Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Los Pollos

Leidschendam, Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

8 jaar

Lees reviews

Meer over Los Pollos

Duik in de spannende wereld van “Breaking Bad” en treed in de voetsporen van Walter White met onze meeslepende escape room ervaring! Jullie missie is kritiek: de politie zit jullie op de hielen en het is aan jullie om alle sporen uit te wissen en de laatste voorraad crystal meth veilig te stellen. Het avontuur begint in een helikopter, die jullie naar een afgelegen plek in de woestijn brengt. Daar stappen jullie uit en betreden de beruchte camper, een labyrint van puzzels en geheimen die slechts de slimste breinen kunnen ontcijferen.


Elke opgeloste puzzel brengt je dichter bij het Los Pollos restaurant, waar geheimen verborgen liggen achter een façade van alledaagsheid. De perfecte dekmantel voor de criminele activiteiten. Gaat het jullie lukken om op tijd zijn sporen uit te wissen?


Let op: deze kamer heette eerder DEA


Thema's

Avontuur

Laboratorium

Maffia

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

29 likes

282 bezoekers

94.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Overgoo 3
2266 JZ, Leidschendam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

131 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 01 januari 2021 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Mijn dealer was op vakantie, dus maar even hier checken wat er te score valt.

Vandaag waren we in Leidschendam met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang vanuit een ander team, in totaal met 4 personen gingen we richting Missionroom Leidschendam. Hier gingen we 3 kamers spellen, DEA als tweede kamer na een pilsje kan ik altijd wel een beetje keta gebruiken namelijk.

Bij Missionroom Leidschendam word je leuk ontvangen, het is direct in politie thema waarbij ook het persoon goed verkleed is. Dit was meteen een plus punt en voegde toe aan het thema. Je kan hier mooi voor de deur parkeren en ook nog is gratis, dat is maar goed ook aangezien er is ook politie aanwezig is in het pand.

De kamer begon met een leuke briefing, je kreeg het thema van het verhaal te horen en je kreeg je equipment. Het is een geinig begin en omdat ik ergens bepaald fan van was was het voor mij een extra leuke ervaring. Het verhaal in deze kamer moet je liggen en dat deed het bij mij daarom was dit voor mij persoonlijk de leukste kamer van de dag.

De puzzel hier voelde soms een beetje uit zijn plaats of niet geheel logisch, ondanks dat vlogen we er doorheen en nam het mij de pret niet af. De afwerking in deze kamer was wat minder je kon de rookmachines & camera's goed zien dat was iets minder en nam af van de beleving van de kamer.

Het verhaal klopt indien je fan bent van iets specifieks, ik denk dat als je hier geen fan van bent of dit niet kent dan kan de kamer misschien onlogisch worden. Ik snap dat dit heel vaag klinkt maar ik kan/wil geen spoiler geven voor toekomstige spelers.

Mensen van Missionroom Leidschendam super bedankt voor het gezellige dagje!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Diversiteit

  sjephanieDrs-jlc

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (215 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

I'm not in danger. I am the danger!

Met een mashup van de teams ‘De Drie Duitsers' en ‘Ale Blie' (4 personen) waren we in Leidschendam voor een dagje escapen. We gingen onder andere drie kamers bij Missionroom Leidschendam spelen en hadden er zojuist al één gespeeld. Tussendoor zijn we wat gaan eten bij de Westfield Mall of the Netherlands, die dichtbij de escape room ligt (aanrader 😉). Toen we terug kwamen gingen we de kamer ‘DEA' spelen. Ik had me weer eens niet ingelezen voor deze kamer, dus ik ging zonder verwachtingen naar binnen.

Parkeren kan gratis voor de deur bij Missionroom Leidschendam. De ontvangst is leuk en in thema, want alle gamehosts zijn verkleed als politieagenten. Verder is er een ontvangstruimten waar je nog even wat kunt drinken vóór of na het spel.

We werden meegenomen naar de briefingroom en daar kregen we onze introductie en instructie van het verhaal. Vervolgens begint de kamer op een leuke en originele manier én dan plots gaan je dingen opvallen die je doen denken aan een geweldige tv serie uit 2008. Héél tof hoe de referenties naar die serie zijn verwerkt in de kamer 👌. Mocht je de serie niet kennen óf gezien hebben is dat ook géén probleem, lijkt me.

De puzzels zijn in deze kamer voornamelijk lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen, voordat je door kunt met het andere. Hierom zou ik aanraden om met een kleine groep te gaan, omdat er anders mensen zijn die op bepaalde momenten niets te doen hebben. Op sommige punten miste we een beetje de logica in wat we moesten gaan doen. Dit kan natuurlijk volledig aan onszelf liggen, maar hierdoor was de flow soms een beetje weg. De gamehosts letten overigens goed op, dus al gauw krijg je een zetje in de goede richting 👍.

De decoratie en thematisering van DEA is tof, al kan de afwerking hier en daar wat beter. Het is een grote kamer, die je van scene naar scene brengt. Zo kom je iedere keer weer in een nieuwe verrassende omgeving. Persoonlijk vind ik dat altijd héél leuk en geeft het ook meer motivatie om de kamer uit te willen spelen, omdat je alles graag wilt zien. Gelukkig wisten wij er binnen de gegeven tijd uit te komen. Na het spelen van de kamer wordt een leuke foto gemaakt die je fysiek meekrijgt. We hebben nog wat gedronken en konden ons opmaken voor de volgende en laatste kamer (voor ons) bij Missionroom.

Al bij al; Een toffe en grote kamer die je van scene naar scene brengt. Af en toe een wat mindere flow (maar dit kan ook aan ons als groep liggen). Verder ook tof dat de kamer véél referenties bevat naar de tv serie uit 2008.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 2 óf 3 personen i.v.m. lineair puzzelen;
- Als je alle kamers op deze locatie wilt spelen (excl. Christinas Droom 2.0; want die heb ik nog niet gespeeld) is dit een goede om mee te eindigen, al maakt volgorde niet héél véél uit;
- De tv serie kijken vóór het spelen van de kamer kán, maar is niet persé noodzakelijk.

Bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze leuke kamer, Missionroom Leidschendam. We hebben ervan genoten!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Decoratie en thematisering
 • Referenties naar serie

  sjephanie

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 september 2022

Say my name!

Tijd voor kamer twee op deze locatie in Leidschendam. Nadat we al goed opgewarmd waren (en positief verrast waren) bij Café Voorburg, was het nu tijd om het DEA team te gaan versterken. Wat ik ook hier weer erg tof vind, is dat de hele 'look & feel' van de locatie in thema is. Je wordt in thema meegenomen naar een ruimte waar je een korte briefing krijgt over je missie. Wat ik persoonlijk op voorhand niet wist, is dat deze kamer gebaseerd is op de Netflix serie: 'Breaking Bad'. Als groot fan van deze serie (vijf keer volledig gezien), moest dit avontuur natuurlijk geweldig worden.

We trekken onze werkkleding aan en het is tijd om te vertrekken naar locatie. De start van deze escaperoom is leuk bedacht en past goed in thema. Vanaf het eerste moment dat we starten met ons avontuur, zijn de verwijzingen naar de serie al duidelijk zichtbaar. Nogmaals, als groot liefhebber van deze serie, zijn dat wel echte pluspunten. Ons avontuur start vrij vlot en we vliegen door de start heen. De reis die je maakt, neemt je mee langs bekende plekken (als je de serie gezien hebt). Ik ben er overigens van overtuigd dat DEA ook een toffe room is als je de serie niet gezien hebt!

De puzzels in de kamer zijn over het algemeen goed in thema en zijn (met een kleine hint) goed op te lossen. Als groep mistte we af en toe net wat flow, maar dat lag meer aan ons dan aan de kamer. Het decor in de kamer is netjes uitgewerkt en zit vol easter eggs naar de serie. Wel kan de afwerking in de kamer op veel plekken écht een stuk beter. Denk hierbij aan losse kabels, zichtbare rookmachines, etc.

Ik vind het persoonlijk best moeilijk om een goed oordeel te geven over deze kamer. We hebben een uurtje lekker gepuzzeld in een prima decor. Voor mij was de ervaring nóg toffer omdat ik simpelweg groot fan ben van de serie en dus echt een 'sucker' ben voor dit thema. Neemt niet weg dat DEA echt wel een prima kamer is om te spelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja

  anouk

Aanrader!

Het is niet zomaar een escaperoom, maar een hele belevenis. Je stapt in een avontuur met daaraan gekoppeld een thema. Het begin is al direct anders en ook de manier hoe je de escaperoom binnenkomt is heel leuk gedaan. De escaperoom zelf bevat verschillende elementen, waardoor de kamer juist zo aantrekkelijk blijft. Wij waren met zijn vieren en toch was iedereen ook lekker bezig. Je hebt elkaar ook echt nodig. Niemand zal niks aan het doen zijn en dat maakt het dan ook zo tof. Hele leuke ideeën qua puzzels kwamen voorbij. Als je de serie Breaking Bad gekeken hebt zullen er zeker dingen zijn, die je zal herkennen, maar heb je de serie niet gezien maakt het de ervaring niet minder leuk. Al met al een hele leuke kamer en wij komen zeker nog een keer terug voor S.W.A.T!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Inleving van het thema
 • Sfeer
 • Gastvrij

  Tanya

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutEscape ExpertLid sinds: 07 augustus 2022 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 maart 2024

Cristal Cleared

# 70
Woehoeee een nieuwe escapedag was aangebroken, ditmaal zouden we naar Katwijk, Delft en Leidschendam gaan om Pray, Freakshow en Los Pollos te spelen. We hadden er weer ontzettend veel zin in, zeker omdat eindelijk het moment daar was om Pray te spelen. Dus vroeg in de auto en op naar Katwijk, nadat we klaar waren in Katwijk en Delft gingen we vrolijk door richting Leidschendam om de laatste van de dag te spelen.

Bij aankomst konden we makkelijk en gratis voor de deur parkeren op een groter parkeerterrein. Vervolgens werden we zeer vriendelijk ontvangen door onze hosts, vlug toilet bezoek en we konden beginnen.

Eenmaal begonnen gingen er helaas aan het begin wat dingetjes mis wat ik erg jammer vond want ik was natuurlijk erg benieuwd naar hoe de kamer zou zijn, zeker omdat hij volledig in thema was van Breaking Bad. Helaas bleef dit door de kamer heen steeds terug komen waarvan we achteraf ook hoorde dat er enkele storingen waren binnen de kamer, zulke dingen zijn wel echt jammer en ook zonde want je betaald wel voor een kamer die volledig werkt. En in geheel vond ik dit echt heel jammer want de kamer was gewoon echt alsof je even in de wereld van Breaking Bad stapte met bijpassend decor en puzzels. Wel vond ik dat er vaak geluidseffecten gebruikt werden die niks met de kamer te maken hadden en op sommige stukken was het erg donker in de kamer dat je gewoon niet zag wat je moest doen of zoeken. Dus al met al heeft de kamer me op technische stukjes teleurgesteld wat erg jammer is aangezien het decor zelf heel vet was. Met nog een dikke 10 minuten op de klok over kwamen we naar buiten gerend met onze gestolen buit!

Conclusie: Los Pollos is decor technisch een top kamer die precies Breaking Bad is, helaas heeft de technische kant van de kamer ons wel in die zin teleurgesteld.. jammer!


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 3 personen

Team: Team Daredevil

Ontsnapt: Ja  49:48 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Technische storingen

 

ce_laarce_laarJunior EscaperLid sinds: 10 augustus 2020 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 maart 2024

Gave kamer!

Met twee collega's deze zeer leuke kamer gespeeld. Met z'n drieën prima te doen, vier zou ook nog leuk zijn. Maar 6 is geen aanrader. Kamer zit goed in elkaar met leuke puzzels en uitdagingen. Ook de mensen die het begeleiden zijn erg enthousiast en doen het leuk. Echt een geweldige ervaring.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Diversiteit

 

MVMVEscaperLid sinds: 22 december 2019 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 februari 2024

Thematisch mooie kamer

Na SWAT en Ghristina's droom weer terug bij missionroom voor Los Pollos.

Dit keer helaas geen praatje vooraf maar gelijk de kamer in. De host was verder wel aardig en beantwoordde onze vragen.

De kamer zelf was fantastisch in thema en alles klopte. De puzzels snapten we eigenlijk gelijk maar de uitvoering ging ons niet heel soepel af. Kan ook aan ons als groep gelegen hebben maar voor mij persoonlijk was het soms onlogisch en waren de hints ietwat te direct.

Achteraf jammer dat het verhaal niet uitgebreider was, zoals hij SWAT meer het geval was. Hier had meer ingezeten als je het mij vraagt.

Desalniettemin een mooie kamer om te spelen, zeker als je fan bent van breaking bad.


7.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Team: Mad Hatters

Ontsnapt: Ja  59:30 min


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Decor
 • Puzzels
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels

 

DoKeiDoKeiJunior EscaperLid sinds: 24 maart 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 februari 2024

Tja..

Tja, wat moet je hier nu over zeggen.. ik begrijp gewoon echt niet waarom je, wanneer je een locatie overneemt, niet tijd en energie zou steken in het eigen maken van de kamer, even wat dingetjes upgraden, kabels wegwerken, etc. Gooi de tent een week dicht en pak alles aan. Helaas is dit een geldfabriek geworden, waar het alleen nog maar gaat om het kunnen wegzetten van zoveel mogelijk groepen, echt heel jammer. Op zich leuke kamers op deze locatie, maar de ziel is er wel een beetje uit helaas.


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Weinig origineel
 • Heeft onderhoud nodig
 • Slechte begeleiding

 

Paulien PlessersPaulien PlessersJunior EscaperLid sinds: 13 mei 2023 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 januari 2024

Hoplaaaa

Dit keer met ons tweeën op stap. Zou het ons ook zo lukken? Na een leuk onthaal, begon het zal meteen met actie. We keken elkaar aan en dachten: waar zijn wij terecht gekomen haha. In het begin was het even zoeken, maar toen we in de flow zaten ging het best vlot om maar met 2 te zijn. Bepaalde stukken gingen precies beter met 2 omdat er daardoor bij puzzels minder chaos was en je je beter kon concentreren ;)

Bedankt voor de gezellige avond!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  53:03 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Spannend

 

vd Plasvd PlasEscaperLid sinds: 06 juni 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 februari 2024

leuke familie kamer.

Ik speelde deze kamer met mijn gezin en dat was heel erg leuk. De kamer zou wat onderhoud kunnen gebruiken maar er zitten best wat leuke dingen in. Perfect voor je eerste kamer of om te doen met de fam. Ik vond wel het begin wat langdradig. Ook is de kamer niet heel moeilijk als je al wat kamers hebt gespeeld.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad

 

WouterWouterEscape ExpertLid sinds: 11 augustus 2021 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 november 2023

Een beetje zoals El Camino..

Als groot fan van Breaking Bad vond ik deze kamer een beetje als de film die na de serie is uitgebracht. Herkenbare elementen, het voelde met vlagen heel bekend en welkom, maar overall was het hem gewoon net niet? Ik moet toegeven dat dat al begon bij de ontvangst. Dit was zo onpersoonlijk en systematisch dat er vanaf het begin al een rare sfeer ontstond. Het betere lopende band werk. En dat is zonde, want ik heb ook hele leuke dingen gehoord over Missionroom.

Er kon nog net een hoi vanaf, maar daarna was het vrij praktisch spullen opbergen, introductievideo en spelen maar. Een beetje interesse en enthousiasme is niet teveel gevraagd toch? Pas tegen het einde bij vertrek werd de host plots heel enthousiast toen we opgooiden welke kamers er die dag nog op de planning stonden.

Maar goed, de kamer is een leuke knipoog voor wie de serie Breaking Bad kent. Vooral de muziek brengt je extra in de sfeer. Leuke puzzels, nu wil ik niet kippig doen maar bij een bepaalde puzzel was de logica wat verder te zoeken. Ook op het einde keken we ergens compleet overheen, en was de oplossing bij deze soort puzzel denk ik ook niet het eerste waar de gemiddelde speler met hun neus in zou duiken. Al met al een leuke puzzelkamer.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Marty & Friends

Ontsnapt: Ja  58:27 min

 

Amber-Rico SchepenAmber-Rico SchepenEscape ApprenticeLid sinds: 13 mei 2023 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2023

Leuke kamer

Het is een leuke kamer met duidelijke structuur. Soms moet je wel goed nadenken wat de volgende logische stap is maar uiteindelijk kom je er wel. Hints worden niet makkelijk gegeven als je team het goed doet. Maar dat helpt ook mee om zelf verder te zoeken naar een oplossing. Verschillende type puzzels die het leuk houden. Gelukkig niet eindeloos met cijferslotjes aan de bak.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:10 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Lies82Lies82Junior EscaperLid sinds: 18 mei 2023 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2023

Thema is tof

Dit is een leuke kamer waar vooral het begin erg leuk is maar het einde wat abrupt helaas.
Leuke maar standaard puzzels.
Samen met Café Voorburg zijn dit de twee leukste kamers om te spelen op deze locatie.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:11 min


 • Beleving

 

michielelshoutmichielelshoutJunior EscaperLid sinds: 06 september 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 mei 2023

Gedropt op locatie

De laatste kamer van de dag. We hadden een maaltijd in de maag en we konden beginnen aan de laatste kamer. Onze host was deze keer een andere jonge dame, die het minstens net zo goed deed. Een briefing later stond ons een verassing te wachten. Sowieso de meest unieke inleiding naar een kamer die ik ooit gedaan had. Het thema was leuk. Een niet nader te noemen televisie serie speelde in deze kamer de hoofdrol.

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik deze serie nog nooit gezien had. Dat maakte het de kamer eigenlijk totaal niet uit. Daar herkende ik zeker dingen van, maar subtiele referenties zag ik over het hoofd.

Eenmaal binnen was het weer de spanning die leidraad was. De puzzels spraken voor zich in de eerste kamer. Het was goed zoeken voordat we naar kamer 2 konden.

Hier zaten we iets langer in vast. De puzzels waren goed te doen, maar hier is zeker snel een fout of meerdere in te maken. Nu ligt dit dan wel volledig aan de spelers zelf op dat moment. Want bij ons viel het wel duidelijk op. Toch moet ik wel opmerken dat deze puzzels wel de moeilijkste van de dag waren. We deden deze op ons gemak en konden ze stuk voor stuk oplossen.

Over kamer 3 en 4 ga ik weinig zeggen. Ik wil dat de ervaring voor iedereen hier leuk blijft. Het enige wat ik kan meegeven is dat het thema, de aankleding en de puzzels hier ook weer dik in orde waren. Ook deze kamer viel ten prooi aan onze drift om kamers te halen.

Eenmaal buiten praatte we nog wat na over de kamers die we die dag gedaan hadden met de hosts. Allereerst waren alle 3 de kamers op hun eigen unieke manier zeer sterk. Lastig te zeggen wat nu de beste was. Ook de locatie en het slim inrichten en gebruik maken van de ruimtes was hier dik in orde!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: Team Morningwood

Ontsnapt: Ja  41:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal
 • Logica
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

RicardoVD90RicardoVD90Escape ExpertLid sinds: 17 juli 2021 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2023

Hele goede kamer!

Wat begon als een escape weekend resulteerde, voor de tweede keer al, op een escape dagje. Nou hadden we er al er al een gedaan en van hot naar her rijden zagen we niet echt zitten. Na wat zoeken waar we nog terecht konden, want we waren wat aan de late kant. Vonden we Missionroom en naar de kamers kijkende, moest dit wel goed komen. Dus 13 mei was de dag! En de laatste kamer van de dag was DEA.

Onthaal:
We hadden even wat gegeten tussen de kamers door dus we hadden nog even tijd om uit te buiken. Daarna konden we met een andere medewerkster mee om aan de kamer te beginnen! we kregen eerst een intro en kregen daar ook wat spullen mee. Daarna konden we ons naar de kamer begeven.

Kamer:
We begonnen net als de tweede kamer van de dag, heel origineel. Ik vond dit echt geweldig gedaan. Na het begin konden we aan de kamer beginnen. We kwamen al heel snel bij het eerste slot en hier schrok ik toch wel even behoorlijk. Was ook vooral, omdat ik zelf niet aan het opletten was. We kwamen wat verder en we liepen wat vast. Hierdoor bleven we maar zoeken en rondkijken en moesten we toch een hint krijgen. Als we allemaal wat scherper waren, hadden we deze ook zelf op kunnen lossen. Maar hierna konden we weer verder, en alles was echt goed in thema gedaan. De kamer is op een serie gebaseerd en als je die gekeken hebt kom je echt heel veel tegen. De puzzels werden langzaam opgelost. Maar toch liepen we weer even vast en we bekeken een van de hulpmiddelen en konden toen gelijk weer verder. De puzzels werden nogmaals opgelost en hoe verder je komt hoe technischer de kamer werd. Alles was wat mij betreft goed aangekleed, dus heb ook vaak genoeg even goed staan kijken hoe alles eruit ziet. En voor we het wisten waren we weer ontsnapt! De langste tijd van de dag, maar dat maakt helemaal niks uit. Want wij hebben die dag 3 geweldige kamers gespeeld! Er werd gevraagd of er nog vragen waren, maar die waren er niet. Alles was vrij duidelijk. Daarna met beide gm's nog staan praten over andere escaperooms die we moeten doen. En de escaperooms die we allemaal hebben gedaan.

Conclusie:
Ik vond DEA een geweldige kamer, zeker als je de serie hebt gekeken dan zie je van alles terug komen. Het begin vond ik super origineel en goed gedaan! Kamer was heel technisch! het was vooral voor mij verfrissend dat een hele technische kamer een keer wel allemaal goed ging. De aankleding was voor mij ook echt top gedaan. De medewerksters waren heel enthousiast en aardig en dacht heel goed met ons mee. Al met al was het een geweldige dag met 3 goede kamers!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: Team Morningwood

Ontsnapt: Ja  41:00 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels

 

Remspo0rRemspo0rJunior EscaperLid sinds: 21 september 2022 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2023

Goed

We hebben deze kamer vlak naar Molly's gespeeld, dus de lat lag hoog. Niet optimaal kunnen genieten van de kamer hierdoor maar de kamer was toch prima, en een leuk verhaal.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor

 

Lynn11Lynn11Junior EscaperLid sinds: 06 november 2023 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 november 2023

Wauw!

Jaren geleden de serie Breaking Bad gekeken en geloof mij, dat moet je echt doen om de kamer goed te beleven.
Na een super vriendelijke ontvangst gingen we naar de briefing. Met een duidelijke missie gingen we op pad. Ik kan je vertellen, het begin is spectaculair. Je waant je echt in verschillende onderdelen van de serie. Puzzels zijn vaak duidelijk maar soms ook pittig met zn 2e. Desondanks hebben we ontzettend genoten van deze kamer. Lastig om in het enthousiasme niet teveel te verklappen.
Tip, deze kamer boeken en spelen!
Uiteindelijk zijn we met nog 16sec over ontsnapt. Dat geeft wel een extra boost momentje.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:44 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

Laura LauraLaura LauraJunior EscaperLid sinds: 11 april 2023 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2023

Top kamer

Origineel verhaal, mooie aankleding en verfrissend puzzels
Hele prettige kamer om te doen!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Puzzels
 • Decor

 

jeroen_ottojeroen_ottoEscape ExpertLid sinds: 21 oktober 2016 (96 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 maart 2024

Breaking good ervaring

De derde en laatste van vandaag. Wederom een briefing en "werkkleding" en we kunnen de helikopter in die ons naar de locatie brengt.
Voor de fans van de serie Breaking Bad een feest van herkenning, maar ook zonder deze serie gezien te hebben is deze kamer zeker zeer vermakelijk en in mijn ogen de beste op deze locatie. Ook bij deze kamer geldt helaas het is het net niet. De puzzels passen in de setting. Echter is er een puzzel die je rekenvermogen op de proef stelt. Gelukkig ben ik een lopend rekenmachine en hebben we nog iemand in het team die hier goed in is, maar wanneer je in je team niemand hebt met deze vaardigheid kan deze puzzel frustrerend zijn.
Onderweg kreeg ik een deur open en stond ik verloren op de gang bij de toiletten, dit was niet de bedoeling. De deur hoorde gesloten te zijn en haalde ons even uit de flow. De laatste kamer daar haalde wij onze neus niet voor op....of toch wel? Zoals al geschreven de leukste van de kamers die wie hier hebben gespeeld, alleen met een mooiere afwerking scoort deze kamer zo een half tot heel punt hoger.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  50:42 min


 • Goede service
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • logische puzzels
 • open deur die gesloten had moeten zijn
 • afwerking kan beter
 • Decor
 • kon spannender

 

dekorfdekorfEscaperLid sinds: 07 augustus 2021 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 april 2023

Mooie kamer in thema van een bekende serie

Onze eerste kamer bij de missionroom in Leidschendam was DEA. Deze kamer heeft een thema van een drugsteam dat een inval gaat doen, waarbij er verwijzingen zijn naar een bekende Amerikaanse serie. Als je deze serie gezien hebt is de hele kamer een feest van herkenning. Maar, ook zonder dat je deze serie gezien hebt kun je deze kamer goed spelen, je hebt behalve de herkenning geen voordeel als je deze wel gezien hebt.

Je krijgt vanuit de mission controller een tablet mee (hiermee kun je hints ontvangen en berichten sturen) en een klein breeklichtje zodat je waar nodig wat extra licht hebt. Erg leuk gedaan, en het past ook heel mooi in het thema waarbij je als team vanuit een grote organisatie werkt.

Gelijk bij binnenkomst valt op dat alles al mooi in thema is, een grote counter alsof je een politiebureau binnenkomt. Erg leuk gedaan. Je begint met een briefing waarbij je ook kleding meekrijgt. De start van de kamer en de transitie naar de eerste ruimte was echt fantastisch. Bij veel escaperooms is deze transitie toch wat plotseling, maar hier klopte alles.

De kamer bestaat uit meerdere ruimtes, waarin je steeds in elke ruimte een aantal puzzels moet oplossen. Oplossen kan vaak los van elkaar, dat is fijn als je met een wat groter team bent (zoals wij met 6). Hierdoor heeft iedereen toch iets te doen. De puzzels en volgorde waren logisch, het was voor ons steeds duidelijk wat we moesten doen om verder te komen. Door deze duidelijkheid gingen we ook goed door de puzzels heen (je hebt hier vooral communicatie en samenwerking nodig).

Achteraf kreeg ieder teamlid nog een leuke foto met de eindtijd en drie polaroid foto's mee. Erg leuk als aandenken. Wij gaan zeker terug om de andere kamers op deze locatie te proberen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: Controlled Chaos

Ontsnapt: Ja  43:52 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Logica
 • Een van de leukste transities naar eerste ruimte
 • Hintsysteem met tablet
 • Puzzels niet heel moeilijk

 

JessicaBJessicaBJunior EscaperLid sinds: 01 mei 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 maart 2023

Fantastisch

Deze kamer is echt een dikke 10! Het verhaal klopt van begin tot eind. Super mooie afgewerkte kamers waarbij alles technisch goed werkt. Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:04 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Sunday653Sunday653Junior EscaperLid sinds: 13 oktober 2019 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 maart 2023

Prima kamer, veel rekenkracht nodig. Sfeer kan beter.

Bij aankomst was het erg druk. Er zijn op deze locatie meerdere kamers en kennelijk waren ze nu allemaal bezet.
Ik vond hierdoor het ontvangst niet heel prettig. Normaal kun je even rustig zitten en in de sfeer komen. Dat miste ik hier.
Wat ik wel tof vond wat dat de (vele) medewerkers allemaal in thema uniform aan het werk waren.
Toen we eenmaal aan de beurt waren kregen we de regels van de kamer te horen. De dame die ons begeleide deed dit heel vluchtig alsof we haast hadden. Gelukkig hebben we vaker een escaperoom gedaan en waren het vooral basisregels die hier voorbij vlogen.

De kamer zelf was erg leuk in thema aangekleed. Je hoeft de serie (Breaking Bad) niet te kennen om de kamer te kunnen spelen maar je vind een paar leuke verwijzingen in het spel als je dit wel doet.

De puzzels zijn goed te doen. Er wordt echter wel een aardig reken niveau van je verwacht. Gelukkig heeft onze groep dat in huis. Maar ik kan mij goed voorstellen dat dit een valkuil kan zijn. Wat opviel is dat er steeds maar 1 puzzel tegelijk gedaan kan worden. Je bent dus steeds met z'n allen met hetzelfde bezig. Persoonlijk vind ik het leuker als er meerdere "vuurtjes" lopen en als die dan samen vallen.

De kamer was trouwens niet juist gereset. Hierdoor was er 1 puzzel die niet werkte zoals het hoorde. Gelukkig beredeneerde we dat zelf en hebben we hier niet heel veel tijd verloren.

Na de ontsnapping werd er wel gevraagd of we nog vragen hadden maar daarna was het (voor mijn gevoel) de bedoeling dat we snel weer plaats moesten maken voor de volgende groep. (terwijl we nog 9 minuten over hadden op de klok.) We zijn gewend om als bezoekers om samen met de host de kamer nog even van a tot z door te nemen en ervaringen uit te delen.

Verder, al met al, een prima kamers voor beginners.
Ik denk dat ik inmiddels iets te verwend ben met kamers die net even wat strakker in elkaar zitten.


5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Puzzels

 

OpdevoorvoetenOpdevoorvoetenJunior EscaperLid sinds: 14 augustus 2022 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 februari 2023

Actie en veel ervaringen

Leuke kamer, veel experience, lang van genoten. We waren aan het einde wel het grote verhaal kwijt. We hadden niet meer door wat ons doel was en dat we het dus al bijna bereikt hadden. We vergeleken deze kamer met SWAT en sommigen vonden deze beter, sommigen SWAT. We geven een 8,7.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:41 min


 • Puzzles
 • Difficulty
 • Diversity
 • we lost track of storyline

 

anoukanoukEscape MasterLid sinds: 16 november 2018 (224 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2022

Wereld van herkenning voor Breaking Bad liefhebbers

Na het spelen van café Voorburg en even snel wat gedronken te hebben, konden we beginnen met DEA. Een kamer die gebaseerd zou zijn op Breaking Bad. Ik was erg benieuwd hoe duidelijk dit thema naar voren zou komen, maar we stonden op het punt om daar achter te komen! Na een passende intro konden we van start. Het begin is erg grappig bedacht en brengt je gelijk in de goede stemming. Vervolgens is het voor de liefhebbers van Breaking Bad of gewoon als je de serie hebt gezien, een wereld van herkenning. Puzzels zijn in thema en over het algemeen leuk om te doen. Er zat een puzzel in die ik echt verscrhikkelijk vind, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De eind puzzel had van mij ook iets toffer gemogen, maar deze kamer is zeker een aanrader! De kamer is trouwens ook leuk als je de serie niet hebt gezien. Achteraf nog nagepraat met onze gamehost over must play kamers en ervaringen uitgewisseld. Bedankt voor de gezelligheid!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

LemonianLemonianEscape ApprenticeLid sinds: 12 december 2023 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 december 2023

Leuke ervaring

Dit was mijn 1e escape room en ik vond hem zeer geslaagd.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Experience
 • Exciting

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertLid sinds: 24 februari 2020 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 november 2022

Op missie!

Leuk hoe in Leidschendam alles in een politiethema is, brengt je gelijk in de sfeer! Na de briefing, ook leuk in thema, konden we aan de slag gaan met onze missie als DEA team.
Van mijn teamgenoot begreep ik al snel dat deze escaperoom een 'Breaking Bad' vibe heeft. Ik heb dit zelf niet gezien, voor mijn teamgenoot voegde het leuke extraatjes toe. De locaties waren voor hem bekend, ik liet me steeds verrassen waar we terecht zouden komen. Dit waren totaal andere plekken dan ik verwacht had, erg leuk!

De puzzels passen mooi in de setting! Helaas bleek bij ons een onderdeel van een puzzel niet te werken, maar we hebben de puzzel gelukkig toch goed op kunnen lossen dankzij onze host! Ook het einde vonden wij wat abrupt, wat we jammer vonden. Het voelde nog niet af voor ons...Fijn dat de host daarna nog even de kamer en puzzels met ons doorliep. Ze was erg enthousiast!

We vonden het een prima kamer om te spelen, maar vonden persoonlijk SWAT met de actie en adrenaline die daarbij kwam kijken, nog net wat leuker!
8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig