Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Senses

Winterswijk, Nederland

Nu gesloten

70 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

14 jaar

Lees reviews

Meer over Senses

Je bent moe. Moe van alle prikkels die horen bij de moderne tijd. Je zintuigen zijn zwaar overprikkeld en je hebt het gevoel dat je langzaam gek aan het worden bent. Je hebt alles al geprobeerd, maar tot nu toe is er geen dokter die je kan helpen. Tot vandaag!

Via het dark-web kwam je in aanraking met de onorthodoxe behandelmethode ‘Reset Your Brain’ van dr. Wilhelm Wundt. Op het eerste oog een beetje een vreemde vogel, máár… niets is wat het lijkt in jouw huidige toestand.

Laat jij je overprikkelde zintuigen je langzaam gek maken? Of onderga je de behandeling en speel je één voor één je zintuigen weer onder controle…

 

The Ultimate Escape Experience

Deze Escape Experience speelt zich af in meerdere behandelkamers waarbij je aan de gebruikelijke 60 minuten niet voldoende zult hebben. Deze Escape duurt maximaal 70 minuten en is daarmee uniek in de regio. Prikkel al je zintuigen in de nieuwste Escape Experience van Oost Nederland!


Thema's

Laboratorium

VR

Science Fiction

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLENDE

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

20 likes

177 bezoekers

98.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Weurden 78
7101 NL, Winterswijk
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

76 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2022

SENSationele 100ste kamer 🥳

Senses was de laatste kamer die we (4 personen) zouden spelen vandaag bij Lock'd – Escape Room Winterswijk, waar we de twee andere kamers al gespeeld hadden. De twee kamers die we gespeeld hadden waren absolute toppers, dus we hadden ontzettend veel zin in onze afsluiting; Senses.

Na tussendoor wat gezellig kletsen met de eigenaar, konden we eindelijk gaan beginnen aan ons laatste avontuur bij Lock'd. De eigenaar waarschuwde ons er al voor dat dit een totaal andere kamer zou zijn dan de andere twee. Spoiler; hij had gelijk 😉.

De introductie en instructie gebeurd op een bijzondere manier, die ik als erg tof heb ervaren. Het wordt ook meteen duidelijk wat de structuur van de kamer gaat zijn én wat het doel is. Wij zijn patiënten die helemaal van het padje af zijn en door omstreden technieken gaan ze proberen om onze zintuigen weer in orde te maken. Ontzettend tof dat je een duidelijke rol en doel krijgt bij een escape room 👌.

De decoratie en thematisering van deze kamer is passend bij het thema en dus prima. Daarnaast zitten er wat leuke effecten in de kamer. Wat ik vooral tof vind aan deze kamer is de structuur en opbouw van de kamer. Het is hierdoor misschien géén standaard escape room te noemen. Toch moet je wél puzzels oplossen, die vooral gericht zijn op samenwerken én waarbij je al je zintuigen nodig hebt. Ook de puzzels/opdrachten passen goed bij het thema.

Tussendoor is er ruimte voor humor én daar houd ik ontzettend van. Leuk dat er kleine kwinkslagen in zitten en dat er gelachen mag worden. Uiteindelijk doe je een escape room altijd voor je plezier en dat weet deze kamer goed neer te zetten, zonder dat het echt héél flauw óf plat wordt. Het einde was ook heel leuk én origineel en bevatte ook weer de nodige dosis humor. Het is ontzettend tof dat Lock'd, de humor toch weer in alle kamers terug laat komen.

We wisten binnen de gegeven tijd uit de kamer te geraken en bleven, natuurlijk, nog even hangen voor een gezellige babbel met de eigenaar. En ohja, dat vergeet ik bijna helemaal te vertellen. Dit was mijn (en mijn vriendin haar) 100ste kamer 🥳. Dit wist de eigenaar ook én om ons hiermee te feliciteren had hij bij de finale van Senses een drankje en kaartje neergezet. Dat was echt een toffe verrassing en de kers op onze 100ste kamer taart!

Al bij al; Een zeer toffe kamer, die een totaal ander concept heeft dan een reguliere escape room. Zeker een aanrader om te gaan spelen én als je toch naar de achterhoek besluit af te reizen, speel dan meteen de andere kamers ook, want dat zijn ook echte aanraders!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. voornamelijk lineaire puzzels/opdrachten en het hoge samenwerkingsgehalte;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, zou ik deze als laatste spelen i.v.m. van oud naar nieuw spelen;
- Zeer geschikt voor als je eens een variatie zoekt op het gebied van escapen;
- Als je er verder voor moet reizen, zou ik gelijk alle andere kamers van Lock'd ook meepakken.

Lieve mensen van Lock'd – Escape Room Winterswijk, bedankt voor het samen vieren van onze 100ste kamer. Ik had me géén leukere plek kunnen voorstellen dan bij jullie 😉. Bedankt voor jullie fijne service én het bouwen en onderhouden van jullie toffe kamers. Als jullie weer eens wat nieuws bouwen, komen wij graag weer naar de achterhoek om ze te spelen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel concept
 • Thematisering en decoratie
 • Opdrachten/puzzels
 • Samenwerken
 • Goede service
 • Sfeer
 • Humor
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede prijs
 • Licht en geluid

  Robin*sjephanie

CasturiiCasturiiEscape EnigmaLid sinds: 04 september 2019 (277 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 januari 2023

Makes Sense?

Ik ben nogal allergisch voor de term 'escape experience.' Meestal slaat het op kamers die een gimmick hebben of net iets anders dan de standaard zijn zonder in mijn ogen een 'experience' te zijn. Senses vind ik daar geen uitzondering op, maar het heeft zeker een uniek concept. Je gaat namelijk een behandeling aan waarbij je zintuigen gereset worden. Je bent compleet overprikkeld en dat moet opgelost worden. Je zal nergens aan moeten ontsnappen, maar gewoon de behandeling af moeten maken. Je hebt 70 minuten voor de behandeling.
Lock'd bevindt zich in een gebouw dat gedeeld wordt met allerlei andere bedrijven. De ontvangstruimte is dus ook van elk bedrijf. Wij hadden hier geen last van omdat wij 's avonds speelden, maar houd het in gedachten.

De intro zet de vreemde toon op een grappige manier. Het is duidelijk dat je hier niet zo veel serieus zal hoeven nemen. Senses heeft de hele tijd een luchtig sfeertje met een eigenaardige ondertoon. Het is een rare mix van gevoelens die voor ons werkt. Het is een van de weinige kamers waar ik veel gelachen heb. Deels komt dat door de vele grapjes, maar vooral omdat het spel veel kansen geeft om lekker suf te doen.
Helaas laat Senses behoorlijk wat steekjes vallen op decor, afwerking, en onderhoud. Het is vanaf het begin HÉÉL duidelijk dat ze hier behoorlijk wat inspiratie van een zekere topkamer (die ik hier niet zal noemen) hebben opgedaan. Echter mist hier het budget en het totaalbeeld. Het komt te vaak over als een aftreksel van wat het probeert te zijn. Ruimtes zijn vaak kaal en missen flink wat leven. Een steriele en strakke ruimte kan zeker appeal hebben, maar dat is het ook niet. Speakers, camera's, en ander gerei zijn volop zichtbaar. Dit haalt behoorlijk wat impact van de kamer af en kan mijns inziens best makkelijk opgelost worden.

Het verloop van Senses is anders dan de meeste escape rooms. In feite weet je bij elke stap van tevoren al wat je gaat doen en welke zintuigen je daar voor moet gebruiken. De focus van de kamer zit hem dus in het zorgvuldig uitvoeren van de taken door middel van communicatie en overzicht bewaren. Ik snap heel goed dat dit frustrerend kan zijn als je daar niet voor open staat, maar wij hebben hier een heel lekkere flow te pakken. Elk zintuig vraagt een andere benadering en om eens zo anders te spelen werkt voor ons uitstekend. Puzzels kunnen best uitgebreid of complex zijn, maar als je je hoofd koel houdt en ze met rust benadert komt het goed. Wij spelen met 3 spelers en hoewel er meer dan genoeg ruimte is zou ik aanraden om het op max vier te houden.
Helaas eindigt het spel voor ons abrupt. Ja de behandeling is dan wel afgerond, maar we hadden toch nog iets van een opdracht verwacht. Het einde is gelukkig erg grappig en energiek. We verlaten de kamer met een grijns, alle drie compleet genezen!

Senses is een toffe, aparte kamer, met wat kwalen. Vooral het decor en de afwerking kunnen werk gebruiken, maar qua flow, concept, en fun factor zit het hier goed. Mogelijk is de unieke opzet totaal niet je ding en mogelijk juist wel. Ongeacht is het tof dat de bouwers iets nieuws proberen en spelers uitdagen. Is het een 'escape experience'? Dat weet ik nou niet zeker, maar ik heb zeker lol gehad!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  44:53 min


 • Uniek concept
 • Humor
 • Aparte opzet qua verloop
 • Afwisseling
 • Flow (Veel communicatie)
 • Decor
 • Afwerking

  Marieke

Robin*Robin*Escape ExpertLid sinds: 19 januari 2020 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2022

Zintuigen op de proef

De derde kamer van ons dagje Winterswijk. Deze dag waren we begonnen met The Hangover en The Sleepover, om de dag af te sluiten met Senses.

Senses is een hele andere kamer, dan de eerder genoemde andere kamers van deze locatie. Dat maakt de afwisseling heel erg leuk.

De kamer is origineel, heeft leuke puzzels die mooi in thema gebracht zijn en de aankleding is weer tot in de puntjes verzorgd. Een kamer waar je heel erg vrolijk en blij van wordt.

Al met al; Winterswijk is the place to be voor escapeliefhebbers!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:17 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

  Drs-jlc

MeloDMeloDJunior EscaperLid sinds: 02 oktober 2022 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 december 2023

Complete reset

Tijdens ons eerdere bezoek aan Lock'd met een van de eigenaren over Senses gesproken en op basis daarvan besloten om 1,5 maand later vanuit de randstad nogmaals naar Winterswijk af te reizen. We waren te nieuwsgierig om deze kamer aan ons voorbij te laten gaan. En de kamer heeft ons zeker niet teleurgesteld!

De puzzels waren allemaal mooi in thema en goed afgestemd op de verschillende zintuigen. Het contrast tussen de "beginkamer" en de overige plekken werkte erg goed. De puzzels waren niet per se moeilijk, communicatie en logisch nadenken is het antwoord! We hebben erg genoten van deze "reset", jammer dat dit niet vaker hoeft ;)


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:23 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • De humor zou de jouwe niet kunnen zijn

 

KarinaKarinaEscape GuruLid sinds: 13 januari 2019 (138 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 oktober 2023

Even je zintuigen na laten kijken...

Erg leuke originele belevingskamer! De 3e en laatste escape van de dag. Mooie afsluiter om nog even alle zintuigen na te laten kijken bij de maffe dokter...Leuke technische elementen, passende "attributen/kleding", logica en afwisseling.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:54 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Weer eens wat anders!

 

StargazerStargazerJunior EscaperLid sinds: 20 juni 2023 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2023

Meer een experience

Andere reviewers hadden het ook al geschreven, het is meer een experience. De puzzels zijn best wel makkelijk. Er is niet veel diepgang in het verhaal, en de manier waarop het verhaal verteld wordt vond ik persoonlijk niet leuk, meer geschikt voor jonge kinderen. Dat was overigens ook zo voor de andere twee kamers van lock'd Winterswijk.
Ook de seksistische mop die in de escaperoom zat vond ik niet zo tof. Niet mijn humor of gewoon fout.
Een deel van deze escaperoom lijkt veel op The Dome (Mama Bazooka - Bunchoten-Spakenburg) maar The Dome was echt leuker en moeilijker.

De bijzondere kamer van deze escaperoom is bij ons twee maal vastgelopen, en bij de groep na ons gebeurde dat opnieuw. Daardoor lag de escaperoom toch wel 5 - 10 minuten stil terwijl er handmatig wat gereset werd. Bij navraag blijkt dat wel vaker te gebeuren. Het was al niet zo'n meeslepend verhaal, maar als het vastloopt dan zit je er even helemaal niet meer in.
Voor een van de senses (smaak) was er blijkbaar iets op. Toen we in de kamer aan kwamen stond er een flesje van hetgeen dat we hadden moeten proeven, om maar aan te geven dat dit dus op was. Niet goed voorbereid dus.

Voor iemand die niet veel escaperooms heeft gedaan lijkt deze kamer misschien best wel bijzonder, maar dezelfde elementen kun je ook terugvinden in andere escaperooms (The Competition - Outerground - Rijswijk) (The Dome - Mamma Bazooka - Bunschoten-Spakenburg )


4.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 4.5

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • vriendelijk personeel
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Heeft onderhoud nodig
 • Beleving
 • Decor
 • Gebrek aan diepgang in het verhaal
 • Meer voor kinderen dan voor volwassenen

 

rolanrorolanroEscaperLid sinds: 30 april 2019 (102 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2023

Free your mind

Een week vakantie in de omgeving van Winterswijk was een mooie gelegenheid om de drie kamers bij Lock'd te reserveren. De volgorde van de kamers hebben we aangepast op de (ervaring van de) personen met wie we de kamers zouden gaan spelen. Daardoor zijn we gestart met Senses (voor de wat meer ervaren spelers).

De sfeer
De ontvangst is in een bedrijfsverzamelgebouw. Dit draagt niet bij aan de beleving van de kamer. Vóór het betreden van de kamer volgt er een korte inleiding door de spelleider en word je in een passende outfit gestoken. Vervolgens word je naar de 'wachtkamer' geleid. Daar start het verhaal en de beleving die past bij het ondergaan van de behandeling. De inrichting en afwerking van de kamer is prima. Het verhaal leuk en grappig.

De puzzels
Met een goede combinatie logische puzzels en gebruik makend van onze zintuigen verliep het spelen van de kamer vloeiend. Er zat een logische volgorde in waardoor we uiteindelijk binnen de tijd de behandeling konden ondergaan en onze zintuigen volledig werden gereset.

De service
We werden gastvrij ontvangen. Na een korte inleiding van de kamer door de spelleider volgde een verdere introductie in de 'wachtkamer'.
Het spel verliep goed en waar nodig greep de spelleider in om ons met een kleine hint op het juiste spoor te zetten.
We hebben de service als zeer prettig ervaren.

Zoals in veel reviews is terug te lezen is deze kamer anders dan anders. Het concept is leuk en vernieuwend. De kamer is goed te spelen met vier personen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Origineel
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Goede service
 • Diversiteit

 

Team HoeringsTeam HoeringsJunior EscaperLid sinds: 03 augustus 2023 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 augustus 2023

Sens-ationeel

Wat een ontzettend leuk concept! Het is meer een beleving dan dat je echt moet puzzelen, maar alles zit ontzettend goed en leuk in elkaar. We zijn heel fijn ontvangen en hebben heerlijk kunnen kletsen met onze host. We deelden de passie voor escaperooms en konden elkaar een paar goede tips geven. Echt een aanrader!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving

 

Ferry & LisaFerry & LisaEscaperLid sinds: 30 juli 2021 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 mei 2023

Originele Escape Room

Erg originele escape room en zeker niet te makkelijk. Kort maar krachtig, aanrader :)


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape LegendLid sinds: 27 september 2020 (223 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 maart 2023

Doorgedraaid

We spelen vandaag 4 Escaperooms:
-The Hangover
-The Sleepover
-Senses
-1627

De dag begon met alle kamers bij Lock'd Winterswijk. We spelen de kamers in de volgorde van bouwjaar. Dit zou ik ook andere aanraden maar het maakt eigenlijk niet veel uit...
We spelen Senses als laatste.

Ontvangst:
Gezien wij heel snel (36 min) bij The Sleepover klaar waren hadden we maar een korte break nodig en gingen we gelijk door naar Senses. Een kamer die even anders zou zijn dan ''standaard'' en krijgen hier 70 min voor ipv 60...

Kamer:
De start is uniek en heb ik nog niet eerder zo gezien, heel tof en een lekkere sfeer zetter.
Echter hiel de kamer nét niet die feeling vast en verloren ze mij een klein beetje, maar daar zo meer over.
Het begin heeft een onderdeel wat echt ZO vet uitgevoerd kan worden. En ja, het is ook hier heel cool alleen denk ik dat het zo veel beter tot zijn recht kan komen met wat aanpassingen. En als je dat dan goed uitvoert kan je mensen knetter gek maken.

De puzzels in de kamer zijn allemaal gefocust op je zintuigen. Hierin is met name samenwerking belangrijk! Vrijwel alle puzzels los je gezamenlijk op en zijn zo nu en dan ook origineel! Helaas niet alles, want een groot deel was ''voorspelbaar'' en dus net wat minder interessant. De laatste puzzel was de meest originele van alles.

Ik miste alleen wel een ''eind opdracht'' of iets. Het voelde nog niet alsof ik nu echt alles gedaan had. Dit zou nog wel een leuke toevoeging zijn als snelle groepen die nog kunnen doen als extra puzzel. De GameMaster zou dan zelf kunnen bepalen of een groep dat wel of niet nodig heeft?

Het decor is best wel standaard wat opzicht wel past in het verhaal. Echter is voor mij het materiaal gebruik het gene wat de sfeer doet wegnemen. Het voelde een beetje ''goedkoop'' aan wat het natuurlijk TOTAAL niet is! Maar dit was vrijwel het enige minpuntje wat ik te melden heb over de kamer.

Conclusie:
Lekker gaan spelen. Het is een unieke kamer die echt tof is om te doen!
Ga met een team waar je lol mee kunt hebben en maak plezier. Daar gaat het immers om.
Ervaren of niet, ik zou deze kamer nooit met meer dan 4 spelen. Je merkt eigenlijk dat de kamer gemaakt is om met 4 personen te spelen!

Dank (Lotte) Lock'd Winterswijk voor de leuke middag! Wie weet tot in de toekomst voor een nieuwe kamer?


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:23 min


 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Puzzels
 • Decor
 • Materiaal gebruik

 

Tijn10Tijn10Escape GuruLid sinds: 12 februari 2022 (141 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 maart 2023

Mijn brein is gereset?

Na The hangover en The sleepover werd het nu tijd voor de laatste kamer. Senses. Naar deze kamer was ik nog het meest nieuwsgierig. We zullen iets met onze zintuigen moeten doen maar welke opdracht zou hier aan verbonden zijn? De opdracht werd al snel duidelijk na een leuke introductie. Reset je zintuigen! Ook hier zat de flow er weer lekker in maar zijn er best wel wat verbeterpuntjes aan deze kamer. Onder anderen dat de camera beelden en het geluid soms een delay hadden wat niet heel handig was voor de samenwerking. Ook zag het decor er vrij goedkoop uit. We weten uiteraard dat een escaperoom bouwen alles behalve goedkoop is maar ik denk dat hier meer uitgehaald kan worden. Ook had deze kamer niet echt een sterk einde wat je wel zou verwachten als je operatie geslaagd is. Als laatste waren er een aantal technische mankementen. Hier reken in de kamer of de host niet op af maar ik wilde het wel even benoemen. Zijn er dan ook goede punten. Uiteraard. Het thema is super origineel en heb ik nog niet eerder voorbij zien komen. Vooral de laatste puzzel was erg leuk en deze hebben wij dansend uitgevoerd. De algehele ervaring van deze kamer was ook gewoon top dus al met al wel een leuke kamer om te combineren met The Sleepover of The Hangpver. Als laatste is deze kamer het beste te spelen met 4 personen, Hier is de kamer volgens bij ook op gebouwd dus houdt een max van 4 aan. Bedankt Lock'd voor de goede verzorging en de leuke dag!


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:23 min


 • Origineel
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Kostuum
 • Achterlopen beeld/geluid
 • 'goedkope' aankleding
 • zwak einde

 

Petra VerschoorPetra VerschoorEscape GuruLid sinds: 28 februari 2019 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 januari 2023

Senses......?

#57
Met ons escapegroepje (-1 zieke) spelen we vandaag alle drie de kamers bij Lock'd Winterswijk.
Dit is nummer 3 - Senses

Na weer een pauze, komt de host naar ons toe. Er is een technisch probleempje, de intro van de kamer krijgt ze echt niet aan de praat. We kunnen de kamer gewoon spelen, daar doet alles het, maar de opstart gaat even anders.
Voor we de kamer van de dokter kunnen betreden, moeten we ons natuurlijk eerst even omkleden als patient. Jasje aan, haarnetje op en klaar om naar binnen te gaan.
Deze kamer is een heel andere soort kamer dan de eerste 2 kamers die gespeeld worden.
Het is bij elke opdracht duidelijk wat er gedaan moet worden.

Ik wil niet teveel spoileren, maar deze kamer past niet zo goed bij mij.
Ik vind het meer een beleving.

We hebben een fijne dag gehad in Winterswijk.
BEdankt voor de goede zorgen en wellicht tot ziens in Delft.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Escape Buddy's

Ontsnapt: Ja  58:15 min

 

De Vriendeltjes (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 december 2022

Zintuigen op de testbank

Nadat we The Hangover en The Sleepover al hadden gedaan, was het nu de beurt aan Senses. De eerste twee waren goed bevallen, dus moest deze ook goed zijn. Je wordt als 'patient' de escaperoom in geleid en dan is het weer puzzelen. De eerste was meteen al lastig en eigenlijk wisten we niet goed wat er verwacht werd. Opstart problemen van onze kant zullen we maar zeggen. De rest ging namelijk wel lekker en waren goed bezig. Uiteindelijk nét niet gehaald, maar daar kwamen pas later achter, want er is genoeg tijd tot de volgende groep om de room uit te spelen. Top! Weer een erg leuke room. Helaas zijn ze nu 'op'.


7.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

CwbuiterCwbuiterEscaperLid sinds: 28 oktober 2022 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 december 2022

Leuk thema, maar weinig spanning en vrij simpele puzzels

voor ons gevoel was de escape zo klaar
de puzzels waren wel origineel, maar niet moeilijk
we waren er in 50 min uit (je kreeg 70 min te tijd) met vier personen


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:01 min


 • Origineel
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels

 

KitbeKitbeJunior EscaperLid sinds: 05 juni 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 november 2022

Een beleving

Een ontzettend mooie kamer, erg goed in elkaar gezet. Goede host.
Het is echt een beleving kamer, daar heb ik persoonlijk wat minder mee, maar dat is net wat je je het liefste doet. De setting, de afwerking, echt heel gaaf gedaan!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  69:22 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

 

SirClaySirClayEscape GuruLid sinds: 02 december 2021 (168 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2022

Meer beleving dan Escape

Tot slot de 3e kamer van de dag. Leuk opgezet, alleen niet direct een echte die hard escape room. Een room die vooral de beleving wilt meegeven.

Heeft de pret niet mogen drukken en wij hebben ons er zeker vermaakt. Als je een die hard escape room wilt spelen is dit niet de kamer voor jou. Denk je, ja leuk een stukje beleving icm actieve elementen. Moet je het zeker doen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede servic
 • Beleving
 • Diversiteit

 

EscapElineEscapElineEscape GuruLid sinds: 21 september 2019 (207 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 augustus 2022

Echt even weg

Op de planning stonden 3 escape rooms in het Oosten van het land (dit werden er uiteindelijk 4), waarvan Senses als 3e aan de beurt was. Parkeren kan super makkelijk in de straten rondom het pand. Nadat we The Sleepover hadden gespeeld (en daar super enthousiast over waren), namen we even wat te drinken voordat we verder gingen. Senses zou iets heel anders zijn dan The Sleepover, werd ons verteld. Geen cijfersloten die je moet openen of sleutels die je moet zoeken, maar alles gaat automatisch. Ik wist vooraf niet zo goed wat ik er van kon verwachten. De reviews hier gaven ook niet echt een duidelijk beeld en daarom is het soms goed om iets maar zelf te gaan ervaren en beleven. De start van de kamer bracht je gelijk goed het verhaal en de beleving in. De opbouw van de kamer zit goed in elkaar en het is duidelijk wat je allemaal nog moet doen, om de behandeling die je ondergaat te voltooien. De kamer daagt je uit om samen te werken en ik vond dat erg leuk aan de kamer. Je bent als team bezig om alle opdrachten goed te doen en je hebt elkaar echt nodig. Ook in deze kamer heb je totaal geen besef van tijd of voel je tijdsdruk. Ze zijn er goed in geslaagd om je even te laten ontprikkelen van alle drukte om je heen. Ik had achteraf wel het gevoel dat ik een escape room had gespeeld, door alle opdrachten die je moet doen. Weliswaar wat anders dan je gewend bent, maar daardoor juist heel leuk! We sloten weer af met het maken van een foto in de outfits die je aan moest trekken :-)

We speelden uiteindelijk hier alle 3 de kamers in een beetje een gekke volgorde. We eindigden met The Hangover en ik zou als tip geven om daar mee te starten. Persoonlijk zou ik daarna Senses als 2e spelen en als 3e The Sleepover.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Besseges

Ontsnapt: Ja  66:25 min


 • Opdrachten/puzzels
 • Duidelijke opbouw
 • Origineel
 • Goede begeleiding

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendLid sinds: 07 oktober 2018 (352 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2022

Geen echte escape

Meer een beleving dan een echte escape/puzzelkamer.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Beleving

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterLid sinds: 31 december 2019 (266 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2022

Zintuigen testen

Geen 'echte' escape room, maar een serie proeven voor de zintuigen.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  55:00 min


 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

StanStanEscape LegendLid sinds: 13 november 2017 (302 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juni 2022

Zintuigen getest, gelukkig werken ze nog!

Het logeerpartijtje bij opa en oma hadden we inmiddels afgerond en we maakten ons klaar om te kijken of al onze zintuigen nog zouden werken. Op naar Senses dus! Deze kamer zou compleet anders zijn dan de andere twee kamers en zou meer draaien om de volledige 'experience'. Tevens is Senses de nieuwste kamer op deze locatie. Omdat we al groot fan waren van de andere twee, moest dit wel weer een succes gaan worden!

De introductie is uniek in zijn soort, ik vraag me wel af of deze manier echt goed overkomt in de vorm waarvoor is gekozen. Maar dat is meer een smaak dingetje. Wel is het een feit dat je vanaf het eerste moment in het verhaal wordt meegenomen. Senses is een volledig automatische kamer en dat is erg tof. De kamer weet continu waar je mee bezig bent, en dat is een tof effect. De puzzels (lees: opdrachten) zijn leuk gekozen en passen allemaal bij een bepaald zintuig. Sommige delen in deze kamer zijn qua aankleding tof gedaan, bij andere punten is het wel heel 'basic'.

Senses is een kamer die bij je moet passen, ik persoonlijk vond het een toffe kamer. Maar had er op voorhand meer van verwacht (zeker na het spelen van de andere twee kamers). Neemt niet weg dat de flow ontzettend goed zit in deze kamer en dat over het algemeen alles erg origineel is. Er zitten een aantal toffe puzzels in en je samenwerkingsskills worden écht getest.

We werden na het spelen van Senses weer opgewacht door onze enthousiaste gamehost. Wat een feestje was het om met hem deze dag door te brengen! Wij hebben ons onwijs goed vermaakt bij Lock'd en zouden zo weer in de auto stappen als ze nóg drie kamers zouden hebben. Dus als het aan ons ligt; lekker doorbouwen en dan zien we elkaar snel weer!


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Sandro (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 maart 2022

Goede prikkeling van al je zintuigen

Hartstikke leuke ontvangst door Lotte! Leuke en gezellige omgeving en meerdere kamers. De volgende is alweer geboekt.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:13 min

 

MarkieZMarkieZEscaperLid sinds: 26 mei 2022 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 mei 2022

Zintuigen prikkelend

Grappig bedacht. Alle zintuigen worden geactiveerd.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  68:13 min

 

Joost BuitingJoost BuitingEscape ApprenticeLid sinds: 31 januari 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 juni 2022

Super kamer

Wat een enorm gave kamer om te doen. Je weet weer dat je zintuigen werken. Is erg verrassend en anders dan alle andere kamers. Dikke aanrader.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel

 

MarkWegMarkWegEscape ExpertLid sinds: 18 september 2021 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 juni 2022

Ervaring in delen

Het is een mooie kamer. Slim in elkaar gezet en goed doordacht. Je gaat in delen door de ervaring en dat maakt de kamer anders dan andere. Verwacht geen bloedstollende puzzels, haast of tegen-de-tijd-vechten. De ervaringen zijn bijzonder en slim gedaan.
Een hele andere kamer dan de andere op dit adres. De voorkeur voor ons gezelschap ligt bij de verhaal-escapes en minder bij deze ervaring in delen. Maar zeker de moeite waard!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel

 

PerryPerryEscape GuruLid sinds: 17 oktober 2017 (187 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 november 2021

Reset completed!

Laat ik direct beginnen met de opmerking dat ik het erg lastig vind om deze kamer een cijfer te geven. Simpelweg omdat dit geen echte escaperoom is maar ook geen escape experience zoals je ze tegenwoordig ook kan tegenkomen. Beide benamingen passen niet helemaal dus ik bestempel deze kamer meer als een assesment room. Het is namelijk meer een kamer waarin je opdrachten uitvoert en als je deze allemaal hebt voltooid ben je herboren en heb je deze kamer gehaald. Ik vind deze kamer dus ook niet te vergelijken met welke andere kamer dan ook en het is dan ook moeilijk om de kamer te waarderen met een cijfer. De kamer begint in de wachtruimte van de kliniek. Het is heel gaaf gedaan dat je hier de intro te zien krijgt via een VR bril en zeker als je dat nog nooit hebt gedaan is de intro al een erg leuke ervaring. In het filmpje word er uitgelegd wat het verhaal is van de kamer en wat jij precies komt doen in de kliniek. Na deze introductie mag je de volgende ruimte betreden. Tijdens je avontuur zal iedere zintuig opnieuw worden ingesteld waardoor je uiteindelijk als nieuw mens weer naar buiten zal stappen. Het idee van deze kamer is erg leuk opgezet en de aankleding past prima bij het thema. Alle opdrachten welke je moet uitvoeren zijn leuk om te doen en verschillen van moeilijkheidsgraad. Deze kamer is goed te doen met zowel 2 personen als met een grotere groep ook al zal je met 2 personen wel wat harder moeten werken. De afsluiting van deze kamer vond ik erg leuk gevonden en zorgt ook echt voor een afsluiting van de kamer. De begeleiding van onze host was uitstekend verzorgd en hij nam ook echt alle tijd voor ons. Dit is echt een kamer die je fantastisch zal vinden of juist helemaal niets. Het is in ieder geval anders dan anders.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  64:33 min


 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Goede service

 

Elody de Groot (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2021

Escaperoom met nieuwe, andere ervaringen dan de standaard escaperooms!

Deze escaperoom is superleuk, echter compleet anders dan de standaard escaperooms. Je hebt niet het echte gevoel van het ontsnappen uit een ruimte, maar door alle elektronica en start met VR-bril maakte deze escaperoom het zeker niet minder leuk om te spelen! Origineel om alle zintuigen hierin te betrekken, waardoor het voor ons team mogelijk was om voor iedereen een inbreng te hebben . Omdat het maar door 25% gehaald wordt, waren wij super enthousiast dat wij hem in 68 minuten en 55 seconden hebben gehaald! (70 minuten escaperoom)
Echt een aanrader dus!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  68:55 min

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig