Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

De Juwelier van de Onderwereld

Bergen op zoom , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 8 (Aanbevolen: 4)

8 jaar

Lees reviews

Meer over De Juwelier van de Onderwereld

In 2017 beweerde de politie een man met de bijnaam “De Juwelier van de Onderwereld” opgepakt te hebben. Maar tot op de dag van vandaag verschijnen er bij deze juwelier duistere figuren. Deze zijn volgens buurtbewoners uit de onderwereld afkomstig. Zij komen voor een geheime collectie, waarvan niemand weet wat deze inhoudt. Alles wijst erop dat “De Juwelier van de Onderwereld” nog steeds actief is. Weten jullie zijn geheime collectie te bemachtigen...?

 

Ontsnappen jullie binnen 40 minuten zonder tips? Dan is de Escape Room volledig gratis!


Kindvriendelijk

Thema's

Avontuur

Kluis

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

54 likes

397 bezoekers

69% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Kortemeestraat 18
4611TM, Bergen op Zoom
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

303 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Break-in op niveau

De kamer stond al een tijdje op mijn lijstje. Omdat de afstand voor ons toch net wat groter was en omdat ik deze kamer niet durfde te spelen met 2 personen, heeft het tot nu geduurd. Ook hier weer een last-minute reservatie, maar ook dat ging erg vlot.
De bevestigingsmail is leuk gedaan.

Onthaal:
Nou, ik wou dat ik meer tijd gehad had, wat een leuke stad is dit. Parkeren kan op 3 parkeerplaatsen in de buurt die op 3-5-7 minuten afstand liggen. De escape room zelf ligt in een winkelstraat, maar is goed herkenbaar.
De ontvangstruimte is basic, maar doet wat hij moet doen. We werden welkom geheten door de eigenaar zelf, laten we hem mister-x noemen. Ontvangst was hartelijk en liep al snel uit qua tijd door de wederzijdse ervaringen. Altijd een goed teken :-)


Kamer :
Wel, ik had natuurlijk de reviews gelezen en hoewel ik zeker wist dat dit een goede kamer was, had ik toch wat schrik voor de puzzels.

Nu het verhaal is simpel maar verfrissend, eens ff geen moordzaak, maar inbreken bij de juwelier die er ook nog wat op bijkluste voor de criminelen (gebaseerd op een waargebeurd verhaal trouwens)
De inleiding gebeurd buiten de kamer en eens in de kamer krijg je een kort videofragment dat goed in thema is.

De kamer zelf, ja wij waanden ons echt in een juwelierszaak en knap wat de maker aan puzzels heeft verstopt in deze mooie, maar toch authentieke ruimte. De puzzels waren, ondanks dat we tips hebben nodig gehad, niet onbegrijpelijk moeilijk. Dikwijls was de hint ook een bevestiging of een kleine hint dat je het ff anders moest bekijken. Dat brengt ons tevens op het punt dat we hier wel erg goed opgevolgd werden. Die greep mooi op de juiste momenten in en toen we ff een vraag hadden als bevestiging, stond er 30 sec later een antwoord op het scherm. Zo hoort het. Hoewel we halverwege even vastliepen, hadden we nergens het gevoel dat we de kamer niet zouden halen.

De puzzels wisselen zich hier af en we konden bijna in 2 teams werken zonder op mekaar te moeten wachten. Je werkt wel redelijk lineair, maar dat kan ook moeilijk anders tijdens een inbraak.Conclusie:
Ik ben blij dat ik deze kamer 1 gedaan heb en 2 niet met 2 gedaan heb. Hij zal heus wel haalbaar zijn, maar het was mijn relatie niet ten goede gekomen.
Wij hadden 5 minuten en een beetje over, deels doordat we op 2 puzzels wat bleven hangen, maar ook omdat de spelleider ons heeft laten doen en dat is goed. Uiteindelijk kregen we altijd subtiele hints waardoor we toch het gevoel hadden dat we de puzzel opgelost hadden. (zo van kijk nog eens goed naar het scherm...)

De kamer zelf is goed afgewerkt en voelt aan of je bij de juwelier bent.
De eigenaar is vriendelijk, enthousiast en je merkt meteen dat hij dit doet omdat hij een goede room wil neerzetten. Tof!

We hebben nog even nagepraat over een paar zaken, die ik deels hier wil delen.
Niet als kritiek, maar als puntjes waarvan wij dachten dat die de kamer naar het volgende niveau zouden tillen.

- We miste wat de spanning, de dreiging. Het is hier al eens geschreven en we kunnen dat enkel maar beamen. De detail daarvan ga ik hier niet neerpennen want dat zou teveel weggeven, maar we hebben dit aangekaart en de eigenaar gaat dit ook aanpassen, dus ik ben reuze benieuwd naar de toekomstige reviews.

- Ik zou zelf nog iets van zaklampen en bivakmutsen uitdelen, we gaan tenslotte inbreken. Het zou een enorme sfeersetting toevoegen en het nog authentieker maken.


Ik zou zelf deze kamer adviseren om met 4 te spelen, 5a6 als je geen echte ervaring hebt.
Wil je een goede break-in ervaring met een tof verhaal, goede setting en knappe afwerking, dit is hem.
We hopen van harte dat je je toekomstplannen doorzet, ons zie je zeker terug.Reactie door Escape Room 0164

21 juli 2019

Wauw, wat een review! Heb met net zoveel plezier de review gelezen als dat ik jullie aan het werk heb zien gaan! Super bedankt en hopelijk tot ziens!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:05 min


 • Verhaal
 • setting room
 • onthaal
 • afwerking
 • techniek vs verhaal

  silkebeerendsAntal Bekendam

Uitdagend!

We hebben met zn 4e deze kamer gespeeld. Dit was voor ons als ervaren spelers een prima aantal, maar deze kamer leen zich uitstekend voor een grotere groep. De kamer is ruim opgezet en er is genoeg te doen!
De puzzels zijn mooi in thema en zijn zo nu en dan flink uitdagend.

Omdat wij al iets meer ervaring hebben kregen we niet zo snel hulp en dat vonden we echt heel fijn! We hebben 2 hele kleine hintjes gekregen en hebben de kamer met nog 1:45 over gehaald!

Thanks Wessel voor de leuke avond en goede begeleiding!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

  Wepsie

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (130 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 april 2022

Top ervaring

Met een groepje van 4 man sterk ben ik afgereisd naar Bergen op Zoom om beide kamers te spelen. Escape room is gelegen midden in de stad dus hou hier rekening mee qua parkeren etc. Op de website staan wel 3 of 4 parkeerplekken aangegeven waar je het beste kan parkeren dus dat is helemaal top. Ontvangstruimte is niet heel bijzonder maar heeft precies wat die nodig heeft. We starten deze dag met hun oudste kamer; De juwelier van de Onderwereld.

De kamer is heel mooi aangekleed en het lijkt ook echt op een juwelierszaak. De puzzels zijn ontzettend leuk en in thema. Je kan op veel stukken goed langs elkaar werken waardoor iedereen altijd wat te doen heeft. Ook een goede balans tussen puzzels en zoek werk. We hadden het idee dat de host ons goed in de gate hield en waar nodig greep hij op het perfecte moment in met subtiele hints. Deze kamer is zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

  Stan

QwekkertQwekkertEscape ApprenticeLid sinds: 27 maart 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 maart 2022

Geweldige eerste keer

We kwamen met een team van 5 man aan. 1 met ervaring, de rest kwam blanco binnen.
We werden heel vriendelijk ontvangen en na een korte introductie naar de eerste kamer gebracht.

Hier begon het spel. 60 minuten om te ontsnappen. We zijn door de puzzels gekomen door teamwork en af en toe op perongelijk goed geluk. Iedereen heeft zich vermaakt en er was genoeg te doen zodat iedereen ook bezig was.

Ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar voor mijn eerste escaperoom was dit zeker een aanrader!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  35:53 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica

  Wepsie

Alwin en Esther (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2022

Genoten van deze leuke escape room

We wilde last minute nog even een escape room spelen. Via de site lukte het niet meer om te boeken dus hebben we even gebeld om te vragen of het nog mogelijk was om dezelfde dag te spelen en of het haalbaar was voor 2 personen.
We zouden zo snel mogelijk teruggebeld worden en dit gebeurde ook. Binnen 5 minuten werden we teruggebeld en met goed nieuws. We konden nog spelen. We keken er naar uit!

Eenmaal aangekomen werden we erg vriendelijk ontvangen door Joost.

Na het weghangen van de jassen en onze waardevolle spullen in een kluisje te hebben gestopt, liepen we richting de kamer van “De Juwelier van de Onderwereld”.
Joost gaf wat informatie over de kamer en legde de regels uit. Hij was zelf ook erg enthousiast, dat is ook leuk!

We hadden super veel zin om te starten! Eenmaal binnen waren we gelijk aan! Opletten!

Kamer ziet er echt super leuk uit en is zeker goed te doen. Als je al enige ervaring hebt met escape rooms zeker.

Wij hadden nog ruim 9 minuten over, wat natuurlijk een super goed gevoel geeft.

Naderhand hebben we met Joost nog een keer de kamer doorgelopen, dat vonden wij ook erg leuk.

Na nog wat napraten en het maken van de foto zijn we gegaan en hebben samen nog langer nagepraat.

Wij komen zeker nog een keer terug voor de andere escape room “Genootschap 5255” maar dan nemen we nog twee mensen mee. Omdat deze wel aangeraden wordt met meer personen.
Super fijn dat dat advies gegeven wordt.

Al met al, weer een leuke ervaring!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  50:35 min

  Wepsie

sjephaniesjephanieEscape ExpertLid sinds: 12 augustus 2021 (121 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 januari 2022

Om door een ringetje te halen

Gezellig met z'n zessen vertrokken wij vandaag naar Bergen op Zoom om daar de twee kamers van Escaperoom 0164 te spelen. De escaperoom ligt midden in het centrum dus het is zeker een aanrader om meteen even een rondje te lopen en op onderzoek uit te gaan want het is er erg mooi!

Nadat we bij het genootschap aan mochten sluiten was het tijd voor het serieuzere werk: inbreken bij een heuse juwelier. En ik moet toegeven, zo voelde het ook. Bij binnenkomst was ik bijna vergeten dat we in een escaperoom stonden, dus dat horloge wat ik nog zo onschuldig voor mezelf wilde afrekenen, dat ging helaas niet door. Even terug naar waar we voor kwamen!

Met 6 man sterk vlogen we door de puzzels heen. Vrij in het begin verliep het allemaal nog parallel en later in de kamer werd het wat lineairder. Prima, je werkt natuurlijk ergens naartoe en het is wel zo fijn dat de gehele groep dit meekrijgt. Wel liepen we op één stuk muur en muurvast. Ik durf rustig te zeggen dat deze bij ons lag, we zagen het gewoon echt niet. Ik ben er geen voorstander van om overladen te worden met hints, maar hier had ik toch iets sneller gehoopt op een duwtje in de juiste richting. Dit duurde net iets te lang waardoor we met 5 man niks aan het doen waren en dat is jammer. Hadden we zelf misschien maar niet zo hard door de andere puzzels moeten gaan ;)

Verder kan ik er kort maar krachtig over zijn. Het verhaal, je rol in het verhaal en het decor sluiten perfect in elkaar aan. Ik vind het een leuk thema en ook duidelijk uitgewerkt. Er zitten wat leuke effectjes in die passen in de setting. Prima kamer!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 6 personen

Team: Verblauwkes

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel

  Drs-jlc

Linced82Linced82Escape ExpertLid sinds: 28 januari 2017 (155 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 februari 2022

Heerlijke kamer!!

Super goed niveau kamer, alles matchend in thema, perfecte combinatie tussen doe en denk activiteiten, een fijne begeleiding en kans om voor en na te praten, hier hou ik van!!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit

  Wepsie

tisjeboijeroentisjeboijeroenEscape ApprenticeLid sinds: 7 september 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 september 2020

Geweldige inbraakbeleving en goed gebruik van technologie!

Hints werden, wanneer nodig, gepersonaliseerd gegeven.
Puzzels waren wel nadenken, maar niet onmogelijk.
Deze kamer is heel leuk voor zowel mensen met ervaring als zonder.
De opbouw is niet lineair. Met een team van 4 - 6 heeft iedereen wel wat te doen.

Een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gebruik van techniek
 • Gepersonaliseerde hints
 • Origineel concept

  sietse

moghammedmoghammedEscape ApprenticeLid sinds: 14 april 2019 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2019

Leuke kamer voor iedereen.

Een kamer met veelzijdige puzzels, goede sfeer en een vriendelijke eigenaar. De kamer is ook geschikt voor mensen die niet van horror thema's houden en bevat geen schrikmomenten. Dat is hier ook helemaal niet nodig om het spannend en onderhoudend te houden.


Reactie door Escape Room 0164

16 juli 2019

Bedankt voor jullie review! Leuk om jullie aan het werk te zien. Wie weet tot ziens in de toekomst!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:45 min


 • Enthousiaste eigenaar
 • Veelzijdige puzzels
 • Geen schrikmomenten

  plustwee

plustweeplustweeJunior EscaperLid sinds: 18 februari 2018 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2019

Leuke Uitdagende EscapeRoom in hartje Bergen op Zoom

Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk onthaald door (mede-)escaperoom fanaat en eigenaar Antal. De kamer zelf is goed uitgewerkt en de puzzels vormen een mooi onderdeel van de verhaallijn. Dit is een leuke kamer voor zowel de beginnende als meer ervaren ontsnapper.


Reactie door Escape Room 0164

16 juli 2019

Bedankt voor jullie review! Leuk om jullie aan het werk te zien. Wie weet tot ziens in de toekomst!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  moghammed

EscapefanatenEscapefanatenJunior EscaperLid sinds: 12 november 2022 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2022

Nog nooit was een juwelier beroven zo leuk

We beginnen de dag met de juwelier van de onderwereld. Dit was een hele leuke kamer waarbij goed gebruik is gemaakt van het thema. Zowel de aankleding als de puzzels gaven ons het gevoel dat we een juwelier aan het beroven waren. In deze kamer zaten ook al leuke puzzels waar niet alleen maar gebruik werd gemaakt van de standaard cijfersloten. De kamer bestond voornamelijk uit denkpuzzels, die je afzonderlijk van elkaar kunt oplossen zodat iedereen iets te doen heeft. Met de buit in onze handen waren we binnen de tijd ontsnapt!

Na afloop liep onze spelleider nog even de hele kamer met ons door waarbij ze uitleg gaf over de verschillende puzzels.

Als je allebei de kamers gaat spelen bij escaperoom 0164 is het slim om eerst deze te doen, zodat je kan ervaren hoe goed beide escaperooms zijn.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  53:36 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

escapemiescapemiJunior EscaperLid sinds: 6 november 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 november 2022

Geweldig!

Een ontzettend leuke Break in room. Dit was voor ons de eerste break in room en we wisten niet goed wat we konden verwachten. Escaperooms hebben we al een aantal keer gedaan. We zijn ontzettend leuk begeleid en er werd echt de tijd genomen voor ons. Een super leuke kamer om te spelen als je houd van een escaperoom met technische puzzels. Niet alleen de 'basic' cijfersloten. Een hele dikke aanrader!
Door onze snelle ontsnappingstijd kregen we de kamer gratis, dit stond achteraf ook op de site vermeld maar dit was voor ons een leuke bijkomstigheid! Na het ontsnappen nam de begeleider enorm de tijd voor ons om de kamer te analyseren en zijn favoriete escaperooms met ons te delen. Hiervan kregen we ook flyers mee. Al met al een top ervaring!! Wij komen snel terug voor de andere kamer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  31:08 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Diversiteit
 • Logica
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

shari_de_visschershari_de_visscherJunior EscaperLid sinds: 26 oktober 2019 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 november 2022

Toffe kamer

Een vriendelijk ontvangst. De kamer heeft een goede flow en de puzzels zij tof en helemaal in het thema van de kamer. De kamer is ook leuk aangekleed.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  53:48 min


 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede service

 

Leuk thema met erg goede aankleding..

Leuke kamer, wel veel rekenpuzzels die leiden tot codes. Met 2 ervaren spelers erg leuk om alles mee te krijgen.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  53:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Decor

 

MartijnwolfertMartijnwolfertEscape ApprenticeLid sinds: 23 oktober 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2022

Mooie escaoe room

Leuke en mooie escape room met genoeg variërende puzzels en verrassende wendingen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:38 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving

 

Clemens Verschoore (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2022

Leuke spannende belevenis

We waren met 3 personen en 2 daarvan voor de eerste keer. De juweliers kamer zag er mooi uit, heeft leuke spelelementen. Erg leuke ervaring. Met wat kleine tips te doen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Mystery12Mystery12EscaperLid sinds: 10 oktober 2021 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2022

Toffe kamer

Deze kamer is best een toffe kamer om eens te spelen, er zitten toffe elementen in, alleen het rekenen vind ik persoonlijk niet zo leuk. Maar zeker de moeite om eens te doen.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Spannend
 • Puzzels

 

jeroen_ottojeroen_ottoSenior EscaperLid sinds: 21 oktober 2016 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2022

Een diamant van een escaperoom

Dat is weer eens wat anders, inbreken in een juwelier. Ondanks dat mijn enige ervaring bij een juwelier het kopen van mijn trouwring is ziet de escaperoom er als zodanig uit. Niet te veel, maar ook niet te weinig elementen die kunnen storen bij het uitvoeren van de opdracht. We zaten in een goede flow en niets was onlogisch. Het enige was dat het mij niet de spanning gaf van dat we aan het inbreken waren, niet dat ik daar ervaring mee heb ;)


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:46 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Logica
 • Diversiteit
 • minder spannend dan verwacht

 

Celine Mulders (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2022

Erg leuk en uitdagend, alleen vrij benauwd

We waren met 10 mensen in deze escaperoom en het was heel erg leuk. De puzzels waren ingewikkeld maar dat was juist interessant. Wij zijn net op tijd ontsnapt. Niemand had dit eerder gedaan en we waren een gevarieerd gezelschap.

Het enige nadeel is de benauwdheid. Het werd erg warm en benauwd in de kamers. Het was wel een vrij warme dag in de zomer en we waren natuurlijk met 10 personen. Daarom zou ik het voor zo'n grote groep niet aanraden.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja  57:13 min

 

Top

Wij hebben de escape room gespeeld met 4 personen. Deze escape room was zeer leuk om te doen. We hebben veel gelachen en het waren fijne opdrachten.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Vriendelijk personeel

 

Fantastisch

Wij hebben gister deze escaperoom gespeeld. Erg mooi in elkaar gezet. Naar mijn idee perfect om met z’n vieren te spelen. Kamers zijn mooi gemaakt en verrassend. Ik zou zeggen ga hem beleven en kraken!


9.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:17 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede service
 • Diversiteit

 

Mees Raaijmakers (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2022

Ik vond het een super gave bijzondere escape room, de beste tot nu toe! Zeker een aanrader

Wij zijn met een groep van 6 man naar de escape room gegaan. Allemaal hebben wij onze eigen specialiteiten, en gemixt vormde we een perfect team! De nodige tips kwamen precies op de goede tijd stippen, niet te vroeg maar ook niet te laat! Ook vond ik dat er veel leuke verrassende stukken inzaten! We hebben het heel erg naar ons zin gehad!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  56:30 min

 

nonniej-xnonniej-xJunior EscaperLid sinds: 10 februari 2019 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2022

Leuke kamer!

Een leuke kamer, met weinig sloten en dus veel technische specials. Wel een kamer waarbij je meer moet concentreren rondom uitrekenen van sommen. De beleving is erg passend en tof gedaan! Ook de ontvangst en gastvrijheid is een dikke plus.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Puzzels

 

HarmsjesHarmsjesEscaperLid sinds: 22 november 2021 (78 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juni 2022

Je waant je in een echte juwelier!

Bij binnenkomst lijkt het alsof je echt in een juwelierszaak staat, echt mooi gedaan. Helaas niet gehaald, rekenen was niet onze sterkste kant :-)


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

KamonieKamonieEscape ExpertLid sinds: 11 november 2019 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juni 2022

Erg mooi aangekleden escaperoom

.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzels

 

JeroenSchuyJeroenSchuyJunior EscaperLid sinds: 25 april 2022 (17 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2022

Mooi opgebouwd, niet superverrassend

Deze kamer is niet zo ver van ons dorp dus hadden we deze snel even geboekt om last-minute een escape room te doen.

De kamer is zeker mooi gemaakt, je waant je effectief bij de juwelier. We geraakten soms wat moeilijk op gang maar uiteindelijk waren alle puzzels wel redelijk duidelijk. Het viel ons op dat er nogal wat rekenen bij kwam kijken. Niet heel moeilijk maar ook niet echt onze favoriet in escape rooms.

Wij hebben deze kamer met 2 gedaan, dit was zeker te doen. Enkel tegen het einde zal je wat sneller zijn met meer personen.

Zeker een leuke kamer om te spelen en we komen snel het genootschap nog spelen.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:21 min


 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer

 

Laad meer reviews