Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Zahnarzt Schillinger

Rijen , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over Zahnarzt Schillinger

Het is eind 1940.

In deze villa woont een monster.

Ooit was Dr. Schillinger een gerespecteerde tandarts die het welzijn van zijn patiënten vóór alles stelde. Maar nu is hij een ijskoude, meedogenloze sadist die letterlijk het laatste beetje goud uit de monden van zijn slachtoffers steelt. Men fluistert dat het door merg en been klinkende geschreeuw van zijn hulpeloze patiënten één is geworden met de muren van de Villa.

Zahnarzt Schillinger is een Escape Room belevenis met ingenieuze puzzels en ijzingwekkende onthullingen. Deze kamer is zeker niet voor mensen die bang zijn voor de tandarts. Of... misschien moeten die deze kamer júist bezoeken om hun angsten eens en voor altijd onder ogen te zien!


Thema's

Avontuur

Geschiedenis

Mysterie

Oorlog

Spionage

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

27 likes

314 bezoekers

61% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Julianastraat 8
5121 LR, Rijen
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

146 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (168 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 november 2021

Ander tandarts bezoek dan anders

De laatste twee kamers die wij speelden op deze escape dag, waren de kamers bij Villa BreTil, deze kamers stonden al lang op mijn lijstje. Erg fijn dus dat we de kamers 'gewoon' konden spelen met wat verschuivingen gezien de huidige corona maatregels op dat moment. Wat een prachtige locatie heeft Villa BreTil. We vonden het zonde dat we deze kamer overdag speelde, ik kan begrijpen dat deze locatie nóg duisterder is in de schemer! Na even kort gekletst te hebben, mochten we de eerste kamer gaan spelen!

De introductie van deze kamer is erg leuk gedaan, je zit hierdoor meteen in het verhaal! We kwamen op bezoek bij de tandarts, hij was echter nog niet aanwezig, dus we mochten de ruimte vast betreden, hij zou later komen. Al snel werd duidelijk dat deze tandarts meer op zijn kerfstok had. De special effects en de muziek/geluid in deze kamer is erg tof, dit zorgt ervoor dat je echt helemaal in het verhaal gezogen wordt.

We merkten al wel dat dit voor ons een erg lastige kamer was, dat heb je soms. We zagen de logica in sommige gevallen niet en bleven daarom veel steken in de kamer. Hierdoor was onze flow niet optimaal. Of dit nu aan de kamer zelf lag of aan ons als groep, laat ik in het midden haha. Helaas hebben we deze kamer niet gehaald omdat we er zelf gewoon niet zo lekker in zaten. De tandarts kwam eraan en we moesten dus snel het pand verlaten, hij mocht ons niet zien. Leuk in thema, alleen wel erg jammer dat we niet de mogelijkheid hebben gehad om de kamer na te spreken of te kijken wat er nu precies misging.

Al met al een prima kamer om mee te starten op deze locatie. Ik zou deze kamer spelen met max 3 à 4 personen. Op naar de volgende kamer op deze locatie!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie 👍🏻

Ontsnapt: Nee

  Drs-jlcsjephanie

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertLid sinds: 28 november 2021 (96 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 januari 2022

Onze tanden erin gezet

De avondlockdown was op het moment dat we met ‘Ale Blie’ (3 personen) afreisden naar Rijen gesprek van de dag. En wat heeft het veel roet in het eten gegooid. Des te blijer waren we dat onze afspraak bij Villa BreTil dusdanig verschoven kon worden dat we beide kamers nog mooi vóór sluiting konden spelen. Echter wat was het vet geweest als we deze escape room in het donker hadden kunnen benaderen. De locatie van deze escape room is fantastisch. Wat ziet dit er geweldig uit. Met het woord ‘Villa’ wordt niets overdreven.

De ontvangstruimte ziet er ook geweldig uit. Alsof je bij je oude rijke tante op de koffie gaat. Dit brengt je meteen in de sfeer. Na snel wat te drinken, mochten we ons gaan melden bij een iets minder fijne locatie… de praktijk van Tandarts Schillinger.

De introductie van de kamer is heel leuk gedaan. Een mooie ‘voorshow’ met goed acteerwerk. Ik waardeer het altijd als een escape room net een stapje verder gaat dan louter ‘hier mag je niet aanzitten’ en ‘dit is een noodknop’. Dit is grote pré bij deze kamer.

De kamer zelf was leuk om te spelen. De decoratie ziet er prima uit en vooral de licht en geluidseffecten zijn goed neergezet. De kamer is vrij lineair qua puzzels, maar er valt genoeg te zien in de kamer, dus dat was voor mij geen probleem. De puzzels zijn vooral leuk als je van behendigheid spelletjes houdt.

Wij hebben de kamer niet gehaald, maar dat vond ik helemaal niet erg. Ik vind het altijd belangrijk dat ik de volledige ervaring heb gehad en dat was bij deze kamer zeker het geval. Zoals je er in thema in gaat, zo wordt je er ook in thema uitgehaald. Super leuk. Ik had het misschien nog wel fijn gevonden als we nog een keer de kamer konden doorlopen en te horen zouden krijgen hoe we onze eindpuzzel(s)(?) hadden moeten oplossen. Echter begrijp ik dat we hier weinig tijd voor hadden gezien BreTil al zo flexibel was geweest om ons naar voren te schuiven i.v.m. de avondlockdown. Wellicht doen ze dit bij andere groepen wel. De kamer heeft ons in ieder geval mooi opgewarmd voor de ander kamer!

Al bij al; Leuke kamer met goede licht en geluidseffecten. Als je houdt van behendigheidsspellen is dit een absolute aanrader.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel de kamer met drie óf vier personen (i.v.m. lineaire kamer);
- Als je beide kamers van deze locaties speelt maakt de volgorde niet zoveel uit, ik acht de kamers van hetzelfde niveau en ze zijn allebei even leuk om te doen.
- Reserveer ’s avonds, want de locatie van de escape room ziet er zo veel vetter uit in het donker (voegt ook wat spanning toe 😉 ).

Bedankt Villa BreTil Escape Rooms voor de leuke kamer die jullie hebben gebouwd. Extra bedankt voor jullie flexibiliteit qua planning.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie 👍🏻

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Beleving
 • Licht en geluid
 • Voorshow
 • Locatie

  sjephanie

tim1984tim1984Escape ApprenticeLid sinds: 20 september 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 20 september 2020

Geweldig

Zeer spannende escaperoom met een heel goed verhaal. Je kunt zien dat hier veel aandacht aan is besteed. ECHT EEN AANRADER!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goed verhaal
 • Alles klopt
 • Spannend
 • Zeer gastvrije eigenaar

  villa-bretil

beau_jansenbeau_jansenEscape ApprenticeLid sinds: 25 oktober 2019 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2019

Echt top!

Erg leuke en ook moeilijke kamer! Heel Professioneel allemaal! Personeel ook heel leuk en meedenkend, locatie heel mooi! Kom zeker terug voor de andere kamer!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • we mochten de kamer afmaken achteraf
 • Geen

  villa-bretil

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (154 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2018

Leuke kamer

Zelf zou ik eerst de dentist doen en dan Hannah dan zijn ze beide super gaaf!!
Leuk verhaal en heel vriendelijk personeel


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Ja

  villa-bretil

Carin (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2022

Super. Heb er al 40 gehad. 1 van de beste

Denkwerk. Maar gewoon puzzelen. Hersenen erbij. Super!!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Dylan (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juli 2022

Zeker niet te vergelijken met tandpijn ;)

Zeer leuke kamer ook de inrichting en de gastvrouw waren top! Moeilijkheidsgraad van de puzzels was perfect voor deze locatie waar het zich afspeelde.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

MuisjeMuisjeEscape ApprenticeLid sinds: 27 juli 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2022

Spannend en uitdagend!

Voor de verjaardag van een van onze groepsleden deze escaperoom geboekt. Het was leuk om haar gezicht te zien toen ze er achter kwam dat we een escaperoom met horror thema gingen doen! 😂
Heel leuk dat er al een soort voorshow is voordat je de escaperoom in gaat. De tandartsassistente die ons ontving was echt goed, we waren oprecht bang van haar en wisten niet zo goed of we iets mochten zeggen voordat er nog meer enge dingen gingen gebeuren, maar dan met ons 😉 escaperoom zelf zit goed in elkaar en is echt spannend. Fijne hints die je krijgt en leuke gevarieerde puzzels.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Celina (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2022

Heel erg leuk!!

Beetje spannend maar erg leuk om te spel te spelen


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  49:50 min

 

Robert (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2022

Fascinerende verhaal lijn

Realistisch decor waarmee gelijk de sfeer wordt gecreëerd.
Ook de geluidseffecten waren een mooie aanvulling.
Samen gevat, we hebben een super leuke avond gehad.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

Rianne (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2022

Een erg leuke puzzel kamer

Er zaten leuke puzzels in, waarbij je goed moet nadenken maar wel logisch moet blijven! Leuke ervaring gehad, erg vermaakt.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Angelique076Angelique076Junior EscaperLid sinds: 16 juli 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2022

Spannend

Een leuke en spannende kamer, waaruit we maar net op tijd konden ontsnappen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Lampies

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Original
 • Experience
 • Great host

 

Bram (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2022

Geweldige escaperoom

Onze tweede ervaring bij Villa Bretil. Mooie complete kamer met toffe effecten. Mocht je er meerdere willen bezoeken raden we wel aan om eerst de tandarts en daarna Hannah te doen. Die is kwa omvang en effecten nog groter. Desalniettemin wel een aanrader om beide te doen. We komen zeker terug in het najaar voor de nieuwe.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

DvdVaartDvdVaartJunior EscaperLid sinds: 12 juni 2022 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2022

Thematisch geweldige kamer met voldoende uitdaging.

Mooie locatie voor een tandarts, goed toegankelijk en zelfs op zondag beschikbaar.

Tandarts werkt volgens traditionele methodes en heeft wat sadistische trekjes. De assistent helpt op precies het juiste moment.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad

 

ErwinkempsErwinkempsEscape ApprenticeLid sinds: 2 juli 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2022

Geweldig!

Leuke kamer met originele puzzels. Alles is helemaal in thema, van de ontvangst tot de kamer en de puzzels. Echt een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend

 

Hessel (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 juli 2022

Super leuke escape room gelukkig geen kiespijn gekregen

Tandartsen vinden wij nooit zo leuk om heen te gaan, maar deze praktijk was ons zeer goed bevallen!
Altijd spannend om een praktijk in te lopen, nooit wetende wat er te wachten staat. Zo ook bij deze praktijk, soms kippenvel en leuke verhalen die te ontcijferen zijn. Onze controle verliep goed en hebben al onze tanden nog! Erg leuke ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:45 min

 

GeruntGeruntEscape ApprenticeLid sinds: 11 juli 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2022

Sfeervol

Mooie locatie! We waren met 4 personen, een prima aantal voor deze kamer. Sfeer is goed met een stukje inleiding en gave licht- en geluidseffecten. We hebben allemaal niet veel ervaring met escaperooms waardoor het lastig vergelijken is. Puzzels waren goed te doen maar ging bij ons omdat het allemaal wat nieuw is niet héél soepel. De begeleiding was echter top. Hints kwamen niet te snel en ook geen complete antwoorden. Maar ze laten je ook niet te lang vastzitten. Zo heb je toch nog een complete ervaring van de kamer. Prettig ontvangen en ook gezellig napraten met een drankje in de sfeervolle wachtruime is mogelijk.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Linda (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2022

Van ontvangst en inleiding van escape room zahnarts Schillings was erg goed

Van ontvangst en inleiding van escape room zahnarts Schillings was erg goed


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

MeganMeganEscape ApprenticeLid sinds: 5 februari 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2022

Een grote teleurstelling

De inleiding van de escape Room was ge-wel-dig! De Kamer was mooi en precies in thema. Vergeleken met de Hannah Kamer viel deze echter wel tegen. Qua puzzels en Kamer(s). hints waren niet altijd even duidelijk of deze klopte niet. Ook was er geen duidelijke volgorde in de puzzels wat ons telkens uit onze flow haalde. Wel naar ons zin gehad, maar zal de Kamer niet aanraden. Alle puzzels opgelost, maar te laat met invoeren van de laatste code.


5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 3.5

Service: 6.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Onlogische puzzels

 

AnnekeBAnnekeBEscape ApprenticeLid sinds: 26 juni 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2022

Gave escaperoom

Wow. Wat een service en wat een gave ervaring deze escaperoom. Zaterdag samen met twee vriendinnen op bezoek geweest bij tandarts Schillinger. De room is goed in elkaar gezet, wat een beleving qua licht en geluid ook! Er is overal over nagedacht! Super goede spelbegeleiding ook. Fijn te ervaren dat er echt goed wordt opgelet! Kortom, ondanks dat je bang kan zijn van de tandarts... Gewoon gaan... Wij zijn op tijd ontkomen gelukkig....


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Logica
 • Geen

 

Yacintha (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juni 2022

Helemaal leuk

Leuke kamer, uitdagende puzzels.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

thecountessthecountessEscape ApprenticeLid sinds: 11 februari 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juni 2022

Die Schillinger was een tandje sterker...

Deze kamer zo'n 5 jaar eerder gespeeld net na de opening. Gelukkig is deze nu niet meer te vergelijken met toen. Vanaf binnenkomst spannend door de medewerker die het spel al gelijk meespeelde. Goede raadsels en spellen in de kamer die helemaal binnen het tandartsgebeuren vallen. We werden prima begeleid als we niet verder konden. Net niet eruit kunnen komen maar wel met een superleuk en goed gevoel na een heerlijke verfrissing weggegaan.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Alles klopte in deze kamer
 • De reuk.. zooo herkenbaar
 • Verhaal
 • De vloer was niet heel schoon
 • Zaklamp kregen we niet goed aan, lag aan onszelf b

 

Stephan & Francie (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 juni 2022

Creepy, maar goed in elkaar gezet.

Spannende leuke kamer met goede puzzels. Enthousiast personeel met een vriendelijk ontvangst en leuk praatje achteraf.
Zeker een aanrader en al vanaf 2 personen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  57:58 min

 

Myrthe (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2022

Goed voor elkaar en spannend

Leuke kamer met mooie puzzels, spannende ervaring en goed verzorgd


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Olivier (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 mei 2022

Bloody amazing

I did not see this coming! A marvelous room featuring a fun narrative, interesting puzzles and amazing location. Can recommend!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Mitchell (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 mei 2022

Erg uitdagend en bijzonder spannend

Het is een hele spannende kamer met een geheel thema door het hele huis. De puzzels zijn erg uitdagend en zonder gecoördineerd team (zoals wij) erg moeilijk. Voor het verhaal alleen al een echte aanrader. Misschien nog moeilijk voor beginners.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig