Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Space Mission

Tiel, Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 8 (Aanbevolen: 5)

8 jaar

Lees reviews

Meer over Space Mission

Kolonel Houston heeft jullie nodig, er is namelijk iets merkwaardigs op de radar verschenen! De onderzoekers begrijpen er niks van, het object is wel zo groot dat het de helft van de radar bedekt en het komt met een hoge snelheid richting aarde!


Kindvriendelijk

Thema's

Avontuur

Ruimte

Science Fiction

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie vriendelijk

NL

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

2 likes

50 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Weerstraat 37
4001LC, Tiel
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

23 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

rick_blaauwrick_blaauwEscape GuruLid sinds: 18 september 2019 (176 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2023

prima kamer

De kamer is leuk aangekleed en er zitten prima puzzels in. Dit is echt een hele goede kamer voor beginnende escapers of gezinnen. Wij speelden hem met twee personen en ook dan is het een prima kamer. Voor grotere groepen ervaren spelers is hij denk ik minder geschikt. Het zijn geen baanbrekende puzzels maar wij hebben ons goed vermaakt en lekker een uurtje genoten!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

  IntoTheGame

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (169 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2023

Prima escape roon

Leuke escape room en is gemaakt door een gepassioneerde eigenaar. Kamer zelf is vooral een puzzelkamer en voor ervaren spelers prima om met 2 personen te doen. Leuke kamer voor beginners en kinderen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Blaauwbreed

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Goede service
 • Logica
 • Sfeer

  IntoTheGame

Top ervaring met gezin

Super om met het gezin gespeeld te hebben. Zeer gastvrij ontvangen, leuke enthousiaste uitleg gekregen. Kids kregen nog een leuke diploma na afloop.
Puzzels waren goed te doen en erg leuk in elkaar gezet.

Zeker een aanrader.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  IntoTheGame

SemSemEscape MasterLid sinds: 15 juni 2018 (223 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 mei 2023

Standaard space kamer met leuke puzzels

#132 Space Mission

Vandaag een roadtripje richting en in Zwolle, dit was de eerste kamer, net na de carpool plek!

De locatie is heel leuk, middenin de stad. Doe rustig aan als je hier bent, neem lekker een drankje in de stad, zul je zeker geen spijt van hebben. De locatie is dezelfde als de voormalige Alien Encounter kamer, dit is echter verder wel een volledig nieuwe kamer, wat betreft de puzzels.

De ontvangst was erg leuk. Een mega enthousiaste eigenaar die eigenlijk ook een escape room speler is met 300+ kamers in the pocket kan natuurlijk met passie over het spel vertellen, heerlijk!

De puzzels zijn leuk, niet super spannend, maar gewoon leuk! Wij hadden helaas last van 1 klein technisch mankementje waardoor de flow voor ons een beetje haperde, maar goed, kan gebeuren!

Het verhaal is precies wat je verwacht van een space kamer, niet origineel, wel leuk voor beginners!

De beleving was prima. Sommige elementen waren erg leuk en een aantal puzzels waren prima in het decor. Verwacht hier alleen geen echte gekke belevingskamer, maar gewoon een leuke puzzelkamer!

Spelen als je in de buurt bent met een lekker terrasje in de zomer!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  57:00 min

  IntoTheGame

MariekeMariekeEscape EnigmaLid sinds: 02 maart 2020 (452 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 mei 2023

"Nee, wachten tot het filmpje afgelopen is!"

Wat een leuke plek, escaperoom ligt midden in Tiel. IntoTheGame is open sinds december, voorheen was hier Alien Encounter, maar alleen delen van het decor zijn nog herkenbaar, de puzzels en het verhaal zijn nieuw. We zijn hartelijk ontvangen door de enthousiaste eigenaar, ook een fanatieke escaper. Ik vind dit altijd heel leuk. Hij stond ook echt open voor verbeterpunten, vroeg hier zelfs naar. Top. Fijne ontvangstruimte om ook wat te drinken, en hij heeft plannen voor een tweede kamer.

Maargoed, we komen escapen en om lekker te puzzelen, en dat hebben we ook gedaan. Puzzels zijn in thema en dat wat je je voorstelt bij dit thema, zeker als je al meerdere spaceships gezien hebt ;-) maar ze zijn leuk om te doen, niveau was goed. Helaas niet altijd feedback of duidelijk zichtbaar waar er iets open gegaan was (helaas ook door een technisch mankementje). Flow zat er hierdoor niet heel lekker in bij ons.

Een spaceship is niet mijn thema, vaak te steriel, te wit, lastig realistisch neer te zetten. Er is een verhaal, niet heel origineel, een beetje verwacht wat je bij dit thema. Ik denk dat het voor kinderen (of voor beginners) geweldig is. Tijd is zichtbaar in beeld en hints komen binnen op een scherm. De kamer is netjes afgewerkt en de eigenaar is nogsteeds bezig om de kamer te verbeteren.

Ik ben benieuwd wat de eigenaar (als fanatiek escaper) voor nieuws gaat bouwen omdat totaal andere kamer wil maken. Bij deze kamer was hij al een beetje aan dit decor gebonden. Als de nieuwe kamer klaar is kom ik zeker terug!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  IntoTheGame

StanStanEscape LegendLid sinds: 13 november 2017 (300 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 mei 2023

Opnieuw de ruimte in

We mochten weer een dagje gaan escapen in het weekend. Omdat we met ons team uit alle hoeken van het zuiden van het land kwamen, spraken we af op een carpoolplaats. Als we dan toch relatief in de buurt zijn van een kamer die we nog niet gespeeld hebben, nemen we die uiteraard mee. Ons escapedagje begon dus in Tiel. Hier speelden we 'Space Mission'. Space Mission was hiervoor Alien Encounter, deze had ik destijds niet gespeeld, dus voor mij een compleet nieuwe ervaring.

De kamer bevindt zich in het centrum van Tiel, parkeren kan (betaald) een stukje verderop. De ontvangstruimte ziet er netjes uit en onze host (tevens de eigenaar) was erg enthousiast. Alles straalde al passie af. Iets wat ik zelf altijd erg kan waarderen. Na even kort gebabbeld te hebben, kon ons avontuur gaan beginnen met en korte briefing van onze kapitein. Het was onze taak namelijk om de aarde te redden. Er was een meteoriet op weg naar aarde en die moesten wij binnen 60 minuten onschadelijk maken. Aangezien we in het verleden al 100.000 keer de aarde hebben gered, moest dat deze keer ook wel gaan lukken.

We verplaatsen ons naar de daadwerkelijke kamer en daar kon onze missie gaan beginnen. Laten we meteen beginnen met het thema van deze kamer: space. Een thema wat mij eigenlijk niet zo ligt. Vooral omdat het héél moeilijk is om dit thema realistisch neer te zetten én omdat vrijwel alle 'space kamers' er hetzelfde uitzien. Dat was helaas ook hier weer het geval. Qua decor dus niets vernieuwend, maar het zit over het algemeen wel prima in elkaar. Afwerking kan hier en daar nog wat beter én er zitten nog verschillende punten van de vorige kamer in deze kamer waar je op dit moment niets mee kan. Dat zorgt voor wat ruis gedurende het spel.

Op zich zit de kamer qua puzzels ook wel prima in elkaar. De kamer mist op dit moment nog wat natuurlijke flow, maar hier wordt door de eigenaar hard aan gewerkt. Hij stond ook enorm open voor onze feedback en wilde echt nog veel dingen in de kamer aan gaan pakken. Altijd fijn wanneer een eigenaar het beste product neer wil zetten! De puzzels zijn over het algemeen prima in thema en volgen elkaar logisch op. Feedback vanuit de puzzels kan wel nog verbeterd worden.

Al met al is Space Mission in Tiel best een leuke kamer om te spelen. Het thema ligt mij persoonlijk wat minder, maar dat is puur smaak. We hebben ons echt wel vermaakt en zijn de volle tijd bezig geweest met de puzzels. De eigenaar gaf aan wat dingen toe te gaan voegen / aan te passen waardoor de kamer net wat lekkerder speelt. Wat mij betreft is Space Mission echt wel een aanrader als je in de buurt bent!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

  IntoTheGame

tim_van_muntim_van_munEscaperLid sinds: 22 maart 2020 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 juli 2023

Prima escaperoom

Op de dag zelf nog geboekt en we konden nog terecht! Altijd fijn.
Het ontvangst was netjes, mooie ruimte waarbij je ook naar de VR kunt kijken. We kwamen in de avond aan en de host/eigenaar had alle tijd! Wij kregen ook alle tijd, 60 minuten namelijk. We waren met 5, wat een beetje veel is voor de ervaren groep waar we mee waren. Uiteindelijk hadden we namelijk nog bijna 18 minuten over. Voor de ervaren spelers onder ons, 3 tot 4 is een prima aantal! Bij ons liep op 1 punt de techniek niet helemaal met ons spel mee, hierdoor gingen er al dingen open die nog niet open moesten, met daarna de vraag of we ze zelf weer even dicht wouden maken, om een aantal minuten later open te maken. Ach, toch een geluks momentje als je hetzelfde dan weer mag openmaken om het nu wel te gebruiken.

De kamer is ruim opgezet, zeker voor families of gezinnen zou dit een super leuke kamer zijn, er is dan genoeg te doen. Voor een verhaal van hier tot tokyo hoef je niet naar Tiel. Het is het standaard ruimte thema verhaal.
Sommige puzzels zijn erg origineel, de ruimte (pun intended) is mooi aangekleed!

Achteraf nog gezellig zitten kletsen met wellicht nog een last minute op te planning, maar dat bleek bijna midden in de nacht (wat het inmiddels was) toch lastiger dan gedacht.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: Het ontsnap clubje

Ontsnapt: Ja  42:13 min


 • Diversiteit van puzzels
 • Goede service vantevoren en achteraf
 • Nette aankleding
 • Kamer voor puzzelaars
 • Geen doorgevoerd verhaal

  IntoTheGame

LemniscaatjeLemniscaatjeJunior EscaperLid sinds: 13 februari 2022 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 april 2023

Leuke belevenis

We hadden in de middag nog geen plannen dus spontaan deze escaperoom ingeboekt voor diezelfde middag. Fijn dat ze nog een plekje voor ons hadden. Met z'n zessen hebben we deze escaperoom gespeeld. Dit was wel wat krap. De escaperoom is erg mooi aangekleed. De logica was niet altijd duidelijk. Waardoor we soms meerdere malen iets deden in de hoop dat er iets zou gebeuren. Erg vriendelijk personeel.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  54:58 min


 • Goede prijs
 • Sfeer
 • Goede service
 • Onlogische puzzels

  IntoTheGame

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutEscape ExpertLid sinds: 07 augustus 2022 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 maart 2023

Geslaagde Missie

# 17
Geheel onverwachts besloten we om last minute een escaperoom te gaan spelen. Ik wist dat er in Tiel een nieuwe geopend was in Sci-Fi die wellicht het proberen waard was. Gebeld naar de escaperoom en de Host had nog ruimte om ons de kans te geven de kamer te spelen, erg tof.

Eenmaal daar werden we erg vriendelijk ontvangen en voelde we ons gelijk welkom. Mooi aangekleed en ingericht.

Na een korte introductie werden we richting de escaperoom gebracht, de deur werd open gemaakt en de host sloot de deur waar vervolgens nog een intro filmpje starte en de tijd begon te lopen.

Space Mission is een leuke escaperoom die zeker potentie heeft een goeie kamer te worden. Hier en daar wat finetuning en dan is hij super tof. De puzzels zijn goed, het verhaal is leuk en het decor is erg smakelijk! Al met al zeker een leuke kamer om te proberen!

Nogmaals willen wij de host Sereno tevens de eigenaar bedanken voor gastvrijheid! Onze complimenten hiervoor!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:18 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  IntoTheGame

escaperforlifeescaperforlifeEscape ApprenticeLid sinds: 11 januari 2023 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 januari 2023

Toffe escape!

Vanavond hebben wij space Mission gespeeld. Eerder zijn we al bij deze locatie geweest, toen deze nog van de vorige eigenaar was. Het ontvangst was goed en je voelde je direct welkom. Na een korte introductie van een slot en de noodknop werden we naar de kamer begeleid. De kamer had in eerste instantie niet veel verandering dan de vorige keer, maar alle puzzels waren wel degelijk anders. De host keek goed mee en wist op het juiste moment hints te geven, waardoor je in de flow zit.

Ben je dus opzoek naar een kamer waar je toffe puzzels hebt, dan is dit zeker een kamer voor jou. Ook erg goed te spelen met kinderen of gezin, omdat de kamer van zichzelf niet spannend is.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  49:50 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Verhaallijn minder aanwezig

  IntoTheGame

amy. ramy. rEscape ExpertLid sinds: 06 juli 2021 (74 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 mei 2024

Een missie in de ruimte!

Na kortgeleden de nieuwe kamer 'The lost crystal' te hebben gespeeld, reizen we opnieuw af naar Tiel voor hun andere kamer: Space Mission! Parkeren kan op vijf minuten loopafstand, op de Waalkade. De locatie ligt midden in het gezellige centrum van Tiel. Voorheen was Space Mission, Alien encounter. Nu had ik zelf deze kamer niet gespeeld, dus ging ik er met lege verwachtingen naartoe!

Eenmaal aangekomen begroeten de eigenaren, Sereno en Roos ons weer vriendelijk en enthousiast. We kletsen en drinken wat en gaan hierna de kamer in.
Even een side note: De passie spat altijd van hen af, wat ik erg kan waarderen en super tof vind om te zien!

Disclaimer: Ik heb nog geen andere kamers gespeeld met dit thema, waardoor ik ook niet echt een referentiekader heb.

Tot op heden hebben kamers met dit thema, mij eigenlijk niet zo getrokken. Ik vroeg me namelijk altijd af hoe je zo iets realistisch maakt en laat voelen. Ik ging daarom erg nieuwsgierig maar met lage verwachtingen de kamer in.
Vooraf krijg je een filmpje te zien, je krijgt hier een duidelijke missie mee. Hierna start je met de kamer. Eenmaal in de kamer verbaasde ik me toch wel over het decor, het zag er eigenlijk wel goed uit. Persoonlijk vond ik het wel lastig om in het verhaal te komen, aangezien je net nog buiten stond en je nu moet voorstellen dat je zweeft in de ruimte, maar goed dat ter zijde waande je je wel gewoon in een ruimteschip. De kamer is eigenlijk best ruim en de puzzels zijn in thema, wat ik altijd een plus vind. Een paar puzzels vliegen we doorheen en bij andere puzzels blijven we wat hangen, al lag dit denk ik aan ons en niet aan de puzzels XD. De puzzels voelden logisch aan en waren leuk om te doen! De sfeer in de kamer heb ik eigenlijk niet veel over te zeggen, ik blijf bij het punt dat ik lastig in het verhaal kwam, waardoor de sfeer ook automatisch wat minder aanvoelden. Echter hadden we gevoelsmatig een prima spelflow en hebben we flink gelachen en ons vermaakt in de kamer.
Achteraf lopen we nog even door de kamer heen. Ook mogen we nog even in de andere kamer kijken en lopen we hier samen doorheen om ons te laten zien wat zij hebben veranderd sinds dat wij hem zijn komen spelen als testgroep. Ze hebben alle feedback erg serieus genomen en laten vol trots en passie de veranderingen zien! Achteraf drinken we nog wat en praten ze nog een ruime tijd met ons na.

Conclusie:
Al met al is dit gewoon een super toffe kamer. Het is denk ik ook perfect geschikt voor beginnende escapers en famillies. Dat haalt niet weg dat we ons niet hebben vermaakt, want dat hebben we zeker. De kamer is zeker aan te raden, neem hem lekker mee als je toch in de buurt bent! ;) Sereno en Roos bedankt weer voor jullie gastvrijheid en tot ziens! :)


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 3 personen

Team: DPAE

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape LegendLid sinds: 27 september 2020 (217 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2024

Frustrerende game-flow

We spelen nog lekker last-minute beide kamers op deze locatie. Boeken kan gewoon nog een paar uur van tevoren via de website. Altijd relax als dit nog zo kort van tevoren kan. De locatie ligt midden in het centrum. Neem dus een kleine 10 min extra voor parkeren en naar de locatie lopen.

Ontvangst:
We hebben net de andere kamer gespeeld en nemen even een pauze voor een drankje.
Na een korte break gaan we door met deze kamer (die ik in de oude versie als ''Alien Encounter'' al eens gespeeld heb)
We krijgen een korte video te zien die het doel van het spel laat zien. Leuke video, wel erg kort!

Kamer:
Bij binnenkomst herken ik direct de ruimte. Ik was even bang dat ik té veel zou herkennen van de voorganger, maar dit was gelukkig niet het geval. De kamer is qua indeling bijna gelijk gebleven, maar de puzzels zijn wel nieuw!
Het begin was ook dit keer (net als de andere kamer) even moeilijk met de flow vinden. We kunnen het gelukkig op eigen kracht en gaan verder.

Het hoofddeel van de Escaperoom heeft een aantal opdrachten die je moet doen. Sommige direct duidelijk en andere in onze ogen een tikje vaag. De flow is gewoon niet best... We staan meermaals op elkaar te wachten, kunnen niet tegelijk bezig zijn en er is belangrijke informatie érg lastig verstopt. Dit hadden we zonder hulp niet zelf gevonden.

Zelf vind ik het altijd erg frustrerend om zo lang (ik gok ruim 8/10 minuten) vast te hangen op enkel iets wat er niet gevonden is. Ik denk dat als je een cryptische hint geeft zodat we het toch nog een soort van zelf kunnen vinden echt vele male beter is dan een groep zo lang in het niets te laten ronddwalen.

Toen we voorbij dat punt waren gingen we ook weer prima verder. En dan komen we wéér vast te hangen... En ook dit keer op iets waar ik dan persoonlijk echt een hekel aan heb. Helemaal aan het begin van de kamer hebben we iets gebruikt. En nu moeten we dat dan zonder enige clue nog eens gebruiken. Geen aanleiding, aanwijzing, verwijzing of wat dan ook dat dit item nog eens moet gebruiken... Tja, dan is het ook niet gek dat we het niet kunnen oplossen. Ik zou z.s.m. een hele kleine verwijzing in de kamer maken dat dit item nog eens gebruikt moet worden!

Na dit punt spelen we weer op eigen kracht de kamer verder en staan we met ruim 6 min over weer buiten.
Helaas niet met een lekker gevoel. De flow was niet prettig en ik heb meerdere keren tegen de muur aan gehangen omdat ik niks kon doen... Jammer, want de potentie is er 100%!

Het is een beetje een negatief verhaal tot zo ver, sorry daarvoor. Maar gelukkig waren er ook goede dingen. Het decor was netjes en zag er prima uit. Er waren wat leuke effecten en verassingen in het spel. Er zaten enkele puzzels in die best leuk waren om te doen en waren netjes in thema verwerkt. Helaas word dit alles overschaduwd door het eerste deel van mijn verhaal.

Conclusie:
Zeker de moeite om te spelen, maar voor ons niet de beste ervaring vanwege de haperende game-flow.
Speel deze kamer niet met meer dan 4, ervaring of niet. Ik kan me niet voorstellen hoe deze kamer speelt als je (Ik vind dit érg veel) met 8 personen speelt. Ik zou dit iedereen afraden!

Dank voor de leuke avond!


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels
 • Item 2x gebruiken
 • Game-flow

 

Rianne (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 maart 2024

Superleuk kinderfeestje

De meiden vonden het allemaal superleuk, en ook wel spannend! Hele leuke middag gehad!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja

 

omeromerEscape ApprenticeLid sinds: 04 februari 2024 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2024

Super gezellig

Heel aardig en spontaan ontvangen, hierbij nog spot heldere uitleg gekregen zodat wij klaargestoomd onze ruimteschip in mochten om ons missie te klaren. Was super gezellig veel denken, brainstormen en uiteraard gelachen met als conclusie MISSION COMPLETE.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min

 

SunshinerosezSunshinerosezJunior EscaperLid sinds: 09 oktober 2023 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 februari 2024

.

.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  16:04 min

 

Marvin Marvin Escape ExpertLid sinds: 01 december 2022 (93 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 januari 2024

Tof space avontuur

Na een super leuk ontvangst zijn we op missie gestuurd naar de ruimte.

De kamer heeft super leuke elementen en is net even anders dan de standaard space kamer.

Tof verhaal en toffe host!

Al met al top avond.

Komen snel terug zodra de nieuwe kamer af is!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Ontvangst

 

maaike_blomsmamaaike_blomsmaEscaperLid sinds: 26 september 2020 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2023

Leuke missie

Bij @intothegametiel hebben wij een toffe ruimtemissie gedaan. We werden erg vriendelijk ontvangen en na de uitleg van onze missie zijn we het ruimteschip binnen gegaan. Vooraf zeiden we al: wij zijn niet goed in zoeken! Nou we hebben voor ons doen heel wat zelf gevonden, maar ook wat dingen natuurlijk voor onze neus niet gezien. Gelukkig gingen de meeste puzzels wel goed. De aankleding was prachtig in deze kamer!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

ElsaElsaEscaperLid sinds: 26 november 2017 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 oktober 2023

Mission completed

We werden heel vriendelijk ontvangen door een enthousiaste escaper. Altijd een bonus! De kamer is mooi gedecoreerd. Wij moesten best aanpoten met z'n tweeën; je merkt ineens hoe handig het is als je met meer bent ;). Maar met goed teamwork en rustig blijven zoeken kom je er wel uit. Wij kwamen zelf alleen niet heel erg in de flow door een element dat ik niet zal verklappen, maar wij hadden het niet verwacht en vonden dat wat flauw. Verder heeft de kamer leuke 'space' effecten; precies wat je zou verwachten met dit thema. Samengevat: een vermakelijke ruim opgezette puzzelkamer. Zeker aan te raden voor gezinnen. Er is genoeg te doen!


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Jongens, even rustig!

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Gebrek aan verhaal

 

Marianne (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 september 2023

Leuke uitdaging voor jong en oud

We hebben de escape room family versie van IntoTheGame in Tiel gedaan met z’n vieren. Dat was super leuk. Het was uitdagend, maar voor de meiden (11 jaar) niet te moeilijk. Er zit een leuk verhaal in. En de hints zijn helpend, maar zeker niet te makkelijk. Enthousiaste begeleider die alles goed uitlegde. Aanrader dus!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:30 min

 

Inge (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 september 2023

Fantastisch kinderfeest voor kinderen

We hebben het kinderfeestje van onze zoon van 10 gevierd, het was een geweldige ervaring! Terwijl de kinderen in de escaperoom waren konden wij alles via een tablet volgen. Alles is netjes verzorgd, de eigenaars zijn ontzettend vriendelijk en enthousiast.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  59:10 min

 

JaapJaapEscape ApprenticeLid sinds: 14 januari 2023 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2023

Aanrader voor gezinnen

Afgelopen zo dag hebben we Space Mission gespeeld met ons gezin. Leuke opzet en met een paar hints sloot het niveau ook prima aan bij onze kinderen van 11 en 13. Naderhand nog uitgebreid nagepraat met de enthousiaste eigenaar.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:13 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

Jaimie Pas (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 augustus 2023

Fantastisch

Vandaag samen met mijn zoontje een geweldige VR ervaring gehad. Sereno weet iedereen wel enthousiast te maken. Ga zo door en tot een volgende keer! Er zit vast nog wel een kinderfeestje in.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruLid sinds: 04 oktober 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juli 2023

Meteoriet verslagen :)

Leuke kamer met een enthousiaste eigenaar, volop druk geweest met 2 personen!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig