Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The White House

Ixelles , België

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

Lees reviews

Meer over The White House

An hour ago, the White House Oval Office was the scene of an extraordinary burglary. John Crawford, Lord Ravenswood’s sworn enemy, managed to get his hands on a precious object in the Oval Office hidden by the Culper Ring, a secret society founded by George Washington. According to our information, this object, which is a rare selenite, could allow Crawford to realize his evil plans, namely to create his own version of the time machine and jeopardize the future of the world.

Following an incredible robbery in the heart of the White House, the very existence of the Ravenswood Organization is now endangered. Every second counts. Our agents will have to go back in time and, starting from the basement, manage to reach the Oval Office in order to recover a fragment of Selenite. But the clock is ticking and you will only have one hour to complete your mission. This time elapsed, the time loop will inevitably close, you will be back in the present and everything will be lost. Agents, do you feel up to fulfilling this mission?

In 1778, at the height of the United States War of Independence, while New York was occupied by the British, General George Washington ordered the creation of the Culper Ring, a spy network. If the influence of the Culper Ring in the high spheres of power remains unclear, however one thing is certain: its members participated in the construction of the White House, taking care to create a secret room within the Oval Office to hide a fragment of Selenite, a crucial element in the manufacture of the time machine.

Thanks to documents taken from the Culper Ring archives, John Crawford was able to get his hands on the precious mineral. Former Lord Ravenswood’s assistant, young Crawford was devoured by jealousy when his old friend managed to develop the time machine. Power mad and determined to recreate the machine, he fled with some essential documents. But his efforts were futile and, in a burst of desperation, he murdered Ravenswood’s wife and daughter before disappearing. If no one knows where he is hiding, it is nonetheless true that he is today the greatest threat to the safety of the precious machine. According to the latest information, he allegedly associated with a Chinese billionaire and was seen in Guangdong province.

Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Epilepsie risico

ENFR

Escapetalk.nl statistieken

3 likes

41 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

30 rue de l'automne
1050, Ixelles
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

13 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (307 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2022

Verbluffend maar niet op elk niveau

Escape rush is een naam die nog wat bekendheid moet krijgen onder spelers.
Ze hebben ondertussen 3 kamers die zelfs al in de Terpeca lijst staan. Nu is dit niet altijd een steenharde referentie, maar voldoende om mijn aandacht te trekken.

Onthaal:
Escape Rush ligt in Brussel (Elsene). Parkeren kan in de straat (als er plaats is) met de parkeerkaart, maar best dat je dit ter plaatse ff dubbelcheckt. Wij hebben gezocht naar parkeergarages, maar dat bleek niet erg simpel.
Gezien de afstand en kans op file waren we bijna een uur te vroeg daar. Echt veel ligt er niet in de buurt en uiteindelijk hebben we op loopafstand een kleine taverne gevonden.

Eens daar valt je mond open. Dit moet wel een van de mooiste ontvangstruimtes ooit zijn en ja je gaat je afvragen of je wel op de plaats bent waar je moet zijn. Ravenswood heet u welkom.
Escape Rush bevind zich dus in Brussel en dat is Franstalig België. Net zoals de site is hier alles in het Frans of in het Engels, maar Nederlands hoef je niet te verwachten.
Wij speelden de 3 kamers en hadden, toeval of niet, ook 3 gamehosts. De ene sprak al wat beter Engels als de andere, maar uiteindelijk werd alles duidelijk uitgelegd.
Hoewel er enorm veel moeite was gedaan om ons van de indruk te ontdoen dat we hier escaperooms kwamen spelen, kwam dat via de hosts niet zo over. Je krijgt dan een rare mix tussen hoe de ontwerper het bedoeld had en de realiteit dat je 3 kamers kwam doen en dat is zonde. Zeker als je ziet wat er gebouwd was om ons mee te nemen in onze geheime missies.
Het 2de puntje wat me stoorde was hoe vuil het hier was. Alles wat niet regelmatig bewoog hing onder het stof en als je daar op gaat letten….
Nu uiteindelijk laat dat de pret niet drukken en het werd vrij duidelijk dat onze missie zou gaan beginnen.

Kamer:
Escape Rush heeft een toffe manier gevonden om eigenlijk te kunnen bouwen wat ze maar willen.
Door middel van tijdreizen worden we als agenten teruggezet in de tijd om zo een af andere ramp te voorkomen. Dat is tof bedacht alleen vond ik de uitvoering ervan wat minder, althans, alles is aanwezig om het veel vetter te maken dan het nu is.
Missie 3: The White House en tevens onze laatste missie.
Inbreken in het witte huis :-) Daar wordt ik vrolijk van.
Net als bij Tokyo lab vind ik de start opnieuw formidabel. En waar de andere kamers soms sfeer miste is dat in deze ruimte niet het geval.
Er is ruimte voor parallel te puzzelen en de puzzels zijn mooi in thema en leuk om te doen.
De techniek wat verder in de kamer faalde bij ons helaas waardoor de illusie wat verloren ging, maar ondanks dat was de uitwerking (waarschijnlijk door gebrek aan ruimte) ervan zodanig dat het vreemd te noemen was. Maar dat nam niet weg dat de gebruikte materialen steeds echt waren en zeer authentiek aanvoelde.

Of je je in het witte huis waant? Absoluut, maar wel met loszittende klinken dan en totaal niks van security…
Ik hoop van harte dat het echte witte huis iets beter beschermt is als dit ;-)
Nee ik had iets meer dreiging en sfeer verwacht om hier binnen te geraken. Er was zoveel mogelijk geweest op vlak van inbreken dan nu.
De ruimte waar het allemaal om draait is ongelofelijk nagebouwd en groots in opzet.

Tegelijk voelt de ruimte erg leeg aan en ik weet niet of het doel was om alles 1 op 1 na te bouwen ipv de ruimte nuttiger te benutten. En ondanks de ervaring die ik heb, verliep ook hier het puzzelen vrij moeizaam. Frustratie nam al snel over en het werd tevens duidelijk dat 5 mensen hier teveel was.
Grappig feitje is dat doorheen elke room die we speelde deuren open bleven staan. Zelfs als ze verhaaltechnisch eigenlijk op slot zouden moeten zijn. En net als je in de andere ruimte moet zijn voor extra info, is die deur… op slot :-) waardoor je begint te twijfelen of het wel de bedoeling is of je terug moet gaan.
En je voelt me al van ver aankomen, maar de eindpuzzel was uit te voeren door 1 persoon en frustreerde enorm omdat de techniek ons in de steek liet.
En dat is een anticlimax tot en met. En weer, ondanks dat we in het witte huis staan mogen we mooi blijven staan en stopt de missie hier.

Conclusie:

Godnodeju hoe krijg je het voor mekaar om 3 kamers met zoveel potentieel, zo een originele start en dan het zo uit te werken? Decoratie technisch is het opnieuw fantastisch, maar de flow en sfeer laat het opnieuw afweten.
Ook hier weer was het met momenten vuil, decoratie was kapot, plekken op de muur, zaken afgebroken, kacheltjes bijgeplaatst en dat terwijl je een decor bouwt om de mensen echt de illusie te geven dat ze zijn waar ze zijn…
De manier van hints geven was onnodig lomp maar ik juich toe dat ze geen schermen hebben gehangen.


De echte conclusie die voor volledig escape rush telt is simpel.

Poets deze parel eens terug op en geef hem de liefde die hij verdient. Zorg dat het personeel de kamers netjes houdt + de inkom want het was ronduit storend en voor 150 euro per room verwacht ik wel iets anders.
Dit zijn absoluut kamers die bij de top kunnen horen, qua decor al zeker en sfeer is vlot te realiseren. De puzzelflow vond ik niet echt een hoogvlieger, maar als ik bij elke kamer 1 ding mocht aanpassen was het de eindpuzzels.

Mocht je in de buurt zijn sla deze kamers dan zeker niet over. Ik zou max 4 personen zeggen.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Kelly & Yves

Ontsnapt: Ja

  Veerle Trochdown-the-hatchMarieke

MysteryMavenMysteryMavenEscape ApprenticeLid sinds: 27 februari 2023 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 mei 2023

Weeral prachtig decor, ...

Allereerst, de ontvangstruimte is echt prachtig gemaakt.
De sfeer wordt er mee gezet.
We deden de 3 kamers na elkaar en kregen telkens een andere host,
White house was onze 2de kamer van de dag.
Ook hier was het onthaal goed, opnieuw merkte je dat de host zich niet honderd procent op haar gemak voelde bij het Engels.
Maar ze bleef wel telkens verstaanbaar, je had niet het gevoel dat ze moeite deed om er snel vanaf te zijn .


De ruimte waar je je spullen kan achterlaten en uitleg krijgt over de regels in de kamer is ook prachtig in thema afgewerkt.
Je krijgt een filmpje te zien waarin de regels worden uitgelegd, dit kan in het Nederlands gezet worden,
maar daarna krijg je dan van de gamehost eigenlijk nog eens de regels uitgelegd, dit pakt het nut van het filmpje wel weg.
Voor deze kamer krijg je ook een gsm mee, omdat je op deze manier hints kunt vragen en krijgen.
Op zich niks mis mee, maar je moet de gsm de hele tijd vasthouden, of hem ergens leggen en zorgen dat je hem niet vergeet.
Je kan hem niet wegsteken, wat af en toe wel eens wat ambetant kan zijn.

Dan wordt je naar een nieuwe kamer geleidt, waar je je missie krijgt.
Deze kamer is qua aankleding wel wat minder tegenover de ontvangstruimte en ruimte waar je de uitleg van de host krijgt.
Dit zou iets mooier aangekleed kunnen worden.

De kamer is qua decor weer prachtig, heel erg mooi ingericht.
En de puzzels zijn ook beter, dan bij de Submarine bunker, er moet meer nagedacht worden
Het is niet gewoon dingen doen en hopen dat het goed komt.
Dit zorgt dat de beleving een pak beter is.
Maar ook hier is er op vlak van sfeer niet zoveel gedaan, een spannend muziekje had erbij gepast.
De laatste puzzel viel ook wel wat tegen, het is vooral 1 persoon die het moet doen, terwijl de rest erop toekijkt.

De begeleiding tijdens dat we in de kamer bezig waren was goed.
Maar wat me tegenzat was, nadat we de kamer hadden opgelost, moesten we in het laatste gedeelte blijven tot we werden gehaald,
dit is opzich geen probleem, hier nog minder dan bij Submarine Bunker omdat de foto in de laatste kamer wordt genomen,
maar voor mij pakt het een deel van beleving weg als je moet blijven wachten en nadien door de eerdere gedeeltes terug moet wandelen.
Deze keer deed de host wel wat meer moeite om na te praten, maar ook deze keer was ze wel al bezig met de kamer te resetten, we stonden dus ook te wachten voor de foto tot ze bepaalde delen had gereset.
Dit is toch iets wat ik persoonlijk zou veranderen, ik zou als host de groepsfoto nemen en dan de mensen naar de uitgang leiden en nog wat napraten en dan daarna de reset doen.
Maar dat is mijn mening natuurlijk.

Ook hier is het weer een prachtig decor in de kamer, en gelukkig viel hier het puzzelen beter mee, waardoor de honger voor puzzels toch wel gestild werd


6

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Prijs
 • Sfeer

 

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (220 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2023

Altijd al eens in the White House willen zijn

#254 Door de vermomming van deze organisatie duurde het even voor we doorhadden dat we daadwerkelijk bij de escape room waren aangekomen, waardoor we gelijk in de juiste sfeer zaten. Ook bij de start van elke missie werd je helemaal in de avonturen- en actiemodus gezet. Ik speelde als tweede kamer hier White House. Deze lag me van de drie kamers het minste, maar was toch zeker ook het spelen waard. Het eerste gedeelte bevatte leuke samenwerkingspuzzels in een toepasselijke omgeving. Ook het White House zag er heel treffend uit. Bij ons was de flow helaas ver te zoeken waardoor we gevoelsmatig van hint naar hint gingen. Dat was denk ik niet nodig geweest, maar wij zaten op een verkeerd denkspoor en kwamen daar niet goed meer vanaf. Wat niet hielp was dat je op een gegeven moment terug door een deur moest wat eigenlijk alleen voor nood bedoeld leek te zijn. Gezien dat bij onze beide teams problemen opleverde en ik het hier ook terugzie in de reviews toch jammer dat ze dit niet oppakken en verbeteren. Toch was ook deze kamer heel mooi om te zien en met volop puzzelplezier.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Terrassers

Ontsnapt: Ja  55:33 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Deels gebrek aan flow

 

madhatter159madhatter159Junior EscaperLid sinds: 10 augustus 2021 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2022

Topervaring

Geweldig dat de buitenzijde van het gebouw én de ontvangstruimte volledig ingericht zijn om te passen binnen het grote verhaal.
Waar je bij andere escape rooms vaak pas in het verhaal terecht komt wanneer je de escape room zelf binnen bent gestapt, zaten we nu al volledig in de beleving vanaf het moment dat we de ontvangstruimte betraden. Zelfs de kastjes waar je je spulletjes kon opbergen waren in thema. Nog nooit ergens anders gezien, dit. De game masters zijn supervriendelijk en enthousiast en lieten ons meteen welkom voelen.

De room zelf was erg leuk, een fijne variatie aan puzzels en allemaal uitnodigend om echt aan teamwerk te doen. Ook qua aankleding echt geweldig en niet te geloven hoe realistisch alles voelde, al mocht er van mij toch nog wat meer aandacht gegeven worden aan extra decoratie. We werden even uit ons spel gehaald omdat de tablet waarop we onze resterende tijd konden zien uitgevallen was en we het niet meer aan de praat kregen. Dat was eventjes jammer, maar gelukkig ook pijlsnel weer opgelost, waarna we ons spel weer konden hervatten.
Op de website worden de rooms met een moeilijkheidsniveau van 5/5 weergegeven, maar ik vond deze kamer toch zeker niet de uitdagendste die ik al gedaan heb en vind het aangegeven niveau niet echt kloppen.
Desalniettemin is deze kamer zeker en vast een aanrader!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  49:34 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Logica
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad

 

aurelieviaurelieviJunior EscaperLid sinds: 08 juli 2018 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 april 2022

Leuk

De ontvangst gebeurde in een mooie hal met heel enthousiaste hosts, het doet je meteen zin krijgen in het spelen.

Het decor en de sfeer in de finale kamer was top. Alvorens daar te geraken denk ik dat er nog meer witte-huis-sfeer gecreëerd kan worden.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Sfeer

 

GitskeGitskeEscaperLid sinds: 04 oktober 2021 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 april 2022

mooi ingeklede room

Laat ons beginnen bij het begin: de ontvangst
Fantastisch concept om deze kamers in te kleden en gezien we de film kingsmen allemaal gezien hadden had iedereen heel snel de link gelegd. De spelbegeleiders zijn echte toppers die zorgen voor een heel vriendelijke ontvangst met een drankje erbij. Hier kunnen veel escape rooms iets van leren. Ze bleven ook in hun rol van bij ontvangst tot bij vertrek.
We speelden 2 van de 3 rooms na elkaar: submarine bunker en the white house.

Deze room begon opnieuw net zoals de submarine bunker in een tot de puntjes afgewerkte kamer. De leuke puzzels volgden elkaar op en werden op een indrukwekkende manier zichtbaar. Tot het laatste ging alles vlot maar dan was de opdracht niet echt duidelijk en ging wat tijd verloren. misschien was het in ons geval gewoon 'lost in translation'.
conclusie: een aanrader om eens te komen spelen. Vooral qua decor zijn de rooms hier echt mooi


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: Team d'ajointjes

Ontsnapt: Ja  48:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Puzzels

 

prodigyprodigyEscape MasterLid sinds: 26 januari 2017 (198 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2021

Grijp deze kans om het Oval Office te betreden!

Parkeren: de locatie heeft geen eigen parkeergelegenheid, dus houd rekening met enige parkeertijd in de buurt. Wij hadden op een zondagochtend geen enkel probleem vlakbij een parkeerplek te vinden, maar we vermoeden dat het op andere momenten drukker is.

Onthaal: Escape Rush is schitterend verkleed als een typische Britse kleermaker, Ravenswood, die dient als dekmantel voor hun geheime operaties. We werden in stijl en dus kostuum ontvangen door onze spelleider, die een stuk spraakzamer en enthousiaster was dan zijn ochtendcollega en waarmee we ook achteraf nog een tijd gebabbeld hebben.

Kamer: na een mooi introductiefilmpje en het in stijl achterlaten van je bezittingen, mag je de tijdmachine in en wordt je naar de kelder van het Witte Huis waar je een uur de tijd hebt om een stuk seleniet uit de geheime ruimte van het Witte Huis te stelen. De aankleding en afwerking zijn nog verzorgder dan hun Submarine Bunker: vooral het Oval Office zelf is verbluffend realistisch! Daar waar de puzzels in Submarine Bunker wat achterbleven, kunnen deze in The White House wel gelijke tred houden met het hoge decoratieniveau en passen ze ook perfect in het verhaal.

Conclusie: een goed op elkaar afgestemde en in elkaar grijpende combinatie van een tot in de puntjes verzorgde aankleding, een doortimmerd verhaal en goede puzzels die je niet mag missen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Ontsnappje

Ontsnapt: Ja  51:57 min


 • Sfeer
 • Inrichting
 • Beleving
 • Kan niet in het Nederlands gespeeld worden

 

AmbarianAmbarianEscape ExpertLid sinds: 18 juli 2020 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Mooie inkleding

Je waant je echt in het Witte Huis met momenten. De decors zijn van een ongelofelijk hoog niveau.
Dat begint al in de ontvangstruimte, welke een gigantische ruimte is. We dachten even dat hieruit ontsnappen de eerste opdracht zou zijn.
De puzzels zelf waren met momenten redelijk ver gezocht en op andere momenten heel simpel. Op sommige momenten leek het alsof we veel hints nodig hadden, wat nooit leuk is.
Jammer ook dat 1 van de puzzels technisch niet in orde was toen wij er waren.
Gelukkig merkte de begeleider dit en kon ze manueel het slot openen.
Hoewel de kamer heel mooi is, zorgt dit aspect, samen met de toch wel hogere prijs (zeker met 2), voor wat twijfels om de andere kamer te doen.


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 2 personen

Team: TeamBK

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Soms vergezocht

 

Junior EscaperLid sinds: 23 augustus 2018 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 oktober 2019

Zeer mooi gemaakt

Na Submarine op dezelfde locatie te doen, tweede escape room van de dag.
Eruit geraakt, maar minder wauw dan de andere.

Het is zeer mooi gemaakt, maar we zijn op een gegeven moment in de problemen geraakt omdat we het te ver zochten.

We vroegen om hulp, zoals afgesproken, maar er kwam geen hulp. Na 5 minuten roepen en vragen... nog niks, Bummer...

Dus service was hier toch beduidend minder. Het was ook een andere persoon dan de vorige kamer.

Wel eruit geraakt.


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Tante Nonneke Facebook Fanclub aka Desoxyribonucleïnezuurtjes

Ontsnapt: Ja  58:38 min


 • Beleving
 • Service

 

Xander Schepens (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 oktober 2019

Top ervaring van À tot Z

Alles was dik in orde. Onthaal was geweldig, de Game Masters spelen rechtstreeks een rol en ze geven zelfs drankjes (als je op tijd toekomt). Het verhaal rond Ravenswood wordt duidelijk uitgelegd en verhoogt de aangename spanning. De zaal in zichzelf is heel mooi gedecoreerd en de puzzles zijn niet te makkelijk en zijn origineel bedacht. Een echte aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

escapeartistescapeartistJunior EscaperLid sinds: 21 augustus 2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2019

Tof!

Leuke room!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • decor
 • uitvoering sommige puzzels
 • saaie omgeving
 • erg 'gebeurt' erg weinig

 

ivovgnivovgnEscaperLid sinds: 31 december 2016 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 mei 2019

Wow, weer een mooie kamer erbij in Brussel!

De andere kamer (Submarine Bunker) van dezelfde makers was al heel goed, maar deze scoort wat mij betreft nog wat hoger. Echt een prachtig gevarieerd decor. De sfeer in deze kamer is perfect. De puzzels zijn ook van het juiste niveau (soepel, denkkracht, samenwerking). Top!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:38 min


 • Decor
 • Gevarieerde en goede puzzels
 • De prijs, maar is het waard!

 

yoeri & renéeyoeri & renéeJunior EscaperLid sinds: 03 november 2017 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2019

Mond vol tanden!

Wat een escape room! Soms ben je zo onder de indruk van de decoratie, dat je vergeet dat er ook puzzels moeten opgelost worden. Gelukkig waren de puzzels hier van dezelfde hoge standaard: zeer afwisselend, origineel en tot in de puntjes uitgewerkt. Ook zijn de puzzels uitdagend genoeg en zeker niet te makkelijk. Dit smaakt alweer naar meer!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Perfecte inkleding en sfeer
 • Puzzels volledig in thema
 • Onmiddellijke inleving

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig