Escaperoom Coevorden

Jullie zijn astronauten die opzoek gaan naar een nieuwe planeet om op te wonen. De Aarde wordt namelijk zo uitgeput dat als we zo doorgaan we hier niet meer op kunnen wonen waardoor we dus opzoek moeten naar een nieuwe planeet. En daarom zijn jullie hier! Om te onderzoeken of dat dus Mars zou kunnen zijn. Wees gerust jullie zijn niet de eerste astronauten die naar Mars gegaan zijn. Er zijn al vele astronauten jullie voorgegaan en hebben de basis op Mars gebouwd die nog steeds uitgebreid wordt. Er komen natuurlijk steeds meer onderzoekers naar de Basis die met allemaal verschillende onderzoeken bezig zijn om te kijken of we Mars bewoonbaar kunnen maken. Jullie gaan de onderzoekers helpen de Mars basis uit te breiden en door onderzoeken uit te voeren. 

  

Even naar Mars gaan is niet zo simpel als dat het klinkt. Jullie moeten met een Spaceshuttle naar Mars gelanceerd worden en daar moeten jullie aandokken met de Mars basis.  De reis ging goed echter kwamen jullie op het verkeerde moment bij de Mars basis. Er is namelijk een meteoriet gedetecteerd die recht op jullie af komt! Redden jullie het om nog mee te helpen met de onderzoeken of is de Mars basis zo beschadigd dat zelfs jullie eigen levens in gevaar komt? 

Onderzoek of jij en je team de spanning aan kunnen en het hoofd koel kunnen houden onder grote druk! Kom dan naar Escaperoom Coevorden met Mission Mars en ontdek of jij het in je hebt! Bent u op zoek naar een unieke beleving? Reserveer dan nu Mission Mars, een escaperoom zonder fysieke cijfersloten en sleutels in Coevorden (Drenthe)

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Openingstijden
MA 19:0022:00
DI 19:0022:00
WO 19:0022:00
DO 19:0022:00
VR 19:0022:00
ZA 12:0023:00
ZO 12:0023:00