Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over CORPSE INC.

CORPSE INC., ook wel Lijken B.V. genoemd in de volksmond, speelt zich af in een Mortuarium in Baarn, maar niets is wat het lijkt.

Jullie worden ingehuurd door een anonieme bron voor een bijzondere missie. In het mortuarium ligt namelijk het stoffelijke overschot van een persoon. Jij en je team moeten gaan inbreken bij het mortuarium om te proberen het lijk te ontvreemden van de faciliteit. Er zit echter een addertje onder het gras; een beveiliger houdt het pand nauwlettend in de gaten. Kruip in de huid van een schoonmaker, werknemer of airco monteur en wie weet lukt het jou en je team om uit handen van de strenge beveiliger te blijven en jullie missie succesvol te volbrengen.

CORPSE INC. is een zenuwslopende escape experience waarbij er een mix is gemaakt van real life gaming met acteur en de klassieke escape room met puzzels.

Thema's

Thriller

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

NL

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

31 likes

136 Escapetalk bezoekers

88.2% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Oud eemnesserweg 5D
3741 MP, Baarn
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

110 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

casturiicasturiiSenior EscaperLid sinds: 4 september 2019 (74 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2020

En ZO doe je dat!

Eindelijk! Na een half jaar te moeten wachten door corona is het ons gelukt om Corpse Inc. te spelen. Wat een ervaring!
Als je aan komt rijden straalt het pand niet veel uit, hoe gaat deze ervaring zijn? Na even kort te kunnen praten met de host hadden we er zin in en begon de ervaring al heel anders dan wij verwachten.

Het is lastig om niet te veel te vertellen, maar de manier waarop de ervaring begint en uitgedacht is is absoluut uniek. Alleen al dit gedeelte is absoluut de moeite waard om voor te komen. Voordat je begint sta je al strak van de zenuwen, na te denken over die acteur en hoe je daar toch omheen gaat komen. Wat een actrice trouwens! Het concept van een rol spelen is simpelweg geniaal en met klamme handjes en strakke schouders probeer je dat vol te houden, met de constante spanning dat je elk moment gegrepen kan worden. Mijn enige punt van kritiek is dat er meer interactie met de actrice mag zijn. We zagen haar voor mijn gevoel niet genoeg en ze was ZO een goede toevoeging dat dat eigenlijk een beetje zonde is.
Verder is de afwerking van de kamers, details, decoratie, etc. tot ongeloofwaardige niveau's van detail uitgewerkt. De vele ruimte is niet alleen creatief gebruikt, maar er valt ook niks aan op te merken. Je komt helemaal het verhaal in en je raakt jezelf kwijt in die wereld die Escape Room Junkie neer zet. Je gelooft het echt en bent er geen seconde uit!
Het plot is fantastisch in de kamer verwerkt met twists en al. Van het begin tot het einde van die 75(!) minuten is het een filmische, spannende ervaring. Met spanning kom je binnen en hijgend van uitputting kom je buiten.
Laten we ook niet vergeten dat de sound design fantastisch is. Eindelijk een kamer die begrijpt hoe belangrijk goed geluid is!

De puzzels zijn ook leuk en divers. Logica puzzels worden afgewisseld door fysieke puzzels die veel ruimte gebruiken. Soms zijn ze uitdagend, soms iets simpeler, en soms hebben ze creatief denkwerk nodig. Allemaal erg leuke puzzels en ze zijn goed in balans met elkaar gezet waardoor de ervaring blijft vloeien en nooit stil staat. De host let ook goed op qua hints, ze was altijd net op tijd. Props voor haar timing!

De service was geweldig! De actrice en de host praatten graag gezellig met ons na terwijl wij de verschillende ruimtes van de kamers nog rustig konden bekijken. Door de kamer heen lieten ze ook geen steekje vallen. Echt geweldig gedaan!

Het is moeilijk te geloven dat een nieuw bedrijf een eerste kamer heeft die zo af is. Het enige wat ik kan opmerken is dat er meer interactie met de acteur zou mogen zijn (vandaar de 9,5), maar daarbuiten is het perfect. Ik heb verder werkelijk waar niks op te merken. Dit is een ongelooflijke kamer en het feit dat hij (nog) zo laag in de Top 50 van Escapetalk staat is een schande. Deze kan makkelijk mee doen in de Top 10! Helaas zit een nieuwe kamer van dit bedrijf er binnenkort blijkbaar niet in, dat wordt lang wachten met smart.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja  61:58 min


 • 75 minuten
 • Gevarieerde puzzels
 • Filmische ervaring tot op het einde
 • Creatief gebruik van de (vele) ruimte
 • Spannend!
 • Fenomenaal concept
 • Interactie
 • Unieke intro
 • Geweldig plot met twists
 • Afwerking tot in de puntjes
 • Top host en acteur
 • Er mag meer interactie met de acteur zijn

  elisabethEdwinescaperoom-junkiejeanineTheekopjebilipe

TheekopjeTheekopjeEscaperLid sinds: 23 september 2019 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2020

Een (nog) verborgen pareltje! Wat een SUPER toffe beleving!

Deze kamer stond al heel lang op mijn lijstje en vandaag was het dan eindelijk zover. Na een klein uurtje rijden kwamen we aan en werden we hartelijk ontvangen door een enorm lieve host die overduidelijk passie had voor wat ze deed. Na een kort praatje begon de beleving onverwachts. Het intro van de kamer is geweldig uitgedacht. Je bereid je samen (en individueel) voor op de opdracht die we als groep hebben gekregen en neemt ieder een eigen rol aan (zoals ook op de site staat beschreven). Je wordt allemaal, stuk voor stuk, eventjes uit je comfort zone getrokken om te kunnen beginnen met de daadwerkelijke missie: het stelen van het stoffelijk overschot van een persoon in het mortuarium..

Na het spannende intro begon het puzzelen dan echt.. Met de constante angst dat je wordt gepakt door de acteur probeer je samen met je team de aanwezige puzzels op te lossen. Het decor is werkelijk prachtig gemaakt. De kille belichting en de fantastisch, realistische sound-effects dragen enorm bij aan het gevoel dat je je daadwerkelijk in een luguber mortuarium bevindt. Ik kan er niet vaak genoeg over beginnen maar ik vind GELUID zo enorm belangrijk in een kamer. En de manier waarop de makers dat hier hebben neergezet is heel sterk.

De puzzels waar we ons ondertussen mee bezig hielden waren tof gemaakt en paste perfect binnen het thema en de missie die we aan het uitvoeren waren. Alles wat je deed voelde realistisch en echt aan. Ik vind het knap hoe de makers toch net even dat klassieke "escapegevoel" naar boven halen in combinatie met die "immersive" beleving. Er is enorm creatief nagedacht over het gebruik van de verschillende ruimtes waardoor je als speler continu wordt verrast door een onverwachts verloop. De kamer bouwt zich heel goed op en naarmate het spel vordert wordt het alsmaar spannender totdat je sprintend richting de uitgang rent.

Toch was er 1 ding waar ik nog verbetering in zag. Zeker aan het begin van het spel zijn er een aantal spannende, individuele momenten met de acteur. Ik had toch graag gezien/gehoopt dat dit wat vaker terug kwam in het spel. De acteur is immers één van de dingen wat deze kamer zo goed maakt en toch zie je haar relatief weinig.

Achteraf namen de host & actrice nog UITGEBREID de tijd om gezellig na te praten wat we enorm konden waarderen. Zoals ik al aan het begin zei is het duidelijk te zien dat deze mensen dit met passie doen en dat is terug te zien aan ALLES! Wat mij betreft is het slechts een kwestie van tijd voordat deze kamer zich richting de top 10 verplaatst. Top beleving!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja  61:58 min


 • Uitgebreid napraten!
 • Gebruik van de ruimte
 • Onverwachts verloop/plot
 • Puzzels in thema
 • Sfeer heel sterk aanwezig d.m.v. geluid/belichting
 • Decor & afwerking PRACHTIG gedaan!
 • Begin/intro van de beleving
 • Goed verzorgde ontvangstruimte
 • ENORM vriendelijke, professionele host & actrice!
 • Had op iets meer interactie met de acteur gehoopt!

  Edwinescaperoom-junkiejeanineDe Milde Dictator

RoosmarijnRoosmarijnJunior EscaperLid sinds: 24 februari 2020 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2021

Hysterisch, op de beste manier!

Wat een leuke en spannende kamer! Het begin was gelijk al anders dan anders. wat ons meteen in het thema bracht. De spannende sfeer en de dreiging van de actrice, die het briljant speelde, gaven enorm veel stress, maar op een fantastische manier! Je moet echt lekker meespelen en goed samenwerken om alles te volbrengen, waardoor je de kamer nog intenser beleefd.
Verwacht geen grote en complexe puzzelkamer, maar wél een waanzinnige ervaring, die je meegemaakt moet hebben!

9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Bijzonder begin en intens einde
 • Interactie met de actrice
 • Spannende sfeer
 • Top host en actrice

  pienescaperoom-junkie

wakkuwakkuwakkuwakkuEscape ApprenticeLid sinds: 13 juli 2021 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2021

Wauw, wat een belevenis is dit!

Door het thema, actrice en de sfeer zaten wij vanaf het begin tot einde helemaal in het verhaal. Door de actrice voelden we ons meer opgejaagd maar dat geeft wel wat extra's aan deze belevenis. Het laatste wat je wil is gepakt worden door de bewaker. Onze complimenten voor haar acteer werk. We begonnen koud maar aan het einde hadden we het goed warm gekregen.

Aan het einde nog leuk nagepraat, zelfs met de bewaakster ;) en nog een rondje gedaan in de kamers. Super dat ze nog zolang de tijd voor ons namen.

Echt een dikke aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Parkeren voor de deur
 • Spannende sfeer
 • Actrice
 • Super toffe ruimtes/decors
 • Thema

  wakkuwakkuescaperoom-junkie

wiepwiepEscape ApprenticeLid sinds: 2 november 2020 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2020

Een TOP kamer!

Vanaf het moment dat je binnen "mag" komen, is de sfeer al top. De kamer is origineel, spannend en je zit vanaf moment één al helemaal in je rol. Wij hebben echt onwijs veel plezier gehad in deze kamer, maar de host en de security dame (die achteraf toch hartstikke aardig bleek te zijn ;-)) hebben net zo veel om ons moeten lachen, bleek achteraf. Sorry voor de rotzooi! Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Heerlijke plottwist
 • Spannende sfeer
 • Gratis parkeren
 • Host

  joanneescaperoom-junkie

Arnold (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2021

Geweldig!

De combinatie van mooie decors, leuke puzzels, een echte acteur die meedoet en een spannende ontknoping maken deze escaperoom tot een belevenis.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  escaperoom-junkie

willemwesthoffwillemwesthoffJunior EscaperLid sinds: 21 december 2019 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2021

Top experience met leuk verhaal en mooie kamers

Altijd een beetje huiverig wanneer je een rol moet spelen en er een acteur bij betrokken is. Maar we werden meteen gerustgesteld. En terecht, want wat was dit leuk! Juist omdat je in je rol moet blijven krijgt het spelen van de kamer een hele nieuwe dimensie. Lekker veel ruimtes die je allemaal mag ontdekken om het lijk te ontvreemden.
De ontvangst was heel hartelijk, enthousiast en geruststellend. Het praatje na afloop net zo leuk. Nog even napraten en de kamers nog even rustig door mogen lopen is altijd leuk!
Dank aan het team! Dit is een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer

  escaperoom-junkie

Thomas (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 oktober 2021

Heel erg leuke en spannende kamer!

De acteur was geweldig en het in de rol blijven was erg lastig. De ontvangst en nabespreking was erg gezellig en de wachtruimte was mooi en comfortabel. De kamer zelf had leuke puzzels en intense ervaringen dus helemaal geweldig!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  escaperoom-junkie

teamsquarepantsteamsquarepantsJunior EscaperLid sinds: 6 mei 2018 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

de beste smoesjes belanden niet in de SPAM

Vanaf begin af aan is het een unieke ervaring. het verhaal en de puzzels vormen samen een mooi geheel. het wordt niet moeilijker gemaakt dan nodig is. Goede afwisseling tussen fysieke puzzels en denkpuzzels. Er is duidelijk goed over deze kamer nagedacht. Acteurs deden het super goed. Kunnen goed improviseren als spelers met rare ziekteverschijnselen komen. Kan na de escape room nog gezellig napraten met de host


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke interactie
 • goede puzzels
 • leuk verhaal
 • goede acteurs

  escaperoom-junkie

Mirjam (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Fantastisch! Veel verschillende elementen.

Wat een fantastische ervaring was dit! Heel leuk en anders dan andere escaperooms was de acteur die meedeed. Dit was voor het spel echt een meerwaarde. Zelf moest je ook een rol spelen en er zaten veel leuke opdrachten in. Iedereen kon met iets bezig zijn, je moest samenwerken om de opdrachten te volbrengen. Echt een aanrader deze kamer!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Acteur die goed in zijn rol zat.
 • Geen standaard escaperoom.

  escaperoom-junkie

DanielDanielJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2021

Geniaal


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja  67:23 min


 • Leuke kamers
 • Goed verhaallijn
 • Gave acteur
 • Goede puzzels

  escaperoom-junkie

llaaaarrrllaaaarrrJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2021

Leuke interactieve kamer


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja  67:23 min


 • Gaafe acteur
 • Leuke aankleding
 • Goede puzzels

  escaperoom-junkie

YorishaYorishaJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2021

Wat een ervaring!

Eerste escaperoom met een acteur en wat een ervaring was het!
Dubbel gelegen van het lachen, spanning was goed aanwezig en je moet in je rol blijven.

Deze kamer klopt helemaal! Vanaf het moment dat je gaat boeken, tot de aankomst en de kamer zitten goed in elkaar!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja  67:23 min


 • Leuke puzzels
 • Spanning
 • Details zijn super
 • Geweldige auteur

  escaperoom-junkie

Lisette (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2021

Fantastisch spannende escape room!

Wat een goede escape room is dit. Door de acteur neem je gelijk je rol aan. Het is een spannende, uitdagende escape room. Er is een goede begeleiding en ze zorgen er echt voor dat je een fantastische ervaring hebt. Alleen maar lof! We hebben enorm genoten.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Kletsen naderhand
 • De begeleiding
 • De acteur
 • Jammer dat het voorbij was

  escaperoom-junkie

barbarabarbaraEscaperLid sinds: 26 oktober 2016 (75 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2021

Super toffe ervaring waar we nog lang over na zullen praten!

Wat een gave kamer/ervaring is dit! Super zenuwachtig en gespannen kwamen we aan en het duurde even voor we er echt goed in kwamen, want we waren best wel bang voor de beveiliger. Maar wat een meerwaarde in de ervaring was de actrice!! Heel knap hoe ze op elke situatie kan inspelen, ze speelt haar rol heel erg goed. Heel leuk ook dat we allemaal onze eigen rol hadden. Ze geven je allemaal een andere ervaring, maar vullen elkaar wel goed aan. We vonden dit wel heel spannend, maar is eigenlijk nergens voor nodig. Onze valkuil was dat we ons veel te druk maakten en te veel in de theorie bleven hangen, je moet gewoon gaan. Alles spreekt voor zich als je eenmaal begint, dus go with the flow! Leuk dat er niet maar één oplossing is, er is ruimte voor eigen invulling van de interactie met de actrice. En zij zit zo goed in haar rol, dat zelfs als je het even niet meer weet, ze je onbewust een zetje in de goede richting kan geven. Dat je weet dat ze er is, is spannend, maar op geen enkel moment eng.

Ondanks dat het geen klassiek kamer is in de zin dat het allemaal om de puzzels gaat, zijn er wel genoeg puzzels en zijn ze heel erg leuk om te doen. Geen super moeilijke puzzels, maar eigenlijk is dat maar goed ook, want door de druk die je voelt van de beveiliger hadden ze ook niet moeilijker moeten zijn. De puzzels passen stuk voor stuk bij het thema én dragen bij aan het verhaal, zonder dat je hele lappen tekst hoeft te lezen. Aankleding van de kamer was goed, en fijn dat je niet wordt afgeleid door allemaal props die nergens mee te maken hebben. Alles klopte in de aankleding en geluid.

Na afloop konden we alles nog eens helemaal doorlopen, vragen stellen en scenario's bespreken met de host en actrice. Allebei super aardig en enthousiast. We vonden het in het napraten ook heel erg leuk dat de host van ons allemaal specifieke dingen noemde die ze had gezien en leuk of goed vond.

Echt een aanrader deze kamer, zou hem eigenlijk nog een keer willen doen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  66:35 min

  escaperoom-junkie

Petra (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 juli 2021

Trage start, hilarisch einde

Een uitgesteld teamuitje door Corona maar daarom niet minder leuk! Gecombineerd met het teamuitje van dit jaar komen we met een volgegeten buik aan bij een gebouw. De alpacas krijgen alle aandacht van de collega die eigenlijk écht niet durft maar wel moet. Na de korte uitleg kiest ieder z'n rol. Geniaal hoe je een eigen missie krijgt en zo de ruimte mag betreden. Als je geluk hebt en langs de verschrikkelijk onaardige bewaking komt. De ruimte die je dan betreed heeft ons wat hoofdbrekers gegeven. Sommige puzzels simpel, achteraf... Maar ja... Andere puzzels echt wel wat lastiger... Maar gelukt! En daarna? Toen werd het pas echt leuk. Wat een twist! De bange collega bevroor zo wat maar we moesten toch echt door. En dat hebben we gedaan. Dapper het communicatiemiddel vergetend. Zo dom! Tja.. Dan moet er iemand terug. Maar pas op voor de bewaker!! Helaas hebben we de kamers niet op tijd kunnen verlaten maar we kregen de kans om het spel uit te spelen en zijn er gierend van het lachen uitgevlucht. Geniaal einde!! Samen met de ontvangst dame en bewaking (die echt heel aardig bleek!) daarna uitgebreid nagepraat en vooral gelachen. Wat een heerlijke club mensen en wat een toffe ervaring. Twijfel je? Niet twijfelen, DOEN!!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verrassende twists
 • Veel opties maar weinig nodig

  escaperoom-junkie

inge_van_prehninge_van_prehnJunior EscaperLid sinds: 23 juni 2018 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2021

Supertof!

Wat een ervaring!
Wees niet bang voor de acteur, het geeft echt een extra laag aan de escape ervaring. Dit is niet eng of superspannend, maar echt een meerwaarde.
Verder is het verhaal en de beleving goed uitgedacht en uitgevoerd.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal

  escaperoom-junkie

Ge-wel-dig!

Wat een geweldige ervaring was deze Escape Room! We gingen met een groep van 5 personen en het was bijna allemaal onze eerste keer dat wij een Escape Room deden.

Bij aankomst hadden wij al meteen gefaald 😂, we moesten even inkomen. Maar omdat het onze eerste keer is, liet ze het toe.

Alles werd goed uitgelegd, de hulp die je krijgt tijdens het spelen was heel fijn en de actrice was heel erg goed. Deed het bijna zowat in mijn broek.

Één van ons in de groep was ook jarig dus ze kreeg ook een leuk kaartje met ballonnen erbij. Een kleine gedachte maar een grote waardering. Heel leuk gedaan.

De escape room is wel meer voor mensen die wat ervaren zijn met escape rooms, maar door de hulp die je krijgt door het hele spel door is het voor beginners ook prima te doen.

Er zijn veel kamers, het is eng, spannend en uitdagend en bij elke kamer krijg je die adrenaline rush.

Echt kudos naar jullie voor deze onvergetelijke ervaring.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Een leuk einde
 • Spannend verhaallijn
 • Het gaat bij hun om de ervaring
 • Er was 1 hele moeilijke opdracht, lag wel aan ons

  escaperoom-junkie

LabelloLabelloSenior EscaperLid sinds: 15 mei 2019 (68 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Corpse Inc

#75. Vooraf was ik toch een beetje zenuwachtig, omdat ik de verwachting had dat het heel spannend zou worden met een acteur en dit thema. Maar ik vind dat de spanning heel goed is opgebouwd, zonder dat het té spannend wordt voor mensen die daar niet zo goed tegen kunnen. Je wordt vooral even uit je comfortzone gehaald. Niet alleen de spanning is opgebouwd, maar eigenlijk het hele verhaal.

De meeste ruimtes zijn heel realistisch ingericht en je wordt meegesleept in het verhaal. De puzzels vond ik afwisselend, op een fijn niveau en duidelijk. Puzzelen stond misschien niet op de voorgrond, maar ik heb dat niet als vervelend ervaren. Ik vond het leuk dat er wat creativiteit van spelers wordt gevraagd. Zeker een kamer die je moet hebben gedaan!


10

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at First Sight

Ontsnapt: Ja  72:05 min

  escaperoom-junkie

MiessMiessEscape ExpertLid sinds: 11 mei 2018 (116 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juni 2021

Voor de wishlist

Hoewel ik alleen maar lovende reviews heb gelezen over deze kamer, heb ik toch een beetje getwijfeld bij het boeken. Zo'n kamer met een acteur blijft toch wel spannend... Uiteindelijk heb ik geen seconde spijt gehad en ben ik net zo enthousiast als alle reviewers voor mij.

Het neerzetten van de sfeer gebeurt al op de website en bij het boeken, wat altijd zorgt voor extra voorpret. Wanneer je dan verwachtingsvol en een tikje gespannen op de locatie aankomt, is het wel fijn dat je (alsnog in thema) zeer vriendelijk wordt ontvangen. De kamer is perfect in thema aangekleed. Ik vind het altijd erg knap als er veel in de aankleding gedaan kan worden, zonder dat dit ruis veroorzaakt. Dit wordt bij Corpse Inc. geweldig gedaan. Veel van de sfeer wordt natuurlijk ook neergezet door de actrice en ook dit wordt heel knap gedaan. Dankzij haar hebben we gerend, gekropen, naar adem gesnakt en ons op sommige momenten suf gelachen.

De puzzels passen ook goed in het thema. Wel hadden het er wat mij betreft nog iets meer mogen zijn of een iets hogere moeilijkheidsgraad. Ondanks de stroefheid van ons groepje na een lange tijd niet escaped te hebben, waren er toch best wat momenten waarop ik even niets te doen had in de kamer. Al denk ik wel dat het voor minder ervaren spelers waarschijnlijk wel weer goed in verhouding is, dus dat blijft natuurlijk altijd een lastig iets.

De service was geweldig. Naast onze uiterst vriendelijke gastvrouw, hadden we een fantastische actrice en een hele goede begeleidster die de tijd scherp in de gaten hield en niet te snel kwam met hints. Achteraf hebben we nog een hele tijd super gezellig nagepraat met alle drie, zijn we de kamer nog doorgelopen en mochten we zelfs nog even achter de schermen kijken.

Al met al was het echt een topervaring en ben ik heel blij dat ik me niet heb laten tegenhouden door de wetenschap dat er een acteur in de kamer is. Deze kamer hoort absoluut op ieders wishlist thuis. Er zitten weinig andere escape rooms in de buurt, maar ik weet wel dat als deze makers met een tweede kamer komen, ik met alle liefde weer die kant op reis!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Escaped at First Sight

Ontsnapt: Ja  72:05 min

  escaperoom-junkie

SandraIrisSandraIrisEscaperLid sinds: 9 november 2018 (92 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Een super mooie beleving

Deze stond al lang op mijn wishlist en het was eindelijk zo ver! We mochten!

Ik vind de balans tussen de beleving en de puzzels goed. Ook de mate van ‘even uit je comfort zone’ was voor mij een aangename toevoeging.

De gehele tijd heb ik me goed vermaakt met af en toe klein beetje spanning. Mooi einde, wat goed in het verhaal past.

Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  escaperoom-junkie

melanieluttgemelanieluttgeEscape ApprenticeLid sinds: 4 oktober 2020 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2021

Een super spannende ervaring!

De makers hebben vooraf de spanning al goed op weten te bouwen en bij binnenkomst zit je direct in het verhaal.

De sfeer is goed neergezet, ook m.b.t. het decor en het feit dat je als speler een rol aanneemt zorgt voor nog een beetje extra beleving.

De actrice was fantastisch en voegde een hoop toe aan de spanning. De puzzels waren leuk maar niet de moeilijkste, maar dat was ook niet nodig, omdat je toch steeds bezig bent met het verhaal en de angst om “gesnapt” te worden. De kamer is overigens ook goed te doen voor angsthazen. De kamer is spannend, maar niet heel eng.

Achteraf werd ook erg de moeite genomen om de ervaring na te bespreken.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Hint systeem
 • Nabespreking
 • Actrice
 • Decor
 • Introductie per mail
 • Ontvangst

  escaperoom-junkie

Renate (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 december 2020

Geweldig!

Super leuke escape room! Je gaat door meerdere ruimtes en er is een acteur bij betrokken, die het allemaal nog wat spannender maakt. Enthousiast personeel! Als extra verrassing hadden ze voor een jarige in ons groepje ook nog ergens een kadootje verstopt! Ik zou deze escape room zeker aanraden.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  escaperoom-junkie

Mirjam (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Super leuk!!!!!

Geweldige acteur! Goede sfeer, aanrader


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit

  escaperoom-junkie

SylfariSylfariEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2016 (149 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2020

Escape meets actiespel

#164 Geen standaard escape room, maar eentje waarbij je zelf een rol aangaat en helemaal mee wordt genomen het verhaal in. Puzzelen staat hier niet op de voorgrond. Vooral een plek om te genieten van een avontuurlijke ervaring. De ontknoping vond ik heel tof en ga ik nog lang van nagenieten.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja  58:22 min


 • Ervaringsgericht
 • Acteur
 • Geen diehard puzzelwerk

  escaperoom-junkie

Kim (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 oktober 2020

Onwijs mooie escape room, gaaf in elkaar gezet

Een dikke aanrader deze escape room, je wordt meegesleept door het verhaal, de reallife acteur maakt het nog een tandje spannender, de puzzels en raadsels steken goed in elkaar en het vergt goed teamwork.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  escaperoom-junkie

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
3 4 5 6
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig