Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

De Juwelier van de Onderwereld

Bergen op zoom, Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 8 (Aanbevolen: 4)

8 jaar

Lees reviews

Meer over De Juwelier van de Onderwereld

In 2017 beweerde de politie een man met de bijnaam “De Juwelier van de Onderwereld” opgepakt te hebben. Maar tot op de dag van vandaag verschijnen er bij deze juwelier duistere figuren. Deze zijn volgens buurtbewoners uit de onderwereld afkomstig. Zij komen voor een geheime collectie, waarvan niemand weet wat deze inhoudt. Alles wijst erop dat “De Juwelier van de Onderwereld” nog steeds actief is. Weten jullie zijn geheime collectie te bemachtigen...?

 

Ontsnappen jullie binnen 40 minuten zonder tips? Dan is de Escape Room volledig gratis!


Kindvriendelijk

Thema's

Avontuur

Kluis

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

63 likes

567 bezoekers

71.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Kortemeestraat 18
4611TM, Bergen op Zoom
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

350 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Break-in op niveau

De kamer stond al een tijdje op mijn lijstje. Omdat de afstand voor ons toch net wat groter was en omdat ik deze kamer niet durfde te spelen met 2 personen, heeft het tot nu geduurd. Ook hier weer een last-minute reservatie, maar ook dat ging erg vlot.
De bevestigingsmail is leuk gedaan.

Onthaal:
Nou, ik wou dat ik meer tijd gehad had, wat een leuke stad is dit. Parkeren kan op 3 parkeerplaatsen in de buurt die op 3-5-7 minuten afstand liggen. De escape room zelf ligt in een winkelstraat, maar is goed herkenbaar.
De ontvangstruimte is basic, maar doet wat hij moet doen. We werden welkom geheten door de eigenaar zelf, laten we hem mister-x noemen. Ontvangst was hartelijk en liep al snel uit qua tijd door de wederzijdse ervaringen. Altijd een goed teken :-)


Kamer :
Wel, ik had natuurlijk de reviews gelezen en hoewel ik zeker wist dat dit een goede kamer was, had ik toch wat schrik voor de puzzels.

Nu het verhaal is simpel maar verfrissend, eens ff geen moordzaak, maar inbreken bij de juwelier die er ook nog wat op bijkluste voor de criminelen (gebaseerd op een waargebeurd verhaal trouwens)
De inleiding gebeurd buiten de kamer en eens in de kamer krijg je een kort videofragment dat goed in thema is.

De kamer zelf, ja wij waanden ons echt in een juwelierszaak en knap wat de maker aan puzzels heeft verstopt in deze mooie, maar toch authentieke ruimte. De puzzels waren, ondanks dat we tips hebben nodig gehad, niet onbegrijpelijk moeilijk. Dikwijls was de hint ook een bevestiging of een kleine hint dat je het ff anders moest bekijken. Dat brengt ons tevens op het punt dat we hier wel erg goed opgevolgd werden. Die greep mooi op de juiste momenten in en toen we ff een vraag hadden als bevestiging, stond er 30 sec later een antwoord op het scherm. Zo hoort het. Hoewel we halverwege even vastliepen, hadden we nergens het gevoel dat we de kamer niet zouden halen.

De puzzels wisselen zich hier af en we konden bijna in 2 teams werken zonder op mekaar te moeten wachten. Je werkt wel redelijk lineair, maar dat kan ook moeilijk anders tijdens een inbraak.Conclusie:
Ik ben blij dat ik deze kamer 1 gedaan heb en 2 niet met 2 gedaan heb. Hij zal heus wel haalbaar zijn, maar het was mijn relatie niet ten goede gekomen.
Wij hadden 5 minuten en een beetje over, deels doordat we op 2 puzzels wat bleven hangen, maar ook omdat de spelleider ons heeft laten doen en dat is goed. Uiteindelijk kregen we altijd subtiele hints waardoor we toch het gevoel hadden dat we de puzzel opgelost hadden. (zo van kijk nog eens goed naar het scherm...)

De kamer zelf is goed afgewerkt en voelt aan of je bij de juwelier bent.
De eigenaar is vriendelijk, enthousiast en je merkt meteen dat hij dit doet omdat hij een goede room wil neerzetten. Tof!

We hebben nog even nagepraat over een paar zaken, die ik deels hier wil delen.
Niet als kritiek, maar als puntjes waarvan wij dachten dat die de kamer naar het volgende niveau zouden tillen.

- We miste wat de spanning, de dreiging. Het is hier al eens geschreven en we kunnen dat enkel maar beamen. De detail daarvan ga ik hier niet neerpennen want dat zou teveel weggeven, maar we hebben dit aangekaart en de eigenaar gaat dit ook aanpassen, dus ik ben reuze benieuwd naar de toekomstige reviews.

- Ik zou zelf nog iets van zaklampen en bivakmutsen uitdelen, we gaan tenslotte inbreken. Het zou een enorme sfeersetting toevoegen en het nog authentieker maken.


Ik zou zelf deze kamer adviseren om met 4 te spelen, 5a6 als je geen echte ervaring hebt.
Wil je een goede break-in ervaring met een tof verhaal, goede setting en knappe afwerking, dit is hem.
We hopen van harte dat je je toekomstplannen doorzet, ons zie je zeker terug.Reactie door Escape Room 0164

21 juli 2019

Wauw, wat een review! Heb met net zoveel plezier de review gelezen als dat ik jullie aan het werk heb zien gaan! Super bedankt en hopelijk tot ziens!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:05 min


 • Verhaal
 • setting room
 • onthaal
 • afwerking
 • techniek vs verhaal

  silkebeerendsAntal Bekendam

Uitdagend!

We hebben met zn 4e deze kamer gespeeld. Dit was voor ons als ervaren spelers een prima aantal, maar deze kamer leen zich uitstekend voor een grotere groep. De kamer is ruim opgezet en er is genoeg te doen!
De puzzels zijn mooi in thema en zijn zo nu en dan flink uitdagend.

Omdat wij al iets meer ervaring hebben kregen we niet zo snel hulp en dat vonden we echt heel fijn! We hebben 2 hele kleine hintjes gekregen en hebben de kamer met nog 1:45 over gehaald!

Thanks Wessel voor de leuke avond en goede begeleiding!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

  Wepsie

anoukanoukEscape MasterLid sinds: 16 november 2018 (225 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 april 2022

Top ervaring

Met een groepje van 4 man sterk ben ik afgereisd naar Bergen op Zoom om beide kamers te spelen. Escape room is gelegen midden in de stad dus hou hier rekening mee qua parkeren etc. Op de website staan wel 3 of 4 parkeerplekken aangegeven waar je het beste kan parkeren dus dat is helemaal top. Ontvangstruimte is niet heel bijzonder maar heeft precies wat die nodig heeft. We starten deze dag met hun oudste kamer; De juwelier van de Onderwereld.

De kamer is heel mooi aangekleed en het lijkt ook echt op een juwelierszaak. De puzzels zijn ontzettend leuk en in thema. Je kan op veel stukken goed langs elkaar werken waardoor iedereen altijd wat te doen heeft. Ook een goede balans tussen puzzels en zoek werk. We hadden het idee dat de host ons goed in de gate hield en waar nodig greep hij op het perfecte moment in met subtiele hints. Deze kamer is zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

  Stan

QwekkertQwekkertEscape ApprenticeLid sinds: 27 maart 2022 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 maart 2022

Geweldige eerste keer

We kwamen met een team van 5 man aan. 1 met ervaring, de rest kwam blanco binnen.
We werden heel vriendelijk ontvangen en na een korte introductie naar de eerste kamer gebracht.

Hier begon het spel. 60 minuten om te ontsnappen. We zijn door de puzzels gekomen door teamwork en af en toe op perongelijk goed geluk. Iedereen heeft zich vermaakt en er was genoeg te doen zodat iedereen ook bezig was.

Ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar voor mijn eerste escaperoom was dit zeker een aanrader!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  35:53 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica

  Wepsie

Alwin en Esther (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2022

Genoten van deze leuke escape room

We wilde last minute nog even een escape room spelen. Via de site lukte het niet meer om te boeken dus hebben we even gebeld om te vragen of het nog mogelijk was om dezelfde dag te spelen en of het haalbaar was voor 2 personen.
We zouden zo snel mogelijk teruggebeld worden en dit gebeurde ook. Binnen 5 minuten werden we teruggebeld en met goed nieuws. We konden nog spelen. We keken er naar uit!

Eenmaal aangekomen werden we erg vriendelijk ontvangen door Joost.

Na het weghangen van de jassen en onze waardevolle spullen in een kluisje te hebben gestopt, liepen we richting de kamer van “De Juwelier van de Onderwereld”.
Joost gaf wat informatie over de kamer en legde de regels uit. Hij was zelf ook erg enthousiast, dat is ook leuk!

We hadden super veel zin om te starten! Eenmaal binnen waren we gelijk aan! Opletten!

Kamer ziet er echt super leuk uit en is zeker goed te doen. Als je al enige ervaring hebt met escape rooms zeker.

Wij hadden nog ruim 9 minuten over, wat natuurlijk een super goed gevoel geeft.

Naderhand hebben we met Joost nog een keer de kamer doorgelopen, dat vonden wij ook erg leuk.

Na nog wat napraten en het maken van de foto zijn we gegaan en hebben samen nog langer nagepraat.

Wij komen zeker nog een keer terug voor de andere escape room “Genootschap 5255” maar dan nemen we nog twee mensen mee. Omdat deze wel aangeraden wordt met meer personen.
Super fijn dat dat advies gegeven wordt.

Al met al, weer een leuke ervaring!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  50:35 min

  Wepsie

sjephaniesjephanieEscape GuruLid sinds: 12 augustus 2021 (223 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 januari 2022

Om door een ringetje te halen

Gezellig met z'n zessen vertrokken wij vandaag naar Bergen op Zoom om daar de twee kamers van Escaperoom 0164 te spelen. De escaperoom ligt midden in het centrum dus het is zeker een aanrader om meteen even een rondje te lopen en op onderzoek uit te gaan want het is er erg mooi!

Nadat we bij het genootschap aan mochten sluiten was het tijd voor het serieuzere werk: inbreken bij een heuse juwelier. En ik moet toegeven, zo voelde het ook. Bij binnenkomst was ik bijna vergeten dat we in een escaperoom stonden, dus dat horloge wat ik nog zo onschuldig voor mezelf wilde afrekenen, dat ging helaas niet door. Even terug naar waar we voor kwamen!

Met 6 man sterk vlogen we door de puzzels heen. Vrij in het begin verliep het allemaal nog parallel en later in de kamer werd het wat lineairder. Prima, je werkt natuurlijk ergens naartoe en het is wel zo fijn dat de gehele groep dit meekrijgt. Wel liepen we op één stuk muur en muurvast. Ik durf rustig te zeggen dat deze bij ons lag, we zagen het gewoon echt niet. Ik ben er geen voorstander van om overladen te worden met hints, maar hier had ik toch iets sneller gehoopt op een duwtje in de juiste richting. Dit duurde net iets te lang waardoor we met 5 man niks aan het doen waren en dat is jammer. Hadden we zelf misschien maar niet zo hard door de andere puzzels moeten gaan ;)

Verder kan ik er kort maar krachtig over zijn. Het verhaal, je rol in het verhaal en het decor sluiten perfect in elkaar aan. Ik vind het een leuk thema en ook duidelijk uitgewerkt. Er zitten wat leuke effectjes in die passen in de setting. Prima kamer!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 6 personen

Team: Verblauwkes

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel

  Drs-jlc

Linced82Linced82Escape ExpertLid sinds: 28 januari 2017 (161 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 februari 2022

Heerlijke kamer!!

Super goed niveau kamer, alles matchend in thema, perfecte combinatie tussen doe en denk activiteiten, een fijne begeleiding en kans om voor en na te praten, hier hou ik van!!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit

  Wepsie

tisjeboijeroentisjeboijeroenEscape ApprenticeLid sinds: 07 september 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 07 september 2020

Geweldige inbraakbeleving en goed gebruik van technologie!

Hints werden, wanneer nodig, gepersonaliseerd gegeven.
Puzzels waren wel nadenken, maar niet onmogelijk.
Deze kamer is heel leuk voor zowel mensen met ervaring als zonder.
De opbouw is niet lineair. Met een team van 4 - 6 heeft iedereen wel wat te doen.

Een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gebruik van techniek
 • Gepersonaliseerde hints
 • Origineel concept

  sietse

plustweeplustweeJunior EscaperLid sinds: 18 februari 2018 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2019

Leuke Uitdagende EscapeRoom in hartje Bergen op Zoom

Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk onthaald door (mede-)escaperoom fanaat en eigenaar Antal. De kamer zelf is goed uitgewerkt en de puzzels vormen een mooi onderdeel van de verhaallijn. Dit is een leuke kamer voor zowel de beginnende als meer ervaren ontsnapper.


Reactie door Escape Room 0164

16 juli 2019

Bedankt voor jullie review! Leuk om jullie aan het werk te zien. Wie weet tot ziens in de toekomst!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  moghammed

moghammedmoghammedEscape ApprenticeLid sinds: 14 april 2019 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2019

Leuke kamer voor iedereen.

Een kamer met veelzijdige puzzels, goede sfeer en een vriendelijke eigenaar. De kamer is ook geschikt voor mensen die niet van horror thema's houden en bevat geen schrikmomenten. Dat is hier ook helemaal niet nodig om het spannend en onderhoudend te houden.


Reactie door Escape Room 0164

16 juli 2019

Bedankt voor jullie review! Leuk om jullie aan het werk te zien. Wie weet tot ziens in de toekomst!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:45 min


 • Enthousiaste eigenaar
 • Veelzijdige puzzels
 • Geen schrikmomenten

  plustwee

Cindy (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2024

Super Super leuk! goed niveau qua spel. Tof voor volwassenen en kids en jeugd

Het is zeker een aanrader. Leuk verhaal en voldoende tips om het succesvol te laten zijn. ook als het net niet zou redden.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  59:06 min

 

Esmé (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 mei 2024

Gezellig een uurtje puzzelen

Als moederdag cadeau van m'n oudste zoon gingen we vandaag naar de juwelier.
Voor m'n zoon de 1ste keer, ik zelf al wat kamers gespeeld. Zowiezo al leuk en gezellig moeder zoon uitje.
Kamer was leuk, het ene had je sneller door dan het anderen. Wel een tip, raad aan om met meerdere personen de kamer te spelen ivm puzzelen, met 2 pers. Is het spel enorm pittig maar eigenlijk ook echt super leuk.
We komen graag terug maar dan met meerdere spelers.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

MwaddieMwaddieJunior EscaperLid sinds: 06 januari 2024 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 mei 2024

Top sfeer!

We speelden deze kamer met 5 mensen en ik vond dit een prima aantal voor de hoeveelheid puzzels en lengte van de kamer. Het filmpje wat je vooraf te zien krijgt, brengt je al meteen in de sfeer van een juwelier beroven. Dit is erg leuk gedaan! De kamer lijkt heel erg op een echte juwelier wat de ervaring helemaal af maakt. De puzzels passen prima in het thema van de kamer en zijn erg leuk opgezet, maar niet heel origineel. Voor beginners zijn de puzzels niet te moeilijk, maar ook niet 1, 2, 3 op te lossen. Er zitten een aantal mooie verrassingen in de kamer en de techniek is erg goed in elkaar gezet. Vergeleken met de andere kamer van dit bedrijf zijn er wel minder wow effects, maar dit is ook moeilijk te evenaren :). Met amper hints zijn we uiteindelijk ontsnapt! De host was erg vriendelijk en er was tijd voor een nakletsje en eventuele vragen. Al met al een erg sfeervolle kamer met leuke (reken)puzzels!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  51:45 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Meeste puzzels niet heel origineel

 

GuuskeGuuskeJunior EscaperLid sinds: 10 januari 2024 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 maart 2024

Inbreken bij de juwelier? Superleuk!

Last-minute zochten wij met een groepje mensen een escaperoom om te spelen en vonden deze. Eenmaal aangekomen in het centrum van Bergen op Zoom was het een waar fiasco om een parkeerplek te vinden, we zijn ruim vijf velden afgegaan. Let hier goed op als je deze kamer gaat spelen voornamelijk op vrijdag en in het weekend.

Eenmaal aangekomen werden we binnengelaten in de ontvangstruimte, het is een erg simpele/karige ruimte met enkel een tafel en vier stoelen wat wel erg jammer is. Ze beschikken uiteraard wel over een nette toilet.

De kamer:

Alle ruimtes in de kamer zijn erg mooi, een aantal er van zijn wel een beetje simpeler aangekleed, maar de juwelierswinkel zelf springt er voor mij wel echt uit. Het voelt echt aan alsof je in de zaak van een juwelier staat, compleet met vitrines gevuld met allerhande sieraden en horloges. De puzzels zijn ook eigenlijk allemaal wel mooi in thema en waren niet al te moeilijk, we zaten vaak in de goede richting maar hadden dan af en toe een duwtje in de rug nodig naar het goede antwoord. De gm strooide ook niet met hints en gaf deze op de juiste momenten.

Helaas was er wel iets mis met kastje 4 waardoor die al openschoot toen we een van de kamers binnenkwamen, we kregen netjes een bericht via het scherm dat deze nog niet gebruikt kon worden. We hadden het kastje daarom maar weer dichtgeklikt maar deze bleef constant open gaan waardoor we telkens de vraag stelden “moet die nu wel open zijn?”. Uiteindelijk mocht kastje 4 eindelijk open en kregen we dit ook te horen op een leuke manier gevolgd door een staande ovatie van ons team (leuke zelfspot vanuit GM)

Uiteindelijk konden we ontsnappen en werd er nog een teamfoto te maakt, wij hebben een heel leuke avond gehad! dankjewel!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  58:35 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • KASTJE 4!!!
 • Parkeergelegenheid
 • Ontvangstruimte

 

LynetteLynetteEscaperLid sinds: 18 november 2021 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 februari 2024

Leuke escape room!

Gisteren hebben we met z'n tweeën deze escape room gedaan. De ontvangstruimte is wat karig, zeker als je er wat langer moet verblijven.
De kamer is mooi in thema en prima te doen met twee spelers. De puzzels zijn vrij lineair en zitten logisch in elkaar. Het type puzzels vind ik zelf niet zo heel boeiend - als er een rekenmachine en papier voor nodig is, dan vind ik het minder leuk.
Leuk om na afloop nog door de kamer heen te lopen en daarna een foto te maken.


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  50:32 min


 • Verhaal
 • Logica
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad

 

Escaper (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 januari 2024

Rekenen en puzzelen

We werden enthousiast ontvangen bij deze escaperoom. Leuk hoe de hosts met humor en inlevingsvermogen het spel starten.

Voor de echte (reken)puzzel liefhebbers is dit een prima kamer.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

eline_tameline_tamJunior EscaperLid sinds: 23 september 2018 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 januari 2024

Leuke klassieke kamer

Deze kamer is leuk voor jong en oud. Gespeeld met kinderen van 11 en 7. Ook de jongste heeft mee kunnen doen met zoeken en puzzelen. De spanning wordt opgebouwd en vooral de laatste paar minuten is het behoorlijk spannend.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:59 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

AwaAwaEscape ApprenticeLid sinds: 22 december 2023 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 januari 2024

Leuke kamer met uitdagende puzzeld

Leuk verhaalijn, zit goed in elkaar. Leuke puzzels en mooie kamer


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:42 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel

 

AngeliqueeAngeliqueeEscape ApprenticeLid sinds: 22 december 2023 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 januari 2024

Leuk!

Leuke kamer!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:42 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Goede service
 • Logica

 

Emiel (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 januari 2024

Leuke gevarieerde escaperoom

Leuke excaperoom met veel variatie. Hij is best wel prijzig, maar omdat hij ook goed is zit hij net aan de goed kant qua prijs/kwaliteit. Met Goede uitleg.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

angela_bogersangela_bogersEscape ApprenticeLid sinds: 19 november 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2023

Codes codes codes

Personeel is heel vriendelijk. Praat alles na afloop nog na. Kamer zat vol cijfers. Leuk voor als je kan rekenen.


8

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  00:22 min


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Puzzels

 

KellyvanderGraafKellyvanderGraafEscaperLid sinds: 04 februari 2023 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 november 2023

Leuke kamer

Leuke kamer en fijne host


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:47 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Cindy Van Dorst (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 oktober 2023

Geweldige

We waren er voor de verjaardag van onze dochter (10jaar) samen met haar 5 vriendinnen. De kamer is heel mooi, net in een echte dure juwelierszaak. Alleen dat was op zich al top voor de meisjes. Zonder hulp van mama of papa hadden ze het nooit gehaald maar dat is zeker niet erg. De gamehost was echt super behulpzaam en paste zich helemaal aan aan de sfeer van de meiden.
Ik zou hem iedereen aanbevelen, ook voor volwassenen :-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

MatthewmMatthewmEscape ApprenticeLid sinds: 01 juli 2023 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2023

De tijd vloog letterlijk voorbij!

Goede uitdagende escaperoom met voldoende afwisseling. We hebben deze escaperoom met 4 redelijk onervaren personenen gespeeld. Er was een vriendelijk ontvangst.
De kamer zelf is goed in het thema gedecoreerd. Alsof je bij een echte juwelier binnenstapt.
Met een beetje hulp bij 1 puzzel en 1 kleine hint binnen de tijd kunnen ontsnappen.
Op het einde nog een keer door de kamer gelopen om alle puzzels na te bespreken.
Zeker een aanrader.

Op naar de volgende kamer!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:47 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving

 

Ann-Sofie De Saedeleir (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 augustus 2023

Memorabele in/uitbraak

Het lukte ons vandaag om te ontsnappen uit deze escape room en dat was een heuse ervaring! De kamer zelf was prachtig ingekleed. Je waande je in een echte juwelierszaak met alles erop en eraan. De puzzels waren voldoende ingewikkeld, maar niet té. Perfect voor iemand die graag nog wat denkwerk heeft, maar toch ook graag zou ontsnappen. Ik zou deze escaperoom aan iedereen aanraden!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  42:22 min

 

Stephan Willemen (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 augustus 2023

Geweldige escaperoom

Wij hebben de juwelier van de onderwereld gespeeld. Super leuke escaperoom. Wij hebben deze als gezin gedaan en is echt een aanrader. De puzzels zijn niet te moeilijk, maar voor een ervaren speler nog voldoende uitdagend. Helaas wat hints nodig gehad, omdat we wat in onze denkwijze waren doorgeslagen. Het verhaal is origineel en de kamer ziet er goed uit. Zeker een paar verassende elementen ontdekt.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews