Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Charlotte

Escape Expert

Offline

Omschrijving

Overige gespeelde Escape Rooms:

- The Gallery in Keulen

- Time Machine (Mystique Room) in Boedapest, 33 min.

- The Pirate Bay (Mystique Room) in Boedapest, 45 min. 

- Shogun Shadow (Mystique Room) in Boedapest, 37 min.

- The Iron Throne (Mystique Room) in Boedapest, 41 min.

- Enigma Escape in Boedapest 61 min.

- Defeat The Night King (ILockedYou) in Boedapest, 28 min.

- Secret Subway (E-Exit) in Boedapest, 58 min. 15

- Santa Muerte (E-Exit) in Boedapest, 29 min. 28

- Heaven and Hell (E-Exit) in Boedapest, 37 min. 37

- Chernobyl (TRAP) in Boedapest, 42 min. 14

- Anachoristica (TRAP) in Boedapest, 45 min.

- The Cube (Mystique Room) in Boedapest, 53 min. 52

- Alice (Mystique Room) in Boedapest, 48 min. 30

- Research Base (Locked) in Boedapest, 53 min. 20

- The Motel (Locked) in Boedapest, 23 min. 40

- Seven Hill (Locked) in Boedapest, 39 min. 34

- Hunger Games (Ilockedyou) in Boedapest, 45 min.

- Jurassic Park (Ilockedyou) in Boedapest, 31 min.

- Avengers (Ilockedyou) in Boedapest, 38 min.

- House of Escobar (Locked) in Boedapest, 40 min.

- I Can Hear You (Entered) in Maaseik.


Lid sinds

15-05-2019

Statistieken

Escaperooms

148 reviews

162 kamers gespeeld

96.6% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 forum berichten

Teams

Revenge is better than christmas

4 teamleden

4 kamers gespeeld

Escaped at first sight

4 teamleden

31 kamers gespeeld

148 reviews

Viking Escape

Unlock Adventures
Geplaatst op: 11 april 2023

Viking Escape

#166 - Na de Castle Escape speelden we ook de Vikingkant. Ik vond het battleconcept leuk bedacht en op zich zat het grappig in elkaar, maar het is ook een beetje verwarrend doordat je de puzzels van het andere team ziet en zelfs per ongeluk zou kunnen oplossen. Het battlen is ook wel een beetje lastig te vergelijken, doordat je niet hetzelfde speelt. Bij deze kant gingen we nog sneller, doordat we natuurlijk al een deel gezien hadden. De flow was nog fijner dan bij de Castlekant, waarschijnlijk doordat het iets meer doe-puzzels zijn. De escape is iets ook fysieker dan de Castle Escape. Helaas was een puzzel niet goed gereset, wat een beetje verwarring gaf. Ik zou deze kamer aanraden aan mensen die graag met een grotere groep willen escapen en niet zoveel ervaring hebben. Ik had niet echt een voorkeur tussen beide escapes, dus ik zou beide kanten spelen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Castle Escape

Unlock Adventures
Geplaatst op: 13 april 2023

Castle Escape

#165 - We begonnen onze battle met de Castle Escape en draaiden daarna de rollen om. Ik vond het battleconcept leuk bedacht en op zich zat het grappig in elkaar, maar het is ook een beetje verwarrend doordat je de puzzels van het andere team ziet en zelfs per ongeluk zou kunnen oplossen. Het battlen is ook wel een beetje lastig te vergelijken, doordat je niet hetzelfde speelt. De puzzels zijn gevarieerd, maar wel vrij eenvoudig. Deze kant van de battle vraagt om iets meer denkwerk dan de Viking battle. Ik had bij deze kant iets meer een opgejaagd gevoel, maar dat kan ook komen doordat we deze eerst speelden. De flow was prima. Ik zou deze battle aanraden aan mensen die graag met een wat grotere groep willen escapen en niet zoveel ervaring hebben. Ik had niet echt een voorkeur tussen beide escapes, dus ik zou beide kanten spelen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  38:00 min

 

Het Testament

Het Geheim Baron Beeckman
Geplaatst op: 11 april 2023

Het testament

#162 - De ontvangst bij deze escape is goed uitgedacht. Voor mij duurt het iets te lang, met name door het filmpje, maar het verhaal is hierdoor wel meteen helemaal duidelijk. Ik vind de connectie met de andere kamer erg leuk en ze zetten hier echt wat unieks neer. De sfeer en aankleding is ontzettend goed neergezet. Het lijkt echt alsof de ruimte er al járen staat, op een goede manier. De puzzels hebben ons behoorlijk uitgedaagd en zijn origineel. Het verhaal is niet te ingewikkeld en heeft een duidelijk einde. Zeker een kamer die je niet mag overslaan dus!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  76:00 min

  Marieke

Alcatraz

Best Escape
Geplaatst op: 11 april 2023

Alcatraz

#163 - We kregen net voor het spelen te horen dat deze kamer misschien wel een beetje makkelijk zou zijn voor ons team, dus we probeerden te ruilen met de andere kamer. Helaas was dat niet mogelijk, maar de eigenaar was zó enthousiast en daagde ons uit om een snelle tijd neer te zetten. Eigenlijk helemaal niet onze stijl van spelen, maar we gingen zeker de uitdaging aan en deze manier van spelen beviel me wel. Verwacht geen complexe puzzelkamer of een briljante sfeer, maar wel een heerlijke flow met leuke puzzels. Dit is echt een ideale tweepersoonskamer of voor minder ervaren escapers, want die zullen hier ook zeker succes ervaren. De aankleding en het verhaal zijn minimaal, maar daar heb ik me niet aan gestoord. Je moet er dus wel echt in gaan met niet al te hoge verwachtingen, dan kan je je prima vermaken.


8

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  26:00 min

 

Utopiae

Create Your Escape
Geplaatst op: 11 april 2023

Utopiae

#164 - Deze kamer viel me helaas tegen. Het is duidelijk een hobbyproject in iemands achtertuin, wat het een beetje ongemakkelijk maakt. Ik verbaasde me over de grootte van de escape. De start vond ik onnodig op deze manier. Ik vond de flow niet goed. De volgorde van puzzels is erg onduidelijk en onlogisch. Soms hadden we geen idee wat we waarmee hadden vrijgespeeld en dat zorgde voor veel vraagtekens. Het verhaal had wat mij betreft ook echt beter neergezet kunnen worden. Ik kan echt wel zien dat er geprobeerd is om wat tofs neer te zetten, maar het is niet helemaal gelukt.


5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 6.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  40:00 min

 

PainKiller

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 25 maart 2023

Painkiller

#161 - Laat ik beginnen met dat ik het begin van de kamer tof en onverwachts vond, maar daarna zwakte het voor mij al snel af. De sfeer vond ik matig neergezet en de puzzels en flow vond ik niet goed. Er zit veel onduidelijkheid in de kamer en we hebben grotendeels geen idee gehad wat we precies aan het doen waren. Logica ontbreekt en er zat geen duidelijke opbouw in het spel en de opdrachten. Vooral veel lezen of uitvoeren of trial and error, wat het soms erg langdradig maakte. Voor een puzzel was er voorkennis nodig. Daarnaast ging er wat fout waardoor we er helemaal niks meer van snapten en alles door elkaar liep en het leek alsof de host geen mogelijkheid had om ons duidelijkheid te bieden. Het onderdeel waar veel reviewers het over hebben, vond ik ook wel een beetje dubieus. Deze kamer was het dus niet helemaal voor mij.


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  61:10 min

  markgoedegebuureStanDomina TempusanouksjephanieDrs-jlc

The Expedition

Avonturium
Geplaatst op: 02 maart 2023

The Expedition

#160 - De ontvangst bij deze kamer was echt een beetje ongemakkelijk. We waren veel te vroeg, maar werden de kamer direct ingestuurd: er was geen welkom of iets. Het voelde enorm gehaast. In de kamer was de hulp ook vrij onhandig toen een onderdeel niet goed werkte. De kamer zelf was echt leuk. Zeer geschikt voor twee personen, maar met meer zou ik echt niet aanraden als je al wat ervaring hebt. De kamer is niet heel groot, maar de aankleding ziet er goed uit en de puzzels zijn leuk om te doen, wel vrij makkelijk. De flow was erg fijn.8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  32:25 min

 

Tomb Hunter : Akasha´s Legend

Escape Barcelona
Geplaatst op: 19 februari 2023

Tomb Hunter: Akashas Legend

#158 - Ook bij deze kamer moesten we buiten wachten tot het spel startte en eenmaal binnen begint de intro meteen. De kamer is behoorlijk groot en heeft een duidelijk en een tikkeltje spannend verhaal. In deze escape maak je keuzes die invloed hebben op je spelverloop. Dat vond ik een hele leuke toevoeging. Het thema is prachtig neergezet, behalve op een paar plekken waar de afwerking beter had gekund en sommige puzzels hadden slijtage. De puzzels zijn gevarieerd en leuk om te doen, maar er waren momenten waarbij we niet wisten wat er nou daadwerkelijk was gebeurd tijdens een puzzel. Dat vond ik een beetje verwarrend. Desalniettemin zou ik deze kamer zéker aanraden. Er staat dat de kamer 60 minuten duurt, maar je speelt het spel gewoon uit, dus het kan ook langer duren. Handig om rekening mee te houden in je planning.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  60:00 min

 

Cybercity 2049

Escape Barcelona
Geplaatst op: 19 februari 2023

Cybercity 2049

#159 - Wauw, wauw, wauw, ik vond deze kamer echt fantastisch. Het decor is echt niet normaal mooi. We hebben echt ruim 80 minuten in een film gespeeld, die voor mijn gevoel wel 3 uur duurde (in positieve zin). Het is zeker een kamer die meer gericht is op verhaal en beleving dan op puzzels, maar daardoor zijn alle puzzels (en opdrachten) wel heel goed in thema en flowt het heel prettig. De acteur gaf mij wel een beetje spanning, maar eng was het zeker niet. En het thema scoort bij mij ook enorm hoog trouwens. Voor mij echt één van de beste kamers die ik gespeeld heb, een absolute must-play dus! Wel handig om er rekening mee te houden dat de kamer dus geen 60 minuten duurt, zoals vermeld op de website.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja

  Drs-jlc

Abduction 4: Enterprises

Abduction
Geplaatst op: 19 februari 2023

Aduction 4: Enterprises

#151 - Verwacht in Barcelona geen ontvangstruimtes. Je wordt precies op tijd (of zelfs iets later) binnen gelaten en het spel begint meteen. Deze kamer is echt groot. De eerste ruimte was meteen behoorlijk indrukwekkend. Ik heb ontzettend genoten van deze escape room en er zaten echt toffe puzzels in. Wel is het handig op wat lenige/sportieve mensen mee te nemen, want dat vraagt deze kamer wel. Daarnaast is er soms voorkennis nodig om iets op te lossen. De kamer heeft een tof decor. Het verhaal is niet heel diepgaand, maar het einde is leuk gedaan.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  45:00 min

 

Abduction 3: The Exam

Abduction
Geplaatst op: 19 februari 2023

Abduction 3: The Exam

#152 - Verwacht in Barcelona geen ontvangstruimtes. Je wordt precies op tijd (of zelfs iets later) binnen gelaten en het spel begint meteen. Zelfs als je op dezelfde locatie speelt, moet je buiten wachten op de volgende. Deze kamer was leuk om te doen, maar qua flow en verhaal kan het echt wel iets beter. Ook het decor was niet zo spectaculair, maar wel prima. Er zaten wel echt toffe puzzels in, vrij gevarieerd en regelmatig fysiek. Het einde vond ik érg leuk bedacht en dat was ook eigenlijk het enige moment dat ik het thema terug zag komen in de kamer.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  49:00 min

 

La Mina

Unreal Room Escape - Hospitalet
Geplaatst op: 19 februari 2023

La Mina

#153 - Verwacht in Barcelona geen ontvangstruimtes. Je wordt precies op tijd (of zelfs iets later) binnen gelaten en het spel begint meteen. Dit vond ik echt een toffe kamer. Het verhaal was eenvoudig, maar als het duidelijk is wat je moet doen, is dat voor mij helemaal prima. Het decor ziet er goed uit en past echt bij het thema: je komt ook echt helemaal stoffig buiten. Er zaten ook echt een aantal hele toffe puzzels in deze escape, ik heb er echt van genoten. Zeker een aanrader om mee te pakken als je in Barcelona bent.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  55:00 min

 

District 111

#154 - Deze kamer moet je echt meepakken als je in Barcelona bent. Het thema is echt een favoriet van me en het was heel mooi uitgewerkt. De ruimte was prachtig aangekleed. Het verhaal is goed opgebouwd en heeft een duidelijk, origineel einde. De puzzels zijn gevarieerd en leuk om te doen. Er is slechts één punt wat ik jammer vond en eigenlijk ook niet zo goed begreep: tijdens het spel staat een deel van de spelers een tijdje niks te doen, terwijl de anderen kunnen puzzelen. Door dit puntje toch een beetje getwijfeld over het cijfer, maar ik vond het écht heel gaaf. Kortom deze kamer moet je echt niet overslaan!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Brewery

Enigmik
Geplaatst op: 19 februari 2023

The Brewery

#155 - Verwacht in Barcelona geen ontvangstruimte waarbij je een drankje kunt doen of vooraf even kan wachten. Zodra de deur open gaat, start het spel. Bij the Brewery is er wel een kleine ruimte waar je spelinstructies krijgt. Daarna start het introfilmpje in de escape. Het duurde ietwat lang, maar was mooi gemaakt. De kamer oogt erg professioneel. Het verhaal is duidelijk en origineel en de puzzels passen goed in het geheel. Er is ook voldoende variatie in moeilijkheidsgraad en soorten puzzels. Deze kamer mag niet ontbreken op je to-do-list als je naar Barcelona gaat.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  54:33 min

 

CRAZY DOORS ESCAPE RACE

Escape Haarlem
Geplaatst op: 30 januari 2023

Crazy Doors

#150 - Wat een leuk, origineel concept voor een escape room. Het sprak me meteen aan. Ik vond de puzzels/opdrachten leuk om te doen, maar het zijn niet echt escape-puzzels. De manier hoe de ruimtes verbonden waren en hoe je er doorheen ging, vond ik erg leuk. Maar er is wel veel verbetering mogelijk. De afwerking was erg slordig. Het thema vraagt niet om een hele bijzondere aankleding, maar het had echt wel een stuk beter gekund. Daarnaast waren er veel puzzels te gevoelig en werkten niet heel goed en je bent met vier personen eigenlijk teveel in de kamer. Maar het grootste verbeterpunt zit ‘m in de hosting. We kwamen vrij snel bij puzzel die we niet kónden oplossen (doordat het niet werkte) , maar we kregen geen hulp. We zijn zelfs de kamer uitgelopen om de host te zoeken.. Dan ben je echt helemaal uit het spel. We zaten bijna 5 minuten vast voor we hulp kregen. Bovendien had dit heel makkelijk voorkomen kunnen worden. Echt zonde. Daarnaast voelde het een beetje gehaast. Kortom leuk om te doen, maar veel ruimte voor verbetering.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  41:30 min

 

Gold Creek

Turf Aalsmeer
Geplaatst op: 21 januari 2023

Gold Creek

#148 - Ik zou dit spel zeker aanraden, want we hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Het idee om lasergamen en escapen te combineren is echt tof. En het mini-dorp ziet er leuk uit.

Maar er zijn in mijn ogen ook wel behoorlijk veel verbeterpunten mogelijk. De host had geen idee wat ze aan het doen was. Ze moest regelmatig contact opnemen met de eigenaar, ze had in veel gevallen geen idee hoe de puzzels werkten en ze gaf veel ongevraagde hints. Wat mij betreft mag de host ook wat meer in thema zijn. Daarnaast denk ik de groep beter ingeschat had kunnen worden door in drie teams te laten spelen in plaats van twee, omdat het escape gedeelte al vrij snel klaar was voor beide groepen, wat chaos creëerde. Veel puzzels werkten niet goed en er zijn behoorlijk wat grijze gebieden wat betreft de regels.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 5.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja

  Marieke

The Ghost Ship

Search & Escape
Geplaatst op: 21 januari 2023

The Ghost Ship

#149 - We kregen de uitleg en het verhaal in de escape room verteld, omdat het sfeervoller is dan in de kale ontvangstruimte. Het verhaal was behoorlijk traag en ik wilde eigenlijk alleen maar beginnen. De kamer is op zich aardig aangekleed, maar je krijgt niet echt het gevoel dat je op een schip bent. De puzzels zijn leuk om te doen en voldoende gevarieerd. Er was wel wat slijtage, wat toch jammer is. Het is geen spectaculaire kamer, maar ik heb me zeker vermaakt. Prima om mee te pakken als je in de buurt bent, maar verwacht niet te veel.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  50:00 min

 

De Maffioso kamer

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 21 januari 2023

De Maffioso Kamer

#146 - Het is een vrij basic kamer. De puzzels zijn vrij makkelijk, dus we gingen als een speer, maar we liepen vast omdat we iets moesten zoeken op een ongebruikelijk plek. Dit zat de flow behoorlijk in de weg en onze onervaren host liet ons echt te lang aanrommelen, want we mochten van hem ook niet om hints vragen. De kamer was verder leuk om te doen, maar niet heel spectaculair. Wel een leuke kamer om mee te pakken als je ook voor Triplicate Institute gaat.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  43:54 min

 

Triplicate Institute

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 21 januari 2023

Triplicate Institute

#147 - Wat een heerlijke flow heeft deze kamer. We gingen er ontzettend snel doorheen, maar dat voelde niet zo. De puzzels zijn lekker uitdagend en sommige ook erg origineel. Het verhaal is duidelijk en grappig uitgewerkt. Zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  33:34 min

 

Anna's Dollhouse

MindEscape
Geplaatst op: 06 februari 2023

Anna's Dollhouse

#144 - Een leuke kamer met een fijne flow. Het thema lijkt misschien een beetje eng, maar dat is de kamer eigenlijk niet. De kamer ziet er leuk en thematisch uit. De puzzels zijn leuk om te doen, maar niet heel uitdagend. Het verhaal had misschien iets duidelijker gemaakt kunnen worden, maar ik vond dat geen groot gemis. Zeker een aanrader om beide kamers te spelen bij MindEscape.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  43:54 min

 

Expeditie

MindEscape
Geplaatst op: 06 februari 2023

De Expeditie

#145 - We begonnen de kamer een klein beetje stroef, maar daarna viel alles op z'n plek. De kamer heeft een heerlijk flow en de puzzels zijn duidelijk en leuk om te doen. Het decor ziet er mooi uit en het verhaal is goed uitgewerkt: geen ingewikkeld gedoe, maar een leuk verhaal met een duidelijk einde. Zeker een aanrader dus.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  33:11 min

 

Bloody Dentist 2.0

Breakout Room
Geplaatst op: 21 januari 2023

Bloody Dentist 2.0

#141 - Dit is duidelijk de oudste kamer van breakoutroom. Onze verwachtingen waren niet zo hoog en dat is denk ik ook de juiste manier om deze kamer in te gaan. Prima om mee te pakken als je de rest ook speelt. De aankleding is kloppend bij het thema. De puzzels waren niet mijn ding. Ik vond veel puzzels onlogisch, daardoor was er ook eigenlijk geen fijne flow.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  42:42 min

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 21 januari 2023

Se7en Sins

#142 - De host zorgde voor een fijne ervaring bij Breakoutroom. Er werd aan welke groep voldoende aandacht gegeven, ook al was het best druk. De kamer ziet er misschien niet heel speciaal uit, maar je kunt je puzzelplezier niet op. De puzzels zijn echt uitdagend. Ik vind het wel jammer dat je de kamer eigenlijk niet zonder hints kan spelen. Dat deed bij ons wel een beetje af aan een van de puzzels. Desalniettemin heb ik genoten van de uitdaging.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  52:08 min

 

Family Secrets

Breakout Room
Geplaatst op: 21 januari 2023

Family Secrets

#143 - Het decor van de kamer ziet er mooi uit en het verhaal is origineel en leuk neergezet. De puzzels waren uitdagend, origineel en leuk om te doen. Één van de puzzels was ik minder fan van omdat ik het echt niet goed zichtbaar vond. Een ander klein kritiek puntje vind ik dat een deel van de ruimte echt heel klein is en je er niet met drie mensen kan puzzelen. Dat maakte ons een beetje gehaast, wat jammer was, want de puzzels waren echt de moeite waard om allemaal mee te krijgen. Al met al zeker de moeite waard om deze kamer te spelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  46:26 min

 

Space Lab

Escape Room Schagen
Geplaatst op: 06 februari 2023

Space Lab

#140 - Ik vond dit een leuke kamer. Het verhaal wordt goed neergezet en daar past de aankleding bij. De puzzels passen in het thema, maar zijn wel vrij makkelijk. Dat maakt dat je soms echt wel even op elkaar moet wachten als je, net als wij, met vier personen bent. Geen super indrukwekkende kamer, maar zeker leuk als je in de buurt bent.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at first sight

Ontsnapt: Ja  40:18 min

 

Zahnarzt Schillinger

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 06 februari 2023

Zahnarzt Schillinger

#139 - Deze kamer was het niet voor mij. Ik vond de puzzels erg onlogisch en soms slecht zichtbaar. Daardoor ontbrak de flow bij ons. Het verhaal van de kamer vond ik ook niet helemaal logisch. De aankleding was op zich prima in thema.


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Laad meer reviews

0 reviews