Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

School of magic

Heusden-zolder , België

Nu geopend

60 minuten

2 - 6

10 jaar

Lees reviews

Meer over School of magic

De Duistere is ontwaakt. Alleen de kracht van de Steen der Wijzen, verborgen in een geheime kamer vol gevaarlijke magie en betoveringen, kan een einde maken aan zijn terreurbewind. Jij en je team van tovenaars en heksen moeten de Steen terugvinden en de opkomende duisternis verslaan, of alles zal verloren gaan. Haast je, want je hebt niet veel tijd.

Kindvriendelijk

Thema's

Avontuur

Magie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

8 likes

69 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

M. Scheperslaan 183
3550, Heusden-Zolder
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

21 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

BlobalexBlobalexJunior EscaperLid sinds: 19 juli 2023 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2023

Lineair en leuk

De kamer was redelijk lineair, maar het bleef leuk. Vooral een aanrader om mee te beginnen aangezien het beginner vriendelijk is. De sfeer en decor was leuk gedaan ook waren de puzzels creatief en mooi afgewerkt.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Decor
 • Beginner vriendelijk
 • Origineel
 • Lineair

  hipyxl

prodigyprodigyEscape MasterLid sinds: 26 januari 2017 (212 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 september 2023

Leuke themakamer voor gezinnen of duo's

Leuke Harry-Potterkamer, ideaal voor gezinnen met kinderen of duo's, want niet heel moeilijk en strikt lineair. De puzzels passen goed in het thema, de aankleding is goed verzorgd en er zitten een paar leuke gimmicks in. Bij een doeopdracht schortte er echter wat aan de doorloop of de techniek: terwijl het ons meteen duidelijk was, wat we moesten doen, gebeurde er niets, toen we die handeling uitvoerde, zodat we aan onze logica begonnen te twijfelen. Uiteindelijk gaf de spelleidster aan dat we wel degelijk goed zaten, gewoon iets langer door moesten gaan en dat er daarna iets veranderd was. Daar zou iets aan gedaan moeten worden waardoor je meteen doorhebt dat er iets veranderd is (bv. d.m.v. een effect of een geluid), zodat je niet zelf hoeft te raden wat er veranderd zou zijn. Er wordt wel een foto gemaakt, maar jammer dat het bijna een week duurt, voordat die op Facebook verschijnt, dus tip: laat de foto (ook) met je eigen toestel maken.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DNA

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Aankleding
 • Puzzels
 • Technische hapering
 • Het duurt lang voordat foto op Facebook verschijnt

 

anoukanoukEscape GuruLid sinds: 16 november 2018 (185 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2023

Hocus pocus

Een vriendin vroeg mij of ik mee af wilde reizen naar Heusden om daar twee kamers te gaan doen; Alice in Wonderland en School of Magic. Ik zeg natuurlijk nooit nee tegen een escape room dus al snel zaten we met drie man sterk in de auto. Ik had niet mega hoge verwachtingen van de kamer en ik hoopte vooral op een uur lang lekker puzzelen.
Ontvangst was oke, we werden wel vriendelijk welkom geheten maar ze zei: ga maar zitten, we komen zo bij je' en we hebben haar ook niet meer gezien tot ze ons naar de kamer kon brengen. Niet echt ruimte voor een praatje dus. Ook na het spelen van Alice in Wonderland werd ons een drankje aangeboden en er was verder ook geen ruimte om even te kletsen met de host.
De tweede kamer die we gingen doen was School of Magic. Net als bij Alice in Wonderland kregen we een nogal aparte intro. Na de introductie konden we van start. De aankleding ziet er goed uit en er hangt een goede sfeer. De puzzels zijn in thema en zijn van een goed niveau. Een puzzel bevatte ontzettend veel ruis. Wat me echt nog tot de dag van vandaag irriteert haha. Er wordt ook gebruik gemaakt van een atribuut in de kamer, maar hier wordt weinig meegedaan. Hier had meer uitgehaald kunnen worden. Dit is een kamer die volgens mij ook vooral leuk is om te doen met kinderen, maar wij hebben ons ook zeker weten goed geamuseerd.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Joke (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 maart 2023

Lineair en mechanismen werken niet

Een mooi aangekleedde kamer, maar toch wel een tegenvaller. We hebben over de eerste 2 puzzels 20 minuten gedaan terwijl we zei feitelijk binnen 2 minuten opgelost hadden. Dit omdat de mechanismen die deurtjes hadden moeten openen het niet deden. Begeleider lette ook niet op, dus pas toen we allemaal gefrustreerd aan het roepen waren, werden de puzzels dan maar handmatig opgelost. Dit brak de immersie immens en maakte het tot een jammere ervaring.

Verder zijn de puzzels immens lineair, dus ik zou deze kamer echt met 2 mensen spelen, anders vervelen 2 spelers zich constant.

Zijn geld echt niet waard. Gelukkig waren we met vrienden en was het dus alsnog gezellig.

Maar enige compensatie voor de kapotte mechanismen was wel op zijn plaats geweest.


3

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 5.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

GwennyGwennyJunior EscaperLid sinds: 14 augustus 2022 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 februari 2023

Doorsnee kamer voor tussendoor

Verzorgde kamer met vlotte puzzels. De inkleding is leuk en er zijn toffe interacties vanuit het spel.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  40:32 min


 • Sfeer

 

CCEscape ApprenticeLid sinds: 07 februari 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2023

Teleurstellend

Kamer was mooi maar verder complete teleurstelling.
Lineaire kamer met te weinig puzzels. Met 5 personen staat de helft er wat op te kijken. Begeleiding viel ook tegen.
Ik zal verder niet in detail treden om niet te spoilen, maar dit was veruit de slechtste kamer die ik ooit gedaan heb.
Wij zijn spelers van gemiddeld niveau en waren buiten op 39 minuten. Dat zegt ook voldoende over het niveau van de kamer.


3.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 2.0

Service: 3.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  39:11 min


 • Sfeer
 • Decor
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs
 • Beleving
 • Slechte begeleiding

 

hangmanhangmanSenior EscaperLid sinds: 19 januari 2022 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 oktober 2022

Erg mooie kamer, maar net geen magische ervaring

Onze eerste indruk van deze kamer was zeer positief. Na een korte introductie toverstokzwaaien, kwamen we in een kleine ruimte die een duidelijke Harry Potter/Zweinstein sfeer uitstraalde. Echt knap gedaan! De rest van de escape room is even mooi ingericht met oog voor detail en echt knappe decors!

Een minpuntje is dat er van verhaal weinig sprake is. Je zit in een soort kasteel en je moet er uit raken, meer is het niet. De puzzels die je hiervoor moet oplossen zitten leuk in elkaar, met enkele heel originele en knap gemaakte puzzels. Helaas zijn ze niet altijd even logisch, waardoor we soms toch wat hints nodig hadden voor we doorhadden wat er van ons verwacht werd. Technisch gezien zitten er wel hele knappe dingen in de kamer, met wel een paar wow-effecten (zoals bv. het schaakbord). De kamer is ook erg lineair, waardoor een deel van je team soms maar wat staat te kijken. Voor onze groep (2 ervaren en 2 onervaren escapers) was dit minder een probleem, maar voor ervaren spelers raad ik aan om hem met 2 of 3 mensen te spelen.

De begeleiding was ook een beetje dubbel. We werden heel erg vriendelijk ontvangen en onze host deed zeker zijn best om ons zowel voor, tijdens als na het spel echt welkom te voelen. Ook zijn enthousiasme was zeker positief. Net dit enthousiasme was ook een minpuntje. De kamer werkt met een hintsysteem waar je zelf aan een scherm hints kan vragen. Als dit niet duidelijk is, kan de host je nog wat verder helpen. Nadat we een hint vroegen, kregen we echter bijna altijd meteen extra uitleg van de host, die ons vaak bijna letterlijk de oplossing aanbood. Hierdoor kregen we niet de tijd om zelf even te zoeken, wat voor minder voldoening zorgde. Soms waren zijn inschattingen ook niet even goed, wanneer we bv een puzzel helemaal door hadden en we aan het voorbereiden waren wat we gingen doen, gaf hij toch al een deel van de oplossing, terwijl we hier zelf al mee bezig waren. Ook het feit dat alles automatisch gaat in de kamer, inclusief hints die je van een soort tovenares op het scherm krijgt, waardoor je dus echt in de Harry Potter sfeer blijft, maar dan er plots vrij luid een mannenstem met duidelijk Limburgs accent door de speakers galmt die je letterlijk vertelt wat je moet doen, dat breekt de sfeer wel. In dit geval zou het beter zijn om toch via tekst op het scherm cryptische hints te geven of om de hosts te trainen om in thema hints te geven.

We hebben ons zeker goed geamuseerd in deze kamer en waren onder de indruk van het decor en sommige technische elementen, maar het feit dat de puzzels niet altijd even logisch zijn en dat je vaak te snel de oplossing aangeboden krijgt, zorgen dat de kamer helaas net geen topscore krijgt. We zijn echter wel benieuwd naar de andere kamers, dus komen zeker nog wel een keertje terug.


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Knappe decors
 • Knappe technieken
 • Harry Potter sfeer
 • Sommige leuke puzzels
 • Erg vriendelijke hosts
 • Geen echt verhaal
 • Soms te snelle en te duidelijke hints
 • Puzzels niet altijd logisch
 • Erg lineair

 

Ems1995Ems1995Junior EscaperLid sinds: 03 april 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 januari 2023

Meer van verwacht

Ik had meer van deze kamer verwacht. Wanneer er tips werden gegeven kwamen deze heel denigrerend over terwijl dit bij de andere kamers niet zo was. Er werd ook kritiek gegeven op een gelijkaardige kamer bij een concurrent (door een van de organisatoren) wat aanvallend over kwam en dit vond ik heel jammer. Des ondanks was de kamer heel mooi afgewerkt (zoals alle kamers bij Game Over) en werd er veel moeite gedaan om de inleving zo goed mogelijk te maken. We hebben ons goed geamuseerd!
Probeer zeker ook Haunted Mansion en Horror circus, dit zijn mijn persoonlijke favorieten!


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Leuk extra attribuut
 • Slechte begeleiding

 

KokocherryberryKokocherryberryEscaperLid sinds: 14 september 2022 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2022

Harry potter

Mooie afgewerkte kamer. Zeker een aanrader voor beginners.

Werd ons aangeraden nadat we haunted house gespeeld hadden, kamer is bijna nooit vrij, was zeker ok, maar er zijn er betere bij exit.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad

 

XOXO KittyXOXO KittyEscaperLid sinds: 06 juli 2023 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 augustus 2023

Alohomora

Deze kamer bevatte zeker magie! Dit was mijn tweede kamer bij game over en eerlijk, was deze ook leuker dan de vorige! Het was uitdagend en bevatte veel originele aspecten! Ik heb me echt rot geamuseerd met deze kamer! Bedankt voor de mega fijne avond!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Koppigaerts

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Original
 • Experience

 

JohnnyBJohnnyBJunior EscaperLid sinds: 20 augustus 2022 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2022

Leuke thematische kamer

Leuke aankleding van de kamer met middelmatige puzzels. De puzzels zaten, achteraf gezien, goed in elkaar, maar de logica ontbrak ons volledig. Gelukkig begeleidde de game master ons goed en zijn we er uit geraakt.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  56:34 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal

 

MinnieMinnieEscaperLid sinds: 13 juni 2022 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2022

Hogwarts Escape School of Witchcraft and Wizardry

Uniform? Check! Wand? Check! Four friends? Check!
Helemaal klaar om ons aan te melden bij Hogwarts.

Daar je meerdere rooms tegelijk kan spelen op deze plaats was het ontvangst aangenaam en vriendelijk maar niet erg persoonlijk. Na de nodige les 'toverstokken voor dummies' konden we eraan beginnen. Voor echte Potter fans waan je, je meteen binnen de hallen van Zweinstein. Het decor is heel mooi gemaakt! Ook de puzzels zijn tof bedacht, enkel erg lineair waardoor je met vier soms niet allemaal iets hebt om te doen.

Het is geen ideale kamer om met vier te doen maar hebben er ondanks dit toch erg van genoten. Het werd een uurtje wegdromen in een magische wereld.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Beleving
 • Super leuk decor
 • Magisch!
 • Puzzels

 

Kevyn-van-GorpKevyn-van-GorpEscaperLid sinds: 09 februari 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2022

Leuke kamer...

Niet heel moeilijk, puzzels komen veel overeen met de andere kamers, maar ondanks dat is de sfeer goed te proeven, en zeker leuk om gespeeld te hebben..


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

Evelien van HoveEvelien van HoveEscaperLid sinds: 02 oktober 2021 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 juni 2022

Leuke kamer!

We deden deze kamer met 2 volwassenen en 2 kids (6 en 9 jaar). Voor ons was de kamer superleuk! Ze stak mooi in elkaar, leuke niet te moeilijke puzzels en we zagen de logica overal in. ze stak leuk en mooi in elkaar en we gingen er best vlot door. Mooi afgewerkte kamer ook. Wel hadden we het idee, moesten we hier met 4 volwassenen zijn, dat er steeds enkelen er gewoon bij zouden staan te niksen, aangezien de puzzels na elkaar kwamen en er nooit twee puzzels tegelijk op te lossen waren. Voor ons als gezin was het wel dik in orde!


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:16 min


 • Puzzles
 • Difficulty
 • Logic

 

Melissa VanherleMelissa VanherleJunior EscaperLid sinds: 25 juli 2023 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2023

Beetje saai

voor met kinderen lijkt me deze echt heel leuk. Er zaten ook wel een paar leuke elementen in. Maar voor ‘gevorderde’ escapers misschien wat saai


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels

 

kristof_ramoskristof_ramosEscaperLid sinds: 08 juni 2019 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 maart 2022

Mooie kamer, goed voor beginners

Kamer #118

- Ontvangst:
Een heel aangename ontvangst. We waren daar een half uur te vroeg, maar konden in de grote ontvangstruimte wachten. Ondertussen deed ik een kort babbeltje met één van de uitbaters over onze gedeelde passie voor escape rooms.

- De kamer (sfeer/inkleding)
Als je een echte Harry Potter fan bent, zal je niet ontgoocheld zijn. Er zijn een paar hele mooie details verwerkt in deze kamer.
De kamer is ook heel mooi afgewerkt, wat zeker een positieve bijdrage heeft aan de sfeer.

- De kamer (puzzels)
De puzzels zijn heel mooi verwerkt binnen het thema, maar zijn voor ervaren spelers niet enorm moeilijk. Deze kamer zou ik persoonlijk maar met 2 of 3 personen spelen. Er zijn niet heel veel puzzels en alles is lineair waardoor je met meer spelers nogal vaak niets staat te doen.

Conclusie:
Mooie afgewerkte kamer. Zeker een aanrader voor beginners.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Alle puzzels zijn lineair

 

Tom AdriaensenTom AdriaensenEscape ExpertLid sinds: 22 oktober 2017 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2022

Tegenvaller, kamer voor beginners aan een te hoge prijs

Deze kamer is een aangekochte kamer van een keten, gerund door jobstudenten die weinig voeling met escape rooms hebben.
De aankleding komt nogal fake over. De ontvangst was bandwerk. Nadat we de kamer hadden gedaan konden we niet napraten met diegene die ons begeleid had, we hebben haar zelfs niet gezien. Voor de prijs die we betaald hebben, had ik iets beter verwacht.


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Slechte service
 • Prijs
 • Decor

 

DorienliebenDorienliebenJunior EscaperLid sinds: 21 juni 2022 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juni 2022

Goede inkleding, inhoud iets minder

Onthaal was oke, we kregen een korte uitleg over de werking van de mechanismen en toen mochten we de kamer binnen. Echter in deze kamer stootte we al meteen op een defect in het hiervoor aangeleerde mechanisme. Hierdoor moest een medewerker binnenkomen, we moesten onze ogen sluiten, zij loste het probleem op en zorgde ervoor dat de eerste puzzel al werd opgelost. Alle puzzels zijn vrij lineair en er zijn er ook nog eens vrij weinig. Prijs is vrij hoog voor wat we gekregen hebben. Inkleden en sfeer was wel top!


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Gebrek aan verhaal

 

BartBartSenior EscaperLid sinds: 29 december 2019 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 februari 2022

HOCUS POCUS

leuke kamer maar niet voor fervente spelers, het is echt een leuke kamer voor beginners of personen met kinderen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: MOT

Ontsnapt: Ja  46:50 min


 • Verhaal
 • Puzzels
 • Logica

 

benjaminbenjaminEscape ExpertLid sinds: 16 juni 2020 (129 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 december 2021

Mooie inkleding, maar wel lineair

Kamer in een Harry Potter thema... fijn thema om aan de slag te gaan. Na een prima ontvangst hebben we ons met 4 in deze kamer gestort om er een klein uurtje later blijgezind uit te ontsnappen.

Zeker heel wat goeie elementen in deze escape. Thema is leuk en verzorgd opgenomen. Moet gezegd zijn. Afwerking is mooi in deze kamer en brengt je in de Potterwereld. Thumbs up voor sfeer en gezelligheid. Puzzels zelf zijn mooi in de kamer verwerkt en maken van de kamer een mooi geheel. Deze elementen alleen al zorgen op zich voor een fijne escape.

Daarnaast ook enkele zaken die van deze kamer geen topkamer maken. Doordat de puzzels mekaar erg lineair opvolgen ben je steeds samen met dezelfde bezig. Als je dan met 4 ervaren escapers speelt, dan is dat af en toe wel een domper. Zeker omdat er in feite in deze kamer niet enorm veel puzzels zijn. Ik vermoed wel dat beginners of bijvoorbeeld gezinnen met kinderen dit niet als negatief gaan ervaren, juist integendeel. Verder was het bij ons bij een bepaalde puzzel niet duidelijk dat we ze correct hadden opgelost waardoor we deze meer mogelijk bijna een kwartier lang bleven opnieuw doen. Een springveer of een effect zou dit tegengaan. Begeleiding liet ons doen omdat we veel tijd nog over hadden, wat op zich wel OK was.

Samengevat: wij hebben ons geamuseerd, maar zonder meer. Kamer mist de veelheid van prikkels en authenticiteit van de echte topkamers... maar even goed is dit ook een fijne escape. Zeker voor gezinnen met kinderen die into Harry Potter beginnen te geraken vind ik deze kamer echt een aanrader. Voor de meer ervaren escapers: degelijke escapefun zonder meer, maar wel mooi afgewerkt, fijne sfeer en goeie begeleiding.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer en inkleding
 • Vriendelijke uitbating en goeie begeleiding
 • Puzzels in thema goed ingewerkt
 • Heel tof voor gezinnen met kinderen
 • Erg lineair in opbouw
 • Eerder weinig puzzels
 • Niet altijd duidelijk als je puzzel juist oplost

 

imartensimartensJunior EscaperLid sinds: 13 september 2021 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2021

De beste escaperoom die ik al in België speelde!

Als grote Harry Potter en escaperoom-fan leek deze combo op het eerste gezicht de ideale activiteit met een groep vriendinnen.
En ik moet zeggen, de verwachtingen werden helemaal ingelost!
Alles waarvan ik dacht “het zou cool zijn als ze dat zouden kunnen laten gebeuren” gebeurde gewoon echt!
Super-mooie inkleding, toffe en originele puzzels, top-service, en ook het hint-systeem werkte erg goed.
Ik kan niets anders zeggen dan dat deze kamer een grote aanrader is, dus twijfel niet, en ga hem spelen 😉 Je gaat er geen spijt van hebben!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig