Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over Hunting Season

Ondanks de ruitenwissers blijft je zicht troebel door de stortregen op de voorruit. Dit was echt niet het moment om in panne te vallen. Gelukkig werpt de bliksem vlakbij het silhouet van een oud huisje af en je belt aan. Door het venster zie je het haardvuur een groep jachttrofeeën verlichten die angstig terug staren. Hun blik verraad dat je beter rechts ommekeer maakt maar de deur gaat al open.


‘Help mij,

help mij uit de nood

want de jager schiet mij dood.’


Thema's

Mysterie

Thriller

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Beelden terugkijken

NLEN

Toilet aanwezig

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

94 likes

411 Escapetalk bezoekers

69.1% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Herentalsebaan 47
2980, Zoersel
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

350 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanJunior EscaperLid sinds: 13 november 2017 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2021

Spanning gedurende de hele kamer

Een kamer die al lang op mijn lijstje stond. Ik keek er dan ook echt naar uit om Hunting Season eindelijk te spelen. Eigenlijk was de kamer niet te reserveren (waarschijnlijk vakantie), maar na contact via de mail was het toch mogelijk om de kamer te spelen. Allereerst meteen; Chapeau dat dit mogelijk was!

Vanaf moment 1 zit de spanning er meteen goed in. Het 'doel' van de kamer is nog niet meteen duidelijk, maar het is wel degelijk duidelijk dat je voorzichtig moet zijn. Na het zien van de intro begint de kamer en konden we aan de slag. We gingen over het algemeen vrij vlot door de puzzels heen. Het zijn - veelal - originele puzzels die ik nog niet eerder had gezien. Sommige puzzels wat ver gezocht, andere weer heel logisch.

Het enige waar ik me écht aan stoor is als er tijdens het spel de kamer gereset wordt. Het maakt in feiten niets uit als je niet meer op een bepaalde plek komt, dat was hier echter wel het geval. Spullen waren al terug op hun plek gelegd terwijl we nog aan het spelen waren. Ook was op een bepaald punt in het spel zelfs te zien hoe de gamemaster het spel aan het resetten was. Dat neemt je meteen weg uit het verhaal.

Maar; dat neemt niet weg dat dit een zeer goede kamer is van hoog niveau. Gaaf verhaal, toffe puzzels en een goede spanning gedurende de kamer. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe kamer. We reizen dus graag nog eens af naar Zoersel!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

casturiicasturiiEscaperLid sinds: 4 september 2019 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Bovenaan de Voedselketen

Toen wij besloten een reis naar België te maken om daar diverse kamers te spelen was er één kamer waar de verwachtingen bijzonder hoog bij waren: Hunting Season. De hoogst beoordeelde Belgische kamer op Escapetalk, dan heb je wat waar te maken. Ik kan je vertellen, die verwachtingen zijn volledig ingelost! Hunting Season staat met recht en rede bovenaan de ranking!
We kunnen ons voorbereiden op het spel in een redelijk simpele ontvangstruimte. De ruimte is simpel en niet al te groot. Tevens leidt het enorme Coca Cola logo aan de muur tot enig vermaak. Na een leuke intro is de toon snel gezet. Het enthousiasme spat er van af, echt heerlijk om dat plezier bij de eigenaar zelf te zien.

De sfeer bij Hunting Season is lekker grimmig. Het decor ziet er uit als een fatsoenlijk jachthuis, waarbij (eindelijk) veel aandacht naar de afwerking is gegaan. De prachtige soundtracks, de verschillende spannende momentjes, de afwisseling, de onverwachtse twists en turns (en zelfs een mini-mindfuck) komen mooi samen in een thriller film van een uur. De spanningsboog staat strak en tot je de kamer uit bent wordt dit op meesterlijke wijze vol gehouden. Dit is mede door het simpele, doch zeer duistere, verhaal dat zonder een woord verteld wordt. Meer heb je ook niet nodig. Het is ook niet nodig om tig brieven over verraad en liefde te moeten lezen in een escape room. Hunting Season begrijpt heel goed het principe van: Show, don't tell!
Het enige dat me lastig viel is dat ik niet helemaal begreep hoe ons verhaal begon. Hoe zijn we daar terecht gekomen? Dit klinkt misschien logisch te beantwoorden, maar als je de kamer gespeeld hebt zul je denk ik wel snappen wat ik bedoel.

Gelukkig ziet de kamer er niet alleen goed uit, maar speelt hij ook heerlijk. De afwisseling van de puzzels is subliem. Nooit te lang met een puzzel bezig en de afwisseling blijft er in. Wij waren met een speeltijd van 54:23 de kamer uit en hebben geen moment stil gestaan. Het is best een pittige kamer en als je hem wil halen zou je wel eens door moeten pakken. Ik vond de balans persoonlijk heerlijk. Veel liever 55 minuten strijden voor de overwinning dan makkelijk binnen 45 minuten buiten.
Het hintsysteem is ook fantastisch door hoe subtiel en speels het is. Het voelt meer als een serie aan suggesties en duwtjes in de juiste richting dan gewoon "Doe dit". Het laat heel veel macht in de handen van de spelers en blijft in thema. Ik vond dit heerlijk en het liet mij alleen maar meer verdwijnen in de ervaring, in plaats van dat het mij er uit haalde.

Aan het einde konden we de kamer nog even doorlopen en uitvoerig bespreken met de enthousiaste eigenaar, die we bekogelden met vraag na vraag. Leuk om de passie voor het vak zo terug te zien en om te zien wat er nog meer gepland staat! Als dit de allereerste kamer is die je maakt, wat zal de tweede dan voor beest zijn?
Hunting Season is een prachtige all-rounder die eigenlijk alles goed doet! Dit is een kamer die ervaren bedrijven als hun derde of vierde kamer bouwen en Escaperoom Antwerp zet het gewoon als hun eerste poging neer. Het oog voor detail en de liefde voor het vak stralen er werkelijk van af. Hun nieuwe kamer, The Toy Factory, zou eind dit jaar af moeten zijn en dan zie je mij zeker terug! Waidmanns heil!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja  54:23 min


 • Kamer doorlopen na spel
 • Verhaal is lekker simpel en grimmig
 • Hintsysteem
 • Creatieve en uitdagende puzzels
 • Sfeer is spot on
 • Heerlijke muziek
 • Vormgeving
 • Afwerking en prachtig decor

  bilipe

colette_dedyncolette_dedynEscape ApprenticeLid sinds: 13 februari 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 februari 2020

Heel toffe ervaring!

Als je je vrienden nog beter wil leren kennen en een avontuur met hen wil delen dan is dit de ideale setting.
Ik wilde eens iets nieuws op mijn verjaardag en boekte deze escaperoom. Het werd een onvergetelijke verjaardag, spannend en leuk.
De puzzels zitten goed in elkaar en de setting is perfect aangepast aan het thema.
Over het ontwerp van deze kamer werd met veel passie nagedacht. De puzzels zijn gevarieerd, tot mijn grote vreugde, want ik wilde liefst niet teveel hoofdrekenen. Het was onze eerste escaperoom en we sneuvelden in de laatste kamer. Toch hebben we er allen veel plezier aan beleefd en waren we al heel fier dat we zo ver geraakt waren. Je hoeft deze escape niet uit te spelen om er plezier aan te beleven, zo hebben de specialisten van dit spel er ook nog een uitdaging aan.

We werden zeer goed ontvangen en konden nadien napraten. Ik denk dat we allen de smaak te pakken hebben en dat we dit nog meer zullen doen in de toekomst.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  Wout V

Annick Herremans (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 februari 2020

Spannend en verrassend, van begin tot einde en daarna...

Na een warme ontvangst, een geweldige inleef-intro in het "hunting season" verhaal waarin bezoekers worden ondergedompeld, begint een sneltrein van verrassingen, ervaringen, en sensaties voor zowat alle zintuigen. Werkelijk over alles is nagedacht in het jachtverhaal en de kamer is fantastisch goed ontworpen. Ook na de ontsnapping (of niet-ontsnapping) is er nog ruim de tijd om na te kaarten. Een zalig spel – aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  Wout V

TaxFlow (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 24 januari 2020

1ste keer Escape Room en meteen een voltreffer!

Na lang nadenken en zoeken naar een geschikte activiteit voor onze teambuilding kwamen we hier terecht. Niet iedereen was laaiend enthousiast over een Escape room als activiteit (spelletjes spelen is niet iedereen zijn ding :-) maar na afloop klonken er alleen maar positieve woorden over onze namiddag. 3 van de 4 hadden nog nooit een Escape Room bezocht maar als 1ste keer kon deze wel tellen! We kregen eerst een duidelijk uitleg over wat ons te wachten stond zonder daarbij teveel weg te geven, het werd spannend gemaakt door te doen alsof we écht in het huis waren, we kregen een inleidend filmpje te zien,... kortom, qua inleving zat het meteen goed. Als leken duurde het natuurlijk even voordat we op gang kwamen, maar gelukkig werden we af en toe op gang geholpen door een stem of lichteffecten. Zo zijn we toch nog vrij ver geraakt maar helaas zijn we niet kunnen ontsnappen. Het spel zit erg goed ineen, met heel wat visual effects en situaties die het spannend houden. Het was zeker niet makkelijk, maar dat maakte het juist tof. We vinden het een absolute aanrader en hopen dat er snel een 2de komt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Tips als het nodig is
 • Toffe gastheer
 • Inkleding volledig in sfeer
 • Spannende visual effects
 • In de buurt
 • Geen

  Wout V

maarten_dingsmaarten_dingsEscaperLid sinds: 3 januari 2018 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 januari 2020

Premium kamer!

Deze kamer behoort op dit moment tot de top van heel Nederland en België samen.

De ontvangst was heel hartelijk en we voelden ons meteen welkom.
De uitleg van de kamer was anders dan bij andere escape rooms. Leuk gedaan.

De sfeer was erg goed neergezet met behulp van geluidseffecten en muziek, maar ook hoe met het licht werd omgegaan. Top.

Het verhaal is leuk bedacht.

De puzzels waren leuk bedacht en van voldoende niveau. De laatste puzzel vonden we wat lastig en we zijn op het nippertje ontsnapt!

Qua spanning is de kamer goed te doen. Hij is niet te eng. Je bent wel steeds alert.

Een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Het verhaal
 • Hint systeem is uniek
 • Leuke puzzels
 • Hartelijke ontvangst
 • De sfeer is subliem neergezet
 • Wanneer komt de volgende kamer?

  Wout V

ilonaabilonaabJunior EscaperLid sinds: 22 september 2019 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2019

Nummer 1!

Na 26 escape rooms gespeeld te hebben, staat deze escape room op nummer 1. En dat zal niet snel veranderen.

Het ontvangst was aangenaam en we werden direct meegesleept in het verhaal. Ook in de escape room zelf ben je heel hard bezig met het verhaal, los van de puzzels. Dit zorgt natuurlijk voor een topervaring!

De inkleding van de kamer was geweldig, net zoals de puzzels, die slotjesvrij waren! De puzzels waren niet super gemakkelijk, en om dan het antwoord zelf te vinden, is leuk!

DIT WAS EEN BELEVING die wij nooit meer zullen vergeten en aan iedereen zullen aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: TeamBiood

Ontsnapt: Ja

  Wout V

karolien_clkarolien_clJunior EscaperLid sinds: 12 januari 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 november 2019

Oh deer!

Dit was een topper! Van het begin tot het einde, hebben we genoten! De inkleding en het verhaal waren zo goed uitgewerkt, dat het ons direct deed inleven. Het zorgde voor spanning en een leuke sfeer tijden het spelen. Er waren enkele verassende elementen aanwezig in het spel. De puzzels waren aangenaam en oplosbaar. Het was een topervaring die zorgde voor weer een mooie herinnering.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: De nachtegalen

Ontsnapt: Ja


 • Haalbare puzzels
 • Schitterende inkleding van de kamers
 • Sterk verhaal met oog voor details
 • Technische mooie uitvoering

  Wout V

bendelerbendelerEscape ApprenticeLid sinds: 31 augustus 2017 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 september 2019

Na meer dan 30 kamers, is dit een van de beste!

Wat een pareltje is deze Hunting Season! Alles zit goed in elkaar, loopt als golven in elkaar over. Niet te makkelijk, niet te moeilijk. Een echte aanrader! Vandaag doen we twee kamers. Deze in Zoersel en die in Retie.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede inleiding
 • Geen overbodige attributen
 • Degelijk
 • Goede volgorde
 • Geen sloten
 • (Balans in) afwisseling

  Wout V

bart_vermeylenbart_vermeylenEscape ApprenticeLid sinds: 1 september 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 september 2019

Spannend, ruim en een echte beleving

De maker/eigenaar van deze escape room is niet alleen zelf escape room enthousiast maar ook werkzaam in de entertainment sector en dat merkt je aan alles.

Er zit een goed uitgewerkt verhaal achter de room, met een aangename dosis spanning, waar de intro, aankleding en atmosfeer (inclusief enkele speciale effecten) prachtig bij aansluiten en er is veel oog voor detail. De puzzels zijn afwisselend, de ene al wat uitdagender dan de ander en vloeien mooi in elkaar over via ingenieuze volautomatische systemen. Er is ook duidelijk aandacht besteed aan het aanpassen van de kamer zodat je niet onnodig op het verkeerde been wordt gezet (als je niet achter een schilderij moet kijken, zal het bv. ook netjes vastgemaakt zijn), iets waar enkelen onder ons zich in eerdere escape ervaringen danig aan gestoord hebben.

Globaal genomen is de moeilijkheidsgraad best pittig te noemen (wij ontsnapten nipt), maar de vaart wordt er goed ingehouden dankzij subtiele (via lichteffecten) en minder subtiele (via voice over) hints die voorkomen dat je gefrustreerd kan raken, maar die je ook zeker niet zonder meer de pap in de mond lepelen. Enkele locatiewissels binnenin de kamer zelf maken het spel compleet.

Tot slot is de eigenaar ook nog bereid tot een aangename nabespreking waarbij je meer te weten komt over de werking van de kamer. Kortom, een echte aanrader met een verdiende topscore.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:44 min


 • leuke sfeer
 • Spannend verhaal
 • Mooie puzzels

  Wout V

Lore (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2019

Geweldig

Hele leuke kamer met een goed verhaal!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  Wout V

Sven (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2019

Geweldige Escaperoomervaring!

Bij binnenkomst werden we goed ontvangen! Meteen een duidelijke uitleg en we kregen er meteen zin in. Eenmaal in de kamer nog wat laatste info geheel in stijl uitgelegd, we kregen al meteen de spanning mee! Prachtige vormgegeven kamer, duidelijke, logische puzzels die goed bij het thema passen! We hebben echt een geweldige ervaring gehad. Alles klopte van begin tot eind! Deze kamer is leuk voor een ervaren groep zoals wij, maar ook voor de eerste keer! Als je deze kamer doet dan wil je meteen meer! Echt een aanrader voor iedereen! Voor de Nederlanders: het ligt echt net over de grens in België. Dus helemaal voor Brabanders ontzettend makkelijk bereikbaar!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Goede puzzels
 • Goed vormgegeven

  Wout V

yantoyantoEscape ApprenticeLid sinds: 16 augustus 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2019

Het was GEWELDIG!

Deze escape room is een echte aanrader. Het zit heel goed in elkaar. Een goed meeslepend verhaal en de moeilijkheidsgraad was goed te doen. Er creëert een leuke sfeer is was SUPER leuk!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Is er niet ;)

  Wout V

Jonas Naert (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2019

Spannende belevenis

Een unieke escape room waarbij je echt opgaat in het verhaal. Ook is het heel leuk dat het verder gaat dan cijfer- of lettersloten. Een echte aanrader voor team building of familie uitstap!


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke intro, je komt direct in de sfeer
 • Niets

  Wout V

Britt (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 4 augustus 2019

Geweldige ervaring!!

De escape room is echt de moeite waard, verhaal zit super goed ineen! Coole special effects, fijne raadsels en heel veel afwisseling! Echt een aanrader voor allen!!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Wout V

wim_bollenwim_bollenJunior EscaperLid sinds: 6 juni 2017 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2019

Must do!

Terecht op de eerste plaats van beste escape room in België. De passie van de jonge (en knappe!) uitbater zorgt ervoor dat je meteen in het verhaal wordt opgezogen. De technisch uitgeruste kamer is mooi doordacht. Alle details zijn subtiel verwerkt en aan alles is gedacht. Het is een ware beleving voor alle zintuigen. De puzzels zijn enorm leuk en uitdagend. Enkel superlatieven om deze kamer toe te juichen en te bejubelen. Wij hopen dat escape room Antwerp snel afkomt met een nieuwe kamer want wij komen die als eerste spelen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Topkamer!
 • Enthousiaste uitbater
 • Mooi decor
 • Leuke en originele verhaallijn

  Wout V

Jill (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2019

Wauw! Origineel, spannend en levensecht!

Het was een waanzinnig mooie escape room. Vele technische snufjes die het nog graver maakten. Super origineel, doordacht en eens iets zonder cijfersloten! Een must do!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Levensechte inrichting

  Wout V

J-ManJ-ManJunior EscaperLid sinds: 1 augustus 2019 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2019

GE-WEL-DIG!!

Beste Escaperoom dat ik tot nu toe gedaan heb! Mooie kamer, mooi aangekleed, leuk verhaal, echt een aanrader! Spijtig dat de maker nog geen andere kamers heeft want hier ben ik zeker benieuwd naar. Mijn verwachtingen naar andere escaperooms zijn hoog en hier was ik echt van onder de indruk! Wat ik ook wel belangrijk vind is het gesprek vooraf en nadien met de uitbater, zeer aangenaam!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Variatie
 • Leuke 'doe' puzzels
 • Mooi aangekleed

  Wout V

The BeastThe BeastEscape ApprenticeLid sinds: 31 juli 2019 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2019

Waanzinnige escaperoom met een unieke beleving

Top escaperoom.
Super opbouw van het verhaal.
Coole special effects.
Zeer realistisch.
Toffe opdrachten.
En natuurlijk een keitoffe gastheer.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

  Wout V

Kenny (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2019

Goed uitgewerkte room met leuk verhaal.

Met de nodige Flair werden wij door Wout op een leuke manier ingeleid in het verhaal en konden we uiteindelijk nipt ontsnappen. Toproom!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal, puzzels en locatie

  Wout V

josjejosjeEscape ExpertLid sinds: 27 september 2018 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2019

Op een spectaculaire manier opgejaagd

Heerlijke start van de kamer. Eigenaar is zeer betrokken en enthousiast. Thema is goed uitgewerkt met een prachtig decor. Veel verrassende elementen en vernieuwende puzzels. Je blijft van begin tot eind geboeid en je verveelt je geen moment want er is genoeg te doen! Blijf goed doorgaan want voor je het weet is zijn collectie compleet....


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja

  Wout V

Nys Luc (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 juli 2019

Superleuke ervaring!!

Onze eerste escaperoom was een topper! Niet voor niets werden er eerder hoge scores gegeven.... Het onthaal en de inleiding tot het spel waren top! En alhoewel we niet buiten raakten binnen de 60 minuten waren alle leden van ons zestallig gezelschap superenthousiast!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer en inrichting zijn top
 • Niet ontsnapt...🤪

  Wout V

Een van de beste!

Een uitdaging is het zeker. Met een goede verhaallijn, een leuke inleiding en een toffe opvolging is dit een van onze favorieten tot nu toe! We waren erg aangenaam verrast door de manier van oplossen die wel vereist is!
Niet te vergelijken met menig andere kamers die zich meer met slotjes en cijfers bezighouden..
Ontsnappen is moeilijk binnen de 60 minuten, maar toch het proberen waard!
Wij vonden het ook zeer aangenaam dat je wel de tijd krijgt om de kamer af te ronden...

Kijken al uit naar een volgende kamer, indien die er ooit komt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

  Wout V

Martijn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2019

Geweldig


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

  Wout V

japiepowerjapiepowerEscape ApprenticeLid sinds: 14 mei 2018 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2019

Wauw!

Wat een toffe kamer. Echt een uitdagende escape room waarin je helemaal op gaat in het verhaal!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Super host!

  Wout V

fiankajafiankajaEscape ApprenticeLid sinds: 7 juli 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 6 juli 2019

Fantastische escape room! De beste tot dus ver.

Toch al een aantal escape rooms achter de rug (6 in België, 1 in Nederland en 1 in San Francisco) en deze stak er echt wel met kop en nek bovenuit! Misschien omdat het onze eerste escape room was waar de beleving zo een belangrijk deel uitmaakte. Leuk, spannend en blij dat we net op het nippertje wisten te ontsnappen....16 seconden hadden we nog over....


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:44 min


 • Videobeelden achteraf te bekijken
 • Zeer aangename ontvangst
 • Leuke creatieve puzzels
 • Escape room met beleving
 • Er is voorlopig helaas maar 1 escape room....😟

  Wout V

Laad meer reviews