Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Suspicious Farmhouse

Eindhoven , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 8

14 jaar

Lees reviews

Meer over Suspicious Farmhouse

Trek je CSI jas aan, pak je koffer en ga op onderzoek uit. Je team heeft 60 minuten de tijd om uit te zoeken wat er gebeurd is met John, de eigenaar van de boerderij. Verzamel informatie, vindt aanwijzingen, los interactieve puzzels op maar vooral… heb plezier en laat je verbazen!

Op woensdag (en andere dagen in overleg) is de kamer ook geschikt te maken voor kinderen.

Thema's

Boerderij

Detective

Misdaad

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

110 likes

886 bezoekers

81.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Stratumseind 32
5611 ET, Eindhoven
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

488 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 04 september 2019 (211 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 maart 2023

Zoek en gij zult...vinden?

Als je Next Level zegt, dan zeg je Catch Me if You Can! Wij zakken af naar Eindhoven om die kamer te spelen en besluiten om Suspicious Farmhouse er bij te spelen. Dit is de eerste kamer van Next Level en gaat al een tijdje mee. Met dat in gedachten houden wij een open mind en stellen we ons in op een old school kamer. Oud betekent zeker niet dat het niet leuk kan zijn.
De eerste indrukken bij Next Level zijn niet zo best. We moeten in de winter beneden wachten omdat ze boven nog aan het afronden zijn. De ruimte waar we wachten oogt onverzorgd. Lampen staan op het punt van uitvallen en de toiletten zijn vies. Als we naar boven kunnen komen worden we direct het spel ingestuurt. Wij zijn van de CSI en het is aan ons om naar de boerderij van boer John te gaan om zijn vermissing te onderzoeken. Mogelijk zijn er clues die ons naar hem kunnen leiden. Ik maak maar geen grappen over het stikstofbeleid hier...

De kamer oogt aanvankelijk best cute en passend voor het boerenthema. Echter spenderen we vrijwel het gehele spel in deze relatief kleine ruimte en beginnen de gaten in de setting zich na een tijd te tonen. Het voelt iets te veel alsof ik hier bij oma op bezoek ben. Als na een tijd de setting verandert wordt de kamer ronduit lelijk. Het decor is kaal, koud, en nauwelijks nog decor te noemen. De belichting is statisch en helpt de boel totaal niet. Afwerking ontbreekt en kabels e.d. zijn zichtbaar. Het voelt alsof dit hele stuk compleet over het hoofd gezien is bij de bouw en van alles gewoon ontbreekt. Een puzzel in het spel was bij ons slecht onderhouden en viel niet logisch op te lossen.

Dit zou nog okee zijn als de kamer een lekkere flow heeft, maar dat is helaas het grootste probleem bij Suspicious Farmhouse. In mijn hoofd is deze kamer wat een persoon die niet escapet denkt dat escape rooms zijn. Bijna elke puzzel in deze kamer draait om zoeken. Dan bedoel ik niet even onder een tapijt of achter een deur kijken, nee, ik bedoel idioot ver in detail zoeken waar je logischerwijs nooit zou kijken. Je spendeert je tijd hier vooral met kleine dingetjes vinden op moeilijke plekken en dan vervolgens zoeken naar waar dat dingetje heen moet. Zoeken in een room is natuurlijk niks mis mee, maar hier is zo veel spul voor geen enkele reden zo obscuur verstopt dat ik me ten zeerste afvraag hoe je dit allemaal hoort te vinden zonder hints. Als je hier een kast la voor la ondersteboven keert en van elke hoek drie keer bekijkt en dan nog steeds niet ziet waar dat STOMME SLEUTELTJE nou in moet dan gaat er iets mis.
De puzzels die niet op zoeken terugkomen missen doorgaans logica en naarmate we verder komen in het spel zitten we voor ons gevoel steeds meer te kloten in plaats van lekker te puzzelen. Sommige puzzels zijn ook wel echt leuk, maar vallen buiten thema en komen soms gewoonweg random over. Het is niet helemaal duidelijk waarom wij in dit plot dit zouden doen. Er zitten twee puzzels bij waar we hardop van zeggen "Huh, waarom doen we dit en waarom hier?" Het is leuk, maar het voelt alsof het in een andere kamer hoort. Hints worden buiten thema gegeven via een schermpje waarbij je de host kan zien typen. Het is niet bepaald mooi te noemen. Ondanks dat we uiteindelijk de case opgelost hebben mist de kamer een fatsoenlijk einde en stopt het spel ineens.

Suspicious Farmhouse maakt voor mij te veel vreemde keuzes om een aanrader te zijn. Vooral gezien de prijs en de andere kamer op de locatie snap ik niet helemaal hoe de situatie zo kan zitten. Het goedkope decor/afwerking gecombineert met de gebrekkige flow en de extreme focus op onlogisch zoeken werkt niet voor mij. Als je die persoon bent die elke room ondersteboven keert en overal gaat zoeken ga je hier misschien je lol op kunnen, maar voor alle andere mensen zou ik zeggen dat je beter Catch Me kan spelen.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 4.5

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja  51:00 min


 • Cute setting in de eerste helft
 • Paar leuke puzzels
 • Decor/afwerking in de tweede helft
 • Gebrekkige flow
 • Veel vergezocht zoeken
 • Puzzels nauwelijks tot niet in thema

  BaksteentjeMarieke

roos_de_laatroos_de_laatJunior EscaperLid sinds: 14 oktober 2018 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 februari 2020

Goed verhaal

Hele duidelijke uitleg gehad bij ontvangst. Mooi aangeklede kamers. Puzzels waren goed te doen, maar je moest wel erg zoeken naar de puzzels. Goede tip om deze eerst te spelen en daarna direct Catch me if you can, dan heb je de hele verhaallijn. Ik ben benieuwd of er nog een derde kamer met dit verhaal gaat komen, hoop van wel :) Over het algemeen vond ik deze kamer minder gaaf dan de Catch me if you can kamer, maar nog steeds hoog kwalitatief! Enige minpunt: we hebben af en toe om hints gevraagd. De hints die we kregen waren dan zo duidelijk dat we gelijk de oplossing konden vinden. Ik vind het persoonlijk leuker als de hints wat meet cryptisch zijn, zodat je echt moet gaan nadenken.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Pablo Escapebar

Ontsnapt: Ja  59:36 min

  Chrystel

Keptenkurk (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 12 januari 2019

Een spannende en superleuke ervaring

Voor mij de eerste ervaring met een escaperoom en voor mijn 4 collega's ook. Met vereende krachten (en dat is nodig ook want er is veel te doen) maar ook met de verkregen hints wisten we er 6 seconden voor tijd uit te komen. Supermooi gebouwd en erg verrassend!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • mooie afwerking,
 • Verrassend
 • Vriendelijk personeel
 • Prijzig (heb geen vergelijkingsmateriaal)

  karolien_cl

Op de boerderij...

Deze verdachte boerderij is al een oudje en we hadden dus eerst Catch me if you Can gedaan.
Maar zoals ik ook altijd doe met films kijken.
Ik pak de ervaring van het jaar waarin het is uitgebracht en kon daardoor deze kamer zeker wel hebben.
Net zoals de vorige keer word je leuk ontvangen door de host en ga je een leuk boerlijk avontuur tegemoet.
Als tip geef ik wel mee eerst deze te doen en dan daarna Catch me if you can.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:12 min


 • Boerlijk
 • Voor een oudje nog best prima puzzels

 

levi_robbenlevi_robbenJunior EscaperLid sinds: 16 juni 2020 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 april 2023

Leuke kamer, ontzettend slechte ‘service’.

Tijdens het reserveren is er iets fout gegaan, waardoor een verkeerde datum was gereserveerd. Na telefonisch contact bleek dat bij deze organisatie klantenservice verlenen niet in de takenlijst opgenomen is. Zonder mee te willen werken aan een oplossing, uiteindelijk de reservering verplaatst. Ook bij aankomst geen communicatie. Beneden staan kluisjes (betaald), welke niet van deze organisatie blijken te zijn. Boven hadden ze gratis kluisjes, maar toen hadden we al betaald. De signing/communicatie liet hier te wensen over. Eenmaal aangekomen bij de aanbieder bleek de kamer wel oke. De laptop werkte niet naar behoren. Deze moesten we zelf opnieuw opstarten. Hiervoor kregen we wel een (extra) minuut. De tweede/andere kamer laten we voor wat het is, op naar een andere organisatie!


2

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 1.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:41 min


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Bad service
 • Bad host
 • Needs maintenance
 • Communication
 • Signing

 

JoyceFJoyceFJunior EscaperLid sinds: 16 oktober 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 april 2023

Oldschool

Bij het reserveren was er iets misgegaan waardoor we niet op gewenste datum konden komen. Wilde niet meedenken. Bij binnenkomst geen/slechte communicatie waarbij de kamers slecht aangeven stonden.
De kamer is toe aan vernieuwing.


3

Sfeer: 3.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 1.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:43 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Slechte service
 • Beleving
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Communicatie

 

rolanrorolanroEscaperLid sinds: 30 april 2019 (64 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 april 2023

Old school puzzelkamer

De opvolger van deze kamer, 'catch me if you can', staat al even op onze to-do list. Maar voordat we de achtervolging in zetten moest eerst het mysterie rond 'the suspicious farmhouse' ontrafeld worden.
In onze CSI outfit lukte het ons de gevarieerde puzzels op te lossen en de geheimen van de boerderij te ontdekken.
Absoluut een aanrader en een leuke kamer om te spelen. Binnenkort zetten we de achtervolging in op de gezochte crimineel.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Logica
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

BertrBertrEscape ApprenticeLid sinds: 13 maart 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 maart 2023

Zeer leuke ervaring!

Een gevarieerde zoektocht als FBI agent die we op de valreep afgerond kregen.
Met 6 personen was deze escape room soms wat te 'overbevolkt'.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:14 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit

 

RDenHaagRDenHaagEscaperLid sinds: 15 maart 2019 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 maart 2023

Goede kamer

Deze kamer na Catch me if you can gespeeld. Andersom was beter geweest. De kamer is ontzettend leuk om te spelen, maar voelt op sommige moment wat gedateerd aan. Goede kamer en kan hem zeker aanraden, maar hij staat niet in mijn top 10.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel

 

CorTomiaCorTomiaJunior EscaperLid sinds: 17 november 2019 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 april 2023

Klassieke kamer met cluedo gehalte

Leuke kamer met klassieke puzzels. Het verhaal zit logisch in elkaar. We eindigden als vierde beste team van die maand.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Decor

 

tim_van_muntim_van_munEscaperLid sinds: 22 maart 2020 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 maart 2023

Yeah, that's suspicious

2 kamers geboekt, op chronologische volgorde eerste the suspicious farmhouse, om daarna Catch me if you can te spelen!

Het is even zoeken waar het zich precies bevind, maar uiteindelijk binnengekomen (toch wel stap 1 bij een escaperoom). We werden semi in de rol geplaatst van de dienstdoende CSI. Het verhaal werd uitgelegd, nou moet ik zeggen dat ik uit de trailer meer kon halen dan uit het uitgelegde verhaal, maar dat kan ook persoonlijke voorkeur zijn. Eenmaal in de kamer waan je je echt in een oude boerderij. Nou klopt dit ook wel aangezien deze ook al wat jaartjes meegaat. We konden lekker vlot doorpuzzelen, na even wat 'huh' omdat het we echt niet snapte en wat 'huh' momentjes omdat we het niet hadden zien aankomen. We hadden ook momentjes waarop we aan het wachten waren op de hints. Maar we zijn er uiteindelijk achter gekomen wat hier zich nou afgespeeld heeft.

Als je deze kamer los speelt is het een hartstikke prima escaperoom, als je deze als opzet speelt voor Catch me if you can. Ga dan vooral op de cijfers af. Catch me if you can is later gebouwd en volgens escapetalk (op datum van schrijven) hoger aangeschreven, wat dan ook zo voelt!
De kamer heeft een goed einde, dus een goed opstapje voor catch me if you can!

We hadden vantevoren aangegeven dat we even pauze tussen de 2 kamers wouden hebben. Dit was dan ook geen enkel probleem! Alleen jammer dat je dan in een (omdat de lampen niet werkte) donkere 'ontvangst'ruimte komt. Gelukkig waren we helemaal voorbereid voor Catch me if you can


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Het ontsnap clubje

Ontsnapt: Ja  55:16 min


 • Prima moeilijkheidsgraad
 • Goede sfeer neergezet in de kamer
 • Leuke puzzels en manier van werken
 • Verhaal had beter naar voren kunnen komen
 • 'ontvangst' ruimte

 

escap.emiescap.emiEscaperLid sinds: 06 november 2022 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 februari 2023

Doen wanneer je in de buurt bent!

Onze 2e escaperoom in deze groepssamenstelling. Omdat we allemaal uit elkaar wonen viel deze keer de keuze op deze escaperoom in Eindhoven. De reviews zagen er goed uit en we waren erg enthousiast om aan deze room te beginnen. Ik had al gelezen dat we goed moesten zoeken naar bepaalde puzzels. Ook las ik dat het over het algemeen wat meer klasikke puzzels waren. Over het zoeken was geen woord gelogen, onze gamemaster heeft van tevoren al aangegeven dat we attributen maar eenmalig hoefden te gebruiken, dit was fijn om te weten want er kwam veel op je af. Het verhaal zat leuk in elkaar en de sfeer sijpelde door in de kamer. We zijn echt wel verrast op bepaalde punten en de klasikke puzzels werden afgewisseld door verrassingseffecten en dingen die ik zelf persoonlijk nog niet had gezien. Er zat wel 1 "puzzel" in die veel tijd kostte, alleen deze haalde de gameflow er een beetje uit, maar gelukkig kon je ondertussen wel met andere puzzels aan de gang en stond je dus niet per se op elkaar te wachten. Wij waren met 4 personen en ik denk dat dit voldoende is voor deze kamer, voor ons was het aantal precies goed. We hebben het gehaald, het verhaal was duidelijk en de gamemaster was erg vriendelijk. Na afloop hoorden we dat 'catch me if you can' een opvolging is van deze kamer, ik kom graag terug om deze te spelen!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

Leeen17Leeen17Junior EscaperLid sinds: 28 maart 2022 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 januari 2023

Aangenaam verrast.

De eerste 10 min denk je echt wat is dat hier. Maar na dat je echt helemaal in de escape zit komen er uit verschillende plaatsen dingen en wat je maar kan bedenken toffe escape ervaringen.
Dingen die ik nog nooit had gezien als leuke variaties.
Het verhaal klopte en het leuke is morgen spelen we het vervolg.
Dus altijd eerste deze spelen en dan catch me if you can dan denk ik.
De kamer zag er wel al oud uit maar stelde zeker niet teleur. We kijken heel erg uit naar morge.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend

 

jasmijn_marinusjasmijn_marinusJunior EscaperLid sinds: 24 oktober 2018 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 januari 2023

Meer oldschool escaperoom

Dit is een meer oldschool escaperoom waarin je vooral veel moet zoeken.

Wel een leuke en unieke puzzel die ik nog niet eerder heb gezien. Af en toe was het niet helemaal logisch of duidelijk wat de bedoeling was.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

SanneLotusSanneLotusJunior EscaperLid sinds: 14 augustus 2018 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2023

Leuk

Met Yannick, Job, Luca en Ymke


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  57:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica

 

PaintlessPaintlessEscape ApprenticeLid sinds: 09 december 2022 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 december 2022

Toffe verhaallijn!

Leuke escaperoom, maar je merkt wel dat hij al wat gedateerd is. Ik wil graag deel 2 spelen, dus vandaar deze even meegepakt. Helaas bleek wel dat de vorige groep een sleutel mee had genomen, waardoor we één puzzel niet op konden lossen.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig

 

ScooveyScooveyJunior EscaperLid sinds: 30 oktober 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 januari 2023

Veel puzzels

De eerste escaperoom die we in deze samenstelling spelen. Omdat dit de 2e escaperoom ever is die ik speel is dit precies wat ik ervan verwacht. Zoeken, combineren en verder.
Met 5 personen is de kamer soms een beetje krap en loop je elkaar in de weg.
Het verhaal ging geheel langs ons heen omdat we driftig op zoek waren en de (in onze beleving) vele puzzels aan het oplossen waren. Zelfs toen we achteraf de uitleg kregen moesten we nog even nadenken voor dat "oh ja-gevoel".


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Gebrek aan verhaal

 

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutEscaperLid sinds: 07 augustus 2022 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2022

Prima Escaperoom

Een escaperoom die bestaat uit 2 delen is natuurlijk altijd interessant vanwege het verhaal, zo ook met deze.
Echter moet ik wel zeggen dat ik hem wat klein vond en dat er te veel dingen wat random waren die niet logisch verklaard konden worden..

Hij is zeker de moeite om te spelen, al helemaal als je ook graag Catch Me If You Can wil spelen maar ga hier neutraal in met de gedachte ik ga als FBI agent een mini mysterie oplossen met wat leuke puzzels!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  48:37 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Goede prijs

 

queenie4everqueenie4everEscaperLid sinds: 28 oktober 2018 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2022

Leuke kamer, maar jammer van de minpunten

Vol verwachting op weg naar Eindhoven. We wisten dat Catch me if You Can van deze eigenaren een topkamer moest zijn en dat je beter eerst Suspicious Farmhouse kunt spelen. Zo gezegd, zo gedaan.

Netjes een kwartier voor tijd lopen we naar boven (nadat we even moesten zoeken waar we heen moesten en beneden de niet zo schone toiletten bezocht hadden). Boven kom je in een kleine ruimte, zonder zit- of wachtgelegenheid en we zagen ook niemand. Na een paar seconden kwam er iemand aan en die vertelde ons dat we weer naar beneden moesten, omdat ze nog niet klaar waren. Beetje gek: ze vragen of we een minimaal 15 minuten van tevoren willen komen en dan word je voor je gevoel weer weggestuurd, min of meer als een stel kleine kinderen..... Beneden sta je dan ook echt in een loze ruimte te wachten tot je weer naar boven mag. Daarnaast was in de mail aangekondigd dat ze nog even zouden bellen, maar ook dat is niet gebeurd.

Vol verwachting een tweede keer naar boven. De eerste vraag is of je al eerder een escaperoom gespeeld hebt. Nadat we aangaven dat we er toch wel een stuk of 40 gedaan hadden, vonden ze het alsnog nodig om het standaardpraatje te doen. Verder was deze dame alleraardigst hoor, maar ook dit vonden we een beetje raar. Na de introductie voor de kamer, zijn we enthousiast naar binnen gegaan.

We zaten er op zich redelijk goed in, maar liepen toch regelmatig wel even vast. Het is echt heel veel zoeken. De puzzels zijn op zich leuk en afwisselend, maar het rare is dat we meermalen een oplossing hadden, zonder de puzzel op te lossen. Dit kan een keer gebeuren, maar het was meermalen het geval in deze kamer.

Op het randje hebben we de kamer gehaald. Maar dat was echt close call. Na afloop altijd leuk om een foto te maken, maar dat moest dan wel met onze eigen mobiel. Beetje raar, maar okee, prima. En dat was het. Geen praatje achteraf, niet nog even door de kamer lopen en samen de dingen te bespreken. Daarnaast geen ruimte om nog even iets te drinken of te zitten. Op zich niet erg in hartje Eindhoven met allerlei cafés, maar het gaat om een totaalbeleving die nu abrupt eindigt. Dit geeft toch een minder goed gevoel. De ruimte waar je staat is ook meteen de ruimte waar de gamemasters zitten, dus je hoort en ziet van alles. Ondanks dat de gamemasters erg vriendelijk waren, deed dit onvriendelijk en commercieel aan. Jammer, hier hebben ze wat ons betreft nog een hoop te winnen, om de ervaring echt compleet te maken.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 5.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels qua diversiteit
 • Sfeer kamer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Antwoord zonder de puzzel op te lossen
 • Ontvangst ruimte (die er niet is)
 • Service na afloop
 • Commerciële houding

 

KatjaDKatjaDJunior EscaperLid sinds: 10 juli 2022 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2022

Mooi en genoeg te puzzelen!

Hier begonnen we dit weekend mee. Eerst de Suspicious Farmhouse en daarna Catch me if you Can wat erg leuk is omdat het verhaal dan weer verder gaat. De Suspicious Farmhouse was uitdagend voor ons en flink zoeken. Ergens was het een extra uitdaging dat er veel items waren/ dingen door elkaar heen liepen maar nadat we dat weekend 5 verschillende kamers hadden gespeeld heeft het niet mijn voorkeur. Maar dat is waarschijnlijk een kwestie van smaak. Hoe dan ook: mooi gemaakt, uitdagende puzzels en genoeg te doen!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal

 

koen_knxkoen_knxJunior EscaperLid sinds: 23 oktober 2022 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2022

Leuk maar uitdagend

Dit was onze eerste kamer in het 'buitenland', met overnachting zelfs. Op de lokatie aangekomen, lekker in de binnenstad, was het wel even onduidelijk waar het was of waar we konden wachten. Overal hing een verschraalde biergeur, en de helft van het gebouw leek uit studentenverenigingen te bestaan. Op de verdieping van de ER rook het gelukkig wel goed, en de meisjes die ons ontvingen waren vriendelijk en behulpzaam.
De kamer was best uitdagend, maar we zaten goed op schema tot een technical error ons de das omdeed. De laptop die we moesten gebruiken had een geopend scherm, en we moesten daaruit geraken, maar dat lukte niet en daardoor kregen we het laatste stukje cruciale informatie niet vast. De begeleidster toonde achteraf een vrij complexe swipe die je op het touchpad moest uitvoeren om naar het vorige scherm te gaan. Ik weet niet of dit iets Nederlands is, maar ik heb zelf 2 jaar in de IT gewerkt en nooit zo'n handeling op een laptop moeten uitvoeren. Dit verpestte voor ons wel ietwat de kamer, die voor de rest wel een leuk verhaal had en een paar originele puzzels. Maar of we gaan terugkomen voor het vervolg in de tweede, dat weten we nog niet.


6

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Spannend
 • Heeft onderhoud nodig
 • falende technologie

 

Michael KikkenMichael KikkenJunior EscaperLid sinds: 01 september 2018 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2022

Mooi verzorgde en leuke kamer

De kamer is goed verzorgd en zit heel goed in elkaar. We hebben een zeer leuke ervaring gehad in deze kamer. De gastvrouw was tevens zeer vriendelijk.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  54:00 min


 • Sfeer
 • Goede service

 

benjaminbenjaminEscape ExpertLid sinds: 16 juni 2020 (123 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2022

Toffe opbouw, kamer vol afwisseling en plezier

Deze kamer gespeeld in het tweeluik met "Catch me if you can". Pand ligt mooi centraal in Eindhoven, hartelijke ontvangst.

Escape zelf heeft een klassiek thema, maar verhaallijn is hier wel echt zeer goed verwerkt. Wij hebben bijzonder veel plezier beleefd aan de opbouw van de kamer en vooral de afwisseling in de puzzels. Voor ieder wat wils, en vooral veel simultaan mogelijk. Dit versterkte ook het gevoel dat we in een avontuur zaten, niet louter een aaneenrijging van puzzels. Wij waren met 4 en zijn permanent aan de slag geweest zonder op mekaars vingers te moeten kijken of te moeten wachten. Heel fijn!! Kamer heeft meer effecten en originele puzzels dan op eerste zicht zou lijken als je binnenkomt. Enkele keren heel aangenaam verrast geweest!!

Kortom: er gebeuren verdachte zaken op deze boerderij! Maak dat je naar Eindhoven gaat om deze case op te lossen. Top escaperoomvertier!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zeer fijne afwisseling in puzzels
 • Thema is fijn verwerkt
 • Prima inkleding
 • Vriendelijke service
 • Originele puzzels, enkele leuke verrassingen
 • Had langer mogen duren

 

FloorvvxFloorvvxEscaperLid sinds: 27 mei 2022 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 juli 2022

Wel leuk

Ik heb al meerdere rooms gespeeld en speelde deze kamer voorafgaand aan catch me if you can.
Dat is zeker de volgorde die ik zou aanraden, gezien deze kamer voor mij wat teleurstellend was.
Het is een toffe kamer als je nog maar weinig/ geen rooms gespeeld hebt.
Maar hij is niet te vergelijken met catch me if you can, die is veel beter.
De kwaliteit van deze kamer vind ik minder, omdat er veel zoek elementen zijn.
Er moest echt goed gezocht worden naar veel dingen, waardoor de spelflow regelmatig stil kwam te liggen.
Het decor was ook teleurstellend, het allemaal wat realistischer gekund.
Het was ook lastig om bezig te blijven, gezien wij met zijn vijfen waren en er niet veel tegelijk te doen was (behanlve het zoeken).
Daarom zou ik aanraden deze kamer met minder mensen (ik zou zeggen 3) te spelen wanneer je er nog neit zoveel gedaan hebt.


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  56:04 min


 • Ambiance
 • Experience
 • Puzzles
 • Decor

 

Mystery12Mystery12Senior EscaperLid sinds: 10 oktober 2021 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juni 2022

Goede 1ste kamer

We hebben deze als 1ste gespeeld, hierna catch me if you can.. het is een gewone escaperoom zoals er vele zijn, het had ons zeker niet omver geblazen maar we hebben zeker wel plezier gehad.. verhaallijn zat er niet altijd helemaal in.. ontvangst was super, zeker goed om deze als eerste te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Weinig origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

JuffieJuffieJunior EscaperLid sinds: 14 mei 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2022

Leuk maar heeft onderhoud nodig.

De ontvangst was goed, leuke outfits :) Jammer dat er in de kamer alleen via een scherm met de begeleider gecommuniceerd kan worden. Het was vaak niet duidelijk wat er moest gebeuren. Hetzelfde gold voor het verhaal, we werden er niet echt ingezogen. De slotjes haperde nogal eens terwijl we wel de juiste code hadden, dit werd dan niet door de begeleiding opgepikt waardoor we onnodig tijd verloren. We hebben deze kamer vooral gespeeld omdat we interesse hadden in de andere maar wel het verhaal willen volgen.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Gebrek aan verhaal

 

Laad meer reviews