Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Mission

Zwolle , Nederland

Nu gesloten

75 minuten

4 - 7 (Aanbevolen: 5)

14 jaar

Lees reviews

Meer over The Mission

Samen met je team ben jij uitgekozen voor deze speciale missie. Vooraf krijgen jij en je eenheid instructies over je objectives en mogelijk valkuilen waar jullie op moeten letten. Het zweet breekt je uit en je mag perse niet gezien worden want dan kan het wel eens heel verkeerd aflopen. De dingen lijken geheel anders te lopen dan dat je meerdere voorspeld had. Lukt het jou en je team om ons vaderland te verdedigen?


Thema's

Bom

Misdaad

Spionage

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

38 likes

240 bezoekers

80.6% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Burgemeester Drijbersingel 19
8021 DA, Zwolle
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

103 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Geweldig

Het was een geweldigen ervaring


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  74:17 min


 • Spannend
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig

  Pierre-is-kaas

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 december 2022

Als Wolter in plaats van Tom Cruise

Met z’n vieren (een mix tussen de teams ‘Verblauwkes’ en ‘De Drie Duitsers’) waren we in Zwolle bij The Great Escape om alle escape rooms aldaar te gaan spelen. Inmiddels was het nog steeds best vroeg in de ochtend én hadden we al één escape room van de vier gespeeld. Met een lekker bakkie koffie ☕, maakte we ons op voor de tweede kamer van de dag; ‘The Mission’.

Als je naar The Great Escape gaat, kun je betaald parkeren in een parkeergarage in dezelfde straat. Verder kun je wat drinken en snacken in de zeer ruime ontvangstruimte. We merkte dat de ontvangstruimte in de ochtend betrekkelijk rustig is, maar ’s middags en ’s avonds is deze afgeladen vol met mensen die escape rooms komen spelen óf een andere activiteit komen doen bij The Great Escape. Desalniettemin (en dat is een groot compliment voor dit bedrijf) heb je daar als bezoeker totaal géén last van. Je wordt net zo persoonlijk benaderd en behandeld als bij kleine escape room uitbaters. Deze service is een groot pluspunt van The Great Escape en verdient ook echt alle lof, want iedere medewerker doet ontzettend zijn/haar best om je als bezoeker helemaal welkom te laten voelen 👏.

Plots werden we ‘opgepiept’. We moesten vlug worden, want er zou een bomaanslag gepland zijn op Zwolle en deze moesten wij zien te voorkomen, want we zouden niet willen dat dat prachtige Zwolle ons zou ontvallen 😋. Hoewel ikzelf meer weg heb van Wolter dan van Tom Cruise, daalde ook ik met ons team af naar de kelder om de rest van de briefing te ontvangen.

De intro van deze kamer is tof. Je krijgt een briefing zoals je dat altijd ziet in films én onze actrice deed het ontzettend goed! Vervolgens begint ‘The Mission’. Ook de opening van het spel is tof en origineel. De puzzels die volgen passen goed bij het thema en het verhaal. De flow van de kamer is goed, alles volgt elkaar logisch op en het is duidelijk wat je telkens moet doen. Over het algemeen is de kamer lineair (= puzzel voor puzzel oplossen), maar af en toe kun je meerdere dingen te gelijk doen (= parallel puzzelen). Deze balans is prima in deze kamer en maakt ‘m uitermate geschikt voor vier personen.

De decoratie/thematisering is basic. Je bent in een kelder, dus er is ook niet véél nodig om het als een leegstaand pand te laten lijken. Dat is op zich slim, maar persoonlijk vond ik dit dus wat minder en ook de afwerking wat slordig op bepaalde punten, maar ondanks dat ík dat vind past het wél bij het verhaal en thema.

Persoonlijk had ik wat meer dreiging en spanning verwacht vanwege de acteur, maar dit beperkt zich tot louter één bepaald gedeelte van de ervaring. Desalniettemin kun je opgaan in dit verhaal en zitten er op verschillende punten verrassingen in de escape room, dus dat maakt deze kamer alsnog een echte beleving 👍.

Met ongeveer een kwartier over wisten we The Mission te volbrengen. Enthousiast werden we door onze – inmiddels vriendelijk geworden – actrice terug gebracht naar de ontvangstruimte om bij te komen van het voorkomen van een aanslag op deze prachtige Hanzestad.

Al bij al; Een toffe belevingsgeoriënteerde kamer met een goede puzzelflow en hier een daar een spectaculaire verrassing.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met vier personen (i.v.m. het begin en voornamelijk lineaire puzzels);
- Speel deze kamer vooral als je houdt van de wat meer belevingsgeoriënteerde kamers;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt doe je er goed aan om deze als tweede óf derde te doen (een leuke middenmoter qua spektakel).

Bedankt voor de geweldige service, The Great Escape! We hebben een echte topdag bij jullie gehad!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Verblauwkes

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Introductie
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Diversiteit

  sjephanie

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (212 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2022

Heerlijke actie thriller!

Nadat we een goede opwarming hadden gehad bij 'The Lost Package', konden we door naar de tweede kamer die we op deze locatie zouden gaan spelen; 'The Mission'. De kamers die voor ons nu nog zouden volgen, keken we het meeste naar uit. Deze kamers bevatten acteurs en dat is iets waar wij met z'n vieren onwijs van houden. Omdat The Lost Package voor ons al een soort verborgen parel was, keken we nóg meer uit naar 'The Mission'. We kwamen even bij in de ontvangstruimte, kletsen even bij met de medewerkers en konden daarna door naar onze missie.

De missie start met een introductievideo, omdat het wat rumoerig was in de ontvangstruimte, waren we blij dat alle teksten in beeld komen te staan. Onze missie was dus meteen duidelijk. We lopen richting de kamer, om daar te gaan starten. We openen een deur en daar begint ons avontuur. Hier krijgen we onze missie nog eens duidelijk uitgelegd. Een soort briefing, zoals je die kent uit alle actie thrillers in de bioscoop. Lekker theatraal én met heerlijke interactie. Nadat we de rollen hadden verdeeld, kon onze missie van start gaan.

Communicatie is erg belangrijk tijdens de start van deze kamer, dit is heerlijk in thema gedaan en wij vliegen door de start heen. Ook zul je hier goed moeten samenwerken, anders gaat jouw missie nooit lukken. Ik houd altijd wel van dit soort aspecten in een escape room. We komen terecht in een ruimte die er goed uitgewerkt uit ziet. Wel was ik meteen een beetje bang voor de puzzels die binnen dit 'thema' passen. Deze zijn vaak hetzelfde en aan 'dat soort puzzels' heb ik echt een hekel. Gelukkig wist The Great Escape ons ook hier te verrassen. De puzzels passen allemaal binnen het thema én zijn totaal anders dan we gewend waren. Er zitten zelfs puzzels tussen die ik nog nooit had gezien.

Richting het einde wordt de spanning in de kamer weer opgevoerd. Omdat je zo geconcentreerd bezig bent met je missie, word je onwijs fanatiek. Sterker nog, wij waren zo enthousiast, dat we het script van de acteur net niet helemaal volgde. Hieraan kon je wel meteen zien hoe professioneel de acteurs zijn. Er werd meteen op ingespeeld en voor een alternatieve oplossing gekozen. Helemaal top! We wisten ruim op tijd onze missie af te ronden en stonden op het einde elkaar aan te kijken met het gevoel: wauw, dit was echt goed!

The Mission is een echte belevingskamer met hele toffe puzzelaspecten. Wat is zo goed vind aan deze kamer, is de acteur. Hij is aanwezig, maakt het spannend, maar niet op een manier dat het irritant wordt. Daarnaast weet de acteur heel goed in te spelen op wat jij aan het doen bent. Daarnaast is het decor in de kamer ook nog eens netjes en realistisch uitgewerkt én zijn de puzzels goed en in thema. Wederom helemaal blown away door deze kamer. Twee gespeeld, nog twee te gaan!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Casturii

SylfariSylfariEscape GuruLid sinds: 15 juni 2016 (195 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2019

Perfecte beleving!

#144 Opnieuw een super kamer van The Great Escape! Het verhaal is perfect uitgewerkt, van begin tot eind. Dankzij de acteur kom je gelijk in de juiste sfeer. Ik werd helemaal opgezogen door The Mission en vergat regelmatig dat het 'maar een spelletje is'. Voor deze missie wil je zeker slagen. De puzzels zijn niet al te moeilijk maar wij moesten desondanks strijden om op tijd klaar te zijn. De puzzels gaan mooi op in de ruimte en het verhaal. Er waren regelmatig onverwachte verrassende effecten. Deze kamer is een landelijke topper!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed verhaal
 • Spannende belevingskamer
 • Acteur
 • Mooi decor
 • Onverwachte momenten
 • 75 minuten speeltijd
 • Geen diehard puzzelwerk

  the-great-escape

Florian (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 oktober 2019

Weer een hele geslaagde missie!

We hebben alle kamers bij The Great Escape al gespeeld, dus we hebben met smart gewacht op The Mission! Deze nieuwe beleving heeft onze verwachtingen écht overtroffen. We werden helemaal in het verhaal meegezogen en het voelde echt alsof het lot van de wereld in onze handen lag. De acteurs maken het wederom compleet. En... uiteraard ontsnapt! Kortom; Weer een hele geslaagde missie!


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed en duidelijk verhaal
 • Heel erg spannend
 • Goede acteurs
 • Mooie aankleding
 • Gave climax
 • Paar kleine kinderziektes, kamer net geopend.

  jp87

Evelien van den Nosterum (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 maart 2023

Fantastisch!!

Wat hebben wij als gezin genoten van de escaperoom the mission! Fantastisch opgezet en uitgevoerd. Ook onze complimenten aan de begeleiding, deze escaperoom bleek voor onze jongste zoon toch wat spannender dan verwacht en daar werd meteen goed op ingespeeld zodat hij heerlijk door kon gaan en er een top gevoel aan over heeft gehouden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:30 min

 

Esther (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2023

Van begin tot eind spannend!

Wij vonden de escape room erg gaaf! Erg leuk om constant actief bezig te zijn!! Er zaten verrassende onderdelen in!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  68:45 min

 

Arend Stoffels (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 30 januari 2023

Spannend

Wij hebben deze 'missie met 4 vrienden gespeeld en als super ervaren. Het voelt echt alsof je anderhalf uur in een film zit. Erg goed gedaan.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  69:59 min

 

ReneN90ReneN90Junior EscaperLid sinds: 28 juli 2022 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 december 2022

Actiefilm

Alsof je in een actiefilm zit, word je vanaf moment één meegenomen in het verhaal dat je team verantwoordelijk is voor het voorkomen van een aanval op de natie. Met een acteur die goed onderdeel is van de kamer, maar er niet op uit is je de stuipen op het lijf te jagen. Decor technisch zien de kamers er allemaal zeer goed uit. Qua puzzels veel cijfers, maar ook zeer verrassende opdrachten. Zeer de moeite waard om te bezoeken.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  63:05 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Escape SheepEscape SheepEscape ExpertLid sinds: 4 oktober 2021 (116 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2022

Voor een dag undercover, Eneeeecooooo!

Heerlijke experience met de nodige humor. Bedankt voor de geweldige tijd!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving

 

LifeCheyLifeCheyEscaperLid sinds: 4 november 2019 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2022

Waanzinnig leuk en spannend

Gaaf, gaaf en gaaf. Actrice helemaal in haar rol, terwijl we ervoor andere kamer hadden gedaan. Ze switche super om en wij daardoor ook. Echt genoten. Spannend, leuke puzzels, super techniek en mooi decor. Moet je echt doen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Kippenhok

Ontsnapt: Ja  09:00 min


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Logica

 

farmforcefarmforceJunior EscaperLid sinds: 4 augustus 2020 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2022

Escaperoom met impact

De acteurs kwamen goed over en speelden het goed. De escaperoom zelf was erg leuk gedaan. Bij ons waren een aantal zaken nog aan herstel toe maar dat werd goed en snel opgepakt en mocht de pret niet drukken.
Leuke kamer dus!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: FarmForce

Ontsnapt: Ja  74:11 min


 • Ambiance
 • Original
 • Experience
 • Great host
 • Exciting
 • Great service
 • Tijdens de intro bij de bar stond muziek aan
 • Tijdens intro bij de bar met anderen kletsen

 

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 4 september 2019 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2022

Niet mis!

We zaten nog volop na te genieten van The Lost Package toen het tijd was voor de tweede kamer van de dag, The Mission! Dit zou een van de drie toppers op de locatie zijn en we hadden eerlijk gezegd geen enkel idee wat te verwachten. In dit verhaal zijn wij soldaten met de zware taak om binnen te dringen bij een terroristische organisatie en te ontsnappen met belangrijke militaire info. Na een kort filmpje buiten de kamer (dat gelukkig slechts bedoelt is om de toon te zetten) mogen we zelf de weg naar de kamer vinden.

De introductie in de kamer zet gelijk de toon. De setting is tof, de opdracht duidelijk, de acteur heeft er zin in, en we worden gedwongen tot samenwerken. The Mission houdt de spanningsboog vanaf seconde één tot de laatste tel goed strak door mooi getimed acteerwerk en goed gebruik van ruimte, licht, en geluid. Dit is hoe je een experience maakt!
De kamer gebruikt de kille kelder goed als decor, maar ik mis soms toch wat meer aankleding. Sommige ruimtes mogen iets meer personaliteit hebben. Daarnaast vraag ik me soms af waarom deze ruimtes zo ingevuld zijn, maar dat zijn kleine minpunten voor al het moois hier. Wat je krijgt ziet er goed uit en versterkt de sfeer. Je bevindt je hier in het hol van de leeuw en dat wordt tijdens het spel goed duidelijk. Lekker spannend, maar nooit doodeng. Laat het idee van een acteur je hier zeker niet afschrikken, want het is echt een toegevoegde waarde.

Het verloop is gelukkig ook een genot! Heerlijke puzzels met een goede flow die de ruimte goed gebruiken. Enkele puzzels zijn best origineel en verrassend. Puzzels zijn daarbij vaker ook fysiek groot. Het verhaal wordt duidelijk in de puzzels tijdens het spel en oh wat houd ik van die storytelling. Je krijgt alles mee door gewoon lekker te spelen in plaats van allemaal briefjes te lezen.
The Mission is verbazingwekkend uitgebreid. De kamer is best groot en qua ruimte creatief ingedeeld. Doordat het zo lekker blijft flowen blijven er op hoge snelheid toffe momenten langs komen. Je hebt tijdens de kamer het gevoel dat je op een spannend avontuur bent en je raakt immersed in deze wereld.
Wederom props voor onze acteur! Professioneler kan het niet en hij heeft er duidelijk zin in. Ergens in de kamer gaan we per ongeluk off-script en dit wordt door hem zo goed opgepakt dat we het niet eens door hebben. Dat zulke alternatieven mogelijk zijn getuigt van een professionele experience!

Na vol adrenaline weer buiten te staan worden we weer ontvangen door onze acteur. Wat een aanstekelijk enthousiasme en wat mooi hoe trots ze hier toch zijn op hun bedrijf! The Mission is een extreem ondergewaardeerde kamer. Heerlijke gameflow, top spanning, goede acteurs, dit is experience! Doe jezelf een lol en ga lekker spelen. Voor ervaren spelers is dit absoluut genieten en voor beginners denk ik dat het een goede introductie naar experience en acteurs is.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Immersive experience!
 • Sfeervol
 • Spanning ten top
 • Gameflow van jewelste
 • Grooooot en laaaaaaaang
 • Professionele acteur
 • Simpel verhaal dat in het spel wordt verteld
 • Creatieve puzzels / opdrachten
 • Decor mag hier en daar wat uitgebreider

 

Jolanda (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2022

Wat een super gave escaperoom!!

Met onze kinderen van 15&16 deze escaperoom gedaan.
Wat een ervaring, nog nooit zo'n spannende, zenuwslopende escaperoom gedaan. We waren de laatste groep, de acteur nam nog uitgebreid de tijd voor ons om na te kletsen en een en ander te laten zien. Een topavond gehad, waar we nog lang over hebben doorgepraat/gelachen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

AJTimmermanAJTimmermanJunior EscaperLid sinds: 26 september 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2022

Mooie kamer, en goede effecten

Weer een toppertje. Mooie maken, met leuke, ingenieuze elementen. We hebben weer genoten van deze.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  69:25 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Beleving

 

Verena Lucassen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 september 2022

Missie geslaagd!

Hele gafe escaperoom!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

SemSemEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2018 (124 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 juni 2022

Wauw, wat een beleving

#77 The Mission
Voor het eerst bij The Great Escape na veel erover gehoord te hebben en wauw, wat was dit tof!
Van briefing tot finale een geweldige kamer met een super goede acteur.
Een aantal heel erg interessante spellen en elementen die de kamer echt naar een nieuw level tilden.
Ik miste soms wel de puzzels in deze kamer, die zaten er relatief weinig in.
Helaas een aantal kleine mankementjes waardoor bepaalde elementen in ons spel niet terugkwamen helaas. Goed opgevangen door de game master die zelfs een behind the scenes van hun nieuwe kamer heeft gegeven (!!!!).
Al met al een super belevingskamer die smaakt naar meer!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:54 min


 • Beleving
 • Origineel
 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels

 

evelynebeerlingevelynebeerlingJunior EscaperLid sinds: 1 augustus 2019 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 april 2022

Originele en spannende escape room

Goed acteerwerk, briljant opgebouwde missie en fantastisch decor, wat een toffe escape ervaring! Tot op het laatste moment spannend en het verhaal is goed doorgevoerd in alle ruimtes. Grote aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:31 min


 • Origineel
 • Beleving
 • Goede service
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Puzzels

 

Aart (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2022

Nooit meer slapen, helemaal lijp

Dit is echt een super ervaring’ personeel is top. Kamer is geweldig


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

paris_meijerparis_meijerJunior EscaperLid sinds: 8 augustus 2021 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 april 2022

Erg spannend en uitdagend!

Dit is een hele leuke escape room met meerdere spannende aspecten. De acteur is erg goed in zijn rol en neemt je goed mee in het spel. Zeker een aanrader om deze te spelen.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend

 

Sandra (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 4 april 2022

Een super leuke ervaring van begin tot eind!

Vanaf moment 1 word je helemaal meegenomen in het spel door goede acteurs en de aankleding. Je wordt meegesleurd in de ervaring. Wij waren met een hele diverse groep en dan is het mooi om te zien hoe fanatiek iedereen wordt. Aanrader, Wij komen graag nog een keer langs. #9minutenover


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  55:10 min

 

Bea (58 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 april 2022

Spanning en sensatie

Deze escaperoom bevat vele puzzels die je nergens anders tegenkomt. Sommigen zijn best ingewikkeld maar we hadden een fijne luitenant bij ons die hulp op afstand bood.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Tentje roomies (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 april 2022

Alle kamers gedaan, ook de oude, altijd top.

De acteurs voegen echt toe aan t spel. De kamers zitten goed in elkaar met leuke puzzels en leuke ruimtes in t thema van de kamer. Er zijn veel ruimtes per kamer. Alle puzzels werken goed. Acteurs blijven goed in hun spel. Kortom wachten op de volgende kamer.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Marin van zanten (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 2 april 2022

Super spannende verrassende escaperoom

De acteurs geven de escaperoom een extra dimensie, super leuke en vernieuwende toevoeging. De opdrachten waren afwisselend en uitdagend.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laura (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 april 2022

Zeer geslaagd teamuitje gehad!

Het was een erg leuke escape room. Door de professionele acteurs voelde je gelijk onderdeel van de missie en kwam je goed in je rol. Als je heel lang vast liep kreeg je een hint waardoor je weer verder kon, zonder dat er echt iets werd voorgezegd. Dat was erg fijn zodat je wel zelf de hele escape room kon doen en je tijd niet al op was voordat je bij het einde was.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  74:43 min

 

Bazie1201Bazie1201Escape ExpertLid sinds: 30 augustus 2018 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 maart 2022

Cool!

In ons escapeweekend hebben wij alle 3 de kamers van The Great Escape gespeeld en deze was onze laatste van de 3.
 
Deze kamer is echt ontzettend gaaf! Eigenlijk klopt alles wel in deze kamer. Zelf vond ik het acteerwerk wel miniem in deze kamer, en houdt er rekening mee dat je engels moet spreken met de actrice, ook al staat dat nergens op de site vermeld. Nederlands gaan praten heeft geen zin, dan doet ze alsof ze je niet begrijpt. Ik ken mensen die dan direct de escape zouden afbreken, en ik zie de meerwaarde hier ook niet van in. Wellicht dat dit dan op de website even aangegeven moet worden.

Deze kamer is een goede mix van het klassieke escapen en de belevenis. Het is niet dat door de beleving de puzzels zijn achtergebleven, echt super dat dit de makers gelukt is!
 
Ik zou deze kamer eigenlijk een 10 willen geven, maar dat vind ik niet terecht tegenover andere escape rooms, gezien het feit hier weer niet alles naar behoren functioneerde. Ik kreeg het idee dat de eigenaren hun prioriteit hebben bij het bouwen van de nieuwe kamer, en hierdoor hun huidige kamers een beetje laten versloffen… dit is echt zonde, want het is echt een topper!
 
Ik was hier wel echt teleurgesteld in de begeleiding van de gamehost, maar zal hier niet al te uitgebreid op ingaan in deze review. Tevens had ook hier de gamehost weer geen tijd om na te praten.


Zoals eerder aangegeven zou ik deze kamer een 10 willen geven, maar er zijn te veel dingen waar ik andere escape rooms op zou afrekenen en ik het hierdoor niet terecht zou vinden als ik dat bij deze kamer niet zou doen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 5.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: Early Zombies

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Geen tijd achteraf
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig