thema en zijn over het algemeen best leuk (als het werkt en lukt)

Toen de tijd voorbij was voelde het echt heel zuur... Er was zo veel frustratie in ons groepje en zo veel vragen die we hadden.
Maar er stond op de schermen dat we zelf terug naar buiten moesten en terug naar de ontvangstruimte moesten komen.
Eenmaal daar negeerde al het personeel ons, we stonden echt al een groepje verwaarloosde puppies te wachten tot iemand die frustratie bij ons weg kon halen door even de boel met ons te bespreken, maar nee. Het bleef stil.

Toen we uit ons zelf dan iemand opzochten om het te bespreken wat er allemaal was gebeurt werden we afgeblaft dat het onze fout was en alles gewoon werkt en klopt. Dat zal best, maar dat is niet de reactie die je aan je bezoekers geeft.

Conclusie:
Als alles goed verlopen was, dan was deze kamer echt een 8,5 of hoger. Nu net een voldoende omdat we echt niet correct behandeld zijn tijdens en na het spel!
Speel deze kamer gerust met 6 tot 8 personen. Er is ZAT te doen en je kunt je goed opsplitsen tijdens het spel.
Hopelijk was dit een momentopname, want we stonden o het punt om de volgende kamer te annuleren en gewoon te vertrekken hierna. Ik ben erg blij dat we dat niet gedaan hebben, lees mijn review van The Launch maar :)


5.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 1.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Decor
 • Diversiteit
 • Goede prijs
 • Slechte service
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding
 • Slechts 57 min kunnen spelen

 

MarindeMarindeEscape LegendLid sinds: 10 augustus 2019 (203 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 december 2023

Gave locatie met goede puzzelflow

#197 Iets meer dan een jaar na het spelen van The Launch gingen we met een ander team terug naar Noordkade Uitjes voor The Sabotage. De ontvangst was praktisch en iets gestrest doordat we wat krapper voor de starttijd aankwamen dan de bedoeling was, maar het was ook vriendelijk en we mochten nog wel even snel naar het toilet. Er was verder ook weinig uitleg nodig, want alle waarschuwingen en instructies zijn verwerkt in de introductie filmpjes.

De waarschuwingen/veiligheidsinstructies waren naar mijn idee een beetje overdreven. De introductie van het verhaal die daarop volgde was ook vrij lang, maar ook heel sterk voor het onderdompelen in het verhaal. De filmpjes namen je helemaal mee in de context van de missie en in wat ons te wachten stond. Heel tof hoe hierin het verhaal van The Launch doorschemerde en tegelijkertijd duidelijk werd dat je hier echt een andere kamer ging spelen. Ook fijn dat je bij deze kamer later niet meer door filmfragmenten werd onderbroken (zoals bij The Launch wel het geval was).

We hebben deze kamer echt als een andere escape room ervaren dan The Launch, met uiteraard wel herkenbare elementen maar echt een andere twist en sfeer. Het verhaal van The Sabotage is een goede aanvulling op het avontuur bij de Launch en The Sabotage had naar onze ervaring een betere puzzelflow, waardoor we deze uiteindelijk leuker én toffer vonden om te spelen. Ik sluit me dan ook aan bij de aanbevelingen om eerst The Launch te spelen en vervolgens The Sabotage, zowel qua verhaal als spelervaring.

De sfeer is rauw, het is er letterlijk koud (maar kleine moeite om je jas aan te houden) en de aankleding past perfect bij de kamer. De locatie is heel gaaf en hier is echt optimaal gebruik van gemaakt. Dit is niet meer zo verrassend na het spelen van The Launch, maar nog even tof zeker door de interactie in The Sabotage. In de aankleding is een goede balans gevonden tussen decor en puzzels, en de afwerking is netjes op orde. Ook de afwisseling van technische puzzels en klassieke sloten vond ik passend in het thema.

Op veel onderdelen kan er parallel gepuzzeld worden en was een viertal een goede groepsgrootte om deze kamer te spelen (de aanbevolen 7 of 8 lijkt mij veel te veel). De puzzels voelen logisch aan, zijn niet te makkelijk en zijn goed verwerkt in het thema. We hebben een goede puzzelflow ervaren met een leuke afwisseling van zoeken, combineren, doen en een stukje samenwerking.

Met nog bijna 10 minuten over hebben we een mooie tijd neergezet, wat nog sneller had kunnen zijn door onnodige verwarring door een resetfout en een klein technisch mankement. Ik schrijf bewust verwarring want we hebben wel lekker alle puzzels kunnen spelen en zelfstandig oplossen, en hebben slechts een paar minuten vertraging opgelopen.

Leuk hoe enthousiast we uit de kamer werden gehaald door de eigenaar, nog even wat puzzels in de kamer konden bespreken en hebben nagepraat in de bar.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:19 min


 • Gave locatie
 • Goede puzzelflow
 • Sfeer en aankleding
 • Hoeveelheid puzzels
 • Parallel puzzelen
 • Enthousiaste eigenaar
 • Resetfout en klein technisch mankement

 

playshivaplayshivaEscaperLid sinds: 14 februari 2020 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2023

Ok escaperoom

Not a bad escaperoom. I played this room with my company as Christmas outing. We played against our other coworkers. We played in a team of 5 players. I found at times very little to do with 5 as 3 where busy with a bit which we needed to continue so basically had nothing to do as solving the puzzle with 5 was also not possible and too crowded. We had fun playing the room. Good for people with not much experience with escaperooms.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Beleving
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

FrenchcapingFrenchcapingEscape ApprenticeLid sinds: 24 augustus 2019 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 januari 2023

Saboteren kun je leren!

Mijn eerste escaperoom-review, met direct een spannende missie...

Na verschillende reviews te hebben gelezen over 'The Sabotage', durfden wij ons aan te melden voor de sabotagemissie. De voorpret begint eigenlijk al direct, wanneer we een bevestigingsmail met praktische informatie ontvangen van generaal Dwight C. Johnson.

Na een vriendelijke ontvangst in een gezellige ontvangstruimte, worden wij begeleid naar het startpunt van onze missie. Na wat laatste instructies over de niet-te-vernietigen attributen in de room, wordt de deur gesloten en krijgen we een introductievideo met het doel van onze missie te zien. Deze duurt behoorlijk lang, wat gezien de lage temperatuur in de ruimte niet al te prettig was. De video helpt echter wel om in de stemming te komen, en past goed binnen het thema.

We beginnen voortvarend, en gaan al puzzelend en in overleg met elkaar vooruit. Vanwege onze groepsgrootte (7 spelers) is het mogelijk om onderling kleinere teams te vormen tijdens de puzzels. Zo vindt iedereen op zijn of haar eigen manier een 'taak' in de room. Dit zorgt er echter op sommige momenten wel voor dat je niet precies meekrijgt wat anderen aan het doen zijn. Nadat we op een bepaald punt niet goed vooruit kwamen, trachtten onze hosts ons via het hintsysteem te bereiken. Het duurde even voordat we deze hint zagen, vanwege een ruimte die niet meer te bereiken was. Gelukkig kwamen we er achter dat er een andere manier was om de hints te zien.

Wat opvalt in het vervolg van deze room, is de grote hoeveelheid aan puzzels. Hoewel ze allemaal goed binnen het thema passen, voelen ze niet allemaal even logisch. Zo is het soms best even zoeken wat precies waarbij hoort. Hier hielpen onze 'kleinere teams-verdeling' en wat hints goed bij. Iedereen loste gedeeltes van de room op, zodat wij geleidelijk aan bij het eindspel kwamen.

Het eindspel is indrukwekkend, met name in positieve zin. Het decor is, zoals in de hele kamer, stijlvol en volledig in thema. Toch werden we door veel van de attributen in de ruimten een beetje op het verkeerde been gezet. Sommige attributen bleken niets met het spel te maken te hebben, en hierdoor ging er tijd verloren. Uiteindelijk steken we na goed samenwerken en logisch nadenken de koppen bij elkaar, en brengen we onze missie tot een (nipt) succesvol einde.

The Sabotage is een aanrader. De inrichting van de room past in het thema, waardoor we ons volledig in onze missie waanden. Daarnaast hadden we vriendelijke en oplettende hosts, die ons op de juiste momenten hints gaven. Hoewel de room veel puzzels bevat, is dit met een aantal van 6 of 7 spelers goed te behappen. Een verbeterpuntje zou de lange introductievideo zijn, die in onze ogen wel wat korter had mogen zijn. Daarnaast was het voor ons in het begin niet helemaal duidelijk hoe het hintsysteem precies werkte. Graag komen we nog eens terug voor jullie andere kamer; 'The Launch'!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  59:11 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Onlogische puzzels
 • Hintsysteem begrijpen

 

PerryPerryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (183 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2022

Actueel thema!

De locatie aan de noordkade is prima te bereiken per auto. Er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen en er is meer op deze locatie te doen dan alleen escapen. Hou er in het weekend dus rekening mee dat het best druk kan zijn tijdens het parkeren. De ontvangslocatie zelf is zeer groot en is een echte horeca locatie met bar en diverse plekken om te zitten. Doordat de focus niet alleen ligt op escapen merk je het verschil in ontvangst vergeleken met een locatie die het volledig moet hebben van escapen. Uiteraard was er een vriendelijke welkom maar we moesten wel met een andere groep tegelijk meelopen naar de silo's. Beide groepen zouden gaan escapen en zo hoeft er niet twee keer gelopen te worden. Persoonlijk vind ik juist de persoonlijke aandacht per groep belangrijk tijdens een escape. Dit ontbrak hier dus een beetje. In de silo aangekomen kregen wij een intro film te zien met instructies en de uitleg over onze missie. De film was erg mooi verzorgd en toevallig heel erg actueel met wat er momenteel in de wereld speelt. Wel was de intro nogal aan de lange kant. Toen mochten we eindelijk van start. De locatie en de aankleding van de escape zorgen dat je echt in de juiste sfeer terecht komt. Sommige onderdelen van de escape zijn echt super gaaf gemaakt en laten je gewoon even stil staan om aandachtig te kijken. De puzzels waren flink uitdagend en vragen het maximale van je denkvermogen. Wel waren er extreem veel slotjes en behoorlijk wat lees opdrachten. Ook werd er een puzzel overgeslagen omdat we wat tijd hadden verloren in het begin. Hierdoor bleef 1 slot gesloten en dit gaf toch een nare nasmaak toen we uit de kamer kwamen en dit te horen kregen. Als fanatieke escape fanaat geeft het toch een gevoel van onvoldoening en het had misschien beter geweest om niets te zeggen. Na de escape zijn we weer terug gebracht naar de ontvangstruimte en is onze begeleidster direct weer weg gegaan om de andere groep weer op te vangen. Dit vind ik echt wel een puntje van aandacht. De persoonlijke behandeling per groep is essentieel bij een escape room. Wij hebben achteraf dus maar een selfie gemaakt op locatie aangezien de begeleiding niet meer bij ons was. Alles bij elkaar was dit best een leuke escaperoom met een aantal leuke elementen. Alleen de begeleiding daar valt zeker nog wat in te winnen. Vriendelijk personeel maar de finishing touch miste een beetje.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:12 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs

 

levi_robbenlevi_robbenJunior EscaperLid sinds: 16 juni 2020 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 augustus 2021

Top!

Stukje moeilijker dan ‘The Launch', maar ook zeker een aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Koen1793Koen1793Escape ApprenticeLid sinds: 27 september 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2021

Erg goed verhaal gecombineerd met leuke puzzels

Vriendelijk personeel, veel originaliteit in puzzels. Verhaal en spanning goed doorgevoerd!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Puzzels
 • Goede service

 

freekfreekEscape ApprenticeLid sinds: 20 januari 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 december 2019

Leuke ervaring!

Geweldige ervaring! Leuke puzzels met sfeer.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Sensationeel
 • Leuke puzzels
 • Kan er geen bedenken

 

roel_van_rijswijkroel_van_rijswijkSenior EscaperLid sinds: 03 oktober 2019 (58 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 november 2019

Langzaam beginnen in volle stress eindigen

Niet perse de meest evenwichtige kamer. Hij begon té rustig, en eindigde veel te stressvol. De kamers van Noordkade Uitjes zitten wel goed in elkaar: fraaie sfeer en meeslepende muziek. De muziek stond soms te hard en de techniek liet op een enkele plek te wensen over. Meest bijzondere was nog wel dat er een puzzel was, die wij niet opgelost kregen, waarvan de gamemaster ons mede deelde dat zij, en haar collegae, eigenlijk ook nog steeds niet begrijpen hoe die werkt. Dat was wel een beetje jammer. Mede daardoor prefereer ik the Launch, maar ik zou ze, als je er toch bent, eigenlijk sowieso allebei spelen. Wij speelden hem met zes personen. Ik zou dat afraden. 4 personen is een mooier aantal.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Muziek
 • Muziek te hard
 • Verlichting deed het niet
 • Begon té rustig

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (306 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 maart 2020

Moeilijke maar erg mooie kamer

Deze kamer met 4 personen gespeeld, eigenlijk te weinig voor deze kamer, mede vanwege de moeilijkheid van de kamer.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2020

Mooie, indrukwekkende kamer, maar lastig en teveel zaken die er niet toe doen


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

anoukanoukEscape MasterLid sinds: 16 november 2018 (220 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2019

Mooie aankleding

De aankleding in deze kamer is echt top. De locatie van de escape room is ook erg gaaf. De puzzels zelf waren leuk, alleen niet altijd even duidelijk. Verder is de kamer voor max 10 personen, maar ik denk dat dit toch echt te veel is. Wij waren met 6 en dat vond ik al aan de grote kant. De kamer is zeker groot genoeg voor dit aantal personen, maar er zijn over het algemeen niet genoeg puzzels om te doen voor 10 personen. Waar je in de ene kamer meer op elkaar het wachten bent qua puzzels, kom je in de andere kamer om in de slotjes/raadsels. Maar deze worden niet allemaal opgelost. Zoals al vaker is aangegeven in reviews, zijn er heel wat dwaalsporen en puzzels niet opgelost moeten worden. Ik ben hier zelf niet zo n fan van. Het introfilmpje is ontzettend leuk gemaakt, maar wel aan de lange kant.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • aankleding is top!
 • grote kamer
 • locatie
 • dwaalsporen

 

anneh12anneh12Junior EscaperLid sinds: 27 november 2017 (77 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2019

Jammer

Escape room met een fantastische uitstraling op een unieke locatie. Helaas was de begeleiding onvoldoende. Hints sloten niet aan bij wat we aan het doen waren en meermalig verzoek om hints werd genegeerd. Door een technisch effect was het niet mogelijk de laatste puzzel op te lossen. De begeleider bleek hiervan op de hoogte te zijn, maar er werd geen actie ondernomen. Ook bleek dat er tijdens ons speeluur gewisseld is van begeleider, wat wellicht ook niet meegeholpen heeft. Tevens bleken enkele puzzels helemaal niet nodig te zijn om te escapen, deze kosten wel veel tijd. Er was veel misleidende en foutieve informatie in de kamer, dit heeft echt afbreuk gedaan aan ons plezier in de escape room.
Het thema is leuk en het verhaal is goed uitgewerkt. We hebben deze tips ook doorgegeven aan het personeel, hopelijk verwerken ze deze voor meer speelplezier.


Reactie door Noordkade Uitjes

01 september 2019

We hebben dit inmiddels besproken met de desbetreffende begeleiders. We hebben ze ook gewezen op het feit dat zij ten alle tijden heel erg scherp moeten zijn om zo de beleving van de gasten zo goed mogelijk te maken. Helaas is het technisch mankement niet tijdens de missie opgelost wat het geheel bijzonder jammer maakt. Bedankt voor de kritische review, dit soort dingen mogen niet gebeuren.


5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 3.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

KarinaKarinaEscape GuruLid sinds: 13 januari 2019 (134 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 juli 2019

Leuke kamer

Deze escape room was erg vermakelijk. Het begin voordat je de escape room in gaat vond ik leuk en origineel, al had het wel iets korter gemogen naar mijn mening. De escape room zelf had een redelijk logische volgorde, al was er wel wat ruis aanwezig (dingen die je over kan slaan). Dit was verder niet storend voor de spelflow.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: EL LOKA

Ontsnapt: Ja  46:52 min


 • Unieke locatie
 • Vriendelijk personeel
 • Gevarieerde puzzels
 • Thema prima doorgevoerd
 • Origineel begin
 • Eén puzzel vereist fysieke kracht

 

lievkuikentjelievkuikentjeEscaperLid sinds: 30 maart 2018 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 juni 2019

Leuke kamer, maar niet top

#25 Vandaag speelden we met 4 personen de Sabotage kamer, nadat we een paar weken eerder al de Launch kamer hadden gespeeld. Een mooi vervolg, leuk om de beide kamers gespeeld te hebben.

Wederom een goede ontvangst. Na het passende intro filmpje begon onze missie. Wederom een mooie en sfeervolle kamer, leuke special effects en aspecten die goed bij het thema passen.

Zoals ook bij de andere kamer, vond ik het bij deze kamer ook weer jammer dat er een aantal puzzels in zitten die je niet hoeft op te lossen. Je kunt dus verder zonder ze op te lossen, maar je zit mog wel de hele tijd met die puzzels in je hoofd: we moeten die puzzels nog oplossen om de kamer te halen... maar dat blijkt dus niet zo te zijn.

De puzzels die we wel hadden opgelost zijn leuk om te doen. En passen in het thema. Het einde van de escape vond ik erg leuk! Kortom, weer een leuke kamer om te spelen. Maar helaas voor mij geen topper...


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:55 min


 • Sfeer
 • Special effects
 • Puzzels die je niet hoefde te doen

 

puinruimer_jorispuinruimer_jorisEscape ApprenticeLid sinds: 12 augustus 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 augustus 2019

Gaaf decor

We waren deze keer met een groot team. Te groot. Iedereen was druk bezig, maar wat er nou wel en niet belangrijk...
Deze room zit propvol aanwijzingen, maar wat hoort bij wat, en hoe kom je verder?
Ondertussen kun je genieten van de fraaie aankleding met als klapstuk de silo zelf. Technisch mooie kamer ook.


7.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja  59:02 min


 • Heel mooi decor
 • Opzwepend
 • Teveel dwaalsporen

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig