Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

De Juwelier van de Onderwereld

Bergen op zoom , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 8 (Aanbevolen: 4)

8 jaar

Lees reviews

Meer over De Juwelier van de Onderwereld

In 2017 beweerde de politie een man met de bijnaam “De Juwelier van de Onderwereld” opgepakt te hebben. Maar tot op de dag van vandaag verschijnen er bij deze juwelier duistere figuren. Deze zijn volgens buurtbewoners uit de onderwereld afkomstig. Zij komen voor een geheime collectie, waarvan niemand weet wat deze inhoudt. Alles wijst erop dat “De Juwelier van de Onderwereld” nog steeds actief is. Weten jullie zijn geheime collectie te bemachtigen...?

 

Ontsnappen jullie binnen 40 minuten zonder tips? Dan is de Escape Room volledig gratis!


Kindvriendelijk

Thema's

Avontuur

Kluis

Misdaad

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Rolstoelvriendelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

52 likes

363 bezoekers

68% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Kortemeestraat 18
4611TM, Bergen op Zoom
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

294 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Break-in op niveau

De kamer stond al een tijdje op mijn lijstje. Omdat de afstand voor ons toch net wat groter was en omdat ik deze kamer niet durfde te spelen met 2 personen, heeft het tot nu geduurd. Ook hier weer een last-minute reservatie, maar ook dat ging erg vlot.
De bevestigingsmail is leuk gedaan.

Onthaal:
Nou, ik wou dat ik meer tijd gehad had, wat een leuke stad is dit. Parkeren kan op 3 parkeerplaatsen in de buurt die op 3-5-7 minuten afstand liggen. De escape room zelf ligt in een winkelstraat, maar is goed herkenbaar.
De ontvangstruimte is basic, maar doet wat hij moet doen. We werden welkom geheten door de eigenaar zelf, laten we hem mister-x noemen. Ontvangst was hartelijk en liep al snel uit qua tijd door de wederzijdse ervaringen. Altijd een goed teken :-)


Kamer :
Wel, ik had natuurlijk de reviews gelezen en hoewel ik zeker wist dat dit een goede kamer was, had ik toch wat schrik voor de puzzels.

Nu het verhaal is simpel maar verfrissend, eens ff geen moordzaak, maar inbreken bij de juwelier die er ook nog wat op bijkluste voor de criminelen (gebaseerd op een waargebeurd verhaal trouwens)
De inleiding gebeurd buiten de kamer en eens in de kamer krijg je een kort videofragment dat goed in thema is.

De kamer zelf, ja wij waanden ons echt in een juwelierszaak en knap wat de maker aan puzzels heeft verstopt in deze mooie, maar toch authentieke ruimte. De puzzels waren, ondanks dat we tips hebben nodig gehad, niet onbegrijpelijk moeilijk. Dikwijls was de hint ook een bevestiging of een kleine hint dat je het ff anders moest bekijken. Dat brengt ons tevens op het punt dat we hier wel erg goed opgevolgd werden. Die greep mooi op de juiste momenten in en toen we ff een vraag hadden als bevestiging, stond er 30 sec later een antwoord op het scherm. Zo hoort het. Hoewel we halverwege even vastliepen, hadden we nergens het gevoel dat we de kamer niet zouden halen.

De puzzels wisselen zich hier af en we konden bijna in 2 teams werken zonder op mekaar te moeten wachten. Je werkt wel redelijk lineair, maar dat kan ook moeilijk anders tijdens een inbraak.Conclusie:
Ik ben blij dat ik deze kamer 1 gedaan heb en 2 niet met 2 gedaan heb. Hij zal heus wel haalbaar zijn, maar het was mijn relatie niet ten goede gekomen.
Wij hadden 5 minuten en een beetje over, deels doordat we op 2 puzzels wat bleven hangen, maar ook omdat de spelleider ons heeft laten doen en dat is goed. Uiteindelijk kregen we altijd subtiele hints waardoor we toch het gevoel hadden dat we de puzzel opgelost hadden. (zo van kijk nog eens goed naar het scherm...)

De kamer zelf is goed afgewerkt en voelt aan of je bij de juwelier bent.
De eigenaar is vriendelijk, enthousiast en je merkt meteen dat hij dit doet omdat hij een goede room wil neerzetten. Tof!

We hebben nog even nagepraat over een paar zaken, die ik deels hier wil delen.
Niet als kritiek, maar als puntjes waarvan wij dachten dat die de kamer naar het volgende niveau zouden tillen.

- We miste wat de spanning, de dreiging. Het is hier al eens geschreven en we kunnen dat enkel maar beamen. De detail daarvan ga ik hier niet neerpennen want dat zou teveel weggeven, maar we hebben dit aangekaart en de eigenaar gaat dit ook aanpassen, dus ik ben reuze benieuwd naar de toekomstige reviews.

- Ik zou zelf nog iets van zaklampen en bivakmutsen uitdelen, we gaan tenslotte inbreken. Het zou een enorme sfeersetting toevoegen en het nog authentieker maken.


Ik zou zelf deze kamer adviseren om met 4 te spelen, 5a6 als je geen echte ervaring hebt.
Wil je een goede break-in ervaring met een tof verhaal, goede setting en knappe afwerking, dit is hem.
We hopen van harte dat je je toekomstplannen doorzet, ons zie je zeker terug.Reactie door Escape Room 0164

21 juli 2019

Wauw, wat een review! Heb met net zoveel plezier de review gelezen als dat ik jullie aan het werk heb zien gaan! Super bedankt en hopelijk tot ziens!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:05 min


 • Verhaal
 • setting room
 • onthaal
 • afwerking
 • techniek vs verhaal

  silkebeerendsAntal Bekendam

Uitdagend!

We hebben met zn 4e deze kamer gespeeld. Dit was voor ons als ervaren spelers een prima aantal, maar deze kamer leen zich uitstekend voor een grotere groep. De kamer is ruim opgezet en er is genoeg te doen!
De puzzels zijn mooi in thema en zijn zo nu en dan flink uitdagend.

Omdat wij al iets meer ervaring hebben kregen we niet zo snel hulp en dat vonden we echt heel fijn! We hebben 2 hele kleine hintjes gekregen en hebben de kamer met nog 1:45 over gehaald!

Thanks Wessel voor de leuke avond en goede begeleiding!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

  Wepsie

anoukanoukEscape ExpertLid sinds: 16 november 2018 (120 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 april 2022

Top ervaring

Met een groepje van 4 man sterk ben ik afgereisd naar Bergen op Zoom om beide kamers te spelen. Escape room is gelegen midden in de stad dus hou hier rekening mee qua parkeren etc. Op de website staan wel 3 of 4 parkeerplekken aangegeven waar je het beste kan parkeren dus dat is helemaal top. Ontvangstruimte is niet heel bijzonder maar heeft precies wat die nodig heeft. We starten deze dag met hun oudste kamer; De juwelier van de Onderwereld.

De kamer is heel mooi aangekleed en het lijkt ook echt op een juwelierszaak. De puzzels zijn ontzettend leuk en in thema. Je kan op veel stukken goed langs elkaar werken waardoor iedereen altijd wat te doen heeft. Ook een goede balans tussen puzzels en zoek werk. We hadden het idee dat de host ons goed in de gate hield en waar nodig greep hij op het perfecte moment in met subtiele hints. Deze kamer is zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

  Stan

QwekkertQwekkertEscape ApprenticeLid sinds: 27 maart 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 27 maart 2022

Geweldige eerste keer

We kwamen met een team van 5 man aan. 1 met ervaring, de rest kwam blanco binnen.
We werden heel vriendelijk ontvangen en na een korte introductie naar de eerste kamer gebracht.

Hier begon het spel. 60 minuten om te ontsnappen. We zijn door de puzzels gekomen door teamwork en af en toe op perongelijk goed geluk. Iedereen heeft zich vermaakt en er was genoeg te doen zodat iedereen ook bezig was.

Ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar voor mijn eerste escaperoom was dit zeker een aanrader!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  35:53 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica

  Wepsie

Alwin en Esther (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 februari 2022

Genoten van deze leuke escape room

We wilde last minute nog even een escape room spelen. Via de site lukte het niet meer om te boeken dus hebben we even gebeld om te vragen of het nog mogelijk was om dezelfde dag te spelen en of het haalbaar was voor 2 personen.
We zouden zo snel mogelijk teruggebeld worden en dit gebeurde ook. Binnen 5 minuten werden we teruggebeld en met goed nieuws. We konden nog spelen. We keken er naar uit!

Eenmaal aangekomen werden we erg vriendelijk ontvangen door Joost.

Na het weghangen van de jassen en onze waardevolle spullen in een kluisje te hebben gestopt, liepen we richting de kamer van “De Juwelier van de Onderwereld”.
Joost gaf wat informatie over de kamer en legde de regels uit. Hij was zelf ook erg enthousiast, dat is ook leuk!

We hadden super veel zin om te starten! Eenmaal binnen waren we gelijk aan! Opletten!

Kamer ziet er echt super leuk uit en is zeker goed te doen. Als je al enige ervaring hebt met escape rooms zeker.

Wij hadden nog ruim 9 minuten over, wat natuurlijk een super goed gevoel geeft.

Naderhand hebben we met Joost nog een keer de kamer doorgelopen, dat vonden wij ook erg leuk.

Na nog wat napraten en het maken van de foto zijn we gegaan en hebben samen nog langer nagepraat.

Wij komen zeker nog een keer terug voor de andere escape room “Genootschap 5255” maar dan nemen we nog twee mensen mee. Omdat deze wel aangeraden wordt met meer personen.
Super fijn dat dat advies gegeven wordt.

Al met al, weer een leuke ervaring!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  50:35 min

  Wepsie

sjephaniesjephanieEscape ExpertLid sinds: 12 augustus 2021 (95 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 januari 2022

Om door een ringetje te halen

Gezellig met z'n zessen vertrokken wij vandaag naar Bergen op Zoom om daar de twee kamers van Escaperoom 0164 te spelen. De escaperoom ligt midden in het centrum dus het is zeker een aanrader om meteen even een rondje te lopen en op onderzoek uit te gaan want het is er erg mooi!

Nadat we bij het genootschap aan mochten sluiten was het tijd voor het serieuzere werk: inbreken bij een heuse juwelier. En ik moet toegeven, zo voelde het ook. Bij binnenkomst was ik bijna vergeten dat we in een escaperoom stonden, dus dat horloge wat ik nog zo onschuldig voor mezelf wilde afrekenen, dat ging helaas niet door. Even terug naar waar we voor kwamen!

Met 6 man sterk vlogen we door de puzzels heen. Vrij in het begin verliep het allemaal nog parallel en later in de kamer werd het wat lineairder. Prima, je werkt natuurlijk ergens naartoe en het is wel zo fijn dat de gehele groep dit meekrijgt. Wel liepen we op één stuk muur en muurvast. Ik durf rustig te zeggen dat deze bij ons lag, we zagen het gewoon echt niet. Ik ben er geen voorstander van om overladen te worden met hints, maar hier had ik toch iets sneller gehoopt op een duwtje in de juiste richting. Dit duurde net iets te lang waardoor we met 5 man niks aan het doen waren en dat is jammer. Hadden we zelf misschien maar niet zo hard door de andere puzzels moeten gaan ;)

Verder kan ik er kort maar krachtig over zijn. Het verhaal, je rol in het verhaal en het decor sluiten perfect in elkaar aan. Ik vind het een leuk thema en ook duidelijk uitgewerkt. Er zitten wat leuke effectjes in die passen in de setting. Prima kamer!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 6 personen

Team: Verblauwkes

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel

  Drs-jlc

Linced82Linced82Escape ExpertLid sinds: 28 januari 2017 (155 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 februari 2022

Heerlijke kamer!!

Super goed niveau kamer, alles matchend in thema, perfecte combinatie tussen doe en denk activiteiten, een fijne begeleiding en kans om voor en na te praten, hier hou ik van!!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit

  Wepsie

tisjeboijeroentisjeboijeroenEscape ApprenticeLid sinds: 7 september 2020 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 7 september 2020

Geweldige inbraakbeleving en goed gebruik van technologie!

Hints werden, wanneer nodig, gepersonaliseerd gegeven.
Puzzels waren wel nadenken, maar niet onmogelijk.
Deze kamer is heel leuk voor zowel mensen met ervaring als zonder.
De opbouw is niet lineair. Met een team van 4 - 6 heeft iedereen wel wat te doen.

Een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gebruik van techniek
 • Gepersonaliseerde hints
 • Origineel concept

  sietse

moghammedmoghammedEscape ApprenticeLid sinds: 14 april 2019 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2019

Leuke kamer voor iedereen.

Een kamer met veelzijdige puzzels, goede sfeer en een vriendelijke eigenaar. De kamer is ook geschikt voor mensen die niet van horror thema's houden en bevat geen schrikmomenten. Dat is hier ook helemaal niet nodig om het spannend en onderhoudend te houden.


Reactie door Escape Room 0164

16 juli 2019

Bedankt voor jullie review! Leuk om jullie aan het werk te zien. Wie weet tot ziens in de toekomst!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:45 min


 • Enthousiaste eigenaar
 • Veelzijdige puzzels
 • Geen schrikmomenten

  plustwee

plustweeplustweeJunior EscaperLid sinds: 18 februari 2018 (38 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 april 2019

Leuke Uitdagende EscapeRoom in hartje Bergen op Zoom

Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk onthaald door (mede-)escaperoom fanaat en eigenaar Antal. De kamer zelf is goed uitgewerkt en de puzzels vormen een mooi onderdeel van de verhaallijn. Dit is een leuke kamer voor zowel de beginnende als meer ervaren ontsnapper.


Reactie door Escape Room 0164

16 juli 2019

Bedankt voor jullie review! Leuk om jullie aan het werk te zien. Wie weet tot ziens in de toekomst!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  moghammed

Top

Wij hebben de escape room gespeeld met 4 personen. Deze escape room was zeer leuk om te doen. We hebben veel gelachen en het waren fijne opdrachten.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Vriendelijk personeel

 

Fantastisch

Wij hebben gister deze escaperoom gespeeld. Erg mooi in elkaar gezet. Naar mijn idee perfect om met z’n vieren te spelen. Kamers zijn mooi gemaakt en verrassend. Ik zou zeggen ga hem beleven en kraken!


9.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:17 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede service
 • Diversiteit

 

Mees Raaijmakers (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2022

Ik vond het een super gave bijzondere escape room, de beste tot nu toe! Zeker een aanrader

Wij zijn met een groep van 6 man naar de escape room gegaan. Allemaal hebben wij onze eigen specialiteiten, en gemixt vormde we een perfect team! De nodige tips kwamen precies op de goede tijd stippen, niet te vroeg maar ook niet te laat! Ook vond ik dat er veel leuke verrassende stukken inzaten! We hebben het heel erg naar ons zin gehad!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  56:30 min

 

nonniej-xnonniej-xJunior EscaperLid sinds: 10 februari 2019 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juli 2022

Leuke kamer!

Een leuke kamer, met weinig sloten en dus veel technische specials. Wel een kamer waarbij je meer moet concentreren rondom uitrekenen van sommen. De beleving is erg passend en tof gedaan! Ook de ontvangst en gastvrijheid is een dikke plus.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Puzzels

 

HarmsjesHarmsjesEscaperLid sinds: 22 november 2021 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juni 2022

Je waant je in een echte juwelier!

Bij binnenkomst lijkt het alsof je echt in een juwelierszaak staat, echt mooi gedaan. Helaas niet gehaald, rekenen was niet onze sterkste kant :-)


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

KamonieKamonieSenior EscaperLid sinds: 11 november 2019 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 juni 2022

Erg mooi aangekleden escaperoom

.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzels

 

JeroenSchuyJeroenSchuyJunior EscaperLid sinds: 25 april 2022 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2022

Mooi opgebouwd, niet superverrassend

Deze kamer is niet zo ver van ons dorp dus hadden we deze snel even geboekt om last-minute een escape room te doen.

De kamer is zeker mooi gemaakt, je waant je effectief bij de juwelier. We geraakten soms wat moeilijk op gang maar uiteindelijk waren alle puzzels wel redelijk duidelijk. Het viel ons op dat er nogal wat rekenen bij kwam kijken. Niet heel moeilijk maar ook niet echt onze favoriet in escape rooms.

Wij hebben deze kamer met 2 gedaan, dit was zeker te doen. Enkel tegen het einde zal je wat sneller zijn met meer personen.

Zeker een leuke kamer om te spelen en we komen snel het genootschap nog spelen.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:21 min


 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer

 

Tijn10Tijn10Junior EscaperLid sinds: 12 februari 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juni 2022

Toffe klassieke Escaperoom

Een leuke kamer met niet al te veel high teck snufjes wat voor de verandering ook wel eens leuk is. Dit is een kamer die ik aanraadt met minimaal 4 personen te spelen omdat je bij best veel puzzels goed samen moet werken om ze op te lossen.

Qua spanning veel de kamer een beetje tegen. Ik dacht we gaan een juwelier roof doen maar de sfeer in de kamer is vrij tam en de muziek maakt het ook niet meer spannend.

De aankleding van de ruimte is top. Het lijkt alsof je bij een echte juwelier binnen staat en dat vond ik wel echt tof.

Met 5 personen waarvan 4 onervaren was deze kamer goed te doen en kwamen we er met een minuutje extra toch nog uit. Leuke avond gehad en bedankt maar de host voor de leuke gesprekken!


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer

 

Annegien (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2022

Escaperoom met leuke opdrachten en sfeer

Je staat ook echt in een juwelierswinkel. Details over nagedacht, leuke opdrachten. We zijn twee seconden te laat ontsnapt. Bleven bij een opdracht zelf te lang hangen

De sfeer is goed. Leuk dat we de kamer nog een keer doorliepen om het na te bespreken.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

L-isL-isJunior EscaperLid sinds: 8 mei 2022 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 mei 2022

Leuke kamer met afwisselende puzzels

Vriendelijke ontvangst en begeleiding naar de kamer (en napraten achteraf). De kamer zelf is leuk opgebouwd en heeft genoeg afwisselende puzzels, ook voor de escaperoom speler die al meerdere kamers heeft gespeeld.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:16 min


 • Goede service
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Prijs

 

Veerle8812Veerle8812Junior EscaperLid sinds: 26 september 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 mei 2022

Super spannend

Leuke kamer die goed in elkaar zit. Genoeg te doen voor een grote groep!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  58:28 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend

 

mariekevangladbachmariekevangladbachEscaperLid sinds: 27 maart 2022 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 mei 2022

Leuke kamer

#11
Afgelopen week gespeeld, was een heel erg leuke kamer met leuke puzzels.

Heb deze kamer op 1 avond gespeeld met Genootschap. Het is aan te raden om eerst deze te spelen en daarna genootschap omdat deze kamer eerder is gebouwd. Ondanks dat is het nog steeds een top kamer die je zeker niet teleur zal stellen


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  36:38 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede service

 

19suzanne8719suzanne87Escape ApprenticeLid sinds: 12 juli 2020 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 mei 2022

Mooi en afwisselend!

Samen met 3 vriendinnen deze kamer gedaan. Samen hebben we al zo'n 30 kamers gedaan, dus we zijn goed op elkaar ingespeeld.
Deze kamer ziet er vanaf het eerste moment prachtig uit. Je waant je in een echte juwelier en alle puzzels sluiten hier ook naadloos op aan. Het thema komt misschien vaker voor, maar dit is wel de beste uitvoering die ik er tot nu toe van gezien heb. Een enkele puzzel is wat vergezocht, bij navraag hoorden we ook dat vrijwel iedereen hiervoor een hint moet krijgen, maar verder zat alles heel goed in elkaar!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:16 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica

 

elfeaterelfeaterJunior EscaperLid sinds: 22 juni 2021 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2022

Zeer leuke kamer

Juwelier van de onderwereld is een erg leuke kamer om te doen. Het verhaal is duidelijk, het is een mooie en nette kamer, en de puzzels zijn allemaal best prima te doen. Niet te makkelijk, wel uitdagend genoeg.

Wij waren met 4 man, dat lijkt me een perfect aantal om mee te spelen. Zo heeft iedereen altijd wat te doen, er zijn meerdere puzzels die gelijktijdig opgelost kunnen worden.

De sfeer is top, we waanden ons echt in een juwelierswinkel en voelden ons op sommige momenten echt als een Ocean's Eleven crew!

Na het ontsnappen werden we nog een keer met de gamemaster door de kamer heen geloodst, waardoor we alle eventuele onduidelijkheden op konden helderen en vragen konden stellen. Dit is altijd een fijne toevoeging.

Kwa randzaken, er zijn voldoende parkeerplaatsen op loopafstand in de buurt, de locatie is duidelijk en makkelijk te vinden en we hadden een vriendelijke en enthousiaste gamemaster.

Zeker een aanrader, we komen nog een keer terug voor het Genootschap!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Oklahoma

Ontsnapt: Ja  47:33 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Logica

 

marieke1977marieke1977EscaperLid sinds: 8 oktober 2018 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2022

Kamer met veel afwisselende puzzels!

Deze kamer met 4 personen gespeeld waarvan 2 kinderen van 14 en 16 jaar.
Ook zij vonden deze kamer super leuk om te spelen, afwisselende puzzels, gastvrije medewerkers, aanrader om te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

lida_scholtelida_scholteSenior EscaperLid sinds: 4 september 2017 (92 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 maart 2022

Lekker gepuzzeld, mooie aankleding

Leuke kamer, niet al te groot maar mooi aangekleed, voldoende puzzels om met vier personen lekker bezig te kunnen zijn.
Hier en daar misten wij een beetje de logica van de puzzels, waardoor we langer gezocht hebben dan nodig, maar al met al hebben we heerlijk gepuzzeld.

Voor ons was genootschap 5255 echt de winnaar, maar deze kamer is zeker ook heel leuk om te doen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:25 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Puzzels

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig