Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

DEA

Leidschendam , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

16 jaar

Lees reviews

Meer over DEA

Een nieuwe drug maakt meer en meer slachtoffers. Snel ingrijpen is van groot belang voordat er meer slachtoffers zullen sterven. Inmiddels is er een groot onderzoek opgezet en wijzen er diverse bewijzen in dezelfde richting. Aan het DEA team nu de opdracht om zo snel mogelijk te onderzoeken wat er precies voor drugs worden gemaakt.

Thema's

Avontuur

Laboratorium

Maffia

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

26 likes

183 bezoekers

93.5% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Overgoo 3
2266 JZ, Leidschendam
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

107 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 1 januari 2022 (77 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Mijn dealer was op vakantie, dus maar even hier checken wat er te score valt.

Vandaag waren we in Leidschendam met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang vanuit een ander team, in totaal met 4 personen gingen we richting Missionroom Leidschendam. Hier gingen we 3 kamers spellen, DEA als tweede kamer na een pilsje kan ik altijd wel een beetje keta gebruiken namelijk.

Bij Missionroom Leidschendam word je leuk ontvangen, het is direct in politie thema waarbij ook het persoon goed verkleed is. Dit was meteen een plus punt en voegde toe aan het thema. Je kan hier mooi voor de deur parkeren en ook nog is gratis, dat is maar goed ook aangezien er is ook politie aanwezig is in het pand.

De kamer begon met een leuke briefing, je kreeg het thema van het verhaal te horen en je kreeg je equipment. Het is een geinig begin en omdat ik ergens bepaald fan van was was het voor mij een extra leuke ervaring. Het verhaal in deze kamer moet je liggen en dat deed het bij mij daarom was dit voor mij persoonlijk de leukste kamer van de dag.

De puzzel hier voelde soms een beetje uit zijn plaats of niet geheel logisch, ondanks dat vlogen we er doorheen en nam het mij de pret niet af. De afwerking in deze kamer was wat minder je kon de rookmachines & camera's goed zien dat was iets minder en nam af van de beleving van de kamer.

Het verhaal klopt indien je fan bent van iets specifieks, ik denk dat als je hier geen fan van bent of dit niet kent dan kan de kamer misschien onlogisch worden. Ik snap dat dit heel vaag klinkt maar ik kan/wil geen spoiler geven voor toekomstige spelers.

Mensen van Missionroom Leidschendam super bedankt voor het gezellige dagje!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Diversiteit

  sjephanieDrs-jlc

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (203 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2022

Say my name!

Tijd voor kamer twee op deze locatie in Leidschendam. Nadat we al goed opgewarmd waren (en positief verrast waren) bij Café Voorburg, was het nu tijd om het DEA team te gaan versterken. Wat ik ook hier weer erg tof vind, is dat de hele 'look & feel' van de locatie in thema is. Je wordt in thema meegenomen naar een ruimte waar je een korte briefing krijgt over je missie. Wat ik persoonlijk op voorhand niet wist, is dat deze kamer gebaseerd is op de Netflix serie: 'Breaking Bad'. Als groot fan van deze serie (vijf keer volledig gezien), moest dit avontuur natuurlijk geweldig worden.

We trekken onze werkkleding aan en het is tijd om te vertrekken naar locatie. De start van deze escaperoom is leuk bedacht en past goed in thema. Vanaf het eerste moment dat we starten met ons avontuur, zijn de verwijzingen naar de serie al duidelijk zichtbaar. Nogmaals, als groot liefhebber van deze serie, zijn dat wel echte pluspunten. Ons avontuur start vrij vlot en we vliegen door de start heen. De reis die je maakt, neemt je mee langs bekende plekken (als je de serie gezien hebt). Ik ben er overigens van overtuigd dat DEA ook een toffe room is als je de serie niet gezien hebt!

De puzzels in de kamer zijn over het algemeen goed in thema en zijn (met een kleine hint) goed op te lossen. Als groep mistte we af en toe net wat flow, maar dat lag meer aan ons dan aan de kamer. Het decor in de kamer is netjes uitgewerkt en zit vol easter eggs naar de serie. Wel kan de afwerking in de kamer op veel plekken écht een stuk beter. Denk hierbij aan losse kabels, zichtbare rookmachines, etc.

Ik vind het persoonlijk best moeilijk om een goed oordeel te geven over deze kamer. We hebben een uurtje lekker gepuzzeld in een prima decor. Voor mij was de ervaring nóg toffer omdat ik simpelweg groot fan ben van de serie en dus echt een 'sucker' ben voor dit thema. Neemt niet weg dat DEA echt wel een prima kamer is om te spelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Ale Blie 👍🏻

Ontsnapt: Ja

  anouk

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (148 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

I’m not in danger. I am the danger!

Met een mashup van de teams ‘De Drie Duitsers’ en ‘Ale Blie’ (4 personen) waren we in Leidschendam voor een dagje escapen. We gingen onder andere drie kamers bij Missionroom Leidschendam spelen en hadden er zojuist al één gespeeld. Tussendoor zijn we wat gaan eten bij de Westfield Mall of the Netherlands, die dichtbij de escape room ligt (aanrader 😉). Toen we terug kwamen gingen we de kamer ‘DEA’ spelen. Ik had me weer eens niet ingelezen voor deze kamer, dus ik ging zonder verwachtingen naar binnen.

Parkeren kan gratis voor de deur bij Missionroom Leidschendam. De ontvangst is leuk en in thema, want alle gamehosts zijn verkleed als politieagenten. Verder is er een ontvangstruimten waar je nog even wat kunt drinken vóór of na het spel.

We werden meegenomen naar de briefingroom en daar kregen we onze introductie en instructie van het verhaal. Vervolgens begint de kamer op een leuke en originele manier én dan plots gaan je dingen opvallen die je doen denken aan een geweldige tv serie uit 2008. Héél tof hoe de referenties naar die serie zijn verwerkt in de kamer 👌. Mocht je de serie niet kennen óf gezien hebben is dat ook géén probleem, lijkt me.

De puzzels zijn in deze kamer voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen, voordat je door kunt met het andere. Hierom zou ik aanraden om met een kleine groep te gaan, omdat er anders mensen zijn die op bepaalde momenten niets te doen hebben. Op sommige punten miste we een beetje de logica in wat we moesten gaan doen. Dit kan natuurlijk volledig aan onszelf liggen, maar hierdoor was de flow soms een beetje weg. De gamehosts letten overigens goed op, dus al gauw krijg je een zetje in de goede richting 👍.

De decoratie en thematisering van DEA is tof, al kan de afwerking hier en daar wat beter. Het is een grote kamer, die je van scene naar scene brengt. Zo kom je iedere keer weer in een nieuwe verrassende omgeving. Persoonlijk vind ik dat altijd héél leuk en geeft het ook meer motivatie om de kamer uit te willen spelen, omdat je alles graag wilt zien. Gelukkig wisten wij er binnen de gegeven tijd uit te komen. Na het spelen van de kamer wordt een leuke foto gemaakt die je fysiek meekrijgt. We hebben nog wat gedronken en konden ons opmaken voor de volgende en laatste kamer (voor ons) bij Missionroom.

Al bij al; Een toffe en grote kamer die je van scene naar scene brengt. Af en toe een wat mindere flow (maar dit kan ook aan ons als groep liggen). Verder ook tof dat de kamer véél referenties bevat naar de tv serie uit 2008.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 2 óf 3 personen i.v.m. lineair puzzelen;
- Als je alle kamers op deze locatie wilt spelen (excl. Christinas Droom 2.0; want die heb ik nog niet gespeeld) is dit een goede om mee te eindigen, al maakt volgorde niet héél véél uit;
- De tv serie kijken vóór het spelen van de kamer kán, maar is niet persé noodzakelijk.

Bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze leuke kamer, Missionroom Leidschendam. We hebben ervan genoten!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Decoratie en thematisering
 • Referenties naar serie

  sjephanie

Aanrader!

Het is niet zomaar een escaperoom, maar een hele belevenis. Je stapt in een avontuur met daaraan gekoppeld een thema. Het begin is al direct anders en ook de manier hoe je de escaperoom binnenkomt is heel leuk gedaan. De escaperoom zelf bevat verschillende elementen, waardoor de kamer juist zo aantrekkelijk blijft. Wij waren met zijn vieren en toch was iedereen ook lekker bezig. Je hebt elkaar ook echt nodig. Niemand zal niks aan het doen zijn en dat maakt het dan ook zo tof. Hele leuke ideeën qua puzzels kwamen voorbij. Als je de serie Breaking Bad gekeken hebt zullen er zeker dingen zijn, die je zal herkennen, maar heb je de serie niet gezien maakt het de ervaring niet minder leuk. Al met al een hele leuke kamer en wij komen zeker nog een keer terug voor S.W.A.T!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Inleving van het thema
 • Sfeer
 • Gastvrij

  Tanya

anoukanoukEscape GuruLid sinds: 16 november 2018 (138 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2022

Wereld van herkenning voor Breaking Bad liefhebbers

Na het spelen van café Voorburg en even snel wat gedronken te hebben, konden we beginnen met DEA. Een kamer die gebaseerd zou zijn op Breaking Bad. Ik was erg benieuwd hoe duidelijk dit thema naar voren zou komen, maar we stonden op het punt om daar achter te komen! Na een passende intro konden we van start. Het begin is erg grappig bedacht en brengt je gelijk in de goede stemming. Vervolgens is het voor de liefhebbers van Breaking Bad of gewoon als je de serie hebt gezien, een wereld van herkenning. Puzzels zijn in thema en over het algemeen leuk om te doen. Er zat een puzzel in die ik echt verscrhikkelijk vind, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De eind puzzel had van mij ook iets toffer gemogen, maar deze kamer is zeker een aanrader! De kamer is trouwens ook leuk als je de serie niet hebt gezien. Achteraf nog nagepraat met onze gamehost over must play kamers en ervaringen uitgewisseld. Bedankt voor de gezelligheid!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertLid sinds: 24 februari 2020 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 november 2022

Op missie!

Leuk hoe in Leidschendam alles in een politiethema is, brengt je gelijk in de sfeer! Na de briefing, ook leuk in thema, konden we aan de slag gaan met onze missie als DEA team.
Van mijn teamgenoot begreep ik al snel dat deze escaperoom een 'Breaking Bad' vibe heeft. Ik heb dit zelf niet gezien, voor mijn teamgenoot voegde het leuke extraatjes toe. De locaties waren voor hem bekend, ik liet me steeds verrassen waar we terecht zouden komen. Dit waren totaal andere plekken dan ik verwacht had, erg leuk!

De puzzels passen mooi in de setting! Helaas bleek bij ons een onderdeel van een puzzel niet te werken, maar we hebben de puzzel gelukkig toch goed op kunnen lossen dankzij onze host! Ook het einde vonden wij wat abrupt, wat we jammer vonden. Het voelde nog niet af voor ons...Fijn dat de host daarna nog even de kamer en puzzels met ons doorliep. Ze was erg enthousiast!

We vonden het een prima kamer om te spelen, maar vonden persoonlijk SWAT met de actie en adrenaline die daarbij kwam kijken, nog net wat leuker!
8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs

 

we gaan op drugs jacht

Net klaar met SWAT kamer en door een uitvaller mochten wij met ons team deze kamer er gelijk achter aan doen.

De briefing van de kamer word heel tof gedaan, je zit meteen in het verhaal.

De start van de kamer is weer eens wat nieuws wat ik zelf nog nergens had gezien.

De puzzels sloten aan bij het verhaal en de kamers waren elke keer weer een verassing waar we terecht kwamen.

Al je zintuigen worden geprikkeld in deze kamer waardoor het spel steeds leuker word. Een aanrader om te doen!

Complimenten naar Desteney die ons goed door de kamers kon leiden :)


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:40 min


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

TaniaenJoepTaniaenJoepJunior EscaperLid sinds: 9 augustus 2022 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2022

Must voor Breaking Bad fans

Met een bezoekje aan mission room Leidschendam wordt ons escape weekendje ingeluid.

De ontvangst was leuk en vriendelijk, gelijk in thema. Na een korte briefing vlogen we gelijk de escape room in. Veel lineaire, maar erg originele puzzels met easter eggs voor de fans van de serie.
Details zijn goed verwerkt, al moet je voor sommige puzzels wel even rekenen.
Wel wat afwisseling in de puzzels en de afwerking mooi in thema.
Einde was een beetje abrupt, maar maakte de pret voor ons niet minder.
Wij hebben op deze locatie ook cafe Voorburg gedaan, en denken dat DEA wat lastiger was.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  50:37 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit

 

RDenHaagRDenHaagEscaperLid sinds: 15 maart 2019 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 november 2022

Leuke kamer, maar niet m’n favo

We hebben de kamer met vijf personen gespeeld. De kamer is leuk en vermakelijk. Zitten paar originele puzzels in.
Sommige delen van de kamer kwamen een beetje goedkoop en leeg op mij over.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

chrishoekchrishoekEscape ApprenticeLid sinds: 22 juli 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juni 2022

Top kamer, goede verhaallijn en leuke kamers en puzzels.

Het begint al met de aankleidng als je binnenkomt. Mederwerkers die in een soort politie pak zitten en je begroeten. Dan een briefing en je kan aan de slag. Leuke onverwachte elementen in de kamers. Niet al te moeilijke puzzels.
Erg leuke ervaring.

Enige puntje van 'kritiek', de (mannen) wc was niet heel fris meer.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  43:37 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

cherylvdscherylvdsSenior EscaperLid sinds: 7 februari 2022 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 mei 2022

Erg leuk!

Toffe kamer met leuke en originele puzzels! Wij hebben hem met 3 redelijk ervaren spelers gedaan, en dat was top. Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzles
 • Ambiance
 • Great service
 • Experience
 • Diversity
 • Storyline

 

sinusrhythmsinusrhythmJunior EscaperLid sinds: 21 september 2017 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2022

Toffe kamer, heerlijk thema!

Bij binnenkomst werd de toon direct gezet, heel gaaf gedaan! Het is leuk om de serie te kennen voordat je de kamer ingaat, met het is zeker geen must. De inrichting, afwerking en het concept is s-u-p-e-r-g-o-e-d gedaan! Ook de puzzels zijn origineel en goed doorheen te komen zonder (veel) hints. Een groot voordeel wat ons betreft. Voor ons hadden er wel iets meer puzzels (per ruimte) in mogen zitten, want daar is zeker nog winst mee te behalen. Al met al, superleuke kamer!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:47 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Logica
 • Kan meer puzzels gebruiken

 

Tijn10Tijn10EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 mei 2022

Leuke kamer maar anticlimax aan het einde

Qua ruimtes is deze Escaperoom super tof. De puzzels zijn niet al te uitdagend maar ze kosten allemaal wel vrij veel tijd. Je moet bij alle puzzels echt goed samenwerken om ze op te kunnen lossen en ook dit vind ik altijd wel heel tof.

Het einde was wel echt een zware anticlimax. Je bent heel de tijd druk bezig met puzzel en opeens ie dat het einde daar zonder echt een opbouw er naartoe te hebben en dag je jammer.

Al met al een super toffe kamer met een matig einde


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  52:28 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Decor
 • Zware anticlimax

 

Mooi afgewerkte Escaperoom!

We hebben deze avond eerst SWAT gespeeld en daarna DEA. Persoonlijk zou ik hem omdraaien qua speel volgorde...

DEA is een zeer net afgewerkte kamer met een hoop techniek erin. Mooie verassingen en leuke puzzels die goed in het thema passen.
Meestal zie ik wel waar een doorgang naar een eventueel volgende ruimte zit, maar bij deze was ik zeer verrast! Heel goed weg gewerkt en je ziet het dus echt niet aankomen!

Het einde van de kamer is echter wel erg abrupt... Geen eureka moment of een goed einde. Hier zouden ze nog wel iets mee kunnen doen. Het was nu van... Oh... We hebben het gehaald? Kan beter dus...

Het is een zeer sterke kamer die met name in de afwerking super goed gemaakt is. Zeker een must do voor elke Escaperoom liefhebber!
Thanks Team Missionroom, we hebben een onwijs leuke avond gehad!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Einde van de kamer

 

Double TroubleDouble TroubleEscape ApprenticeLid sinds: 28 oktober 2019 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 februari 2022

goed werkend escaperoom

Na de geweldige SWAT gingen we door de DEA. Wat een vriendelijke mensen werken daar. We werden goed ontvangen en goed begeleid.
Leuke opdrachten, soms beetje verwarrend met de lichten. De interactie van puzzels oplossen en fysiek is geweldig. Kregen soms het idee dat we iets te snel gingen waardoor we wat langer moesten wachten op dingen. Op het nippertje net niet gehaald, maar zeker een aanrader. We vonden zelf De SWAT iets sterker, maar dat mocht de pret niet drukken.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Monique de JongMonique de JongEscape ApprenticeLid sinds: 7 september 2020 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2021

Leuke kamer, klopt met de serie ;)

De kamer was leuk, het was onze 8e kamer die we met het team speelden. NOrmaal hebben we 2 a 3 minuten over maar met deze kamer waren we met 46 minuten klaar. Goede details en voor de liefhebber van dé serie was hij erg leuk.
Wel was het einde een klein beetje een anti-climax.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 5 personen

Team: Jeda Limosa

Ontsnapt: Ja  46:24 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Origineel
 • het einde

 

slinger13 slinger13 Escape GuruLid sinds: 2 november 2020 (164 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 januari 2023

Leuke kamer

Leuke kamer met leuke puzzels . Prima vermaakt hier . Geen top kamer kwa decor of special effects maar wel erg leuk om te doen .


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:34 min

 

josjejosjeEscape GuruLid sinds: 27 september 2018 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 december 2021

Mission complete

We hebben al veel over de kamer gehoord, zeker omdat het geschikt is voor 2 personen. Ontvangst is leuk en wordt serieus genomen, enkel het enthousiasme zou nog iets meer kunnen. Het thema en de kamers is goed uitgewerkt. Er is een logische opbouw en je wordt voldoende uitgedaagd in puzzels en beleving. Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld, wel even doorwerken maar uiteindelijk goed te doen. De kamer is dan ook geschikt voor meer (4-5) personen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: VJ

Ontsnapt: Ja

 

DamianDamianEscape ApprenticeLid sinds: 7 november 2021 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 april 2022

super leuke ervaring

wanneer je aankomt is alles al helemaal in thema. alles aan deze kamer klopt met het verhaal. de puzzels waren niet heel moeilijk maar wel heel leuk. dit is een leuke kamer om mee te beginnen. wel raad ik het aan om dit met 3 personen te doen om dat je toch best wel wat moet doen. over het algemeen een hele leuke kamer met gezellige medewerkers.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  49:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

Liesbeth (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 augustus 2021

Geweldig

Het begin is echt heel origineel je zit meteen in het verhaal. De puzzels zijn erg leuk opgezet en ook de verborgen elementen. Ik kan niet wachten om 1 van de andere kamers te doen. De entree is ook leuk gemaakt en erg vriendelijke medewerkers.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Het verhaal
 • De verborgen elementen
 • Puzzels

 

playshivaplayshivaEscaperLid sinds: 14 februari 2020 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Ok room with a lot of math

Room was nicely set in theme throughout, with a nice hostess. We unfortunately did had some technical difficulties. This room is definitely easier with more people. Puzzles rely heavily on math proficiency.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Team: Smashy

Ontsnapt: Ja


 • Nice theme / atmosphere
 • Hostess
 • Too much math

 

Alwiene (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2021

Deze escape room zit goed in elkaar!

Ik heb deze escape room gespeeld met mijn man en zoon van 15. We vonden hem erg goed in elkaar zitten. De puzzels zijn uitdagend, maar kloppen en zijn daarom goed op te lossen. Het is een pittige kamer, maar we hebben hem gehaald. Weliswaar met nog maar een minuut op de klok. Wat ik prettig vind, is dat er een goede volgorde in de puzzels zit. Je hoeft niet overal tegelijk in de kamer aan de slag. De ene puzzel leidt naar de volgende en zo kom je steeds verder. Er is ook leuk gebruik gemaakt van techniek en allerlei snufjes. Zeker een aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Marit (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2021

DEA was mega vet!

Toen we binnen kwamen was er meteen een leuke sfeer. De kamer was erg tof. Het was tot in de details uitgewerkt. Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Leo (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2021

Top escaperoom, waarschijnlijk omdat medewerkers zelf fervente spelers van escaperooms zijn.

Er is van alles aan gedaan om de beleving optimaal te maken. Eén van de betere escape rooms die wij hebben gespeeld. Oog voor detail, leuk verhaal, prima geluid en je hebt verschillende zintuigen nodig. Geweldig begin zodat je gelijk in het verhaal zit. Echte aanrader.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meerdere kamers, enthousiaste medewerkers

 

Leuke escape. Minder einde

Prima kamer en zeker de eerste rooms zijn leuk en hier is veel te doen. Goede flow en leuke puzzels in een originele setting.

Kamers zijn mooi aangekleed en begin is leuk.

Voor ons zorgde de laatste room en puzzel dat we met een beetje teleurgesteld gevoel de kamer uitkwamen. Laatste room werden we 20 minuten vast gehouden zonder een redelijke hint (die volgende vlak voor 60 min). Wij hadden geen idee wat de bedoeling was. Als hier iets eerder geacteerd was of de puzzel wat duidelijker, had dit de beleving completer gemaakt. Een klein zetje in de goede richting was voldoende geweest.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Stop The Pidgeon

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Originele puzzels
 • Laatste room
 • Matig hintsysteem

 

molmagpiemolmagpieJunior EscaperLid sinds: 10 oktober 2020 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 juni 2021

Super

Uitstekend, leuke ontvangst. Thema is over 1 van de beste netflix series.
Prachtige decoren.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig