Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Game

Tilburg , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

10 jaar

Lees reviews

Meer over The Game

Naast onze eigen wereld bestaat nog een magische wereld vol spellen waar de Spelletjeskoning genaamd Enigma regeert. Als jonge prins zag hij dat mensen zodra ze ouder worden het plezier in spellen verliezen. Dit MOET anders volgens Enigma! Hij bezoekt daardoor iedereen éénmaal in hun leven met een test van 60 minuten om hen eraan te herinneren hoe belangrijk spellen zijn. Treed zijn wereld binnen en doorsta de test, of blijf voor altijd gevangen. Weet jij alle spellen te vinden en de spelletjeskoning te verslaan?


Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

21 likes

308 bezoekers

83.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

98 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 september 2022

The Game is on… or off?

Tja, dit was toch weer eens iets. We zouden 's nachts naar de Spooknacht in de Efteling gaan om afscheid te nemen van het Spookslot. Echter waren we onderweg vanuit Haarlem én had het géén zin meer om eerst naar huis te rijden. Even iets bedenken om de tijd te doden… Een escape room natuurlijk 😜. We konden vrij last minute nog terecht bij Escape World Tilburg om daar The Game te gaan spelen.

We kwamen aan bij Escape World Tilburg. Je kunt hier gratis voor de deur parkeren op een ruime parkeerplaats 👌. Vervolgens kom je terecht in een mooie, grote, maar toch ook ietwat rommelige ontvangstruimte. We werden super vriendelijk te woord gestaan én onze gamehost gaf ons een instructie en introductie van de kamer. We konden, na een toilet bezoekje en het opbergen van onze spullen, direct beginnen.

We hadden onze verwachtingen laag gehouden voor deze kamer, want we hadden hier al ooit een kamer gespeeld waarvan toen gezegd werd, dat het de beste kamer van de locatie was. Dat was ook een prima kamer, maar niets indrukwekkends. Desalniettemin waren onze verwachtingen dus zó laag, dat toen we binnen kwamen het decor ons alleszins meeviel. Als je er beter naar kijkt, zie je duidelijk slijtage en ontbreekt het aan afwerking, maar goed; de kamer ademt een leuke sfeer en is verder ruim opgezet.

Je ziet direct dat het een 1.0 kamer is, want alle oplossingen van puzzels moeten worden ingevoerd op cijfer- en hangsloten. Dit is géén probleem voor mij, want mij gaat het altijd om de puzzel en niet om de manier waarop de oplossing moet worden ingevoerd. Wat wél een nadeel van deze kamer is, is dat ik géén logica heb weten te ontdekken in welk slotje er bij welke puzzel hoort. Dit kwam neer op alle oplossingen op alle slotjes proberen in te voeren én hopen dat er één opengaat. Dit was jammer, want het koste flink wat tijd.

De puzzels zijn parallel te spelen, dus iedereen kan tegelijkertijd puzzels oplossen. Wij waren met z'n tweeën, dus wij hadden onze handen vol aan de vele puzzels. Het thema van de kamer is ‘bordspellen'. De puzzels zijn hierdoor in thema, want ze hebben allemaal betrekking op bekende bordspellen. Toch ben je vrij onlogische dingen aan het doen, want bordspellen lijken in deze kamer meer een excuus om random puzzels te koppelen aan een bordspel en dan is het in thema. Het was ooit letterlijk dat er met stift een puzzel op een bordspel was geschreven. Je moet dus echt alleen naar deze kamer gaan als je enkel waarden hecht aan puzzelplezier, want verhaal, thema, decoratie en effecten is allemaal niet van toepassing in deze kamer, naar mijn inziens. Daarnaast zijn het géén originele puzzels. Als je vaker escape rooms doet, kom je ze regelmatig tegen. Dit zegt overigens niets over of ze wel óf niet leuk zijn om te doen.

Toen we richting het einde van onze tijd gingen, kwam er ineens op het scherm te staan dat de tijd was gestopt en dat we de escape room hadden gehaald 🤔. De muziek ging uit en we stonden in de kamer met nog onderdelen van puzzels in onze handen, die we duidelijk nog niet hadden opgelost. We hoorden onze gamehost mensen uit een andere kamer halen en afscheid nemen van een andere groep. Een beetje verdwaasd bleven we staan en luisteren. Wat was er nu aan de hand?

Vervolgens hebben we een paar keer hard geroepen én naar de camera gezwaaid, maar geen respons gekregen. Na ongeveer een kwartiertje zijn we maar doorgegaan met puzzelen. In eens begon de muziek weer te spelen en kwam op het scherm te staan, dat de tijd om was. We snapte er niets van. Onze gamehost kwam ons enthousiast uit de kamer halen, maar wij stonden een beetje verbaasd rond te kijken. Toen we vroegen óf ze het door had gehad, gaf ze eerlijk toe dat ze niet op ons gelet had én dat ze meerdere groepen tegelijk aan het begeleiden was. Hier waren we best wel een beetje boos over. Een gamehost hoort een groep toch in de gaten te houden? Achteraf kwamen we er achter dat er maar twee gamehosts aanwezig waren die vier kamers tegelijkertijd moesten begeleiden. Dit kan echt niet. Ik kan er met mijn verstand niet bij dat een eigenaar van een escape room zó omgaat met zijn/haar personeel én daardoor zijn klanten maar aan hun lot overlaat in een escape room. Qua veiligheid lijkt me dit ook geen goede overweging. Dit is ook echt een voorbeeld van een ervaring, waarbij de service de grootste reden is dat het niet succesvol was. Ik zou de eigenaar aan raden om als hij/zij maar twee man personeel heeft, ook maar twee kamers te draaien.

Hoewel de escape room zelf wellicht geschikt zou zijn voor onervaren spelers en families, zou ik deze kamer - door het gebrek aan begeleiding - niet aan hun aanraden. Als onervaren escaper moet je juist zin krijgen om nóg een escape room te gaan spelen, na het spelen van eentje. Als je aan je lot wordt over gelaten, kan ik me niet voorstellen dat je een prettige ervaring hebt.

Overigens is dit echt een opmerking richting de eigenaar én niet richting het personeel, want zij baalde net zo hard als wij, dat we niet de volledige ervaring hadden gehad. Ik geef het ze ook te doen met z'n tweeën op vier groepen. We hebben dit teruggegeven én zijn op goede voet uit elkaar gegaan en we zijn gedurende ons hele verblijf super vriendelijk behandeld door de twee meiden. Ze hebben zelfs nog aangeboden om korting te geven, maar daar is het ons niet om te doen, dus dit hebben we ook geweigerd. Op naar de spooknacht van de Efteling dan maar, want daar was het inmiddels tijd voor 👻.

Al bij al; Een simpele 1.0 kamer die je het beste kunt spelen als je weinig gewend bent op escape-gebied. Door gebrek aan begeleiding – wat hopelijk opgelost wordt – zou ik deze kamer op dit moment niet aanraden om te gaan spelen én zijn er genoeg kamers in de omgeving waar je wél goed begeleid wordt.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 4 á 5 personen i.v.m. de hoeveelheid puzzels;
- Speel deze vooral als je nog niet véél gewend bent op escape gebied;
- Deze kamer is geschikt voor escapers die vooral voor het puzzelplezier gaan;
- Ga met een lage verwachting naar deze kamer, dan valt het je niet tegen.

Beste Escape World Tilburg, ik hoop dat jullie snel iets gaan doen aan jullie personeelsproblemen. In ons geval was dit eenvoudig op te lossen door iets te doen met dat er maar twee kamers tegelijkertijd geboekt kunnen worden, als je maar twee man personeel hebt. Verder zou ik aanraden om een keer onderhoud te plegen, zodat de slijtage van decor en puzzels minder zichtbaar wordt. Bedankt aan onze gamehosts die zeer professioneel zijn omgegaan met onze klachten én onze feedback.


5.5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 4.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Gratis parkeren
 • Vriendelijke gamehosts
 • Moeilijkheidsgraad
 • Slechte begeleiding
 • Slijtage aan decor en puzzels

  markgoedegebuuresjephanie

MillicentMillicentJunior EscaperLid sinds: 14 januari 2023 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2023

Niet zo logisch

De ontvangst was niet zo enthousiast maar wel met een duidelijke uitleg.

De kamer zelf was groot maar zat niet zo logisch in elkaar. Prima als de kamer niet lineair is, maar dan zou het fijn zijn als het een logisch geheel vormde.
Sommige elementen moesten behoorlijk random ingezet worden.

Als je van een beleving houdt is deze kamer sowieso niet aan te raden. Ik denk dat het vooral leuk is voor de beginnende speler.


6

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 6.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede prijs
 • Sfeer
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding
 • Gebrek aan verhaal

 

Tijn10Tijn10Escape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 juni 2023

Te makkelijk wanneer je parallel puzzelt

Na een iets mindere ervaring bij flight 815 (niet door de kamer maar door de service) is ons een 10% kortingscode aangeboden voor een van de andere kamers. Dit is heel attent en uiteraard geven we escapeworld Tilburg dan nog een kans.

Parkeren kan betaald bij ‘parkeergarage knegtel' vanaf hier is het 5/10 minuten lopen naar de kamer.

Ontvangst:
Omdat wij hier een weekje geleden ook al waren geweest was de uitleg kort maar krachtig en konden wij gelijk van start.

De kamer:
De kamer ziet er op het eerste oog speels uit (wat goed bij het thema past)
Er zijn zo nu en dan wat gebruikssporen te zien maar deze zijn niet heel ernstig. We merkte gelijk dat we knijtertje hard gingen. Er stonden nog 40 minuten op het bord en we hadden al alle sloten open. Dit is meestal wel een teken dat een kamer net iets te makkelijk is, in ieder geval voor 4 of 5 personen. Daarom raad ik sterk aan om deze kamer met 2 of 3 personen te spelen. Of met een onervaren groep, want je wordt heel makkelijk gestuurd in deze kamer (ook zonder hints)
Uiteindelijk zetten wij by far de snelste tijd neer voor de kamer (33:15 over) en konden wij na het nemen van de foto weer naar huis.

Conclusie:
Een leuke 1.0 kamer die wel te makkelijk is voor 4 of 5 personen. Dus speel deze kamer met Max 3 personen of lekker met je gezin.

Bedankt escapeworld Tilburg en tot binnenkort voor de Heineken kamer!


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  26:45 min


 • Goede prijs
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor
 • Beleving

 

Wanderlust1993Wanderlust1993Junior EscaperLid sinds: 24 augustus 2023 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2023

Leuk thema, onduidelijk spelverloop

Ik ben gek op bordspellen, dus het thema van deze kamer is helemaal mijn ding. Er zijn wel gebruikssporen te zien, maar dit was niet mega storend. We waren met z'n vieren en gingen er lekker doorheen. Wel vonden we het verwarrend dat er geen 'volgorde' van de op te lossen opdrachten is. Je kan bijna overal al direct vanaf de start bij, wat het lastiger maakt om te kijken wat je nu wanneer nodig hebt. De aankleding was passend bij het thema, maar er zat verder geen verhaal in.

Leuke kamer voor startende escapers en gezinnen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

AngelUndercoverAngelUndercoverEscaperLid sinds: 03 mei 2022 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2023

It's just a game

30* Ik hou van (ouderwetse) (bord) spelletjes en dus vond ik dat we The Game moesten spelen. Eenmaal in de kamer merken we dat The Game al wat ouder is. Hier en daar wat slijtage en de muziek.....oh de muziek....om te gruwelen. Hier mag echt wel even een nieuwe tune gebruikt worden. Veel ruis en ik kan me daar zelf behoorlijk aan irriteren. De puzzels zelf moeten toch wel enigszins lineair gespeeld worden, ondanks dat het lijkt van niet. De host kan niet elke hoek van de kamer in de gaten houden, dus houd hier rekening mee met bepaalde elementen. Voor de rest hebben we ons prima vermaakt, we zouden alleen niet stad en land afreizen voor deze kamer.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  59:45 min


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Geluid
 • Heeft onderhoud nodig

 

TallGuy91TallGuy91Senior EscaperLid sinds: 04 mei 2022 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 mei 2023

old school gamen!

Ik hou van (ouderwetse) (bord) spelletjes en dus vond ik dat we The Game moesten spelen. Eenmaal in de kamer merken we dat The Game al wat ouder is. Hier en daar wat slijtage en de muziek.....oh de muziek....om te gruwelen. Hier mag echt wel even een nieuwe tune gebruikt worden. De puzzels zelf moeten toch wel enigszins lineair gespeeld worden, ondanks dat het lijkt van niet. De host kan niet elke hoek van de kamer in de gaten houden, dus houd hier rekening mee met bepaalde elementen. Voor de rest hebben we ons prima vermaakt, we zouden alleen niet stad en land afreizen voor deze kamer.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  59:45 min


 • Goede service
 • Diversiteit
 • Logica
 • Decor
 • Heeft onderhoud nodig

 

DaanVanHultenDaanVanHultenJunior EscaperLid sinds: 05 december 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2022

Prima!

Leuk, maar vooral veel slotjes zonder veel verhaal


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Charlotte (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2022

Leuke ervaring als borspellenfan

We werden vriendelijk ontvangen door game master Zehra. De escape room zat leuk in elkaar. De spelelementen waren duidelijk te linken aan bordspellen waardoor het thema van de kamer volledig werd doorgetrokken.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 6.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  47:10 min

 

PjotrPjotrEscape ApprenticeLid sinds: 01 december 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 01 december 2022

Super leuk gemaakt!

Leuk en creatief gemaakt, allemaal oude gezinsspelletjes komen voorbij. We waren met 2 personen maar het was allemaal goed te doen met zn 2en. Was heel leuk om eens te doen en ik raad het iedereen aan.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

MiepieliesMiepieliesEscape ApprenticeLid sinds: 20 november 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 november 2022

Fantastisch gezinsuitje

Onze eerste escaperoom hier gespeeld. Wat een feest! Ontdekken, samenwerken, puzzelen en lachen. De kamer zit prachtig in elkaar met veel verschillende puzzels die je tegelijkertijd kunt ontdekken. Samenwerken is ook zeker nodig bij bepaalde onderdelen. Kinderen van 9 en 12 hebben genoten en papa en mama ook.


9.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

scprsscprsSenior EscaperLid sinds: 28 mei 2018 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2022

Ouderwets puzzelen

Zonder al te hoge verwachtingen gingen we met twee naar Escape World om The Game te spelen.
We werden zeer hartelijk ontvangen in een sfeervolle ontvangstruimte. Dat belooft in ieder geval al wat.
De kamer zelf is een echte 1.0 escaperoom. Mooi aangekleed in het thema bordspelletjes. Het verhaal heeft weinig om het lijf, maar dat hoeft ook niet. We gaan gewoon lekker puzzelen!
Nou, dat kan. In de kamer binnengekomen werden we bijna overweldigd door de grote hoeveelheid dingen die er te doen en op te lossen zijn. Het zijn allemaal leuke puzzels, waarbij vrijwel elke oplossing leidt tot het openen van een of meer sloten. Ook in die zin ouderwets escapen, maar daar houden wij wel van.
Het decor is mooi en helemaal in het thema bordspellen, maar de tands des tijds begint helaas wel behoorlijk zichtbaar te worden. Als deze kamer nog langer mee moet, dan is het toch echt wel tijd voor een opknapbeurt.
We werden door de GM goed begeleid, hoewel enkele hints wat overbodig voelden. We hadden tevoren afgesproken dat we zo nodig graag hints krijgen en die kregen we gelukkig ook. Zonder hints zouden we waarschijnlijk niet zijn ontsnapt. Uiteindelijk hadden we zo'n 5 minuten meer nodig dan de 60 die er voor staan, dus net niet op tijd ontsnapt. We mochten de kamer wel gewoon uitspelen en dat is altijd een goede zaak.
Al met al wel een aanrader als je zonder al te veel pretenties gewoon lekker een uurtje wilt puzzelen en escapen en je geen afkeer hebt van slotjes.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Heeft onderhoud nodig
 • Gebrek aan verhaal
 • Beleving

 

escap.emiescap.emiEscaperLid sinds: 06 november 2022 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2022

Prima kamer, wel meer voor kinderen

Leuke kamer om te spelen als je in de buurt bent, maar er zijn betere. Vooral met jonge spelers (12 jaar) is het een leuke kamer om te doen. Voor het echte wauw-effect kun je beter een andere escaperoom zoeken. Ook was de kamer aan onderhoud toe. Zelfs verwondingen met splinters opgelopen.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  48:15 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Decor
 • Heeft onderhoud nodig
 • Weinig origineel

 

ASH90ASH90Junior EscaperLid sinds: 16 december 2021 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2022

Leuke spelletjeskamer!

Als bordspelfanaten kunnen wij deze kamer zeker waarderen!

Het was prettig om in het centrum van Tilburg bij de escape room te kunnen parkeren. Vooraf hebben we gegeten bij het BreakOut Café; een gezellige plek en bijzondere burgers, een aanrader!
Vervolgens werden we ontvangen door Nassira in een kamer die helemaal 'escape room' uitstraalt. Ze was erg vriendelijk en bleek erg gastvrij/ behulpzaam.
De kamer zelf zag er vrolijk en netjes uit, veel te zien en te doen. Bijna alles werd opgelost met slotjes, daar waren er heel veel van, dat moet je wel liggen - en het was daarbij niet altijd duidelijk welke code bij welk slot hoorde. We kregen lekker de ruimte om zelf te puzzelen en kregen wel op tijd hints als we wat vast liepen. Met z'n 4en kwam het een enkele voor dat je even moest wachten tot iets anders werd opgelost.
Met zo'n 8 minuten over op de klok was het een succesvolle en leuke ervaring, en we hebben nog enthousiast de kamer na kunnen bespreken met de host.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:42 min


 • Goede service / gastvrijheid
 • Sfeer / Vrolijke kamer
 • Veel kleine puzzels
 • Veel slotjes

 

Marianne (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2022

Geweldig

Wat een geweldige ervaring.
Onze game master Zehra was super aardig en hielp wanneer nodig. De kamer was mooi en er waren leuke twisten. Echt een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Ninah Gerards (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2022

Was heel erg leuk!

Het was een erg leuke escape room, met veel dingen die opgelost moesten worden. Voor ons was het de eerste keer, dus wel een uitdaging, maar zeker de moeite waard. We werden geholpen door Frank en Zehra, erg vriendelijk personeel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Elke (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2022

Wauw, super leuk en heerlijk om al die leuke bord spellen terug te zien!

We werden hartelijk ontvangen door Zehra die ons meenam in het verhaal van The Game en wat uitleg gaf zodat ons eerste bezoek aan een escape room kon beginnen. Wauw wat was het leuk en wat zat het spel leuk en goed in elkaar. We werden steeds fanatieker en wilde het graag halen. En ja hoor, uiteindelijk ging de deur weer open!!! En stonden Frank en Zehra ons blij en enthousiast op te wachten! Dank jullie wel voor een super fijne leuke eerste escape ervaring.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

WouterWouterEscape ExpertLid sinds: 11 augustus 2021 (75 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2022

Écht lekker puzzelen zonder tijdsdruk

Na een hartelijk ontvangst door Nassira werden we de spelletjeskamer binnengelaten. Een simpel maar doeltreffend verhaal: de koning van dit fantasierijk wil volwassenen weer kind laten voelen met puzzels en spelletjes. Mocht je het niet halen dan blijf je voor altijd spelen, geen straf dus. De kamer zelf is een dikke prima. Na verwend te zijn door de kamers van Kamer 237 en Molly's Game was dit weer een goeie back to basic. Geen enorm dure kamer om te bouwen lijkt me, wel leuke uitdagende puzzels.

Het tempo zat er goed in en na afloop bleken we zelfs het record meegepakt te hebben. Het voelde niet alsof we er te snel doorheen waren, dus dat is goed, al had de host ons best wat langer mogen laten sukkelen voor er hints gegeven werden, maar dat is ook een beetje beroepsdeformatie.

Zeker een aanrader voor beginnende spelers, maar ook entertaining voor ervaren spelers!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  18:51 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs

 

Leuke speelse kamer ;-)

Ik vind dat de kamer er meteen al heel mooi uitziet met veel leuke opdrachten.
We hebben de kamer met z'n tweeen gehaald :-)
Nasirra heeft ons heel goed geholpen! Heel fijn ontvangst!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:44 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

AlexremiAlexremiEscaperLid sinds: 25 maart 2022 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2022

Boven verwachting erg leuk!

Spelletjes staan centraal en ja dan heb je me!

De ontvangst door Nassira was zeer hartelijk in een mooie ontvangstruimte.
De puzzels zijn niet heel moeilijk, maar wel erg leuk. Zeker als je van hangslotjes houdt.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:44 min


 • Puzzels
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Beleving

 

StevenStevenJunior EscaperLid sinds: 14 september 2021 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juni 2022

Matig

Leuk bedachte kamer alleen geen verhaallijn


4.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Robin*Robin*Escape ExpertLid sinds: 19 januari 2020 (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Dé slotenkamer!

Een hele mooie kamer waar je je ogen uitkijkt. Het is een iets andere vorm van escapen dan de rooms die wij normaal doen, dat maakt het voor de afwisseling juist leuk. Wij hebben deze kamer met z'n 2-en gespeeld en dat is goed te doen, ik zou aanraden deze kamer te spelen met maximaal 3 personen.

Erg leuke kamer!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs

 

SirClaySirClayEscape ExpertLid sinds: 02 december 2021 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juni 2022

Actieve kamer

Een kamer die ik niet snel zal vergeten. Waarom? Het is een type kamer die ik niet vaak speel. Heel veel leuke activiteiten en heel anders dan de standaard kamer.

Desondanks vond ik het zeker een leuke kamer die je goed met 2 spelers kunt spelen. Leuk aangekleed en top service!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape GuruLid sinds: 27 september 2020 (158 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 mei 2022

Spelletjes!

Na The Maze hadden wij nog behoefte aan een 2e kamer. Dit keer wel met vrienden erbij zodat we met 4 waren.
Deze kamer heeft een spelletjes thema, heel toepasselijk! Het ziet er in de kamer allemaal heel vrolijk en gezellig uit.
Net als bij the maze, niks bijzonders of hoogstaands maar wel een uur (of korter uit ons geval) puzzelen.

De kamer zelf is ruim opgezet en er zit een leuke afwisseling in doe en denk puzzels. Er zitten HEEL VEEL sloten in deze kamer. Ik vind dat alles behalve erg, alleen waren dit er wel erg veel (We hebben er nog 12 geteld)

Al met al een leuke kamer, zeker gezien de prijs! Met 4 ervaren spelers misschien net iets te makkelijk. Wij hadden nog ruim 12 min over met 1 kleine hint. Zeker leuk om eens tussendoor te spelen!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Weinig origineel

 

brewskeybrewskeyEscape ApprenticeLid sinds: 20 oktober 2018 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 april 2022

Zeer leuk voor t gezin!

Dit is de tweede kamer die we hier gespeeld hebben. We waren met zessen waaronder 2 kinderen (10 en 11). De puzzels waren niet al te moeilijk maar wel lekker veel. Voor ieder wat wils. Een pluspunt is dat je niet elke puzzel afzonderlijk moet oplossen alvorens door te kunnen naar de volgende. Iedereen was zeer enthousiast al stonden we wel vrij vlot buiten :)


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logica
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

John BoumanJohn BoumanEscape ApprenticeLid sinds: 23 maart 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 23 maart 2022

Top

Het was een erg leuke escape room. We waren met 4 mensen in totaal en dat was perfect voor het aantal puzzels en de tijd de we kregen. We werden leuk ontvangen door Eva die ons goede uitleg gaf. Een echte aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

Daphne_van_BruchemDaphne_van_BruchemEscaperLid sinds: 07 september 2021 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 november 2021

Leuke originele kamer

Mooi thema en leuke kamer


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig