Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Senses

Winterswijk , Nederland

Nu geopend

70 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

14 jaar

Lees reviews

Meer over Senses

Je bent moe. Moe van alle prikkels die horen bij de moderne tijd. Je zintuigen zijn zwaar overprikkeld en je hebt het gevoel dat je langzaam gek aan het worden bent. Je hebt alles al geprobeerd, maar tot nu toe is er geen dokter die je kan helpen. Tot vandaag!

Via het dark-web kwam je in aanraking met de onorthodoxe behandelmethode ‘Reset Your Brain’ van dr. Wilhelm Wundt. Op het eerste oog een beetje een vreemde vogel, máár… niets is wat het lijkt in jouw huidige toestand.

Laat jij je overprikkelde zintuigen je langzaam gek maken? Of onderga je de behandeling en speel je één voor één je zintuigen weer onder controle…

 

The Ultimate Escape Experience

Deze Escape Experience speelt zich af in meerdere behandelkamers waarbij je aan de gebruikelijke 60 minuten niet voldoende zult hebben. Deze Escape duurt maximaal 70 minuten en is daarmee uniek in de regio. Prikkel al je zintuigen in de nieuwste Escape Experience van Oost Nederland!


Thema's

Laboratorium

VR

Science Fiction

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLENDE

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

11 likes

80 bezoekers

100% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Weurden 78
7101 NL, Winterswijk
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

55 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape ExpertLid sinds: 13 november 2017 (142 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juni 2022

Zintuigen getest, gelukkig werken ze nog!

Het logeerpartijtje bij opa en oma hadden we inmiddels afgerond en we maakten ons klaar om te kijken of al onze zintuigen nog zouden werken. Op naar Senses dus! Deze kamer zou compleet anders zijn dan de andere twee kamers en zou meer draaien om de volledige 'experience'. Tevens is Senses de nieuwste kamer op deze locatie. Omdat we al groot fan waren van de andere twee, moest dit wel weer een succes gaan worden!

De introductie is uniek in zijn soort, ik vraag me wel af of deze manier echt goed overkomt in de vorm waarvoor is gekozen. Maar dat is meer een smaak dingetje. Wel is het een feit dat je vanaf het eerste moment in het verhaal wordt meegenomen. Senses is een volledig automatische kamer en dat is erg tof. De kamer weet continu waar je mee bezig bent, en dat is een tof effect. De puzzels (lees: opdrachten) zijn leuk gekozen en passen allemaal bij een bepaald zintuig. Sommige delen in deze kamer zijn qua aankleding tof gedaan, bij andere punten is het wel heel 'basic'.

Senses is een kamer die bij je moet passen, ik persoonlijk vond het een toffe kamer. Maar had er op voorhand meer van verwacht (zeker na het spelen van de andere twee kamers). Neemt niet weg dat de flow ontzettend goed zit in deze kamer en dat over het algemeen alles erg origineel is. Er zitten een aantal toffe puzzels in en je samenwerkingsskills worden écht getest.

We werden na het spelen van Senses weer opgewacht door onze enthousiaste gamehost. Wat een feestje was het om met hem deze dag door te brengen! Wij hebben ons onwijs goed vermaakt bij Lock'd en zouden zo weer in de auto stappen als ze nóg drie kamers zouden hebben. Dus als het aan ons ligt; lekker doorbouwen en dan zien we elkaar snel weer!


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

MarkieZMarkieZEscape ApprenticeLid sinds: 26 mei 2022 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 mei 2022

Zintuigen prikkelend

Grappig bedacht. Alle zintuigen worden geactiveerd.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:13 min

 

Sandro (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 maart 2022

Goede prikkeling van al je zintuigen

Hartstikke leuke ontvangst door Lotte! Leuke en gezellige omgeving en meerdere kamers. De volgende is alweer geboekt.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:13 min

 

Joost BuitingJoost BuitingEscape ApprenticeLid sinds: 31 januari 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juni 2022

Super kamer

Wat een enorm gave kamer om te doen. Je weet weer dat je zintuigen werken. Is erg verrassend en anders dan alle andere kamers. Dikke aanrader.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel

 

MarkWegMarkWegJunior EscaperLid sinds: 18 september 2021 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juni 2022

Ervaring in delen

Het is een mooie kamer. Slim in elkaar gezet en goed doordacht. Je gaat in delen door de ervaring en dat maakt de kamer anders dan andere. Verwacht geen bloedstollende puzzels, haast of tegen-de-tijd-vechten. De ervaringen zijn bijzonder en slim gedaan.
Een hele andere kamer dan de andere op dit adres. De voorkeur voor ons gezelschap ligt bij de verhaal-escapes en minder bij deze ervaring in delen. Maar zeker de moeite waard!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel

 

perryperryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Reset completed!

Laat ik direct beginnen met de opmerking dat ik het erg lastig vind om deze kamer een cijfer te geven. Simpelweg omdat dit geen echte escaperoom is maar ook geen escape experience zoals je ze tegenwoordig ook kan tegenkomen. Beide benamingen passen niet helemaal dus ik bestempel deze kamer meer als een assesment room. Het is namelijk meer een kamer waarin je opdrachten uitvoert en als je deze allemaal hebt voltooid ben je herboren en heb je deze kamer gehaald. Ik vind deze kamer dus ook niet te vergelijken met welke andere kamer dan ook en het is dan ook moeilijk om de kamer te waarderen met een cijfer. De kamer begint in de wachtruimte van de kliniek. Het is heel gaaf gedaan dat je hier de intro te zien krijgt via een VR bril en zeker als je dat nog nooit hebt gedaan is de intro al een erg leuke ervaring. In het filmpje word er uitgelegd wat het verhaal is van de kamer en wat jij precies komt doen in de kliniek. Na deze introductie mag je de volgende ruimte betreden. Tijdens je avontuur zal iedere zintuig opnieuw worden ingesteld waardoor je uiteindelijk als nieuw mens weer naar buiten zal stappen. Het idee van deze kamer is erg leuk opgezet en de aankleding past prima bij het thema. Alle opdrachten welke je moet uitvoeren zijn leuk om te doen en verschillen van moeilijkheidsgraad. Deze kamer is goed te doen met zowel 2 personen als met een grotere groep ook al zal je met 2 personen wel wat harder moeten werken. De afsluiting van deze kamer vond ik erg leuk gevonden en zorgt ook echt voor een afsluiting van de kamer. De begeleiding van onze host was uitstekend verzorgd en hij nam ook echt alle tijd voor ons. Dit is echt een kamer die je fantastisch zal vinden of juist helemaal niets. Het is in ieder geval anders dan anders.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  64:33 min


 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Goede service

 

Elody de Groot (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2021

Escaperoom met nieuwe, andere ervaringen dan de standaard escaperooms!

Deze escaperoom is superleuk, echter compleet anders dan de standaard escaperooms. Je hebt niet het echte gevoel van het ontsnappen uit een ruimte, maar door alle elektronica en start met VR-bril maakte deze escaperoom het zeker niet minder leuk om te spelen! Origineel om alle zintuigen hierin te betrekken, waardoor het voor ons team mogelijk was om voor iedereen een inbreng te hebben . Omdat het maar door 25% gehaald wordt, waren wij super enthousiast dat wij hem in 68 minuten en 55 seconden hebben gehaald! (70 minuten escaperoom)
Echt een aanrader dus!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  68:55 min

 

oodzzzoodzzzJunior EscaperLid sinds: 11 juni 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 januari 2022

Anders

Concept is leuk en vernieuwend. Alleen niet voor mij. Prima vermaakt, maar meer genoten van "the Sleepover".

Leuke hightech snufjes. Aankleding mag gedetailleerder. Wel heel clean.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vernieuwend
 • Ontvangst

 

Mariella (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2021

Mooi gemaakt, aanrader!

We hebben de kamer met z’n tweeën gespeeld, ging prima, was wel aanpoten.

Met vier personen wat mij betreft de max. i.v.m. ruimte en het kunnen meedoen in de escape.

Gezellige ontvangst, technisch leuke kamer, toffe spellen.

De wegwerpkleding mag wat mij betreft vervallen. Kan makkelijk zonder. (Iets met milieu)


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

M. Denekamp (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2021

Geweldige nieuwe manier van escaperooms

Het was een zeer leuke ervaring om deze escape room te spelen. Wat het uniek maakte is dat je al je zintuigen moet gebruiken tijdens de verschillende rooms. Een hele nieuwe manier van spelen en het intro filmpje met de VR bril was super leuk! Het is echt een aanrader als je de standaard escape rooms veel gespeeld hebt maar ook zeker om het voor een eerste ervaring te spelen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vr bril
 • Bijpassende outfit
 • Zintuigen gebruiken

 

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (94 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2021

Een kamer met een andere draai

#63 Na een originele start, die ik nog niet eerder zo heb meegemaakt, gingen we in vol ornaat de behandeling in. Het thema rondom de zintuigen wordt helder neergezet en is een duidelijke rode lijn door de kamer. Hierdoor zijn de puzzels lekker afwisselend. Het is absoluut een leuke kamer. Ik vond echter de flow tussen de puzzels minder goed lopen waardoor er een soort mini pauzes ontstaan, dat vond ik jammer. Ook heb ik het idee dat er nog meer uit de ruimtes gehaald kan worden met meer aankleding in thema en het toevoegen van sfeer door middel van licht en geluid, het is op dit moment erg functioneel en klinisch. Ik ben het daardoor niet eens met de enorm hoge cijfers op escape talk (9,5). De service en het enthousiasme van onze host maakte echter veel goed! Leuk om de kamer naderhand nog door te lopen en ook even achter de schermen te kijken.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Girls on a mission

Ontsnapt: Ja  57:11 min


 • Thema
 • Afwisselende puzzels
 • Originele start
 • Aankleding (klinisch)
 • Flow

 

naomi_leerkesnaomi_leerkesEscape ApprenticeLid sinds: 16 september 2020 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2021

Een leuke kamer!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Escapegirls

Ontsnapt: Ja


 • Goede puzzels
 • Sfeer is goed
 • Leuke humor

 

ellendewildeellendewildeEscaperLid sinds: 20 mei 2018 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 november 2020

Alles wordt onderzocht

Wat een begin, een nieuwe ervaring. Professioneel startfilmpje. Een totaal andere soort escaperoom ervaring. Ik zou het meer een groot belevingsspel willen noemen. Alles wordt op de proef gesteld bij en met elkaar. Goed samenwerken!! Dat is een must. Fijne ontvangstruimte. Enthousiaste host.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja  53:17 min

 

josjejosjeEscape ExpertLid sinds: 27 september 2018 (143 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2020

Verrassende beleving

Wat een gave vernieuwende beleving! We hebben de kamer met 4 personen gespeeld wat een perfect aantal is. Meer zou ook kunnen, minder wordt wel moeilijker. Het thema is zeer goed uitgewerkt en de ruimte is optimaal benut. De puzzels zijn vernieuwend en hebben een gave opzet. Het is minder een escape ervaring maar meer een beleving. Perfect om onze escape dag mee af te sluiten. Echt een aanrader, maar let op: je hebt al je zintuigen nodig! :)


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja

 

Spuit 11Spuit 11Senior EscaperLid sinds: 3 mei 2019 (84 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2020

Bijzonder, maar toch...

Trilogie Twente/Achterhoek (deel 3):

Sense is tot dusver by far de lastigste kamer om te reviewen. Wij hebben onze Twente/Achterhoek trilogie afgesloten met een bezoek aan deze kamer in de hoop hier 'iets anders' te ervaren. Een aantal kamers in Nederland voegt echt iets toe aan het aanbod aan escaperooms (ik denk hierbij aan kamers als 'The Dome', 'Catch me if you can', 'Kamer 237', 'The Vault', 'The Bar' en 'The Launch'). Dit zijn wat mij betreft niet eens per definitie mijn favoriete kamers, maar deze kamers hebben allemaal één of meerdere elementen toegevoegd aan waar je in de wereld van escaperooms tegenaan kan lopen. Ik hoopte dat ik Sense aan dit rijtje zou kunnen toevoegen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ja, Sense hoort hier wat mij betreft in thuis.

Ik kan niet veel zeggen over deze kamer zonder te spoilen, dus deze review wordt wellicht vrij abstract. Excuses daarvoor...

De structuur van de kamer is in één woord geweldig! Dit element is wat mij betreft absoluut vernieuwend. Het geheel is ijzersterk vormgegeven en het (gewaagde) snufje humor dat er aan is toegevoegd maakt het geheel compleet.

Over de uitwerking van de onderdelen ben ik veel minder enthousiast. Het is geen geheim dat het hier om zintuigen gaat en dat wist ik dus ook al voordat wij de kamer binnen stapten. Ik ben geen liefhebber van zintuigelijke elementen in escaperooms (en van bepaalde zintuigelijke elementen in het bijzonder). Mijn verwachtingen waren dus zeker niet hooggespannen. Gelukkig viel de kamer op dit punt absoluut mee! De makers hebben wat mij betreft een ijzersterke vormgeving bedacht voor deze elementen. Helaas liet deze vormgeving ruimte voor 'goed geluk'. En, laat ik het zo zeggen, wij hebben royaal gebruik gemaakt van deze ruimte! Bij minimaal twee onderdelen hebben wij blijkbaar iets opgelost zonder dat we ons zelf bewust waren van de oplossingsstrategie. Op dit punt zou de kamer wat mij betreft aangepast moeten worden.

Het ontvangst en de decharge was functioneel. Wat mij betreft liggen hier nog kansen...


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Structuur kamer
 • Humor
 • Het idee van puzzels
 • Ruimte voor 'goed geluk'

 

Rik (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2020

Echt super gaaf!

Super leuk, heel anders dan andere escape rooms. !!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Werkt goed
 • Vriendelijk personeel
 • Mooie kamer

 

prodigyprodigyEscape GuruLid sinds: 26 januari 2017 (159 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2020

Zinneprikkelend!

#166 Geen klassieke escaperoom, maar heerlijke, niet-enge belevenis waarbij je zintuigen en je samenspel- en communicatievaardigheden op de proef worden gesteld! Een logica die ons goed lag, want we vlogen erdoorheen en hadden stiekem nog op een eindpuzzel met alle vijf de zintuigen of zelfs een zesde zintuig gehoopt.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Ontsnappje

Ontsnapt: Ja  51:44 min


 • Origineel uitgangspunt
 • Originele puzzels
 • Mooie aankleding
 • We hadden nog wel een eindpuzzel gelust :-)

 

pristheshizpristheshizJunior EscaperLid sinds: 15 augustus 2020 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2020

Verrassend anders!

Voor mij pas de 4e escaperoom, maar wel heel anders dan de eerste drie. De intro was cool en de kamer was echt uitdagend, zelfs voor de zeer ervaren escapers in ons team.
Voor mij had er meer spanningsopbouw in gemogen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:26 min


 • Anders dan anders

 

CharlotteCharlotteEscape ExpertLid sinds: 15 mei 2019 (106 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2020

Senses

We hadden de andere kamers hier al gespeeld en kwamen terug voor deze. We hadden een fijne enthousiaste gamehost. Deze kamer is meer een experience dan een escape room. Ik heb eigenlijk weinig aan te merken op de kamer. De introductie is erg tof, de kamer zit mooi in elkaar met veel vernieuwde technieken en de beleving is goed. De kamer is met vier personen goed te doen en je hebt met dit aantal ook vrijwel allemaal wat te doen, omdat je veel moet samenwerken. De puzzels zijn niet extreem moeilijk, maar ze zijn uitdagend genoeg. Ondanks dat ik vrijwel niks heb aan te merken op de kamer, was voor mij de beleving niet optimaal. Ik vond het een leuke kamer, maar ik had geen wauw gevoel. Kwestie van smaak. Desalniettemin zou ik de kamer zeker wel aanraden.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:26 min

 

jasmijnvwjasmijnvwJunior EscaperLid sinds: 29 juni 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2021

Een andere belevenis

Senses is een escaperoom die niet makkelijk te vergelijken valt met andere escaperooms. Zoals de naam aangeeft gaat het voornamelijk over zintuigen die je gebruikt. De puzzels waren hier veelal op gebaseerd en hierdoor was het soms lastig om uit te vogelen wat er precies gedaan moest worden. Ook wordt je bij een deel opgesplitst en is dit voor onze groep sowieso al een minpunt. Wij vonden het laatste onderdeel echter erg leuk en origineel bedacht. Er wordt gebruik gemaakt van een element dat niet vaak voorkomt in escaperooms. Al met al is Senses leuk voor als je een keer wat anders zoekt. Echter was het niet helemaal ons ding.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Een keer wat anders!
 • Nieuwe elementen
 • Sfeer
 • Groep opgesplitst

 

jeroniemojeroniemoJunior EscaperLid sinds: 8 oktober 2018 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2020

Een sprong in de toekomst.

Door het toevoegen van bepaalde effecten lijkt een kleinere ruimte meteen een stuk groter. Met andere woorden, een mindfuck dus. Ik wil verder niet teveel vrijgeven want dat zou de ervaring kunnen verpesten (spoiler alert). Deze room is zo anders dan anderen. Het gebruik van de technieken, de manier van intro, de manier van samenwerken in het team. Een team van 4 personen is het meest ideaal. Het helpt als je op elkaar bent ingespeeld en als iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt. Één onderdeel heeft ons genekt waardoor we de snelste tijd aan onze neus voorbij hebben moeten laten gaan. De puzzels zijn van goed niveau en zijn door logisch na te denken goed op te lossen. Gebruik je gezond verstand.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Team GIJT

Ontsnapt: Ja  47:40 min


 • VR
 • Digitale tijdperk.
 • Anders dan andere rooms.
 • Goed gebruik van techniek.
 • Moeilijk zonder samenwerking.
 • Afwerking verdiend aandacht.

 

timjanssen88timjanssen88Junior EscaperLid sinds: 7 oktober 2018 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2020

Dit is zo anders

Senses gespeeld met vier personen. Het ontvangst is netjes.

De kamer is erg modern en er zit ontzettend veel techniek in. Ik weet niet helemaal of escape room het juiste woord is voor deze kamer. Dit is zo anders.

Zoals de introductie van de kamer zegt ga je je zintuigen resetten en dat is ook letterlijk wat je gaat doen.

Samenwerking is in deze kamer nog belangrijker dan in de gemiddelde kamer. Kies dus een groep mensen uit waar je goed mee kan samenwerken en communiceren.

Verwacht geen enge, duistere escape room dat is het namelijk niet.

Verder ga ik niets prijs geven, maar de kamer is zeker de moeite waard.


9

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Team GIJT

Ontsnapt: Ja  47:40 min


 • Leuk ander concept
 • Leuke puzzels
 • Samenwerking is essentieel
 • Veel techniek

 

gijs (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2020

Unieke en leuke kamer!

Grappig verhaal en heel gaaf gebouwd. Zeker een aanrader als je van puzzels houdt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Echt een ervaring

 

michelle_kobesmichelle_kobesEscape ApprenticeLid sinds: 7 juli 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 juli 2020

Mooie kamers in combinatie met een goed verhaal.

Vriendelijk ontvangen, goede verhaallijn en mooie kamers. Ik heb een positieve ervaring gehad. Het is zeker de moeite waard om het zelf eens te ervaren.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede sfeer
 • Duidelijke begeleiding
 • Mooie verhaallijn

 

Luna Zoé America (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2020

Geweldige opdrachten!

Super leuke en uitgebreide opdrachten, de kamer is super realistisch en heel mooi gebouwd wat super goed aansluit op de verhaallijn!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Dani (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juni 2020

Leuke verschillende opdrachten

Erg leuke escaperoom. Veel verschillende opdrachten, maar wel een doorlopende verhaallijn. Je moet veel samenwerken wat voor leuke uitdagingen zorgt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig