Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Game

Tilburg , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

10 jaar

Lees reviews

Meer over The Game

Naast onze eigen wereld bestaat nog een magische wereld vol spellen waar de Spelletjeskoning genaamd Enigma regeert. Als jonge prins zag hij dat mensen zodra ze ouder worden het plezier in spellen verliezen. Dit MOET anders volgens Enigma! Hij bezoekt daardoor iedereen éénmaal in hun leven met een test van 60 minuten om hen eraan te herinneren hoe belangrijk spellen zijn. Treed zijn wereld binnen en doorsta de test, of blijf voor altijd gevangen. Weet jij alle spellen te vinden en de spelletjeskoning te verslaan?


Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

15 likes

185 bezoekers

89.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

67 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Leuke originele kamer

Mooi thema en leuke kamer


9

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzels
 • Sfeer

 

RicardoVD90RicardoVD90Junior EscaperLid sinds: 17 juli 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2021

Leuke kamer

We hadden een dag vrij en wilde onze dag een beetje vullen dus wat is er beter dan een escape room? Nou zijn wij maar met zijn 2en en dan vallen de prijzen hartstikke goed mee!

Onthaal:
Wij kwamen zelf helaas een kwartier te laat aan door het verkeer en dergelijke, maar de onthaal was nog altijd vriendelijk! We gingen nog even snel naar de wc en we kregen dan de uitleg. We konden gelijk beginnen, omdat we al wat te laat waren!

Kamer:
De kamer zelf is een vrij grote kamer en en vrij ruim. De aankleding is perfect voor het thema, de kamer zelf is wat verouderd en had over het algemeen sloten. Maar dat was bij deze kamer niet zo erg want alles paste wel gewoon bij elkaar. We keken even snel rond en gingen gelijk aan de slag. De eerste code werd al vrij snel gevonden, maar konden het slot maar niet vinden wat hier bij hoort. Na een lange tijd zoeken vroeg een van ons: heb je deze al geprobeerd? En verrek dat was het slot wat we moesten hebben, maar helaas zaten we al een goede 20 minuten al in de kamer. Maar vanaf dat moment ging alles in sneltrein vaart. De ene puzzel na de andere werd opgelost en we kwamen steeds dichter in de buurt van de eindtijd maar ook om buiten te komen! Na een aantal puzzels waren er nog maar een paar seconden over en we moesten op de knop drukken! En bij het drukken!... was daar de ingang naar de volgende kamer... niet gehaald.
De GM kwam deed de deur open en zei ook helaas niet gehaald. Na een korte uitleg over wat er nog moest gebeuren kwamen we er achter dat we bijna uit de kamer waren. Ze dacht dat we nog maar 7 minuutjes nodig hadden en dan stonden we buiten. Hadden we dat slot nou maar eerder gevonden!

Conclusie:
Ondanks dat we het niet gehaald hadden was dit toch een leuke kamer! De GM was hartstikke aardig en vriendelijk en weet hoe ze haar rol moet vervullen. De kamer is denk ik wat verouderd en over het algemeen analoog, maar dat maakte voor deze kamer niet veel uit vond ik. Ben door deze kamer toch een beetje benieuwd hoe de andere kamers zouden zijn.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juli 2021

Een uurtje puzzelplezier

Locked staat bij mij altijd gelijk aan escapen aan een toffe prijs, zeker voor 2 en leuke puzzels.
The maze en Heineken had ik reeds gedaan en The Game stond nog steeds op mijn lijst.

Met de kermis in de stad kon een bezoekje niet ontbreken!

Onthaal:

Parkeren: Kan normaal in de straat en is zelfs gratis tussen bepaalde uren.
Ontvangstruimte: basic
Wc: aanwezig

Het onthaal zelf was super tof. Sofie was opnieuw onze GM en daar was ik heel blij om. Gewoon al door de hartelijke babbel maar meer nog doordat zij heel goed weet wanneer ze je met rust moet laten of net helpen.

Kamer:
Wel de kamers bij Locked speel ik voor het pure puzzelplezier. Ik verwacht weinig of geen verhaal en al evenveel van de decoratie.
Het liefst van al puzzel ik op mijn dooie gemak zodat ik tegen de 60 minuten uit die kamer kom.

The game doet juist wat ik verwacht had. Je wordt vanaf moment 1 gebombardeerd met puzzels, hang en cijfersloten, overal waar je kijkt.
Hoewel er wat parallel gedaan kan worden, merk je al heel snel dat er ook wat bottlenecks zijn en dat er toch een bepaalde volgorde gerespecteerd moest worden.
De eerste 10 minuten liep ik wat verloren in de kamer. je bent als escaper niet gewoon om alles puzzels(bijna) ineens voor je kiezen te krijgen en dan is een richting vinden net wat moeilijker.

Maar eens we wisten wat ons de toen stond, verliep het lekker vlot. Uiteraard met de hulp van Sofie met momenten want hoewel ik denk dat 4 spelers teveel is in deze room, is 2 weer een een uitdaging.

De muziek is heerlijk herkenbaar en zat uiteraard nog de hele weg naar huis in mijn hoofd (bedankt daarvoor) maar zat in een iets te korte loop naar mijn gevoel.
Uiteindelijk haalde we de kamer met 3 minuten over en ik was een tevreden mens :-)


Conclusie:
2 personen, 54 euro, 60 minuten (of minder) lekker puzzelen, goede begeleiding, prima toch?

Dit is natuurlijk niks wereldschokkend, gewoon lekker spelen als je met je 2tjes lekker in Tilburg bent en een uurtje ontspannen wilt puzzelen. Geen waarde hechten aan het verhaal of decor, gewoon gaan voor de puzzels en de hartelijke mensen van Locked.


7.5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

SylfariSylfariEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2016 (159 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juli 2021

Speelse kamer

#185 Heerlijk dat de hobby's escapen en spelletjes doen hier samen komen. Er zijn volop kleine leuke puzzels waarvoor je goed moet samenwerken en die steeds tot overwinningsmomentjes leiden. Met z'n tweeën waren het voor ons wat teveel puzzels in een uurtje. We moesten natuurlijk alles om de beurt doen en van een paar puzzels is het idee direct duidelijk maar kost de uitvoering wat tijd. Sowieso super dat je hier voor een acceptabele prijs met z'n tweeën kan escapen, want dat is bijna nergens. Alles bij elkaar een kamer zonder spectaculaire momenten, maar wel een die we met veel plezier gespeeld hebben. De gamemaster was super vriendelijk en dankzij haar hulp konden we zelfs nog een rondje over de kermis doen.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 oktober 2020

Heerlijke puzzelkamer

Na het spelen van the mancave begonnen we aan the game. En ik heb me hier kostelijk geamuseerd! Heerlijke puzzels die allemaal verwerkt zijn in bekende (bord)spellen. Aankleding is hier ook weer prima. Het is in thema, maar niet spectaculair. Verwacht geen grootst verhaal of technische snufjes, gewoon lekker ouderwets puzzelen! De hints waren wat mij betreft beter in deze kamer. Ik had het idee dat ik de hints nu echt pas kreeg nadat we van alles geprobeerd hadden. Wij komen terug voor de andere kamers.


8

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

LSnepLSnepJunior EscaperLid sinds: 9 december 2021 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 december 2021

Veel nostalgie, uitdaging en plezier!

We hebben bijna in ons broek gepiest van plezier in deze kamer! Erg leuk om te spelen met 2 personen!


9

Sfeer: 8.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logic
 • Original
 • Puzzles

 

EscapElineEscapElineEscape ExpertLid sinds: 21 september 2019 (104 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 februari 2020

Leuke, gezellige kamer

Als je van spelletjes houdt, is deze kamer extra leuk om te spelen!! Het is een gezellige en leuke escape room, vol puzzels die in verband staan met spelletjes. Qua afwerking niet de mooiste kamer die er is, maar dat maakt niet dat het geen leuke kamer is. De kamer is zeker voor beginners heel leuk, omdat de puzzels niet super moeilijk zijn. Ook zijn er veel cijfersloten, dat moet je wel leuk vinden. Wij zouden deze kamer aanraden voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan om goed samen te werken en als je op zoek bent naar een escape room die vooral heel gezellig en leuk is om te spelen!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Prima te spelen voor iedereen
 • Spelletjes thema is super leuk

 

murtiemurtieEscaperLid sinds: 20 januari 2020 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 juni 2020

Leuke escape room

Op aanraden deze escape room gespeeld. We hadden van te voren verwacht dat het heel leuk zou zijn en dat was ook zo! Je hoeft hier niet te veel te verwachten van de aankleding en afwerking van de kamer. Dat kan echt wel beter, maar past ergens ook wel in het thema van de kamer. De puzzels vonden wij erg leuk om te doen, maar wel vrij makkelijk. Kortom, wil je een leuke escape ervaring en veel plezier? Dan is deze kamer een aanrader!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: EscapeSquad__

Ontsnapt: Ja


 • Vrolijk sfeertje
 • Leuke puzzels
 • Vrij makkelijk

 

laura1999Blaura1999BEscaperLid sinds: 15 juli 2019 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 februari 2020

Leuke escaperoom

Goed voor beginners


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 5.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Team: TOV De Bierkaai

Ontsnapt: Ja


 • Decoratie
 • puzzels in thema
 • met 3 spelers net goed

 

eenernleenernlJunior EscaperLid sinds: 7 december 2019 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 januari 2020

Leuke kamer voor spelletjesliefhebbers


7.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Ketsbewoners

Ontsnapt: Ja  49:00 min


 • Leuke puzzels
 • Samenwerking benodigd
 • Teveel hints

 

wesley85wesley85Junior EscaperLid sinds: 7 december 2019 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 januari 2020

Leuke enthousiaste kamer

Leuke kamer leuk concept!


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.5

Service: 5.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Ketsbewoners

Ontsnapt: Ja  49:00 min


 • Puzzels
 • Te snel de hints
 • Samenspel

 

chrissachrissaEscape ApprenticeLid sinds: 27 september 2020 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 september 2020

Spelletjes fanaten opgelet!

Ontzettend leuke kamer die geheel in het teken staat van ouderwets spelletjes spelen. Afwisselende puzzels en leuke sfeer :)


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

perryperryEscape ExpertLid sinds: 17 oktober 2017 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 november 2019

Letterlijk een spelletjes kamer

Bij binnenkomst kregen we netjes uitleg van de host die ons zou begeleiden. Na de uitleg mochten we de kamer betreden. Door de recensies hadden wij het idee dat deze kamer prima met zijn 2-en te spelen was maar dat viel toch wel even tegen. De kamer is behoorlijk groot en heeft erg veel spellen. Je moet dus wel heel veel ervaring hebben om deze kamer met zijn 2-en te halen. Zelf heb ik ook aardig wat ervaring maar helaas kwamen wij niet op gang in deze kamer. De oud Hollandse spellen waren teveel een obstakel en zorgde voor een complete black out. De aankleding van de kamer is niet speciaal maar past prima in thema. De spellen zijn goed te doen en horen helemaal in de kamer. Niets is eigenlijk heel moeilijk op te lossen (behalve bij een volledige black out :-)) maar helaas konden wij niet enthousiast worden van deze kamer. Dit was simpelweg omdat we niet goed in een flow kwamen en dan raak je snel gefrustreerd. Dit thema was voor ons dus niet de juiste keuze maar ik kan zeker begrijpen dat andere hier veel plezier mee kunnen hebben. De kamer is ook prima te spelen met een grotere groep maar misschien dan weer wat te makkelijk. Helaas kwamen wij teleurgesteld naar buiten en zijn we zelfs vergeten een foto te maken.


6

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Vriendelijk personeel
 • Rekenen

 

anneh12anneh12Junior EscaperLid sinds: 27 november 2017 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juli 2020

Heerlijk klassieke escaperoom

Tof, een escape room die over een andere passie van veel escapers gaat: bordspellen.
Voor de ervaren escaper is dit een hele leuke wegspeelkamer voor twee personen! Genoeg leuke puzzels te vinden.
We hoorden toen we laatst bij Escape from Wonderland waren dat het design van de kamer is aangepast, waar we natuurlijk erg benieuwd naar zijn! Jammer genoeg kunnen we hem niet opnieuw spelen...


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

lindseyderidderlindseyderidderJunior EscaperLid sinds: 22 september 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 december 2019

goede locatie met goede kamers


8.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

cascasEscape ApprenticeLid sinds: 24 september 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2019

Leuke escaperoom

Gespeeld met een team van 5.
Ons team:
Cas - 7 escape rooms
Kay - 2 escape rooms
Bas - 2 escape rooms
Cecilia - 0 escape rooms
Maud - 0 escape rooms

Met dit team was het goed te doen binnen de tijd, nauwelijks gebruik gemaakt van hints.
Personeel is top, altijd vriendelijk en kan goed inzien wanneer je een hint nodig hebt.

De puzzels zijn leuk en gevarieerd.
Puzzels vereisen echt teamwork, wat dit een hele leuke ervaring maakt, goede relatietest ;)
De ruimte is niet heel sfeervol in mijn ogen: muren zijn goed bekleed maar de ruimte is iets te groot voor hoe weinig objecten er in staan, waardoor het leeg oogt.

Dit is een uitdagende kamer als dit je eerste escape room is.


8

Sfeer: 6.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Top personeel
 • Goedkoop
 • Echt teamwerk nodig
 • Sfeer is wat minder door dode ruimte

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2019

Veel spelletjes

Echt de oude spelletjes zijn je clue voor te escapen, zeker een keer doen! Heel vriendelijk personeel ook!


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  10:48 min

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (157 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2019

Toffe kamer

Hele leuke kamer, leuke spelletjes!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  10:48 min

 

Leuke gezellige kamer

Een leuke kamer voor zowel beginners als gevorderden, zeker als je van spelletjes houdt!

Personeel zeer vriendelijk en direct de volgende kamer geboekt.


9

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk personeel
 • Zeer betaalbare prijs
 • Een echte puzzelkamer

 

ViennaViennaJunior EscaperLid sinds: 29 oktober 2018 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2019

Gezellig

Gewoon een leuke, gezellige kamer die je ongetwijfeld een uur plezier biedt! Niet de meest innovatieve of spannende, maar af en toe een escape room van Locked tussendoor is superleuk!


8

Sfeer: 6.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

anouk_hoefmansanouk_hoefmansEscaperLid sinds: 1 september 2018 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 juli 2019

Leuke kamer

Prima kamer met leuke spelletjes. Puzzels zijn niet heel moeilijk of uitdagend, maar wel leuk om gespeeld te hebben (zonder hints!) :-)


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:08 min

 

yverheyenyverheyenEscaperLid sinds: 13 mei 2019 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2019

Hele leuke kamer


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Heel aardig en flexibel personeel
 • Genoeg te doen voor iedereen
 • Voor ervaren en onervaren spelers
 • Leuke puzzels

 

JeroenJeroenJunior EscaperLid sinds: 19 februari 2018 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2019

Samenwerken is een must


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

prodigyprodigyEscape GuruLid sinds: 26 januari 2017 (127 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2019

Speelkamer waar we blij van werden, totdat we eruit waren...

#67 Leuke positieve doekamer waar je met kinderlijk plezier lekker kan puzzelen! We hebben de kamer met een groep van vier gespeeld, maar ze bevat ook genoeg bewegingsruimte en opdrachten voor zes personen.

Het grote manco in ons geval was wat er achteraf gebeurde: onze spelleider was in geen velden of wegen te bekennen, de klok binnen liep gewoon door (pas 4 min later gestopt) en we konden ook naar binnen lopen bij een aangrenzende andere kamer op die locatie waar net een andere groep uit was gekomen...
Toen de spelleider even later opdook (andere groep aan het begeleiden?), had hij een laconieke opmerking over een element tegen het eind van de kamer waar we even hebben lopen zoeken. Toen we de kamer nog even wilden nabespreken, liep hij met ons mee naar de kamer, maar liet ons daar weer alleen, zodat we onszelf mochten evalueren :D. We hoeven zeker geen hielenlikkende en rozenblaadjesstrooiende spelleiders, maar het is wel fijn dat een spelleider de kamer nog even met je bespreekt (ook al hadden we geen hints nodig) en je niet aan je lot overlaat, want dat was na de leuke kamer wel een anticlimax...


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 9.0

Service: 5.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Ontsnappje

Ontsnapt: Ja


 • Erg betaalbaar
 • Eigen parkeerplaats
 • Veel puzzels
 • Positieve, vrolijke sfeer
 • Opvang/nabespreking achteraf (onbestaand)

 

DaphneDaphneJunior EscaperLid sinds: 22 april 2019 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 april 2019

Leuke kamer

Na enig zoekwerk met de auto aangekomen op de locatie van Locked, in eerste instantie lijkt het een beetje ongezellig, de ontvangst ruimte is wat karig aangekleed, maar wat was het personeel enthousiast!
We vertelde dat we nog nieuw waren met escapen (voor mij de 2e keer) en voor de rest de de aller eerste keer, ze gaf ons duidelijke uitleg over het gebruik van de verschillende sloten, noodknoppen etc, ook maakte ze ons meteen enthousiast, we hadden er zin in!
Eenmaal in de kamer waren we meteen op dreef, wat een leuke kamer met een leuk thema! alles is echt gebaseerd op spelletjes, dus als je hier van houdt moet je hier zeker een bezoekje aan brengen, we kregen goede hints, en zijn uiteindelijk ontsnapt met nog ruim 5 minuten op de klok, toen we eruit kwamen stond onze spelleider klaar en hebben we nog gezellig even een drankje gedaan en na gekletst.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:41 min


 • Leuke puzzels
 • Vriendelijk personeel
 • Betaalbaar
 • Leuk thema
 • Ontvangst ruimte niet zo gezellig

 

sebastiaan_bouwhuissebastiaan_bouwhuisEscaperLid sinds: 30 juli 2017 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2018

Verrassend leuk!

Alles behalve een doorsnee kamer maar wel puzzelen van begin tot eind! Totaal niet liniear iedereen kan tegelijkertijd puzzelen of iets oplossen.leuke kamer voor beginnere maar ook als je net als ons dik 70 kamers gespeeld hebt nogsteeds een uitdaging!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Familie0416

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig